brak logo

Orto Silesia Jarosław Kulig

Katowice

Opinie o Orto Silesia Jarosław Kulig

MaTi 2013-12-11 20:57:45
Czy ktoś wie coś o tej firmie? Słyszałem od znajomego znajomego... że dobrze tam zacząć jako młody przedstawiciel. Kto się z nimi zetknął??
2
AWFiak 2014-02-14 20:32:28
Bylem na rekrutacji, nie dają podstawy więc zrezygnowalem ale z tego co wiem to dużo się szkolą i paru najlepszych z ni zarabia sporo kolo 5tys.
Ania89 2014-03-05 16:17:12
Byłam na rekrutacji 3h, pierwszy raz spotkałam się z takim sposobem, testy w grupie, inscenizacja i rozmowa. Wrażenia świetne mimo że mnie nie wybrali :p
Anonim 2014-03-07 12:59:58
Możesz powiedzieć na czym dokładnie polegała rekrutacja? Jaki rodzaj testów i inscenizacji :)? Jakieś fachowe pytania odnośnie tego czym się zajmują też padały? Z góry dzięki za odpowiedź :)
Ania89 2014-03-11 12:52:26
Na początku wybiieraliśmy gdzie mam pojechać za 3tys a póxniej każdy przedstawiał swoją prezentację, prowadzący coś tam notowal i wspominał ogólnie co sprawdzal ale nie pamiętam już o co mu chodziło "stres". Ogólnie wyglądało to tak jak prace grupowe na studiach. W zasadzie odrazu widać bylo kto będzie dobry.
rakija 2014-03-12 18:22:54
Witam. Wybieram się na spotkanie rekrutacyjne w tej firmie w piątek, bardzo proszę o wszelkie opinie osób które były już wcześniej na rekrutacji przeprowadzanej przez tą firmę. Jakie są etapy tej rekrutacji, coś więcej na temat inscenizacji i pracy w grupie? Z góry dziękuję za wszelkie info. Pozdrawiam
Taki tam 2014-03-13 23:25:01
Też jutro się wybieram. Lecimy na spontana. ;D chociaż, to że nie dają podstawy to tak trochę lipa no ale przynajmniej dobrze się jutro pobawimy ;)

Pozdro i do jutra ;)
83colawodazcukrem 2014-03-15 23:54:44
Mam do was pytanie. Jestem przedstawicielem w branży FMCG ale chciałbym przejść do branży medycznej, wiadome. Zastanawiam się nad fatmaceutką i ortopedią, zależy mi na konkretnych firmach. Z wstępnych informacji ze środowiska i w kręgu znajomych po fachu na śląsku polecają m.in. wspomniana tu firmę. Proszę o informacje osób w temacie.
;) 2014-03-18 18:59:14
Dziś byłam na ostatnim etapie rekrutacji i od razu na szkoleniu wstępnym. Zostałam przyjęta. Jak piszecie nie płacą podstawy ale prowizję od sprzedaży plus samochód służbowy. Z tego o dziś zauważyłam mocno stawiają na szkolenia. Liczę że nie będzie to zmarnowany czas i zrobią ze mnie przedstawiciela.
:) 2014-04-15 21:19:55
No nie takie to proste jak by mogło się wydawać , jeżdżenia dużo a rezultatów brak no i inne firmy wszędzie prawie są , no i ten brak podstawy trochę to martwi , no bo przecież coś zjeść trzeba a tu zapożyczać się trzeba , słabo to widzę :(
3
Nowy 2014-06-01 22:05:24
Witam, teraz puścili rekrutację na przedstawiciela medycznego w ogłoszeniu jest coś o podstawie. Mają nowe zasady? ;) zrobili z Ciebie przedstawiciela??
Amator 2014-06-27 10:02:46
Podstawy jest 1200 :) ale ta firma to raczej dla młodych którzy nie mają rodziny na utrzymaniu ani ambitnych planów na rozwój. Firma dopiero się rozwija więc nie może zapewnić godziwych płac:)
oj 2014-10-09 15:18:57
Oj żebyś się nie zdziwiła...
bocko 2015-02-03 20:26:28
1200 złotych miesięcznie to jest mało a nawet bardzo mało. No ale jeżeli się chce to można. Ja bym radził wziąć się za siebie i jeżeli nie ma dobrej pracy w twoim regionie to poprostu wyjechać do większego miasta. No ale dla niektórych lepsze 1200 niż renta. Praca jak praca. Wiecie może czy są jakieś szanse na podwyżke ?
pge 2016-05-15 18:40:25
@mai no i pewnie jakas jest zalezna od tego ile sprzedasz
Zostaw swoją opinię o Orto Silesia Jarosław Kulig - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orto Silesia Jarosław Kulig