Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak


Oceniono 411 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wader-Wozniak
Rudna 30
42-530 Dąbrowa Górnicza
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ollek - 2014-09-04 19:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wiem może jak sie pracuje na wtryskarkach?jaka tam jest atmosfera i zarobki?
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-04 20:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zgadzam się z sfinxem.jak by był wpozadku zakład to by ludzie tak nie odchodzili ponad 800 0sob już się przewinelo.ja pracowałem i wiem jak jest zadnej współpracy.zadnego ubezpieczenia.pracuje długo tam ludzie ale maja emerytury i sobie dorabiają.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-04 20:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sfinx jakie umowy???jakie urlopy???????????umowa o dzielo glowno warta.urlop miesięczny bez platny miesiąc bez wyplaty.
zdjecie uzytkownika
ewka - 2014-09-04 21:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iwona jak nie jestes pracownikiem Wadera tylko agencji to masz urlop bez kasy. Ja jestem i mam tak jak sfinx - wyplata sie nigdy nie spoznila o dzien. Kasa mala ale pewna. Maz praxuje gdzie indziej i zarabia dobrze ale tylko teoretycznie, bo zalezy od humoru szefa, albo od zaplat od klientow. Juz mialam tak, ze przez kilka miesiecy przynosil tylko zapiczki na wyplate a kredyty placic trzeba. Takze nie narzekaj, bo jak sie przyjmowalas do agencji to znalas warunki nie?
zdjecie uzytkownika
sfinx - 2014-09-04 21:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwona - 2014-09-04 20:55:07]:
...bo pewnie pracujesz przez agencję,a to robi różnicę.
zdjecie uzytkownika
Aldi - 2014-09-05 12:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy jest w ogóle opcja przejścia z firmy pośredniczacej bezpośrednio pod Wadera???? oczywiście nie od razu, tylko po dłuższym okresie pracy.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-05 15:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma możliwości przejścia pod wader
zdjecie uzytkownika
niezwykleurodziwy - 2014-09-05 19:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aldi - 2014-09-05 12:24:56]:
Jest taka opcja,ale musisz mieć sporo szczęścia - najpierw się wykazać, a potem trafić na wakat.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-05 20:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze w to ze się da,a po drugie ja nie mam pretensji do pan brygadzistek ze tak poganiają,tam się nie da pracować z ludzmi zwłaszcza z drugiej zmiany każdy każdego obgaduje.zadnej pomocy.
zdjecie uzytkownika
hemi - 2014-09-05 23:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby jakimś cudem przejść pod zakład i pracować na umowie o prace , to spokojnie można przecierpieć przez jakiś czas brygadzistki , dwulicowość , traktowanie człowieka z agencji jak !@#$%^ , ale z umową śmieciową , za 9 stów , bez składek , hańba .
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-06 21:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myśmy z koleżankami rozmawiali nieraz na temat warunków pracy w waderze.jak by zostawili sprawdzonych ludzi dali im normalne umowy.najnizsza krajowa.to by mieli dobry skład,a nie jak teraz co chwile nowa osoba .
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-09-09 17:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ollek Ja pracuję na maszynach i jest OK ;) atmosfera sie zepsuła jakiś czas temu niestety :( zarobki ok. 100-200 zł więcej niż na składalni i tyle. Ostatnimi czasy mało roboty jest - nie ma zleceń.
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-09-09 21:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiadomo czemu nie ma zlecen ?
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-10 07:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki lepsze ale macie nocki.niewiem czy to prawda ale slyszalam ze jak maszyny przeszly pod verso to mniej zarabiacie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-10 11:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym verso to masakra 300 mniej i na 3 miany dla tego nie warto tam robic ja zrezygnowałam bo 1000 zł to mam na składalni
zdjecie uzytkownika
Koliberek - 2014-09-10 12:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na składalni to nie przez Verso???? bo już sie pogubiłem w tym wszystkim, jak przychodzi nowy pracownik przez agencje Verso to gdzie trafia???? A co do nocek to nie wiem jak to wygląda w praktyce ale słyszałem że w Waderze sa dwie zmiany a nie trzy.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-10 19:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zycze wszystkim pracownikom wadera żeby znaleźli lepsza prace (tym którzy chcą)a nie pracowali z ledwością za 1000 zl,bez ubezpieczenia !
zdjecie uzytkownika
kolorowa - 2014-09-11 10:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ludzie głupoty piszecie. każdy wie za co pracuje i na jakich warunkach przed przyjsciem do pracy. więc co narzekacie?? komu nie podobają się warunki pracy i sama praca niech zmieni prace na inna ( być może w innej nie będzie musiał robuić nic skoro w Waderze jest az tak CIĘŻKO :D) ludzie!!!! nie znacie życia i nie wiecie co to jest cięzka praca! więc nie wygadujcie głupot bo tylko zamieszaknie niepotrzebnie robicie!!!
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-09-11 16:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale marudzicie. Wader idealny nie jest,ale pracuje się znośnie i gdyby nie kasa, jest w porządku. Jest pewna grupa wiecznie niezadowolonych i taka moja rada dla nich: jak praca mi nie pasuje - zmieniam,a 90% z Was nawet nie szuka innej, natomiast osoby zatrudnione w verso,niech oceniają verso.
zdjecie uzytkownika
bear - 2014-09-12 11:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że ta praca jest cięższa niż siedzenie przed TV i klikanie po Facebooku - a to niestety jest jedyne hobby wielu osób które tu się wypowiadają. To górnik na kopalni może powiedzieć że ma ciężką robotę ale nie Wy. Brak słów.
zdjecie uzytkownika
adirazjeszcze - 2014-09-12 17:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zagadka: dlaczego narzekają głównie osoby z hali maszyn i składalni,a nie ludzie z magazynów i biur?
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-13 19:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo maja lepsza umowę i lepsze zarobki
zdjecie uzytkownika
turbopaleciak - 2014-09-14 07:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwona - 2014-09-13 19:40:37]:
Dementuję z zarobkami na magazynach,są porównywalne.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-14 20:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez zarabiają z ledwością tysiąc zl?
zdjecie uzytkownika
turbopaleciak - 2014-09-14 21:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwona - 2014-09-14 20:17:51]:
Niewiele więcej.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x