brak logo

West-Pol

Jarocin

Opinie o West-Pol

OKO 2016-10-14 22:46
Praca ciężka, niskie wynagrodzenie. Jeśli ktoś wybiera się na myjke do Zeven to nie polecam. Mieszkałem ze swoim kierownikiem, codzienne libacje, upijanie się do nieprzytomnosci, sikanie pod siebie. Zastepca kierownika podobny chlejus. Janusz alfons ich, najbardziej fałszywy ze wszystkich. Wszyscy normalni ludzie uciekają stamtąd po kilku dniach. Brak szacunku dla pracowników ze strony kierownika oraz innych zarządzających. Jeśli jesteś chory to z pójściem do lekarza wiąże się znajomości języka, bo firma w ogóle się tym nie interesuje, musisz załatwiać wszystko sam. Pozdrawiam trzy normalne osoby jakie tam poznałem Szymon, Piotr i Igor.
12
Tomek J 2016-10-14 23:41
Nie polecam tej firmy. Pracowaelem tam ponad rok..............totalne dno....wyzysk....wyciskaja ciebie jak cytryne i gow....z tego masz....teraz doszly wszystkie wolne czwartki i wyplaty zmalaly o ok 25 % teraz to ponizej 1000 sie schodzi.................porazka
7
Olek 2016-10-16 03:24
Ja slyszalem, ze ich oddział w Szczecinie od niedawna daje niezle zarobic. Zmienila sie gora i ida na reke. Z tego co wiem to teraz szukaja Polakow bo Ukraincow maja juz dosc. Co prawda jest tam pod firma jakas z Czestochowy, ale toWest pol ustala wszystko i idzie sie dogadac z nimi. Jakby co to moge dac namiary.
jazgt 2016-10-18 11:10
@Olek ale wiesz co mniej więcej oznacza to, że dają zarobić? Jakieś konkretniejsze sumy może znasz? :)
Wlad 2016-10-25 11:48
Stawka jest solidna sam pogadanj z ludzmi ktorzy tam pracujo. Co najwazniejsze mozna normalnie pracowac
meksyk 2017-01-15 08:24
West-pol okrada na pensjach.Kombinuje z podatkami,można to udowodnić.
6
Ktosik 2017-01-19 11:52
A czy ktoś wie gdzie teraz podziewa się ( usunięte przez administratora ) ? Pracowała w Lingen albo w Zeven? Podobno już w Westpolu nie pracuje.
1
Arbeiten 2017-02-02 05:58
Jak nie polecasz to dlaczego robilas tam zwei jahre???
Glupoty piszecie, pracowac trzeba a jak chcecie miec wiecej niz 1k euro to zostaja jakies kursy na wozki widlowe spawacz itp...
Firma jest OK, pozdro dla pan lekkich obyczajow
:-*
meksyk 2017-02-04 12:35
Ale jaja się robią na uboju.Niedlugo pęknie bańka
2
Jonas 2017-02-12 17:39
Nie polecam pracy w West-Pol w Ringhaim
3
Konan1 2017-02-28 08:08
nie radze zatrudniac sie w tej firmie ani babenhausen ani schaafheim praca murzynska po 14 -15 godz brak opieki medycznej jeden z samozwanczych brygadzistow to idiota bez wyksztalcenia prostak i zwykly burak ..warunki mieszkaniowe Masakra oplaty 200 euro za nic a wynagrodzenia smiech i placz
3
Konan1 2017-02-28 08:18
Brawo ktos normalny i realistycznie sie wypowiedzial o westpolu dzialajacym Ringhaim Schaafhaim Babenhausen banda zlodzieji i oszustow czas pracy jak kolega napisal wyzysk polaka przez polaka a jeden z brygadzistow vel..Koziol najwiekszy idiota na swiecie prosty burak bez kultury i wyksztalcenia ...idiota to za malo ...kiedys pracujacy w piekarni noszacy worki z maka i kopany po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo do niczego innego sie nie nadawal a teraz samozwanczy brygadzista prostak i patol ...nie sluchajcie pozytywnych opini bo to sciema ..i nie ma pozytywow ...
8
wiki 2017-03-09 19:21
Tragedia....masakra.ponoć zamykają zakład Zeven. Nie polecam
2
meksyk 2017-03-10 03:36
Ubojnia zamknięta,splajtowała....NIE SŁUCHAJCIE WEST-POLU ŻE ZMIANA WŁAŚCICIELA!!!!!To nieprawda........To koniec......
4
jk 2017-03-10 19:17
i w końcu dojdzie do zamknięcia Vionu w Zeven :)
na kim teraz "słodki" będzie się znęcał psychicznie? i wyzywał pracowników?
3
Joanna 2017-03-13 15:11
@gość 2017-03-10 14:44 możesz powiedzieć coś więcej na temat sytuacji w firmie? Chętnie usłyszymy coś na temat tego jak Ty odbierasz warunki zatrudnienia oferowane przez West-Pol?
gość 2017-03-16 12:37
Ogólnie to już tam nie pracuje ale nie polecam , jak chcesz mieszkać w normalnych warunkach i zarobić to daj sobie spokój z West-pol , warunki zatrudnienia to czysty wyzysk , przykładowo w Ringheim jest prowadzona podwójna ewidencja czasu pracy , robisz po 14/15 godzin plus soboty bez dodatków za godziny nocne i święta , za to wszystko zarobisz na czysto około 1000 € ....
3
Biały 2017-03-31 13:26
to prawda ze zamykają zakład w Zeven.
4
Biały 2017-03-31 13:26
to prawda ze zamykają zakład w Zeven.
3
ja 2017-04-05 17:25
tak
2
Biały 2017-04-16 18:04
A co z pracownikami czy zapewniają pracę
1
robiszalbonierobisz 2017-04-17 22:48
do domu albo vion salalomon xd
4
murzynowo 2017-04-21 16:50
piszcie co tam ciekawego w murzynowie bo nudy ;p
1
Anonim 2017-05-21 13:47
Do Szefostwa.
Niech sie panstwo zainteresuje sytuacja pracownikow w Ringheim bo ludzie sa zmuszani do pracy ponad swoje sily pracuja po 12, 13 a nawet 15 godzin i wielu wyrazilo chec zgloszenia sprawy do zoolantu, ambasady albo jeszcze gdzies dalej... . W biurze powierzono wladze Pawlowi M. (Koziol) ktory ciagle obraza i skloca ze soba ludzi wymyslajac na nich nie stworzone rzeczy ktore sa jednym wielkim klamstwem. Prace ustawia tak zeby jego rodzina i znajomi jak najkrocej pracowali i zeby mieli jak naj lzej przez co cierpia inni. Nie ma on w ogole zielonego pojecia jak powinna prosperowac taka firma.
8
prezydent BUL 2017-06-03 23:24
zmień pracę i weź kredyt ;D
3
ja 2017-06-04 12:15
prezydent BUL 2017-06-03 23:24
Ciekawe czy bedziesz tak pisal jak kolejny zaklad gdzie west-pol pracuje zamkna:-)
1
Joanna 2017-06-05 10:14
@Anonim próbowaliście wysyłać informacje o sytuacji, o której wspominasz bezpośrednio do firmy? Jeśli w firmie występują nieprawidłowości jeśli chodzi o wykonywanie obowiązków przez pracowników to również najskuteczniej informować i załatwiać takie sprawy wewnątrz firmy.
2
Do Westpol Chojnice 2017-07-23 20:18
Przedstawiam sytuacje w Ringheim , Wszyscy tam rządzący na czele z Krystianem W. i Pawłem G. , Paweł M. to banda złodziei i wyzyskiwaczy , dorabiają się kosztem zdrowia i dobra reszty zwykłych pracowników .
Pozdrawiam.
4
( ͡° ͜ʖ ͡°) 2017-07-23 20:53
To co piszesz to nic nowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
Do Westpol Chojnice 2017-07-23 21:04
Tylko dlaczego nikt się tym nie zajął od strony prawnej tym co trzeba , najwyższy czas zrobić z nimi porządek !!!
1
Pracownicy Westpol Ringheim 2017-07-23 21:09
Jeśli w najbliższym tygodniu nie dojdzie do spotkania ze ścisłym szefostwem firmy Westpol , to w takim przypadku zgłaszamy równocześnie pozew zbiorowy do niemieckich i polskich organów ścigania tego typu nieuczciwych praktyk .
1
Pracownicy Westpol Ringheim 2017-07-23 21:29
Jeśli w najbliższym tygodniu nie dojdzie do spotkania ze ścisłym szefostwem firmy Westpol , to w takim przypadku zgłaszamy równocześnie pozew zbiorowy do niemieckich i polskich organów ścigania tego typu nieuczciwych praktyk .
1
Anonim 97 2017-08-05 18:27
Witam. Przedstawie wam prace w West pol Ringheim. Wyzysk malo powiedziane! Atmosfera? Fatalna jak nie polizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie bedziesz mial/miala dobrego stanowiska. Jezeli przyjezdzasz jako swiezak-współczuję! Obgadywanie na 100% wysmiewanie sie. Jesli jestes juz przypisany na jakas linie.osoby tam juz pracujace dluzszy okres z Ciebie drwia,smieja wchodza na psyche,ze sie do niczego nie nadajesz. Masakra jakas. Brygadzisci tez sa tam"zajebisci" z jednym z ktorym bylo kozna pogadac normalnie na poziomie jak czlowiek z czlowiekiem to jest Dawid. Bardzo przyjemny do pogadania i do udzielenia pomocy. Czlapek następny as wielce narobiony idiota a w biurze jak tylko nie bylo juz Krystiana i Guta to spal cala zmiane niz pilnowac planów. I najwiekszy as "pan" Koziol. Najwiekszy idiota ktorego poznalem. Najchetniej to bym mu pysk obil za to wywyzszanie sie ponad wszytskich. Nosi sie jak gówno w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nic wielkiego nie robi tam. Aby lazi i trzyma z tymi kto mu lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A on natomiast lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Krystianowi poniewaz gdyby nie on to by na pewno nie zostal tym brygadzista za to chodzenie. Najgorszy i wscipski maly karzel! Na pewno nie jeden ktory sie tak zwolnil przez niego najchetniej obil by mu ta zaklmana falszywa twarz! I tego mu życzę. Pochodzi z wiochy a pana gra idiota najwiekszy nierob i klamca! A jak cos mu sie nie podoba to.leci do biura i kapuje u Krystiana cwaniak.Co do Krystiana to nie mam zlego zdania tylko za duzo slucha tego koziolka a on najwieksza scieme wali i ze wszystkich drwi tak jakby on byl jakis piekny i zapracowany haha! Pan Gut tak samo niby taki mily a nie wie co sie dzieje na hali totalne dno. Nie polecam twgo zakladu. Mozna sie wykonczyc psychicznie przez nie ktore cwianiary na linii i cwaniakow. Wszyscy wszechwiedzacy a gownem sa! Tak samo byli traktowani jak swiezaki i dlatego sie zgrywaja. Prawda jest taka,ze Krystian powinien tam polowe ludzi zwolnic.na charakter i ta atmosfere ktora tworza te mordy zaklamane. Bardzo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera! I dlatego tam nowi nie chca przyjezdzac bo starzy odrazu ich wejda na psyche taka prawda!!!!! A co do zarobkow to jest tak,ze kto nie lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten bedzie zarabial po 1000 euro za 12 14.godzin [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w -1 stopnia na hali powodzenia i NIE POLECAM!!!!!!! jezeli nie będziesz oszczedzal to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przywieziesz do Polski i ani czasu zeby wyjsc do sklepu na pozadane zakupy. Zanim chcielibyscie sie wlasnie tam wybrac to przemyslcie sowja decyzje z 100 razy! Zegnam i pozdrawiam pana Koziolka haha.
4
Anonim 12345 2017-08-06 15:00
Praca w Ringhiem w westpolu to juz powinno się zajac wlasciwe biuro! Krystian prezes w ogole nie wie co sie dzieje na hali jaka tam jest atmosfera lub inaczej brak atmosfery. Osoby (niektóre) ktore juz dluzszy okres tam pracuja wchodza nowym osoba które chcetnie chca sie nauczyc pracy na poszczególnych liniach na psyche! To jest nie do opisania. Znajda sie osoby (jest ich nie wiele) z którymi da sie przepracowac mile te 12/14 godzin pracy bez jakis zaczepek wyszydzania kto jak pracuje.Fakt zwracaja uwage jak cos zle zrobisz,ale napewno nie wchodza na psyche jak poszczegole tam osoby! Ze sie do niczego nie nadajesz,ze po tygodniu pracy juz masz wszystko wiedziec jakie ida folie na poszczegolne artykuly i same plany juz powinienes znac na pamiec haha! Bo sa tam takie idiptki i idioci co juz przy nich powinienes po dniu pracy spiewac plany i folie na pamiec haha debile!!!! Krystian pewnie o tum nic nie wie,ale tak jest na liniach!!!!!!!!Co to do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoła jest? Czy praca? Sa takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co mysla,ze sa panami tego zakladu a taka prawda,ze to Ci sami ludzie co my! I tez sie na wszystkim nie znaja a potrafia scieme walic a na Ciebie gadac! Glupota ludzka nie zna granic! Chetnie bym sie ujawnil,ale nie chce pogorszyc sytuacji. Przepracowalem nie dawno nie caly tam rok i w zadnym wypadku tam bym nie wrocil jezeli brygadzista jest pan Pawel zwany Kozlem! Najwiekszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciemniacz lubi sie.podlizywac i kapowac Krystianowi zeby trzymac sie tego stanowiska bo na frostach niedal by rady! Trzyma tylko ze swoja rodzinką i ich znajmomi reszte to potrafic zgnoic wyszydzac i smiac caly Koziolek brawo dla Ciebie!. A konkretnego nie potrafi doradzic i pomóc! Mam nadzieje,ze za te przekrety ktore tam sa m.in za sprawka Koziolka to sie kiedys skonczy i Koziolek sie doczeka sprawiedliwości za swoja nie przypisana wladze na hali i za to jak pptrafi sie smiac z ludzi a sam.byl swiezakiem i ppchodzi z wiochy. Panie Kozle odrazu Warszawy za swoje czyny nie wybudujesz haha. Jezeli zmienia sie tam warunki i atmosfera pracy a brygadzista NIE bedzie pan Kozioł ktory sie sam nim zrobil to i beda sprawiedliwe wyzsze stawki za ta prace- chetnie wroce tylko nie wiem czy to realne pozdrawiam! To jest cala prawda o tym zakładzie. Tez bylem wyszydzany wismiewany ze sie do tej roboty nie nadaje ze stoje ze nic nie robie. Az w koncu juz nie wytrzymalem zjechalem .Na prawde atmosfera i te osoby ktore juz tam robia po 2,3,4 lata sa bardzo nie sympatyczni!!!!!!!! Powinni te osoby juz dawno pozwalniac bo przez takie OSOBY nie ma.nowych mlodych ktorzy na pewno by sobie bez problemu poradzili bo robota nie jest ciezka i jakos specjalnie trudna. Zegnam. I przemyslcie swoja decyzje jezeli wlasnie tam sie wybieracie.
3
Anonim 97 2017-08-06 15:10
Haha brawo dla Ciebie!!!!! Prawda prawda prawda!!!! Zgodze sie z tym! Pozytywnych opinii tutaj nie znajdzecie bo to jest sciema. Ten zaklad to sciema! A KOZIOL nadzwyczajny burak prostak ktory sie uwarza za pana West polu! Fakt pracowal w.piekarni i pochodzi z wiochy a nosi sie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kiblu! Pozdrawiam kto nie ma układow wlasnie z nim to nie polecam psycha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na cale życie! A Koziolka to juz dawno powinni zwolnić albo dac na froste to by sie posral predzej a na brygadziste to trzeba konkretnych osob ktore udziela racjonalnej pomocy i nie beda sie z Was szydzic i smiac. Caly KOZIOL kretacz i tyle.
3
12345 2017-08-11 08:52
Kozioł najwiekszy dupowlazl z ktorym sie spotaklem. Kretacz jak ich malo! Ustala godziny pracy tak zeby jego "kocjane siostry" wyszly wczesniej a ty po 15 godzin jeb. Nt nie masz czasu na cieply posiłek. Bo odrazu kapiel i spac i na 6 do pracy. Haha żenada.
1
Szaszłyk 2017-08-25 12:04
WITAM !! Czytam sobie te wszystkie komentarzy odnośnie Grossostheim i stwierdzam , że Wy sami nie wiecie czego chcecie.. W powyższych komentarzach piszecie, że jest tak źle ,ale jakoś nie kojarzę żeby ktoś dał wypowiedzenie , jakby było tak naprawdę ciezko i niedobrze to byśmy tu wszyscy siedzieli?! Jak wam tak źle to do biura i na POlske ,a nie wypisujecie komentarze jak Wam strasznie biedactwa!! Wypisujecie obelgi na temat koziolka , tylko szkoda ,ze zadna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie napisze, że jak chce wyjść wcześniej do domu bo ma sraczke, albo jak zbliża się jej urlop to biega za nim już od tygodnia i jest tylko" Pawelku będę mogła wyjść wcześniej bo jadę na urlop ? " Czemu nikt o tym powyżej nie wspomniał ?? O Prezesie też piszecie , a czemu nikt nie napisał ,że nie robi nikomu problemu praktycznie z niczym ? Potrzebujesz jechać na urlop czy inne rzeczy załatwić to zawsze pomoże .. widzę że wszystkim komentującym powyżej to wszystko gdzieś umknęło .. pozdrawiam z pauzy i do zobaczenia przy stole !
6
Szaszłyk 2017-08-25 12:04
WITAM !! Czytam sobie te wszystkie komentarzy odnośnie Grossostheim i stwierdzam , że Wy sami nie wiecie czego chcecie.. W powyższych komentarzach piszecie, że jest tak źle ,ale jakoś nie kojarzę żeby ktoś dał wypowiedzenie , jakby było tak naprawdę ciezko i niedobrze to byśmy tu wszyscy siedzieli?! Jak wam tak źle to do biura i na POlske ,a nie wypisujecie komentarze jak Wam strasznie biedactwa!! Wypisujecie obelgi na temat koziolka , tylko szkoda ,ze zadna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie napisze, że jak chce wyjść wcześniej do domu bo ma sraczke, albo jak zbliża się jej urlop to biega za nim już od tygodnia i jest tylko" Pawelku będę mogła wyjść wcześniej bo jadę na urlop ? " Czemu nikt o tym powyżej nie wspomniał ?? O Prezesie też piszecie , a czemu nikt nie napisał ,że nie robi nikomu problemu praktycznie z niczym ? Potrzebujesz jechać na urlop czy inne rzeczy załatwić to zawsze pomoże .. widzę że wszystkim komentującym powyżej to wszystko gdzieś umknęło .. pozdrawiam z pauzy i do zobaczenia przy stole !
6
Bajoo 2017-08-25 23:29
Brawo Ty . Zgadzam sie w 100 %
6
mlekodajek 2017-08-26 11:14
sprawdza się tutaj przysłowie : krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje =)
3
12345 2017-08-27 14:30
Swój swojego broni ale obcy ludzie widzą to innaczej, to że ludzie za nim biegają zeby wyjść wszcześniej to Kozioł tak nauczył bo jak sie za nim nie bedzie chodziło to jako ostatniego cie wypuści. Ha ha znalazł sie obronca Koziołka biedny kozioleczek nigdy nie winny wszyscy zle robia tylko nie on. Żenada
Liniowa 2017-08-27 21:20
Ooo ktos sie odwazyl w koncu... Wielkie Brawa i uklony do KOKO . Widze obiektywna opinie , bo jak czytam, to smiac mi sie chce z Was wszystkich. Przedszkole ... Co jedena to lepsza opinia. W tym zakladzie nigdy nie bylo sprawiedliwosci i nigdy nie bedzie. Kto bedzie trzymal z tzw. KOZIOLKIEM to bedzie wychodzil szybciej, bedzie mial lzejsza prace itd. A reszta bedzie od czarnej roboty, nikt tego nie zmieni. Prosze udac sie do West-polu w Chojnicach w celu wyjasnienia zaistnialej sytuacji.
2
✈✈✈✈ ---- Polen 2017-08-27 22:42
Kogo to obchodzi jak niedobrze ✈Polen✈ za 10zł za godzine.
3
✈✈✈✈ ---- Polen 2017-08-28 00:28
pamiętajcie że jesteście tak doceniani i i szanowani w waszej jakże ciężkiej pracy w Polsce. Bo przecież tyle się dorobiliście waszym opierdalaniem przez miesiąc pobytu w Grośtajm, dlatego być może ci starczy na jakiś stary przechodzony samochód przepierdziany przez 20dziestu Niemców,ale nie masz się czym martwić! bo wiadomo że na polskich wsiach jak np. niepart to będzie niewątpliwy hit =) =)
Dalej---- możesz już tylko zjeżdżać i jechać po całym salomonie że tak ci było źle ohh ahhh, zamiast np szukać kolejnej roboty pod twój opierdaling albo chłopa żeby cię utrzymał i się z tobą "żenił"(5oo+) bo jesteś taka piękna❤.
6
Koko 2017-08-28 03:27
Po pierwsze kto tu mowi o calkowitym zjezdzie do Polski ;) Chyba tylko glupiec by siedzial bezczynnie w domu i czekal az Manna z Nieba poleci.. Wystarczy ruszyc glowa i znalesc sobie lepsza prace , godniejsza uwagi i wynagrodzenia. Jesli satysfakcjonuje Cie 500 + to do roboty i bedzie z czego sie utrzymac ;) ;) Nie kazdy wiaze przyszlosci w Salomonie , ale widze kogos PRAWDA W OCZY KOLE !!!!
1
Anonim 12345 2017-08-31 22:20
Ale wy pie...... Jeba....Patologia
2
Anonim 2017-08-31 22:59
Kto chce zarobic to zarobi a jak ktos przyjezdza zeby glupa palic to mowi sie trudno. Nikt nie mowil ze bedzie lekko,a tez nikogo nie trzyma tu nikt na sile......nie pasuje zwalniac sie wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Pozdrawiam.
7
mee....meee... 2017-08-31 23:08
Napisze coś szczerze od siebie.Obecnie pracuje w Ringheim . Jest to najlepsza praca jaką kiedykolwiek miałem.Spełniam się zawodowo i jestem usatysfakcjonowany.To praca nie dla każdego!Trzeba wykazać się ponadprzeciętną siła(do dzwigania kist), wyrobionymi mięśniami nóg(długie stanie), uporem,zaciętością,a do tego niebywała inteligencja(trzeba rozróżniać rodzaj mięsa i dodatkowo zapamiętać nazwę po niemiecku!)Ci, co wstawiają te negatywne opinie, to po prostu osoby,które nie poradziły sobie,a teraz z pewnością żałują ze zjechały! Godziny pracy jak dla mnie ok. W końcu przyjechałem tu tylko do pracy,co robić po? Ludzie przemili, bardzo pomocni, na pauzach bardzo rodzinnie. Bardzo polecam ten zakład, o niemiecki nie trzeba sie martwić, zawsze znajdzie się ktoś, kto pójdzie z tobą do lekarza nawet w przypadku biegunki czy bólu głowy. Pozdrawiam serdecznie moich szefów Krystiana, Pawła G.,Dawida,Krzyska,Tomka,Norberta i Pawła M.
9
Kamil 2017-09-01 21:40
Chłopie zastanow sie co Ty w ogole piszesz. Rodzinnie na PAUZACH ? Ha ha chyba sie mineles z powolaniem... Od kilki dni sledze wpisy i nie moge w to wszystko uwierzyc. Fakt praca nie jest lekka i te godziny wykanczaja, ale praca jak wszedzie. Sytuacja jaka tam panuje to porazka totalna!! Mysle ze takie sprawy mozna poruszyc gdzies indziej niz na forum bo wszyscy sie z Was smieja, szczegolnie z KOZIOLKA. Sprawy mozna inaczej pozalatwiac i nie trzeba nikogo obrazac itd. Jesli chodzi o Twoich szefow to z tego co sie orientuje sa Nimi Krystian W i Paweł G reszta to pionko ktorymi sie posluguja wiec nie obrazaj swoich Szefów !! Pozdrawiam
Joanna 2017-09-11 09:49
@Kamil jaka sytuacja panuje w firmie West-Pol? Czy możesz powiedzieć coś więcej o tym? @mee....meee... widzę, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Czy udało Ci się może dostać jakąś podwyżkę? Jak długo pracujesz w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o West-Pol - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie West-Pol