brak logo

Carolina Medical Center

Warszawa

Opinie o Carolina Medical Center

anonim 2009-06-03 13:37:02
Ludzie dajcie sobie spokoj z ta klinika!Tylko strata duzych pieniedzy!Mnie naciagneli potwornie i mialem komplikacje i teraz nie chca sie przyznac!Na koniec chcieli mnie nafaszerowac psychotropami!ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nina 2009-08-11 20:14:27
Twoja wypowiedz jest idiotyczna! Uważam,że nie tylko powinni nafaszerować Cię psychotropami ale wysłać do Psychiatry!
GORZEJNIZZLE 2009-09-25 19:36:39
zero pomocy, jechałam 150 km z nadzieją że pomogą przy komplikacjach po złamaniu nogi w piszczelu i dowiedziałam się od lekarza że jest źle co wywnioskował z przyniesionych przeze mnie zdjęć, nogę nawet nie bardzo obejrzał ale skasował 220 zł ANI JEDNEJ MAŁEJ RADY TRAGEDIA!!!!!!!!
1
buli 2009-11-01 20:18:40
chyba nie chodzi o zlamania na tym forum tylko o zatrudnienie . work znaczy praca.... skargi na opieke zdrowotna nalezy kierowac do zeszytu skarg i zazalen, ja chce sie dowiedziec jakie sa zarobki w CC.
didi 2010-09-06 13:34:24
zarobki są fatalne.. [usunięte przez moderatora] jak dziki osioł a oni robią łaske ze dadza podwyzkę.. zaczynasz od ok 1350 do ręki. Ogólnie kierownictwo nie wie co sie dzieje i chyba nie ma pojecia o tym co robi bo jest tam jeden wielki bajzel. =)
3
były pracownik 2012-08-03 14:51:09
Ja tam pracowałam mimo że miałam mieć po miesiącu pracy umowę 3-miesięczną dostałam kolejne dwie umowy zlecenie. Dziewczyny w recepcji jak [usunięte przez moderatora] oczywiście nie wszystkie. Ale tych żmij było więcej rządziły kierowniczką. Atmosfera fatalna. A moje stanowisko pracy mieściło się w kontenerze.
Mufin166 2012-08-29 08:59:02
Witam,
Jestem fizjoterapeutą i własnie planuje zmianę miejsca pracy, myślałem się wybrać z CV do carolina medical center i chciałbym wiedzieć jaka panuje tam atmosfera w pracy i średnia wysokość zarobków na tym stanowisku. Prosiłbym o wasze opinie na temat tej kliniki, dzięki z góry.
Fizjo 2013-04-13 12:37:56
[usunięte przez moderatora] Zero szacunku do pracownika, same obowiązki, żadnych praw!
cmc 2013-05-13 22:47:10
Pracujesz za darmo po godzinach, każą ci robić projekty i pisać artykuły pod ich logiem, zdarzyło się że w weekend trzeba było przychodzić na sprzątanie sali, za rehabilitację na nfz nie ma płatności bo jak twierdzą nie ma takiej usługi ale robić trzeba, często masz przyjść do pracy wcześniej ale i tak musisz siedzieć potem do 22 nawet jak nie ma pacjentów (mimo, że każdy jest zatrudniony na własnej działalności)... i co najśmieszniejsze wstrzymują wypłaty za nfz i grożą,że w ogóle ich nie zapłacą... to co się dzieje w tej firmie to brak słów, aniby z zewnątrz wszystko pięknie cacy...
kasia 2014-12-31 16:01:47
Hej, pracuje ktos może obecnie w Carolina Medical Center na recepcji i nie słyszał, by szukali nowych osób. Pracuje teraz w innej sieci, podobna firma, wręcz konkurencja i mam na reke 12 złotych netto za godzinę. Czy tutaj jest podobnie lub jest szansa, aby dostac więcej? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
Aneczka 2015-01-31 21:07:44
no widzę, że nie tylko ja wpadłam na ten pomysł. Byłam kiedyś pacjentką carolina medical center jednak teraz wszystko sie odwróciło i jestem już starsza i sama szukam sobie pracy. Pomyślałąm, że to by było bardzo ciekawe miejsce do pracy a mam z tym miejscem dobre wspomnienia bo pomogło mi bardzo z moim problemami ortopedycznymi.
anty-cmc 2015-09-20 14:54:11
Szczerze odradzam pracę w tej firmie. Zarobki porównywalne z tymi w Lux Medzie, a więc najniższe na rynku. Atmosfera fatalna. Na docenienie, pochwałę czy choćby szacunek nie licz. Zapomnij również o rozwoju. Ciągła rotacja, nikt nie chce z nimi współpracować na stałe. Chaos, nieudolne zarządzanie i brak wiedzy-tyle na temat Carolina Medical Center.
4
ja 2015-11-19 14:30:27
Odradzam współpracę również. Absolutny brak szacunku do pracownika i człowieka. Wrogie relacje między pracownikami, umowy śmieciowe, w zasadzie praca za darmo. Wymagania ogromne, w zamian ułuda i obłuda. Niestety bardzo na nie.
tedix 2016-05-13 17:04:32
myśle , że widocznie sparzył się czymś w rzeczywistości
Zostaw swoją opinię o Carolina Medical Center - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carolina Medical Center