Makropol Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Makropol Sp. z o.o.

anonim 2009-05-31 10:15
oststnio płacą coraz lepiej i co najważniejsze ZAWSZE płacą w terminie !!!
anonim 2011-07-12 21:35
firma zawiera umowy na piśmie , co obieca to mam , koledzy wylewają pomyje bo czują że sami płacili by innym lepiej :))) ja nie narzekam , pracowałem juz w wielu firmach i ta mnie jeszcze nie zawiodła. Jak komuś wydaje się że powinien być szefem tylko mu się nie udało to jego sprawa !
2
anonim 2011-07-13 12:43
[usunięte przez moderatora] Ja tu pracuje już 4 rok i nie jest tak źle. Juwentus albo Solid to dopiero obóz koncentracyjny!!! A tu przynajmniej płacą na czas.
kita 2012-10-10 23:17
Nie jest zle,wszystkie ochrony to dziadostwo,tutaj przynajmniej placa regularnie!
2
Adrian 2012-10-30 07:39
To że w Makropolu płacą normalnie to wiem ale w innych firmach ochroniarskich też płacą normalnie nie wiem dlaczego wiara marudzi po Makropolu pracowałem już w 3 firmach i nie było z tym problemu.Pozdrawiam firmę Makropol.
mariajolawitwicka2@gmail.com 2013-09-09 10:44
Niestety to prawda,no ale może to rzeczywiście okres próbny
traktorzysta 2013-10-11 13:32
U nas w Gnieznie placa niezle. W bateriach albow w oknach mozesz zarobic ok. 1,6 1,7 tys na reke. Troche trzeba stac albo lazic ale to tez nie jest nudno. Szkolenia od czasu do czasu jakies robia z ppoz. Latem robili piersza pomoc medyczna i dali kwit o przeszkoleniu. No i placa jak w zegarku a nawet troche wczesniej i bez kantu.
1
Erys 2013-10-14 15:13
Pracuję w firmie Makropol już 3 rok,stawki nie są najwyższe,ale i pracy na obiekcie nie mam dużo.Jestem zadowolony z terminowych wypłat,wszystko zawsze się zgadza a moje wcześniejsze doświadczenia były bardzo złe.Ile godzin przepracujesz tyle zarobisz.
kk 2013-10-28 10:28
Pracuje u nich na kilku obiektach, grafik do uzgodnienia i wypłata na czas. Stawki mogłyby lepsze ale nigdzie już nie płacą w ochronie tak jak kiedyś.
masska 2013-11-14 15:22
Od stycznia wracają na telekomunikację i to w kilku województwach więc chyba aż tak źle byc nie może skoro taka firma woli ich z powrotem po zaledwie kilku miesiacach od zmainy firm. Większość się cieszy, ze znowu beda pracować w normalnej firmie. Stawki może nie najlepsze ale na spokój i uczciwosc rozliczen i tak dalej mozna zawzse liczyc.
3
grama 2013-12-27 14:37
A jak ci tu 25 zł wychodzi? Piszesz o czyms o czym nie masz pojęcia czyli pracy w ochronie gdzie zmiany przewaznie sa minimum 12 godzinne. Dodatkowo to nie jest typowa ochrona tylko portiernie gdzie siedzisz w cieple za biurkiem, masz tel;ewizor czy radio jak chcesz. Widac ze zatrudniają tam głownie starszych którzy dorabiają do renty czy emerytury.
1
grama 2014-01-03 09:34
Zmiany sa różne zależy od loklizacji. To sa obiekty biurowe, naormalnie w budynku pomieszczenie gdzie siedzisz. Kasa zależy od obiektow, można sobie dorobić tez na innych obiektach.
1
derta 2014-01-13 15:43
Stawki nie są złe, emeryci mają mniej bo tylko tam dorabiają do tej emerytury.
alojzy 2014-03-22 14:09
to fakt płacą mało,mogli by się więcej starać wynegocjować większe stawki,ale im widać nie zależy.(usunięte przez administratora)
3
barbara 2014-05-26 13:04
Pracowałam na urzędzie w Poznaniu, bylo w porządku, musiałam zrezygnować ze względow zdrowotnych ale miło wspominam firme.
jan 2014-07-22 14:13
Orientuje się ktoś czy przyjmują jeszcze na portiernie w urzędach na terenie poznania?
1
bry 2015-07-18 19:03
tak jak mówisz
1
KP 2015-11-23 07:48
Gdybyś znał Kodeks Pracy to byś wiedział, że przy pilnowaniu można zatrudniać na zmiany 24h wszystkich - w tym również osoby z grupą...A stawka na umowę o pracę to minimum ponad 10zł brutto za godzinę.
1
as 2015-12-14 19:50
A gdzie tak? (usunięte przez administratora) jestem w pomorskiego pracuje na obiekcie który przejeli od nowego roku.
Marcin 2016-12-19 23:07
Nie polecam (usunięte przez administratora)
19
Pitbull 2017-02-07 01:28
Pracowalem dlugi czas w makropolu.Na pelnym etacie i na umowe zlecenie.Wiadomo ze zadna praca nie jest idealna i tutaj tez zdarzaly sie jakies niemile sytuacje.Natomiast na grupie interwencyjnej nie bylo tak zle,jedynie stanie przy bramie bylo troche uciazliwe.Jezeli chodzi o pieniadze-to niewiem ile teraz placa,ale kilka lat temu az tak zle nie bylo.Bylem tez przez jakis czas na L4 i jakos nie wyrzucili mnie z pracy.Tak to prawda trzeba bylo myc auta w weekendy,ale tez i swoje mozna bylo umyc na blysk;-)Na grupie bylo kilku fajnych starszych osob i dobrze ich wspominam.Do szefostwa tez niemam zastrzezen-jakby nie bylo to bracia B -stworzyli ta firme i maja prawa wymagac od innych.
10
szereg3365 2017-02-13 21:50
W Makropolu piracuje mi się dobrze.Dostali nowy obiekt MTP warunki nie takie złe ,kierownik tez wporzadku,stawka przyzwoita.
Ps:nie jestem zadnym dyrektorem,kierownikiem,synem własciciela itp.poprostu zwyklym pracownikiem
8
PAJG 2017-02-21 15:19
Normalna firma ochrony. ZAWSZE PŁACĄ NA CZAS. Nigdy nie było sytuacji żeby nie wypłacili w terminie. A pracuję u nich 3 lata. Miłe Panie w administracji oraz w sekretariacie . Pozdrawiam serdecznie :)
6
zdzi 2017-02-24 11:14
Jakos po 20stym czyli wyplacie ucichly głupie komentarze. Wspolpracuję z nimi kilka lat, wyplata zawsze na czas, zadnych oplat za mundur czy inne jak tu niektórzy wypisywali -glownie wywaleni za alko albo nie przychodzenie na służby . Wlasnie dostałem tak jak i inni ponad 2 razy wieksza wyplate na zlecnie a styczen. Wszytkim z obiektu zapłacili po 13zl za godzine.
6
columbus 2017-02-28 21:25
POTWIERDZAM!!! dostalem wyplate za kazda godzine po 13 zeta. Bez sciemy. To nie jest tak jak niektorzy pisza ze Makropol nie placi. Placic od jakiegos czasu placili nie dużo ale tym razem placa tak jak obiecywala koordynatorka po 13 zeta (na reke wychodzi po jakies 9,5).
8
Weronika 2017-03-22 14:01
Chcecie poznać firmę bliżej? Zapraszam do obejrzenia zakładki 'Historia firmy', zamieszczonej przy wątku firmy na GoWork.pl - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3914,0,0,historia_firmy
1
Piter 2017-06-01 21:11
Tez pracuje od nie dawna w makropolu, faktycznie płacą normalnie i w terminie. Poleciłem też koledze ze szczecina bo tam też mają obiekty i jest zadwolony. Koordynator wporządku.
2
Weronika 2017-08-12 18:26
@Piter - czy nadal pracujesz w Makropol Sp. z o.o.? Co sprawia, że praca dla tej firmy jest dla Ciebie przyjemna? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? Twoje doświadczenie może być pomocne dla innych osób zainteresowanych podjęciem pracy w Makropol.
Mariusz 2017-08-20 18:18
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Makropol Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Makropol Sp. z o.o.