Automobile Expert Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o Automobile Expert Sp. z o.o.

mif 2016-01-08 18:33:31
DObrą firmę mozna poznać po sposobie zarzadzania ludzmi, zatrudnianai odpowiednich osob na pewne stanowiska i dobrej oraganizacji pracy oraz zadowoleniu klientów, wiec jak widac firma idelanie spełnia sie w branzy.
Magdalena 2016-01-08 22:53:28
ile kosztuje sprawa za przewrócenie się na chodniku i skręconą kostkę?
1
krojczy 2016-01-11 00:55:12
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Z tą akurat tutaj słyszalem że jest dużo lepiej chociaz to może tylko gadanie. Pozdro
1
Barbara 2016-01-14 12:39:25
Dziękuję firmie.dzięki nim odbyłam turnus rehabilitacyjny w Iwoniczu Zdrój.Jeszce raz dziękuję
1
kamil 2016-01-15 15:59:25
Czy to prawda że ta fajna i porządna firma właśnie upadła? Ktoś może coś wie na ten temat?
kamil 2016-01-15 23:06:18
A to się dotyczy wszystkich? Czyli to prawda, że ludzie z tej firmy odchodzą?
Gaset 2016-01-17 10:55:50
Duuuuuuuże zmiany ! Ale mam nadzieję,ze będzie ok
Riko 2016-01-17 10:57:05
Kiedyś te zmiany musiały nadejść. Trzymam kciuki
lopus 2016-01-17 16:45:58
a o jakich zmianach konkretnie mowa, jeśli ktoś może niech coś wspomni na ten temat, @Riko np :) poza tym fajnie, że firma się rozwija i zatrudnia wszystkich na umowę o pracę
Toma 2016-01-18 14:13:40
Witam wszystkich, chciałabym podzielić się swoją opinia o firmie. Faktycznie duże zmiany zaszły. Zupełnie zmieniły się warunki umowy a my agenci dostaliśmy pełnomocnictwa do podpisywania umów z klientami i zapis o dziedziczeniu. Wielu osobom nie odpowiada zapis lojalnościowy i pewnie z tymi osobami firma się pożegna, ale to raczej naturalne. Wiele firm teraz właśnie w taki sposób się zabezpiecza. Aż się dziwiłam ze Automobike tak długo przymykało oko na te wybryki które tu się działy. Na szczęście zrobili z tym porządek. A co do dalszej pracy to jest bez zmian. Ja umowę podpisałam już ponad tydzień temu. Wystawiłam fakturę (nie małą bo niecałe 10tys) i bez opóźnień dostałam przelew. Więc finansowo stoją całkiem nieźle, szczególnie ze teraz duże pieniądze podobno poszły w rekrutacje w nowych miastach o szkolenia starych pracownikow. Nie wiem o co ten cały hałas i takie wzajemne nakręcanie się. Ludzie ! Myślcie swoją głową i nie dajcie się tak wciągać w tą magię tłumu. :) Pozdrawiam
1
Marko 2016-01-18 21:03:18
Firma ok. Cieszę się,że tu pracuję. Polecam!!!!!
Marek
1
krad 2016-01-19 19:45:05
@lopus warunki zatrudnienia mają rzeczywiście ciekawe, natomiast jeśli chodzi o wymagania to są spore bowiem trzeba mieć biegłą znajomość j.niemieckiego w mowie oraz piśmie
Zosia 2016-01-20 07:10:52
Uwielbiam tą firmę :))))))))))))))))
1
lapka 2016-01-21 19:56:10
Fajnie, że tak wiele osób wypowiada się o Automobile tak pozytywnie. @Zosia rozumiem, że zarabiasz dobrze, albo ogólne warunki są ok, skoro aż ich uwielbiasz?:)
azoki 2016-01-25 15:02:42
@Zosia, no własnie mogłabyś chociaz trochę uargumentować swoją opinię. Widziałem, że poszukiwany jest tu obecnie pracownik biurowy, preferuja osoby z wyższym wykształceniem i jest umowa o pracę, a także wstępne szkolenie z zakresu w.w. obowiazków.
kamil 2016-01-25 18:04:50
Mądre słowa, jednak pewnie bardzo szybko Automobile usunie je z tego forum i nadal będzie dodawać komentarze jakie mają cudowne warunki współpracy.
Klient 2016-01-27 08:05:48
Jako klient jestem zadowolony-szybko,konkretnie,rzeczowo
1
podpowiadająca 2016-02-01 16:34:47
Kochani, oferowane stanowisko dot. zatrudnia jako pracownika biurowego :) Tzn. pewnie ktoś do działu likwidacji szkód lub sekretariatu z takimi wymaganiami :)
AGENTEM może stać się każdy kto posiada kulturę osobistą, chęć do pracy oraz da się przeszkolić w zakresie likwidacji szkód :)
Dziadek 2016-02-04 19:44:21
Nie mam nic dobrego do powiedzenia
1
Arab 2016-02-07 07:13:36
Fajna kancelaria ,polecam AE
1
Uważny 2016-02-08 07:07:17
Uważam,że firma jest ok. Jestem tu od listopada i wszystko mi gra. A mam doświadczenie z konkurencyjnej firmy. Auta zastępcze,rehabilitacja, porządna kancelaria ,super szkolenia i transparentność. Pozdrawiam!!!!!!
Tokorz 2016-02-11 23:48:00
Wygląda to bardzo fajnie. Zaczynam współpracę. Na Śląsku rekrutacja duża- ja też z niej. No to jadziem.
Łódź 2016-02-21 19:44:01
Dziękuję za odszkodowanie i auto zastępcze. Bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Polecam
1
Pytam 2016-02-22 10:47:19
A czy na tym forum mogą pisać także osoby spoza firmy?
Renata 2016-02-22 22:16:38
Fajne szkolenie dzisiaj w Katowicach. Cieszę się ,że będziemy tam mieć swoje biuro.
Alan 2016-02-25 23:54:22
Renata słyszałam że firma otwiera swoje drugie biuro, to faktycznie prawda? Możesz powiedzieć coś więcej. Czy oni otwierają swój oddział czy to jakaś placówka terenowa będzie?
Sląsk 2016-03-05 15:18:09
Chyba jednak nie upadła, ale odeszła od nich masa agentów.
Demo 2016-03-09 07:06:21
Z firmą współpracuje od ośmiu miesięcy- jest wszystko ok-polecam
obserwator 2016-03-09 14:16:34
Korzystałam z uslug tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Likwidowali mi 2 szkody rzeczowe. Działają kompleksowo i ich efekty są naprawdę rewelacyjne !! Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy więc tym bardziej byłam mile zaskoczona z efektu ich pracy. Polecam każdemu z czystym sumieniem :) !!!!
Jackins 2016-03-09 14:51:03
Super firma! Rewelacyjna obsługa, dziękuje przedstawicielowi z Kielc!! Miałem szkodę powypadkową. Cieszę się że zadzwoniłem do tej firmy o pomoc bo sam bym sobie nie poradził i pewnie nie odzyskałbym tyle z odszkodowania.

Co do oszczerstw pisanych na tym forum chyba były pisane przez konkurencje która nie może znieść że ta firma jest na prawdę dobra . Oni po prostu pomagają innym a wiadomo że nie każdy zna się na tego typu sprawach. Polecam każdemu
1
Gościnny 2016-03-09 15:21:02
Firma jest ok. robią co do nich należy. Cwaniakują Ci co twierdzą że zrobili by to sami bez pomocy tej firmy. Niech spróbują sami na własną rękę i pochwala się na tym forum efektem. Cos mi sie wydaje ze sukcesu by nie bylo.
1
Ela z Rybnika 2016-03-22 19:30:17
A co Cię takiego dziwi? Ja też byłam klientem, a teraz jestem agentem. Przedstawiciel który pisał mi sprawę i dzięki któremu jeździłam autem zaatepczym przedstawił mi propozycje współpracy. Bardzo mnie wtedy zaciekawił i powiedział mi ile dzięki mojemu wypadkowi zarobił. Ja byłam zadowolona ze wszystkiego. Z odszkodowania i z obsługi. A że mój dzisiejszy Menadzer na tym zarobił to chwała mu za to. Jestem w firmie już ponad dwa miesiące i zarobiłam już pierwsze fajne pieniądze. Może nie takie jak mój Menadzer, ale umiem liczyć i wiem co będzie w przyszłości. A że Kancelaria AE to w pełni profesjonalna firma, to doświadczyłam tego jako klient i jako przedstawiciel. Cieszę się że tworzę tę społeczność i pozdrawiam wszystkich hejterów z firmy konkurencyjnej.
2
Sosnowiec 2016-03-24 07:20:17
Polecam. Firma na poziomie.
2
Andrzej 2016-03-28 13:48:57
Polecam! Bardzo fajne prowizje za auta zastępcze i ogólnie atmosfera. Jestem tu trzy miesiące,fajna przygoda i perspektywa na super biznes
Andrzej Sosnowiec
2
koralowa koralka 2016-04-05 09:14:41
no w sumie dobre posunięcie zawodowe zatrudnić się w tej branży. teraz autoa zastępcze są bardzo w modzie, ludzie robią biznesy i nie chcą przestojów, jest boost dla branży
Deroo 2016-05-05 07:17:01
Fajna firma i bardzo fajna atmosfera. Polecam
2
janek 2016-05-05 09:20:26
to chyba dobrze skoro zatruniani sa też młodzi ludzie.
Kama 2016-05-14 00:46:43
Czy będzie możliwość napisania na tym forum prawdziwej opinii?
Dziadek 2016-05-16 14:46:12
Nie
1
Marek 2016-05-20 07:20:49
Dla mnie firma ok,na poziomie. Fajne szkolenia w Katowicach.
2
Franek 2016-05-30 06:27:27
Tej firmie można spokojnie zaufać i w niej spokojnie pracować. Polecam. Dużo fajnych rzeczy m.in. auta zastępcze ale przede wszystkim szkody osobowe robione na wysokim poziomie.
2
lki 2016-06-17 09:37:51
przede wszystkim mają wykwalifikowanych pracowników w dziedzinie szkód itp/
2
Remi 2016-08-07 09:16:58
Polecam !!!!!
2
mariusz 2016-08-07 10:57:16
@lki właśnie zauważyłem, że właśnie o specjalistach z Automobile Expert Sp. z o.o. krąży w branży taka pozytywna opinia. Właściwie to właśnie dlatego postanowiłem, że wezmę udział w kolejnej rekrutacji, bo taka pozycja w cv się przyda. Pytanie jak się rekrutować?
sdfv 2016-08-09 22:25:39
@mariusz ale to chyba jednak musisz poczekac az bedzie jakas rekrutajca bo poki co to od jakiegos czasu zadna oferta sie od nich nie pojawila przeciez
Pytajnik 2016-09-28 15:04:45
Pozytywna opinia ? Popytaj tych wszystkich agentów, którzy odeszli na przełomie roku !
Pytajnik 2016-09-28 15:08:36
Czyli nie można tutaj wyrazić prawdziwej opinii ?
xc 2016-09-28 21:00:43
@Pytajnik oczyiscie ze można wyrazić swój opinie przecież tak na prawde to to forum po to tez jest żeby napisac/ wyrazić swoja opine na temat pracodawcy lub firmy w której się pracuje bylby była ona zgodna z prawda i to tyle w sumie w tym temacie jednak :)
Dziadek 2016-09-29 14:48:03
HA HA
miko 2016-09-29 16:07:54
@xc no właśnie niektórzy zapominają o tym aspekcie "zgodna z prawdą"... :) Ale generalnie dobrze to ująłeś.
1
Zostaw swoją opinię o Automobile Expert Sp. z o.o. - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automobile Expert Sp. z o.o.