brak logo

PapilArt sp. z O.O.

Łomianki

Opinie o PapilArt sp. z O.O.

Witold Trylski 2012-04-08 19:18:29
Szanowny Panie, Szanowna Pani,
Chętnie posłuc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od kogo to w mojej firmie mogę kupić pare litrów taniego paliwa. Prosiłbym jednak o podanie swoich danych, żebyśmy mogli rozmawiać mniej anonimowo...

Pozdrawiam
Witold Trylski
PapilArt Sp. z o.o.
2
ley 2014-01-23 09:44:08
Jak dobrze,że już tam nie pracuję!!! Nigdy więcej!! (usunięte przez administratora)Duża rotacja!! Nie polecam
pap 2014-02-18 19:32:21
właściciel to łajza bez umiejętności podjęcia własnych decyzji,żaden autorytet i zero szacunku.paliwo faktycznie od PH tańsze o połowę.(usunięte przez administratora).zwalnia bez podania konkretnego powodu. WYPAD i JUŻ!
1000 000 RAZY NIE POLECAM.
pop 2014-02-18 19:34:02
(usunięte przez administratora),Z PEWNOŚCIĄ POPIERAM TWOJĄ OPINIĘ
wojciechw 2014-03-08 00:06:57
łatwo pisze się obelgi będąc anonimowym ponieważ można ukryć fakt że zwolnienie z pracy wiązało się z naruszeniem obowiązków lub brakiem zaangażowania. (usunięte przez administratora)
Asia 2014-05-14 07:50:21
Drogi Panie- a łatwo sie oszukuje pracowników?
Jak ktoś za dużo zarabia go mu premie zabiera i płaci za koszty: paliwo i hotele.
I to jest w porządku ?????
Wszystko jest dobrze do momentu wypracowania większych obrotów - wtedy cieżko jest uczciwie zapłacić . Nie polecam!!!! Firma niewiarygodna!!!
Cupcake 2014-05-17 09:41:26
Zastanawiam się po co takie wypociny ludzie piszą na takich stronach, nie chcesz pracować nie pracuj zawsze dostaniesz Kuroniówkę i jakoś to będzie. Nie wiem czy pracujesz czy pracowałaś w tej firmie ale jak pójdziesz do innej firmy dostaniesz target do wypracowania i jak go nie zrobisz nie masz żadnej premii tylko podstawę, popracuj w innych firmach a zrozumiesz złotą zasadę SZANUJ SZEFA SWEGO BO BĘDZIESZ MIEĆ GORSZEGO.
1
wąski 2014-05-29 23:56:14
w tej firmie nawet ten "co dał się złapać w siatkę na własnym podwórku" , jeśli się załapał to dostał szansę wykazania się.
Problem polega na tym, że porażka boli.
Iwon 2014-07-21 06:36:25
Ta firma to nieporozumienie, odradzam!!!
Łasuch 2014-07-21 17:15:45
Odradzaj odradzaj, a ludzie pracują w tej firmie po minimum 5 lat i więcej.To samo przez siebie mówi że pracownicy cenią stabilną pracę i poszanowanie od pracodawców a Ty jak nie potrafisz przyznać się do własnych kompleksów to idź do psychiatry a każde Twoje słowo tu pisane będzie wyśmiewane bo każdy wie jaka jest prawda hahahahaha
WaRzYwKo 2014-07-24 21:52:41
Za każdym razem ,kiedy widzisz biznes,który odnosi sukces,oznacza to,że ktoś kiedyś podjął odważną decyzję.USZANUJ TO. To samo będzie Ci dane ;) :) :)

Z powyższych (tych mniej pochlebnych wypowiedzi) wynika niestety to,że znacznie bardziej od własnych porażek bolą nas sukcesy innych.

2
Mik 2014-07-29 18:51:19
Co za bzdury koleś piszesz!!! Lepiej w przyszłości zadbaj bardziej o pracownikow , a przede wszystkim o porządne magazynowanie!!!! Nie zjadłbym niczego w waszych bru.... Co do tych pięciu lat zatrudnienia to pewnie chodziło o kogoś z rodziny, na pewno nie o handlowców
n 2014-09-15 20:08:24
Widzę że w firmie kolejna rotacja nastąpiła, czyżby za duży targecik był do wyrobienia? A może paliwko szło po dobrej cenie? :) Dobrze, ze już mnie tam nie ma.
Slip 2014-09-19 18:08:16
Albo za mało sprzedali z samochodu...wychodzi prawda na jaw: niby ludzie źle pracują, ale ciężko jest płacić wypracowaną premię...omijać jak sie tylko da
Piotruś 2014-09-22 08:33:48
Dokładnie zgadzam się z poprzednikami!! Omijać firmę z daleka. Przekręty na każdym kroku, zawsze było mało ...co chwile telefony i narzekanie , biadolenie...wiecznie źle....
Technolog 2014-09-23 00:07:31
A ten znowu swoje, popatrzcie że to jeden płaczek nie mający komu się wypłakać pisze te wypociny, żal mi ach żal Cie człowiecze pisz sobie pisz a prawda jest tylko jedna i nic tego nie zmieni PapilArt jest największą firmą w branży i najbardziej stabilną, popytaj lepiej w branży i nierób więcej z siebie Błazna ale i tak nim jesteś i nic tego nie zmieni.
Klient 2014-10-15 18:23:59
Nie wydaje Wam się, że te piękne komentarze pisze sam właściciel? Musiałem przejść do innego dostawcy, gdyż Pan Papilart okazał się chamską i nieuczciwą osobą, pomijając to, w jakich warunkach jest magazynowany towar. Zdecydowanie nie polecam...
ona 2014-10-17 11:40:14
oczywiście że pochwały piszą pracownicy a za plecami wydzwaniają do siebie i byłych pracowników żeby z Papilartu łacha drzeć. a ocena klientów przez trylskiego to stek śmietnikowego chamskiego wyrazidła.
zresztą napisz tu człowieku prawdę to wykasują. odradzam wszystkim tą firmę.
a jeśli chodzi o paliwo to od nich zawsze można kupić taniej
LeGaJ 2014-10-20 21:28:01
Ten kto pisze te nie madre komentarze to nikt nie mądry tyko je.....!!!Znam dużo osób które tam pracują i są zadowolone..
sassan 2014-10-21 06:54:30
PANIE J....B... CO DO PANA PAPILART TO SIE MYLISZ. BARDZO W PORZADKU CZLOWIEK,A ZE NIE UMIALES USZANOWAC PRACY TO JUZ TWOJA STRATA
Tomek 2015-01-12 08:16:09
Totalna klapa, nigdy obietnice nie sa dotrzymywane, wiecznie jesteś do bani i prezes ma uwagi. Nawet jak wyrabiasz sie to i tak miesza z błotem . Daleko od tego burdelu!!!
Cupcake 2015-02-25 20:19:43
Ludzie piszcie sobie co chcecie złe opinie, dobre opinie, bluzgi itd. kurczaczek ja już pracuje bez przerwy omijając wakacje, urlop tacierzyński czasami po przepiciu przymusowy dzień ale od ponad siedmiu lat a właściwie ośmiu i pewnie się zdradziłem ale takiej atmosfery, przyjaźni między pracownikami i zrozumienia problemów co na żołądku wisi ja życzę każdej firmie i każdemu właścicielowi aby tak dalej i do przodu. Nie patrzcie co byście chcieli od razu dostać bo was królewiczów i królewny przyjmują ale pokarzcie co potraficie a się wam zwróci z nawiązką w tej czy innej pracy.
Cukiernia 2015-04-04 13:03:38
Oj chyba liczysz na podwyżkę , pełna wazelina . Niestety nie przekonują wpisy od znajomych albo uwagi pana W. I tak opinia jest do bani, wiec wpis jakiegoś lalusia tylko sprawę pogrąża .
Mam nadzieje ze długo nie odwiedzi mojej cukierni ich przedstawiciel.
Jak sie tylko pojawi to go pogonie.
Potwierdza 2015-04-04 13:07:25
Obsługa do niczego, brak profesjonalizmu .
Niestety potwierdzam negatywne opinie
Bacha 2015-04-06 18:31:26
Szkoda że w święta , ale trzeba wyrazić opinie . Niestety przedstawiciel jest natrętny , dużo obiecuje. Potem nic z tego nie wychodzi. Miałem mieć ceny niższe , a jak dostałem towar i po podliczeniu wyszło bez zmian . Na pytanie dlaczego bez rabatu to dukał ze niczego nie obiecywał . I tak jest zawsze, sprzeda a Ty kliencie sie martw.
Nie jestem zadowolony , w Galago jest przyzwoicie. Trzymają sie ustaleń .
Polecam Galago!!
Szukam 2015-04-26 21:25:17
No dobra, w takim razie pomóżcie gdzie jeszcze można kupić złote podkładki i papilotki do muffinów. Ja tez mam dosyć tych natrętnych przedstawicieli. Nabijają w butelkę .

Jak szukam w internecie to nie pojawia mi sie żaden producent.
czekam na polecenie innej firmy, nie musi być z mazowieckiego .
Wojt 2015-12-05 08:47:29
Też potwierdzam, porażka, firma bez nadziei na zmiany i lepsze traktowanie
1
joren 2016-02-25 15:12:12
Ty a jak z umową? Bo z tego co słyszałem to śmieciówka. Poza tym znam gościa który tam pracował i był wydojony i bez kasy. Koleś wycisnął z niego a potem nie rozliczył się. Dajcie znać
Akrobata 2016-02-26 11:06:59
To jakieś bujdy z tą śmieciówką, kumpel tam pracuje i sobie chwali ma pełne świadczenia stałą podstawę i plus premia od sprzedaży więc ile zarobi tyle ma do emerytury a to ważne że nie będziesz klęczał na starość pod kościołem, jak bym był z branży sam bym chciał ale ja murarz więc chyba odpadam. Pozdro
Witek 2016-04-18 16:45:50
Jakie premie, jakie wysokie wypłaty. Niewiele więcej niż krajowa a dodatkowo to tylko pod stołem. W biurze wieczne zgrzyty, dziewczyny tylko dołki pod sobą kopia i każda chce przybliżać się szefowi. Chłopacy tez nie wytrzymuja. Jedynie na święta dostaliśmy paczkę z jakaś kiełbasa i zdechłe czekoladki. Uciekać jak najdalej. Uwaga bo szukają handlowców i za marne grosze i reszta na czarno
Biuro 2016-04-18 20:03:23
Nareszcie ktoś napisał prawdę . Biuro to jedno wielkie lizanie tyłka szefowi. Nitka z tego nic nie ma. Jest tylko parcie na target i walka . Nigdy nie ma nagrody i żadnej pochwały . Ci co dłużej pracują są dwulicowi. Ale maja podpisane jakieś dziwne umowy...ńie wiem co to , jakaś lojalka.
Szukamy nowej pracy..kwesta czasu a z biura zaczną uciekać
Biuro 2016-04-18 20:06:16
Popieram A.K i niech wszyscy się pier......
Eebiuro 2016-04-18 22:16:14
Anka jesteśmy z Tobą . Biuro ;-)))
I niech każdy ma świadomość w jakim bagnie siedzi
1
Wojtas 2016-04-20 06:51:45
Szczerze to czujemy się wypaleni. Nic nas ńie nakręca do wzrostu. Dzisiaj nawet mi się nie chce tyłka ruszyć i jechać w teren. Bo po co. I tak po tylu latach potrafią potraktować człowieka jak byle co. A o kasie to nawet mi się już nie chce . Załoga ucieka ..
sąsiad 2016-04-26 08:25:55
Mój sąsiad pracuje w papilarcie od 7 lat.
Bardzo sobie chwali zarobki,ogólne warunki zatrudnienia.
Sam chętnie bym zmienił dotychczasowe zatrudnienie na tą firmę.Ubolewam że nie potrzebują na obecną chwilę pracowników na mój rejon zamieszkania.
Takie firmy to już rzadkość.
Cukiernia 2016-04-26 08:38:18
Na początek:
"ze statystyk wynika,że wiele z publikowanych w Internecie negatywnych opinii to pomówienia konkurencji oraz złośliwość byłych pracowników."

Reszta na moje oko to rewanż zawistnych hejterków dla których z braku chęci i zaangażowania nie znalazła się niestety ciepła posadka w doborowym zespole.

Sam jestem pracodawcą,zatem gdyby miało się okazać prawdą złe traktowanie,wyzysk,brak szacunku do pracownika oraz brak terminowych wypłat i lewe rejestrowanie to czym tłumaczyć należałoby wieloletnie staże pracy zatrudnionych tam ludzi???

Jestem klientem Papilart,mam kontakt z pracującym tam człowiekiem od 8 lat,nigdy nie słyszałem z jego ust złego słowa o firmie i panujących tam warunkach.Wręcz przeciwnie chwali sobie szefostwo i ludzi z którymi pracuje.
Dla mnie jest to wzorowe świadectwo współpracy.

Pozdrawiam wszystkich!

1
fina 2016-05-14 08:15:03
Ale słyszałem, że cienko u nich z kasą. Ponoć już nie płacą - bankrutują????

Trzeba uważać
Piekarczyk 2016-05-22 23:40:50
Już niedługo nie będzie anonimowych wpisów tak jak jest za granicą i będzie można posadzić takiego głuptasa za krateczki.
Więc będzie prawda, niech moc będzie z Wami i nie przejmujcie się takimi ludźmi to zawisłość i zazdrość.
Czymam kciuki chopaki.
Hero 2016-06-29 07:37:32
Ale juz sa na wykończeniu . Ceny za wysokie. Obsługa namolna,
Kasia Ranek 2016-06-29 10:52:15
A mi wydaje się,że rozwijają się dynamicznie.Na obecną chwilę powiększają ,a nie zmniejszają liczbę zatrudnionych tam ludzi.
3
Witas 2016-06-29 19:54:20
Ludzie ale jacy?? Bez kultury i co to za rozwój . Śmiech A tak to juz kup im lepsze auta bo takimi gruchotami to wstyd.
marcin 2016-07-27 13:12:51
Właśnie zadzwoniła Pani d mnie , że zapraszają na rozmowę. Proszępowiedzcie ile zarabia tam handlowiec? Obecnie mam 2870 netto. umowę na czas nie określony, wart zmieniać na Papilart? Proszę o konkretne odpowiedzi
marcin 2016-07-27 13:13:20
Właśnie zadzwoniła Pani d mnie , że zapraszają na rozmowę. Proszępowiedzcie ile zarabia tam handlowiec? Obecnie mam 2870 netto. umowę na czas nie określony, wart zmieniać na Papilart? Proszę o konkretne odpowiedzi
xxx 2016-07-29 18:53:56
Te premie to sredni jakie kwoty? dzieki za odpowiedz
xxx 2016-07-29 18:54:28
Te premie to sredni jakie kwoty? dzieki za odpowiedz
xyz 2016-08-04 18:46:08
Był ktos oprócz mnie na rozmowie kwalifikacyjnej w Gdansku ?
eryk 2016-08-04 22:47:05
W sumie taki przedstawiciel handlowy ds. detalu może liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo zawsze jest szansa na odpowiednie premie w tym zakresie.
Nowy 2016-11-10 13:28:21
Byles na rozmowie? Do mnie teraz dzwonili, cos mowili o zarobkach? Warto isc czy strata czasu?
Nick 2016-12-08 06:49:22
Byłem , byłem , ale warunki niejasne. Podstawa i jakaś prowizja tylko tak powiedziana ze mozedistsniesz trzy stówy z miesiąca . I firma na jakimś wygnajewie. Cos w tym jest z tymi opiniami , ludzie raczej ostrożnie .
Nick 2016-12-08 06:53:14
A i jeszcze zapomniałem ze na początku zlecenia a potem moze umowa. Możesz max wyciągnąć 2500 nawet nie wiem czy jakieś sa premie okresowe. I płacisz za samochód
Zostaw swoją opinię o PapilArt sp. z O.O. - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PapilArt sp. z O.O.