brak logo

WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A

Andrychów

Opinie o WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A

admin 2015-07-30 07:54:01
Pracowników w tej firmie jest podobno sporo, może ktoś z Was chciałby pomóc i napisać kilka słów o firmie WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A? Czekamy na komentarze.
GOŚĆ 2015-09-03 11:30:48
Byłem tam na rozmowie o pracę i nie polecam. P.Prezes jak i asystentka prezesa cechują się brakiem kultury osobistej, widać że słoma im z butów wystaje. Okresy próbne na umowę zlecenie, nadgodziny rozliczane w cyklu 5-miesięcznym. Generalnie nieważne czy jesteś przyjęty na produkcję czy kierownika - jesteś traktowany jak sprzątaczka. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!
1
kandydat 2015-10-01 08:36:16
Też byłem tam na rozmowie, nie doszliśmy do kompromisu w kwestii finansowej, ale atmosfera tam panująca była jak najbardziej OK.
4
kandydatka 2015-10-09 12:07:06
Ja też byłam w WOSANIE na rozmowie, moim zdaniem była przeprowadzona profesjonalnie, konkretna. Nie wyszło, bo zatrudnili kogo innego.
2
kandydat 2015-10-16 15:12:31
jakiś czas temu byłem na rozmowie… było normalnie, bez żadnych problemów. nie zatrudnili mnie, ale ogólnie spoko.
2
Były pracownik 2015-10-21 14:46:11
Pracowałem w tej firmie dwa lata, gdybym nie zdecydował się na wyjazd zagranicę to pewnie nadal bym tam pracował. Atmosfera w porządku, pensje wypłacane w terminie na święta bony. Nie było źle.
1
olken 2015-10-23 08:18:36
Szkoda że mi się nie udało. Rozmowa wyszła przyjaźnie konkretnie a nie jak przesłuchanie. Opowiedzieli dużo o stanowisku i mogłam zadawać pytania. Zadzwonili do mnie po tygodniu z informacją, że został wybrany ktoś inny. Której firmie chce się oddzwaniać do osoby która się nie dostała? Szkoda. Wiem, że tam mogłabym mieć normalną umowę a nie minimalną a reszta pod stołem.
1
Krzysztof 2015-11-20 08:36:46
Praca jak praca… Atmosfera całkiem niezła. Plusem było to że miałem normalną umowę, bez żadnych kruczków i kombinowania. Pensja zawsze była wypłacana w terminie. Wiadomo - były też minusy… Ale ogólnie na plus.
Marian 2015-12-04 13:36:30
Pracowalem tam jakis czas, losowe zdarzenia zdecydowaly, ze juz tam nie pracuje. Wlasnie wprowadzali nowe maszyny. Z tego co slyszalem dalej sie rozwijaja. Ogolnie: wszystko mialem na kwitku, byla dyscyplina, ale raczej dobrze wspomianm.
gość 2016-03-23 13:57:44
Ile można zarobić i na jaką umowę zatrudniają .
1
Marcin 2016-04-09 11:53:57
12 zł na godzinę brutto. Ja pracowałem tam ale zatrudniony byłem z zewnetrznej firmy. Mistrzowie zmian bardzo spoko luz
2
aaaa 2016-05-18 18:07:09
Którego dnia miesiąca są wypłaty?
Franek 2016-06-21 14:11:51
Na 10 i zawsze w terminie na szczęście
StałyBywalec 2016-09-30 19:30:17
W zależności o którym zakładzie mowa.
Jeżeli o oddział w Andrychowie to od wielu osób tam pracujących słyszałem, że jest na prawdę dobrze. No nie ma za bardzo do czego się doczepić.
Jeżeli chodzi o oddział w Damnicy (pomorskie): jeden wielki obóz pracy, aktualnie na liniach ludzie pracują po 2tyg bez dnia przerwy (nie ważne czy 1,2 czy3 zmiana), dzień w dzień praca, urlopy tylko na papierku, nie dziwię się że ten zakład poszukuje tyle ludzi, (na każde stanowisko: mistrzów, laborantek, magazynierów, operatorów), "nowy" co coś potrafi po prostu zaraz odchodzi. Zostają Ci co nie potrafią liczyć... Dyrektor strasznie obrośnięty w piórka, kierownik produkcji w ogóle nie wiem po co tam jest skoro "nic nie może". Mistrzowie pozjadali ostatnie rozumy, myślą że mogą wszystko, niby wiecznie zapracowani (drukowanie raportów jest naprawdę ciężkie), a wiecznie chodzą po prostu bez celu i szukają zwady. Ten sam zakład, różne oddziały, różne opinie...
Co do stawki to przecież 12brutto to minimalna, więc jak ktoś szuka pracy (młody, niedoświadczony) to stawka na początek OK, w Andrychowie, bo w Damnicy to wołałbym na start 14 minimum z racji braku obsady ;)
2
stty 2016-10-02 21:32:19
cezary branża naukowa to jednak przyjacielu dość szerokie pojęcie więc może jednak napisz na jakie konkretnie stnowisko chcesz w tej firmie ubiegać się o zatrudnienie
Firma Wosana 2016-12-02 10:46:59
Przykro nam, iż czuje się Pan pokrzywdzony i nasze starania nie spotkały się z Pana akceptacją. Pana opinia przyczyniła się do poprawy naszego procesu rekrutacyjnego i staramy się spełnić oczekiwania zarówno kandydatów jak i pracowników. Pana uwagi były dla nas niezwykle cenne i za nie dziękujemy, choć nie z wszystkim możemy się zgodzić.
Zostaw swoją opinię o WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A - Andrychów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A