brak logo

P.P.U.H. Comstal

Sosnowiec

Opinie o P.P.U.H. Comstal

spawacz 2012-02-20 13:04:36
Może ktoś z pracujących w Comstalu napisać coś o warunkach pracy,zarobkach itp.? Szukam pracy i nie wiem czy brać tą firmę pod uwagę. Z góry dzięki za info.
1
Tonny 2012-02-25 20:59:43
NIe poleca [usunięte przez moderatora] . Przepracowałem tam 4 miesiace i jest to najgorsza firma z jaka sie spodkałem [usunięte przez moderatora] !
4
aneta 2013-08-30 12:38:10
bzdura moj mąż prazuje w firmie comstal 2 lata ,bardzo dobrze zarabia i wyplata zawsze w terminie to nie jest zaden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobki to okolo 3 tys.zalezy ile sie godzin przepracuje
2
john 2014-03-11 15:18:19
co ty kobieto wypisujesz?-3.000 to chyba za 2 miesiące...
2
Spawacz 2014-04-06 14:06:05
Nie polecam bo warunki tragiczne(usunięte przez administratora)
Łolti 2014-06-11 21:25:36
Nawet nie wypowiadaj Pan takich słów.
Ręce opadają...i nóż na gardle...
3
franek 2014-06-20 20:57:52
polecam firme BREMBO
Pracus 2014-07-20 08:58:07
Faktycznie zarobki ok 3 tys. ale z tą wypłatą na czas zabardzo się nie zgodze,
2
Spawacz Mag 2015-06-04 10:22:17
Może ktoś z pracujących w Comstalu napisać coś o warunkach pracy,zarobkach itp.? Szukam pracy i nie wiem czy brać tą firmę pod uwagę. Z góry dzięki za info.
Pracownik 2015-12-18 12:30:47
Comstal
Pracownik 2015-12-19 20:48:44
Bez żadnej sciemy umowa na najniższą krajową stawka spawacza 15/h praca 10h/dobe ale najlepiej 12h/dobe i brak odpoczynku podczas spawania na mocno nie wentylowanej hali gdyz elementy spawane nie sa czyszczone i kopca jak bosman na statku do tego wszystkie łikendy przerwa 15 minut z zegarkiem w reku bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w postaci Mareczka wszystko widzi co do kierownika brak umiejetnosci zarządzania bo dla nich licza sie tylko kilogramy pospawanych elementów a jak czytam te komentarze ze sie donrze zarabia to jak walniesz 300 godzin w miesiacu to pensja jest ok o ile ja dostaniesz na czas bo ja sie musialem prosic zeby mi wyplacono pracuje tam juz chwile i oby do konca roku i spadam z tej firmy
1
Zbych 2016-01-06 12:33:13
20 zł/h w Comstal co ty piszesz to jest nie realne
Zbychu 2016-01-11 12:21:49
Tak jak pisał – pracownik – od 12 do 15 zlotych na godzine nic wiecej a umowe mamy na najniższą krajową
Zbychu 2016-01-12 10:09:50
Ty Widmo wstydź sie za swoją opinie w ten sposób niszczysz rynek pracy spawacz powiniem miec na godzine minimum 22 zlote skoro kolesie z wynajmu monterzy maja po 18 zlotych na godzine
Krzyś 2016-01-12 14:00:11
Ppd pseudoniem Widmo to chyba sam wlasciciel sie chowa bo to co napisal mija sie z prawdą w Comstalu. Nie wiem kto to - pracownik - i - zbychu - ale prawde napisal
135 2016-01-18 15:18:15
A ja Wam powiem, że tam pracuję jakiś czas i powiem tyle. Mam 14zł na godz za spawanie MAGiem. Robisz ile chcesz godzin ale najlepiej minimum 10h. Nieraz zostaję dłużej, bo nie czuję się na tyle zmęczony żeby kończyć. Nie wszędzie masz możliwość podciągnięcia godzin a jak każdy wie różne sytuacje w życiu się zdarzają i kasa jest na gwałt potrzebna. Niektórzy idą z jednej pracy do drugiej a ja po prostu zostanę np na 12h i mam te 168zł za dniówkę. Fakt, że dla spawacza poddozorowego to jest śmiech na sali jeśli chodzi o wynagrodzenie, ale jeśli nie trafiła się oferta na czas jakaś normalna to trzeba było brać co jest. Powiem tyle-robić trzeba cały czas. Ale nie wymagajmy od pracy wakacji. Kto nie nauczony roboty to i siedzenie mu będzie przeszkadzać. Ruszy sezon to się będzie dalej szukać innych opcji zarobkowych. Comstal to nie jedyna firma. Pozdrawiam spawaczy.
1
hejo 2016-05-08 18:03:43
wiecie może co z tym ogłoszeniem jako Lakiernik- Śruciarz? Bo jest od jakieś czasu, ale nie napisaliście o nim jeszcze nic jak widze, a chyba stawka jest dobra?
olo 2016-11-02 07:53:56
Słyszałem że dyrektor załatwił wam delegację Chyba przechodzi kryzys ale macie fajnie po pracy wódeczka laseczki fajnie
Zostaw swoją opinię o P.P.U.H. Comstal - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.U.H. Comstal