brak logo

WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A

Andrychów

Opinie o WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A

admin 2015-07-30 07:54
Pracowników w tej firmie jest podobno sporo, może ktoś z Was chciałby pomóc i napisać kilka słów o firmie WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A? Czekamy na komentarze.
GOŚĆ 2015-09-03 11:30
Byłem tam na rozmowie o pracę i nie polecam. P.Prezes jak i asystentka prezesa cechują się brakiem kultury osobistej, widać że słoma im z butów wystaje. Okresy próbne na umowę zlecenie, nadgodziny rozliczane w cyklu 5-miesięcznym. Generalnie nieważne czy jesteś przyjęty na produkcję czy kierownika - jesteś traktowany jak sprzątaczka. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!
5
kandydat 2015-10-01 08:36
Też byłem tam na rozmowie, nie doszliśmy do kompromisu w kwestii finansowej, ale atmosfera tam panująca była jak najbardziej OK.
4
kandydatka 2015-10-09 12:07
Ja też byłam w WOSANIE na rozmowie, moim zdaniem była przeprowadzona profesjonalnie, konkretna. Nie wyszło, bo zatrudnili kogo innego.
2
kandydat 2015-10-16 15:12
jakiś czas temu byłem na rozmowie… było normalnie, bez żadnych problemów. nie zatrudnili mnie, ale ogólnie spoko.
2
Były pracownik 2015-10-21 14:46
Pracowałem w tej firmie dwa lata, gdybym nie zdecydował się na wyjazd zagranicę to pewnie nadal bym tam pracował. Atmosfera w porządku, pensje wypłacane w terminie na święta bony. Nie było źle.
1
olken 2015-10-23 08:18
Szkoda że mi się nie udało. Rozmowa wyszła przyjaźnie konkretnie a nie jak przesłuchanie. Opowiedzieli dużo o stanowisku i mogłam zadawać pytania. Zadzwonili do mnie po tygodniu z informacją, że został wybrany ktoś inny. Której firmie chce się oddzwaniać do osoby która się nie dostała? Szkoda. Wiem, że tam mogłabym mieć normalną umowę a nie minimalną a reszta pod stołem.
1
Krzysztof 2015-11-20 08:36
Praca jak praca… Atmosfera całkiem niezła. Plusem było to że miałem normalną umowę, bez żadnych kruczków i kombinowania. Pensja zawsze była wypłacana w terminie. Wiadomo - były też minusy… Ale ogólnie na plus.
1
Marian 2015-12-04 13:36
Pracowalem tam jakis czas, losowe zdarzenia zdecydowaly, ze juz tam nie pracuje. Wlasnie wprowadzali nowe maszyny. Z tego co slyszalem dalej sie rozwijaja. Ogolnie: wszystko mialem na kwitku, byla dyscyplina, ale raczej dobrze wspomianm.
1
gość 2016-03-23 13:57
Ile można zarobić i na jaką umowę zatrudniają .
2
Marcin 2016-04-09 11:53
12 zł na godzinę brutto. Ja pracowałem tam ale zatrudniony byłem z zewnetrznej firmy. Mistrzowie zmian bardzo spoko luz
2
aaaa 2016-05-18 18:07
Którego dnia miesiąca są wypłaty?
Franek 2016-06-21 14:11
Na 10 i zawsze w terminie na szczęście
StałyBywalec 2016-09-30 19:30
W zależności o którym zakładzie mowa.
Jeżeli o oddział w Andrychowie to od wielu osób tam pracujących słyszałem, że jest na prawdę dobrze. No nie ma za bardzo do czego się doczepić.
Jeżeli chodzi o oddział w Damnicy (pomorskie): jeden wielki obóz pracy, aktualnie na liniach ludzie pracują po 2tyg bez dnia przerwy (nie ważne czy 1,2 czy3 zmiana), dzień w dzień praca, urlopy tylko na papierku, nie dziwię się że ten zakład poszukuje tyle ludzi, (na każde stanowisko: mistrzów, laborantek, magazynierów, operatorów), "nowy" co coś potrafi po prostu zaraz odchodzi. Zostają Ci co nie potrafią liczyć... Dyrektor strasznie obrośnięty w piórka, kierownik produkcji w ogóle nie wiem po co tam jest skoro "nic nie może". Mistrzowie pozjadali ostatnie rozumy, myślą że mogą wszystko, niby wiecznie zapracowani (drukowanie raportów jest naprawdę ciężkie), a wiecznie chodzą po prostu bez celu i szukają zwady. Ten sam zakład, różne oddziały, różne opinie...
Co do stawki to przecież 12brutto to minimalna, więc jak ktoś szuka pracy (młody, niedoświadczony) to stawka na początek OK, w Andrychowie, bo w Damnicy to wołałbym na start 14 minimum z racji braku obsady ;)
4
stty 2016-10-02 21:32
cezary branża naukowa to jednak przyjacielu dość szerokie pojęcie więc może jednak napisz na jakie konkretnie stnowisko chcesz w tej firmie ubiegać się o zatrudnienie
Firma Wosana 2016-12-02 10:46
Przykro nam, iż czuje się Pan pokrzywdzony i nasze starania nie spotkały się z Pana akceptacją. Pana opinia przyczyniła się do poprawy naszego procesu rekrutacyjnego i staramy się spełnić oczekiwania zarówno kandydatów jak i pracowników. Pana uwagi były dla nas niezwykle cenne i za nie dziękujemy, choć nie z wszystkim możemy się zgodzić.
2
Kandydatka 2016-12-05 09:17
Proces rekrutacji jak najbardziej Ok brałam udział niedawno, otrzymałam informacje o terminie rozmowy, potwierdzenie na emaila. Sama rozmowa tez w przyjaznej atmosferze, niestety nie udało mi sie otrzymać pracy, a szkoda. Może innym razem.
2
K. 2017-02-26 15:09
Cześć. Możesz napisać jak wyglądała rozmowa, jakie pytania zadawali i o jakie stanowisko się ubiegałaś?
kita 2017-03-26 09:49
Czy ktoś może mi odpowiedzieć - czy na stanowisku laborantki pracuje się na 3 zmiany, soboty, niedziele i święta również?
Janek 2017-04-01 13:29
Zgadza się
Sumienny 2017-04-01 21:58
Nie polecam,w jeden dzien zwolnia dobrego pracownika,dadza wypowiedzenie,a za miesiac szukaja kandydata na to samo stanowisko,gdzie tu sens,a gdzie logika,zero szacunku dla pracownika,umowy daja krotke,czlowiek nie wie na czym stoi.jak mozna zwolnic tak poprostu pracownika,a za chwile szukac innego z ulicy,szanuje sie tego ktory jest,to dzieki tym uczciwym firma istnieje juz 25lat.
Heniek 2017-04-18 19:44
Witam,
mam pytanie jak wygląda praca i atmosfera w zakładzie w Turowie. Podobno są przyjęcia na stanowiska operator maszyn oraz mechanik. Jakie są zarobki na tych stanowiskach, jaka panuję atmosfera w pracy, czy warto się zastanawiać nad pracą w tej firmie, czy są szanse na rozwój?
Z góry dziękuję za opinie.
1
Zostaw swoją opinię o WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A - Andrychów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WOSANA S.A. Andrychów ul.Batorego 35 A