Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak


Oceniono 417 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wader-Wozniak
Rudna 30
42-530 Dąbrowa Górnicza
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-14 20:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez zarabiają z ledwością tysiąc zl?
zdjecie uzytkownika
turbopaleciak - 2014-09-14 21:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwona - 2014-09-14 20:17:51]:
Niewiele więcej.
zdjecie uzytkownika
Amadea - 2014-09-15 16:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A niech mi ktoś powie, czy w waderze pracuje się siedzac, czy stojac na nogach 8 godzin???? bo takich informacji nikt tu do tej pory nie zamieścił.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-09-15 20:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy jaka prace się wykonuje
zdjecie uzytkownika
Amadea - 2014-09-16 15:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi głównie o stanowisk kobiece jak np składalnia
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-09-16 17:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amadea - 2014-09-16 15:08:01]:
Na składani i przy wtryskarkach można siedzieć,albo stać, jak komu wygodnie.
zdjecie uzytkownika
Amadea - 2014-09-16 17:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję bardzo za odpowiedzi, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
D - 2014-09-16 19:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie na maszynach czasami od siedzenia to d...a boli ale bywa ,że trzeba stac,raz się człowiek napierniczy raz jest na luzie,tylko już wszystko mnie tam denerwuje - atmosfera doprowadza człowieka do depresji! jak sie patrzy na nie które twarze to już sie roboty odechciewa! atmosfera to podstawa by dobrze czuc się w pracy a tu tego nie ma od dłuższego czasu,jeden na drugiego patrzy z byka i obgaduje, masakra!
zdjecie uzytkownika
ollek - 2014-09-18 16:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sie praca układa między ustawiaczami na maszynach...jacy są ustawiacze?
zdjecie uzytkownika
RR - 2014-09-19 12:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NORMALNIE SIĘ UKŁADA, A NIBY JAK MA SIE UKŁADAĆ?
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-19 12:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie za ciekawą macie tam atmosferę pracy w takim razie.. może spróbujcie zwykłej życzliwości, zazwyczaj jak ktoś się do kogoś uśmiecha, to druga osoba równiez odpowie tym samym, może to jest jakiś sposób? a ja mam pytanie odnośnie wynagrodzenia, ile mniej wiecej na maszynach można zarobić w tym głównym dziale?
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-19 19:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile zarabiają panie waderowe na skladalni?
zdjecie uzytkownika
DD - 2014-09-21 15:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-23 04:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bardzo mało.a długo pracują?
zdjecie uzytkownika
DD - 2014-09-23 10:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy, znam taką która jest trzeci rok pod waderem i ma najniższą krajowa, ale no cóż takie czasy, lepiej iść robić za najniższą niż siedzieć w domu i nie mieć nic, a z pracą na rynku kolorowo nie jest:-(
zdjecie uzytkownika
prej - 2014-09-23 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie czy są przyjęcia na składalnie? , bo nie mogę sie do verso dodzwonić
zdjecie uzytkownika
Rezerwacja - 2014-09-23 21:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja też się własnie nie mogę do ich dodzwonić, ale podobno jeszcze jakaś inna agencja tam przyjmuje, chyba silesia czy jakoś tak.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-09-24 11:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tylko jedna agencja verso nie ma juz silesi
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-09-25 12:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko, bo od dosć długiego czasu szukam pracy, bezskutecznie, wszędzie jak nie urok to ........dlatego pytam czy w waderze firma verso przyjmuje chętnych do pracy bez wiekszych problemów czy sa jakieś szczególne wymagania, doświadczenie na produkcji, bądź jakieś bezsensowne testy?????
zdjecie uzytkownika
omo - 2014-09-26 04:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic takiego nie ma ,jeśli zakład potrzebuje ludzi to Verso przyjmuje Ale wiadomo za jak człowiek nic nie umie to do widzenia .W tej pracy nie ma taryfy ulgowej .Przychodzisz i robisz .A jak ściemniasz to wiadomo koleżanki nie będą miłe.
zdjecie uzytkownika
iwo - 2014-09-27 15:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w waderze sa co chwile przyjęcia.ludzie nazekaja na warunki,ale jak się nie ma zadnej pracy to się pujdzie nawet za 900 zl.pracowac a wader na tym kozysta i nie zmienia warunków.
zdjecie uzytkownika
mon - 2014-09-28 06:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze piszesz iwo.
zdjecie uzytkownika
red - 2014-09-28 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooooooooooo super praca ok da sie przeżyć Jak kasa potrzebna to się robi i nie narzeka
zdjecie uzytkownika
iwo - 2014-09-28 20:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [red - 2014-09-28 11:52:07]:
i przez to wader wykorzystuje ludzi ,bo wiedza ze ludzie przyjdą pracować za 900 zl.jak masz rodzine to oplac rachunki .pokupuj potszebne rzeczy i wyżyj do następnej wyplaty
zdjecie uzytkownika
red - 2014-09-29 19:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam od razu wykorzystuje , jak nie pasia ta kasa co wader daje to szukac innej pracy po co siedzicie tu i piszecie takie rzeczy Jak komus odpowiada ta praca to pracuje a jak nie to nie przychodzi do Wadera prawda Przecież nikt nie zmusza do podpisywania umowy. Mówią co i jak , przecież w kadrach nie kłamią Myślę że jak ktos przerobi dniówkę i mu nie odpowiada to dziekuje i nie robie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x