brak logo

szagar

Radom

Opinie o szagar

nn6699 2011-01-19 22:05:49
Pracodawca, który zatrudnia i zwalnia po 3 miesiącach. Mieszkam niedaleko od kilku lat i często przychodziłam do sklepu. Teraz coraz rzadziej. dziewczyny są źle traktowane, zimą marzną w sklepie, szczególnie w chemicznym. Zarobki słyszałam że marne. Rotacja taka, że nie nie ma sensu zapamiętywać twarzy, bo za miesiąc jest juz kto inny
anonim 2011-02-11 22:14:18
ten sklep juz dawno powinien zostac zamkniety brud smrod itp do tego jeszcze szefostwo ktore nie szanuje ludzi do du.... z taka praca za marne grosze
1
bob 2011-09-23 08:24:22
Słuchajcie jeżeli chcecie byc poniewierani nieszanowani przez pracodawców to polecam ten sklep!!! Szefostwo myślli że sa najbogatsi a pracownicy to biedaki!!!!! nie da sie tam pracowac brud syf!!poprosdtu masakra....teraz siedzą całyczas w sklepie na zmiane zeby ich nie okradli i pomiatają tymi dziewczynami..zatrudniaja teraz starsze panie...masakra poprostu!!!
anonim 2011-11-13 16:45:59
bob - 2011-09-23 08:24:22

Słuchajcie jeżeli chcecie byc poniewierani nieszanowani przez pracodawców to polecam ten sklep!!! Szefostwo myślli że sa najbogatsi a pracownicy to biedaki!!!!! nie da sie tam pracowac brud syf!!poprosdtu masakra....teraz siedzą całyczas w sklepie na zmiane zeby ich nie okradli i pomiatają tymi dziewczynami..zatrudniaja teraz starsze panie...masakra poprostu!!!

,,Szefostwo myślli że sa najbogatsi a pracownicy to biedaki!!!!! nie da sie tam pracowac brud syf!!poprostu masakra...'' całkowita racja!!! wykorzystują jak mogą a pracowników traktują jak śmieci. Nie polecam!
a 2012-01-04 23:25:15
to wszystko prawda nie polecam nikomu tam pracować.... ciągle każdego poniżają i tylko chodzą i robią z ludzi debili...Ona to już wogóle powinna leczyć się w psychiatryku tylko się drze ciągle i szuka do czego mogłaby się (usunięte przez administratora)..dziewczyny tam pracują po jednym dniu bo nie mogą tam wytrzymać psychicznie...nawet wśród sąsiadów są nie lubiani....
yu 2012-03-01 22:54:25
nienawidzę tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] onej starej z szagaru nie polecam tam pracy...ta baba jest okropna chodzi patrzy co robisz....robi z ludzi tumanów nie raz widzialłam jak wyrywała ludziom mopa z ręki i mówiła czy wytłumaczyć obsługe jak umyć podłoge albo on czy sie zna obsługe kalkulatora i strugaczki (usunięte przez administratora) tragedia ile dziewczyn wyszło z płaczem po jednym dniu
ona 2012-05-31 00:26:33
Zgadzam się z przedmówczyniami. Ta wredna baba ma nierówno pod sufitem, nie wie czego chce i wydziera się na dziewczyny za co tylko może. Dla niej jesteś śieciem, który pracuje w tym syfie i bałaganie. A te kurczaki... one osttanio śmierdziały padlizną.. zapach nie do zniesienia.. Gnijące jajka, zepsute pomidory, które ONA kazała wciskać ludzią. Ona nawet nie potrafi porozmawiać spokojnie z drugim człowiekiem, zero kultury i szacunku. Zobaczy jeszcze, że to zło kiedyś do niej wróci ale z podwojoną siłą...
byłapracowanica 2012-06-02 16:58:34
zrezygnowałam o jednym dniu. wyszłam stamtąd ze świeczkami w oczach kiedy szefostwo nie stało nad głowa to jeszcze dało się wytrzymac, ale jak byli to na kazdym kroku robili ze nie idiotke. NIE POLECAM!! teraz pracuje w normalnym sklepeigdzie traktuja mnie jak czlowieka. mam prawo kupic sobe cos w trakcie pracy np wode do picia, moge miec przy sobie komórke, ajk nie ma klientów to moge postac nic nie robiac bo w szagarze nie bylo akiej opcji. nawet jesli w sklepie nicsie nie dzialo to trzeba bylo robic cokolwiek, ukladac butelki, polrować lady... a twoe poczynania bacznie obserwowaly kamery
... 2012-07-02 21:42:18
BARDZO ODRADZAM!!!!!!!!!!!!! ten sklep...masakra wytrzymałam 3 mies.i nie wiem jak to zrobiłam ....tam naprawdę nie da się wytrzymać....nie możesz nawet na chwile stanąć bo ona zawsze ci coś znajdzie do roboty...przekładanie butelek na inna półkę a kolejna zmiana znowu przekłada tam gdzie były.Da ci 1 zadanie do wykonania...a w czasie tego da ci jeszcze 3000 innych...dostajesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o wszystko o to że klient nie tak się nachylił nad ladą o to że z kim rozmawiasz,a jak się uśmiechniesz do kogoś to już wogóle awantura na maxa...Jak się cos przeterminuje to już wogóle aż strasz jej powedziec bo najebie towaru jak głupia pizda i się nie sprzeda wszystko,to drze się że nie umiesz tego sprzedać...to trzeba wciskać klientom na chama...
gossia 2012-07-12 12:24:03
o widze ze sie nic nie zmienilo ja tam pracowalam 2 miesiace ,szefostwo sie nosi, pracuje sie za marne grosze a oni maja 3samochody. nawet synowa tej starej nie lubi i planuje rozwod, jeszcze lezy tam moja ksiazeczka zdrowia , ale boje sie po nią iść:)
. 2012-07-17 11:29:09
Zdecydowanie nie polecam!
Właścicielka w odpowiedzi na moje słowa \"Proszę przestać pomiatać ludźmi\" powiedziała: \"Nie da się inaczej\".
jkjhjh 2012-12-01 22:40:11
hehe ja mogę isc z Tobą po ksiżęczke to jescze z nimi pocisnę.....nienawidze tych ludzi i ich nadetego syna ktory wchodząc do sklepu nawet nie odpowie ci DZień dobry z grzecznosci....praccowalam tam 3 miesiące i codziennie idąc do pracy zastanawiałam się o co dzis przypierdoli się to babsko...darłą na mnie mordę mówiła żę jestem głupia a potem jescze wołała do tego swojego kantorka i mówila czy przemyslałam sobie i czy ja przeprosze nawet nie wiem za co smiech na sali....
dziewczyna 2013-03-04 00:12:16
masz racje brud i smrut malo tego ze traktuje pracownikow jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tak samo klientow....
nigdy nie podoba sie jej jak sie czlowiek ubiera jak sie maluje nie daj Boze sie usmiechnie lub jest mily dla klienta...
nie mozna wygladac lepiej od niej ale sorrry tak jak ona wygladac sie nie da...jest po prostu masakra ja wytrzymalam tam nie caly tydzienpo czym w trakcie zmiany walnelam fartuszkiem powiedzialam co mysle i wyszlam ....inaczej sie nie da ale podziwiam ludzi ktorzy wytrzymuja w tej pracy dluzej nie sie jej co bac bo nic czlowiekowi nie zrobi a ja osobiscie jak bym miala teraz wybierac to wolalabym zbierac butelki albo zebrac niz u niej pracowac...a on dosc ze zboczony na maksa to jeszcze taka rozlazla swinia...
eks 2013-03-24 19:26:56
Popieram w calosci zero kultury owych pracodawcow, brud i przeterminowane produkty. Zero szacunku do pracownika wstyd!!!!!
była pracownica 2013-03-24 19:33:13
Ta praca jest dobra dla osób, które lubią czuc się nikim pani szefowa to sztuczna inteligencja ktora kocha plotki!!!!! chce wszystko o kazdym wiedziec co do jakości produktow to jeżeli ktoś chce się nabawic chorób gastrycznych polecam:) zwlaszcza kanapeczki pyszne wszystko po terminie a jak:) wedlina no cóż świeżo myta:) jeszcze troszke oleju dla wygladu i bedzie jak nowa:) kontrole sanepidu nic nie daja napoje po terminie piwo tez wedlina ciastka itd nawet tam mozna kupic princpolo z 2012roku!!! zastanawiam sie dlaczego sanepid nie dal im jeszcze nakazu zamkniecia sklepu!!!!!!!
parcelowiec 2013-03-26 13:50:55
sluchajcie to co sie dzieje w sklepie to pikus.... stacja paliw szagar kolonia promna to dopiero jaja dobre... co nie sprzeda sie w sklepie pakuja tutaj. 6 piw pol godz szukalismy zeby nie byly po terminie. stara chodzi ciagle krzyczy na pracownikow i wogole. ciagle wywalaja kazdego z roboty i nie placa!!!! a jakosc paliwa??? haha :)
sąsiad 2013-04-02 21:55:26
oprócz sklepu maja jeszcze stacje benzynową, i wszystko co już w sklepie jest wstyd sprzedać to pchaja na tą stacje. piwa z terminem sie nie znajdzie za to pracownikow maja cały czas swierzych;-)))) wariatkowo jakieś a klient według nich przychodzi tylko kraść, w toaletach mikroustroje już wynalazly kolo;-))) odradzam prace i zakupy w tym miejscu.
były 2013-08-17 09:23:24
niedaj panie Boże pracowac w tej psedo firmie ,tam jest taki syf że pojęcie ludzkie przechodzi , namaczana a nastepnie myta wędlina w zlewie płynem do naczyń następnie nacierana olejem ,zmywane daty przydatnosci ( nagminne ) a o szrfostwie nawet nie wspomnę poprostu bydło ,a już ten synalek popaprany genetycznie to jakią żart tłumok co skończył szkołe za kasę tatusia,podkradał kase z szuflady na beszczela nawet jak go ktoś zobaczył to udawał że nic się nie stało brał kase całymi garściami zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda gadać
anonim 2013-12-23 19:17:09
too jest prawda z tym sklepem ciagle musisz cos robic nie mozesz sobie zrobic przerwy nieraz dopiero w domu cos zjadłam i wypilam bo nie ma tam kiedy , czepia sie wszystkiego nawet jesli zrobisz to dobrze drze się , (usunięte przez administratora)naprawde sie dziwie że tego sklepu jeszcze nie zamkneli
cukierek 2014-02-05 21:00:01
Nie Polecam!Pracowałam tam jeden dzien i odradzam pracy w tym sklepie .Szefostwo to dno,para chamów i nic wiecej.Co to za liczenie pieniedzy swoich przed praca to ja nie wiem!( usunięte przez administratora ) ,wyszłam z płaczem i wiecej tam nie wróciłam.Masakra
art 2014-02-06 20:11:20
Wszystkim płaczkom polecam założenie własnej działalności i wtedy przekonacie się jakich to pracowników można spotkać w Radomiu i dlaczego tak a nie inaczej zachowują się pracodawcy. Mnie rok w tym interesie nauczył wiele i wcale mnie nie dziwi zakres kontroli pracowników w tym sklepie. Pracownice potrafią ukraść wszystko od papieru toaletowego i fartucha począwszy a na pieniądzach i towarze skończywszy. A robią to bezkarnie, jakoś nie słyszałem żeby ktoś oddał to co ukradł albo został podany do sądu za kradzież. To raczej pracownik złapany na gorącym uczynku i wywalony karnie z roboty idzie do sądu pracy gdzie płaczem przekonuje naiwną sędzinę o swojej krzywdzie i ta, o zgrozo, daje temu wiarę i każe zmienić świadectwo pracy bo taki pokrzywdzony ten lub ta. Ale pieniędzy to już nie ma w firmie bo pracownik beztrosko okradł pracodawcę na kilkadziesiąt tysięcy. Czemu o tym nie mówicie!!!
szagar to smiec 2014-02-11 23:15:24
taka su ke to nawet nie szkoda nieokradac mieszkam w poblizu wiem co sie tam dzieje, jak Kuba Bogu tak Bog Kubie oni sa chamscy nikt ich nie lubi nawet jako sasiada maja Cie za smiecia, a o biednych dziewczynach nawet nie wspomne jak im ten stary pajac kazal jechac do domu i im dom sprzatac....art nie mieszkasz kolo nich nie wiesz co mowie a to nie sa jakies plotki
nic się nie zmieniło 2014-04-09 22:10:22
Czytam i oczom nie wierzę, myślałam że wszyscy się zmieniamy z upływem czasu, a szefostwo jak wynika z postów nic a nic. Pracowałam tam 16 lat! temu przez kilka miesięcy. Trauma długotrwała, tak mogę opisać to doświadczenie. Była to moja pierwsza praca, krok w dorosłe życie, zniszczyli we mnie ten zapał, zniszczyli radość podjęcia pierwszej pracy. Zboczony szef, były policjant, wydawało mu się chyba że jest ponad prawem i jego Krysia szefowa od siedmiu boleści. Myślałam że skoro ten sklep jeszcze funkcjonuje to coś się zmieniło. Szok! Nadal każą otwierać drzwi do sklepu chemicznego kiedy zimnica na dworze? Że niby zachęca to klientów do wejścia i zakupów? Śmieszne to było dość aczkolwiek nie dla osoby która przez 8 godz musiała tam marznąć.
Radia 2014-07-01 10:08:19
Moi drodzy, każdy z Was ma swoją prawdę.....(usunięte przez administratora)
Lola12 2014-07-30 10:21:12
Krystyna prowadząca ten sklep jest ze mną dosyć blisko spokrewniona, dacie wiarę że ona nawet rodzinę traktuję w ten sposób ? Nie dziwie się, że jej pierwsza synowa rozwiodła się mężem po 8 miesiącach bo nie mogła znieść teściowej, druga synowa też cały czas mówi o rozwodzie. Państwo Z. mają mase kontaktów zwłaszcza wśród ludzi wysoko postawionych, chyba tylko to wpływa na utrzymanie tego sklepu. Na prawdę nie polecam pracy tam, szkoda życia!!!
Kasia92 2014-11-09 17:44:21
Nie polecam, nie polecam. Mimo, że nie powinno się sprzedawać plotek to są one jednak prawdziwe. Pracowałam w tym sklepie tydzień i nigdzie nie widziałam takiego typu zachowania jakie reprezentowała właścicielka jak również jej rodzina. Jej syn rzucał tak pogardliwe teksty do pracownic, że szkoda gadać. To miała być moja praca dorywcza podczas studiów, cieszę się że tak szybko zrezygnowałam i znalazłam pracę w zawodzie inaczej chyba straciłabym wiarę w ludzi i przede wszystkim w siebie. Swoją drogą ich ogłoszenie niemalże cały czas wisi na Anonsach, tylko nigdy nie podają nazwy swojego sklepu, ciekawe czemu. Jeśli nie masz szacunku do własnej osoby, chcesz być traktowana jak szmata do podłogi polecam w innym przypadku nie warto tam pracować.
kopciusyek 2015-01-31 22:11:36
Podpowiedzcie mi proszę czy warto podjąć pracę w szagarze w Radomiu? Wiadomo, że praca w Delikatesach nie jest dla wszystkich spełnieniem marzeń, ale może dają chociaż dobre warunki socjalne dla swoich pracowników? Jeżeli tak by było to spora rzesza ludzi na pewno byłaby na już zainteresowana pracą. Ale jaka jest rzeczywistość?
doda 2015-04-13 22:08:46
szukam dziewczyn z którymi pracowałam w 2009 roku w szagar marzec 2009
marek53ci 2016-02-05 10:35:16
tak się dzieje niektórzy by chcieli nie wiele robić aby tylko było ,ale to nie możliwe naiwni pracownicy podpisują umowy i po co aby wtedy dać się wykorzystać maksymalnie ja nie dziwię się temu wtedy, a nawet jak na inny sposób zatrudnienie ,a okradanie jeden drugiego to już norma taka w kraju panuje moda ja za półdarmo pracuje i co mam zrobić tacy są nasi ludzie
marek53ci 2016-02-05 11:28:11
Ja pracuję tutaj już dwa lata i zginęło mi w jakiś dziwny sposób trzy tysiące dwie pensje w dwa lata ,potracenia za potrąceniami,przy rozliczeniach ,kradną inni ja płace i ciężko haruje ,współpracownicy najbardziej mają dostęp do towarów i kasy też,a mówienie że pomyłka w wydawaniu przy kasie to śmiesznie brzmi dla innych pracowników bawi ich to i podoba się takie zamieszanie, na wyjmują z kasy a potem brak za brakiem widnieje a tam takie pisanie bzdur nie wiele daje
1
marek53ci 2016-02-05 11:52:39
Ja mam tam wiele takich dziwnych rzeczy właśnie do tam, poniżanie jest na porządku dziennym nie mają tam niektórzy innego wyjścia jak poniżać nie umieją wiele i dlatego taki stan rzeczy ale co ma wspólnego sprzątanie,pomieszczeń ,skrobanie krawężników odejście od kasy to poważne naruszenie kodeksu pracy i nie tylko ,aby odepchnąć bo wmówić sprzątanie a na kasie dzieje się co chce a poźniej tylko potrącenia są
Lili 2016-04-13 22:27:01
NIE POLECAM!!!
Michał 2016-05-10 19:46:51
@marek53ci, z tego co piszesz, to to, że firma potrąca z pensji jest trochę logiczne, szkoda tylko, że odpowiedzialność jest zbiorowa, a nie personalna.
Zostaw swoją opinię o szagar - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szagar