Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wader-Wozniak


Oceniono 395 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Wader-Wozniak
Rudna 30
42-530 Dąbrowa Górnicza
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-08 15:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w waderze jest fajna ,ludzie tez fajni.tylko ta umowa mogla by być lepsza.zeby lata pracy leciały.
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-07-09 13:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo praca jak praca, ale chciałam powiedzieć że większość opini jest prawdziwa .Podejście prezesa (PANA PREZESA) do pracowników stawia wiele do życzenia , traktowani jesteśmy jak gatunek bez żadnej wartości który nadaje się tylko do brudnej roboty pomijam umowy,i głodowe zarobki każdy kto tu pracuje to nie ma wyjścia bo dzisiaj są takie czasy a nie inne, atmsfera też nie jest wesoła
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-10 08:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z ada
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-07-10 12:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamil: sprawdz co sie pisze o umowie o dzielo. Jak nie jestes chorowity to mozesz na tym lepiej wyjsc niz na umowie o prace. @ada: rynek pracodawcy. Mam nadzieję, że uda Wam się jakośc porozmawiać z szefostwem.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-10 14:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak chce miec wolny piatek, albo poniedzialek to sobie po prostu nie przychodze i tyle. A na umowie o prace juz bym tak nie miala.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-07-10 17:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest akurat bez apelacyjny plus - jestes troche jak wolny strzelec. tylko do czasu jak musisz isc do lekarza. ale Wader-Wozniak to przeciez nie jest jakas urazowa praca :).
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-10 20:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malgosiu możesz mi wytulmaczyc o co chodzi z tym ze można lepiej wyjść na umowę o dzielo?
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-07-15 18:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-07-10 20:55:12]:
podatki. jak co miesiac musisz placic skladki to troche moze boleć, ale usiądz z kalkulatorem i policz jakbys robil na zlecenie (mniejsza stawka), czy umowie o prace (podatki do Sejmu idą :/).
zdjecie uzytkownika
Vader ft. Wieśniak - 2014-07-27 10:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@szukam pracy
Na Ferrari Cię nie stać, bo masz za mało pieniędzy, to rozumiesz, tak? No to teraz skup się, żyjąc nawet skromnie wydaje się więcej, niż można zarobić w Waderze. Wobec tego jeśli ktoś nie żyje na garnuszku rodziców, nie ma przyzwoicie zarabiającego współmałżonka, czy kieszonkowego od dziadka górnika, to zabraknie mu do pierwszego. Ergo: nie stać go na taką pracę, musi sobie znaleźć lepiej płatną. Czy to faktycznie takie trudne do zrozumienia?

@kamil
Poważnie nie miał-A-byś? To może znów zmień płeć i ożeń się z milionerem, a będziesz miała wolny cały tydzień :-)

@Małgorzata
Nie ma to jak złote myśli neolibu. Na śmieciówkach płace są niższe od minimalnej, bo nie ma takiego wymogu prawnego. To właśnie idealnie dowodzi ile jest prawdy w mądrościach tzw. ekonomicznych liberałów. Zatem weź Ty sobie ten kalkulator i się nim... b/o
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-27 19:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się pracuje na umowę o dzielo to powinno zarabiac się więcej bo przecież nie placa zadnych składek.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-30 13:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze niektórzy z verso nie dostali wyplat?a powinni dostać 25.
zdjecie uzytkownika
Loba - 2014-08-01 11:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie jak wygląda dział grafiki? Może szukają zręcznego grafika.
zdjecie uzytkownika
Hal - 2014-08-01 12:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, nie szukacie nikogo na jakąś praktykę studencką za friko? Jestem na archiwistyce w Katowicach, ale na wakacje mieszkam w rodzinnej Dąbrowie Górniczej. Muszę odbębnić koniecznie praktykę do końca września (tak przynajmniej na te 21 ustawowych dni), bo inaczej nie zaliczę przedmiotu :). trochę mam żal do siebie, ze nie pytałem wczesniej, ale czasu brak. mogę robić wszystko w firmie, wazne aby w papierach wpisane bylo ze pracowalem czy odbywalem praktyke w archiwum przez tyle i tyle dni. moge robic oczywiscie wiecej za friko jak to na praktyce. umiem troche obslugiwac widlaka, mam wielką łapę więc mogę i paczki pakowac na magazynie czy cos w ten deseń. NO i oczywiscie moge pracowac w biurze, bo jestem tez na informatyce i umiem wszystko: od naprawiania kompów po obsluge programów komputerowych po programy graficzne typu Photoshop. Dzięki z góry za pomoc, widzę że odpowiadacie szybko. pozdr
zdjecie uzytkownika
Żmija - 2014-08-07 17:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od czasu gdy nastał Pan Dyrektor - z Wader-woźniak zrobił się (usunięte przez administratora) a nie zakład pracy - to co robi ten człowiek to nic innego jak (usunięte przez administratora)!!! Kiedyś była to miła praca aż chciał się tam chodzic teraz człowiek idzie w stresie i boi się spojrzec na drugiego człowieka!!! czy tak powinien wyglądac zakład pracy? Nie ma miłej atmposfery nie ma zgrania nie ma nic - straszą i jeszcze raz straszą - grosby i kary ! Powinni Tego pana dac do więzienia ZA Dyrektora -tam niech ustawia pedofili ,złodziei i innych...
zdjecie uzytkownika
Młodywilk - 2014-08-08 08:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne jest to co piszesz...ja też tam pracuję i nie mam takie wrażenia.
Czyżbyś była tą osobą, która została poproszona o opuszczenie fabryki za przyjście do pracy pod wpływem alkoholu ?
zdjecie uzytkownika
Żmija - 2014-08-09 07:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmieszne!!!
50 innych osób może potwierdzic moje słowa
a swoją drogą to Alkoholu nie piję a alkoholikami sie brzydzę!
zdjecie uzytkownika
leo - 2014-08-09 23:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to nie dziwota że ludzie przychodzą pod wpływem alkoholu , na trzeźwo nikt by na takich warunkach nie pracował :-D
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-10 00:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez nic nie mam do tego pana
zdjecie uzytkownika
żmija - 2014-08-10 09:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie robisz przypadkiem na magazynie? zresztą po drazyc temat każdy i tak wie jak jest...
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-08-16 11:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam ze w Waderze cały lipiec był przestój, chciałam zapytać czy na chwilę obecną mogę liczyć na przyjęcie?????
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-17 19:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwon do pani kasi z verso,sa przyjecia
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2014-08-18 14:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, dzięki Kamil:-)
zdjecie uzytkownika
wioletka - 2014-08-18 17:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie, nie wiecie przypadkiem do kogo mam sie kierowac w sprawie pratkyki studenckiej lub stażu. Patrzyłam w dokumentacji na mojej uczelni i widze, ze moja szkola nie ma zadnego biura karier, ani tym bardziej nie wspolpracuje z Wader-Wozniak, wiec musze wszystko zalatwiac sama, na wlasna reke! Widze we wczesniejszym komentarzu informacje o pani Kasi, jaki jest Jej numer. Bo na stronie internetowej sklepu nie widze nic w tym guście. Praktyka jest bezplatna, ale wazny jest dla mnie czas, wiec sie pospieszcie. wszystkie dokumenty o odbyciu praktyki musze zaniesc do polowy wrzesnia, wiec wiecie sami.
zdjecie uzytkownika
Krollo - 2014-08-18 21:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno ale masz zapłon, pomyśl logicznie, nikt ci tutaj nie poda nr telefonu, czy to aż takie ciezkie przejechać się osobiście, lub zdobyć nr tel do Wadera????
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-21 18:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam dziewczyne ze skladalni która opowiada o swoim zyciu prywatnym calemu waderowi.mamy ubaw.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wader-Wozniak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski