Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tesco

Pracowałeś w firmie Tesco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Uśmiechnięta - 2011-04-27 20:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm jak tak wszystko to czytam, to się zastanawiam czemu tak późno rozstałam się z TESCO. To prawda ostatnie pół roku pokazuje jak tesco lubi zatrudniać, awansować ludzi niedouczonych niekompetentnych, na których można łatwo wpłynąć i kierować, piszę oczywiście o kierowniczych stołkach (piszę o najnowszych nabytkach TESCO OZIMSKA). A taki kierowniczyna żeby ukryć swoja niewiedzę zaczyna stosować mobbing bo jak to inaczej nazwać rozkazy, terminowość a raczej zadanie wykonanie co do minuty...., nie przyjmowanie argumentów "tylko chce się pracować....." Omijajcie to TESCO szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-04-27 23:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowac można wszędzie. Jak Wam się kierownicy nie podobają to trzeba znaleźć takie miejsce, gdzie kierownicy będą ok.
Po co się męczyć?
Sklep to nie jedyne miejsce pracy...w końcu 24 h, świątek piątek i niedziela.
Trzeba mieć zdrowie.
zdjecie uzytkownika
N - 2011-04-28 19:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowiedzi są naprawdę interesujące a gdzie w Tesco na ozimskiej jest poszanowanie praw człowieka????????? Jakieś totalne nieporozumienia.Jak traktuje się pracowników i jak przeciwdziała się TAKIEMU TRAKTOWANIU (CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI WILKIEM). [usunięte przez moderatora] na porządku dziennym zastanawia jedno Gdzie jest INSPEKCJA PRACY,ZWIĄZKI ZAWODOWE itp.. PYTAM GDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Hiacynta - 2011-04-29 00:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek człowiekowi wilkiem?
To chyba problemem samym w sobie są ludzie.
To pracownicy tworzą przedsiębiorstwo.
zdjecie uzytkownika
n - 2011-04-29 18:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie bo jeżeli jest kiepska sytuacja i kierownik wymaga od ciebie zdań lub nakazuje ci powiedzieć o czym rozmawiają pracownicy lub co słyszałaś lub słyszałeś od innych na taki lub taki temat to nie zrobisz tego????? Na pewno zrobisz bo tego od ciebie wymaga twój kierownik i musisz się podlizywać i tym samym donosisz na innych pomimo tego iż nie masz pewności czy mówisz prawdę czy ktoś nie został niesłusznie oskarżony o coś o czym niema zielonego pojęcia a jest tylko ofiarą.Warto zastanowić się czy nasze słowa plotkowanie nie zrobi komuś krzywdy.A TYM KTÓRZY TAK DONOSZĄ ŻYCZĘ ZASTANOWIENIA SIĘ NAD SAMYM SOBĄ I TYM CO ROBIĄ,BO TO CO ROBIĄ WCZEŚNIEJ CZY PÓZNIEJ WYJDZIE I SAMEMU TRZEBA WYPIĆ PIWO
zdjecie uzytkownika
niespodzianka - 2011-05-03 08:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm najlepsze przenieśli pewna panią z placu teatralnego na ozimska 72 na seniora następna porażka ta panie nie umie inaczej rozmawiać z pracownikiem jak go zgnębić pełny [usunięte przez moderatora] ( usunięte przez administratora ))ps lider jest nie lepszy ;p suchej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-16 16:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka w tym tesco. odechciewa sie robić tam zakupy, pracownicy nie wiedzą co i gdzie leży,
ponoć jakis remont maja czy coś takiego. a z kierownictwa to mało który jest kompetentny,
przestaje robić tam zakupy, bo jest coraz gorzej.pozdr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-15 18:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co nikt nie pisze, wszystko niby fajnie?
Gratuluję panu dyrektorowi nowych pomysłów i jazdy po równi pochyłej w dół z tym sklepem, :(
zdjecie uzytkownika
mycha - 2011-07-31 23:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos wiem na temat tej pani hahaha porazka z nia byla na placu teatralnym, zarozumiala i zadufana kobieta, ktora sama nie wiedziala co mówi. jedyne co jej dobrze wychodziło to donoszenie i znęcanie się nadpracownikami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-31 23:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kojarzycie może kierowniczkę tesco na zaodrzu
to dopiero porażka. kobitka sama najpierw była zwykłym pracownikiem za donoszenie wskoczyła na wyższy piedestałek. Ludzi traktuje jak służbe. najlepiej to charować na dwie zmiany i nic nie odzywać się o godziny do oddania a nie daj boże o zapłacenie za to.
zdjecie uzytkownika
yyy ona;) - 2011-11-04 14:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tesco na placu teatralnym i nie narzekam;) sklep się jako tako trzyma my robimy to co mamy robić i jest fajnie...oszczędzie sobie te głupoty..;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-02-09 09:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
A jak pracuje się w tesco na dziale przemysłowym? albo Bistro?
Jakie macie zmiany czym się zajmujecie?
zdjecie uzytkownika
Ginger - 2012-02-29 23:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tesco w Opolu to jeden z najlepszych pracodawców. Warunki pracy, socjal extra. Takiego dyrektora i personalnej można tylko pozazdościć. Szkoda tylko, że odchodzą...
zdjecie uzytkownika
stara - 2012-05-13 22:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie stało z [usunięte przez moderatora] z Opolanina?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-05-14 23:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postanowiła kontynuować karierę poza strukturami Tesco:)
zdjecie uzytkownika
lada - 2012-06-07 20:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno za [usunięte przez moderatora], chociaż nie bardzo w to wierze, pracowałam z nią jak jeszcze była seniorką, dała mi żółte światło ale nie dało się jej nie szanować.
zdjecie uzytkownika
Gall Anonim - 2012-07-04 12:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki [usunięte przez moderatora] , kretyńskie układy i tyle. Lepszej dyrektorki Plac Teatralny nie miał. Zawsze był gotowa do pomocy , nie było krzyków i wrzasków a przede wszystkim poniżania ( przy poprzedniczce to było nagminne) . Wiec jaki [usunięte przez moderatora] banda nierobów którym sie nie chaiało pracowac i postanowili sie poskarżyć bo im tak źle było. Ale przyjdzie i na nich czas , to zawsze wraca :) .Pozdrowienia dla [usunięte przez moderatora] :(
zdjecie uzytkownika
weer - 2012-09-08 07:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pl.teatralnym dyrektora zwolnili, to fakt... ale przeszedł on na ozimską :/ i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .....
zdjecie uzytkownika
wykidajł - 2012-09-11 19:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze szybko skonczyc kariere.Obaj dyrektorzy opola to [usunięte przez moderatora]. niewiele potrafia, zwlaszcza ten z opolanina.bodzio wywalil wszystkich, no prawie wszystkich ktorzy cos potrafia wiec powsadzal na stolki kolki. nowy regionalny szybko powyrywa chwasty.a bodzio bije na hotel.poniosl wilk razy kilka, poniesli i wilka.legendy kraza o tym co dyrektor z opolanina wygaduje, biedak nie wie nic.sklep nie wyglada, nikomu to nie przeszkadza, nikt nie widzi.pamietam inne czasy. a na ozimskiej lady kiedys wygladaly lepiej, nie da sie ukryc.
zdjecie uzytkownika
MISIEK - 2012-09-21 20:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] I UKŁADY W JEDNYM I NIC WIĘCEJ ZATRUDNIA SIĘ OSOBY KTÓRE NIC NIE POTRAFIĄ ROBIĆ PRZYKŁADEM JEST NOWY SENIOR NA OZIMSKIEJ [usunięte przez moderatora] który w kółko powtarza tylko jedną rzecz BĄDŹMY WRAŻLIWI koleś nie udzielił pomocy jednemu z pracowników który miał zawał a na zebraniu jak tylko został poruszony ten temat to się tylko zaśmiał i nic więcej, prosząc tego człowieka o jaką kolwiek pomoc słyszymy tylko jedno \\\" zadzwońcie do innego sklepu i spytajcie się jak oni sobie z tym poradzili\\\" każdy dzień tego kolesia to zaczyna się od wypicia kilku kaw a jak tylko zauważy ze pracownik pije sobie kawę albo inny napój to robi mu awanturę jak nie ma dyrektora to na telekonferencję zabiera z sobą któregoś z kierowników bo sam nie wie jak ma się odezwać, nigdy dla nikogo nie ma czasu a kilka dni temu zamiast pomóc dziewczynie z działu przemysłowego to stał jak kołek i wpisywał sobie numery do swojego telefonu służbowego.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MISIEK || - 2012-09-21 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dyrektor jest jeszcze lepszy ostatnio na zebraniu ditlo powiedział ze ludzie w tym sklepie chcą go wykończyć i żeby wszyscy pracownicy i kierownicy postawili się w jego położeniu i żeby tylko wiedzieli jak on się musi czuć jak przyjeżdża regionalny i robi z nim obchód. Koleś jest śmieszny i to bardzo bo jak może się pracownik czy kierownik postawić w jego położeniu jak ani kierownik ani tym bardziej pracownik nie zarabiają tyle co on więc nigdy te osoby nie będą mu współczulny ponieważ pensja którą dostają nie pozwala im na to. Do tego Tesco trafiają coraz bardziej ciekawi ludzie mówię o dyrektorach i seniorach ciekawe kogo nam centrala przyśle po tym dyrektorze :-), już za kilka dni mam zamiar wysłać do Kapelanki w Krakowie DŁUGI DŁUGI DŁUGI list z opisem co się dzieje na naszym sklepie jak również zdjęcia jak sklep naprawdę wygląda i jak się traktuje pracowników

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maryna - 2012-09-23 21:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niech sobie przypomni jak [usunięte przez moderatora] roił mu obchody i nic nie chciał widzieć!! Jak wszytsko było pięknie i cacy cacy!!teraz jest oceniany jak wszyscy, modlitwy do bogdana juz nie wystarczają!!!
zdjecie uzytkownika
Zew Natury - 2012-10-04 11:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
san seni [usunięte przez moderatora] jest Boski, wszystko wie i potrafi, on chce Was nauczyć samodzielności, to jego przesłanie i misja w Tesco :P powinniście brać z niego przykład - proponuję zacząć od spodni :P
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-30
Żródło: Gowork.pl
Kielce
(świętokrzyskie)
Specjalista ds. Technicznych Miejsce pracy TESCO Kielce, ul. Świętokrzyska 20  Opis stanowiska (zadania):  Regularna kontrola i konserwacja (naprawy) urządzeń technicznych wg wytycznych organizacyjnych i dokumentacji technicznej. Zapobiegam awariom i problemom technicznym. Przeprowadzanie drobnych naprawy budynku, urządzeń małej architektury, instalacji i urządzeń (również prace na wysokości powyżej 3 metrów) Zarządza
zdjecie uzytkownika
tescowiec - 2012-12-31 14:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spojrzcie na moje wpisy tescowiec na tesco magazyn teresin, z grudnia.
pozdrawiam w walce o lepsze jutro.
zdjecie uzytkownika
placek - 2013-08-10 22:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, czy obecni pracownicy powiedzą mi na temat zarobków w Tesco w Opolu? dostajecie umowę o pracę czy lecicie na zleceniu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x