brak logo

Leithauser Polska Spółka z o.o.

Leszno

Opinie o Leithauser Polska Spółka z o.o.

kinga 2016-04-23 17:09:32
ludzie przez 15 lat zarabiaja najniższą krajową,jak tam pracowałam to miałam wrazenie ze przeniosłam sie do Bangladeszu, Indi albo Chin, nimiecki obóż pracy
1
do kinga 2016-04-29 21:23:59
zgadam się z twoją opinią.wynagrodzenie to jakaś pomyłka!!!
1
ol 2016-05-03 09:37:35
Obecnie szukają na stanowisko produkcyjne
ololo 2016-05-09 13:33:46
skąd wiesz?
ol 2016-05-09 18:55:10
ogłoszenie jest na elce szukaja na produkcje i krojczego
666 2016-05-11 21:09:29
"...w trybie jednozmianowym,
w zgranym i przyjaznym środowisku pracy...'

taaa...tryb pracy 6-16, a atmosfera tragiczna.Tam wycisną z ciebie wszystko co się da i jeszcze oszukują na kasie.taka renomowana firma!
2
do hjjk 2016-05-23 13:03:45
chcesz się przekonać jaka jest atmosfera to przyjdź, popracuj, a się przekonasz.ode mnie dla tej firmy pełen negatyw!!!
1
karola 2016-06-30 09:21:47
jak miała iśc na operację na kręgosłup to trzymali wszscy kciuki aby z niej nie wróciła albo wróciła na wózku tak ją b. "lubią" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna
1
MUCHA 2016-06-30 09:48:17
Potwierdzam.Praca 9 -10 h za najniższą jeden kopie dołki pod drugim.Totalna masakra.
7
rok 2016-07-04 11:27:53
Do komentarza karoli
Nikt eli źle nie życzy jest fajna a ze wymaga mój Boże po to idzie do pracy .Ty się lecz bo rozpowiadasz nieprawdę no ta najlepiej narzekać
2
fan 2016-07-04 11:37:46
Narzekać na cały dozór można ale oni taką mają pracę i wcale nie są źli idźcie do innej firmy to się przekonacie
2
rab 2016-07-04 12:27:25
Co ma wspólnego pochodzenie ona nie jest patologiczne uważaj nie wiesz co cie czeka i twoja rodzine
sam 2016-07-04 12:32:12
Tak uważasz ja robie 130% i uważam że żeby wszyscy tak robili to byśmy pracowali po 8 godzin a nie 9 ona umie pokazać jak coś zrobić a ty może to przez takich jak ty musimy tyra dłużej a ona jest w porządku
1
fejk 2016-07-04 12:45:39
Ty chyba jesteś chora nikt jej źle nie życzył no chyba poza Tobą pisz za siebie nic do niej nie mam
2
wow 2016-07-04 14:07:36
Czytając twoją opinię uważam ze jesteś większą prostaczką niż ona germanistyki nie kończyła ale ile może to się dogada co do produkcji to napewno jak jesteś taka dobra to mogłaś jej pomóc albo poprawić
2
karo 2016-07-04 14:12:54
Może ty tak dobrze umiesz to czemu tam nadal pracujesz a nie w biurze lub szkole u kogoś się widzi przywary a u siebie.......... NIE żenada
1
monika 2016-07-04 14:29:33
super firma 15 lat za najniższą krajową, a co do zyczeń, widziałam jej zachowanie i to jest zwykły cham nic więcej i dobrze ze jej tak życzyły za nic nikt złego nie życzy
3
lola 2016-07-04 17:30:31
Pisz za siebie a jak jesteś taka bohaterka to się podpisz jakie zachowanie ma więcej kultury niż niejeden nic do niej nie mam po prostu piszesz nieprawdę a może zwróciła ci uwagę i to ci się nie podoba no cóż nikt nie lubi być krytykowany
2
ros 2016-07-04 17:36:21
Żal mi ciebie czyjaś reakcja o niczym nie świadczy a może byś tak spojrzała na zachowania niektórych z produkcji tez jestem na akordzie i nie uważam jej za chama .
1
sam 2016-07-04 17:42:42
Ludzie umiecie oddzielić pracę od prywatności takie ma zadanie ale nie dam na nią złego słowa powiedzieć jest tak człowiekiem jak my i może też czasami kogoś ponieść te komentarze to po prostu żal jakiejś osoby żenada
Lepiej skończyć te dyskusje jak komuś nie pasuje to niech idzie gdzie będzie miał lepiej
2
rab 2016-07-04 17:46:18
Dajcie już spokój tylko się kompromitujecie każdemu da się coś przypiąć więcej ma zwolenników niż przeciwników koniec tematu żal. pl
1
karo 2016-07-04 19:00:43
Polacy są jednak zaistnieć a może ktoś wie coś więcej lub ma coś więcej i już trzeba pi nim jechać a komantarze karoli bobolin i jeszcze kilku wstyd mi za was niby jeden zakład a jak fałszywi ludzie obrzydzenie bierze a co do kom.sam i rab macie racje lepiej to zakończyć .Mądry takich głupot nie napisze tylko jej powie co myśli ,innym brygadzista też bo nie są lepsi a głupi no cóż będzie szerzył nienawiść może to lubi bo brak mu konkretnego zajecia
1
goździk 2016-07-04 19:47:49
jakby jej prawdę ktoś powiedział to wylatuje a w najlepszym wypadku dostaje naganę bo takie przypadki juz były
4
koko 2016-07-04 22:31:11
Obserwuje wasze wpisy i uważam że niektórym w życiu coś nie wyszło .
1
koles 2016-07-05 10:40:25
tobie pewnie cos nie wyszło jak ludzie napiszą prawdę to coś nie wyszło puknij się w czajnik
2
paw 2016-07-05 10:53:15
Najgorszą osobą jest brygadzistka na prasowalni( usunięte przez administratora ) przez nią są nadgodziny tak robi żeby więcej kasy miała
4
truskawka 2016-07-05 11:37:11
najgorzej boli prawda, sama się lecz, opinia dużej częśi załogi
2
qwe 2016-07-05 13:18:09
Zastanawia mnie czy osoby dające negatywne komentarze pracują w tej firmie ,jeśli tak w jakim celu skoro tak źle tam jest?
4
piotrek 2016-07-05 13:45:15
najlepsze , że pracując tak można się poczuć jak w Indiach albo Bangladeszu, Niemcy maja kogo doić za swoją granicą a z pomocą Zielonej która gna ludzi do roboty albo za bramę się to udaje, ciekawe jakie wykształcenie ma zielona zasadnicze zawodowe?
7
hhh 2016-07-05 14:46:05
Paw... Czegoś tutaj nie rozumiem , piszecie wszyscy ze nadgodziny ... Ale z czegoś one wynikać muszą ? Brygadzisci z tego co pamiętam mają stałą pensje (pracowałam tam przez ładnych kilka lat) więc raczej tutaj się nie zgodze .
3
felicja 2016-07-05 19:21:47
dlatego ze mają wygórowane, wyśrubowane normy czy akordy i ludzie nie są w stanie wyrobić norm-akordów
5
olo 2016-07-05 21:18:50
jedyne co ona umie to pokazać jak robić szybciej, przecież nowi rezygnowali po jednym dniu jak nad nimi z grubą Marią wisiała i aby presje wywoływała i oni mają czelność pisać w ogłoszeniu że praca jest w przyjaznym środowisku? żart
8
qwe 2016-07-06 18:05:53
Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Kilka lat temu pracowałam w firmie gdzie wyplata wpływała raz na kilka miesięcy . Od 8 lat pracuje w tym zakładzie i dziwie się ludziom którzy takie wulgarne odbiegające od tematu negatywy wypisują -wstyd mi ze pracuje z takimi ludźmi jak wy (jeśli pracujecie w tym zakładzie tak na marginesie) . Po prostu brak kultury
Wiec kilka slow ode mnie :
Pracuje na taśmie , zarabiam średnio 1400 a wypłatę mam na czas na koncie .
Nadgodziny , wprowadzacie ludzi w błąd - proponuje popatrzeć na kartki z wyplata . Sa płacone co miesiąc (stawka akordowa) a co kwartał 50% godzinówki wiec głupot nie gadajcie .
Wyśrubowane normy , moim zdaniem zależy "jak" sie pracuje . Jeśli pracujesz żeby zarobić dasz rade , jednak jeśli masz podejście zarobić ale się nie narobić - no przepraszam. Jesli dochodzi do sytuacji gdy ktoś wchodzi w zastępstwie na stanowisku i potrafi zrobić więcej niż osoba pracująca tam na stale to kto jest temu winien (?) - czynnik ludzki.
Nadzór , czasami muszą gruchnąć żeby praca ruszyła. A gadanie w stylu podkopywania im gruntu zostawcie do siebie(idźcie popytajcie jak w innych zakładach wygląda) , bo ile razy za was na dywaniku lądowali .
Relacje miedzy pracownikami? Wszystko zależny z kim się pracuje i jaki ten ktoś ma stosunek do pracy , i czy prace innego potrafi uszanować (patrz: czynnik ludzki)
@olo twierdzisz ze pierwszego dnia nowa osoba wie już co i jak? szczerze wątpię- a ktoś musi pokazać co i jak ,czy nie mam racji?
PS.
Możecie mnie krytykować, mam to gdzieś.
Swoja droga popatrzcie co sie dzieje w innych firmach . Polaków coraz mniej a na ich miejsce zatrudniani sa Ukraińcy co za 1000 po 12 godzin pracują.
dziekuje i pozdrawiam
8
p 2016-07-07 09:48:05
Pracowałam w tej firmie od początku i mogę powiedzieć że kiedyś zarobki były większe,i naprawdę chciało się robić .Po kilku latach się zmieniło wyrabiało się coraz więcej bo tego wymagali a wypłaty były mniejsze i z tego co ludzie piszą nic się nie zmieniło.Praca z nadgodzinami.
2
paweł 2016-07-07 13:21:19
to super wprowadz kapitalizm 19 wieczny, bo jestes tego systemu zwolenikiem, aż się śmiać chce, porównywanie do Ukraincow jest po prostu chore, każdy ma prawo do godnej płacy za ciężką prace, no chyba ze Polska nie jest panstwem cywilizowanym
2
kinga 2016-07-07 14:44:29
to wiadomo że masz wszystkich gdzieś, teraz widzisz jak cię wszyscy lubią, pewnie sama się wylajkowałaś ha ha
2
qwe 2016-07-07 16:13:32
Czytaj ze zrozumieniem. Z tym 19 wiecznym kapitalizmem to troszkę przesadziłeś drogi Pawle , chyba ze patrzysz na to z własnego punktu widzenia . Może sytuacja wyglądała by inaczej gdyby ludzie nie byli wobec siebie tak dwulicowi? Nie porównuje do Ukraincow a stwierdzam fakt , zawsze mogą zastąpić nas nimi bo tańsza siła robocza , a wtedy będzie lament jak 200 osób na bruku wyląduje. Zgodzę się , wypłaty powinny być wyższe , sama byłabym zadowolona gdybym zarabiała 300 zł więcej, gdyby na hali nie było takiej gorączki latem .
Jeśli się nie podoba a pracujesz tutaj zawsze możesz wyjść przez bramę , nikt przecież ciebie na sile nie trzyma , a decyzja o zatrudnieniu jest wyłącznie twoim wyborem.
Tyle z mojej strony pod tym tematem .
ŻEGNAM.
1
xxx 2016-07-07 18:33:56
ty nigdy nic nie zrozumiesz, to zwykłe chamskie odpowiadanie możesz wyjść za bramę !!! Nie dziwię się że ludzie cię tak nienawidzą
1
olo 2016-07-07 21:41:54
jak czytam twoje opinie to mam wrażenie, że chyba nosisz bordowy żakiecik. tylko pytanie którą jesteś? nikt o zdrowych zmysłach nie napisze pozytywnej opinii o takim zakładzie. dziwnym trafem nie ma komentarza, który zebrał najwięcej lajków za negatywną opinię. czyżby zielona "robocop" interweniowała? czemu nie wspomnisz o tym że kamizelki robimy za darmo, że ludzie którzy mają grupę inwalidzką czy stopień niepełnosprawności są zmuszani do pracy więcej niż 7h, a jak nie to wypad, o tym że brygadzistki nie mają szacunku do pracowników(jeszcze starszych), o tym, że na jednym dziale pracuje synowa brygadzistki i więcej jej nie ma niż jest, a dostaje największą premię, o tym że są osoby które robią na więcej niż jednym stanowisku, a pensję mają taką jak wszyscy.gdzie tu widać pozytywy? chyba tylko wtedy jak przychodzi piątek.


@olo twierdzisz ze pierwszego dnia nowa osoba wie już co i jak? szczerze wątpię- a ktoś musi pokazać co i jak ,czy nie mam racji? <--- nie, nie masz racji, bo pracownika powinno się zachęcić i zmotywować do pracy, a nie ślęczeć nad nim i go stresować albo mierzyć mu czas żeby szybciej robił. Oświęcim jak nic!
11
robin 2016-07-09 13:07:05
a może zielona powinna wyjść za bramę i powinni zatrudnić kogoś kto potrafi zmotywować pracownika i dobrze nim zarządzać niż osoba strasząca sprowadzeniem Ukraińców albo wyrzuceniem za bramę, to wszystko świadczy o braku kwalifikacji w zarządzaniu ludźmi
3
qwe 2016-07-10 18:36:43
Nie jestem bordowa ani zieloną . Pracuje jak wy na taśmie , również muszę zrobić swoją norme i również na wypłaty ,warunki narzekam .W kwestii sprostowania moje komentarze nie są profirmowe ani jej negujace . Są raczej neutralne i przykro mi ze w taki sposób je odbieracie być może są momentami zbyt jednostronne ale staram sie sytuacje wyposrodkowac . Dziękuję
robin hood 2016-07-10 21:39:23
ha ha to na taśmie ludzie są ciekawie głęboko zorientowani w strategii firmy ha ha
zydek z obozu 2016-08-26 09:10:32
. Najnizsza krajowa a wymagania ponad sily i tak ciagle malo. A jak chcesz wolne na pozalatwianie swoich spraw to najlepiej przyniesc chorobowe bo inaczej zapomnij ze dostaniesz.......a teraz najlepsze.........mowia ze 8 godz pracy ale zapominaja dodac ze musisz odpracowac 2 przerwy po 15 min i jeszcze do tego z 2 nadgodziny i wychodzi 10..........a i urlop tez trzeba odpracowac bo cala firma ma go w tym samym czasie wiec 2 tyg wczesniej zaczyna sie maraton od 6 do 16.............
5
ll 2016-08-28 10:52:09
to się nazywa max zysku i minimalizacjaa zarobku, zniszczyli polski przemysl a u niemca sie tak pracuje jak niewolnik no i maja zielona tylko bicz jej dac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna
1
paw 2016-08-29 11:11:13
Święta racja,tak było jest i będzie.W tej firmie przepracowałam kilka lat więc wiem o czym mówisz
1
inka 2016-08-29 20:32:55
widzę, że nic się tam nie zmieniło i pewnie się nie zmieni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda słów
2
kk 2016-09-10 20:33:00
a ciekawe jakby tak zielona zamienili na ukrainke pewnie by z mnej pracowała ha ha to co by zilona powiedziała ha ha
1
ala 2016-11-02 11:10:43
szukają jeszcze do pracy?
MM. 2016-11-03 19:32:48
Szukają.dziś kogoś zatrudnili nowego.
robin hood 2016-11-09 20:18:47
na miejsce zielonej ha ha
Zostaw swoją opinię o Leithauser Polska Spółka z o.o. - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leithauser Polska Spółka z o.o.