Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Piekarnia Ryszard Robak i wspólnicy sp.j.?
Jak żyje gorszego chleba nie jadłem.Niewiem jak tam jest mąka nawet nie idzie go posmarować masłem ,chleb to totalna porażka wstydziłbym bym się go wysyłać do innych miast.Ale co się dziwić jaki właściciel taki chleb.
Kupuję chleb w Netto produkcji piekarni pana Robaka i stwierdzam, że jakość chleba się pogorszyła. W chlebie są jakieś twarde grudki jakby za słabo była wymieszana mąka.
no ale czy wiesz moze ile konkretnie tam mozna zarobic?
1. Zakład pracy chronionej. Wg. Właścicieli pracują sami nienormalni. 2. Co z resztą jest prawdą bo normalny zrezygnował by z pracy w takiej atmosferze i za takie pieniądze. 3. Praca cały tydzień z pewnością nie 40h/tydzień. Prędzej ok.60-65. Nadgodziny wliczone w pensję. 4. Urlop kiedy właścicielą pasuje. 5 Chorobowe zapomnij. Pracujesz a nie chorujesz. 6. Wyzysk na maksa. Nie masz prawa mieć przestoju na śniadanie.8. Dobry i sumienny płatnik to trzeba oddać co obiecuje to płaci co do dnia. Co obiecuje potrącić potrąca sumiennie. 9. Rotacja ludzi potężną chocć coraz mniejsza. Nikt nie chce tu pracować za żadne pieniądze. Mówię o fachowcach. Pracują ludzie z łapanki. 10.Nie polecam tego zakładu.
super piekarnia