Human Pro Sp. z o.o.

Wyszków

Opinie o Human Pro Sp. z o.o.

Still 2011-01-21 13:10
Nareszczie agencja z którą nie ma problemów. Pieniądze za merchandising zawsze na czas. Koordynatorka miła. Jak ktoś ma inne doświadczenia, to ja przepraszam. Ale u mnie piątka.
3
Zakręcona 2011-02-03 19:44
Pracuję dla nich w Trójmieście. Firma jest z wroclawia ale maja pracę w różnych miastach. Obsługuje cukierki Wawel. Żadnych problemów. Nawet zaświadczenia jak potrzebujesz to są na czas. Jak na agencję pracy szóstka
2
ala 2013-01-04 11:17
Ja akurat pracowałam w kilku agencjach pracy tymczasowej( usunięte przez administratora ) Nie wierzę w żadne pozytywne opinie o tej firmie. NIE POLECAM
1
pozi 2013-01-30 21:18
Ciekaw jestem czym Ci tak zaszkodzili ????
5
Pracownik Human Pro 2013-06-19 00:50
Bardzo dziękujemy za konstruktywną opinię.
anonim 2013-06-21 14:54
@ala Możesz napisać co masz na myśli? Z doświadczenia wiem, że wszędzie na kasę trzeba czekać, ale może coś jeszcze?
jestemnanie 2013-11-20 17:28
zlozylam dokumenty i nic,zadnego telefonu,ale mam prace i dlatego nie mysle juz o innej firmie,mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie,zalozyc firme tutaj,i ze bede miala na tyle rozumu zeby nikomu nie robic niepotrzebnej nadzieji,pozdrawiam wszystkich rozczarowanych M
4
Mulan 2014-03-10 21:43
Siema, orientuje się ktoś czy Human Pro w najbliższym czasie szykuje jakąś ofertę prac na wakacje w Niemczech?
Ilona 2014-03-25 17:23
też myślałam o wyjeździe, ale pożyjemy zobaczymy, a co do samej agencji to ja pracuje dla nich na bielanach wrocławskich, praca ok, wynagrodzenie na czas, koordynator (usunięte przez administratora)bardzo sympatyczny facet, zawsze wszystko załatwi bez czekania jak w innych pseudo agencjach, a co do Niemczech to też chętnie się dowiem jak to wygląda.
bubu 2014-03-25 17:43
co do Rafała to zgoda, faktycznie ogarnięty gościu, ale z tą pracą w Hi-P, bo to chyba o niej mówisz to bym nie przesadzał... monotonia i jeszcze raz monotonia i umowy z miesiąca na miesiąc też trochę lipa, ale kasa znośna :)
paulina 2014-04-14 18:01
Cześć :) Myślicie, że ja jako tegoroczna absolwentka liceum, poszukująca pracy w produkcji, do września lub dłużej, i co najważniejsze - jako dziewczyna - mam szansę na dostanie pracy w HumanPro?
1
Bruno 2014-06-11 23:34
Polecam pracuję co roku wakacje szału z kasą nie ma ale można zarobić na wakacje.
1
Pracownik 2014-06-27 18:07
Pracuję parę lat u nich na stoisku.

Po różnych historiach z paroma agencjami pracy powiem tylko: w porządku są.

Działają w całej Polsce (kiedyś się dodzwoniłam do Lublina przez przypadek) - akurat miła sytuacja bo od razu pomoc dostałam od jakiegoś koordynatora. Z tego co gadałam z moją koordynatorką to działają w całej Polsce w różnych miastach w Polsce.

Najbardziej podoba mi się to, że umowa jest prosta i bez żadnych ,,myczków''. Pieniądze zawsze na czas są. Czasami dostaję premię (za rzadko, ale nie narzekam).

Ja 2014-10-18 01:03
Pracuję w Human Pro w Wyszkowie, polecam. Jet stały kontakt z firmą. wpłaty na czas. Jest to agencja pracy tymczasowej,w związku z tym organizują pracę na miarę zamówień i możliwości. Jak ktoś chce pracować i zarobić pieniądzee, nie koniecznie na umowę na stałe, jest to alternatywa.
1
józek 2014-12-20 22:17
Ja byc może byłbym zainteresowany pracą w Human Pro, ale możecie napisać jak u nich jest orientacyjnie ze stawkami. Czy wszyscy zarabiają mniej więcej tyle samo, czy to jednak zależy od ilości doświadczenia, wykształcenia i tym podobnych rzeczy? Prosiłbym chociaż o podanie orientacyjnych widełek płacowych dla nowej osoby.
Staszek 2015-03-09 21:27
Na stronie internetowej HumanPro jest kilka ofert pracy, poszukuja ludzi do pracy zarówno w naszym kraju np. do Wyszkowa pracownika produkcji w branży poligraficznej, jak i do Niemczech, hydraulików, czy opiekunów osób starszych. Korzystaliście ostatnio z ich usług? Umowy podpisuje się z nimi, czy z ich klientami?
1
mikołaj 2015-03-24 14:20
@Staszek ja sam się teraz zastanawiam nad pracą u nich, bo z jednej strony bardzo chetnie a z drugiej to nie wiem jak sprawy się mają tak naprawde, bo jednak nie podali żadnej dobrej ceny i tylko jakieś ogólniki są na ogłoszeniu w tylu "ciekawa praca" czy "dobre zarobki", rozumiem, że dopiero na rozmowie się wszytskiego dowiem?
MAGDA. 2015-05-15 13:33
CZY KTOŚ KTO TAM PRACOWAŁ MÓGŁBY MI NAPISAĆ JAKIE SĄ ZAROBKI? ILE NA GODZINĘ?
mała 2015-07-08 12:39
Obecnie na rynku pracy jest bardzo dużo Agencji, aby dokładniej dowiedzieć się o szczegółach ofert jakie firma Human Pro ma do zaproponowania warto dopytać u źródła i skontaktować się z przedstawicielem firmy za pomocą choćby infolinii podanej na stronie internetowej. Wszędzie są plusy i minusy w pracy ale najlepiej samemu przekonać się o pracodawcy jeżeli jest taka możliwość niż wspierać się opiniami innych osób. Osobiście mam dobre doświadczenia z ta firmą.
ja12 2015-08-05 12:55
ile placa za miesiac ?
w kraju
pracownik 007 2015-10-14 16:15
Pracowników do naklejania kodów kreskowych nadal poszukują i na prawdę płacą 10zł netto. I jest to praca tymczasowa zazwyczaj na miesiąc lub dwa ale wynagrodzenie wpływa na czas :)
Human Pro 2016-04-23 10:07
Proszę o informację, czy wyjaśniła się sprawa nieotrzymanego PIT-a.
biuro@humanpro.pl
lopez 2016-07-12 19:36
No no pewnie
anonim 1982 2016-08-03 10:26
Jeśli chodzi o pieniądze,to nie było problemu,umowy co trzy miesiące podpisywane,zwolnienia lekarskiego nie płacą,urlop się nie zbiera,tylko co miesiąc do wypłaty podobno doliczają,problemy ze steuerklasse jeśli się samemu nie dopilnuje
... 2016-09-05 09:20
Nie polecam
kto 2016-10-11 22:59
gdzieś mają ludzi telefonów nie odbierają
er 2016-10-11 23:03
no bo ta opinia była wstawiana w lipcu wiec nie jest niczym dziwnym ze przecież na chwile obecna dana oferta może być już nieaktualna xd ale za to jest ich teraz jeszcze więcej przejżyj sobie może akurat znajdziesz po prostu coś dla siebie ? powodzenia
Pp 2017-01-05 19:13
Czy ktoś pracował w Human Pro Wyszków ?
Zasatanawiam się nad tą ofertą pracy, chciałabym znać opinie osób które tam pracowały lub pracują ?. Z góry Serdecznie Dziękuję :).
Nordik 2017-01-12 18:57
Chciałabym złożyć do nich swoje cv i mam pytanie jak pracuje się w Human-ie? Jaka jest atmosfera wśród pracowników. Czy zarobki są godziwe , jak z terminami wypłat. Bardzo proszę o info to mi bardzo pomoże.
Aneta 2017-02-28 10:59
Korzystaliście z usług Human Pro Sp. z o.o.? Jak oceniacie współpracę z firmą?
@tom 2017-03-02 20:35
a ktoś pracuje w Niemczech przez tą agencję?
Aneta 2017-03-06 08:53
@@tom zamierzasz szukać pracy za pośrednictwem tej agencji? Chętnie usłyszymy jak wygląda proces momentu przesłania CV do rozpoczęcia pracy.
Mańka 2017-06-20 21:42
Jaki jest powód, że tak dawno nikt nie pisał na forum?
Wiesław 2017-06-22 08:24
Moją opinię kolejny raz usunięto - dotyczyła zatrudnienia w firmie Amazon pod Poznaniem .
Firma Human Pro jest pośrednikiem w zatrudnieniu do firmy Amazon.
Wiele osób nie dostało wynagrodzenia - ja chciałem zrobić program w TVP o tej firmie
i gdy zobaczyli jakie posiadam znajomości dostałem wynagrodzenie a program który miał być realizowany przez Poznański oddział TVP na ul.Serafitek został odwołany.
Ponieważ nie każdy może obronić się dlatego ostrzegam abyście póżniej nie żałowali.
Mordka 2017-06-24 16:01
Human Pro jak widzę z listy ofert pracy bardzo stara się żeby mieć ich dużo. Jest szansa, że można wybrać coś dla siebie zgodnie z umiejętnościami. !
Zostaw swoją opinię o Human Pro Sp. z o.o. - Wyszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Human Pro Sp. z o.o.