brak logo

NIFCO KOREA POLAND

Żory

Opinie o NIFCO KOREA POLAND

hg 2016-09-30 14:49:53
@radek, tragiczna. cóż dużo mówić... jedne działy walczą z drugimi, nie wiadomo o co.. które są lepsze?
tralalala 2016-10-01 23:39:22
heh tak na prawdę nie wiem. Niektóre panienki z jednego działu uważają się za najlepsze i gnoją dwa inne działy. A nie mówiąc o tym jak podlizują się dyrektorom. Chyba pomyliły miejsca bo są zwykłymi pracownikami a uważają się za piękności i nie wiadomo co jeszcze.... także może któraś z działu M się wypowie i powie o co chodzi ;)
1
dd 2016-10-02 23:06:16
o czym ty piszesz chopie..
wez nie sciemniaj...
i wszystko jasne co to za name masz...
wtryski 2016-10-03 16:24:29
przez pierwsze pół roku pod agencją pracy zleceniówka - najniższa krajowa 1850zł; potem przez 3 miesiące na stawce 1900 a potem W KOŃCU umowa o pracę i stawka 2033zł
koleżanka 2016-10-04 11:53:25
No proszę długo nie trzeba było czekać na kolejny romans lakiernika z pracownicą teraz już wiadomo czemu jedna zmiana ma takie kiepskie wyniki bo zamiast robić to się flirtuje dziwie się jego żonie dziewczyno gdzie twój honor ile jeszcze mu wybaczysz jak się zachował na festynie schlał się jak świ........a i zapomniał o dzieciach szkoda gadać .
Ry 2016-10-05 07:42:20
"Kolezanko"sama jesteś największą świ....ą takie chamskie słowa pisać o człowieku obrzydliwe to jest wstretne tak kogoś zdeptac słowami przecież razem pracujemy i nic się nie szanujemy
odpowiedz koleżanka 2016-10-05 17:50:57
A co sumienie ruszyło jeden lakiernik flirtuje a drugi czyta książki opamiętajcie się co wy robicie to jest praca a nie piknik chyba nie którym to się w główkach po przewracało a tak a pro po dziwie ci się M że jej m...... nie skułaś to by się oduczyła za cudzych chłopów brać ale znacie te hasło jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie da to pies nie weźmie ludzie opamiętajcie się po raz kolejny lakiernia przynosi wstyd całej firmie J.... Jak ci się chce to lepiej zapłać i jedz na ku.....




1
Ry 2016-10-05 20:21:50
Kolezanko"wstyd to to takie głupoty wypisywać a romanse zawsze były są i będą nie tylko w naszej firmie takie życie pozdrawiam wszystkich w super firmie Nifco poza tobą człowieku doradco od spraw małżeńskich
Pracownik 2016-10-05 21:13:54
A co cię to obchodzi czy ktoś dał i czy wziął zajmij się sobą i swoimi ku...mi czy wystarczająco im płacisz weź się lepiej za pracę pochodz sobie w weekendy to więcej zarobisz będziesz mógł sobie pouzywac panie koleżanko
Pbs 2016-10-06 16:20:40
Byla Dominika teraz Iwona, zmuszanie dziewczyn do weekendow i mobing dziwne ze nikt sie nie dziwi z biura ze tyle osob odeszlo. Bo ile mozna wytrzymac takie traktowanie. Nadużywanie swojego stanowiska po to by traktowac innych jak smieci a sama jedyne co robi to chodzi i plotkuje malo z wrazenia nie wpadnie w te wozki na magazynie. Chodzi i szuka afer na tym polega jej praca przez takie osoby ta firma ma opinie jaka ma. Niektorzy nie wiedza po prostu ze karma wraca!!!!
7
Niewdzięczna 2016-10-06 17:25:09
Cała Iwonka potraf tylko napierdzielać na innych że nic nie robią , może w końcu by spojrzała na siebie a nie czepiała się innych . może już czas oddać niebieską koszulkę . Niewdzięczna
6
bazyl 2016-10-06 18:19:29
Iwona jest ok mowi co mysli i tak ma byc nie to co liderka N wymysla glupoty jak to ona sie dyrektorowi nie sprzeciwia a tak na prawde lizus z niej straszny w oczy co innego a za plecami co innego..inne dzialy tez ja znaja z tego.Poza tym przestance ludzie tu o romansach wypisywac to forum o pracy a nie o pierdolach
2
Pbs 2016-10-06 18:27:15
Iwona jest ok? Może i była ale nie jest i jak nie wiesz co się dzieje to zamilcz juz nie jedna się zwolniła za jej zachowanie bo chodzi i bez twojej wiedzy i zgody zapisuje na weekendy i drze jape! !
2
odp 2016-10-06 18:40:24
Kuuuu.......... co ty za brednie wypisujesz jesteś taka mądra Iwona zaczyna dzisiaj prace o 22.00 jesteś taka mądra przyjdz i powiedz jej to w oczy a nie obrabiasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie masz zielonego pojęcia co źle ci się dzieje bo urlopu ci nie chce dać i teraz po niej jedziesz ludzie mają stare urlopy planowane a ty myślisz że co wypiszesz wniosek i już
2
Iiii 2016-10-06 19:56:54
Oj Iwona .Iwona zajmij się wkoncu sobą
2
Polu 2016-10-06 20:11:51
As...a z dwójki jaka ty głupia jesteś przyszłas rok temu i myślisz że twoi przełożeni będą robić co ty byś chciała bo jesteś sąsiadka pani M. A jak nie to napiszę na forum o mobbingu gratulacje tylko żeby czasem ciebie ktoś nie oskarżył o niewypelnianie obowiązków
4
zioło 2016-10-06 21:07:23
Czepiacie się Iwony na tej zmianie jest też Rumun może ktoś się nim zajmie ten gościu jest cały czas na dobrym haju a za to co zrobił z ukraińcami jak czyścili komory po holiday jak ich naćpał to już dawno powinien wylecieć z roboty ten to dopiero musi mieć plecy.
4
Anonim 2016-10-07 04:15:53
Zazdroscicie czy sie zalicie ??? Hymm Rumun chociaz nie jest samolub ;) Jak byscie mieli taki haj to moze i lepsze wyniki. Rumyn sie z wszystkimi dzieli cale nifco na dzien dobry dropsa łyka ;) haj taki odlottt oooo polecam !!!!
6
pff 2016-10-07 06:52:02
Co to kółko wzajemnej adoracji czy ogólnodostępne forum ? Pogrzało was kompletnie, barany
znudzony pracownik 2016-10-07 11:44:59
Zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu jeden okłada drugiego zastanawiające jest to jak długo był spokój z wpisami o lakierni aż wyszedł na jaw od dłuższego czasu trwający romans J......a i co chcesz się teraz wybielić i uciszyć plotki na swój temat i opisujesz brudy na inne osoby żeby odwrócić uwagę od siebie , jesteś kawał chłopa narobiłeś głupot to teraz weź to na bary a nie wyżywaj się na innych będziesz tak robił to twoja żona dowie się jeszcze więcej, jesteś taki bohater to się podpisz a nie raz podajesz się za kobietę na forum pamiętajcie o jednym zawsze można was namierzyć za wpisy nikt nie jest anonimowy więc uważajcie co na kogo piszecie sprawy cywilne są bardzo kosztowne więc za stanówcie się co i na kogo piszecie za to są odpowiednie kary i paragrafy pierzecie swoje prywatne brudy na oficjalnym portalu bo ta mi coś powiedziała bo tamten mnie obraził co wy myślicie że biuro rego nie czyta wszystko wiedzą i to im leży pamiętajcie załoga skłócona to załoga która ma słabą siłę przebicia
5
Ktoś tam 2016-10-08 09:54:50
Ludzie jak romans? Najwiecej do powiedzenia na ten temat majac ci ktorzy o sprawie wiedza tyle co nic. Po co i na co piszecie takie brednie? Wiecie jak bylo? Nie, nie wiecie wiec radzilbym trzymac jezyk za zebami a jak co ktory jest bardziej odwazny to zapraszam na rozmowe. Za plecami to kazdy moze, tu na forum se napisac ale przyjsc i powiedziec w 4 oczy to nie nie. Miejcie odwage mowic to co myslicie i nie wpieprzajcie sie w cudze sprawy.
odowiedz do znudzonego pracownika 2016-10-08 18:09:25
Jesteś taki chojrak zapraszasz na rozmowę a nawet nie masz odwagi podać swoje imię co sumienie cię ruszyło chciałeś odwrócić uwagę od siebie to pisałeś głupoty na Iwonę i Rumuna przedstaw się chętnie z tobą porozmawiam buraku a jak jesteś znudzonym pracą to sobie poszukaj nowego romansidła albo się zwolnij nik za tobą nie będzie tęsknił
Normalny pracownik 2016-10-11 12:21:02
Jest jak jest,na każdej zmianie i na każdym dziale sa jakies"minusy " liderki wiadomo ze sa po to by zachęcić pracowników do narodzin ale niektórym to nie wychodzi, zmuszanie ich do nadgodzin nic nie da robia to po to by same mogly sobie przyjść jeden weekend na dwa miesiące, a reszta ma chodzic zawsze. No cóż to chyba jest przywilej liderki ze ma premie za to ze sama malo sie udziela. Na pieniądze nie ma co narzekać, wypłaty na czas, wiadomo ze troszke oszukuja na paskach ale z reguły sa wyzsze niz gdziekolowiek indziej w Żorach. A urlopy o zgrozo to graniczy z cudem, jak juz cos zaplanujesz, to oni potrafia cofnąć bo potrzeba firmy. Za L4 zwalniają owszem jak ktos nadużywa co miesiac zwolnienia na dwa tygodnie,czyli w miesiacu pracuje tydzień lub dwa.
linia 2016-10-14 20:36:07
'Trudno zeby chodzily wszystkie liderki skoro ich 5 na jedenj zmianie nie pisz bzdur "nie do konca chyba normalny pracowniku"
Ola 2016-10-17 19:05:29
hej proszę napisać jak wyglądają umowy na początku pracy , jaki jest tryb zmianowy , ile zarabia kobieta na początku. oraz na czym polega praca u was pozdrawiam .
b 2016-10-20 05:51:30
Chciej pracować wszedzie tylko nie na wtryskach to dzial ktoremu nic nie wolno i wszystko jest na nie na zadnym dziale tak jest.Praca najciezsza i jeszcze co tylko sie da utrudniaja oby tylko nie pojsc na reke.Dla formy trzeba wszystko zrobic ludzie o cos prosza to zawsze na nie.
5
Mycha1607 2016-10-23 00:34:29
Każdy ma prawo i nie ważne jakie kto ma wykształcenie bo z tego co słyszałam pracują na liniach dyplomowanego pielęgnują i z wyższym wykształceniem i dla tych co nie mają pełnego wykształcenie to jest szansa na zdobycie pracy ,ponadto wykształcenie nie czyni cię lepszym człowiekiem od tego z niepelnym wykształceniem ,
1
bak 2016-10-23 18:00:38
OMG MYCHA CO TY BIERZESZ
karok 2016-10-24 16:14:37
Czy wiecie cos o postoju miedzi świętami w grudniu
8
Renia 2016-10-25 21:04:05
czy w zakładzie pracuje się tylko w trybie 3 zmianowym? jest możliwość przyjęcia się tylko na ranną zmianę jeśli tak to gdzie do kogo uderzać (chodzi mi o nazwę działu). dzięki
Krejzolka 2016-10-29 07:37:51
Montaż i Biuro na ranki a Wtryski i Lakiernia na zmiany
igi 2016-11-05 16:44:57
no to co jest ten postój przed świętami czy nie
Ona 2016-11-11 23:31:15
Super jest na lakierni cyrk romanse leżenie na liniach szczególnie na lini 2 i narzkanie jak to źle liderki nic też nie robią traktują ludzi jak śmieci może Pan dyrektor zwróci im uwagę w końcu bo każda jest mądra przy nim a tak to my śmieci a każdy pracować chce w spokoju!!!
Ona 2016-11-11 23:32:25
Super jest na lakierni cyrk romanse leżenie na liniach szczególnie na lini 2 i narzkanie jak to źle liderki nic też nie robią traktują ludzi jak śmieci może Pan dyrektor zwróci im uwagę w końcu bo każda jest mądra przy nim a tak to my śmieci a każdy pracować chce w spokoju!!!
2
Edward 2016-11-11 23:41:25
Tam jest non stop postoj haha
1
szczera 2016-11-13 18:39:26
A tu się mylicie co do lini 2 odkąd prezes jest na chorobowym to nikt nie chodzi pod..........lać do biura na inne zmiany jest cisza spokój wszyscy są szczęśliwi oby jak najdłużej był na l 4 , i co zadziwiające w tym samym czasie skończyły się wpisy na lakiernie jest jeszcze tam jedna laska wiecznie nie zadowolona i wiecznie narzeka może też byś poszła Ma..... na l4 to już na lakierni naprawdę było by super i atmosfera na zmianie B by się oczyściła.
1
Ma 2016-11-15 00:30:32
Hahahahha. Nie dzięki ale nie skorzystam z twojej propozycji. Taka cwana jesteś? To podejdź i mi to powiedz w oczy, ja przynajmniej mówię to co myślę i mi się nie podoba i nie, nie jestem wiecznie nie zadowolona. Niektórym osobom widzę brakuje tutaj języka w gębie, kiedy trzeba, ale na forum to odważna. Pozdro "szczera". ;)
3
Gal anonim 2016-11-15 02:19:35
Jola S. Jesteś wspaniała i cudowna, taka spokojna i sympatyczna.
8
Ana 2016-11-15 10:54:12
A jak wyglada praca w kontroli jakosci? Czy dziewczyny sa zadowolone, czy narzekaja? Jaka jest atmosfera? Czy zarobki po jakims czasie sa lepsze, czy caly czas takie marne? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam.
3
Gal 2016-11-16 08:12:52
Gal anonim popieram w 100%
3
Dd 2016-11-16 11:11:21
Gdzie mozna zlozyc cv do tej firmy?
Agent 2016-11-18 22:41:21
Hej, czy ktoś z was kojarzy pana Patryka Zadrę? Jakim jest przełożonym ?
matt 2016-11-21 23:28:55
Hej Patryk Z. z tego co wiem, nie jest nikogo przełożonym, to zwykły pracownik biurowy.
4
Aga 2016-11-23 16:33:30
ile zarabia nowy pracownik na wtryskach
pracownica 2016-11-23 23:26:07
przez pół roku pod pośrednikiem Adecco najniższą krajową
2
Pomoc 2016-12-02 11:38:03
Witam.

Poszukuje kontaktu z dawnych pracowników Logistyki z Nifco, jeszcze przed pożarem.
Na pewno byli to Łukasz, Szymon, Magda , Marcin,

Dziękuje za pomoc
Nick Dick 2016-12-03 18:15:10
Ana, praca w kontroli jakości to najlepsza fucha w Nifco.
1
Ana 2016-12-04 21:13:04
Dzięki Nick Dick☺
Odp 2016-12-07 08:20:17
Witam z tych ludzi co piszesz jest tylko ta ciota Marcin pieniecki
2
uwazaj co piszesz 2016-12-07 18:34:21
lepiej uwazaj co piszesz. uwazaj. nikt nie jest anonimowy. namierzyc naprawde latwo.
Zostaw swoją opinię o NIFCO KOREA POLAND - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIFCO KOREA POLAND