Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o MEBLE DOKTÓR

Pracowałeś w firmie MEBLE DOKTÓR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GRANDOFR - 2012-01-25 18:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TA firma to masakra stawki najniższe w okolicy i psują rynek pracy w całej okolicy. Srednia stawka to 6 zł na h.Mebli nie mozna często robić bo nie ma materiału , a jak jest to za długo na suszarni nie leży bo szybko szybko bo klient czeka i drzewo suszarni nie widzi. Organizacja pracy masakry nie ma kto maszyn ustawiać bo nikt nie umie [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2012-01-31 11:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje trzy lata w tej firmie i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
GC - 2012-03-05 07:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
parę miesięcy temu skorzystałem z promocji w meble doktór, udało mi się kupić meble za dobrą cenę, zamówienie szybko zrealizowane, wykonanie również bez zarzutów
zdjecie uzytkownika
bartek - 2012-03-08 20:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestań [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ić że 2 tyś ja pracuje w tej firmie prawie 5 lat i jeszcze ani razu nie miałem takiej wypłaty najwięcej to 1.500 a 2 tysiące to to mają ci co[usunięte przez admina] ta firma to porażka.
zdjecie uzytkownika
nk - 2012-03-08 20:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego, nie wiem czy się orientujesz, ale żeby zarabiać netto 2000zł. to brutto na umowie musisz mieć 2775zł i tyle mają ci pracownicy ? sama sie wkopujes dziewczyno tak ty do ciebie mówię bo nikt inny tego by nie napisał!!!
zdjecie uzytkownika
bartek - 2012-03-09 20:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj dostałem wypłatę cały miesiąc za 1.256 zł to jest śmiech a w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a to wy robicie każdego ten zakład to jeden wielki przekręt zobaczymy co będzie we wtorek bo od wtorku nie będzie miał tam kto robić za te grosze śmieszne nie będziecie z ludzi [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-09-15 16:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego wylewania żali na forum internetowym... To jest żałosne i dziecinne. Pracuję w tej firmie i jakoś uważam inaczej. Z jedną osobą współpraca jest przyjemniejsza, z inną mniej, ale to jest normalne raczej. Znajdźcie inną pracę skoro Wam źle i tyle. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-01-26 18:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile obecnie zarabia sie w salonach w roznyh miastach? Na umowie najnizsza a krajowa a jakas premia do tego jest?? Jesli tak to ile??
zdjecie uzytkownika
h - 2013-02-07 17:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytasz ile zarobisz u [usunięte przez admina] 7 zyla na godzine a jak kobieta to 5 złociszy to maks i nielicz na więcej
zdjecie uzytkownika
Z....... - 2013-02-15 23:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolon..! A jak ktoś nie to zmień prace !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
a - 2013-03-05 19:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tu zmienić prace jak w okolicy tak samo wszyscy płacą , prywaciarze się spotykają i ustalają stawki między sobą więc jak tu zmienić prace i przestańcie głupoty wypisywać że wam tak dobrze płacą choćby u doktora bo wszyscy są po jednych pieniądzach jak chcesz troszkę więcej zarobić to musisz troszkę dalej szukać choćby we wrocku .
zdjecie uzytkownika
korfu - 2013-04-18 17:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracuje w firmie od 12 stu miesięcy i chciałbym powiedzieć iż atmosfera w pracy jest na znośnym poziomie,pracować trzeba jak wszędzie,jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-05-02 10:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz u nich kilka razy kupowałem- meble mają ładne ale za każdym razem reklamacja albo lakier na biurku się łuszczy, albo komoda krzywo docięta i nie można szpary wyregulować, albo pólka w tym samym niby kolorze bejcy a 2 razy ciemniejsza od drugiej w tym samym kolorze.
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-07-02 20:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie kupujcie mebli od tej firmy są inne lepsze firmy które se wyznaczają jakieś standardy jakość a tu tragedia tak jakby żadnego stolarza tam nie było dwie te same komody a na wieńcach po półtora centymetra rużnicy drewno wszystko w najniższej klasie bielone a sęki się robioą zielone rozmawiałam z ze znajomym technologiem drewna tomi powiedział że to się tak robi prawdopodobnie od niedosuszonego drewna jednym słowem tragedia zero pojęcia o produkcji mebli
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 20:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, ze wiekszośc jest zadowolona z pracy w meble doktór, te negatywne opinie to w 90% klientów. Dają może trzynastki lub inne benefity?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-15 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jakieś premie uznaniowe/inne w MEBLE DOKTÓR ŚWIECA?
zdjecie uzytkownika
DZIDZIUŚ - 2013-07-23 15:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premie:)))) dobre sobie..przyznawane wg.uznania szefa a najczęściej każdy pracownik w ostatnim czasie ma raczej ciętą pensję.Moja żona pracuje w tej firme juz kilka lat, pensje zamiast rosnąć maleją, tzn: podstawa rośnie wg.skali krajowej ale nic poza.Ciągle tylko gadka że firma przechodzi kryzys, że muszą się uzbroić w cierpliwość a poza tym przecież tak dobrze zarabiają że nie powinni żądać więcej:))) Totalna żenada 1400,- czasem 1500,- za prace pn-sobota (bo zaznaczyć trzeba że wszystkie soboty pracujące, co zakrawa o przekroczenie godzin pracy ), urlop nie do wybrania-przy pojedynczo pracujacych paniach na salonie, praca fizyczna-panie same skręcają łóżka na salonach, przestawiaja cięzkie meble.No i jeszcze ważna rzecz niewypłacalność do 10-go pensji na czas. Moja żona w ostatnim mc. pensje miała przelaną 18-go i tam co mc.Nie dość że ludzie staraja się pracować, godnie wykonywać swoje obowiazki to notorycznie są w tej firmie nie przestrzegane prawa pracownicze.Zapewne panie z działu zakupów w siedzibie zaraz odp. tutj że pewnie leniwa i nie kompetentna os sie wypowiada....stara gadka. Ciekawe dlaczego same się boją odezwać i narzekają wokół tylko nie tam gdzie trzeba.
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2013-10-09 10:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FIRMA BEZNADZIEJNA PRACOWNICY NIEKOMPETENTNI .KUPILISMY SZAFE 2 MIESIĄCE TEMU PRZYSZŁA KRZYWA I DESKI POWYWIJANE JAK W BANANIE , WYMIENILI.OKAZAŁO SIĘ ŻE BRAKUJE 1 PÓŁKI ,DOSŁALI POŁAMANĄ NASTĘPNA ZA DUŻĄ A W TEJ CHWILI CZEKAM JUŻ MIESIĄC I POMIMO WIELU ZAPEWNIEŃ PRACOWNIKÓW ŻE PÓŁKA JUŻ BĘDZIE WYSYŁANA CIĄGLE JEJ NIE MAM.NIE POLECAM ANI FIRMY ANI PRODUKTU CHYBA ŻE KTOŚ LUBI SZARPAĆ SOBIE NERWY.SZKODA ŻE PRZED KUPNEM NIE POCZYTAŁAM OPINI BO JEST BARDZO DUŻO NEGATYWNYCH.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-10-31 08:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pełne żalu osoby zawsze wylewają pomyje zamiast swoje życie w swoje rece, kto broni studiować i szukać lepszej pracy? warunki są jakie są ale firma jest uczciwa.. ja pracuje 4 lata i jestem bardzo zadowolona, ludzie traktuje się jak ludzi a nie jak na innych produkcyjnych firmach jak zwierze
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2013-12-19 08:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Kasia,a nie wiesz czy obecnie w tej firmie są przyjęcia i czy warto tam startować do pracy??proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2013-12-20 09:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli chcesz czekać na wypłatę dwa tygodnie po terminie to proszę bardzo. Soboty pracujesz za darmo, a jak sie upomnisz o wypłacenie to mogą nawet dać ci wypowiedzenie. Szukają naiwnych którzy za najmniejsza stawkę bedą pracować i nie bedą upominać sie o to co im sie należy. No i musisz być ładna bo nawet ostatnio usłyszałam ze dziewczyna nie spodobała sie przedstawicielowi i została zwolniona. Współczuje tym dziewczynom które pracują na salonach w tej firmie. Tym bardziej ze idą święta, a nie dość ze wypłaty nie maja to pewnie jeszcze mogą zapomnieć o jakimś dodatku świątecznym.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-01-09 10:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
(usunięte przez administratora) Ktoś napisał o nowym przedstawicielu ktory ma 26 lat a zachowuje sie jakby mial 40 i 20 lat doswiadczenia w handlu. Tak naprawde byl zwyklym sprzedawca przez x lat (5-6). Udaje kogos kim nie jest i nie bedzie. Psuje atmosfere Co do zarobkow tak jak wyzej. (usunięte przez administratora)ak nie masz w zyciu zadnego celu i chcesz byc traktowany "z gory" to oczywsicie praca jak najbardziej dla Ciebie. Pracowałam tak kilka miesiecy i wiem jak jest. A na bierzaco o tym co sie dzieje dostaje informacje od znajomych ktorych tam poznalam...
zdjecie uzytkownika
XxX - 2014-01-15 11:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze że istnieje takie forum - bo wiele ludzi zna tylko taką formę wyrażania swojej opinii, tylko dlaczego jak już zaczynacie się wypowiadać to wiele rzeczy jest wręcz wymyślone i wyssane z palca. Firma przechodzi owszem etap rewolucji w celu zwiększenia jakości obsługi klienta jak i jakości. Wyniku czego pojawił się nowy przedstawiciel który stopniowo wprowadza zmiany - wspólnie z pracownikami pracującymi na salonach. Interesujący jest fakt że "m" pracująca jak wspomniała parę miesięcy i obecnie nie pracuje nie mała raczej zbyt dużej styczności z nowym przedstawicielem gdyż w firmie pojawił się On w grudniu i ma obszerny region - więc tylko pogratulować nadzwyczajne zdolności interpersonalnych i błyskawicznej oceny poszczególnych ludzi, oraz dziwne jest to że obecnie pozyskujesz informację co dalej dzieje się w firmie.. to raczej nie jest normalne. Nie zmienia to faktu że jest to praca i trzeba wykonywać swoją robotę , jednak ludzie którzy nie są otwarci na jakiekolwiek zmiany zawszę będą nie zadowoleni i znajdą lawinę argumentów aby kogoś oczernić lub nastawić negatywnie pozostałych. Taka już ludzka natura - wierze jednak że każdy ma swój rozum i stworzy swoją własną opinie na temat pracujących tam ludzi.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-01-17 13:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wymyslone i wyssane z palca? hmmmm.. ciekawe. Etap rewolucji? no fakt jest.. taki, ze wyplata sie spoznia. Cytuje "oraz dziwne jest to ze obecnie pozyskujesz informacje co dalej dzieje sie w firmie" No wybaczcie. Jak sie ma znajomych to sie z nimi rozmawia na wszystkie tematy min. na tematy pracy. Dziwne ze ludzie ktorzy tam pracuja wymianiaja sie identycznymi pogladami na temat nowego przedstawiciela. Dajecie wedlug umowy prowizje.. Moze niech wypowiedza sie ludzie ktorzy prowizje choc raz dostali. I nie mowie tutaj o 20-30zł. Jak prowizja jest wyliczana? z czego? :) Nasz kraj jest krajem wolnym i kazdy moze wyrazac swoje opinie i nie myslcie sobie ze kazdy bedzie pisal o Was w superlatywach. Wasze nowe standardy to smiech. Przygotowane sa dla dzieci z przedszkola? Brakuje jeszcze w nich min. ile krokow trzeba zrobic podchodzac do klienta. To ze gdy klient podejdzie mowi sie dzien dobry to chyba normalne? uwazacie ze Wasi pracownicy sa debilami...? Takie rzeczy mozecie pisac w podreczniku do przedszkola.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-22 11:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jak tam nasze wypłaty? 12 dni opoznienia... Rewolucja.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
22 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEBLE DOKTÓR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x