Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MEBLE DOKTÓR

Pracowałeś w firmie MEBLE DOKTÓR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oli - 2014-05-14 20:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ta firma to masakra i śmiech na sali marne zarobki i skompstwo wobec pracownika omijajcie z daleka ta firmę się cofa a nie rozwija jak szukacie pracy to wszędzie ale nie tam nie polecam pracowałem tam .
zdjecie uzytkownika
Kom - 2014-09-12 00:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki oferowane przez Meble Doktor nie wydają się być najgorsze. Oczywiście w porównaniu z innymi sklepami wydaje mi się, że kształtują się w pozytywnie. Ten kto będzie narzekał to i w dowolnej pracy będzie mu ciężko znaleźć zatrudnienie już na teraz nie mówiąc o korzystnych warunkach, o które tak wszyscy ubbiegają się.
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2014-09-13 16:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, bardzo dobrze że jest takie forum i można się tu wypowiedzieć. To bardzo proste i dla każdego zrozumiałe, że osoby pracujące w firmie będą się bardzo dobrze wypowiadać, żeby tylko podlizać się szefostwu. Przez pewien czas pracowałam w owej firmie, zawsze goła pensja (często nie na czas), brak możliwości wybrania urlopu, praca w soboty za darmo. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie i radzę omijać ją szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-16 11:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam....Niestety wszystkie kwestie wypowiedziane negatywnie na temat MD nie są wyssane z palca. Pracowałam w tej firmie dobrych kilka lat, zaznaczę nie zostałam zwolniona tylko sama zrezygnowała, a zmusiła mnie do tego pensja(goła pensja praktycznie najniższa krajowa) - a może raczej wieczny brak jej na czas na moim koncie.Mnie z opłatami nikt nie pyta czy mam.Kiedy człowiek pyta córkę szefa o wypłatę to albo jest zbywany, kłamany że niby przelew poszedł itd. To nie pojęte że człowiek jest zmuszony praktycznie żebrać o własne pieniądze.
Niestety takie realia panują w MD. Soboty pracujące za darmo, urlop - nie ma szans na jego wykorzystanie dziewczyny praktycznie pojedynczo pracują na salonach, a potem problemy z wypłatą za niego..Pochlebne opinie piszą laski z Biura ale nie miejmy do nich pretensji One robia to co muszą i im kazano. Prawda taka że co sprytniejsi i mądrzejsi pracownicy juz pouciekali z tej firmy. Zamykane sa salony w całej Polsce.
Salony gdzie były dochody, gdy odeszli starsi sprzedawcy raptem sobie nie radzą i trzeba je zamknąć. Może warto w końcu docenić pracownika. Polityka w tej firmie jest bardzo dziwna i mało logiczna, wręcz absurdalna do zakceptowania. Powodzenia dla wszystkich jeszcze przcujących w tym upadłym padołku.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-01 14:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
obiecują złote góry a potem nic,czepiają się że za wolno,jakby mogli to by z batem nad człowiekiem stali.O umowę trzeba się upominać a jak już mają dać to z wielką łaską i to jeszcze pół etatu(a na rozmowie było co innego mówione)OMIJAJCIE TEN ZAKŁAD WIELKIM ŁUKIEM
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-10-20 18:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem o zatrudnieniu się w meblach doktór, ale szczerze powiem, że ostatnia opinia mnie do refleksji zmusiła. Dlaczego trzeba omijać ten zakłąd takim WIELKIM łukiem? powiem szczerze, że ja nie do końca ufam opiniom w internecie ale zawsze wcześniej czytam, żeby sprawdzić. jest ktośkto potwierdzi słowa gościa?
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-11-05 13:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem jak to jest ale chyba trzeba to będzie zgłosić do wojewódzkiego Inspektoratu Pracy w Poznaniu żeby zrobili kontrolę znienacka bo w firmie robi sporo pracowników NA CZARNO bez umowy a powiatowy z Ostrowa zapowiada swoje kontrole a tu wpadną i zobaczą jak jest nie pomogą żadne koneksje.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-11-05 13:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAK TO PRAWDA W TEJ FIRMIE PRACUJE SPORO OSÓB NA CZARNO BEZ UMOWY I NIKT SIĘ TYM NIE ZAJMUJE WARTO POWIADOMIĆ RÓWNIEŻ URZĄD SKARBOWY ORAZ WOJEWÓDZKA INSPEKCJE PRACY ALBO UDAĆ SIĘ DO NAJBLIŻSZEGO BIURA POSELSKIEGO W OSTROWIE WIELKOPOLSKIM PRZED WYBORAMI NA PEWNO POMOGĄ MOŻNA RÓWNIEŻ POWIADOMIĆ TELEWIZJE PROGRAM UWAGA LUB SPRAWA DLA REPORTORA JA OSOBIŚCIE WYŚLE ZAWIADOMIENIA DO TYCH WŁAŚNIE INSTYTUCJI BO ROBIĄ SOBIE CO CHCĄ.
zdjecie uzytkownika
CZESIO - 2014-11-05 13:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja powiadomie telewizje PRO-ART oni lubią takie tematy a wiem kto pracuje tu na czarno
zdjecie uzytkownika
teelew - 2014-11-05 18:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi konkretnie ? bo tak szczerze to dopiero szukam pracy i nie wiem nic o tym co tutaj piszecie o pracy w doktorze, chociaz tak 3 razy takie podobne wpisy. no ciekawa sprawa. jak to jest w koncu z tym zatrudnieniem dla nowych pracownikow jest ta umowa czy nie do konca? mi to nie przeszkadza ale napiszcie
zdjecie uzytkownika
Kiepski - 2014-11-07 23:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kołchoz
zdjecie uzytkownika
boss - 2014-11-13 15:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład dno!od kiedy pracuje wielu dobrych pracowników się zwolnilo!przy tych stawkach to kpina z ludzi!!!wypłaty nie na czas to norma!!!nietolerancji!!!!
zdjecie uzytkownika
PT - 2014-12-16 18:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nieźle kogoś nosi z tymi komentarzami... Pracuje dobre kilka lat w firmie i złego słowa nie mogę powiedzieć na nikogo. Być może jak się normalnie pracuje dziewczyno czy chłopcze, nie chowa się po toaletach na godziny, czy nie zamyka się salonu przed czasem, to nie ma problemów. Narzekasz na pensję, to zrób coś aby dano ci więcej, jeśli traktujesz pracę jako miejsce, gdzie przychodzisz zabić czas i odbębnić swoje a potem narzekać, że mało dostajesz, to załóż własną firmę... Bo narzekać, każdy głupi potrafi, ale ruszyć głową to ciężko. Mam wrażenie, że te wszystkie komentarze powyżej pisze jedna i ta sama osoba, której się raz po raz przypomni, że tam pracowała i nie dali jej 3 tysiące złotych już za samo stawienie się w pracy hehe :) Szkoła była dla wszystkich.
zdjecie uzytkownika
do pt - 2015-02-11 14:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szkoła była dla wszystkich ale nie wszyscy ją skończyli.... Kamery zamontuj w kiblu... Wypłaty znowu nie na czas...to norma!!!ciekawe jak byś miał rodzinę tez byś tak pisał!!ale życie cie jeszcze nauczy!!! Cymbale!!!
zdjecie uzytkownika
ps - 2015-02-18 19:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowałem w tej firmie masakra nikomu nie polecam zero szacunku dla pracowników zwłaszcza ze strony kierowników praca bez umowy 10 i 12 godz dziennie za te marne grosze wszędzie tylko nie tu nie ma nawet najniższej krajowej czy ktoś zrobi w końcu z tym porządek
zdjecie uzytkownika
ssdaas - 2015-03-23 18:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zakład omijać szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
ps_ - 2015-03-24 12:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wyzysk pracowników,nadgodziny za darmo i zadnych swiadczen,jedno wielkie oszustwo pracownika
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-03-30 18:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma beznadziejna, zero szacunku dla pracownika! Wypłaty pod koniec miesiąca- powinny być do 10. Firma robi wszystko aby zniechęcić potencjalnych klientów i pracowników. Osoby zarządzające posiadają wiedzę zerową! Szef i jego rodzina niezwykle lekceważący i opryskliwi.Klient jest traktowany jak idiota! Bardzo szkoda bo firma, która kiedyś kojarzyła się z trwałością i solidnością teraz kojarzy się z tandetą i złodziejstwem. Byłem tam ostatnio - podnieśli ceny! Cóż ratują się jak mogą, ale już chyba nikt w nich nie wierzy!
zdjecie uzytkownika
k. - 2015-03-30 18:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Radze omijać szerokim łukiem! Złodzieje i oszuści!
zdjecie uzytkownika
OLI - 2015-05-10 18:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ta firma nadaje się pod lupę prokuratury mobing i wyzysk pracowniczy kamer nasrane a co niekture są w takich miejscach co nie powinny być i ta tempa gadka szefostwa że nikt nic nie robi a ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od maszyny do maszyny żeby było oki i cały czas mało tragedia i MASSAKRA OMIJAĆ Z DALEKA !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-06-19 16:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie mnie to zastnawia jedno tak naprawde. Jak to jest w końcu jeśli chodzi o wynagrodzenie, bo jedni pisza, że słabo inni, ze dobrze, a ja wycignąłem średnią i to wychodzi ok. 2, 3 tys, wiec moim zdniem zarobki sa naprawde dobre u nich. Mam nadzieje, ze niedługo będzie ta obecana wakacyjna rekrutacja.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-06-25 23:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [janek - 2015-06-19 16:14:42]:
Proponuję zacząć pracę w tej firmie to przekonasz się jakie są tam zarobki, a nie sugerować bzdurami, które są tutaj wypisywane.. 2,3 tys... Najniższa krajowa człowieku.
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-06-26 10:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Człowieku to na jakim stanowisku byłeś że zarabiałeś 2,3 tys. ? Najniższa krajowa.. Praca od pon do soboty.. Proszenie się o wolne ( które Ci przysługuje ) ,bo niby nie ma nikogo na zastępstwo. O wypłatach nie wspomne. Pełno reklamacji od klientów , sama bym sobie takiego badziewa nie zamówiła. Ludzie podejmujcie prace byle nie tutaj. Nie polecam !
zdjecie uzytkownika
ps_ - 2015-07-14 18:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2-3 tysiące we dwoje przy 200 godzinach miesięcznie i na czarno ha ha zakład dno
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-21 07:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam moja stawką to 7,50 na godzinę więc nie piszcie głupoty 2,tyśe bo większość ludzi takie stawki ma w tym zakładzie policzyć godziny wty godniu to wam wyjdzie ile zarobisz 1500 maks 1650 więc zaprasza tych co tak piszą do pracy to się zderzą z rzeczywistością .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEBLE DOKTÓR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MEBLE DOKTÓR?
Zadaj pytanie
alert