Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak

zdjecie uzytkownika
Agathocles - 2015-04-26 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2015-04-25 09:06:39]:
Zgodnie z obecnie panującą religią ekonomiczną, brak tzw. barier dla przedsiębiorczości w postaci płacy minimalnej, składek na ubezpieczenia, czy płatnych urlopów powinien zaowocować wyższymi płacami. Umów śmieciowych, na jakich pracuje się w Waderze, te "straszliwe" standardy cywilizowanego świata nie dotyczą, a jednak płace zamiast wyższych są niższe. Cud?! ;-)
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2015-04-29 10:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze piszecie.
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2015-04-29 10:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agathocles - 2015-04-26 20:19:48]:
Dobrze piszesz
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2015-05-01 14:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam parę dni, i przyznam szczerze, że inaczej wyobrażałam sobie pracę tam.
zdjecie uzytkownika
przyszły - 2015-05-05 14:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanko. A mianowicie co tam sie robi? siedzi/stoi ładuje zabawki, skręca je aby powstały czy co? Czekam na odp. Pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2015-05-07 20:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie to wszystko co piszesz
zdjecie uzytkownika
Panienka - 2015-05-10 16:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszły - 2015-05-05 14:00:56]:
Tam sie zapiernicza i to w dosłownym tego słowa znaczeniu.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-12 14:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-05-13 21:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapiernicza się tylko na biedronce
zdjecie uzytkownika
Panienka - 2015-05-19 21:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-05-13 21:40:30]:
Tak???? to w takim razie dlaczego jest taka rotacja pracowników? przychodzą i za chwilkę odchodzą.
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-05-20 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacja jest bardzo duża, bo trzeba zapieprzać ile wzlezie i to za taką marną kasę...kto złapie cos lepszego to ucieka
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-05-20 20:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wader to kompromitacja dla naszego rzadu ,że takie zakłady i takie praktyki są dopuszczalne . poniżenie ludzi do granic możliwości
To wszystko jest za przyzwoleniem naszego rządu
A wader , jak ma takie możliwości to z nich korzysta
Ja tam pracuję , bo mam 57 lat i zero możliwości podjęcia pracy w moim wieku , tak mnie urządziło nasze kochane państwo
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-05-22 16:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli zapieprzaniem nazywacie powolną pracę to moje gratulacje. Chyba nikt z Was nie pracował gdzie indziej, dopiero zobaczylibyście co to znaczy zapierniczać.
zdjecie uzytkownika
niku - 2015-05-22 17:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z powyzszym komentarzem, narzekaja stare pracownice z 20-letnim starzem, 10-letnim starzem i 5 letnim , najwiecej ryją pod szefostwem, pod kierowniczkami. Brakuje im odwagi by sie o co kolwiek upomniec , brak godnosci pracowac kilka lat za 1000zl i umowe o dzielo .D *py nie rusza aby prace zmienic za to zamet ploty siac umia bez problemu , ktos kto przychodzi jako nowy na wstepie jest informowany nakogo uwazac icale stosy narzekania jak to jest ciezko .
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-05-23 07:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację najgorsze są stare pracownice ,gdy przyjdzie młoda to zaraz ją dają na robotę z którą same maja kłopot,a potem donoszą że jest wolna,zamiast pomóc to wymagania jakbys pracowała z 10 lat. Zachowują się wszystkie jakby były szefowymi ,każda by chciała opieprzać zwracać uwagę ,żeby to chociaż za jakieś pieniądze to rozumiem ,ale tak dla idei . To są kobiety które maja Umowy o prace z WADEREM i nikt nigdzie ich nie przyjmie do pracy z braku wykształcenia ,wieku,kultury osobistej,światopoglądu więc będą pilnowały jak psy swojej pracy
bo nic innego im nie pozostało ,a najlepiej zwalczyć swoją konkurencję.
zdjecie uzytkownika
gumisiu - 2015-05-23 07:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBECNE SZEFOSTWO FABRYKI ZABAWEK MA ZA NIC PRACOWNIKOW ZATRUDNIONYCH PRZEZ AGENCJE,AGENCJA MA DU..IE TWOJE ZDANIE,,SLUCHA PLOTEK STARYCH KRÓW,KTORE TAK MYSLA JAK ZYJA NAWSI.COZ W DOMU MILCZY A W PRACY NAKLAMIE.ZYCZYMY TYM STARYM BABOM BY PRZED EMERYTURA WYLECIALY NA BRUK
zdjecie uzytkownika
khfgjnmm, - 2015-05-23 10:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniac ludzi na oślep wykorzystywac do granic mozliwosci i wywalac kiedy im sie zywnie podoba, stare pracownice wadera narzekaja klna za plecami na szefostwo, nie podobaja im sie warunki pracy i placy ale zadna do ku... nedzy nie powie wprost o co chodzi zniechecaja wszystkich wszem i wobec . Zygac mi sie chce na ta prace i na tych wszystkich ludzi zaden nie jest wart zlitowania. Kazda klapie wargami jak pochwa, a ta mala ruda spalona KAROLINA co przeszla z pierwszej zmiany na druga jest najgorsza ,z jednej zmiany ja wywalili a na drugiej ledwo wytrzymuja
zdjecie uzytkownika
bajlaa - 2015-05-23 13:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lojalnosc-to rzecz święta zarówno pracodawca -pracownik i odwrotnie, kultura porozumienia i wspópracy działa w obie strony. przykro,że na dewocjacji opiera się rynek pracy. stare doswiadczone nie mają juz sił,blado wypadają :( spie...lą
zamowienie iiii?! winne są nowe!!! ale NOWYMI KIERUJĄ LIDERKI A TE TEZ HU.A MAJA POJĘCIE?
OD LIDEREK NIKT SIE NIE NAUCZYŁ!
zdjecie uzytkownika
panu - 2015-05-24 05:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fałsz,starość ,obłuda,,czy stać je na więcej?ledwo powłóczy nogami.podjadją pod stołami na stanowisku pracy w przekonaniu ,ze nabiorą sił. jasne ,kromka chlebka z maselkiem wyrobi muskuły....zajmie sie podjadaniem a nie pracą,później na łeb na szyję pogania grupe bo nie wyrobi normy.
ŻENADA.może kiedyś rząd coś z tym zrobi,bysmy sie za nikogo nie musieli wstydzic.młdzież nie ma perspektyw.babki waderki mają:):):)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-24 06:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest czysta,narobic sie trzeba ,nie jest źle ,zwlaszcza gdy grupa nie pasuje,nakladam słuchawki na uszy i słucham muzyki zamiast ciąglego gderania staroci o bólu nog,o bolu kregoslupa i obolałych rękach.czasem jakis smród uderzy-bo trzeba przyznac starsze panie i mlodsi panowie nie wiedzą do czego służy antypespirant. zrobię swoje i mam weekend wolny no gdzie tak jeszcze jest?
zarobki??? każda kasa jest dobra gdy jest twoja.
zdjecie uzytkownika
ble,ble - 2015-05-24 16:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niku - 2015-05-22 17:09:31]:
Nie na umowe o dzielo ,tylko umowa o prace na 4 lata. Takie umowy maja pracownice wadera. to sie puknij w glowe
zdjecie uzytkownika
czupakabra - 2015-05-24 22:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wcześniej ktoś to napisał, ale powtórzę. Ja też pracuję w Waderze na etacie. Praca jest czysta, pod dachem i tylko sporadycznie męcząca. Dniówka trwa 8 godzin a weekendy są wolne. Pensja jest, jaka jest, ale zawsze przelewana terminowo. Na mnie też nikt nie krzyczy, i przy minimum dobrej woli z prawie każdym można się dogadać,na święta są paczki, a kilkutygodniowe urlopy w wakacje to norma. Gdyby tylko podnieśli zarobki to było by całkiem możliwie.
zdjecie uzytkownika
pracuje - 2015-05-24 23:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ble,ble - 2015-05-24 16:30:23]:
ja tez pracuje na etacie w Waderze na składalni ale mam umowę na czas nie określony a nie na 4 lata.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bez jakichś szczególnych etapów
Pytania: kompletnie brak
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-05-25 16:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z czupakabra. Dobrze piszesz, praca jest ok. Narzekają tylko Ci co nie chce im się pracować. Gdzie by nie poszli to i tak każda praca by była zła.
zdjecie uzytkownika
kolastyn - 2015-05-25 21:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak właśnie jest...najwięcej mają do powiedzenia Ci którym nie chce się pracować albo ci którzy idą do pracy " za karę". w każdej pracy trzeba pracować, każdy wie na co przychodzi i co będzie robił więc nie rozumiem tych negatywnych opinii...a co do Pań z Wadera które pracują tam 20 lat i więcej ciakaw jestem czy te nowe osoby wyrabiałyby takie normy jak one po tylu latach! jestem pełen podziwu!
młode osoby w dzisiejszych czasach wychowane są na grach i komputerach i tak naprawdę nie wiedzą co to znaczy PRACA. życzę im żeby trafiły do firmy gdzie naprawdę poczują co to znaczy zmęczenie, ból rąk i kręgosłupa gdzie nie będzie czasu na pogaduchy czy picie kawy.. wtedy docenią pracę w Waderze nawet na takich warunkach jak obecnie panują...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wader-Wozniak?
Zadaj pytanie
alert