brak logo

Antalis Poland

Warszawa

Opinie o Antalis Poland

ona 2010-04-01 12:03:47
zgadzam sie atmosfera z pozoru miła ale niestety... sam fakt w jednym pomieszczeniu tyle kobiet, nie spodobasz sie jednej to reszta na ciebie krzywo patrzy wytrzymałam tam tylko miesiąc również trzymałam sie z dziewczyną która była nowa, nawiązac kontakt ze starszymi- niewykonalny ,one takie specjalistki oddane firmie od kilku lat, to nic ze prawie straciły głos....szkoda zdrowia za marne pieniądze jak dla mnie strata czasu...
2
Ona 2013-03-17 19:36:27
Firma okropna, łamanie przepisów prawa, zastraszanie pracowników, brak poszanowania dla klientów. Bardzo ciężka atmosfera donosicielstwa wśród pozornie uśmiechniętych ludzi i niskie zarobki. Najgorsza firma w jakiej pracowałam.
Nie polecam.
Kaśka 2013-06-10 22:18:00
A ja byłam zadowolona z pracy w Antalisie, tyle że pracowałam jako handlowiec w terenie. Jak w każdej firmie są ludzie bardziej i mniej sympatyczni... ale ogólnie nie było źle. Zarobki średnie
mimezis 2013-06-25 20:49:56
Pracowałam w tej firmie kilka lat, więc wiem co mówię. Atmosfera w firmie dziwna, głównie dlatego że pracują tam same kobiety. A niektóre pracują tam długo i boją się o swoją posadę, więc jak się wyróżniasz albo odstajesz od reszty jest bardzo nieciekawie. (usunięte przez administratora) zarobki niskie, cele wysokie, premie się nie zgadzają, niekompetentne osoby w dziale personalnym. Umowa dobra, chociaż jest lojalka. Odradzam osobom ambitnym i chcącym się rozwijać, tam nie potrzebują takich pracowników.
Ania 2013-08-23 16:15:44
Potwierdzam poprzednie opinie. Na pieniądze nie narzekałam ale miałam dobrych, dochodowych klientów, dzięki którym realizowałam cele sprzedażowe. Odeszłam ze względu na "koleżanki" z najbliżeszgo rynku, który razem obsługiwałyśmy, obgadywanie podcinannie sobie nawzajem transakcji. Przyczynił się do tego również handlowiec pracujący w terenie, który chciał żebym wszystko za niego załatwiała a on w tym czasie obgadywał mnie, zamiast przekazać mi osobiscie obiekcje dt. mojej pracy. Wytrzymałam niecały rok...jedyny plus taki, że poznałam najlepszą przyjaciółkę.
AAA i jeszcze jedno, nie otrzymałam umowy na czas nieokreslony, pomimo 3 umowy i spełnianych wszytskich narzucanych celów kwotowych i ilościowych. To było dla mnie szalenie demotywujące i nie chciałam tam już pracować. Plusy to prywatna opieka medyczna i praca pn-pt 8-16
Nicola 2013-10-11 14:27:58
opieka medyczna do rzeczywiście spory plus w tych czasach:) a co o za opieka? w jakiej sieci medycznej? sam internista czy szerszy zakres?
2013-10-13 09:31:31
Opieka medyczna w Medicoverze i Damianie. Faktycznie - większość pracowników w biurze na Postępu to kobiety i przez to atmosfera jest specyficzna:) Ogólnie praca jest ciekawa a firma zapewnia świetny social. Wynagrodzenie podstawowe jest bardzo niskie - jednak w dobrych miesiącach można nadrobić prowizją (średnio naprawdę jest nieźle). Szczerze mówiąc nigdy nie zauważyłam żeby ktoś kogoś zastraszał...
3
wędrowna szyszka 2015-01-09 18:26:03
już kilka razy czytam jakieś wzmianki o socjalu w Antalis Poland Spółka z o.o. ale dalej nic konkretnego nie wiem. ważna to dla mnie sprawa bo akurat szukam nowego pracodawcy i zastanawiam się własnie nad ta firmą. możecie w takim razie rozwinąć tutaj na forum temat tego słynnego już socjalu? pozdrawiam
trelemorele 2015-02-28 18:22:27
Przyjdź na rozmowę i wypytaj wszystko :) Opieka w Medicoverze i Damianie, zwrot części kosztów za okulary jeśli masz pieczątkę od lekarza, że są niezbędne do pracy, można wykupić kartę Multisporta.
Mloda 2016-02-08 21:50:00
Cześć. Ostatnio kontaktowała sie ze mną ta firma w sprawie pracy w dziale sprzedaży jako asystentka. Czy ktoś moze powiedzieć cos wiecej o tej pracy? Jak zarobki, warunki socjalne itp?
Papeterek 2016-02-25 14:36:25
Jak każda korporacja ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne.

Plusy dodatnie:
+Pensja dla pracowników niższego szczebla ok, wypłacana terminowo a nawet kilka dni przed terminem;
+Praca w 100% zgodzie z kodeksem pracy i na podstawie umowy o pracę;
+Socjal na dobrym poziomie (opieka medyczna, karnet na siłownię, basen etc. bony na Święta, ubezpieczenie w Generali);
+Miła atmosfera pracy (o ile masz wyniki);
+W przypadku pracy jako przedstawiciel oczywiście laptop, telefon i samochód.
+Imprezy, imprezy, imprezy (raz lub nawet 2 razy w roku)!;
+W przypadku wypowiedzenia umowy (w moim przypadku) miałem 3 miesiące 100% płatnego urlopu;
+Możesz trafić na wspaniałego i motywującego do pracy szefa i poznać świetnych ludzi.
+Możliwość nabycia pierwszego doświadczenia.

Plusy ujemne:
-Możesz trafić na szefa lub partnera handlowego oderwanego granatem od pługa (ja trafiłem na szefa, który dzwonił po klientach i sprawdzał czy u nich byłem... i weź tu buduj wizerunek... porażka);
-Słupki sprzedaży ponad wszystko. Nieważne że zawinęły się z regionu trzy drukarnie... dlaczego sprzedajesz tak mało?
-Notoryczny brak podstawowych materiałów reklamowych;
-Firma posiada wizerunek najdroższej na rynku. Próba zmiany tego wizerunku powoduje wypieki na twarzach przełożonych.
-Częsty brak wsparcia ze strony Product Managerów, co potrafi położyć transakcję(a potem patrz pkt.2).
-Winę ponosisz zawsze Ty. Za wszystko.

Niestety pracowałem względnie krótko, bo mimo zaangażowania popełniłem dużo kardynalnych błędów wynikających z braku doświadczenia a na to w korporacji nie ma miejsca. No i miałem tragicznego przełożonego, któremu (nawiasem mówiąc) podziękowali wkrótce po mnie.

Pracowałem kilka lat temu, wiele mogło się zmienić.

Pozdrawiam
aaa 2016-09-17 20:39:54
A jak teraz jest w biurze?
szara 2016-09-24 10:46:52
czy nadal można się u was załapać na zatrudnienie na stanowisko pracy takie jak Asystent Sprzedaży w Sektorze VisualCommunication? narzeczony mi mówił że widział takie ogłoszenie mod was w zasobach internetowych, ale gapa nie sprawdził jaka była data publikacji
lijo 2016-11-18 21:57:44
Widziałem dużo ogłoszeń ostatnio ale interesuje mnie stanowisko mobilnego przedstawiciela
jak w nomenklaturze firmy nazywa się to stanowisko ?
lijo 2016-11-18 21:58:03
Widziałem dużo ogłoszeń ostatnio ale interesuje mnie stanowisko mobilnego przedstawiciela
jak w nomenklaturze firmy nazywa się to stanowisko ?
JA TYLKO JA 2016-11-30 12:50:40
Odpuść . Bylem tam przez pewien czas. Inny świat. Rozliczają ze wszystkiego prawdziwe korpo. Target spotkań, telefonow, kontrola czasu przerw. Szkoda zdrowia niezależnie od stanowiska czy jako sprzed wew czy sprz zew.
Zostaw swoją opinię o Antalis Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antalis Poland