Makropol Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Makropol Sp. z o.o.

anonim 2009-05-31 10:15
oststnio płacą coraz lepiej i co najważniejsze ZAWSZE płacą w terminie !!!
anonim 2011-07-12 21:35
firma zawiera umowy na piśmie , co obieca to mam , koledzy wylewają pomyje bo czują że sami płacili by innym lepiej :))) ja nie narzekam , pracowałem juz w wielu firmach i ta mnie jeszcze nie zawiodła. Jak komuś wydaje się że powinien być szefem tylko mu się nie udało to jego sprawa !
2
anonim 2011-07-13 12:43
[usunięte przez moderatora] Ja tu pracuje już 4 rok i nie jest tak źle. Juwentus albo Solid to dopiero obóz koncentracyjny!!! A tu przynajmniej płacą na czas.
kita 2012-10-10 23:17
Nie jest zle,wszystkie ochrony to dziadostwo,tutaj przynajmniej placa regularnie!
1
Adrian 2012-10-30 07:39
To że w Makropolu płacą normalnie to wiem ale w innych firmach ochroniarskich też płacą normalnie nie wiem dlaczego wiara marudzi po Makropolu pracowałem już w 3 firmach i nie było z tym problemu.Pozdrawiam firmę Makropol.
mariajolawitwicka2@gmail.com 2013-09-09 10:44
Niestety to prawda,no ale może to rzeczywiście okres próbny
traktorzysta 2013-10-11 13:32
U nas w Gnieznie placa niezle. W bateriach albow w oknach mozesz zarobic ok. 1,6 1,7 tys na reke. Troche trzeba stac albo lazic ale to tez nie jest nudno. Szkolenia od czasu do czasu jakies robia z ppoz. Latem robili piersza pomoc medyczna i dali kwit o przeszkoleniu. No i placa jak w zegarku a nawet troche wczesniej i bez kantu.
1
Erys 2013-10-14 15:13
Pracuję w firmie Makropol już 3 rok,stawki nie są najwyższe,ale i pracy na obiekcie nie mam dużo.Jestem zadowolony z terminowych wypłat,wszystko zawsze się zgadza a moje wcześniejsze doświadczenia były bardzo złe.Ile godzin przepracujesz tyle zarobisz.
kk 2013-10-28 10:28
Pracuje u nich na kilku obiektach, grafik do uzgodnienia i wypłata na czas. Stawki mogłyby lepsze ale nigdzie już nie płacą w ochronie tak jak kiedyś.
masska 2013-11-14 15:22
Od stycznia wracają na telekomunikację i to w kilku województwach więc chyba aż tak źle byc nie może skoro taka firma woli ich z powrotem po zaledwie kilku miesiacach od zmainy firm. Większość się cieszy, ze znowu beda pracować w normalnej firmie. Stawki może nie najlepsze ale na spokój i uczciwosc rozliczen i tak dalej mozna zawzse liczyc.
3
grama 2013-12-27 14:37
A jak ci tu 25 zł wychodzi? Piszesz o czyms o czym nie masz pojęcia czyli pracy w ochronie gdzie zmiany przewaznie sa minimum 12 godzinne. Dodatkowo to nie jest typowa ochrona tylko portiernie gdzie siedzisz w cieple za biurkiem, masz tel;ewizor czy radio jak chcesz. Widac ze zatrudniają tam głownie starszych którzy dorabiają do renty czy emerytury.
1
grama 2014-01-03 09:34
Zmiany sa różne zależy od loklizacji. To sa obiekty biurowe, naormalnie w budynku pomieszczenie gdzie siedzisz. Kasa zależy od obiektow, można sobie dorobić tez na innych obiektach.
derta 2014-01-13 15:43
Stawki nie są złe, emeryci mają mniej bo tylko tam dorabiają do tej emerytury.
alojzy 2014-03-22 14:09
to fakt płacą mało,mogli by się więcej starać wynegocjować większe stawki,ale im widać nie zależy.(usunięte przez administratora)
1
barbara 2014-05-26 13:04
Pracowałam na urzędzie w Poznaniu, bylo w porządku, musiałam zrezygnować ze względow zdrowotnych ale miło wspominam firme.
jan 2014-07-22 14:13
Orientuje się ktoś czy przyjmują jeszcze na portiernie w urzędach na terenie poznania?
1
bry 2015-07-18 19:03
tak jak mówisz
1
KP 2015-11-23 07:48
Gdybyś znał Kodeks Pracy to byś wiedział, że przy pilnowaniu można zatrudniać na zmiany 24h wszystkich - w tym również osoby z grupą...A stawka na umowę o pracę to minimum ponad 10zł brutto za godzinę.
1
as 2015-12-14 19:50
A gdzie tak? (usunięte przez administratora) jestem w pomorskiego pracuje na obiekcie który przejeli od nowego roku.
Marcin 2016-12-19 23:07
Nie polecam (usunięte przez administratora)
13
Pitbull 2017-02-07 01:28
Pracowalem dlugi czas w makropolu.Na pelnym etacie i na umowe zlecenie.Wiadomo ze zadna praca nie jest idealna i tutaj tez zdarzaly sie jakies niemile sytuacje.Natomiast na grupie interwencyjnej nie bylo tak zle,jedynie stanie przy bramie bylo troche uciazliwe.Jezeli chodzi o pieniadze-to niewiem ile teraz placa,ale kilka lat temu az tak zle nie bylo.Bylem tez przez jakis czas na L4 i jakos nie wyrzucili mnie z pracy.Tak to prawda trzeba bylo myc auta w weekendy,ale tez i swoje mozna bylo umyc na blysk;-)Na grupie bylo kilku fajnych starszych osob i dobrze ich wspominam.Do szefostwa tez niemam zastrzezen-jakby nie bylo to bracia B -stworzyli ta firme i maja prawa wymagac od innych.
3
szereg3365 2017-02-13 21:50
W Makropolu piracuje mi się dobrze.Dostali nowy obiekt MTP warunki nie takie złe ,kierownik tez wporzadku,stawka przyzwoita.
Ps:nie jestem zadnym dyrektorem,kierownikiem,synem własciciela itp.poprostu zwyklym pracownikiem
3
PAJG 2017-02-21 15:19
Normalna firma ochrony. ZAWSZE PŁACĄ NA CZAS. Nigdy nie było sytuacji żeby nie wypłacili w terminie. A pracuję u nich 3 lata. Miłe Panie w administracji oraz w sekretariacie . Pozdrawiam serdecznie :)
2
zdzi 2017-02-24 11:14
Jakos po 20stym czyli wyplacie ucichly głupie komentarze. Wspolpracuję z nimi kilka lat, wyplata zawsze na czas, zadnych oplat za mundur czy inne jak tu niektórzy wypisywali -glownie wywaleni za alko albo nie przychodzenie na służby . Wlasnie dostałem tak jak i inni ponad 2 razy wieksza wyplate na zlecnie a styczen. Wszytkim z obiektu zapłacili po 13zl za godzine.
1
Pracownik 2017-02-27 18:23
Firma kłamie, obiecuje i nie płacą - uwaga przestrzegam. Wszystkich
Zostaw swoją opinię o Makropol Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Makropol Sp. z o.o.