Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
ricco - 2015-06-29 07:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "ktos" ja hetuje w sieci a ty w pracy,polowa dniowki to donoszenie na ludzi a za to premia 50 zl.
zdjecie uzytkownika
Anitka - 2015-06-30 09:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wader to mniej niż zerrrroooo ! Wszyscy pracownicy bez wykształcenia nie skończyli szkół i tak o to poszli do pracy do Wadera i zarabiaja 800 zl i 50 zl premii za donoszenie :) Wszyscy sie ciesza z okazji 25-lecia bo pojedli a w domu tego nie maja bo ich nie stac z wyplaty waderowej :)
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-06-30 17:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anitka i Eliza żal mi Was, bzdury piszecie - zazdrośnice. Chyba Was tam nie było i żałujecie.
zdjecie uzytkownika
aurora - 2015-06-30 18:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wszystkie komenty od razu widać kto pracuje w Waderze, kto w Verso, a kto nie nadawał się do jakiejkolwiek roboty i teraz ma żal do wszystkich o wszystko że już nie pracuje, i siedzi w domu.
zdjecie uzytkownika
sigma - 2015-06-30 18:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jack - 2015-06-30 17:17:21]:
Zgadzam się i potwierdzam - impreza była zacna. Dla zazdrośników i hejterów których tam nie było - fotki i filmik są ogólnie dostępne, popatrzcie sobie jak się bawiliśmy, tyle wam zostało.
zdjecie uzytkownika
loli - 2015-07-01 15:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sigma - 2015-06-30 18:55:30]:
Gdzie można obejrzeć zdjęcia i filmiki?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-01 20:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje ,a od czego zależy kto dostanie umowę o prace w waderze?
zdjecie uzytkownika
carmen - 2015-07-02 05:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "loli": są w wewnętrznym systemie firmy, jeśli jesteś pracownikiem to można sobie zrzucić. Do "olo": musi być wakat i rekomendacja od przełożonego.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-02 15:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [carmen - 2015-07-02 05:49:44]:
to czemu pani j i pani s dostaly umowę po przepracowaniu roku?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-03 03:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa osoby co pracuja dopiero półroku i tez dostały umowe a sa osoby co pracuja po 3 lub 4 lata i nie maja nic to oco tu chodzi to chyba raczej jest niesprawiedliwe
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-07-08 20:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CZEMU TE PANIE Z MASZYN SA TAKIE POWOLNE .CO CHWILE ODCHADZA OD STANOWISKA .GADAJA PRZEZ TELEFON ALBO ZE SOBA.?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-09 03:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo niechce im sie robic mysla ze wszyscy beda za nie robic to sie grubo myla
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-09 15:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-07-09 03:41:18]:
tez tak sadze ,dobrze ze za niedługo wracają do siebie.
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2015-07-09 21:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Jak kto pracuje,to ma umowę,ajak się chodzi po hali i gada,to nadal bez umowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-10 10:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko panie z wadera też ciągle gadają miedzy sobą. Na dziewczyny z maszyn gadają a niech spojrzą na siebie. Skladalnia tylko potrafi obgadywać i krytykować. Nie wspomnę o donoszeniu i dlatego pani J i S dostaly umowe
zdjecie uzytkownika
pegi - 2015-07-13 18:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROBIĆ WOŁY JAGIELOŃSKIE A NIE MIELIĆ JĘZORAMI JAK KROWY OGONEM,W PRUCHNO SIĘ ZMIENICIE A UMÓW NIE DOSTANIECIE NA WLASNE ŻYCZENIE. JAK MUCHY W GNOJOWNIKU ŻYWICIE SIĘ PLOTAMI.
zdjecie uzytkownika
krisu - 2015-07-14 08:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.na pegi ,właśnie najwyższy czas skupic się na pracy a nie obserwować która ile razy kłapnie gębą,pierdnie itp.chcecie coś zmienić ?zacznijcie od siebie. a nie plotkować o huzarze i dupie maryni.to może być trudne bo im starsza kobieta tym gorsze nawyki i zasrane przekonanie o swojej racji :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-20 19:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga KAROLINA ZNOWU ZACZYNA MĄCIĆ I SKŁÓCAĆ LUDZI.MOZE WRESCIE TRZEBA SIE PRZEJSC DO PANA KIEROWNIKA I POROZMAWIAC NA TEN TEMAT.ZNOWU ZACZYNA BYC ZLA ATMOSFERA A JUZ BYLO FAJNIE.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-07-22 08:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.na (marta) współczuję wam,to najgorsze warunki w pracy,zwolnić małpe jedną,musi być jakiś sposób.znam jej pole działania,człowiek nawet nie widział o co chdzi a tu połowa hali patrzy na ciebie spod byka :) czemu ona nie je posiłków w grupie? siedzi w ubikacji lub bóg wie o czym gada przez tel. porażka :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-24 16:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-07-22 08:33:41]:
karolina się zwolnila
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-26 07:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-07-24 16:57:13]:
czemu?
zdjecie uzytkownika
Buba - 2015-07-27 00:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, fajnie, że Karolina się zwolniła, ale wydaje mi się, że to nie jest miejsce na takie dyskusje. Nie pracuję w firmie, w której wy urzędujecie, a chciałabym się czegoś dowiedzieć o nich a ciężko mi to idzie. Może @marta mogłabyś napisać jak wygląda tam praca, bo widzę, że jesteś dobrze poinformowana. :-)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-28 20:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Buba - 2015-07-27 00:36:06]:
a co chciała bys wiedzieć?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-07-31 09:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa u was przyjecia do pracy?dowiedzialem sie ,ze sa tam dwie firmy ktore rekrutuja pracownikow,ale nie mam jak sie dokladnie dowiedziec,dzwonie,umawiam sie a drzwi zamkniete.
zdjecie uzytkownika
taka jaka - 2015-07-31 11:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mozesz się umawiac skoro nie ma prowadzonej rekrutacji??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie
alert