brak logo

Konecranes

Toruń

Opinie o Konecranes

fernando 2012-05-29 17:13:11
podpisujesz sie jako kobieta ale piszesz jako facet wiec sie zastanow kim ty jestes. wynika z tego ze wazelina. pracowalem tam i mam nieco odmienne zdanie.
ktos 2012-05-30 09:23:09
ludzie co myslicie o urzadzeniach konecranes? prosze o rzetelne opinie a w szczegolnosci interesuje mnie porownanie do innych producentow (Demag, Abus)
spec 2012-05-30 13:14:05
użytkuję suwnice konecranes już długo i ocena bardzo pozytywna, są to bardzo dobre nowoczesne urządzenia, jakościowo top półka, co bardzo istotne serwis najbardziej rozbudowany w kraju porównując w szczególności do demaga lub abusa, także śmiało polecam
użytkownik 2012-09-01 09:04:24
Zgadzam się z przedmówcą , urządzenia Konecranes to naprawdę
najwyższa półka , jeżeli dobrze dobierzesz urządzenie do swoich
potrzeb (grupa natężenia pracy) to sprzęt jest nie do \"zdarcia \"
Serwis jest dostępny 24 h na dobę i nawet poważne awarie są w stanie
usunąć w krótkim czasie
ed 2013-12-09 18:05:41
Nie warto wiązać się z tą firmą. Atmosfera pod psem .Szkoda czasu i tak
Cię wywalą .Wyścig szczurów na porządku dziennym
1
hiszpan 2014-01-13 18:27:37
postaw suwnice na lodzie to sie sama (usunięte przez administratora)
taka jest prawda o urzadzeniach tej firmy czyli jedno wielkie badziewie
1
miro 2014-03-15 19:12:15
Mają tupet!!!(usunięte przez administratora)
Elektryk 2015-03-30 20:48:45
Proszę o opinie na temat stanowiska elektryk-serwisant. Właśnie dostałem ofertę pracy z Konecranes.
pracownik 2015-10-23 14:32:01
Lipa maksymalna, opisują wszystko w superlatywach a jak się zatrudnisz zobaczysz.
Strasznie niesłowne towarzystwo, coś obiecują i nie dotrzymują.
Już podczas zatrudniania się na coś umawiali a później nic z tego nie było.
Żałuję podjęcia tej roboty.
Firma zagraniczna, ale przystosowana do polskich głupich warunków szukają taniej siły roboczej wyzyskują
1
buła 2015-11-13 08:39:37
porobili roznych ciolkow dyrektorami co wciagarki od wciagnika nie potrafia odroznic to jak ma byc dobrze?
mysla ze jak siedzibe kolejny raz w katowicach zmienili to im sie wizerunek ociepli
buahahahahaha
1
ślązok 2016-04-21 14:04:36
Do buła.Przeszkoleni to oni są do wprowadzania w błąd.Donoszenie jeden na drugiego .Za dużo nie możesz wiedzieć na temat urządzenia a broń boże być w dobrym układzie z klientem bo cie zaraz wywalą . Nie można nic naprawiać masz wymieniąć masz naciągać klienta na koszt to będziesz dobry a i tak będą na ciebie donosić i to twój partner .Taka firma. Pracownik musi być mierny wierny
1
koleś 2016-04-22 20:41:28
Praca jest ok,jeśli ktoś chce i lubi pracować,płaca w porządku i socjal super,a chyba to nie jest dziwne ze leni i nierobów się firma pozbywa
koleś 2016-04-22 20:45:08
Miałęm napisać do Ciebie a nie do ślązok---Praca jest ok,jeśli ktoś chce i lubi pracować,płaca w porządku i socjal super,a chyba to nie jest dziwne ze leni i nierobów się firma pozbywa
koleś 2016-04-24 19:56:49
Co za bzdury wypisujesz,,żal
Były 2016-08-27 16:20:23
,,pracownicy mają zapewnione zarówno samochód służbowy jak i telefon komórkowy'' i to Ciebie kreci ??? Pomyśl przez moment , to żadna łaska to NORMA w takich firmach, ciesz się żeby ci jakiegoś gruchota nie wcisneli
ślazak 2016-08-27 16:42:16
Pozbywają się i owszem z tym ze inteligentnych nie dających się oszukiwać i wykorzystywać.Jeśli jesteś MIERNY BIERNY to masz szanse popracować w przeciwnym wypadku Twój partner doniesie na Ciebie i gość co jest kierownikiem nazywający się szumnie menagerem tylko dlatego że nie odróżnia wciągnika od dzwignika wywali Cie z roboty bo jest dla niego zagrożeniem Reasumując musisz być głupszy od swojego przełożonego albo takiego udawać inaczej w tej firmie nie masz szans na dłuższą prace
6
f 2016-08-27 18:41:08
nie prawda nie w każdej firmie cos takiego zapewnija
Zostaw swoją opinię o Konecranes - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konecranes