Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Wader-Wozniak

Opinie o Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
robert - 2012-10-17 11:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo, proszę, aby pisać prawdę A nie tylko swoje gorzkie żale.
Jako agencja współpracujemy w firmą Wader od początku roku.
Jako firma rekrutująca dopełniamy wszystkich możliwych czynności, aby osoby zainteresowane miały pełną wiedze, na jakich warunkach i do jakiej pracy chcą przyjść.
Zapraszamy na spotkanie gdzie kandydat może zobaczyć dokładnie miejsce, warunki, charakter pracy oraz to, że jest to praca na wyznaczony czas. Na tym spotkaniu poznaje wszystkie szczegóły odnośnie zatrudnienia i wynagrodzenia. Wszystko jest przedstawiane rzetelnie tak, aby osoba zainteresowana mogła świadomie zadecydować. Kto decyduje się to decyduje się świadomie. Co do pracy to każda praca jest ciężka i trudna i to bez znaczenia czy praca fizyczna czy umysłowa. Choć sama praca w Waderze na stanowiskach produkcyjnych wymaga zaangażowania, wydajności i rzetelności. A z tymi elementami czasami bywa słabo.
Jeżeli chcielibyśmy wylać swoje żale to też moglibyśmy, ale, po co. Współpracujemy tylko z osobami, które chcą pracować, są rzetelne, obowiązkowe, odpowiedzialne i wiedzą, po co przychodzą do pracy.
I tego oczekujemy. Szanujemy wszystkich, choć nie wszyscy szanują nas.
Pozdrawiam wszystkie wymagające i sympatyczne Panie brygadzistki.
Odnośnie płatności to prawda, że płacimy wyznaczonym terminie, który podajemy przed rozpoczęciem pracy. Tak jak wcześniej napisałem decyzje kandydaci podejmuję przed rozpoczęciem pracy godząc się lub nie na takie warunki. Dementuje też informacje, że w systemie akordowym zarabia się gorzej niż godzinówki. Niestety zaskoczę Państwa, w ostatnim miesiącu w systemie akordowym zarobki dochodziły nawet w przeliczeniu na godzinę do 9,75. Proszę popytać lub, jeśli ktoś ma odwagę to chętnie porozmawiam osobiście. Pokaże wyniki i wyjaśnię. Zapraszam!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sizla37 - 2012-10-17 13:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Panem, który dokonał ostatniego wpisu.
Pracuje - TAK, warunki znałam - TAK, przed podjęciem pracy byłam na hali produkcyjnej (widziałam co będę robiła, gdy mnie przyjmą) - TAK, poinformowali mnie o wysokości stawki godzinowej - TAK, wiedziałam, że oferują umowę czasową -TAK, wiedziałam, że to praca na dwie zmiany - TAK, ostrzegali, że to praca a nie spotkania towarzyskie - TAK. Wszystko się zgadza...
A co do samej pracy fizycznej - jest raz lżej raz ciężej, ale ludzie.... w końcu przyjmują nas do pracy a nie jako manekiny do \\\"zapchania\\\" hali. Zależy mi na pieniądzach, innej oferty pracy dla mnie nie ma, więc pracuję!!
Mam tu znajomych, są przełożeni, których poleceń trzeba słuchać, ale w końcu przychodzę do pracy zarabiać pieniądze. I nie zrezygnuję, bo warunki są normalne, ani nie złe, ani nie tragiczne. Mamy dach nad głową, toalety, szatnie, czajnik i możliwość zjedzenia kanapki na przerwie, mamy przerwę... Zwykła normalna praca fizyczna.
Jak chcecie uczciwie zarobić pieniądze to przyjdziecie i będziecie pracować. Jak się nie potraficie przystosować do otaczającego Was świata, bo będziecie robić wpisy, które nie mają zbyt wiele wspólnego z prawdą!!
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2012-11-26 13:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,
Chciałabym raz na zawsze sprostować pewne informacje.

Po pierwsze: od dnia 26 listopada 2012 firma Verso APT zmniejszyła obsadę pracowników tymczasowych z 50 do 20 (było to podyktowanie znacznym zmniejszeniem pracy w firmie Wader, na rzecz której świadczymy usługi oraz zakończeniem otrzymanego zlecenia).

Po drugie: o fakcie tym pracownicy byli informowani z wyprzedzeniem (15 osób miało umowy do dnia 23 listopada, część osób do 30 listopada). Jednocześnie około 2 tygodnie przed planowanym zmniejszeniem obsady, wspomniana wyżej Pani Kasia (koordynator firmy Verso) informowała wszystkich pracowników o zbliżającym się terminie zmniejszenia zatrudnienia.

Po trzecie: przy przyjmowaniu do pracy WSZYSCY pracownicy agencji Verso APT są informowani, że pracują dla Agencji Pracy Tymczasowej, a co za tym idzie nie jest to praca STAŁA, tylko czasowa... Tutaj chyba dalszy komentarz jest zbędny.

Po czwarte: Przy wyborze osób, które pozostały branych było pod uwagę wiele czynników:

staż pracy (osoby, które współpracowały z nami najdłużej pozostały z nami)
frekwencja (osoby, które przychodziły do pracy regularnie, nie "skakały" po zmianach, przychodziły zgodnie z planem, nie uciekały z pracy przed czasem i przychodziły do pracy o czasie, nie zwalniały się z pracy regularnie z przedziwnych powodów... itp.)
zaangażowanie w pracę i chęci do pracy
umiejętności pracy zespołowej itp.

Nie były brane pod uwagę inne czynniki, jak lubię czy nie lubię, znam czy nie znam... Jesteśmy profesjonalistami i nie pozwalamy sobie na dokonywanie takich ciężkich wyborów kierując się osobistymi względami do któregokolwiek z pracowników. Decyzja była bym bardziej ciężka i trudna, że MUSIELIŚMY dokonać wyboru spośród zespołu, który pracował rzetelnie, bardzo sumiennie i jako grupa stworzył dwie brygady, które w 100% wykonały powierzone im zadania (wspomnę, że przed planowanym czasem!!).
Zmniejszenie obsady jest zawsze ciężkim, stresującym i niemiłym okresem zarówno dla pracowników, których ta sytuacja dotyczy, jak i dla osób, które tą decyzję muszą podjąć. Proszę o nieoskarżanie imiennie nikogo o powstałą sytuację, ponieważ decyzja została podjęta wspólnie (przez Verso i przez Wadera) na podstawie informacji, którymi dysponowaliśmy.

Ze swojej strony bardzo dziękuję współpracującym z Verso osobom i bardzo chętnie nawiążę z nimi współpracę ponownie (przy kolejnych zleceniach), ale jednocześnie dodając, że nic się nie zmieni odnośnie okresów zatrudnienia... Nadal będziemy Agencją Pracy Tymczasowej i oferujemy i nadal oferować będziemy pracę CZASOWĄ, której okres zakończy się wraz zakończeniem zlecenia otrzymanego przez firmę Wader.

Łączę wyrazy szacunku,
Koordynator Verso APT
zdjecie uzytkownika
Agata - 2012-12-14 14:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy orientuje się ktoś jaka jest pensja dla pracownika biurowego? jest ogłoszenie i zastanawiam sie czy warto aplikowac
zdjecie uzytkownika
ttt - 2013-03-01 18:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc ile tam zarabia magazynier
zdjecie uzytkownika
Sylwia-uwielbiała pakować :) - 2013-04-09 13:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam ukochane brygadzistki !!!!!!!!!!! prosze pozdrowić !!!!!! z magazynu
zdjecie uzytkownika
barbarella - 2013-06-07 14:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozecie mi powiedzieć jaki jest dojazd do tej firmy? Czy można normalnie autobusem dojechac?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 14:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podbijam temat mnie równiez interesuje praca na magazynie jak i własnie dojazd komunikacja miejską jest możliwy? prosze o jakiekolwiek info
zdjecie uzytkownika
zzz - 2013-06-17 09:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pobliżu są dwa przystanki autobusowe - obsługuje je KZK GOP. Rozkład jazdy można łatwo sprawdzić na ich stronie (np. przystanek Strzemieszyce Krzyż). Wszystko jest zależne od kierunku z którego chcecie dojechać.
zdjecie uzytkownika
cosik - 2013-06-28 18:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie wrunki może liczyć magazynier, praca na nockach jest jakoś lepiej płata czy stawka jak za dniówkę?
zdjecie uzytkownika
sten - 2013-06-29 11:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nocki sa tylko w sezonie, a kasy minimalnie wiecej niz na dzie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 17:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo a wiesz coś Sten czy potrzebuja teraz obecnie kogoś? jestem w stanie podjąć robotę od zaraz. Prosze o info jakieś
zdjecie uzytkownika
Seter - 2013-08-14 12:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jak oceniają pracę w tej firmie ustawiacze ? Jak z maszynami -w jakim są stanie.Jakie wynagrodzenie? Czy są premie? Jaka atmosfera w pracy? Jak z porządkiem w pracy i narzędziami potrzebnymi do pracy? Czy jest ok czy jedna wielka prowizorka? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-15 14:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, napisze ktoś jak się wiedzie w wader magazynierom? Zwracają za dojazd coś? Tych nadgodzin serio nie ma? Zarobie 1600 na rękę?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-27 13:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak można nawet . 3 000 za 2 miesiące a ludzie na magazynie spoko jest kilka osób zajebistych i kierownik spoko
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 18:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx, czyli 1500 miesięcznie? Dużo macie nadgodzin w wader-wozniak, sa jakies problemy, by je wypłacic lub odebrać? W weekendy tez pracujecie?
zdjecie uzytkownika
Tomek Z. - 2013-10-03 20:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przez jaka agencje można sie dostac do wader? No i jak Wam się róznia sprawy wypłat no i socjalne?
zdjecie uzytkownika
Wader-Woźniak Dział Kadr - 2013-10-04 16:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo piszący o stawkach, proszę pamiętać, że świadczycie Państwo usługi jako zleceniobiorcy Agencji Pracy Tymczasowej na rzecz firmy Wader-Woźniak. Zlecenia te są krótkoterminowe i korzystamy z nich w czasie, kiedy otrzymujemy większe zamówienia od naszych odbiorców. Stawki za wykonywane zlecenia oraz warunki w jakich są one wykonywane, są Państwu dokładnie znane jeszcze przed podjęciem zlecenia, a umowy podpisywane są za obopólną - czyli i Państwa - zgodą. Proszę zauważyć, że przy wykonywaniu tych zleceń nie są potrzebne żadne specjalne kwalifikacje, poza podstawowymi zdolnościami manualnymi, a praca jaką wykonujecie nie jest ani ciężka, ani skomplikowana. Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek uwagi odnośnie wykonywania zleceń, czy warunków panujących w naszej Firmie – zapraszamy do odwiedzenia Działu Kadr i przekazaniu nam Państwa uwag osobiście, a nie poprzez anonimowe wpisy na portalu internetowym. Prosimy jednocześnie aby Państwo nie wyrażali anonimowych opinii w tonie jak powyżej, ponieważ wpływają one negatywnie na dobre imię naszej firmy. Wader-Woźniak Dział Kadr
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 17:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jest po co wymyslac i pisac takie rzeczy Wiemy jak jest jakie sa warunki pracy i ile zarobimy wiec jak cos nie pasi to szukam innej pracy i koniec.Jest wiele firm gdzie jest gorzej a kasa ta sama . Podpisujecie umowę macie stawkę i wiecie o co w tej pracy chodzi wiec o co biega...
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 23:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam pracujesz i piszesz takie rzeczy o samoocenie to naprawdę mocne.Pracujesz tam za 1200 i co narobisz sie .Wiem że to jest mało każdy to wie.Jak nie pasi to znaleść sobie pracę w banku (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tomek Z. - 2013-10-08 13:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co takiego robicie w wader-wozniak, że piszą "praca ani ciężka, ani skomplikowana" oraz, że nie potrzeba specjalnych kwalifikacji?
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2013-10-09 12:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-10-07 23:30:54

Jak tam pracujesz i piszesz takie rzeczy o samoocenie to naprawdę mocne.Pracujesz tam za 1200 i co narobisz sie .Wiem że to jest mało każdy to wie.Jak nie pasi to znaleść sobie pracę w banku (usunięte przez administratora).
na szczescie nie pracuje a to ze chlebodawca chce mnie okrasc nie znaczy ze musze przystac na te warunki
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2013-10-10 17:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były waderowiec, to ile wychodzi o orientacyjnie, 1200 na rękę? Czy z nadgodzinami ewentualnie premiami jest szansa na 1600?
zdjecie uzytkownika
były waderowiec - 2013-10-10 17:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Staszek - 2013-10-10 17:04:45]:
Staszek,pewnie na każdym stanowisku jest inaczej dlatego zadzwoń/napisz do firmy i dowiesz się wszystkiego ze źródła. Pamiętaj że na terenie Wadera teraz są również agencje pracy, tam też stawki są inne.
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2013-10-13 10:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie agencje ściągają do wadera w ogóle? No i system 3 zmianowy, pracujecie tez w weekendy? Jakies dodatki z nocki?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-18 17:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-06 17:10:26]:
To co pisze Dział Kadr to wielka bzdura, ktokolwiek się tam zjawi może pożegnać się z pracą, brygadzistki [usunięte przez moderatora] narzucają jakieś normy dla wielu ludzi prawie nie wykonalne, nie ma możliwości jakiejkolwiek pomyłki bo jest wrzask Brygadzistek , siedzą przy stolikach całą dniówkę żadna z nich nie pokazuje jak należy wykonać daną czynność ale pretensje bardzo wielkie nawet nie można zejść ze stanowiska dwie minuty przed czasem . Wszyscy pracownicy dojeżdżają autobusami więc jak zdążyć KOMPLETNA BEZNEDZIEJA, Kadry twierdzą, że praca jest tymczasowa to nieprawda tam kobiety na piecach pracują na te umowy po cztery lata i za takie pieniądze. Ciekawa jestem , ktOra z tych PAN pracowałaby w takich warunkach,wszystkie rzeczy - ubranie swoje, rękawiczki swoje. Zadnego szacunku dla ludzi z agencji pracujących na te PANIE.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-18 21:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-18 17:52:29]:
pracuje w innej firmie, ale tez na produkcji i widze, ze to Twoja pierwsza praca. W kazdym zakladzie ludzie dojezdzaja do pracy i w nigdzie w produkcji nie mozna sobie zejsc wczesniej ze stanowiska pracy. tak samo normy - to rzecz zupelnie normalna przy kazdej produkcji - inaczej nikt nie wiedzialby ile ma czego zrobic. U nas w zakladzie tez jest sporo swierzych osob z agencji i niektorym sie po prostu nie chce pracowac. przychodza i tylko patrza jak sie pokrecic i nie narobic. czasami brygadzista tlumaczy takiej osobie po 10 razy jak ma cos robic i nie dziwie sie, ze po 11 razie sie denerwuje. piszezsz tez ze wrzescza jak sa jakies pomylki - no jasne, bo przez taki blad - przynajmniej u nas musimy poprawiac detale po kontroli.
[usunięte przez moderatora] wiekszosc u nas jest w porzadku, ale pamietaj, ze to jest praca i trzeba do niej podchodzic powaznie.
sproboj spokojnie pogadac z brygadzista, zeby Ci wytlumaczyl jeszcze raz co masz robic - jak nie bedzie jakichs pretensji, tylko spokojna rozmowa to napewno wszystko sie wyjasni.
zdjecie uzytkownika
- - 2013-10-25 13:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
alez wy tu jestescie zalosni!
najlepiej jest przyjac sie do pracy na warunkach, jakie pracodawca zaoferowal, a potem narzekac na wysokosc wynagrodzenia, na sposob zatrudnienia, na normy, na godziny pracy, na uwagi brygadzistow i tak dalej.
no to po sie przyjmowac?
zdjecie uzytkownika
last5 - 2013-10-25 15:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Im częściej zaglądam na te forum, tym bardziej jestem przekonany o tym że opinie osób które się tu wypowiadają są mało wiarygodne. Dlatego uważam że anonimowe forum nigdy nie będzie wiarygodną informacją.

Oczywiście hejterzy tego nie zrozumieją...
zdjecie uzytkownika
Annn - 2013-10-26 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam jesteś patol, ja w tym zakładzie pracuje i uważam, że jeśli ktoś chce pracować to pracuje.
zdjecie uzytkownika
;) - 2013-10-26 20:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie ale wy brednie piszecie robiłam tam dosyc długo a brygadzistki na drugiej zmianie super pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
CiemnaStrefa - 2013-10-29 03:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;) - 2013-10-26 20:11:32]:
byc moze na twojej i na jakiej hali robiłaś ?
zdjecie uzytkownika
gabin - 2013-10-31 19:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracowałam tam troszkę dłużej,i powiem tak" widziały gały co podpisywały ".Pracowałam w gorszym zakładzie.Serdecznie pozdrawiam liderki i brygadzistki z drugiej zmiany,szacun!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
ccc - 2013-11-04 12:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc fajne dziewczyny tam pracują Pozdrowienia ,,,magazyn,,,
zdjecie uzytkownika
a. - 2013-11-12 14:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To biorą kobiety na magazyn do wader-wozniak? Kobiety maja te same stawki? ciężko jest fizycznie, czy dają radę?
zdjecie uzytkownika
ccc - 2013-11-12 15:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [a. - 2013-11-12 14:19:38]:
Na magazynie też są prace które mogą wykonać dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
a. - 2013-12-09 23:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest podstawa tak? Nie ma czegos takiego jak dodatkowa kasa z nadgodzin, czy premie motywacyjne??
zdjecie uzytkownika
d.k. - 2013-12-27 08:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mirek, to zalezy czy pracujesz dorywczo w sezonie czy na stale. nowych przyjec nie ma, a sezon sie wlasnie skonczyl.
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-03-14 19:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie można też mówić że wszystkie brygadzistki , ale na pewno większość ; d . Poniewierają Cie za 900 zł żeby potem miały premie , a same niektóre stoją nic nie robią przez pół dniówki . Tyczy się to tez niektórych pracowników waderowskich z dłuższym stażem , notabene konfidentów , którzy uważają chyba ludzi z agencji na gorszych od siebie . Nie wiem gdzie to wszystko zmierza w tym kraju .
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-03-16 20:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie kochani, jaka agencja przyjmuje do Wadera????
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-03-20 12:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak ogółem atmosfera w pracy jest przyzwoita, czy raczej nie ma nawet kiedy wyjść do WC?????
zdjecie uzytkownika
maniana - 2014-03-20 23:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyzysk w czystej postaci , jak wyżej. Do ubikacji możesz co chwila chodzić , ale jak ciągłość produkcji padnie przez Twoje wyjście to masz ładny ochrzan. Sapią że co chwila nowi ludzi i Ci nowi nic nie umieją , a ja się pytam kto jest niby temu winny? , sami zwalniają albo ludzie odchodzą bo widzą co jest . Z 1 lub 2 os 'prowadzącymi' można się dogadać , reszta tylko myśli żeby wycisnąć Cie jak cytryne i jeszcze ciągle ochrzaniać ... ech //
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-03-21 09:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy sa przyjecia na hale maszyn
zdjecie uzytkownika
Lana - 2014-03-21 11:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, wszystko ładnie pięknie, ale aż takiej tragedii chyba tam niema skoro niektóre osoby pracują tam po ładne kilka miesięcy.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2014-03-23 06:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JAK KTOS NIE MA TO KASY TO PUJDZIE ROBIC ZA 800ZL.A TAM PIERWSZA WYPLATE DOSTAJESZ DOPIERO PO 2 MIESIACACH PRZEPRACOWANYCH,TZN.ZACZOLES PRACE 1 MARCA TO PIERWSZA WYPLATE MASZ OSTATNIEGO KWIETNIA,MIESIAC ROBISZ ZADARMO,BEZ UBEZPCZENIA ,BEZ URLOPU,
zdjecie uzytkownika
tomek2358 - 2014-03-23 09:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam te forum i nie rozumie: jest zapiepsz, malo kasy, brygadzistki krzycza, wyplata po 2 miesuacach - to po co sie tam pchacie? Nie ma innej roboty? Czy w innej robocie jest jeszcze gorzej?
zdjecie uzytkownika
ashley - 2014-03-23 11:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w innych zakładach produkcyjnych jest również zapieprz i atmosfera porównywalna lub gorsza , ale przynajmniej jest motywacja żeby być poniewieranym , bo dostajesz 2 razy wyższą pensję z urlopem , składkami etc . Ja byłem miesiąc , akurat nie było innej roboty , koniec . Inaczej niż desperacja nie nazwę swojej postawy .
zdjecie uzytkownika
Martini - 2014-03-24 12:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jak wygląda składanie zabawek? jedna osoba musi złożyć całą zabawkę od A-Z, czy raczej np jedna osoba dokręca kółka, a jeszcze inna daszek????
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
KAMIL - 2014-03-25 06:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
składanie jest zespołowe.jedna osoba wkłada np.kabiny do podwozia.druga co innego.
zdjecie uzytkownika
Martini - 2014-03-26 11:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to do Wadera przyjmuje jeszcze agencja Verso, ale nie mam pojęcia czy warunki przyjęcia są takie same w obu tych agencjach.Ktoś na tym forum napisał że pierwszy miesiąc pracuje się za darmo:-( nie wiem jak to naprawdę wygląda ale większej bzdury nie słyszałam żeby ktoś pracował przez cały miesiąc za darmo, chyba ze w ramach wolontariatu.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wader-Wozniak!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert