brak logo

Logistic Services Sp. z o. o.

Żytniów

Opinie o Logistic Services Sp. z o. o.

frezerCNC 2008-11-23 16:38:42
Słowa kojarzące się z Logistic Services Sp. z o. o.: brak uczciwości, opieszałość, odwlekanie
Atmosfera i ludzie tam pracujący są: stresujące warunki, stawki uzależnione od aktualnego zapotrzebowania na konkretnego fachowca, wymuszanie działań poprzez szantaż/mobbing
Od jakiej stawki można negocjować pensję?: 8 euro brutto
Najbardziej podobało mi się w Logistic Services Sp. z o. o.: błyskawiczne przesłanie umowy o pracę i szybka decyzja co do podjęcia przeze mnie pracy
Najbardziej nie podobało mi się w Logistic Services Sp. z o. o.: brak uczciwości, opieszałość, odwlekanie spraw, jawne oszustwa, łamanie przepisów obowiązującego strony polskiego kodeksu pracy
anonim 2009-05-23 23:07:45
Banda oszustow oto szczegoly tylko prosze czytac uwaznie:
(usunięte przez administratora) ku przestrodze.
klein 2010-02-05 19:10:07
Potwierdzam. Nic dobrego. Lamanie wszystkiego
Radek 2014-02-18 11:45:33
Witam pracowałem w tej firmie dłuższy czas i nie mogę powiedzieć że było tak źle jak tu piszą , gdybym raz jeszcze miał jechać to skorzystał bym bez ponownego namysłu . pozdrawiam
ja 2015-09-21 10:26:27
NAJGORSZA FIRMA OSZUŚCI KRADNĄ PIENIĄDZE OSZUKUJĄ NA NADGODZINACH ,JEŚLI JESTEŚ NA ZWOLNIENIU LEKARSKIM TO MASZ 2 WYJŚCIA ALBO IDZIESZ DO PRACY W CZASIE ZWOLNIENIA ALBO DAJĄ TOBIE SZYBKO WYPOWIEDZENIE GDZIE TA OBORĘ MUSISZ OPUŚCIĆ W W TYM SAMYM DNIU CO DOSTAŁEŚ WYPOWIEDZENIE.ZERO ZAINTERESOWANIA CZŁOWIEKIEM MIESZKASZ 30 KM OD PRACY ZADUPIE TOTALNE ZERO INTERNETU.TAKŻE ZASTANÓWCIE SIĘ ZANIM WYDACIE NA PRÓŻNO PIENIĄDZE I NIC NIE ZAROBICIE.PISZĘ BO TAM PRACOWAŁAM .OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA 2015-09-21 10:33:51
OPINIE KTÓRE SA POZYTYWNE TO DODAJE SAMA SOBIE FIRMA NIE DAJCIE NABIĆ SIĘ W BUTELKĘ TEN CO PISZE O DOBRYCH ZAROBKACH W NAGEL-GROUP TO OSOBA KTÓRA LIŻE DUPĘ PANU KOORDYNATOROWI MATEUSZOWI MICHALCZUKOWI ORAZ JEST JESZCZE JEDEN PSEUDO KOORDYNATOR TZW. JUDASZ Z DUPY STRZELA I CHODZI CIĄGLE NAPIERDZIELONY I CHODZI PO MIESZKAN9IA CH I SPRAWDZA CZYSTOŚĆ GDZIE ON SAM WYGLĄDA JAK MENEL I MA SYF W OBORZE TAKŻE JAK KTOŚ CHCE JECHAĆ TO MOŻE SPRÓBOWAĆ TEGO CHLEBA UPRAGNIONEGO KTÓREGO TU NA PEWNO NIE ZAROBI TYLKO STRACI KASĘ NERWY I PRZY DOBREJ OKAZJI TEN CAŁY NAGEL PODPALI I RAZEM Z TYM CAŁYM ZJEBANYM SZEFOSTWEM
jaaa 2016-07-24 17:04:14
Witam mam zamiar pojechać od nich do pracy przy produkcji. Zmieniły się warunki?
danka 2016-07-29 17:52:42
@jaaa mówisz o pracy w Niemczech? Nie wiem, jak było kiedyś, ja mam zamiar się rekrutować właśnie teraz i wiem, że można liczyć na niemiecką umowę o pracę na czas nieokreślony z pełnym pakietem socjalnym :)
Zostaw swoją opinię o Logistic Services Sp. z o. o. - Żytniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logistic Services Sp. z o. o.