brak logo

POL-DIGGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Katowice

Opinie o POL-DIGGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Ankieter 2014-03-18 19:28:48
Prawie non stop szuka kierowce,często operatora .Dziwne bo niby daje 20 zl a potem ciekawe czy jest tyle i czy nietrzeba orac wszystkiego ciekawa sprawa bo jest to u nas tak że jak ktos dlugo i nonstop szuka to interesancji szybko to wychwytuja i omijaja nazwe zdaleka chociażby przezornie.Czyli chyba wielka lipa .
Franczesko 2014-04-02 22:15:20
tez to dziwne jest,ze tak srednio co 2 tygodnie kogos szukaja,a przeciez nie proponuja b.malo,bo 20zl do oskladkowania.Czy nie przypadkiem jest 20zl do oskladkowania,ale nie uzbiera sie minimum.160 h/miesiac lub 10 miesiecy pracy/rok?Czyz nie przypadkiem pracujesz w systemie: robisz- nie robisz- robisz- nie robisz?
operator 2014-06-26 19:15:17
Wszystko to sciema. Dostaniesz 14 zl na reke, umowe smieciowa od najnizszej i to z zupelnie inna firma. Pieniadze na raty 3 albo 4. A jesli odejdziesz to zapomnij o tym ile zarobiles. Dostaniesz 1200 zl tyle co z umowy i mozesz isc do sadu a i tak nic nie zyskasz bo nic nie jest na wlasciciela. Godziny obcinane albo stawka zalezy jaki humor ma Pan prezes. Odradzam. Pracowalem tam troche czasu i udalo mi sie znalezc inna prace ale 1 tys jestem w plecy. I oczywiscie jesli cos przy sprzecie nawali to Twoja wina i trzeba obciazyc.
Nonsense 2014-10-13 14:08:01
złodzieje
Kwass 2014-11-14 22:51:18
Pol-digger szuka teraz ludzi do kanalizy. Z tego co tu czytam to firma ma nieciekawą opinię. Jeśli ktoś jeszcze może coś więcej o niej napisac to będę wdzięczny.
karol 2015-02-09 15:46:43
A pracował ktoś tu ? Bo może szukają dlatego że mają tyle robót w całej Polsce bo z tego co mi wiadomo i pracują tam znajomi to mówią ze mnóstwo zleceń i nie każdy chce jeździć po delegacjach
młody 2015-02-09 15:49:55
Co do opini to sie zastanówcie lepiej niż pisac bzdury ja tu pracuje jestem operatorem i nie narzekam stawki są dobre pracy duzo a że szef ma czasem humory jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się robote to trudno. Ale atmosfera miła i kasa na czas zawsze jest ,,,,,,NAWET ZALICZKI jak potrzebujesz !!!
Sann 2015-02-24 09:35:20
Podwykonawca bardzo rzetelnie podchodzący do współpracy - terminowo i wg umowy. Polecam !!
olek 2015-05-06 08:35:13
Polecam pracodawca uczciwy , wynagrodzenia wypłacane zaliczkami jak ktoś potrzebuje. Dobre stawki - duzo godzin można wyciągnąć bo praca przy kanalizacji i pracuje się do oporu jak trzeba.
Adam 2015-06-09 17:16:04
Pracodawca uczciwy :) :) .. i właśnie dlatego gonią go po Nikiszu za zdemolowaną dzielnicę. Szef pomiata wszystkimi jak śmieciami - przyjeżdża wypity na plac robót i się popisuje swoją wyższością. Płace... zapominjcie o 20pln - obiecanki.
Lewe pieniądze, lewe zlecenia - płatne w 4 ratach. Nikt nic nie wie
Coś się popsuje - awantura i cięcie wypłat - bo to pracownik specjalnie popsuł.

Zresztą teraz będzie jeszcze gorzej bo prace an nikiszu zostały mu odebrane z powodu opóźnień i zniszczeń .. skończy się sądem pewnie
Ale to nie pierwsza firma właścieiela która splajtuje... zresztą sam się chwali że na niego nie ma nic zapisane
pódzi 2015-06-12 20:00:02
Szukam pracy, której nie tylko dobrze zarobię ale i docenią Cię jako człowieka i dobrego pracownika. Podjąłem próbę pracy na Nikiszu,w ciągu paru godzin zepsuły się dwie koparki( które są w krytycznym stanie ale również pamiętają "świetne lata 70" ), na budowie chaos, nikt nie panuje nad sytuacją. Po skończonej dniówce przyjechał szef i co prawda wyciągnął portfel ale niestety w portfelu tylko prywatne pieniądze i złota karta i biedulek nie miał jak zapłacić za moją pracę za cały dzień. Dzień wcześniej przed pracą miałem obiecane złote góry a zostałem jako jeleń, który przepracował cały dzień za frajer. Jak ktoś chce przekonać się jak się czuje jeleń - polecam.
Maks 2015-06-17 22:26:04
Kolego Pieniążki czekają na Ciebie w firmie ponieważ raczej Prezes nie powinien się zajmować wypłatą za twoją pseudo dniówkę w normalnej Firmie od tego jest dział Kadr oraz Kasa ale widocznie jeszcze nie pracowałeś w takiej firmie.....Co do fachowości to chyba na mizernym poziomie jeśli ktoś twierdzi że koparki z 2010 roku są z czasów -,,-70''.A jeśli w parę godzin wysiadły dwie koparki które pracowały kilkaset motogodzin bez awarii to świadczy o pechu lub umiejętnościach Pana Operatora!!!!
s. 2015-06-18 08:47:55
Poza tym widzę że wszyscy są zorientowani !!! Prezesa gwarantuje wam nikt na pewno na oczy nie widział wiec bzdury piszecie. A fakt faktem prokurent nie jest kasą wypłacająca wynagrodzenia na budowie bez potwierdzenia !! od tego jest biuro i kasa zresztą pracownicy są o tym poinformowani.
b 2015-06-18 11:13:48
Wszystkie rzeczy można było by przełknąć ale że ktoś był pijany ? poza tym ktoś kto dodaje te opinie zapewne akceptował regulamin dodawania ich .... i raczej bym się obawiała bo numer IP z którego została wysłana wiadomość nie jest tajemnicą.
1
pódzi 2015-06-21 12:37:45
W normalnej Firmie dział kadr lub kasa wypłaca owszem tak ale zatrudnionym pracownikom a tym na " pseudo dniówkę" to raczej nie. Nawiązując do mojej wcześniejszej opinii o firmie i o latach 70 to miałem na myśli stan techniczny sprzętu ale jak przewija się tam wielu operatorów to tłumaczy stan techniczny i wyjaśnia bardzo wiele. Mówiąc o umiejętnościach operatora to chyba nie pracuje 12 godzin i nie proponuje się jej dalszej współpracy.
Były Operator 2015-07-25 14:56:58
Jeśli chcesz trafić do prawdziwego obozu pracy w 21 wieku to polecam. Jeśli lubisz być wiecznie obrażany przez Szefa to także polecam co do zarobków to stawka uzależniona od humoru Szefa w dniu wypłat oraz awarii jakie miałeś w danym miesiącu jeśli naprawy są kosztowne to Szef ma wielkie serce i rozłoży na raty ......Wypłata także w ratach ,umowa śmieciowa co do czasu pracy do dyspozycyjność oczywiście całą dobę...
uwaga na tą firmę 2015-08-01 14:45:56
To chyba pisał właściciel - Pan (usunięte przez administratora)
True 2015-08-01 14:48:05
Potwierdzam, radzę uważać na tego gościa, chyba, że macie tyle pieniędzy, że więcej nie potrzeba
kontrahent 2015-09-02 21:28:37
Witam,
szukam osób poszkodowanych przez spółkę Pol-digger (bądź prokurenta), zarówno byłych pracowników jak i kontrahentów, którzy zostali poszkodowani - jest to dla mnie bardzo ważne.
Moja firma bezskutecznie walczy z przedsiębiorstwem Czar-Trans, które jest prowadzone przez prokurenta firmy Pol-digger.
pol.trans.port1@gmail.com
wid 2015-11-13 07:53:33
czy pracownik czy wykonawca, niech uważa na pol digger. To firma toksyczna, niszcz i ludzi i firmy.
PRACOWNIK 2015-11-26 13:13:09
Chcialbym ostrzec wszystkich ktorzy beda widzieli oferty pracy w tej firmie. Stawki zanizone, obcinane godziny. Praca najlepiej we wszystkie dni miesiaca, jesli w delegacji to najlepiej nie zjezdzac bo po co. Jesli przepracujesz caly miesiac i odwazysz sie zwolnic to o calej wyplacie zapomnij. Kazdy kto sie zwalnia musi poniesc kare i zostac przekrecony na polowe. Wyplaty w 3 ratach z reguly. Najlepiej nie pytac o pieniadze bo prezes uwarza ze trzeba pracowac aby on mial. Ty nie koniecznie. A jesli cos przy sprzecie nawali to 80% przypadkow to wina operatora kierowcy i trzeba obciazyc. Wiem co mowie bo pracowalem tam na budowie w Klobucku i co tam sie dzialo to historia nie do opisania. Spytajcie tych co tam pracuja. O ile jeszcze ktos zostal. Pozdrowienia dla Pana Andrzeja Cz:)
esdena 2015-11-27 22:06:30
Witam,
proszę o kontakt: esdena@onet.pl
Szukamy osób poszkodowanych przez Pol-Digger.
Kanaliza 2016-02-29 12:21:12
Witam. Prosta sprawa.. Chcesz pracować jak niewolnik to ta firma jest dla Ciebie. Szef by chciał żebyś pracował w soboty i niedziele bo i tak zapłaci Ci tyle samo niezależnie od godzin. Obcina stawki i godziny, nigdy sie nie dowiesz ile weźmiesz wypłaty. Jak cokolwiek się zepsuje na budowie to jesteś obciążony, nawet sprzęt który się zużywa w naturalny sposób. Jak urwie ci się linka startowa od piły to płacisz. Za wszystko płacisz.

2 tygodnie będzie szła praca, jednego dnia coś się popsuje i to jest powód do cięcia płac za cały miesiąc :D

Cytuję słowa szefa :
"Jak ktoś nie przyjdzie do pracy chociaż jeden dzień w tygodniu to ma miesiąc płacone po 8 zł. Wy byście tylko chorowali i chorowali a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam się nie chce"

Rano na odprawie szef Ci powie że nie idzie praca i będzie Cię musiał wypłacić po 8 zł na godzinę. Nie ma co z nim dyskutować bo nie zna się na robotach. Toksyczny człowiek, wprowadza straszną atmosferę w firmie. Ludzie się przez niego zagryzają na wzajem.

Brak jakiejkolwiek organizacji pracy.

Warunki bezpieczeństwa karygodne, brak szalunków, wykopy po 4 metry w luźnym gruncie i pijany operator koparki. Szef oczywiście wie że operator pije ale nie ma kto pracować ze względu na warunki w firmie więc przymyka na to oko.

Praca z zakwaterowaniem a na miejscu mieszkanie bez gazu i światła, woda zimna myjesz się w misce w wodzie z czajnika :D Dodatkowo musisz płacić składki na czynsz i samemu sobie węgiel kupować bo za ogrzewanie elektryczne jesteś obciążany

Polecam serdecznie tą firmę. Poważny pracodawca. Praca jak ze snów
8
kom 2016-05-17 20:06:27
bhjx, zespół jest bardzo ważny, ale wydaje mi się, że to nie wszystko... Istotne jest to aby przede wszystkim było trwałe zatrudnienie i pewność, że wynagrodzenie będzie co miesiąc o umówionej porze. Ale słyszałem, że z tym nie mają większego problemu..
Zostaw swoją opinię o POL-DIGGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL-DIGGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ