Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak


Oceniono 398 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wader-Wozniak
Rudna 30
42-530 Dąbrowa Górnicza
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
orllik - 2010-10-22 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z zarobkami w tym zakładzie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Czy praca tam jest na jedną czy dwie zmiany? Jest to ciężka praca, czy bardziej stresująca, jak można ją określić?
zdjecie uzytkownika
anonim ble ble - 2011-02-27 18:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paczki dostajemy 2 razy w roku na świeta. poza tym nic -żadnego dodatku pod grusze
zdjecie uzytkownika
anonim* - 2011-03-03 16:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIĘKUJEMY ZA PYSZNE PĄCZKI :) HM brygada "B" zmiana I :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 19:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pracuje na magazynie????Jaka płaca???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-01 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie z Panem Prezesem chciałabym sprostować kilka spraw.
Może i nie jestem osobą odpowiednią do wystawiania takiej opinii, a to forum nie jest odpowiednim miejscem na poruszanie takich spraw. Ale mam prawo mieć swoją własną opinię i wyrażanie jej na temat warunków panujących w tym zakładzie, a także w każdym innym w którym przebywałam i tego będę się trzymać.
Jeszcze raz chciałam przeprosić za formę przekazu.
Wynikiem rozmowy jest porozumienie między mną a Panem Prezesem, mianowicie każdy problem powinniśmy zgłaszać pisemnie, bądź osobiści, do biura. I chodzi mi tu głównie o pracowników gdyż to oni są tam najważniejsi i spędzają najwięcej czasu – miejcie trochę odwagi aby mówić o swoich problemach związanych z pracą.
Żywię bardzo wielką nadzieję, że obietnica Pana (usunięte przez administratora) się spełni i będzie możliwa współpraca między kierownictwem a pracownikami tego zakładu – zgłaszanie każdego problemu i niezgodności powinno przynieść pożądany efekt. Najważniejsza w tym wszystkim jest zdrowa komunikacja między ludźmi i słuchanie siebie wzajemnie.
Mam nadzieję, że ta nie zbyt miła (chodzi mi tu o moją wypowiedź na tym forum) konfrontacja, ze złym startem do rozmowy, przyniesie same pozytywne zmiany.
Jeżeli o mnie chodzi to jestem w trakcie przygotowywania stosownego pisma odnośnie swoich „pomysłów” i jeśli tylko czas mi na to pozwoli (czas przez jaki będę pracować w zakładzie) przedłożę je Panu Prezesowi.
Pozdrawiam z wizją na dobre jutro :)
zdjecie uzytkownika
zaciekawiona - 2011-11-26 19:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze napisac czy są tam normy???
jak sie pracuje???cieżko się utrzymać???
jest szansa awansu???
zdjecie uzytkownika
ehe - 2011-12-18 15:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pracy w biurze są wolne etaty?
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-02-04 13:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są jakies wolna tam miesca pracy??????
zdjecie uzytkownika
olo - 2012-03-20 10:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma Wader-Wozniak daje umowy o prace nowym pracownikom????
Chodzi mi o prace stricte biurową.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2012-04-29 10:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Pracowałam w Firmie Wader Powiem tak jeżeli komuś zależy na Kasie nawet za to(usunięte przez administratora) zł bedzie pracować i nie wybrzydzac bo praca niejest zła .To ze trzeba się napracować to fakt ale nie zawsze. Jeden dzień lepszy jeden gorszy Jak w każdej innej Firmie Jest tylko jeden warunek Kto chce pracowac to powienien ją szanowac bo sam zgodził sie na umowe i kwote pieniedzy która dostanie. Moje zdanie jest takie ze Firma pośrednicz powinna wywalczyć chociaż dla tych pracowników którzy pracuja po 5 -6 miesiey umowy o prace nawet przedłużane o jeden miesiąc wtedy napewno z wiejkszą motywacią pracownicy przychodzili by do pracy. Pozdrowienia dla Pań Brygadzistek oraz wszystkich ze zmiany pani(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mała - 2012-07-16 21:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak jak komuś zalezy na pracy to bedzie pracował.Pracuje w waderze i nie narzekam aż tak a to że Kierownictwo wymaga czegos od pracownika to jest normalne bo mają zlecenia które musza wykonać żeby nam zapłacic.Faktem jest to że nie ma palarni i to jest minus
zdjecie uzytkownika
robert - 2012-10-17 11:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo, proszę, aby pisać prawdę A nie tylko swoje gorzkie żale.
Jako agencja współpracujemy w firmą Wader od początku roku.
Jako firma rekrutująca dopełniamy wszystkich możliwych czynności, aby osoby zainteresowane miały pełną wiedze, na jakich warunkach i do jakiej pracy chcą przyjść.
Zapraszamy na spotkanie gdzie kandydat może zobaczyć dokładnie miejsce, warunki, charakter pracy oraz to, że jest to praca na wyznaczony czas. Na tym spotkaniu poznaje wszystkie szczegóły odnośnie zatrudnienia i wynagrodzenia. Wszystko jest przedstawiane rzetelnie tak, aby osoba zainteresowana mogła świadomie zadecydować. Kto decyduje się to decyduje się świadomie. Co do pracy to każda praca jest ciężka i trudna i to bez znaczenia czy praca fizyczna czy umysłowa. Choć sama praca w Waderze na stanowiskach produkcyjnych wymaga zaangażowania, wydajności i rzetelności. A z tymi elementami czasami bywa słabo.
Jeżeli chcielibyśmy wylać swoje żale to też moglibyśmy, ale, po co. Współpracujemy tylko z osobami, które chcą pracować, są rzetelne, obowiązkowe, odpowiedzialne i wiedzą, po co przychodzą do pracy.
I tego oczekujemy. Szanujemy wszystkich, choć nie wszyscy szanują nas.
Pozdrawiam wszystkie wymagające i sympatyczne Panie brygadzistki.
Odnośnie płatności to prawda, że płacimy wyznaczonym terminie, który podajemy przed rozpoczęciem pracy. Tak jak wcześniej napisałem decyzje kandydaci podejmuję przed rozpoczęciem pracy godząc się lub nie na takie warunki. Dementuje też informacje, że w systemie akordowym zarabia się gorzej niż godzinówki. Niestety zaskoczę Państwa, w ostatnim miesiącu w systemie akordowym zarobki dochodziły nawet w przeliczeniu na godzinę do 9,75. Proszę popytać lub, jeśli ktoś ma odwagę to chętnie porozmawiam osobiście. Pokaże wyniki i wyjaśnię. Zapraszam!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sizla37 - 2012-10-17 13:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Panem, który dokonał ostatniego wpisu.
Pracuje - TAK, warunki znałam - TAK, przed podjęciem pracy byłam na hali produkcyjnej (widziałam co będę robiła, gdy mnie przyjmą) - TAK, poinformowali mnie o wysokości stawki godzinowej - TAK, wiedziałam, że oferują umowę czasową -TAK, wiedziałam, że to praca na dwie zmiany - TAK, ostrzegali, że to praca a nie spotkania towarzyskie - TAK. Wszystko się zgadza...
A co do samej pracy fizycznej - jest raz lżej raz ciężej, ale ludzie.... w końcu przyjmują nas do pracy a nie jako manekiny do \\\"zapchania\\\" hali. Zależy mi na pieniądzach, innej oferty pracy dla mnie nie ma, więc pracuję!!
Mam tu znajomych, są przełożeni, których poleceń trzeba słuchać, ale w końcu przychodzę do pracy zarabiać pieniądze. I nie zrezygnuję, bo warunki są normalne, ani nie złe, ani nie tragiczne. Mamy dach nad głową, toalety, szatnie, czajnik i możliwość zjedzenia kanapki na przerwie, mamy przerwę... Zwykła normalna praca fizyczna.
Jak chcecie uczciwie zarobić pieniądze to przyjdziecie i będziecie pracować. Jak się nie potraficie przystosować do otaczającego Was świata, bo będziecie robić wpisy, które nie mają zbyt wiele wspólnego z prawdą!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski