Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Automobile-Expert sp. zoo

Pracowałeś w firmie Automobile-Expert sp. zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Victory - 2015-08-12 10:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agent - 2015-08-07 08:08:45]:
A credo firmy proponuję aby zostało bez zmian:
Psy Szczekają Karawana jedzie Dalej ! :-)
zdjecie uzytkownika
K. Kwietniewska - 2015-08-12 10:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klk - 2015-08-12 10:04:03]:
Drogi Klk!
Firma nie musi ujawniać naszych nazwisk - chętnie zrobimy to sami, bo warto przytoczyć sytuację z lubelszczyzny ponieważ i tu działo się nie mało. Niby byliśmy jedną firmą, jedną strukturą - a podbieranie spraw, zabieranie punktów partnerskich było na porządku dziennym. Pomimo wielu prób usiłowania rozwiązania nie przyjemnych sytuacji - nikt nic z tym nie zrobił!
Podpisując umowę i zapoznając się z nią szczegółowo nie zauważyłam żadnej adnotacji o zakazie konkurencji - żadnego aneksu do umowy tym bardziej nie podpisywałam, że nie będę mogła posiadać umowy z inną firmą. Podobno Automobile dało mi tak wiele - całą wiedzę itp z przykrością stwierdzam, że wiedzę i tajniki odszkodowań przekazała mi inna firma tak więc idąc do Automobile miałam całe zaplecze potrzebne do pracy! Ba! Do tej pory wspominam jak Automobile Expert szczyciło się na szkoleniach "u Nas nie ma zakazu konkurencji" szkoda, że to tylko pic pod publiczkę.
Z racji tego co działo się na terenie lubelszczyzny - to w jaki sposób agenci z tego terenu szarpali się między sobą o sprawy i o punkty partnerskie lepiej było odejść i odsunąć się od tego "syfu". Oczernianie ludzi z którymi zostały rozwiązane umowy w "Liście do Agentów", gdzie firma piszę że podobno próbowała wyjaśnić z Agentami zaistniałe sytuacje jest śmieszna - chętnie udostępnię wszystkie maile i listę połączeń na które nie dostałam do dnia dzisiejszego odpowiedzi. Więc gdzie starania firmy o wyjaśnienie sytuacji?

Byłam do pewnego momentu zadowolona z firmy, dopóki nie rozpętał się ten cały syf - cieszę się, że finalnie pracuję dla innej Kancelarii gdzie nikt się z nikim nie szarpie, atmosfera jest bardzo dobra, nie trzeba tracić nerwów i psuć sobie krwi. Nie zmienia to faktu, że Automobile Expert nie wypłaciło pieniędzy zarówno mi, mojemu menedżerowi, koleżance z naszej struktury oraz innym ludziom z terenu całego kraju. Umowę można rozwiązać a i owszem - ale zarobione pieniądze nie są własnością firmy tylko Naszą!
zdjecie uzytkownika
Zbigniew Chowaniec - 2015-08-12 18:33:31 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cze - 2015-06-28 09:16:37]:
Witaj kanciarzu dla twojej wiedzy sprawę zgłosiłem na Policję .Spotkamy się w sądzie .Dziwne że wiesz więcej odemnie .
zdjecie uzytkownika
Zbigniew Chowaniec - 2015-08-12 18:38:41 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie wiem kto wypowiada się za moją osobę i chce mi zaszkodzić .Nigdy nie krytykowałem firmy AE publicznie współpracowałem z nimi kilka lat .Co do osób które podszywają się pod moje nazwisko sprawę bada Policja a nr ip komutera znajdą bankowo .Skoro ktoś ma problem z tą firmą czemu oficjalnie nie przedstawi się i nie zarejestruję się tu .Durniu jesteś cienki
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-08-13 18:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbigniew Chowaniec - 2015-08-12 18:38:41]:
Witam
Zbyszku przepraszam za formę osobową jaką użyłem.
Nie chcę Ci zaszkodzić i nie wypowiadałem się za Twoją osobę.
Pisałem to w swoim imieniu.
Przepraszam i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Oburzony - 2015-08-13 19:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [haha - 2015-08-13 18:28:20]:
Skoro pisałeś w swoim imieniu, to napisz przynajmniej w czyim i kto przeprasza.
Widzę,że brakuje ci odwagi, info o policji jakoś wyciszyło podejrzanych krzykaczy.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-08-13 19:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuję sobie dalej, wczoraj spisałem śmiertelny przypadek- 7 osób roszczących, w piątek mam rekrutację z 5 osobami, rozwijam się.
Super warunki w tym Automobile Expert tylko szkoda, że tutaj dopiero rok temu trafiłem, zarabiałbym jak inni menadżerowie OK. 10 000 tygodniowo.
zdjecie uzytkownika
ZadowolonyAgentAE - 2015-08-13 20:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
My ( to znaczy ta zadowolona rzesza agentów AE) czyli na moje oko jakieś 99,9% też chętnie byśmy się dowiedzieli kim jest ten "cwaniaczek ha ha ha".
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-08-13 22:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AE jest fajne! ;-)

Dlaczego ludzie hejtują?

#1 Chcą się dowartościować. Samemu mają niewiele do zaoferowania. Mogą wiele przełknąć, ale wybuchną od środka, jeżeli masz się lepiej od nich. Psychologiczna definicja szczęścia? Mieć więcej od innych. Dzięki tej definicji można to zachowanie bardzo szeroko zrozumieć. Mając więcej sprawiasz im ból. #Hejterzazdrośnik

#2 Narzekanie jest w modzie. Wszyscy narzekają. Na wszystko narzekają. Narzekanie to sport narodowy. Nawet powstała kampania anty-marketingowa, której głównym przesłaniem było: „Przyjedź do Polski i narzekaj razem z nami.” #Hejternarzekacz

#3 Narzekania dla samego narzekania. To co kiedyś robiono po domach, „na plotkach”, teraz robi się w Internecie – publicznie. Pozornie myślą, że wyładowując swoje frustracje i żale w Internecie są anonimowi. Nic bardziej mylnego. #Typowyhejterlaczego ludzie hejtują?

#1 Chcą się dowartościować. Samemu mają niewiele do zaoferowania. Mogą wiele przełknąć, ale wybuchną od środka, jeżeli masz się lepiej od nich. Psychologiczna definicja szczęścia? Mieć więcej od innych. Dzięki tej definicji można to zachowanie bardzo szeroko zrozumieć. Mając więcej sprawiasz im ból. #Hejterzazdrośnik

#2 Narzekanie jest w modzie. Wszyscy narzekają. Na wszystko narzekają. Narzekanie to sport narodowy. Nawet powstała kampania anty-marketingowa, której głównym przesłaniem było: „Przyjedź do Polski i narzekaj razem z nami.” #Hejternarzekacz

#3 Narzekania dla samego narzekania. To co kiedyś robiono po domach, „na plotkach”, teraz robi się w Internecie – publicznie. Pozornie myślą, że wyładowując swoje frustracje i żale w Internecie są anonimowi. Nic bardziej mylnego. #Typowyhejter
zdjecie uzytkownika
Wer - 2015-08-13 22:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy zauważyliście kto krytykuje firmę AE? Są to ludzie sterowani przez pewien twór stworzony niedawno. Nie jest trudno odgadnąć ,że w interesie pewnego tworu ( nazwy nie wymieniam aby nie robić reklamy) jest zburzenie zaufania do firmy AE. Ludzie tworzący ten twór nie są sami w stanie zbudować sobie struktur więc sięgają po ochłapy AE. Tak ,powtórzę to jeszcze raz- są to ochłapy AE. Ludzie bez honoru i krzty godności. Ludzie wydaleni z AE to w niejednym przypadku ludzie niepoczytalni psychicznie i drobni złodziejaszkowie. Jeśli będzie trzeba to zostaną ujawnione ich personalia- więc proszę nie prowokujcie,bo to nie mnie będzie wstyd. Persony te winy szukają w Automobile- a tak naprawdę dają się podpuszczać owemu dziwnemu tworowi ,który tylko zaciera ręce gdy kolejni nieudacznicy wpadają i zamykają sobie drzwi w AE. Ba.......w niejednym przypadku to ten twór ich wydaje. Jak myślicie -dlaczego ? Namawia do podpisania umowy na brata,żonę,sąsiada,syna czy córkę- przecież to takie moralne. A może to ja jestem staroświecki ? Do mnie i moich struktur też były podchody- lecz jeszcze raz powtarzam ,że z firmy nie odszedł nikt wartościowy. Ja się wręcz cieszę,że na niektóre gęby nie będę musiał patrzeć :). Przepraszam ,że się tak rozpisałem ale wkurzało mnie jak pięciu baranów narobiło rozgłosu jaby to była armia albo chociażby pułk. Chciałbym tylko nadmienić ,że AE jako jedna z nielicznych firm nigdy nie miało zaległości wobec klientów i agentów To jest dla mnie najważniejsze- ja się nigdy nie wstydzę i nie muszę tłumaczyć gdzie są pieniądze. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Alex - 2015-08-14 06:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak AE jest bardzo fajne :-)
Jestem dumny ,że pracuję w tej firmie!
Fajni ludzie,super atmosfera :-)
Przejrzystość i uczciwość to główne atuty firmy i ludzi którzy ją tworzą :-)
zdjecie uzytkownika
Kolejny wiernyAgent AE! - 2015-08-14 11:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram! Fajni ludzie, fajna atmosfera i jak naradzie nic do zarzucenia.:-) Mam nadzieję że kolejne szkolenia, kongresy, czy wycieczki będą znacznie przyjemniejsze. Przynajmniej atmosfera będzie już oczyszczona a my nabraliśmy nowej werwy do pracy:-) tak trzymać AE! A my agenci bierzemy się do nowych rekrutacji! Pozdrawiamy.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-08-16 06:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna firma. Jest to moje drugie zajęcie. Dorabiam miesięcznie od 1500 do 2500 miesięcznie. I wcale nie jestem bóg wie jak zaangażowany. Czyli mam dwie fajne prace. Wiem,że ludzie , którzy zajmują się tylko tym zarabiają dużo,dużo więcej. Ja mam fajną pracę i poświęcam AE od 5 do 10 godzin tygodniowo- i na tak mały nakład pracy bardzo fajnie zarabiam Serdecznie polecam !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Husarz - 2015-08-20 11:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie jest poczytać tak wiele pozytywnych komentarzy o firmie. Widocznie firma Automobile-Expert stara się utrzymać przy sobie ludzi i oferuje im ciekawe pieniądze. Dobrze, że atmosfera pracy jest w porządku, bo to jednak jest bardzo istotny element. Jak się źle współpracuje z ludźmi, to nie chce się pracować.
zdjecie uzytkownika
Zbigniew Chowaniec - 2015-08-21 11:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oburzony - 2015-08-13 19:23:57]:
Witam może jak umiesz się podpisać za mnie to przedstaw się .Widziałem wiele w różnych firmach ale nigdy nikt za nikogo się nie podpisywał .Skoro masz choć troszkę odwagi odezwij się i przynajmniej powiedz przepraszam .Zastanowię się wtedy czy wycofać sprawę z policji
zdjecie uzytkownika
Agent 007 - 2015-08-24 12:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale bzdury tu wypisują
zdjecie uzytkownika
Agent 007 - 2015-08-24 12:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie Automobilki widząc co tu wypisujecie śmiać mi się chce .Osobiście znam całą ekipę z AE tj górna półka .Dziwi mnie tylko zachowanie co niektórych z was .Oczerniacie wielu dobrych agentów i swoich znajomych .Osobiście znam Łukasza P Zbyszka Z ,Karolinę .K Zbysia Ch i wielu innych .Rozumiem że ktoś coś zrobił nie tak ok blokujemy go .Ale w umowie naszej nie ma zakazu konkurencji więc pytam dlaczego .Rozmawiałem z Zbyszkiem Ch znam go dobrze robił dużo nagle blokada za to że dał polisy inwestycyjne do konkurencji .Czy my to robimy nie więc nie widzę podstaw .Następny Zbyszek Z co z nim nagle ucichło o parę złoty ?? .Jeden z Generałów też znikł Mariusz W i to uważacie za załatwianie sprawy ?? A jak to pięknie na kongresach są gratulacje prezenty itp a po nich następują blokady ludzi na Paweł P (Piękny ).Nie ma sensu kogoś oczerniać lub krytykować jak się nie porozmawia z nim ja to zrobiłem i znam prawdę .Dziwne też jest to że ktoś kogoś postraszył policją i nagle wpisy nikną .Ciekawe
zdjecie uzytkownika
2K - 2015-08-26 12:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super FIRMA polecam, byłem klientem kompleksowo, szybko załatwiają sprawy.
zdjecie uzytkownika
do piazdy - 2015-08-26 17:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas było dobrze ale odkąd zaczęła rządzić d..pa zaczęło się wszystko walić kongresy szkolenia za pieniądze agentów a na drugi dzień prezesi nawet nie wyszli bo rzygali do południa Życzę wszystkim sympatykom powodzenia w firmie AE wiszą ludziom i agentom mnóstwo kasy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 12:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Marzenka - 2015-08-27 12:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak Dorotka ma coś w sobie najbardziej podobają mi się jej zęby i uzbrojenie .Dla nie wiedzących o co chodzi to aparat dentystyczny .W sumie nie interesuje mnie to ale kongresy stały się porażką tej firmy .Jak z prowizji to 250 plus Vat jak wpłata osobista czy na konto to 250 brutto .Żałuje tylko kilku pracowników tej firmy i nie mówię tu o Piotrze K gdyż to pupil pana pseudo Prezesa .Prezes pełną gębą z głupkowatym uśmiechem.
zdjecie uzytkownika
D. - 2015-08-27 21:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znowu któryś się podszywa. Tym razem pod Marzenkę. No cóż za klasa, szyk i dobre wychowanie rodziców. Ludzie ale jesteście prości. Macie coś do powiedzenia to podpiszcie się jak ludzie na poziomie, a nie robicie tu taki cyrk. Do rozstrzygania sporów są odpowiednie instytucje, a Wy tu bawicie się jak w piaskownicy. Żenada! Chyba ta firma faktycznie jest słaba, ale tylko dlatego że daje szansę rozwoju takim cienkim palantom. Aż wstyd za wasze zachowanie.
zdjecie uzytkownika
Adam, Nowy Sącz - 2015-08-27 22:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy Państwo a może i ja podzielę się swoja opinią, ponieważ wydaje mi się być dość obiektywnà. Pracuje od blisko roku, stopniowo buduje strukturę. Zadowolony jestem bardzo, ponieważ we wcześniejszej firmie nie miałem możliwości zbyt dużego rozwoju a tu dostałem wsparcie. Nie znam tych osób o których tu mowa,bo na żadne wyjazdy nie jeździłem, więc się nie wypowiem. Ale ostatnio rozliczyła mi się bardzo poważna sprawa. Klient dostał swoje pieniądze na trzeci dzień a ja swoją prowizję, czyli nie całe 9tys. też zaraz po nim. Nie wydaje mi się aby coś tu było nie tak. Fakturę wystawiłem, pieniądze dostałem i żadnych opóźnień ani przestoju nie było. Na moje oko to firma ma się dobrze:-)
zdjecie uzytkownika
NikiLegnica - 2015-08-28 07:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie firma ok. Płaci szybko i konkretnie. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Najtańsza jeśli chodzi o obsługę kancelarii- brak ukrytych opłat(nie pobierają opłat za dojazdy do sądu jak inne kancelarie). Ze wszystkimi można porozmawiać , zawsze pomogą , nie traktują cię z góry. Polecam dla klientów i przedstawicieli.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zostałem zaproszony do biura. Był to chyba oddział firmy. Wszystko ok, rozmowa z kompetentną osobą. Nie wiem czy się nadaje do tej pracy, ale przynajmniej bardzo dużo się dowiedziałem.
Pytania: Czy potrafię sam dobrze zorganizować sobie prace? I czy patrafie zarządzać swoim czasem.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 16:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Radomsko k.Częstochowy - 2015-08-28 16:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że kilka osób zrobiło tu dużo złego. Szkoda.
Bo firma na to nie zasługuje. Ale cóż, każdy ma prawo do 'jakiejś' opinii. Ja wyrażę swoją. Pracuje tu od ponadb trzech lat, nigdy nie miałem żadnego problemu ze sprawami, szkoleniami czy wypłatami. Przesyłam ok 20 spraw z całą grupą. Może to nie dużo ale jestem zadowolony. Zarabiam i to się liczy. Nie mam potrzeby kombinować. Terminowe płatności, szkolenia kiedy tylko o to poprosimy. Mam dobrego menadżera i to jest połowa mojego sukcesu. Pozdrawiam i życzę wszystkim sukcesów oraz podobnego zadowolenia.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-08-30 08:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok. Miałem wypadek pół roku temu i obsłużyli mnie na fajnym poziomie. Agentka podstawiła mi auto zastępcze i pomogła w uzyskaniu należnego odszkodowania. Szybko i profesjonalnie.POLECAM.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automobile-Expert sp. zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Automobile-Expert sp. zoo?
Zadaj pytanie
alert