Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Automobile Expert Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Ten - 2016-01-01 13:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klient jestem zadowolony z przedstawicielki z Lublina. Bardzo kompetentna osoba. Pani Doroto dziękuję !!!!!
zdjecie uzytkownika
Piszcz - 2016-01-01 13:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są konkretni
zdjecie uzytkownika
Kat - 2016-01-01 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na szkoleniu w Katowicach dwa tygodnie temu. Fajnie to wygląda. Wchodzę w to !
zdjecie uzytkownika
Rybka - 2016-01-02 22:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałam godziwe odszkodowanie
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-01-03 11:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałam ofertę współpracy. Brzmi ona zachęcająco. Z tego co mi mówił ich przedstawiciel planują mega ekspansje. Wsiadam,zobaczymy co będzie dalej.
zdjecie uzytkownika
amper - 2016-01-03 22:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widziałem żadnych ofert pracy w ostatnim czasie więc nie wiem do końca jak to rzeczywiście u nich wygląda z ekspansją, no ale czekam aż coś się pojawi :)
zdjecie uzytkownika
zibi - 2016-01-05 14:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klient jestem zadowolony,polecam
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-05 16:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Lublinie istnieje biuro firmy Automobile Expert? Gdzie mogę się udać na rozmowę z pracownikiem tej firmy?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-01-05 19:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duże zmiany w tym Automobile podobno ostatnio się dzieją. Moja znajoma tam pracuje i widzę że jej się powodzi. Co prawda sporo też pracuje, ale chyba to opłacalny biznes. Ciekawe tylko czy po tych zmianach się nie popsuje.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2016-01-05 23:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, współpracuję z tą firmą i polecam,. Dlaczego? Bo działają tam doświadczeni przedstawiciele terenowi i pracownicy, dzięki czemu jest pewność, że sprawa poprowadzona zostanie ze starannością i poszanowaniem przepisów prawa. Dział likwidacji oraz prawnicy w tym radcowie i adwokaci,dbają o to aby sprawy prowadzone były rzetelnie. Warunki umowy maja uczciwe, dlatego klienci do nich wracają nie tylko po pomoc w sprawach odszkodowawczych ale również porady w sprawach karnych. Dużym ułatwieniem jest kontakt elektroniczny :-)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-01-06 08:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę,że mądre zmiany nikomu jeszcze nie zaszkodziły. Życzę powodzenia i trzymam kciuki :-)
zdjecie uzytkownika
Ed - 2016-01-06 15:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysoki poziom
zdjecie uzytkownika
lalala - 2016-01-06 15:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać, że w tym przypadku zmiany, to krok w dobrą stronę. Firma godna polecenia, co można śmiało wyczytać z innych komentarzy. Widać po nich fachowość.
zdjecie uzytkownika
mif - 2016-01-08 18:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DObrą firmę mozna poznać po sposobie zarzadzania ludzmi, zatrudnianai odpowiednich osob na pewne stanowiska i dobrej oraganizacji pracy oraz zadowoleniu klientów, wiec jak widac firma idelanie spełnia sie w branzy.
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2016-01-08 22:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile kosztuje sprawa za przewrócenie się na chodniku i skręconą kostkę?
zdjecie uzytkownika
krojczy - 2016-01-11 00:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Z tą akurat tutaj słyszalem że jest dużo lepiej chociaz to może tylko gadanie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2016-01-14 12:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję firmie.dzięki nim odbyłam turnus rehabilitacyjny w Iwoniczu Zdrój.Jeszce raz dziękuję
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-15 15:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że ta fajna i porządna firma właśnie upadła? Ktoś może coś wie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-15 23:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to się dotyczy wszystkich? Czyli to prawda, że ludzie z tej firmy odchodzą?
zdjecie uzytkownika
Gaset - 2016-01-17 10:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duuuuuuuże zmiany ! Ale mam nadzieję,ze będzie ok
zdjecie uzytkownika
Riko - 2016-01-17 10:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś te zmiany musiały nadejść. Trzymam kciuki
zdjecie uzytkownika
lopus - 2016-01-17 16:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakich zmianach konkretnie mowa, jeśli ktoś może niech coś wspomni na ten temat, @Riko np :) poza tym fajnie, że firma się rozwija i zatrudnia wszystkich na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Toma - 2016-01-18 14:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich, chciałabym podzielić się swoją opinia o firmie. Faktycznie duże zmiany zaszły. Zupełnie zmieniły się warunki umowy a my agenci dostaliśmy pełnomocnictwa do podpisywania umów z klientami i zapis o dziedziczeniu. Wielu osobom nie odpowiada zapis lojalnościowy i pewnie z tymi osobami firma się pożegna, ale to raczej naturalne. Wiele firm teraz właśnie w taki sposób się zabezpiecza. Aż się dziwiłam ze Automobike tak długo przymykało oko na te wybryki które tu się działy. Na szczęście zrobili z tym porządek. A co do dalszej pracy to jest bez zmian. Ja umowę podpisałam już ponad tydzień temu. Wystawiłam fakturę (nie małą bo niecałe 10tys) i bez opóźnień dostałam przelew. Więc finansowo stoją całkiem nieźle, szczególnie ze teraz duże pieniądze podobno poszły w rekrutacje w nowych miastach o szkolenia starych pracownikow. Nie wiem o co ten cały hałas i takie wzajemne nakręcanie się. Ludzie ! Myślcie swoją głową i nie dajcie się tak wciągać w tą magię tłumu. :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marko - 2016-01-18 21:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok. Cieszę się,że tu pracuję. Polecam!!!!!
Marek
zdjecie uzytkownika
krad - 2016-01-19 19:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lopus warunki zatrudnienia mają rzeczywiście ciekawe, natomiast jeśli chodzi o wymagania to są spore bowiem trzeba mieć biegłą znajomość j.niemieckiego w mowie oraz piśmie
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-01-20 07:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam tą firmę :))))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
lapka - 2016-01-21 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że tak wiele osób wypowiada się o Automobile tak pozytywnie. @Zosia rozumiem, że zarabiasz dobrze, albo ogólne warunki są ok, skoro aż ich uwielbiasz?:)
zdjecie uzytkownika
azoki - 2016-01-25 15:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zosia, no własnie mogłabyś chociaz trochę uargumentować swoją opinię. Widziałem, że poszukiwany jest tu obecnie pracownik biurowy, preferuja osoby z wyższym wykształceniem i jest umowa o pracę, a także wstępne szkolenie z zakresu w.w. obowiazków.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-25 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mądre słowa, jednak pewnie bardzo szybko Automobile usunie je z tego forum i nadal będzie dodawać komentarze jakie mają cudowne warunki współpracy.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2016-01-27 08:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako klient jestem zadowolony-szybko,konkretnie,rzeczowo
zdjecie uzytkownika
podpowiadająca - 2016-02-01 16:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krad - 2016-01-19 19:45:05]:
Kochani, oferowane stanowisko dot. zatrudnia jako pracownika biurowego :) Tzn. pewnie ktoś do działu likwidacji szkód lub sekretariatu z takimi wymaganiami :)
AGENTEM może stać się każdy kto posiada kulturę osobistą, chęć do pracy oraz da się przeszkolić w zakresie likwidacji szkód :)
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2016-02-04 19:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamil - 2016-01-25 18:04:50]:
Nie mam nic dobrego do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
Arab - 2016-02-07 07:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajna kancelaria ,polecam AE
zdjecie uzytkownika
Uważny - 2016-02-08 07:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam,że firma jest ok. Jestem tu od listopada i wszystko mi gra. A mam doświadczenie z konkurencyjnej firmy. Auta zastępcze,rehabilitacja, porządna kancelaria ,super szkolenia i transparentność. Pozdrawiam!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Tokorz - 2016-02-11 23:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wygląda to bardzo fajnie. Zaczynam współpracę. Na Śląsku rekrutacja duża- ja też z niej. No to jadziem.
zdjecie uzytkownika
Łódź - 2016-02-21 19:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za odszkodowanie i auto zastępcze. Bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Polecam
zdjecie uzytkownika
Pytam - 2016-02-22 10:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na tym forum mogą pisać także osoby spoza firmy?
zdjecie uzytkownika
Renata - 2016-02-22 22:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne szkolenie dzisiaj w Katowicach. Cieszę się ,że będziemy tam mieć swoje biuro.
zdjecie uzytkownika
Alan - 2016-02-25 23:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Renata słyszałam że firma otwiera swoje drugie biuro, to faktycznie prawda? Możesz powiedzieć coś więcej. Czy oni otwierają swój oddział czy to jakaś placówka terenowa będzie?
zdjecie uzytkownika
Sląsk - 2016-03-05 15:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2016-01-15 15:59:25]:
Chyba jednak nie upadła, ale odeszła od nich masa agentów.
zdjecie uzytkownika
Demo - 2016-03-09 07:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z firmą współpracuje od ośmiu miesięcy- jest wszystko ok-polecam
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-03-09 14:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korzystałam z uslug tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Likwidowali mi 2 szkody rzeczowe. Działają kompleksowo i ich efekty są naprawdę rewelacyjne !! Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy więc tym bardziej byłam mile zaskoczona z efektu ich pracy. Polecam każdemu z czystym sumieniem :) !!!!
zdjecie uzytkownika
Jackins - 2016-03-09 14:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma! Rewelacyjna obsługa, dziękuje przedstawicielowi z Kielc!! Miałem szkodę powypadkową. Cieszę się że zadzwoniłem do tej firmy o pomoc bo sam bym sobie nie poradził i pewnie nie odzyskałbym tyle z odszkodowania.

Co do oszczerstw pisanych na tym forum chyba były pisane przez konkurencje która nie może znieść że ta firma jest na prawdę dobra . Oni po prostu pomagają innym a wiadomo że nie każdy zna się na tego typu sprawach. Polecam każdemu
zdjecie uzytkownika
Gościnny - 2016-03-09 15:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest ok. robią co do nich należy. Cwaniakują Ci co twierdzą że zrobili by to sami bez pomocy tej firmy. Niech spróbują sami na własną rękę i pochwala się na tym forum efektem. Cos mi sie wydaje ze sukcesu by nie bylo.
zdjecie uzytkownika
Ela z Rybnika - 2016-03-22 19:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Cię takiego dziwi? Ja też byłam klientem, a teraz jestem agentem. Przedstawiciel który pisał mi sprawę i dzięki któremu jeździłam autem zaatepczym przedstawił mi propozycje współpracy. Bardzo mnie wtedy zaciekawił i powiedział mi ile dzięki mojemu wypadkowi zarobił. Ja byłam zadowolona ze wszystkiego. Z odszkodowania i z obsługi. A że mój dzisiejszy Menadzer na tym zarobił to chwała mu za to. Jestem w firmie już ponad dwa miesiące i zarobiłam już pierwsze fajne pieniądze. Może nie takie jak mój Menadzer, ale umiem liczyć i wiem co będzie w przyszłości. A że Kancelaria AE to w pełni profesjonalna firma, to doświadczyłam tego jako klient i jako przedstawiciel. Cieszę się że tworzę tę społeczność i pozdrawiam wszystkich hejterów z firmy konkurencyjnej.
zdjecie uzytkownika
Sosnowiec - 2016-03-24 07:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam. Firma na poziomie.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-03-28 13:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam! Bardzo fajne prowizje za auta zastępcze i ogólnie atmosfera. Jestem tu trzy miesiące,fajna przygoda i perspektywa na super biznes
Andrzej Sosnowiec
zdjecie uzytkownika
koralowa koralka - 2016-04-05 09:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w sumie dobre posunięcie zawodowe zatrudnić się w tej branży. teraz autoa zastępcze są bardzo w modzie, ludzie robią biznesy i nie chcą przestojów, jest boost dla branży
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zostałem zaproszony do biura. Był to chyba oddział firmy. Wszystko ok, rozmowa z kompetentną osobą. Nie wiem czy się nadaje do tej pracy, ale przynajmniej bardzo dużo się dowiedziałem.
Pytania: Czy potrafię sam dobrze zorganizować sobie prace? I czy patrafie zarządzać swoim czasem.
zdjecie uzytkownika
Deroo - 2016-05-05 07:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna firma i bardzo fajna atmosfera. Polecam
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-05-05 09:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dobrze skoro zatruniani sa też młodzi ludzie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Automobile Expert Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automobile Expert Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert