brak logo

polwell

Katowice

Opinie o polwell

19 R 20 2011-01-20 22:15:22
Witam wszystkich zainteresowanych praca w firmie Pollwel....z cala stanowczoscia musze przyznac ze praca w firmie jest najgorsza praca na swiecie......nikomu nie polecam wszytskie opinie na temat tego pracodawcy pisane powyzej to prawda.Smieszna kasa, mnostwo obowiazkow no i to szefostwo ktoremu sloma z butow wystaje.
Pracownik w firmie polwell traktowany jest jak wol roboczy bez zadnych praw.Kto che pracowac w Polwell niech lepiej wyjedzie do Chin tam napewno lepiej placa i mniej obowiazkow bedzie mial

O D R A D Z A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
jestem fircyk w zalotach 2011-02-24 19:57:10
nikomu nie polecam firma to totalna porazka !!!!!!
wesoly romek 2011-03-06 22:16:40
nie pracujcie w tej firmie totalna porazka na calej lini.................pieniadze, atmosfera, narzedzia pracy itp itd
chwdp 2011-03-19 13:49:51
praca w firmie Polwell:
- beznadziejna (akwizycja po salonach fryzjerskich i nagabywanie tej najdurniejszej grupy spolecznej jaka sa fryzjerki i fryzjerzy)
- malo platna (1182 zl)
- toksyczna atmosfera (albo uwielbiasz koord..... albo jestes zerem)
- minimum 10 h dziennie (na umowie 8h)
- najdroższy porodukt na rynku (konkurencja jest naprawde o wiele tansza)
mozna by wiele jeszce dawac przykladow !!! ja osobiscie nikomu nie polecam wrecz odwrotnie radze trzymac sie od tej firmy z daleka
katowice 2011-03-27 22:16:44
pracowalem w 2 firmach przed polwellem i nigdzie niespotkalem sie z tak toksyczna atmosfera jak w oddziale katowice i do tego to cale kolesiostwo......................naprawde szczerze odradzam
1
STOP WYZYSKIWACZOM 2011-04-07 22:07:19
witam!!!!!

Jestem juz na szczescie bylym pracownikiem firmy polwell, pracowalem w oddziale katowice jako PH. tzn dokładnie rzecz ujmujac van seller niestety moje wspomnienia zwiazane z ta firma i jej pracownikami sa rowniez jak opinie wyzej niestety bardzo negatywne. Harowka po 10 h dziennie wieczny [usunięte przez moderatora] cisnienie na wynik.
Aby poznac jak jest "super" w Polwellu nie trzeba tam pracowac wystrczy sledzic ogloszenia o prace na roznych portalach ktore pojawia sie z czestotliwoscie raz na 2 tygodnie a nic innego nie mowi dobitniej o atmosferze i warunkach pracy jak rotacja pracownikow!!!!!!


STOP [usunięte przez moderatora]

P.s oddajcie moje pieniadze za braki które rzekomo były na aucie........................a na pewno wszytsko było na pólkach w hurtownii i te 2 maszynki za 1000 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nieznajomy 2011-12-15 19:17:03
Witam wszystkich którzy myślą o pracy w Polwellu stanowczo odradzam wszytsko Co piszą na ten temat jest w 100% prawdą..Jeśli chodzi o oddział katowice. ( usunięte przez administratora )
1
mimochodem 2012-01-09 15:51:18
Jednego zdania nie potrafisz porządnie poskładać a innych chcesz oceniać. Żałosne.
z poza katowic 2012-01-23 23:24:12
dzięki za pozdrowienia ....ale jak masz jaja powiedz to w oczy chłopcze a nie na forum....
michuuuuuu 2012-01-25 23:36:43
polwell katowice na ulicy moniuszki to szambo!!!! a pracownice stacionarne to...............brak słów za kase zrobią wszystko


pozdrawiam tych którzy juz sie uwolnili od tego bagna
z natury niebieski 2012-01-31 17:27:36
Witam!!!!!
Miałem \"nie\" przyjemność pracować do Polwellu a konkretnie oddziału Katowice nie cały rok.Chciałem wszystkich ostrzec przed ta firmą...Pensja miernota, atmosfera wisielcza,narzędzia pracy szkoda słów.
Odnośnie ludzie tam pracujących - kto \"noromalny\" bardzo szybko sie z tej firmy odchodzi i zostają tylko kapusie lizusy i nieudacznicy którym odpowiada praca za 1600 brutto!!!!!
Jesli widzisz ogłoszenie o prace do firmy Polwell to trzymaj sie od niego z daleka jak nie chcesz wdepnąć na mine.....ja niestety jak sie przyjmowałem nie trafiłem wcześniej na to forum a szkoda zmarnowałem rok czasu..........Dodam jeszce tylko ze mojej kadencji odeszło 3 handlowców ja byłem 4.
Adwokat diabła 2012-02-01 19:48:02
@ z natury niebieski

Ale się ubawiłem - musiałeś zajrzeć na forum żeby się dowiedzieć co myślisz o firmie? Przez rok wszystko grało?

Faktycznie duża liczba negatywnych opinii pochodzących jak widzę w 99% od przedstawicieli nie służy wizerunkowi pracodawcy. Z drugiej strony trudno znaleźć firmę, która ma pozytywne recenzje na forum gowork.pl... Taka natura, że narzekający głośniej krzyczą.

Ja wiem, że w Polwellu są sprzedawcy, którzy sobie bardzo dobrze radzą mimo niełatwej sytuacji na rynku i szalonej konkurencji. Szkoda, że się tutaj nie udzielają. Mielibyśmy jakiś inny punkt odniesienia.
z natury niebieski 2012-02-07 20:33:17
@ adwokat diabła

proszę czytać ze zrozumieniem....Ciężko chyba będzie znaleźć kogoś kto jest zadowolony z tej pracy, bo jak można być zadowolonym otrzymując tak żenującą i poniżającą podstawę.....z drugiej strony jak ktoś nie ma pracy od dłuższego czasu to niestety bierze taką ofertę w ciemno. Już pomijam fakt ze obiecuję mu sie złote góry. Moje pytanie brzmi czy podstawa w wysokości 1600 zł brutto daje podstawy do zadowolenia za harówke po 9 h dziennie!!!!
The One 2012-02-18 21:14:23
Myślę że praca w Polwell jest wystarczająca na jakiś czas, pól roku może rok ok. Ludzie którzy tam pracują dłużej niż 2 lata, to tak naprawde są słabi... Praca przedstawiciela to jest rozmowa handlowa, zebrania zamówienia. A nie kierowca dostawca:)... Jeszcze może poruszyć temat Pana Koordynatora. To jest stanowisko [usunięte przez moderatora]to już się zachowuje jak prezes rady nadzorczej:) [usunięte przez moderatora] Może tym że [usunięte przez moderatora] Ci we wszystkim pomagała. To że nabija na Ciebie faktury jak Cię nie było w pracy... To że sypiałeś na parkingu, wcześniej jeździłeś do domu? Miałeś zawsze problemy. I ty nowy Pan Koordynator nas uczysz:) Mam nadzieje że ktoś z Góry to przeczyta i znowu będziesz Dostawcą. hehe:) Z prezesa rady nadzorczej na dostawce no no:)

Twój Pan i Władca:) The One
1
NIKI 2012-02-24 22:20:37
Jasne że są tacy...ale wiesz albo pytałeś ilu przepracowało wiecej niż 3 lata? znajdziessz takich przeliczając na 1- ręce
1
basiulaaa 2012-02-25 22:56:17
a ja polecam wszystkim hurtownie fryzjerską Nova z Jaworzna!!! sympatyczna atmosfera na wejściu produkt adekwatny do ceny!!!! i ten nowy PH co jeździ po Tychach mniam mniam !!!!
Fircyk 2013-05-27 07:56:15
A więc pseudo Fircyku już jakiś czas nie pracuje w polwelu i takie tępe i ograniczone komentarze zachowaj dla siebie bo widocznie jesteś beznadziejnym przedstawicielem że maski do włosów nie potrafisz sprzedać. I to mnie nazywano Fircyk i pracowałem w tej firmie i wiem jak to wygląda, jak w każdej branży trzeba być dobrym w tym co się robi i wtedy zarabiasz, a więc ofermo proponuje ci na kasę do biedronki bo z tego co piszesz i zresztą podobnie jak reszta najzwyczajniej na świecie się do tego nie nadajecie...
A to że macie czas pisać durne opinie świadczy samo o sobie...
Fircyk 2013-05-27 08:03:48
Większość osób tu piszących jest naprawdę żałosna, jak ofermy pracujecie tak macie...
Zamiast pisać pierdoły wyssane z palca wysyłajcie podania o prace do marketów na kasę...
2013-08-20 18:11:37
Witam , czy może ktoś mi napisać na czym polega praca przedstawiciela w firmie Polwell ?
kiko 2015-02-11 13:18:27
no to chyba jest wiadome, że firma działa głównie w sprzedaży i dystrybucji artykułów fryzjerskich, bo jak się jest u fryzjera jakiegokolwiek to na pewno chociaż jeden produkt z ich firmy się znajdzie - to tak dla dociekliwych bardziej. A jak jest u nich z pracą w hurtowni na przykład, bo nie wiem czy mają obecnie jakieś oferty?
Migotka12345 2016-01-28 13:47:21
Jakie warunki na przedstawiciela artego? Podstawa? Jakie prowizje? Jaką pensje mozna zarobic w widoełkach od do, mniej wiecej? Czy daja samochod? Na jakich warunkach? jakie godziny pracy? czy wolne weekendy? Jakie wymagania? Czy sa szkolenia produktowe? Atmosfera? Ogole warunki wspolpracy? Prosze o rzetelne, nieemocjonalne wypowiedzi.
arecki 2016-05-15 10:05:05
wlasnie, teraz też widze, że posiadaja nowe oferty na stanwosiko Handloca oraz Regionalnego Opiekuna Marki, oferują różne benefity i dofinansowanai do nich oraz umowę.
Zostaw swoją opinię o polwell - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polwell