brak logo

NIFCO KOREA POLAND

Żory

Opinie o NIFCO KOREA POLAND

Anonim 2016-10-07 04:15:53
Zazdroscicie czy sie zalicie ??? Hymm Rumun chociaz nie jest samolub ;) Jak byscie mieli taki haj to moze i lepsze wyniki. Rumyn sie z wszystkimi dzieli cale nifco na dzien dobry dropsa łyka ;) haj taki odlottt oooo polecam !!!!
6
pff 2016-10-07 06:52:02
Co to kółko wzajemnej adoracji czy ogólnodostępne forum ? Pogrzało was kompletnie, barany
1
znudzony pracownik 2016-10-07 11:44:59
Zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu jeden okłada drugiego zastanawiające jest to jak długo był spokój z wpisami o lakierni aż wyszedł na jaw od dłuższego czasu trwający romans J......a i co chcesz się teraz wybielić i uciszyć plotki na swój temat i opisujesz brudy na inne osoby żeby odwrócić uwagę od siebie , jesteś kawał chłopa narobiłeś głupot to teraz weź to na bary a nie wyżywaj się na innych będziesz tak robił to twoja żona dowie się jeszcze więcej, jesteś taki bohater to się podpisz a nie raz podajesz się za kobietę na forum pamiętajcie o jednym zawsze można was namierzyć za wpisy nikt nie jest anonimowy więc uważajcie co na kogo piszecie sprawy cywilne są bardzo kosztowne więc za stanówcie się co i na kogo piszecie za to są odpowiednie kary i paragrafy pierzecie swoje prywatne brudy na oficjalnym portalu bo ta mi coś powiedziała bo tamten mnie obraził co wy myślicie że biuro rego nie czyta wszystko wiedzą i to im leży pamiętajcie załoga skłócona to załoga która ma słabą siłę przebicia
5
Ktoś tam 2016-10-08 09:54:50
Ludzie jak romans? Najwiecej do powiedzenia na ten temat majac ci ktorzy o sprawie wiedza tyle co nic. Po co i na co piszecie takie brednie? Wiecie jak bylo? Nie, nie wiecie wiec radzilbym trzymac jezyk za zebami a jak co ktory jest bardziej odwazny to zapraszam na rozmowe. Za plecami to kazdy moze, tu na forum se napisac ale przyjsc i powiedziec w 4 oczy to nie nie. Miejcie odwage mowic to co myslicie i nie wpieprzajcie sie w cudze sprawy.
odowiedz do znudzonego pracownika 2016-10-08 18:09:25
Jesteś taki chojrak zapraszasz na rozmowę a nawet nie masz odwagi podać swoje imię co sumienie cię ruszyło chciałeś odwrócić uwagę od siebie to pisałeś głupoty na Iwonę i Rumuna przedstaw się chętnie z tobą porozmawiam buraku a jak jesteś znudzonym pracą to sobie poszukaj nowego romansidła albo się zwolnij nik za tobą nie będzie tęsknił
Normalny pracownik 2016-10-11 12:21:02
Jest jak jest,na każdej zmianie i na każdym dziale sa jakies"minusy " liderki wiadomo ze sa po to by zachęcić pracowników do narodzin ale niektórym to nie wychodzi, zmuszanie ich do nadgodzin nic nie da robia to po to by same mogly sobie przyjść jeden weekend na dwa miesiące, a reszta ma chodzic zawsze. No cóż to chyba jest przywilej liderki ze ma premie za to ze sama malo sie udziela. Na pieniądze nie ma co narzekać, wypłaty na czas, wiadomo ze troszke oszukuja na paskach ale z reguły sa wyzsze niz gdziekolowiek indziej w Żorach. A urlopy o zgrozo to graniczy z cudem, jak juz cos zaplanujesz, to oni potrafia cofnąć bo potrzeba firmy. Za L4 zwalniają owszem jak ktos nadużywa co miesiac zwolnienia na dwa tygodnie,czyli w miesiacu pracuje tydzień lub dwa.
linia 2016-10-14 20:36:07
'Trudno zeby chodzily wszystkie liderki skoro ich 5 na jedenj zmianie nie pisz bzdur "nie do konca chyba normalny pracowniku"
Ola 2016-10-17 19:05:29
hej proszę napisać jak wyglądają umowy na początku pracy , jaki jest tryb zmianowy , ile zarabia kobieta na początku. oraz na czym polega praca u was pozdrawiam .
1
b 2016-10-20 05:51:30
Chciej pracować wszedzie tylko nie na wtryskach to dzial ktoremu nic nie wolno i wszystko jest na nie na zadnym dziale tak jest.Praca najciezsza i jeszcze co tylko sie da utrudniaja oby tylko nie pojsc na reke.Dla formy trzeba wszystko zrobic ludzie o cos prosza to zawsze na nie.
6
Mycha1607 2016-10-23 00:34:29
Każdy ma prawo i nie ważne jakie kto ma wykształcenie bo z tego co słyszałam pracują na liniach dyplomowanego pielęgnują i z wyższym wykształceniem i dla tych co nie mają pełnego wykształcenie to jest szansa na zdobycie pracy ,ponadto wykształcenie nie czyni cię lepszym człowiekiem od tego z niepelnym wykształceniem ,
2
bak 2016-10-23 18:00:38
OMG MYCHA CO TY BIERZESZ
karok 2016-10-24 16:14:37
Czy wiecie cos o postoju miedzi świętami w grudniu
9
Renia 2016-10-25 21:04:05
czy w zakładzie pracuje się tylko w trybie 3 zmianowym? jest możliwość przyjęcia się tylko na ranną zmianę jeśli tak to gdzie do kogo uderzać (chodzi mi o nazwę działu). dzięki
Krejzolka 2016-10-29 07:37:51
Montaż i Biuro na ranki a Wtryski i Lakiernia na zmiany
igi 2016-11-05 16:44:57
no to co jest ten postój przed świętami czy nie
Ona 2016-11-11 23:31:15
Super jest na lakierni cyrk romanse leżenie na liniach szczególnie na lini 2 i narzkanie jak to źle liderki nic też nie robią traktują ludzi jak śmieci może Pan dyrektor zwróci im uwagę w końcu bo każda jest mądra przy nim a tak to my śmieci a każdy pracować chce w spokoju!!!
Ona 2016-11-11 23:32:25
Super jest na lakierni cyrk romanse leżenie na liniach szczególnie na lini 2 i narzkanie jak to źle liderki nic też nie robią traktują ludzi jak śmieci może Pan dyrektor zwróci im uwagę w końcu bo każda jest mądra przy nim a tak to my śmieci a każdy pracować chce w spokoju!!!
2
Edward 2016-11-11 23:41:25
Tam jest non stop postoj haha
2
szczera 2016-11-13 18:39:26
A tu się mylicie co do lini 2 odkąd prezes jest na chorobowym to nikt nie chodzi pod..........lać do biura na inne zmiany jest cisza spokój wszyscy są szczęśliwi oby jak najdłużej był na l 4 , i co zadziwiające w tym samym czasie skończyły się wpisy na lakiernie jest jeszcze tam jedna laska wiecznie nie zadowolona i wiecznie narzeka może też byś poszła Ma..... na l4 to już na lakierni naprawdę było by super i atmosfera na zmianie B by się oczyściła.
1
Ma 2016-11-15 00:30:32
Hahahahha. Nie dzięki ale nie skorzystam z twojej propozycji. Taka cwana jesteś? To podejdź i mi to powiedz w oczy, ja przynajmniej mówię to co myślę i mi się nie podoba i nie, nie jestem wiecznie nie zadowolona. Niektórym osobom widzę brakuje tutaj języka w gębie, kiedy trzeba, ale na forum to odważna. Pozdro "szczera". ;)
3
Gal anonim 2016-11-15 02:19:35
Jola S. Jesteś wspaniała i cudowna, taka spokojna i sympatyczna.
9
Ana 2016-11-15 10:54:12
A jak wyglada praca w kontroli jakosci? Czy dziewczyny sa zadowolone, czy narzekaja? Jaka jest atmosfera? Czy zarobki po jakims czasie sa lepsze, czy caly czas takie marne? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam.
4
Gal 2016-11-16 08:12:52
Gal anonim popieram w 100%
3
Dd 2016-11-16 11:11:21
Gdzie mozna zlozyc cv do tej firmy?
2
Agent 2016-11-18 22:41:21
Hej, czy ktoś z was kojarzy pana Patryka Zadrę? Jakim jest przełożonym ?
matt 2016-11-21 23:28:55
Hej Patryk Z. z tego co wiem, nie jest nikogo przełożonym, to zwykły pracownik biurowy.
4
Aga 2016-11-23 16:33:30
ile zarabia nowy pracownik na wtryskach
pracownica 2016-11-23 23:26:07
przez pół roku pod pośrednikiem Adecco najniższą krajową
2
Pomoc 2016-12-02 11:38:03
Witam.

Poszukuje kontaktu z dawnych pracowników Logistyki z Nifco, jeszcze przed pożarem.
Na pewno byli to Łukasz, Szymon, Magda , Marcin,

Dziękuje za pomoc
Nick Dick 2016-12-03 18:15:10
Ana, praca w kontroli jakości to najlepsza fucha w Nifco.
2
Ana 2016-12-04 21:13:04
Dzięki Nick Dick☺
Odp 2016-12-07 08:20:17
Witam z tych ludzi co piszesz jest tylko ta ciota Marcin pieniecki
3
uwazaj co piszesz 2016-12-07 18:34:21
lepiej uwazaj co piszesz. uwazaj. nikt nie jest anonimowy. namierzyc naprawde latwo.
Odp 2016-12-08 12:39:47
Pieniecki to jednak prawda co mówią o tobie pracownicy na magazynie że jesteś totalna faja :)
1
Marcin Pieniecki 2016-12-10 14:06:26
Drogi użytkowniku "Odp"

Gorącą zachęcam do usunięcia obraźliwych wpisów na mój temat i skontaktowania się ze mną w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
Zgodnie z art. 212 KK zniesławienie popełnione przy użyciu internetu może być kwalifikowane jako przestępstwo.
Pozdrawiam czekam na kontakt.
3
Baśka 2016-12-10 22:58:11
Ktoś się orientuje czy są może przyjęcia na dział montażu? Cv złożyć osobiście czy przez emaila?
Pracownik 2016-12-11 20:06:11
Widzę że się Marcinek uniósł troszkę że już straszy kodeksem karnym
2
Pracownik 2016-12-11 20:06:32
Widzę że się Marcinek uniósł troszkę że już straszy kodeksem karnym
3
Odp 2016-12-15 21:15:52
Oczywiście mogę się z Tobą skontaktować i nawet spotkać i wtedy mogę ciebie nawet przeprosić po mojemu tylko napisz gdzie się mam spotkać myślę że taka opcja będzie najlepsza dla ciebie spotkanie pracownik
2
elek 2016-12-18 18:52:02
Kamil na montażu jest fajny :)
1
sąsiad 2017-01-04 18:44:42
ktoś sie pyta co śmierdzi..
ostatnio kombinują z wyciągiem i kominami czyli tamtędy to coś z llakierni śmierdziało.
pomijam że mocznikiem chlorem wali z ich oczyszcalni pseudo, ostatnio jak widziałem że zbiorniki jakies wieżli to musiało nieżle śmierdzieć bo wszyscy u nich wyglądali jakby mieli sie po...zwymiotować.
a ostatnio jechałem na między zmiane i jakiś ludzi w kombinezonie widziałem ...okazało się że to z nifco sprawdzali "rzeczkę" i odpływy bo mają przeciek...od pięciu lat, ale dopiero teraz jak sie nimi zainteresowali to szukają.
...
sąsiedzi...
1
Zaniepokojona 2017-01-06 18:14:57
Jak czytam te wszystkie opinie to aż boję się iść na rozmowę o pracę na wtryskarki. Mam nadzieję że jednak nie będzie tak źle. ..
odpowiedz sąsiad 2017-01-06 19:15:25
Sąsiad brednie piszesz widziałeś beczki bo jak zawsze jak jest postój przyjeżdża firma która czyści komory i wywozi szlam, po drugie jak ktoś z sąsiadów jest tak bardzo zainteresowany to zapraszamy do naszej oczyszczalni i zobaczycie na własne oczy i powąchacie czy u nas śmierdzi mocznikiem my takich rzeczy nie używamy ,mamy obieg oczyszczalni zamknięty więc nie ma możliwości dostanie się czego kolwiek do ziemi jest to sprawdzane i kontrolowane na bieżąco, co do ludzi przy rzece były brane próbki wody o różnych porach i dniach, każdy kto pisze takie brednie na nifco i robi nagonkę na tą firmę we własnym zakresie może zlecić wykonanie badań mieliśmy bardzo dużo kontroli przez wasze pomówienie które nic nie wykazały nasza firma was nie truje lepiej zainteresujcie się dlaczego ze stadniny do rzeki w różnych miejscach wpadają rury pcv z nie wiadomego pochodzenia substancją, co do kominów zostały ściągnięte górne części i jest monitorowane stężenie względem wiatru
sąsiedzi 2017-01-11 06:33:49
takie brednie a nie przeszliście kontroli jak nas poinformował wiś.
i nie chodzi o beczki ale mausery, które wwieżliście do środka
lakiernia 2017-01-15 12:00:32
Lakiernia jak możecie pracować z takim głąbem Mosakiem ten człowiek robi wszystko na odwrót podburza załogę jak go nie było wszyscy byli szczęśliwi przez jego głupie gadki mamy tylko przeje............e wszyscy cieszyli się jak zapowiedział że się zwalnia człowiek nie ma za grosz honoru myśli że jak gra w piłkę z Prezesem to mu wszystko wolno człowieku pamiętaj w sobotę lakiernia ma imprezę a lakiernicy jak sobie wypiją to możesz dostać w pi........... Zastanów się nad swoim zachowaniem.
odpowiedz lakiernia 2017-01-16 07:43:23
Czy Mosak to jest ten gość co go chcieli zwolnić a on poszedł wypłakać się do prezesa
Ajeao 2017-01-17 12:43:43
Dzień dobry, czy są obecnie przyjęcia? Jakie stawki na początek? Umowa z Nifco czy agencja?
czesiooo 2017-01-17 17:27:42
Dzień dobry; U kogo trzeba zostawić CV i list motywacyjny czy podanie o pracę ( podanie do kogo skierować ?? )
Za udzieloną odpowiedź z góry dzieki.
dada 2017-01-17 18:32:16
CV wystarczy zostawić u ochroniarzy przed wjazdem do firmy/
1
dada 2017-01-17 18:39:05
W sobotę, doczekanie upragniona imprezka z lakierni :) Widzę jakieś groźby lecą. Trzeba wsiąść kamerę, jeśli faktycznie by się coś ciekawego działa, będzie kolejny materiał do "Z kamerą wśród zwierząt" :D
Praca fajna, nie ma co narzekać, jak wszędzie są dobre i złe chwile, jedyny problem to jak zwykle ludzie... A nie dla ludzi pracujemy, tylko dla samych siebie ! Pozdrawiam :)
1
Zostaw swoją opinię o NIFCO KOREA POLAND - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIFCO KOREA POLAND