brak logo

Madu

Wrocław

Opinie o Madu

znany 2012-01-15 22:15:38
Uwaga, firma zleca na rozmowach kwalifikacyjnych tłumaczenia dokumentacji technicznej (ok. 15-20 stron) jako element sprwdzenia znajomości jezyka angielskiego. Po czym czekają aż im potencjalny kandydat przetłumaczyć wszystko na jezyk polski a najlepiej jak wyślę wersję edytowalną. W skrócie mówiąc uważajcie bo szukają jeleni do tłumaczenia!
1
pracujacy_specjalista 2012-04-14 10:17:59
Wszyscy, którzy pracują w tej firmie przechodzili taką procedurę, bo wszystkie szkolenia są w technicznym angielskim, tylko te osoby, które znają angielski od strony zaawansowanych technologii mogą być zadowoleni z wykonywanej pracy. W tej pracy nie wystarczy rozumieć, co się czyta (po angielsku) ale jeszcze trzeba umieć przekazać to w rozumiały dla laika sposób oczywiście po polsku.
Następnym razem proponuje bardziej na luzie podchodzić do tematu, właściciele są OK i można się z nimi dogadać w każdej sferze o ile się rozmawia a odpuszcza.
SlawekB 2013-04-04 19:45:41
No mialem szczescie pracowac w tej firmie. Naprawde fajna ekipa, mlodzi ludzie chetni do wspolpracy. Pracowal tam tez taki jeden, szara eminencja, juz go nie ma wiec przypuszczam, ze mlodziezy oddycha sie latwiej :):)
Aaaaa zpomnialbym dodac, ze jednym z szefow jest "miszczu" i jest on osoba wkurzajaca i arogancka ale to tylko moje subiektywne odczucia.
Odszedlem, pomimo niezlych warunkow poniewaz nie mieli pomyslu jak wykorzystac moja wiedze.
byly112 2014-01-21 15:23:57
To ta sama firma co 112it. Moja opinia jest taka, że to fajna firma. Wyluzowani, młodzi szefowie. Kiedyś było sporo atrakcji pozazawodowych (jeszcze na żmigrodzkiej), nie wiem jak jest teraz jak się przenieśli. Stety-niestety trzeba znać się trochę na sprzęcie (totalnym humanistom nie polecam), ale są szkolenia (m. in. z producentami) z których można sporo wynieść. Trzeba pracować, czasami ciężko.
1
masko 2014-02-19 13:02:49
Czułem się tutaj w swoim żywiole. Trzeba wykazać się wiedzą i umiejętnościami, ale każdy pasjonata się tu odnajdzie. Warunki są b.dobre, ścieżka rozwoju, dlatego firmę polecam.
masko 2014-02-24 13:32:35
Marcin, plusy są choćby takie: spotkania firmowe, wyjścia, regaty, mają dobry układ z vendorami, którzy przychodzą i szkolą zainteresowanych, a oprócz tego są szkolenia zewnętrzne – produktowe; do plusów zaliczam też dostęp do obszernej bazy klientów i możliwość elastycznego dopasowania czasu pracy.
konwoj 2014-03-04 10:56:23
Potwierdzam, fajna firma ze świetnym zapleczem dla pracowników. Nie jest to zajęcie dla obiboków, więc jeśli ktoś myśli o poważnej pracy polecam.
nowelek 2014-12-01 20:23:35
Polecam wszystkim nowe ogłoszenie firmy Madu. Szukają obecnie pracowników i warto się zainteresować tematem póki jeszcze trwa rekrutacja. Ktoś już ma doświadczenia na podobnym stanowisku w tej firmie? Firma MADU - właściciel portalu 112it.pl - specjalizuje się w dostarczaniu, wdrażaniu i utrzymywaniu zaawansowa...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5720538?keywords=&region=
Kalombo 2015-02-21 13:01:06
Dla informatyka praca w madu to prawdziwa gratka. Zajmują się tam serwerami IBM, HP, Fujitsu, także całkiem sporej grupy liderów branży komputerowej. Ciekawe tylko jakie dalej mają plany, bo rynek jak każdy wie jest dynamiczny i trzeba planować niektóre rzeczy ze sporym wyprzedzeniem. Nie wiecie czy teraz kogoś poszukują?
meook 2016-05-13 23:01:23
hkkaia, a gdzie masz inormacjęo tym, że w tym momencie jest to aktualne bo na pewno nie w firmie gdzie - nie ma ofertt. Ostatnie zgłoszenie z tego co pamiętam były ponad 2 lata temu
Zostaw swoją opinię o Madu - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Madu