brak logo

HENGLEIN POLSKA Sp.zo.o/

Dąbrowa Górnicza

Opinie o HENGLEIN POLSKA Sp.zo.o/

naoku 2009-05-06 07:42:30
tak więc jeśli chodzi o moja opinie na temat tej firmy to powiem że słyszałam że szef tej firmy o straszny dusigrosz wykorzystuje ludzi na każdym kroku strasznie poniewiera kobiety i jest strasznym cwaniakiem
anonim 2010-12-11 22:55:59
naoku - 2009-05-06 07:42:30tak więc jeśli chodzi o moja opinie na temat tej firmy to powiem że słyszałam że szef tej firmy o straszny dusigrosz wykorzystuje ludzi na każdym kroku strasznie poniewiera kobiety i jest strasznym cwaniakiem NAJLEPSZA JEST( usunięte przez administratora )
wujek dobra rada 2011-02-21 00:42:30
( usunięte przez administratora ) to największy cham i burak no i sęp na maksa dlatego pewnie,że nie ( usunięte przez administratora )
1
ola 2011-09-14 18:55:21
byłam tam kiedyś na rozmowie,szkoda czasu.Własciciel nie ciekawy.Sama rozmowa wygląda bardzo dziwnie...
Wypytywanie o życie prywatne,po co to?????Krytykowanie!!!Hmmm
Proponują najniższą krajową,a obowiązków dość sporo!!!Dla mnie firma bardziej wydawała się na normalną,a tu ???Takie coś,eh:/
ODRADZAM!!!!

P.S. Wyczytałam,ze robią na poczatku problemy z umową,tak wyczytałam gdzieś jeszcze na forum...
anonim 2011-11-09 10:50:32
100% prawdy, właściciel sknera, żona choleryk, straszna awanturnica bez klasy. Właściciel nie szanuje zupełnie kobiet a nieporównywalnie lepiej traktuje kilku pracujących tam facetów. Poniżanie przez żonę (często na oczach pracowników) odbija sobie gnębiąc i poniżając pracownice. Kasa nie adekwatna do obowiązków, do stresu, ciągłe poniżanie i notoryczne łamanie kodeksu pracy - wszyscy okoliczni ludzie wiedzą żeby firmy unikać jak ognia
1
Anonimek 2011-11-16 16:11:22
w kwestii prezesa już wszystko chyba napisane w poście powyżej, dodam tylko że produkuje się tam żywność i powinna byc zawsze czystość utrzymywana, a na halach ogólnie panuje syf i grzyb, nikt sie tym nie przejmuje dopóki nie przyjeżdza audyt albo firma nie stara sie o jakis certyfikat jakości, wtedy w sobote wszyscy pracownicy musza przyjść do pracy i malować sufity białą farbą żeby pleśń zamalować , sciany umyc i odmalować, zagipsować dziury, pomyć wózki, podłogi i sprzęt ... ogólnie masakra !!!

i jak sie komus cos nie podoba to jak to prezes mawia "zawsze mozna złożyć wypowiedzenie" , zarobki są minimalne, ale normalka bo szef jest sknerą jakich mało, jak by sie dało to by jeszcze kazał pracownikom płacić za to że moga przyjść do jego "cudownej" firmy na 8 godzin każdego dnia

ogólnie firmy nie polecam
anonimus 2013-08-14 11:46:04
Tak jak piszą ludzie... Prezes sknera (ale kto z szefów na górze dzisiaj nim nie jest?) fakt, jest dziwnym człowiekiem, żona.... szefowa wszystkich szefów, tak jak piszą ludzie, officialne awantury mężowi w biurze przy pracownikach, a ten głowa w dół i wszystko na klatę... potem rewanż na dziewczynach tam pracujących, które pozdrawiam i szacun że wytrzymujecie!! !! naprawdę będąc kobietą trzeba mieć tam stalowe nerwy, albo poprostu light`owe podejście bo inaczej to można płakać w nieskończoność :D :D :D sam klimat w firmie, co najmniej dziwny, taki poważny, jakby nie wiadomo co za firma była, chociaż z jednej strony rozumiem prezesa, bo jak się poluzuje zabardzo to później pracownicy mniej efektywnie pracują, a na to sobie pozwolić nie może napewno, mimo wszystko POZDRO Henglein Dąbrowa Górnicza Ząbkowice ! ! ! ! ! wiem że łatwo się mówi, ale bądźcie WYLUZOWANI :D i się nie przejmujcie uwagami (usunięte przez administratora) i jego żony ;-) oni muszą się nagadać ;-)
VIP 2016-07-15 12:47:05
Jak wygląda kwestia jeśli chodzi o przedstawicieli handlowych? Jakie wymagania i zarobki na tym stanowisku. Proszę o rzetelną informacje. Dziękuję
Zostaw swoją opinię o HENGLEIN POLSKA Sp.zo.o/ - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HENGLEIN POLSKA Sp.zo.o/