brak logo

SIRIO POLSKA

Bielsko-Biała

Opinie o SIRIO POLSKA

młody 2014-11-04 21:48
Pracowałem w tej firmie przez 8 lat jako pracownik ochrony. Jak pracowałem to narzekałem na zarobki, socjal itp- jak odeszłem i zobaczyłem jak wygląd rynek usług ochroniarskich to dopiero doceniłem to co miałem.
- premia na święta, wakcyjna oraz z zysków
- wypłata nigdy nie spóżniła sie nawet jeden dzień
- paczki dla dzieci na świeta, kolonie itp
Minusem jest duża liczba czasu pracy n dworze.
6
lysy 2016-04-20 23:34
Od 5 lat w firmie nie bylo podwyzek firma niby z grupy fiata ale z zrobkami kiepsko
2
pracownik 2016-05-14 20:32
lipiec 2015 podwyżka miesięczna dla każdego pracownika 100 zł, kwiecień 2016 Premia dla każdego pracownika 1200 zł - jak piszesz opinie to sprawdź fakty a nie pisz kłamstw!!!
Pracownik ochrony z 10 letnim stażem zarabia dwukrotnie więcej niż jego koledzy w innych firmach ochraniarskich- która firma na rynku płaci 3 ekstra premie w ciągu roku? Sirio od wielu lat płaci
Prac. 2016-10-06 14:33
Łysy Bardzo Cię Proszę zastanów się co piszesz, ale podejrzewam że w twoim przypadku zastanowienie i tak nic nie pomoże.
Nie porównaj tej firmy do firm z rynku otwartego większość z nich to byli pracownicy fiata i bardziej tu trzeba porównywać właśnie do niego, a nie do firm ochraniarskich opierajacych się na pracownikach z grupami inwalidzkimi, emerytami lub rencistami.
7
strazak 2016-12-12 23:24
Od czasu dyrektora Polaka firma schodzi na psy
2
lysy 2016-12-12 23:29
Polaczenie służby ochrony oraz strażaków nie wyszło nikomu na dobrze.To samo próbowano zrobić na Oplu i skończyło się to wymiana firmy ktrora ochraniała Opla
3
Strazak1 2017-01-03 12:42
Jak dostać się do straży pożarnej w sirio ? Są jakieś nobory czy trzeba mieć tam wujka albo kogoś z rodziny ? I czy jest wogole szansa ?
Ochronka 2017-01-10 09:13
A ta premia 1200 zł w kwietniu to niby gdzie i kto dostał ?pierwsze słyszę...
Adam 2017-01-10 20:16
każdy zatrudniony na dzień 1.03.2016!- sprawdź kwitek od wypłaty.
Poniżej treść ulotki Metalowców
"W dniu 28 kwietnia 2016 zostały zawarte kolejne Porozumienia Zakładowych Organizcji Związkowych z Sirio Polska. Pracownicy wraz z wynagrodzeniem za miesiąc kwiecień otrzymją nagrody roczne. Pracownicy Sirio Polska otrzymają nagordę w wysokości 1200 zł."
http://www.metalowcy-bielsko.pl/aktualnosci_ogolne/start/10
Zostaw swoją opinię o SIRIO POLSKA - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIRIO POLSKA