brak logo

SIRIO POLSKA

Bielsko-Biała

Opinie o SIRIO POLSKA

młody 2014-11-04 21:48
Pracowałem w tej firmie przez 8 lat jako pracownik ochrony. Jak pracowałem to narzekałem na zarobki, socjal itp- jak odeszłem i zobaczyłem jak wygląd rynek usług ochroniarskich to dopiero doceniłem to co miałem.
- premia na święta, wakcyjna oraz z zysków
- wypłata nigdy nie spóżniła sie nawet jeden dzień
- paczki dla dzieci na świeta, kolonie itp
Minusem jest duża liczba czasu pracy n dworze.
7
lysy 2016-04-20 23:34
Od 5 lat w firmie nie bylo podwyzek firma niby z grupy fiata ale z zrobkami kiepsko
4
pracownik 2016-05-14 20:32
lipiec 2015 podwyżka miesięczna dla każdego pracownika 100 zł, kwiecień 2016 Premia dla każdego pracownika 1200 zł - jak piszesz opinie to sprawdź fakty a nie pisz kłamstw!!!
Pracownik ochrony z 10 letnim stażem zarabia dwukrotnie więcej niż jego koledzy w innych firmach ochraniarskich- która firma na rynku płaci 3 ekstra premie w ciągu roku? Sirio od wielu lat płaci
Prac. 2016-10-06 14:33
Łysy Bardzo Cię Proszę zastanów się co piszesz, ale podejrzewam że w twoim przypadku zastanowienie i tak nic nie pomoże.
Nie porównaj tej firmy do firm z rynku otwartego większość z nich to byli pracownicy fiata i bardziej tu trzeba porównywać właśnie do niego, a nie do firm ochraniarskich opierajacych się na pracownikach z grupami inwalidzkimi, emerytami lub rencistami.
8
strazak 2016-12-12 23:24
Od czasu dyrektora Polaka firma schodzi na psy
11
lysy 2016-12-12 23:29
Polaczenie służby ochrony oraz strażaków nie wyszło nikomu na dobrze.To samo próbowano zrobić na Oplu i skończyło się to wymiana firmy ktrora ochraniała Opla
8
Strazak1 2017-01-03 12:42
Jak dostać się do straży pożarnej w sirio ? Są jakieś nobory czy trzeba mieć tam wujka albo kogoś z rodziny ? I czy jest wogole szansa ?
Ochronka 2017-01-10 09:13
A ta premia 1200 zł w kwietniu to niby gdzie i kto dostał ?pierwsze słyszę...
1
Adam 2017-01-10 20:16
każdy zatrudniony na dzień 1.03.2016!- sprawdź kwitek od wypłaty.
Poniżej treść ulotki Metalowców
"W dniu 28 kwietnia 2016 zostały zawarte kolejne Porozumienia Zakładowych Organizcji Związkowych z Sirio Polska. Pracownicy wraz z wynagrodzeniem za miesiąc kwiecień otrzymją nagrody roczne. Pracownicy Sirio Polska otrzymają nagordę w wysokości 1200 zł."
http://www.metalowcy-bielsko.pl/aktualnosci_ogolne/start/10
koko 2017-03-16 12:13
Szansa to może i jest, pytanie tylko czy jest sens.
4
Łukasz 2017-03-17 16:20
Dlaczego piszesz czy jest sens?
Dyrektor 2017-06-18 14:29
Nowy dyrektor, emerytowany milicjant nie ma najmniejszego pojęcia o zarządzaniu tą firmą, wszyscy ludzie są zastraszani zwolnieniami, nie ma nawet czasu, żeby cokolwiek zjeść podczas pracy, więc nie łudźcie się, że przyjdziecie, będziecie siedzieć na jednej z bram na krzesełku i "jakoś to będzie". Połączenie straży zakładowej i ochrony w "Służbę ratowniczą" to śmiech na sali, widać, że gdyby mógł to zatrudniałby tylko jednego pracownika, który byłby od wszystkiego. Na tą chwilę jest coraz gorzej, było zdecydowanie lepiej gdy dyrektorami Sirio byli Włosi, lecz nic dziwnego, skoro nowy "dyrektor" zaraz po przyjściu chciał zwolnić wszystkich pracowników i wstawić swoją firmę ochroniarską, na szczęście zarząd Fiata mu na to nie pozwolił.
7
Zostaw swoją opinię o SIRIO POLSKA - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIRIO POLSKA