Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Automobile Expert Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Kuba - 2015-11-17 15:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem niezłe zarobki. Jeśli nadal wynagrodzenie jest mniej więcej na wysokości 3 tysięcy, to chyba zainteresuje się ich ofertami pracy. Poszukiwani są doradcy handlowi, specjaliści ds. klientów. To ostatnie ogłoszenie najbardziej przemawia do mnie, dobrze, że mieszkam w obrębie województwa proponowanej pracy.
zdjecie uzytkownika
Hit - 2015-11-18 06:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też się zainteresuję. Proponował mi to kuzyn,ale to co opowiadał wydało mi soę za różowe. Poczytałem forum i uważam,że warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
kj - 2015-11-19 18:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dfgh - 2015-11-09 14:00:20]:
Minimalna krajowa, nie ma się czym podniecać
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-11-20 06:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kj - 2015-11-19 18:25:01]:
Nie wiem ile zarabiają w biurze,ale kJ nie sądzę aby to była najniższa :). Za to wiem ,że dobrzy przedstawiciele zarabiają b.dobrze- zależy od efektów :)
zdjecie uzytkownika
Mariolka z Sandomierza - 2015-11-20 11:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajna firma,każdemu daje szanse lecz nie każdy umie to wykorzystać. Proponuję na początku potraktować to jako dodatkowy dochód -a z czasem zobaczycie czy się do tego nadajecie. I wtedy full time
M z S.
zdjecie uzytkownika
Renia - 2015-11-21 20:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam. Firma ok.
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2015-11-22 21:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna i porządna firma. Polecam!!!
Są konkretni i odpowiedzialni a przede wszystkim wiedzą co robią.
Ja chcę mega rozbudować swoją strukturę.
zdjecie uzytkownika
Gitesiak - 2015-11-23 07:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajnie,że znowu zapanowała moda na Automobile Expert.
Ta firma i zarząd na to zasługują.
Serdecznie polecam!!!!
zdjecie uzytkownika
kj - 2015-11-23 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Max - 2015-11-20 06:05:51]:
Max - min, krajowa - musisz uwierzyć, przedstawiciele oczywiście zarabiają więcej.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-12-04 01:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kj nawet jeśli zarobki są na granicy najniższej krajowej to i tak dobrze, bo w firmach podobnej branży dają niżej niż najniższa, więc i tak się opłaca znaleźć zatrudnienie u nich.
zdjecie uzytkownika
hema - 2015-12-14 04:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie nie wiem czy jest sens. Wydaje mi się, że jednak atmosfera powinna stać na wysokim poziomie niezależnie od tego jakie są zarobki w danej firmie.
zdjecie uzytkownika
Sandomierz - 2015-12-29 09:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam współpracę z tą firmą !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2015-12-29 09:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super !!!!!! Po wypadku dostałem nowego Jeepa Renegata( miał przejechane 280 kilometrów) . Za moje autko rozbite z ubezpieczalni dostałem 2100 zł. a oni mi jeszcze dopłacili 800 zł. Wielki plus!!!!! Jeszcze mam prowadzoną szkodę za zdrowie- będą następne pieniądze!!!! Wielki pozytyw- z całym sercem mogę polecić AUTOMOBILE EXPERT !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Tomek, Lub - 2015-12-29 16:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma godna polecenia dla chcących pracować i zarabiać. Zarabianie pomagając. A jak pracować to z najlepszymi. Polecam
zdjecie uzytkownika
Romano - 2015-12-30 19:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też pomogli :). Dostałem fajne pieniądze,polecam
zdjecie uzytkownika
Antrykot - 2015-12-31 10:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajna firma,współpracuje z nią od pół roku. Wszyscy służą pomocą,biura bardzo miłe. Mnie w terenie pomaga P.Kubat - konkretny i rzeczowy facet
zdjecie uzytkownika
Gozdek z Gdynii - 2015-12-31 12:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem fajne pieniądze- dziękuję przedstawicielowi z Gdańska
zdjecie uzytkownika
Rysiek z Klanu - 2016-01-01 13:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam
zdjecie uzytkownika
Ten - 2016-01-01 13:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klient jestem zadowolony z przedstawicielki z Lublina. Bardzo kompetentna osoba. Pani Doroto dziękuję !!!!!
zdjecie uzytkownika
Piszcz - 2016-01-01 13:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są konkretni
zdjecie uzytkownika
Kat - 2016-01-01 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na szkoleniu w Katowicach dwa tygodnie temu. Fajnie to wygląda. Wchodzę w to !
zdjecie uzytkownika
Rybka - 2016-01-02 22:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałam godziwe odszkodowanie
zdjecie uzytkownika
Majka - 2016-01-03 11:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałam ofertę współpracy. Brzmi ona zachęcająco. Z tego co mi mówił ich przedstawiciel planują mega ekspansje. Wsiadam,zobaczymy co będzie dalej.
zdjecie uzytkownika
amper - 2016-01-03 22:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widziałem żadnych ofert pracy w ostatnim czasie więc nie wiem do końca jak to rzeczywiście u nich wygląda z ekspansją, no ale czekam aż coś się pojawi :)
zdjecie uzytkownika
zibi - 2016-01-05 14:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klient jestem zadowolony,polecam
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-05 16:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Lublinie istnieje biuro firmy Automobile Expert? Gdzie mogę się udać na rozmowę z pracownikiem tej firmy?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-01-05 19:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duże zmiany w tym Automobile podobno ostatnio się dzieją. Moja znajoma tam pracuje i widzę że jej się powodzi. Co prawda sporo też pracuje, ale chyba to opłacalny biznes. Ciekawe tylko czy po tych zmianach się nie popsuje.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2016-01-05 23:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, współpracuję z tą firmą i polecam,. Dlaczego? Bo działają tam doświadczeni przedstawiciele terenowi i pracownicy, dzięki czemu jest pewność, że sprawa poprowadzona zostanie ze starannością i poszanowaniem przepisów prawa. Dział likwidacji oraz prawnicy w tym radcowie i adwokaci,dbają o to aby sprawy prowadzone były rzetelnie. Warunki umowy maja uczciwe, dlatego klienci do nich wracają nie tylko po pomoc w sprawach odszkodowawczych ale również porady w sprawach karnych. Dużym ułatwieniem jest kontakt elektroniczny :-)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-01-06 08:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę,że mądre zmiany nikomu jeszcze nie zaszkodziły. Życzę powodzenia i trzymam kciuki :-)
zdjecie uzytkownika
Ed - 2016-01-06 15:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysoki poziom
zdjecie uzytkownika
lalala - 2016-01-06 15:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać, że w tym przypadku zmiany, to krok w dobrą stronę. Firma godna polecenia, co można śmiało wyczytać z innych komentarzy. Widać po nich fachowość.
zdjecie uzytkownika
mif - 2016-01-08 18:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DObrą firmę mozna poznać po sposobie zarzadzania ludzmi, zatrudnianai odpowiednich osob na pewne stanowiska i dobrej oraganizacji pracy oraz zadowoleniu klientów, wiec jak widac firma idelanie spełnia sie w branzy.
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2016-01-08 22:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile kosztuje sprawa za przewrócenie się na chodniku i skręconą kostkę?
zdjecie uzytkownika
krojczy - 2016-01-11 00:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Z tą akurat tutaj słyszalem że jest dużo lepiej chociaz to może tylko gadanie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2016-01-14 12:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję firmie.dzięki nim odbyłam turnus rehabilitacyjny w Iwoniczu Zdrój.Jeszce raz dziękuję
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-15 15:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że ta fajna i porządna firma właśnie upadła? Ktoś może coś wie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-15 23:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to się dotyczy wszystkich? Czyli to prawda, że ludzie z tej firmy odchodzą?
zdjecie uzytkownika
Gaset - 2016-01-17 10:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duuuuuuuże zmiany ! Ale mam nadzieję,ze będzie ok
zdjecie uzytkownika
Riko - 2016-01-17 10:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś te zmiany musiały nadejść. Trzymam kciuki
zdjecie uzytkownika
lopus - 2016-01-17 16:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakich zmianach konkretnie mowa, jeśli ktoś może niech coś wspomni na ten temat, @Riko np :) poza tym fajnie, że firma się rozwija i zatrudnia wszystkich na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Toma - 2016-01-18 14:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich, chciałabym podzielić się swoją opinia o firmie. Faktycznie duże zmiany zaszły. Zupełnie zmieniły się warunki umowy a my agenci dostaliśmy pełnomocnictwa do podpisywania umów z klientami i zapis o dziedziczeniu. Wielu osobom nie odpowiada zapis lojalnościowy i pewnie z tymi osobami firma się pożegna, ale to raczej naturalne. Wiele firm teraz właśnie w taki sposób się zabezpiecza. Aż się dziwiłam ze Automobike tak długo przymykało oko na te wybryki które tu się działy. Na szczęście zrobili z tym porządek. A co do dalszej pracy to jest bez zmian. Ja umowę podpisałam już ponad tydzień temu. Wystawiłam fakturę (nie małą bo niecałe 10tys) i bez opóźnień dostałam przelew. Więc finansowo stoją całkiem nieźle, szczególnie ze teraz duże pieniądze podobno poszły w rekrutacje w nowych miastach o szkolenia starych pracownikow. Nie wiem o co ten cały hałas i takie wzajemne nakręcanie się. Ludzie ! Myślcie swoją głową i nie dajcie się tak wciągać w tą magię tłumu. :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marko - 2016-01-18 21:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok. Cieszę się,że tu pracuję. Polecam!!!!!
Marek
zdjecie uzytkownika
krad - 2016-01-19 19:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lopus warunki zatrudnienia mają rzeczywiście ciekawe, natomiast jeśli chodzi o wymagania to są spore bowiem trzeba mieć biegłą znajomość j.niemieckiego w mowie oraz piśmie
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-01-20 07:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam tą firmę :))))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
lapka - 2016-01-21 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że tak wiele osób wypowiada się o Automobile tak pozytywnie. @Zosia rozumiem, że zarabiasz dobrze, albo ogólne warunki są ok, skoro aż ich uwielbiasz?:)
zdjecie uzytkownika
azoki - 2016-01-25 15:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zosia, no własnie mogłabyś chociaz trochę uargumentować swoją opinię. Widziałem, że poszukiwany jest tu obecnie pracownik biurowy, preferuja osoby z wyższym wykształceniem i jest umowa o pracę, a także wstępne szkolenie z zakresu w.w. obowiazków.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-25 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mądre słowa, jednak pewnie bardzo szybko Automobile usunie je z tego forum i nadal będzie dodawać komentarze jakie mają cudowne warunki współpracy.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2016-01-27 08:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klient jestem zadowolony-szybko,konkretnie,rzeczowo
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zostałem zaproszony do biura. Był to chyba oddział firmy. Wszystko ok, rozmowa z kompetentną osobą. Nie wiem czy się nadaje do tej pracy, ale przynajmniej bardzo dużo się dowiedziałem.
Pytania: Czy potrafię sam dobrze zorganizować sobie prace? I czy patrafie zarządzać swoim czasem.
zdjecie uzytkownika
podpowiadająca - 2016-02-01 16:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krad - 2016-01-19 19:45:05]:
Kochani, oferowane stanowisko dot. zatrudnia jako pracownika biurowego :) Tzn. pewnie ktoś do działu likwidacji szkód lub sekretariatu z takimi wymaganiami :)
AGENTEM może stać się każdy kto posiada kulturę osobistą, chęć do pracy oraz da się przeszkolić w zakresie likwidacji szkód :)
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2016-02-04 19:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2016-01-25 18:04:50]:
Nie mam nic dobrego do powiedzenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automobile Expert Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert