Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak


Oceniono 428 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wader-Wozniak
Rudna 30
42-530 Dąbrowa Górnicza
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
orllik - 2010-10-22 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z zarobkami w tym zakładzie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Czy praca tam jest na jedną czy dwie zmiany? Jest to ciężka praca, czy bardziej stresująca, jak można ją określić?
zdjecie uzytkownika
anonim ble ble - 2011-02-27 18:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paczki dostajemy 2 razy w roku na świeta. poza tym nic -żadnego dodatku pod grusze
zdjecie uzytkownika
anonim* - 2011-03-03 16:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIĘKUJEMY ZA PYSZNE PĄCZKI :) HM brygada "B" zmiana I :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 19:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pracuje na magazynie????Jaka płaca???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-01 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie z Panem Prezesem chciałabym sprostować kilka spraw.
Może i nie jestem osobą odpowiednią do wystawiania takiej opinii, a to forum nie jest odpowiednim miejscem na poruszanie takich spraw. Ale mam prawo mieć swoją własną opinię i wyrażanie jej na temat warunków panujących w tym zakładzie, a także w każdym innym w którym przebywałam i tego będę się trzymać.
Jeszcze raz chciałam przeprosić za formę przekazu.
Wynikiem rozmowy jest porozumienie między mną a Panem Prezesem, mianowicie każdy problem powinniśmy zgłaszać pisemnie, bądź osobiści, do biura. I chodzi mi tu głównie o pracowników gdyż to oni są tam najważniejsi i spędzają najwięcej czasu – miejcie trochę odwagi aby mówić o swoich problemach związanych z pracą.
Żywię bardzo wielką nadzieję, że obietnica Pana (usunięte przez administratora) się spełni i będzie możliwa współpraca między kierownictwem a pracownikami tego zakładu – zgłaszanie każdego problemu i niezgodności powinno przynieść pożądany efekt. Najważniejsza w tym wszystkim jest zdrowa komunikacja między ludźmi i słuchanie siebie wzajemnie.
Mam nadzieję, że ta nie zbyt miła (chodzi mi tu o moją wypowiedź na tym forum) konfrontacja, ze złym startem do rozmowy, przyniesie same pozytywne zmiany.
Jeżeli o mnie chodzi to jestem w trakcie przygotowywania stosownego pisma odnośnie swoich „pomysłów” i jeśli tylko czas mi na to pozwoli (czas przez jaki będę pracować w zakładzie) przedłożę je Panu Prezesowi.
Pozdrawiam z wizją na dobre jutro :)
zdjecie uzytkownika
zaciekawiona - 2011-11-26 19:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze napisac czy są tam normy???
jak sie pracuje???cieżko się utrzymać???
jest szansa awansu???
zdjecie uzytkownika
ehe - 2011-12-18 15:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pracy w biurze są wolne etaty?
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-02-04 13:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są jakies wolna tam miesca pracy??????
zdjecie uzytkownika
olo - 2012-03-20 10:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma Wader-Wozniak daje umowy o prace nowym pracownikom????
Chodzi mi o prace stricte biurową.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x