Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-05 11:21:20 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o MEBLE DOKTÓR - ŚWIECA. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
kaskader - 2009-12-19 17:13:57 odpowiedz | cytuj
u TADZIA JEST BAJERA
były pracownik - 2010-02-24 13:58:13 odpowiedz | cytuj
Firma beznadzijna i niekompetentna!!!umowa bez sobót,ale do pracy trzeba przyjść za free.Koleżanki z siedziby mało życzliwe i o niskim IQ.Przegięciem jest rozładywanie mebli z kierowcą oraz noszenie mebli z klientami przez kobiety.Im głupszy człowiek tym wyższe stanowisko!!nadgodziny są dla szefa nie zauważalne.Odradzam!!!!

bricka - 2010-02-26 20:55:40 odpowiedz | cytuj
Z ostatnią wypowiedzią sie nie zgadzam...stek bzdur! Praca jest ok,ale jak ktoś pracuje bo musi a nie z powołania to jasne ze pasować nie będzie.
sprzedawca - 2010-06-25 11:03:58 odpowiedz | cytuj
Praca w Meble Doktór .Cóż można powiedzieć .Oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kombinatorzy .Patrzą gdzie ukraść pracownikowi szpiegują pracowników .Najlepszy jest szef ciągle mu mało i mało .Robisz po 190 godz za 1500zł.I nie proś o dodatkową premię .Bo szef cię wyżuci nie podając powodu .Pracownicy są zastraszeni.Firma dorobiła się na wyzyskiwaniu pracowników i dla tego przetrwała 24 lata.Takich kombinatorów to dawno nie widziałem .Mam nadzieje ze moja opinia uchroni państwa przed błędem jaki ja popełniłem .Pozdrawiam były sprzedawca
anonim - 2010-07-06 13:48:53 odpowiedz | cytuj
firma krzak, najlepsza jest pani blondi ktora przyjmuje na rozmowy wszystkich na ta sama godzine�... haha , place najnizsza kraJOWA TYLE CO MOGA ZAOFEROWAC, faktycznie firma istnieje bo wyzyskuj� na pracownikach
moze anonim - 2010-08-26 19:43:48 odpowiedz | cytuj
wiekszasc ludzi ma stawke 7zl/h. jednym slowem wyzysk ciagle powtarzaja ze firma jest w kryzysie a pracujemy po 9-10-11-12 h. jesli sa podwyzki co 2 lata to o 10gr na godzine:)
szczyl - 2010-08-26 19:46:02 odpowiedz | cytuj
zima pracuje sie na halach w temp ponizej 0 warunki sa okropne kadra kierownicza nie ma o niczym zielonego pojecia robia z ludzi głupków.
zarowa - 2010-09-18 10:35:12 odpowiedz | cytuj
lipa straszna nie ma co mowic trzeba to widziec
poraszka - 2010-11-27 20:25:52 odpowiedz | cytuj
zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami znam wiele osób pracujących w tej stolarni i nigdy nie usłyszałem pozytywnego zdania na temat tego zakładu pracy.wręcz przeciwnie na tą firmę mówi się "obóz pracy".totalny wyzysk ludzi, zupełny brak szacunku do często ciężkiej pracy w toksycznych warunkach. tydzień pracy to 50h za najniższą krajową.odradzam wszystkim zainteresowanym kontaktu z tym systemem i jednocześnie współczuję wszystkim osobom pracującym w tej firmie zwłaszcza na produkcji.
anonim - 2010-11-30 16:41:30 odpowiedz | cytuj
Zgadza siÄ? z tymi opiniami powy??ej ta FIRMA jest beznadziejna wyzyskujÄ? ludzi,nie szanujÄ? pracownika(nie p??acÄ? za nadgodziny )nie masz co upominaÄ? siÄ? o SWOJE bo ciÄ? wywalÄ?.Liste obecno??ci podpisujesz bez sob??t ale do pracy w sobotÄ? trzeba przyj??Ä?. Umowa na najni??szÄ? krajowÄ? NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE
Karolina - 2010-11-30 17:24:07 odpowiedz | cytuj
kupiłam meble w tej firmie z polecenia znajomych i jestem bardzo zadowolona,że dokonałam tam zakupu.Obsługa była bardzo miła. meble dostałam na czas i cena była nie wygórowana pozdrawiam i polecam tym którzy chcą zakupić meble.
Karolina - 2010-11-30 17:24:25 odpowiedz | cytuj
Pracownik - 2010-11-30 17:28:23 odpowiedz | cytuj
Pracuje w tej firmie 15 lat i jestem zadowolony i nie mam zamiaru zmieniać zakładu .Wypłatę mam na czas i atmosfera jest spoko
Bogdan Świtała - 2010-11-30 20:42:58 odpowiedz | cytuj
Ja kupiłem meble są bardzo masywne,wytrzymałe,solidne i piękne polecam kupiłem w salonie w szczecinie :}
:) - 2010-12-03 21:31:04 odpowiedz | cytuj
Ja również pracuje w tej Firmie i jestem bardzo zadowolona pozdrawiam
byłapracownica - 2011-01-07 08:54:40 odpowiedz | cytuj
Pracowałam tam dość długo,aby zobaczyć co sie tam dzieje,masakra.O twojej przyszłości w tej firmie,decydują bardzo młode dziewczyny,którym jak sie nie spodobasz to Cię wyrzucą.Targanie z klientami a nawet z kierowcami tej firmy, mebli; komód,SZAF!!!!Wspomnę że jetem kobietą ,szef o tym wiedział.Jak kogoś zwalniał z danego salonu,a były dwie ,to jedna musiała robić po 12 godz ,przez nawet 2 tyg.i nic z tego nie Miałam.Dzwonienie do klientów ,świecąc oczami i "kłamiąc" że meble sie opóźnią o tydzień, gdzie tak naprawdę nie są zrobione .Szkoda gadać .Bynajmniej nie polecam pracy w tej firmie ,mebli również nie polecam, pękają po krótkim czasie.
była pracownica - 2011-01-21 18:48:49 odpowiedz | cytuj
żenada beznadzieja kierownictwo niema pojęcia o niczym a jak coś spiepszą to to wszystko na robola byle zapunktować
anonim - 2011-02-18 21:40:23 odpowiedz | cytuj
O tej firmie można by napisać poemat. Praca sama w sobie może i spoko, bezstresowa i na luzie wszyscy wszystko mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no może poza brygadzistami dupowłazami, bo żeby w tej firmie zaistnieć to trzeba mieć długie palce i wazelinę. Poza tym znajdzie się też kilku kapusi (wszyscy ich znają) ale tacy zawsze byli i będą w każdej firmie. Jeśli chodzi o zarobki to już niestety dno dna. Za taką wypłatę to może się utrzymać stara panna bez nałogów z wibratorem pod poduszką a nie ludzie którzy mają rodziny na utrzymaniu. To tak w kilku słowach, dobrze ze już tam nie pracuje!!!
zastraszony - 2011-02-26 08:13:47 odpowiedz | cytuj
firma powinna zmienic nazwe z meble doktor na MOBING Doktor. od kilku dni kiedy szef przemianowal zwyklego stroza na kierownika produkcji w zakladzie panuje atmosfera jak za czasow niewolnictwa. gdyby mozna bylo zakladac kajdany to by zrobili...!!!! to trzeba widziec kobiety placza po katach jest MASAKRA
montazystka - 2011-02-28 19:24:57 odpowiedz | cytuj
Czarny pies kierownikiem produkcji!! bo spadne z krzesła!on nawet dobrze budy upilnowac by nie potrafił!!Dziewczyny trzymajcie sie:)
xx - 2011-02-28 19:28:49 odpowiedz | cytuj
Romek wroc:)
anonim - 2011-03-02 12:52:39 odpowiedz | cytuj
firma niesolidna,meble zamówione nie przychodza na czas,panie z obsługi nie potrafią podać daty realizacji
załamany - 2011-03-02 21:04:22 odpowiedz | cytuj
Nie daje rady! Moje życie od stycznia uległo zmianie! Zawsze wychodziło... chowałem sie w kiblu nawet na 30min!!! A od kiedy kazali mi pracować mam depresje...
normalny - 2011-03-03 14:26:46 odpowiedz | cytuj
Ludzie "czarnuch" po to dostał "władzę" żeby zrobić brudna robotę! Pajac cieszy się i stara, a Tadziu za sznurki pociąga coby rąk nie pobrudzić.
x