Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
orllik - 2010-10-22 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z zarobkami w tym zakładzie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Czy praca tam jest na jedną czy dwie zmiany? Jest to ciężka praca, czy bardziej stresująca, jak można ją określić?
zdjecie uzytkownika
anonim ble ble - 2011-02-27 18:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paczki dostajemy 2 razy w roku na świeta. poza tym nic -żadnego dodatku pod grusze
zdjecie uzytkownika
anonim* - 2011-03-03 16:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIĘKUJEMY ZA PYSZNE PĄCZKI :) HM brygada "B" zmiana I :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 19:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pracuje na magazynie????Jaka płaca???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-01 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie z Panem Prezesem chciałabym sprostować kilka spraw.
Może i nie jestem osobą odpowiednią do wystawiania takiej opinii, a to forum nie jest odpowiednim miejscem na poruszanie takich spraw. Ale mam prawo mieć swoją własną opinię i wyrażanie jej na temat warunków panujących w tym zakładzie, a także w każdym innym w którym przebywałam i tego będę się trzymać.
Jeszcze raz chciałam przeprosić za formę przekazu.
Wynikiem rozmowy jest porozumienie między mną a Panem Prezesem, mianowicie każdy problem powinniśmy zgłaszać pisemnie, bądź osobiści, do biura. I chodzi mi tu głównie o pracowników gdyż to oni są tam najważniejsi i spędzają najwięcej czasu – miejcie trochę odwagi aby mówić o swoich problemach związanych z pracą.
Żywię bardzo wielką nadzieję, że obietnica Pana (usunięte przez administratora) się spełni i będzie możliwa współpraca między kierownictwem a pracownikami tego zakładu – zgłaszanie każdego problemu i niezgodności powinno przynieść pożądany efekt. Najważniejsza w tym wszystkim jest zdrowa komunikacja między ludźmi i słuchanie siebie wzajemnie.
Mam nadzieję, że ta nie zbyt miła (chodzi mi tu o moją wypowiedź na tym forum) konfrontacja, ze złym startem do rozmowy, przyniesie same pozytywne zmiany.
Jeżeli o mnie chodzi to jestem w trakcie przygotowywania stosownego pisma odnośnie swoich „pomysłów” i jeśli tylko czas mi na to pozwoli (czas przez jaki będę pracować w zakładzie) przedłożę je Panu Prezesowi.
Pozdrawiam z wizją na dobre jutro :)
zdjecie uzytkownika
zaciekawiona - 2011-11-26 19:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze napisac czy są tam normy???
jak sie pracuje???cieżko się utrzymać???
jest szansa awansu???
zdjecie uzytkownika
ehe - 2011-12-18 15:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pracy w biurze są wolne etaty?
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-02-04 13:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są jakies wolna tam miesca pracy??????
zdjecie uzytkownika
olo - 2012-03-20 10:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma Wader-Wozniak daje umowy o prace nowym pracownikom????
Chodzi mi o prace stricte biurową.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2012-04-29 10:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Pracowałam w Firmie Wader Powiem tak jeżeli komuś zależy na Kasie nawet za to(usunięte przez administratora) zł bedzie pracować i nie wybrzydzac bo praca niejest zła .To ze trzeba się napracować to fakt ale nie zawsze. Jeden dzień lepszy jeden gorszy Jak w każdej innej Firmie Jest tylko jeden warunek Kto chce pracowac to powienien ją szanowac bo sam zgodził sie na umowe i kwote pieniedzy która dostanie. Moje zdanie jest takie ze Firma pośrednicz powinna wywalczyć chociaż dla tych pracowników którzy pracuja po 5 -6 miesiey umowy o prace nawet przedłużane o jeden miesiąc wtedy napewno z wiejkszą motywacią pracownicy przychodzili by do pracy. Pozdrowienia dla Pań Brygadzistek oraz wszystkich ze zmiany pani(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mała - 2012-07-16 21:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak jak komuś zalezy na pracy to bedzie pracował.Pracuje w waderze i nie narzekam aż tak a to że Kierownictwo wymaga czegos od pracownika to jest normalne bo mają zlecenia które musza wykonać żeby nam zapłacic.Faktem jest to że nie ma palarni i to jest minus
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie