Automobile Expert Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o Automobile Expert Sp. z o.o.

Magdalena 2016-01-08 22:53
ile kosztuje sprawa za przewrócenie się na chodniku i skręconą kostkę?
4
Barbara 2016-01-14 12:39
Dziękuję firmie.dzięki nim odbyłam turnus rehabilitacyjny w Iwoniczu Zdrój.Jeszce raz dziękuję
2
kamil 2016-01-15 15:59
Czy to prawda że ta fajna i porządna firma właśnie upadła? Ktoś może coś wie na ten temat?
3
kamil 2016-01-15 23:06
A to się dotyczy wszystkich? Czyli to prawda, że ludzie z tej firmy odchodzą?
1
Gaset 2016-01-17 10:55
Duuuuuuuże zmiany ! Ale mam nadzieję,ze będzie ok
Riko 2016-01-17 10:57
Kiedyś te zmiany musiały nadejść. Trzymam kciuki
Toma 2016-01-18 14:13
Witam wszystkich, chciałabym podzielić się swoją opinia o firmie. Faktycznie duże zmiany zaszły. Zupełnie zmieniły się warunki umowy a my agenci dostaliśmy pełnomocnictwa do podpisywania umów z klientami i zapis o dziedziczeniu. Wielu osobom nie odpowiada zapis lojalnościowy i pewnie z tymi osobami firma się pożegna, ale to raczej naturalne. Wiele firm teraz właśnie w taki sposób się zabezpiecza. Aż się dziwiłam ze Automobike tak długo przymykało oko na te wybryki które tu się działy. Na szczęście zrobili z tym porządek. A co do dalszej pracy to jest bez zmian. Ja umowę podpisałam już ponad tydzień temu. Wystawiłam fakturę (nie małą bo niecałe 10tys) i bez opóźnień dostałam przelew. Więc finansowo stoją całkiem nieźle, szczególnie ze teraz duże pieniądze podobno poszły w rekrutacje w nowych miastach o szkolenia starych pracownikow. Nie wiem o co ten cały hałas i takie wzajemne nakręcanie się. Ludzie ! Myślcie swoją głową i nie dajcie się tak wciągać w tą magię tłumu. :) Pozdrawiam
1
Marko 2016-01-18 21:03
Firma ok. Cieszę się,że tu pracuję. Polecam!!!!!
Marek
1
Zosia 2016-01-20 07:10
Uwielbiam tą firmę :))))))))))))))))
2
kamil 2016-01-25 18:04
Mądre słowa, jednak pewnie bardzo szybko Automobile usunie je z tego forum i nadal będzie dodawać komentarze jakie mają cudowne warunki współpracy.
Klient 2016-01-27 08:05
Jako klient jestem zadowolony-szybko,konkretnie,rzeczowo
2
podpowiadająca 2016-02-01 16:34
Kochani, oferowane stanowisko dot. zatrudnia jako pracownika biurowego :) Tzn. pewnie ktoś do działu likwidacji szkód lub sekretariatu z takimi wymaganiami :)
AGENTEM może stać się każdy kto posiada kulturę osobistą, chęć do pracy oraz da się przeszkolić w zakresie likwidacji szkód :)
Dziadek 2016-02-04 19:44
Nie mam nic dobrego do powiedzenia
3
Arab 2016-02-07 07:13
Fajna kancelaria ,polecam AE
2
Uważny 2016-02-08 07:07
Uważam,że firma jest ok. Jestem tu od listopada i wszystko mi gra. A mam doświadczenie z konkurencyjnej firmy. Auta zastępcze,rehabilitacja, porządna kancelaria ,super szkolenia i transparentność. Pozdrawiam!!!!!!
1
Tokorz 2016-02-11 23:48
Wygląda to bardzo fajnie. Zaczynam współpracę. Na Śląsku rekrutacja duża- ja też z niej. No to jadziem.
2
Łódź 2016-02-21 19:44
Dziękuję za odszkodowanie i auto zastępcze. Bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Polecam
3
Pytam 2016-02-22 10:47
A czy na tym forum mogą pisać także osoby spoza firmy?
Renata 2016-02-22 22:16
Fajne szkolenie dzisiaj w Katowicach. Cieszę się ,że będziemy tam mieć swoje biuro.
2
Alan 2016-02-25 23:54
Renata słyszałam że firma otwiera swoje drugie biuro, to faktycznie prawda? Możesz powiedzieć coś więcej. Czy oni otwierają swój oddział czy to jakaś placówka terenowa będzie?
1
Sląsk 2016-03-05 15:18
Chyba jednak nie upadła, ale odeszła od nich masa agentów.
1
Demo 2016-03-09 07:06
Z firmą współpracuje od ośmiu miesięcy- jest wszystko ok-polecam
2
obserwator 2016-03-09 14:16
Korzystałam z uslug tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Likwidowali mi 2 szkody rzeczowe. Działają kompleksowo i ich efekty są naprawdę rewelacyjne !! Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy więc tym bardziej byłam mile zaskoczona z efektu ich pracy. Polecam każdemu z czystym sumieniem :) !!!!
2
Jackins 2016-03-09 14:51
Super firma! Rewelacyjna obsługa, dziękuje przedstawicielowi z Kielc!! Miałem szkodę powypadkową. Cieszę się że zadzwoniłem do tej firmy o pomoc bo sam bym sobie nie poradził i pewnie nie odzyskałbym tyle z odszkodowania.

Co do oszczerstw pisanych na tym forum chyba były pisane przez konkurencje która nie może znieść że ta firma jest na prawdę dobra . Oni po prostu pomagają innym a wiadomo że nie każdy zna się na tego typu sprawach. Polecam każdemu
3
Gościnny 2016-03-09 15:21
Firma jest ok. robią co do nich należy. Cwaniakują Ci co twierdzą że zrobili by to sami bez pomocy tej firmy. Niech spróbują sami na własną rękę i pochwala się na tym forum efektem. Cos mi sie wydaje ze sukcesu by nie bylo.
4
Ela z Rybnika 2016-03-22 19:30
A co Cię takiego dziwi? Ja też byłam klientem, a teraz jestem agentem. Przedstawiciel który pisał mi sprawę i dzięki któremu jeździłam autem zaatepczym przedstawił mi propozycje współpracy. Bardzo mnie wtedy zaciekawił i powiedział mi ile dzięki mojemu wypadkowi zarobił. Ja byłam zadowolona ze wszystkiego. Z odszkodowania i z obsługi. A że mój dzisiejszy Menadzer na tym zarobił to chwała mu za to. Jestem w firmie już ponad dwa miesiące i zarobiłam już pierwsze fajne pieniądze. Może nie takie jak mój Menadzer, ale umiem liczyć i wiem co będzie w przyszłości. A że Kancelaria AE to w pełni profesjonalna firma, to doświadczyłam tego jako klient i jako przedstawiciel. Cieszę się że tworzę tę społeczność i pozdrawiam wszystkich hejterów z firmy konkurencyjnej.
3
Sosnowiec 2016-03-24 07:20
Polecam. Firma na poziomie.
4
Andrzej 2016-03-28 13:48
Polecam! Bardzo fajne prowizje za auta zastępcze i ogólnie atmosfera. Jestem tu trzy miesiące,fajna przygoda i perspektywa na super biznes
Andrzej Sosnowiec
3
koralowa koralka 2016-04-05 09:14
no w sumie dobre posunięcie zawodowe zatrudnić się w tej branży. teraz autoa zastępcze są bardzo w modzie, ludzie robią biznesy i nie chcą przestojów, jest boost dla branży
Deroo 2016-05-05 07:17
Fajna firma i bardzo fajna atmosfera. Polecam
5
janek 2016-05-05 09:20
to chyba dobrze skoro zatruniani sa też młodzi ludzie.
Kama 2016-05-14 00:46
Czy będzie możliwość napisania na tym forum prawdziwej opinii?
1
Dziadek 2016-05-16 14:46
Nie
1
Marek 2016-05-20 07:20
Dla mnie firma ok,na poziomie. Fajne szkolenia w Katowicach.
5
Franek 2016-05-30 06:27
Tej firmie można spokojnie zaufać i w niej spokojnie pracować. Polecam. Dużo fajnych rzeczy m.in. auta zastępcze ale przede wszystkim szkody osobowe robione na wysokim poziomie.
5
lki 2016-06-17 09:37
przede wszystkim mają wykwalifikowanych pracowników w dziedzinie szkód itp/
2
Remi 2016-08-07 09:16
Polecam !!!!!
4
mariusz 2016-08-07 10:57
@lki właśnie zauważyłem, że właśnie o specjalistach z Automobile Expert Sp. z o.o. krąży w branży taka pozytywna opinia. Właściwie to właśnie dlatego postanowiłem, że wezmę udział w kolejnej rekrutacji, bo taka pozycja w cv się przyda. Pytanie jak się rekrutować?
Pytajnik 2016-09-28 15:04
Pozytywna opinia ? Popytaj tych wszystkich agentów, którzy odeszli na przełomie roku !
2
Pytajnik 2016-09-28 15:08
Czyli nie można tutaj wyrazić prawdziwej opinii ?
2
Babcia 2016-10-27 16:22
No i szkoda że tak zrobili, bo Ci co odeszli mają się świetnie i w takiej samej atmosferze i spokoju pracują dalej. W Automobile zawsze bardzo fanie się pracowało, szkoda że niektórzy to olali. Zresztą wiele z tych osób chyba trochę przeceniło swoje możliwości.
? 2016-10-28 20:55
To odeszli, czy zostali wyrzuceni, bo zaczynam się gubić w tym co mówią ci z "przełomu roku" ?
Zgrabny 2016-10-30 12:11
Fajna firma. Cały czas idzie do przodu. 10 % z faktury za auta zastępcze rewelacja - za jeden telefon dostałem 7 stówek. Połowa spraw osobowych kończy się w sądzie,gdzie wywalczone są bardzo fajne pieniądze(nie są brane marne ugody). Polecam i agentom i klientom !!!
3
Przedstawiciel Gdańsk 2016-11-02 07:02
Jutro szkolenie w Gdańsku. Zapraszam. Firma rozwija się prawidłowo i pewnie.
Tadeusz 2016-11-02 18:55
Też jestem na TAK
2
Toruń 2016-11-18 08:50
Współpracuję cztery miesiące. Bardzo przyjazna i pomagająca firma. Oddałem 7 spraw z czego trzy się już rozliczyły. Z zaliczkami zarobiłem 3,5 tysiąca. Zaczyna mi się to coraz bardziej podobać !!!
3
Nick 2016-11-28 07:18
Wielki pozytyw,zapraszam w poniedziałki na szkolenia w Katowicach. Grupa się buduje :)
3
Sawa 2016-12-18 23:17
Gdzie ty tu widzisz pozytyw?
1
Dzik 2016-12-20 01:30
Witam ja jako klient tej firmy jestem bardzo zadowolony z ich działań na prawdę w sposób szybki i skuteczny zajęli się moją sprawą i uzyskali dla mnie odszkodowanie choć inne firmy nie dawali wgl szans na wygranie odszkodowania . Jestem zadowolony i mam nadzieje ze będę miał możliwość współpracy z ta firma.
4
Pytam 2017-04-16 16:24
To firma jeszcze istnieje?
1
Zostaw swoją opinię o Automobile Expert Sp. z o.o. - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automobile Expert Sp. z o.o.