LIMARO

Mosina

Opinie o LIMARO

Grzegorz 2011-01-20 13:31
Firma godna polecenia.
Mało jest takich firm w kraju i takich pracodawców,praca jest dobra i zarobki tez są na poziomie.
Przestrzegane są warunki pracy,wiadomo pracować trzeba ale jest to doceniane w tej firmie.
Nikogo się nie zwalnia,pracownicy pracują przez długie lata.
Szefowa jest po prostu ludzkim pracodawcą.
Jeśli ktoś dobrze pracuje może liczyć w tej firmie na dobre zarobki a nawet inną pomoc w różnych sprawach.
Ludzie tam pracujący są życzliwi i dobrze się tam pracuje.
Polecam tę firmę ,pracowałem tam prawie 2 lata.Pozdrawiam
2
anonim 2011-01-27 21:37
Grzesiu w kilku kwestiach masz racje ale nie wszyscy ludzie są tam życzliwi i oboje wiemy kto do tych osób się zalicza.
Pozdrawiam wszystkich życzliwych w Limaro.
były pracownik
anonim 2011-09-03 11:15
Super
xxx 2011-10-07 12:39
Wysłałem CV do firmy Limaro. Czy może mi ktoś napisać jak tam się pracuje? Jaka atmosfera? Jakie jest szefostwo? Jakie są zarobki? Dziękuję
robert 2011-10-31 23:13
Ja wprawdzie tam nie pracuję, ale znam kogoś, kto pracuje :) I bardzo sobie swoją pracę chwali. Limaro ma generalnie dobrą opinię i z tego, co słyszałem, wynika, że to bardzo solidna, rzetelna firma. Zakres obowiązków znany, płaca na czas, ludzie życzliwi i pracowici - a takiego pracodawcy ze świeca szukać :) zresztą najlepiej sam się przekonaj.
Marek79 2012-01-31 14:01
Takich firm jak Limaro to ze świecą szukać w naszym kraju. Miałem przyjemność z nimi współpracować i bardzo sobie tę współpracę chwalę. Firma ciągle się rozwija i otwiera nowe placówki, jest otwarta na nowe pomysły. Poza tym, naprawdę oferuje świetne produkty, a miło współpracować z kimś, kto ceni sobie jakość i co do którego mamy pewność, że reklama nie kłamie... Ja osobiście bardzo polecam.
12345 2012-02-10 15:30
Marek79 - 2012-01-31 14:01:25

Takich firm jak Limaro to ze świecą szukać w naszym kraju. Miałem przyjemność z nimi współpracować i bardzo sobie tę współpracę chwalę. Firma ciągle się rozwija i otwiera nowe placówki, jest otwarta na nowe pomysły. Poza tym, naprawdę oferuje świetne produkty, a miło współpracować z kimś, kto ceni sobie jakość i co do którego mamy pewność, że reklama nie kłamie... Ja osobiście bardzo polecam.
Zarobki 1100zł za nocki po 9-10 godzin i jeszcze wypłacane na raty.
Jedrzej 2012-02-29 15:26
Siedzę trochę w tej branży i opinie o Limaro są bardzo pozytywnie. Marka ciągle otwiera nowe sklepy i wprowadza nowe produkty. Na rynku ma bardzo dobrą renomę, klienci również są zadowoleni. Bardzo dobrze prowadzona polityka wewnętrzna. Jak ktoś mysli o współpracy, to ja polecam.
1
Tomasz 2012-04-03 13:45
0 - 2012-03-13 15:40:12

dd
Polecam współpracę ajencką - warunki są bardzo dobre. Firma się rozwija i cały czas otwiera swoje nowe placówki na terenie Wielkopolski. Dba też i szanuje o swoich współpracowników.
aaa 2012-08-16 16:27
Witam.
Czy ktoś wie na jakich warunkach tj.na jakią umowe zatrudnia Limaro?Słyszałem, że pierwsza umowa jest o dzieło a później na umowę o pracę.Czy to prawda?.Dzięki za odpowiedź
3
asiak 2012-11-11 19:40
-brednie, umowy o dzieło przedłużają o kolejne umowy o dzieło i tak w kółko macieju,nie polecam harówa i poniżanie
4
mag1194 2012-11-11 19:45
Grzegorz - 2011-01-20 13:31:21

Firma godna polecenia.

Mało jest takich firm w kraju i takich pracodawców,praca jest dobra i zarobki tez są na poziomie.

Przestrzegane są warunki pracy,wiadomo pracować trzeba ale jest to doceniane w tej firmie.

Nikogo się nie zwalnia,pracownicy pracują przez długie lata.

Szefowa jest po prostu ludzkim pracodawcą.

Jeśli ktoś dobrze pracuje może liczyć w tej firmie na dobre zarobki a nawet inną pomoc w różnych sprawach.

Ludzie tam pracujący są życzliwi i dobrze się tam pracuje.

Polecam tę firmę ,pracowałem tam prawie 2 lata.Pozdrawiam
NIE BYŁAM ZADOWOLONA Z PRACY W LIMARO, TRAKTUJĄ WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW JAK ZŁODZIEI, OGROMNY STRES, WYNAGRODZENIE TAKIE JAK WSZĘDZIE CZYLI NAJNIŻSZA KRAJOWA... BEZNADZIEJA... liczą się tam tylko lizusy i kable
4
2013-08-19 21:44
Zmień [usunięte przez moderatora] dilera bo ten cię oszukuje
1
??? 2014-05-28 21:46
Ogolnie firma szalu nie robi. Pracownicy roznie. Sa tacy i siacy. Szefostwo wymaga i jak maja kiepskie utargi to i wyplata obcieta. Ale z drugiej strony patrzac to gdzie jest inaczej? Kazda prezes chce dla siebie krocie i nie rozumie ze bieda w kraju. Pracowalam jakis czas i wiem co mowie.
1
kolejny anonim 2014-05-29 16:25
Pod kątem studenta i kogokolwiek innego. Nikt niczego cię nie nauczy, bo będzie się bał że będziesz lepszy od niego i go wygryziesz. I przy okazji narobisz sie jak wół, za marną kasę. Takie firmy należy omijać z dala.
3
??? 2014-05-30 22:36
na moje to jeśli ktoś chce pracować to spoko. problemu ze szkołą nie robia żadnego i tacy wredni nie są.
3
Oferty Pracy
2014-06-26
Żródło: pracuj.pl
Mosina
(wielkopolskie)
„LIMARO” Tymińska, Mania Zakład Produkcji Artykułów Spożywczych Spółka jawna Jesteśmy wiodąca piekarnią z okolic Poznania, posiadamy ugruntowaną pozycję rynkową w Wielkopolsce zbudowaną w ciągu 23 lat działalności. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisku:Kierownik Produkcji Miejsce pracy: Mosina Region: wielkopolskie Numer referencyjny: KP_14Opis stanowiska:Koordynacja i nadzór pracy na wszystkich stanowisk
??? 2014-06-30 20:51
To tylko jednorazowe nieporozumienie.ŻYCIE"DWA PAJACE"
1
Gawin 2014-08-11 19:31
Prosze o wymiane zbyt pewnej siebie sprzedawczyni pani w okularach o ciemnych wlosach ktora robi łaske ze obsluzy ....Pani ta pracuje w Poznaniu na ul Wojsk. Polskiego 68 jak sie do niej przyjdzie na zmiane to nigdy niczego nie ma nie mowiac nic o bulkach do wypieku bo tego ciagle nie ma a prawda jest taka ze jej sie nie chce wypiekac..Klient
Ania 2014-10-22 09:14
Stanowczo NIE. Odradzam. Czysty wyzysk ludzi. Pracowałam na sklepie firmowym jak i piekarni w Mosinie. To jest jakieś nieporozumienie jak oni tam traktują ludzi. (usunięte przez administratora)
4
baśka 2014-11-27 23:36
Nie polecam
(usunięte przez administratora)
1
Wielgomożny 2015-01-31 23:36
Niestety branża piekarnicza tak wygląda. Zwykle na większe zarobki można liczyć pracując w firmach zlokalizowanych w obrębie większych miast - chociaż i z tym bywa różnie. Myślę jednak, że tak sprawnie funkcjonujący twór jak limaro powinien zdecydowanie więcej zainwestować w pracowników - strat taka decyzja raczej by nie przyniosła.
2
masakra 2015-08-27 09:04
pracowałam tam przez 1 dzień robiłam wszystko co tylko pracownice chcieli a tak na koncu kierowniczka mi zadzonila ze sa nie zadowoleni.
Kasa na raty i z miesiecznym opoznieniem zal mi ich odradzam sa lepsze firmy.
3
on 2015-12-04 21:41
Bardzo zle traktuja pracownikow
4
klient 2015-12-08 21:49
Obsluga na slowianskiej blondynka mila sympatyczna zawsze usmiechnieta natomiast ta druga pani jak jest na zmianie lepiej omijac ja z daleka porazka
3
Olsen 2016-06-20 06:58
Omijajcie z daleka tą firmę, kierownictwo nie słowne ogólnie poziom masakra
18
xxx 2016-10-17 09:10
Mi mówili jak bylem na rozmowie ze pierwszą ratą wypłaty od 10-15 a druga dopiero po 20
6
szkoda 2016-10-17 10:33
@olenka niektórzy mają szczęście w życiu i nie mają pełnego obrazu rynku pracy, dlatego tak nie potrafią docenić...
5
klient 2016-12-31 00:31
Na slowianskiej było tak miło to co jest teraz nieda się opisać bardzo brakuje wysokiej blondynki przesympatyczna ekspedientka . Czas zmienić piekarnie
3
klient 2016-12-31 00:48
Na slowianskiej coraz gorsza obsługa nie da się opisać bardzo brakuje wysokiej blondynki przesympatyczna ekspedientka. Czas zmienić pieksrnie
4
Twitter 2017-01-04 23:19
Obecne ekspedientki na Slowianskiej do wymiany bardzo nie sympatyczne
3
mel 2017-03-01 22:14
Nasza blondynka wróciła na slowianska
2
Mariusz 2017-06-01 15:17
Syf kila i mogiła spozniaja sie z wynagrodzeniami 2 miesiace. O swoje pieniadze trzeba chodzic i sie prosic. Polowa towaru nie wyjezdza bo brakuje surowców. Maszyny z 18 wieku. Energetyka wylacza prad co chwile bo nie zaplacone. Co bedzie jak komornik zajmie agregat? Tej firmy juz praktycznie nie ma.
8
Malgosia 2017-06-06 21:55
Firma upadla w 2006 roku. Co chwile zakladane sa nowe spółki. Bo jakis pseudo inwestor przywiezie 100 tys zl. Smiech na sali. Firma zadluzona na okolo 5 mln zl. Nie ma tam juz nic ;) pozdrawiamy dmuchane drzwi. Jak mozna dopuszczac do sytuacji zeby ludzie plakali ze nie maja co jesc. A te bezmozgie yeti za dmuchanymi drzwiami smieja sie im w twarz.
4
Lukaszz... 2017-06-15 00:28
Hurra w tym miesiacu wynagrodzenie w jednej racie bo komornik zajal konto. Dziękujemy Panie komorniku ;*
2
Paula 2017-06-23 12:03
Tak jedni dostali całość wypłaty inni ani złotówki nie otrzymali do tej pory i proszą się o jakiekolwiek pieniądze na życie... w tej firmie pracownik ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i najlepiej się nie odzywać w sprawie wypłaty. Nikogo nie interesuje ze pracownicy mają rodziny do utrzymania rachunki kredyty itp przecież to normalne pracować za darmo i żyć powietrzem. Hasło tej firmy powinno zmienić na PRACE JUŻ MAM DLATEGO SZUKAM WYPŁATY...
6
pracownik 2017-06-24 18:55
Nie polecam, firma niewypłacalna, brak wypłat na czas, dni tej firmy są policzone. Firmie zabrano dwa samochody, kontenery chłodnicze, wszędzie zadłużeni....
5
PRACOWNIK 2017-06-28 18:26
NIE POLECAM MAM SAME PROBLEMY Z NIMI GDYBY BYŁO WIĘCEJ CHĘTNYCH TO CHĘTNIE ZGŁOSIŁABYM ICH DO TELEWIZJI. SAMA PROSZĘ SIĘ O SWOJE PIENIĄDZE W FIRMIE RZĄDZĄCYCH JEST OD CHOLERY OSÓB ALE NIKT NIC NIE WIE CZESKI FILM.
2
PRACOWNIK 2017-06-28 18:32
NIE POLECAM TEJ FIRMY! O KAŻDE ZAROBIONE PIENIĄDZE TRZEBA SIĘ PROSIĆ W DODATKU OSZUKUJĄ I OKRADAJĄ PRACOWNIKÓW,ALE NIE KAŻDY O TYM WIE. NAJCHĘTNIEJ BYM POSZŁA Z NIMI DO TELEWIZJI ,ALE SAMA CO JA ZROBIĘ NIC. W FIRMIE RZĄDZĄCYCH JEST OD CHOLERY LUDZI I NIKT NIC NIE WIE CZESKI FILM. ODE MNIE TO JUŻ NAWET TELEFONÓW NIE ODBIERAJĄ. A PANI PREZES TAKA MĄDRA A BOI SIĘ ROZMAWIAĆ Z PRACOWNIKAMI. NIC DZIWNEGO BO JAK SIĘ OKRADA PRACOWNIKÓW TO NAJLEPIEJ NIE ODBIERAĆ.
3
Pracownik 2017-07-01 11:15
Pracuje w Limaro kilkanascie lat i jest mi cholernie przykro,ze firma upada.Bywaly sytuacje przykre,ale przede wszystkim pamietam duzo tych wesolych chwil.Zawsze potrafilismy sobie zrobic fajna atmosfere w pracy na produkcji,bo to my ludzie ja tworzymy.
9
Dominika 2017-07-20 13:12
@Pracownik rozumiem, że dobrze pracuje Ci się w LIMARO. Piszesz, że firma upada. Mógłbyś/mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat obecnej sytuacji firmy?
7
Pracownik 2017-07-27 12:39
Wypłat niema za maj,pracy tyle na rynku a ludzie sa albo glupi albo naiwni ze tam pracuja.
4
Pracownica 2017-08-03 12:13
To jakaś porażka. To co sie tam dzieje jest nie do opisania. Ludzie nie maja wypłat, a pracy coraz więcej, bo kto mądry się zwalnia, a nikt nowy nie chce przyjść i dobrze. Nie dosyć, ze człowiek wkłada tam swoją prace, musi dojechać to nie ma za co zapłacic rachunków, a pracodawców (nie wiadomo w końcu kto tam rządzi tylu ludzi siedzi za dmuchanymi drzwiami) nic to nie obchodzi można usłyszeć tylko "nie ma pieniedzy"
2
Pracownik 2017-08-04 20:38
A najgorsze jest to,ze szefostwo nawet nie wyjdzie do pracownika i nie okresli sie co jest grane.Wchodzac do szefowej za dmuchane drzwi,proszac sie o jalmuzne za maj w kwocie 100zl,ona odpowiada,ze bedzie lepiej.Ochroniarze za bramke nie wpuszczaja osob ktore sie zwolnily i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wyplaty.Gdzie jest Inspekcja Pracy!!!!Prosimy szefostwo o upadlosc firmy!!!Tak dalej zyc sie nie da.
1
ONNNN 2017-08-09 21:51
LIMARO BYŁO FAJNA FIRMA ZA CZASÓW SZEFA PANA ROMKA JA KIEROWNIKIEM BYŁ PAN ROBERT G.
4
Barbara 2017-08-16 17:00
Fatalna firma, brak organizacji , zero szacunku do ludzi i przede wszystkim brak wynagrodzenia. Po prostu jednen wielki skandal i bałagan. Współczuje każdemu kto miał do czynienia z ta firma.
Zostaw swoją opinię o LIMARO - Mosina
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMARO