logo PPHU ZIP AGRO Aleksandra Piotrowska

PPHU ZIP AGRO Aleksandra Piotrowska

Warlubie

Opinie o PPHU ZIP AGRO Aleksandra Piotrowska

przemko 2013-06-24 21:48
Nigdy wiecej...............
4
Stefan 2013-07-28 16:56
Firmy nie polecam.Skaczą przy klienci przed podpisaniem umowy, później w razie kłopotu nie znają człowieka...żal...
zadowolony 2014-10-28 18:01
Na handlowca z regionu mogilno, inowrocław poleciłbym ze świecą.
Rzeczowy, ceny atrakcyjne i z zakupu ciągnika jestem B.zadowolony
2
wtf 2014-10-30 21:06
Piszesz tu oczywiście o handlowcu z Zipagro a nie o dilera czy sub dilera z wielkopolski ktory nie dość ze malo rzeczowy to jeszcze jak go podpuscilem to nie wiedzial o co chodzi a po drugie cenę podal z kosmosu.
Ludzie uwazajcie na tych z poznania-wrzesnia-konin bo naprawde po dzisiejszym dniu uwazam ze naprawdę człowiek z Z.A jest zadko spotykanym typem handlowca ktory chce aby zadowolony byl klient, wiem bo mam porownanie po ofercie.
1
rolnik 79 2015-04-03 06:43
Potwierdzam
1
niepokorny 2016-03-09 13:09
Co do przedstawiciela z terenu Inowrocławia to mam mieszane uczucia, a to inna cena , a to nie tą cene spojrzał ogólnie zamieszanie. Chyba spróbuje gdzie indziej.
1
por 2016-03-14 12:58
Co do " niepokorny"
Jeżeli chodzi o handlowca to nigdy z nim nie miałem problemu, a jak ktoś co chwile zmienia zdanie to sam się zawiesza.
Tyle w temacie
1
Kruszwica 2016-03-14 18:37
Nie ma jak konkurencja :-)
Bravo
2w3e 2016-05-16 19:51
@Azaliż ale nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz czemu jestes przeciwny? chodzi Ci o ta konkurencje moze..?
Hanna 2017-03-15 15:02
@przemko skąd taka opinia? Możesz powiedzieć coś więcej?
Zainteresowany pracą 2017-04-27 12:42
Witajcie Recenzenci!

Co możecie powiedzieć o stanowisku przedstawiciel handlowego w firmie ZIP AGRO? np.
- Jak duży region oni obsługują?
- Czy stres i pośpiech są na porządku dziennym?
- Czy cele sprzedażowe są jasne i do wykonania jeżeli ktoś pracuje sumiennie?
- Czy są problemy z wzięciem kilkudniowego urlopu?
- Czy praca odbywa się również w soboty?

Mam też kilka innych pytań:
1. Czy 4000zł brutto podstawy, to wszystko co może zaproponować firma ZIP AGRO na początek?
2. Czy szkolenia na początku pracy, jasno przedstawiają strategie firmy i dobrze przygotowują do wykonywania pracy?
3. Po jakim okresie pracy mogę się spodziewać rosnącej podstawy, cz raczej to co dostaniesz na początku zostaje na wieki (4000 brutto)?
4. Po jakim okresie mogę się spodziewać premii, prowizji? (oczywiście za dobry wyniki wykonywanej pracy)
5. Czy wykonanie planu (jeżeli jest możliwe) +/- 8-9h/24 pon. - pt. Czy praca raczej powyżej 10h na dobę, ilość wizyt dzienna realna . Czy wizyty najpierw planujemy i zapowiadamy, czy są one spontaniczne?
6. Ciągłe pozyskiwanie nowych klientów, czy raczej jest jakaś konkretna baza stałych klientów, a może jest ona jedynie przypisane do obecnych już PH?
7. Czy wsparcie zespołu jest realne, czy raczej skazany jesteś sam na siebie?
8. Czy raportować trzeba każdą godzinę pracy skrupulatnie?

Pozdrawiam,
Zainteresowany pracą
4
Zostaw swoją opinię o PPHU ZIP AGRO Aleksandra Piotrowska - Warlubie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU ZIP AGRO Aleksandra Piotrowska