brak logo

Juventas

Sanok

Opinie o Juventas

anonim 2011-01-20 08:52:42
praca w 9 godzin, w dziale handlowym, osoby nie znające się zupełnie na rzeczy tam siedzą, [usunięte przez moderatora] po między pracownikami na produkcji ciągłe niesnaski, niezgranie, kłamstwo,zazdrość, atmosfera beznadziejna. w firmie panuje duża rotacja osoba nie pasująca zostanie wygryziona.
3
wiem co mówię 2014-03-17 14:24:55
to co piszą to nieprawda juventas to bardzo rzetelna firma atmosfera tam panuje ok wszyscy się dogadują a to ze czasami się zdarzy jakiś zgrzyt to normalne w każdej firmie tak jest. A to ze jest na terenie przemysłowym to normalna sprawa że i firmy znajdują się różne
2
tes 2014-03-18 16:38:18
ostatnia opinia jest nie nieprawdziwa, zgadzam się z opiniami wyżej, atmosfera w tej firmie jest fatalna
2
jó reggelt??? 2014-03-19 19:20:44
firma jak firma , żądzą tam pracownicy ,szef to taki gośc który się chyba niezna albo nie chce się znać na tym co się tam robi ,jest tam grupa ludzi tagzwanych jego zaufanych,którzy go niszczą i jego firme ?,żaden szef nie pozwolił by na produkowanie bubli ,a jego zaufani ludzie żenią mu kity,że wszystko w pośpiecu się robi,i dlatego im nic nie wychodzi,albo mają zły sprzęt do pracy,dużo by pisać o tej firmie ale jak szef nie chce tego widzieć to jego sprawa?,a najlepsze to że pracownicy jego mu łaskę robią że przychodzą do pracy i pracują ,np.,szef wyjechał na pare dni to co nie którzy nie przychodzą do pracy,albo przeplątają się do przerwy i idą do domu bo go coś tam boli? a stolarnia spi? pa?
2
ktoś 2014-03-20 22:03:36
rozżalony były pracownik.najpierw trzeba zacząć od siebie ,a nastepnie kogoś oceniać.
4
tam 2014-03-22 20:38:08
kogo obchodzi czyjaś firma ,a szczególnie pracownika???chodzi o klienta ??????
tam 2014-03-23 20:33:09


WS Tech s.c. R.Lorens, W.Pielech, J.Mazur
0 (0)
Tel: 13 464 44 49

38-500 Sanok, Okulickiego 43, woj. podkarpackie

Medyczny, rehabilitacyjny sprzęt

www.wstech.eu" rel="nofollow">http://www.wstech.eu

wspoczta@op.pl

























WS Tech s.c. Lorens R., Pielech W., Mazur J.
www.wstech.eu


Początkowo zajmowaliśmy się produkcją mebli biurowych i szkolnych. Obecnie do swojej oferty dołączyliśmy sprzęt rehabilitacyjny.
Robert Lorens 2014-03-24 12:39:44
Proszę Państwa, proszę nie mieszać naszej firmy w Wasze wewnętrzne sprawy. Nie jesteśmy stroną sporu i nie życzymy sobie, aby ktoś do rozwiązywania swoich problemów z obecnym czy byłym pracodawcą wykorzystywał nazwę naszej firmy oraz osoby z nią powiązane. Dziękujemy również za pseudo reklamę, nasze wyroby same się obronią i nie potrzebują dodatkowego wsparcia.
(usunięte przez administratora) WS TECH
obcywsieci 2014-09-14 13:41:28
masz całkowitą rację...znam atmosferę w tej firmie aż za dobrze...podkładanie świń nie wygodnym kolegom z pracy to norma...panoszenie się, plotkowanie i tworzenie historii z powietrza...szef nie bardzo panuje nad tym...a gwiazdą największą była i może nadal jest pani A. ....
jakmensanok. 2014-09-14 13:58:18
Panie Lorens...nie wiem co ma Pan na myśli pisząc "nasza firma"... nie wiem od jak dawna jest ona wasza...ale znam Juventasa z czasów kiedy jeszcze nie miałeś pojęcia o jego istnieniu...a powyższe opinie nie pisze jedna osoba tylko gro osób które podejrzewam mają więcej do powiedzenia niż Pan... Sam szef...raz Podsiębierski, raz Ziółkowski, raz mieszka w Piotrkowie to znów w Sanoku z mieszkaniem w Budapeszcie...a o szczegóły uczciwości owego pana proszę zapytać Pana Emila z "bliźniaczej "firmy "Habys" z Jasła...to przyjaciele...
miśiek 2015-01-31 02:59:33
Siemano, jakimś cudem przeczołgałem się przez te wszystkie wasze laboraty kochani, ale nigdzie nikt nie napisał ile zarabia się w Juventasie i na jakiej zasadzie przyjmują, w sensie czy biorą pod uwagę cv czy jest prócz cv też rozmowa rekrutacyjna? no szczerze mówiąc liczę że coś wiecie i podpowiecie mi choć odrobinę
2
forma 2016-06-22 14:44:10
jak tam wygląda praca w księgowości? ktoś wie? dlaczego poszukują nowej osoby?
dfd 2016-09-30 14:59:18
kama a możesz powiedzieć jakie na to stanowisko wymagania?
Zostaw swoją opinię o Juventas - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Juventas