Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tesco

Pracowałeś w firmie Tesco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NUNA - 2009-10-27 16:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tesco mogli by podnieśc troche pęsje , a takto jest ok
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2009-12-25 03:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NUNA - 2009-10-27 16:34:44W Tesco mogli by podnieśc troche pęsje , a takto jest okOgółem praca w tesco to( usunięte przez administratora ) tyle. Nie zdradzę szczegółów - kto był ten wie, kto będzie ten zobaczy prawdziwy ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Marycha - 2010-01-30 14:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tesco to porażka. Żeby tam pracować to trzeba mieć mocne nerwy i dużą odporność na stres. Co chwila kontrole sanepidu i straży, przed którymi trzeba na szybko robić sztuczny porządek i sprzątać lub przywracać sklep do "warunków" przepisowych. Ale przepisy przepisami - nośność podłogi w tesco ma się ni jak do przepisów a wykonanie sufitu to pokazuje. Towar po terminie choćby jajka - chłopak biegał ze zmywaczem do paznokci i zmywał daty po czym nabijał nowe datownikiem od ochrony, a te z kolei szły później jako "swieże" na "promocję - tak wyglądają promocje w tesco najczęściej. Warzywa widziałam, że ludzie przebierają i do "odnowy biologicznej" - koszmar jak pomyślę co ci ludzie jedzą. A z karpiami inaczej było? Przyjeżdzały zamarznięte a po 3-ch dniach leżenia w wodzie chłopy je kroili i sprzedawałyśmy jako "świeże". Takich sytuacji jest mnóstwo z mięsem zielonym, z odświeżonymi serami, więc jeśli ktoś jest w stanie to wytrzymać a nie wiadomo gdzie nas przydzielą do pracy lub co karzą zrobić, to proszę bardzo. Do tego dojdzie nacisk z uwagi na ( usunięte przez administratora ) tak jak tu wspominacie i ( usunięte przez administratora )+ stres związany z kontrolami. Co chwila jakieś bzdury wymyślają to głowa mała. Spróbujcie to sami zobaczycie. Ja odradzam i nie pracuję tam już bo nie mogłam tego wytrzymac
zdjecie uzytkownika
łosiek - 2010-07-29 18:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak w tesco na ozimskiej pracuje się super z paroma małymi mankamentami, ale mówiąc o tesco na teatralnym moim zdaniem tam jest katastrofa szczególnie chodzi o niektórych kierowników działów którzy moim zdaniem nie wiem co oni tam robią bo zero wiedzy o motywowaniu pracowników ani o kierowaniu nimi oraz współpracą między nimi. moim zdaniem jakby nie było obecnej kierowniczki sklepu to by ten sklep dawno się rozleciał (tak jak mięsiąc temu billa), ma ona pewne wady co większość pracowników krytykuje
zdjecie uzytkownika
e - 2010-11-09 20:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmienili się wszyscy ci co nie potrafili pracować jak kier mięsa to teraz przeszła na kier suchej a na spotkaniu brawa sobie biją brawo ciekawe tylko dla kogo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-13 23:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś się cieszy że, kadre kierowniczą wymieniają? No to was pociesze właśnie wywalili od nas z Brzegu dolnego( usunięte przez administratora )i poszła do was. Całe zło ziemi przyniesie ze Sobą, przywita się:( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-20 22:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja lubię swoją pracę. Robię to, co mam robić i jest git.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-23 09:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie mam zielonego pojęcia o kim wy mówicie bo zmienił się dyrektor i jest jeszcze gorzej.Pani senior z przemysłówki ciągle siedzi u niego a co tam robią to nikt nie wie.Seniorka kara ludzi za coś o czym sama niema zielonego pojęcia ogólne nieporozumienie z tą kobietą.wszyscy robią dobrą minę do złej gry bo chcą pracować.Pracownicy przychodzą z drugiej zmiany na pierwszą pracują po cztery niedziele pod żad i nikt tego nie widzi jest ok.a kierowniczka z suchej została zwolniona za przeterminowane piwo!!!!! ciekawe rzeczy tam się dzieją i żadne PIP i tym podobne instytucje nie zaglądają a tam naprawdę zle się dzieje i mobbing jest na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
nemo - 2011-04-23 12:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Ozimskiej jest taka masakra że to jest nie do opisania.Kierownicy latają na wysokości lamperii a nowy dyrektor czerwone światła daje i chwilkę puzniej zwalnia i to jest kariera kierowników.Ci co się podlizują to niby dobrze mają ale miejmy nadzieje do czasu bo ich kres też nastąpi.A ci co myślą że nowy pan dyrektor jest i wszystko się zmieni to żeby się nie zdziwił.Wszystko co tam się dzieje jest po prostu nie do opisania,normalnym ludziom to nie mieści się w głowie gdzie jest inspekcja pracy ,sanepid itd.omijajcie ten syf z daleka.
zdjecie uzytkownika
n - 2011-04-23 14:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może ktoś coś powie o nowej pani senior z przemysłówki?jaka ona jest i jak wygląda praca z tą kobietą (chyba będę tam pracował) ale chce wiedzieć czy warto tam iść?????????
zdjecie uzytkownika
o - 2011-04-23 14:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam kiedyś było spoko i kierownicy też niczego sobie a seniorka przemysłówki Monika to prawdziwy wzór tylko się od niej uczyć i teraz już wiemy że te bardzo dobre czasy już nigdy nie wrócą.Nie zgadam się ze stwierdzeniem kogoś iż zli kierownicy już tam nie pracują otóż jest ich coraz więcej a tych normalnych to na palcach u jednej ręki można policzyć.To co było kiedyś już nigdy tam nie wróci a był to bardzo dobry czas i spoko się pracowało i jeżeli coś się działo to można było zawsze pogadać z kierownikiem lub seniorem Przemysłówki i wiedziałeś że z odpowiednią osobą rozmawiasz i zawsze ci pomogą.Nowy pan dyrektor dla nikogo niema szacunku i nikomu nie ufa i zwalnia i zwalniać będzie.
zdjecie uzytkownika
majpiast - 2011-04-26 20:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tesco przy ul.Ozimskiej 72 w Opolu to prawdziwy poligon doświadczalny. W szczególności ostatnie półroku.Przyszli do pracy ludzie niekompetentni, z dyrektorem na czele. A odeszli lub zostali wyrzuceni pracownicy, którzy trzymali ten market w ryzach, dbali o niego i klientów tam kupujących. szkoda,wielka szkoda...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-26 20:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A, czy warto iść do nowego Carrefoura?
zdjecie uzytkownika
o - 2011-04-27 19:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopie idz do nowego carefora a tesco ozimską omijaj z daleka daleka daleka.Jeżeli masz szacunek dla siebie to nawet nie myśl o tym
zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2011-04-27 20:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm jak tak wszystko to czytam, to się zastanawiam czemu tak późno rozstałam się z TESCO. To prawda ostatnie pół roku pokazuje jak tesco lubi zatrudniać, awansować ludzi niedouczonych niekompetentnych, na których można łatwo wpłynąć i kierować, piszę oczywiście o kierowniczych stołkach (piszę o najnowszych nabytkach TESCO OZIMSKA). A taki kierowniczyna żeby ukryć swoja niewiedzę zaczyna stosować mobbing bo jak to inaczej nazwać rozkazy, terminowość a raczej zadanie wykonanie co do minuty...., nie przyjmowanie argumentów "tylko chce się pracować....." Omijajcie to TESCO szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-04-27 23:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowac można wszędzie. Jak Wam się kierownicy nie podobają to trzeba znaleźć takie miejsce, gdzie kierownicy będą ok.
Po co się męczyć?
Sklep to nie jedyne miejsce pracy...w końcu 24 h, świątek piątek i niedziela.
Trzeba mieć zdrowie.
zdjecie uzytkownika
N - 2011-04-28 19:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowiedzi są naprawdę interesujące a gdzie w Tesco na ozimskiej jest poszanowanie praw człowieka????????? Jakieś totalne nieporozumienia.Jak traktuje się pracowników i jak przeciwdziała się TAKIEMU TRAKTOWANIU (CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI WILKIEM). [usunięte przez moderatora] na porządku dziennym zastanawia jedno Gdzie jest INSPEKCJA PRACY,ZWIĄZKI ZAWODOWE itp.. PYTAM GDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Hiacynta - 2011-04-29 00:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek człowiekowi wilkiem?
To chyba problemem samym w sobie są ludzie.
To pracownicy tworzą przedsiębiorstwo.
zdjecie uzytkownika
n - 2011-04-29 18:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie bo jeżeli jest kiepska sytuacja i kierownik wymaga od ciebie zdań lub nakazuje ci powiedzieć o czym rozmawiają pracownicy lub co słyszałaś lub słyszałeś od innych na taki lub taki temat to nie zrobisz tego????? Na pewno zrobisz bo tego od ciebie wymaga twój kierownik i musisz się podlizywać i tym samym donosisz na innych pomimo tego iż nie masz pewności czy mówisz prawdę czy ktoś nie został niesłusznie oskarżony o coś o czym niema zielonego pojęcia a jest tylko ofiarą.Warto zastanowić się czy nasze słowa plotkowanie nie zrobi komuś krzywdy.A TYM KTÓRZY TAK DONOSZĄ ŻYCZĘ ZASTANOWIENIA SIĘ NAD SAMYM SOBĄ I TYM CO ROBIĄ,BO TO CO ROBIĄ WCZEŚNIEJ CZY PÓZNIEJ WYJDZIE I SAMEMU TRZEBA WYPIĆ PIWO
zdjecie uzytkownika
niespodzianka - 2011-05-03 08:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm najlepsze przenieśli pewna panią z placu teatralnego na ozimska 72 na seniora następna porażka ta panie nie umie inaczej rozmawiać z pracownikiem jak go zgnębić pełny [usunięte przez moderatora] ( usunięte przez administratora ))ps lider jest nie lepszy ;p suchej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-16 16:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka w tym tesco. odechciewa sie robić tam zakupy, pracownicy nie wiedzą co i gdzie leży,
ponoć jakis remont maja czy coś takiego. a z kierownictwa to mało który jest kompetentny,
przestaje robić tam zakupy, bo jest coraz gorzej.pozdr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-15 18:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co nikt nie pisze, wszystko niby fajnie?
Gratuluję panu dyrektorowi nowych pomysłów i jazdy po równi pochyłej w dół z tym sklepem, :(
zdjecie uzytkownika
mycha - 2011-07-31 23:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos wiem na temat tej pani hahaha porazka z nia byla na placu teatralnym, zarozumiala i zadufana kobieta, ktora sama nie wiedziala co mówi. jedyne co jej dobrze wychodziło to donoszenie i znęcanie się nadpracownikami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-31 23:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kojarzycie może kierowniczkę tesco na zaodrzu
to dopiero porażka. kobitka sama najpierw była zwykłym pracownikiem za donoszenie wskoczyła na wyższy piedestałek. Ludzi traktuje jak służbe. najlepiej to charować na dwie zmiany i nic nie odzywać się o godziny do oddania a nie daj boże o zapłacenie za to.
zdjecie uzytkownika
yyy ona;) - 2011-11-04 14:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tesco na placu teatralnym i nie narzekam;) sklep się jako tako trzyma my robimy to co mamy robić i jest fajnie...oszczędzie sobie te głupoty..;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-02-09 09:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
A jak pracuje się w tesco na dziale przemysłowym? albo Bistro?
Jakie macie zmiany czym się zajmujecie?
zdjecie uzytkownika
Ginger - 2012-02-29 23:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tesco w Opolu to jeden z najlepszych pracodawców. Warunki pracy, socjal extra. Takiego dyrektora i personalnej można tylko pozazdościć. Szkoda tylko, że odchodzą...
zdjecie uzytkownika
stara - 2012-05-13 22:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie stało z [usunięte przez moderatora] z Opolanina?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-05-14 23:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postanowiła kontynuować karierę poza strukturami Tesco:)
zdjecie uzytkownika
lada - 2012-06-07 20:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno za [usunięte przez moderatora], chociaż nie bardzo w to wierze, pracowałam z nią jak jeszcze była seniorką, dała mi żółte światło ale nie dało się jej nie szanować.
zdjecie uzytkownika
Gall Anonim - 2012-07-04 12:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki [usunięte przez moderatora] , kretyńskie układy i tyle. Lepszej dyrektorki Plac Teatralny nie miał. Zawsze był gotowa do pomocy , nie było krzyków i wrzasków a przede wszystkim poniżania ( przy poprzedniczce to było nagminne) . Wiec jaki [usunięte przez moderatora] banda nierobów którym sie nie chaiało pracowac i postanowili sie poskarżyć bo im tak źle było. Ale przyjdzie i na nich czas , to zawsze wraca :) .Pozdrowienia dla [usunięte przez moderatora] :(
zdjecie uzytkownika
weer - 2012-09-08 07:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pl.teatralnym dyrektora zwolnili, to fakt... ale przeszedł on na ozimską :/ i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .....
zdjecie uzytkownika
wykidajł - 2012-09-11 19:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze szybko skonczyc kariere.Obaj dyrektorzy opola to [usunięte przez moderatora]. niewiele potrafia, zwlaszcza ten z opolanina.bodzio wywalil wszystkich, no prawie wszystkich ktorzy cos potrafia wiec powsadzal na stolki kolki. nowy regionalny szybko powyrywa chwasty.a bodzio bije na hotel.poniosl wilk razy kilka, poniesli i wilka.legendy kraza o tym co dyrektor z opolanina wygaduje, biedak nie wie nic.sklep nie wyglada, nikomu to nie przeszkadza, nikt nie widzi.pamietam inne czasy. a na ozimskiej lady kiedys wygladaly lepiej, nie da sie ukryc.
zdjecie uzytkownika
MISIEK - 2012-09-21 20:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] I UKŁADY W JEDNYM I NIC WIĘCEJ ZATRUDNIA SIĘ OSOBY KTÓRE NIC NIE POTRAFIĄ ROBIĆ PRZYKŁADEM JEST NOWY SENIOR NA OZIMSKIEJ [usunięte przez moderatora] który w kółko powtarza tylko jedną rzecz BĄDŹMY WRAŻLIWI koleś nie udzielił pomocy jednemu z pracowników który miał zawał a na zebraniu jak tylko został poruszony ten temat to się tylko zaśmiał i nic więcej, prosząc tego człowieka o jaką kolwiek pomoc słyszymy tylko jedno \\\" zadzwońcie do innego sklepu i spytajcie się jak oni sobie z tym poradzili\\\" każdy dzień tego kolesia to zaczyna się od wypicia kilku kaw a jak tylko zauważy ze pracownik pije sobie kawę albo inny napój to robi mu awanturę jak nie ma dyrektora to na telekonferencję zabiera z sobą któregoś z kierowników bo sam nie wie jak ma się odezwać, nigdy dla nikogo nie ma czasu a kilka dni temu zamiast pomóc dziewczynie z działu przemysłowego to stał jak kołek i wpisywał sobie numery do swojego telefonu służbowego.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MISIEK || - 2012-09-21 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dyrektor jest jeszcze lepszy ostatnio na zebraniu ditlo powiedział ze ludzie w tym sklepie chcą go wykończyć i żeby wszyscy pracownicy i kierownicy postawili się w jego położeniu i żeby tylko wiedzieli jak on się musi czuć jak przyjeżdża regionalny i robi z nim obchód. Koleś jest śmieszny i to bardzo bo jak może się pracownik czy kierownik postawić w jego położeniu jak ani kierownik ani tym bardziej pracownik nie zarabiają tyle co on więc nigdy te osoby nie będą mu współczulny ponieważ pensja którą dostają nie pozwala im na to. Do tego Tesco trafiają coraz bardziej ciekawi ludzie mówię o dyrektorach i seniorach ciekawe kogo nam centrala przyśle po tym dyrektorze :-), już za kilka dni mam zamiar wysłać do Kapelanki w Krakowie DŁUGI DŁUGI DŁUGI list z opisem co się dzieje na naszym sklepie jak również zdjęcia jak sklep naprawdę wygląda i jak się traktuje pracowników

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maryna - 2012-09-23 21:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niech sobie przypomni jak [usunięte przez moderatora] roił mu obchody i nic nie chciał widzieć!! Jak wszytsko było pięknie i cacy cacy!!teraz jest oceniany jak wszyscy, modlitwy do bogdana juz nie wystarczają!!!
zdjecie uzytkownika
Zew Natury - 2012-10-04 11:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
san seni [usunięte przez moderatora] jest Boski, wszystko wie i potrafi, on chce Was nauczyć samodzielności, to jego przesłanie i misja w Tesco :P powinniście brać z niego przykład - proponuję zacząć od spodni :P
zdjecie uzytkownika
tescowiec - 2012-12-31 14:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spojrzcie na moje wpisy tescowiec na tesco magazyn teresin, z grudnia.
pozdrawiam w walce o lepsze jutro.
zdjecie uzytkownika
placek - 2013-08-10 22:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, czy obecni pracownicy powiedzą mi na temat zarobków w Tesco w Opolu? dostajecie umowę o pracę czy lecicie na zleceniu?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-12-19 15:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba zarobki w Tesco ogólnie nieznacznie się od siebie różnią, na pewno to zależy od rejonu oczywiście, ale wydaje mi się, ze stawki mimo wszystko są podobne. Nie wiem też czy można liczyć na premie jak się jest nowym pracownikiem.. nie chodzi mi tutaj o pracę przy kasie tylko bardzoej na rozkładaniu towaru, pracy na magazynie, ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
pyćka - 2015-01-30 23:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra, a na kasie, jako kasjer/ kasjerka to ile się zarabia? bo to mnie interesuje, niestety moje wykształcenie nie pozwala mi na szukanie pracy gdzieś indziej, ale w sumie jako kasjerka się sprawdzam i lubie to robić. Wiecie może czy tesco ma rekrutacje w jakiś określonych terminach czy o pracę może można starać się cały czas?
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-01 08:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja o placu teatralnym przyjmują młode dziewczyny a potem dają wypowiedzenia bo przyjmują stare klepy za młodych na rencie taki już ma coś i jak my młodzi mamy się dorobić tej renty bo zatrudniają tylko na okres świąteczny na rozbijanie kolejek ? zasrana sprawiedliwość w naszym kraju stary emeryt już swoje doświadczył
zdjecie uzytkownika
Heniu - 2015-03-31 23:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo niejasna i chaotyczna jest Twoja wypowiedź @kliencie. Rozumiem, że młodych nie przyjmują tylko starszych ? Zwolnili Cię czy jak ? Bo zdecydowanie widać rozgoryczenie w Twojej wypowiedzi. Ja chętnie się zatrudnie w Tesco w Lublinie ale może będziecie wiedzieć na jakiej zasadzie przydzielają nocne zmiany ?
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-04-20 01:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heniu - 2015-03-31 23:56:04]:
przyjmują wszystkich którzy chcą w tesco jeszcze pracować. A ofert mają obecnie bardzo wiele. Szukają przede wszystkim kierowników stoisk oraz doradców klienta
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-01-24 11:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@turbo, tesco obecnie ma znacznie więcej ogłoszeń. Mnie osobiście bardzo zainteresowała oferta pracownika ds. sprzedazy internetowej. Jest podobno umowa o pracę i benefity jak multisport.
zdjecie uzytkownika
e4rt - 2016-02-10 18:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie widze ze rotacja u nich całkiem spora i to na kilka stanowisk miedzy innymi doradcy klienta w Warszawie oferuja zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, szeroki pakiet szkoleń na stanowisku pracy
zdjecie uzytkownika
rumcajs - 2016-02-19 12:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e4rt, wszystko zależy od tego czego pracownik wymaga od pracodawcy. Z tego co kojarzę to każdy jest w stanie otrzymać umowę o pracę, ale zarobki nie kształtują się najkorzystniej
zdjecie uzytkownika
kacha - 2016-02-21 19:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy na jakim stanowisku @rumcajs znalazłam bardzo fajne ogłoszenie w administracji i wynika z niego, że nie dość, że masz umowę o pracę to jeszcze pakiet zniżek i bonów a to już jest coś w tej firmie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-09
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Praca w różnych wymiarach etatu: 1/1 , 3/4, 1/2 (W zależności od lokalizacji)   Kandydat może podjąć pracę w następujących lokalizacjach: - Tarchomin,- Warszawa ul. Wolska,- Warszawa ul. Czerska (Mokotów)- Warszawa Gocław- Warszawa ul. Komisji Edukacji Narodkowej (Ursynów, Kabaty)- Warszawa ul. Stefana Szolc-Rogozińskiego 1 (Ursynów Centrum)- Warszawa ul. Patriotów (Wawer) Twoje zadania: Obsługa klienta na
zdjecie uzytkownika
turbo - 2016-02-28 08:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kacha - 2016-02-21 19:56:34]:
pakiet zniżek i bonów to nie jest moim zdaniem żaden nadzwyczajny socjal. Chociaż lepiej żeby był niż ma go nie być oczywiście dla pracowników sklepów, sprzedawców
zdjecie uzytkownika
Misk - 2016-03-04 18:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiadomo, że jakiś socjal lepszy jest niż żaden. No ale nie tylko sprzedawców Tesco poszukuje. Ja widzę fajną ofertę na doradcę klienta. Z tego co widzę to dają bony świąteczne do wysokości 700 zł, bony okolicznościowe na rozpoczęcie roku szkolnego, wyprawka na okoliczność urodzenia dziecka, upominki jubileuszowe za staż pracy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tesco!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert