LIMARO

Mosina

Opinie o LIMARO

Grzegorz 2011-01-20 13:31:21
Firma godna polecenia.
Mało jest takich firm w kraju i takich pracodawców,praca jest dobra i zarobki tez są na poziomie.
Przestrzegane są warunki pracy,wiadomo pracować trzeba ale jest to doceniane w tej firmie.
Nikogo się nie zwalnia,pracownicy pracują przez długie lata.
Szefowa jest po prostu ludzkim pracodawcą.
Jeśli ktoś dobrze pracuje może liczyć w tej firmie na dobre zarobki a nawet inną pomoc w różnych sprawach.
Ludzie tam pracujący są życzliwi i dobrze się tam pracuje.
Polecam tę firmę ,pracowałem tam prawie 2 lata.Pozdrawiam
1
anonim 2011-01-27 21:37:19
Grzesiu w kilku kwestiach masz racje ale nie wszyscy ludzie są tam życzliwi i oboje wiemy kto do tych osób się zalicza.
Pozdrawiam wszystkich życzliwych w Limaro.
były pracownik
anonim 2011-09-03 11:15:06
Super
xxx 2011-10-07 12:39:36
Wysłałem CV do firmy Limaro. Czy może mi ktoś napisać jak tam się pracuje? Jaka atmosfera? Jakie jest szefostwo? Jakie są zarobki? Dziękuję
robert 2011-10-31 23:13:56
Ja wprawdzie tam nie pracuję, ale znam kogoś, kto pracuje :) I bardzo sobie swoją pracę chwali. Limaro ma generalnie dobrą opinię i z tego, co słyszałem, wynika, że to bardzo solidna, rzetelna firma. Zakres obowiązków znany, płaca na czas, ludzie życzliwi i pracowici - a takiego pracodawcy ze świeca szukać :) zresztą najlepiej sam się przekonaj.
Marek79 2012-01-31 14:01:25
Takich firm jak Limaro to ze świecą szukać w naszym kraju. Miałem przyjemność z nimi współpracować i bardzo sobie tę współpracę chwalę. Firma ciągle się rozwija i otwiera nowe placówki, jest otwarta na nowe pomysły. Poza tym, naprawdę oferuje świetne produkty, a miło współpracować z kimś, kto ceni sobie jakość i co do którego mamy pewność, że reklama nie kłamie... Ja osobiście bardzo polecam.
12345 2012-02-10 15:30:07
Marek79 - 2012-01-31 14:01:25

Takich firm jak Limaro to ze świecą szukać w naszym kraju. Miałem przyjemność z nimi współpracować i bardzo sobie tę współpracę chwalę. Firma ciągle się rozwija i otwiera nowe placówki, jest otwarta na nowe pomysły. Poza tym, naprawdę oferuje świetne produkty, a miło współpracować z kimś, kto ceni sobie jakość i co do którego mamy pewność, że reklama nie kłamie... Ja osobiście bardzo polecam.
Zarobki 1100zł za nocki po 9-10 godzin i jeszcze wypłacane na raty.
Jedrzej 2012-02-29 15:26:26
Siedzę trochę w tej branży i opinie o Limaro są bardzo pozytywnie. Marka ciągle otwiera nowe sklepy i wprowadza nowe produkty. Na rynku ma bardzo dobrą renomę, klienci również są zadowoleni. Bardzo dobrze prowadzona polityka wewnętrzna. Jak ktoś mysli o współpracy, to ja polecam.
Tomasz 2012-04-03 13:45:09
0 - 2012-03-13 15:40:12

dd
Polecam współpracę ajencką - warunki są bardzo dobre. Firma się rozwija i cały czas otwiera swoje nowe placówki na terenie Wielkopolski. Dba też i szanuje o swoich współpracowników.
aaa 2012-08-16 16:27:57
Witam.
Czy ktoś wie na jakich warunkach tj.na jakią umowe zatrudnia Limaro?Słyszałem, że pierwsza umowa jest o dzieło a później na umowę o pracę.Czy to prawda?.Dzięki za odpowiedź
3
asiak 2012-11-11 19:40:19
-brednie, umowy o dzieło przedłużają o kolejne umowy o dzieło i tak w kółko macieju,nie polecam harówa i poniżanie
3
mag1194 2012-11-11 19:45:09
Grzegorz - 2011-01-20 13:31:21

Firma godna polecenia.

Mało jest takich firm w kraju i takich pracodawców,praca jest dobra i zarobki tez są na poziomie.

Przestrzegane są warunki pracy,wiadomo pracować trzeba ale jest to doceniane w tej firmie.

Nikogo się nie zwalnia,pracownicy pracują przez długie lata.

Szefowa jest po prostu ludzkim pracodawcą.

Jeśli ktoś dobrze pracuje może liczyć w tej firmie na dobre zarobki a nawet inną pomoc w różnych sprawach.

Ludzie tam pracujący są życzliwi i dobrze się tam pracuje.

Polecam tę firmę ,pracowałem tam prawie 2 lata.Pozdrawiam
NIE BYŁAM ZADOWOLONA Z PRACY W LIMARO, TRAKTUJĄ WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW JAK ZŁODZIEI, OGROMNY STRES, WYNAGRODZENIE TAKIE JAK WSZĘDZIE CZYLI NAJNIŻSZA KRAJOWA... BEZNADZIEJA... liczą się tam tylko lizusy i kable
3
2013-08-19 21:44:18
Zmień [usunięte przez moderatora] dilera bo ten cię oszukuje
1
??? 2014-05-28 21:46:02
Ogolnie firma szalu nie robi. Pracownicy roznie. Sa tacy i siacy. Szefostwo wymaga i jak maja kiepskie utargi to i wyplata obcieta. Ale z drugiej strony patrzac to gdzie jest inaczej? Kazda prezes chce dla siebie krocie i nie rozumie ze bieda w kraju. Pracowalam jakis czas i wiem co mowie.
1
kolejny anonim 2014-05-29 16:25:27
Pod kątem studenta i kogokolwiek innego. Nikt niczego cię nie nauczy, bo będzie się bał że będziesz lepszy od niego i go wygryziesz. I przy okazji narobisz sie jak wół, za marną kasę. Takie firmy należy omijać z dala.
1
??? 2014-05-30 22:36:03
na moje to jeśli ktoś chce pracować to spoko. problemu ze szkołą nie robia żadnego i tacy wredni nie są.
2
Oferty Pracy
2014-06-26
Żródło: pracuj.pl
Mosina
(wielkopolskie)
„LIMARO” Tymińska, Mania Zakład Produkcji Artykułów Spożywczych Spółka jawna Jesteśmy wiodąca piekarnią z okolic Poznania, posiadamy ugruntowaną pozycję rynkową w Wielkopolsce zbudowaną w ciągu 23 lat działalności. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisku:Kierownik Produkcji Miejsce pracy: Mosina Region: wielkopolskie Numer referencyjny: KP_14Opis stanowiska:Koordynacja i nadzór pracy na wszystkich stanowisk
??? 2014-06-30 20:51:19
Kierownik Produkcji „LIMARO” Tymińska, Mania Zakład Produkcji Artykułów Spożywczych Spółka jawna 2014-06-26 Żródło: pracuj.pl Mosina (wielkopols[...]">@Oferty Pracy - 2014-06-30 20:40:29
To tylko jednorazowe nieporozumienie.ŻYCIE"DWA PAJACE"
Gawin 2014-08-11 19:31:38
Prosze o wymiane zbyt pewnej siebie sprzedawczyni pani w okularach o ciemnych wlosach ktora robi łaske ze obsluzy ....Pani ta pracuje w Poznaniu na ul Wojsk. Polskiego 68 jak sie do niej przyjdzie na zmiane to nigdy niczego nie ma nie mowiac nic o bulkach do wypieku bo tego ciagle nie ma a prawda jest taka ze jej sie nie chce wypiekac..Klient
Ania 2014-10-22 09:14:25
Stanowczo NIE. Odradzam. Czysty wyzysk ludzi. Pracowałam na sklepie firmowym jak i piekarni w Mosinie. To jest jakieś nieporozumienie jak oni tam traktują ludzi. (usunięte przez administratora)
1
baśka 2014-11-27 23:36:25
Nie polecam
(usunięte przez administratora)
Wielgomożny 2015-01-31 23:36:18
Niestety branża piekarnicza tak wygląda. Zwykle na większe zarobki można liczyć pracując w firmach zlokalizowanych w obrębie większych miast - chociaż i z tym bywa różnie. Myślę jednak, że tak sprawnie funkcjonujący twór jak limaro powinien zdecydowanie więcej zainwestować w pracowników - strat taka decyzja raczej by nie przyniosła.
2
masakra 2015-08-27 09:04:56
pracowałam tam przez 1 dzień robiłam wszystko co tylko pracownice chcieli a tak na koncu kierowniczka mi zadzonila ze sa nie zadowoleni.
Kasa na raty i z miesiecznym opoznieniem zal mi ich odradzam sa lepsze firmy.
1
on 2015-12-04 21:41:57
Bardzo zle traktuja pracownikow
1
klient 2015-12-08 21:49:11
Obsluga na slowianskiej blondynka mila sympatyczna zawsze usmiechnieta natomiast ta druga pani jak jest na zmianie lepiej omijac ja z daleka porazka
2
Olsen 2016-06-20 06:58:45
Omijajcie z daleka tą firmę, kierownictwo nie słowne ogólnie poziom masakra
9
xxx 2016-10-17 09:10:20
Mi mówili jak bylem na rozmowie ze pierwszą ratą wypłaty od 10-15 a druga dopiero po 20
3
szkoda 2016-10-17 10:33:00
@olenka niektórzy mają szczęście w życiu i nie mają pełnego obrazu rynku pracy, dlatego tak nie potrafią docenić...
3
Zostaw swoją opinię o LIMARO - Mosina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMARO