brak logo

meda pharmaceuticals sp. z o.o

Warszawa

Opinie o meda pharmaceuticals sp. z o.o

Optymista:) 2013-10-01 22:37
Nie przesadziaj sa też możliwości wewnetrznych awansów. Zawsze to ekonomiczniej awansować kogoś z wewnątrz firmy a przy okazji jest marchewka...
waldek 2013-10-02 13:32
Atmosfera w firmie jest beznadziejna. Dobrze że pracuje w terenie, i współczuje pracownikom biura. :)
byłem 2013-10-02 13:33
Byłe i widziałem,
Polecić nie mogę.
MB:) 2013-10-03 11:02
Kolejna już rotacja na stanowisku Kierownika Produktu niczym w dużej korporacji z malą poprawką w tej firmie jest ich lub było dwóch ...
zielony 2013-10-11 18:03
A może coś nie tak z tymi kierowniakmi produktu było?
Warunki takie złe są? ... a może produkty nie do podniesienia?
Gucio 2013-10-20 22:34
Nie polecam
2
poszukiwaczka 2013-11-04 19:55
Możecie napisać coś więcej dlaczego jest taka rotacja? Idę na rekrutację do Medy i chciałabym dowiedzieć się czegoś wiecej o wewnętrznej strukturze i związanych z nią problemach, jakie są narzędzia, średnie płace w marketingu itp. Z góry dzięki za info.
Były 2013-11-27 23:07
O wszystkich produktach nie dowiesz się z internetu. Meda kupuje produkty od innych firm np ( usunięte przez administratora )tak więc co do jakości nie ma problemów. Problem tkwi w sposobie zarządzania i traktowania ludzi.Dlatego albo ludzie sami odchodzą lub są zwalniani. W tym miesiącu np już kolejny Kieronik Regionalny stracił pracę. Jest również kolejne ogłoszenie na stanowisko Specjalisty do Kluczowych Klientów ( tak tu się nazywa Przedstawicieli pomimo iż ich uposażenie jest na poziomie małej firmy generycznej)
Malin 2014-08-14 16:15
Hej, czy wiecie jakimi autami jeżdżą PM, na jakich warunkach są zatrudnieni? i czy PM również docierają do aptek czy tylko lekarze?Dzięki za wszelkie info.
3
pan tabletka 2015-01-29 21:39
skoro firma powstała w 2006 i rozwija się nadal to już poważna korporacja i powinna oczywiście w związku z tym statusem już zapewnić pracownikom niemalże eldorado, takie jest przynajmniej moje zdanie. dlatego zaryzykuję i podejmę chętnie u nich pracę. a możecie napisać jakie mają wymagania wobec kandydatów?
ireee 2015-02-11 16:33
a czy ktos wie czy premie sa realne do zrobienia? jaka flota?
3
hophop 2015-03-19 21:24
Co słychać piegusku z medy... nadal płacisz za usuwanie opinii z portalu?
5
rep 2015-05-03 14:56
Stażysty! Proponuję wrócić na studia
1
bai 2016-01-12 16:45
Witam, czy ktoś pracował jako Przedstawiciel Medyczny w Meda? Jakieś wrażenia? Z tego co się orientuje zarówno z podstawą jak i flotą nie ma tragedii.
1
jose 2016-01-19 09:12
POWIEM CI TAK, MASAKRA. ciągle im wszystkiego za mało, plany nie realne do zrealizowania. Atmosfera tragiczna , i ciągłego zagrożenia utraty pracy(tak się tutaj motywuje), na rozmowaw jak zawsze wszystko pięknie idealnie, tylko dlaczego zostały usunięte negatywne wpisy o firmie.

A to dlatego, że rekrutacja ruszyła trzeba nowe osoby pozyskać , al ludzie nie gęsi internet przeglądać potrafią , czytają i maja opinie
3
bai 2016-01-19 10:21
Dzieki za odpowiedź. Co z ich produktami? bo raczej nie znam, lekarze są w ogóle nimi zainteresowani? Ile trwał Twój dzień pracy?
Potter 2016-01-21 17:00
Witam, wiesz jakimi autami jeżdżą przedstawiciele w firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Potter 2016-01-26 12:12
Witam, @Gram oczywiście ze najważniejsze są zarobki oraz informacje odnośnie czasu pracy. Jednak takie informacje można znaleźć na portalach goldenline i pracuj.pl. Dlatego ponawiam swoje pytanie, czy ktoś z was wie jakimi autami jeżdżą PM w Meda Ab, oraz czy macie jakieś informacje odnośnie dodatkowych benefitów.
jose 2016-01-26 13:58
Praca wygląd tak, że tyrasz jak Beduin, od bladego świtu do nocy , no i w weekendy (Meda chyba wszystkie konferencje obstawia w kraju). A jak się nóżka podwinie to, by by by . Rotacja tu jak na pchlim targu, sami przeglądając ogłoszenie widzieliście ile było miejscowości. Ja jakiś czas temu powiedziałem Basta , to była najlepsza decyzja jaka mogłem podjąć .
3
Yolandi 2016-02-11 00:11
Konferencje konferencjami... A praca biurowa? Drugi etat to księgowa. Jest tu tyle roboty i wszystko zawsze jest najważniejsze, że nie ma czasu na sedno tej pracy, czyli wizyty. I jeszcze ten brak szacunku, relacje typu tatuś i dziecko... Nie polecam, nawet początkujący zasługują na coś lepszego. Pozdrowienia dla wszystkich uwolnionych!
4
Maniak 2016-02-26 18:33
Chodzi o to, że prezio traktuje wszystkich jak idiotów. Przyklej sobie nalepkowego pryszcza na twarz, bo dermatolog pewnie nie wie jak wygląda trądzik i prowadź wizytę.
1
ronin 2016-03-05 13:28
taa i zatkaj nos klipsem pływackim u alergologa by pokazać blokadę nosa....
2
do doka 2016-03-09 14:27
Oczywiście że łyknie - tym bardziej że Mylan przejmuje Medę.
1
Yabo 2016-03-20 13:47
O...to ci nowina... od września do grudnia 2015 odeszło 18 osób z 32... Zaiste sami alkoholicy. Nikt się tu nie mści, nie ma po co, zaraz Medy nie będzie
1
Kris 2016-04-25 22:12
Na świecie to nie znaczy w Polsce.U nas to bardzo duża rotacja i szczyty absurdu.
A tak nawiasem to Maylan kupuje tą firmę.
1
Barbara 2016-04-25 22:21
Nikt się nie mści tylko ostrzega. Ale każdy niech sam sprawdzi...
Yellow 2016-05-09 22:45
Ekspansja... ta... Ciekawe jak firma poradzi sobie z tak drogimi produktami w Mylanie. No ale może w końcu jakiś product manager z Mylan pokieruję pracowników w stronę promocji do lekarzy, a nie w kierunku papierologii, układania planu na za 2 tygodnie, ciągłęgo tłumaczenia się, promocji preparatów w medycynie pracy... Może się w końcu im poszczęści, jeśli ktoś oczywiście przetrwa restrukturyzację. Powodzenia
1
Nick 2016-07-05 22:42
Ponoć dobra firma na start w farmie.
WUWU 2016-07-10 00:36
Jest ram raczej nędznie, atmosfera bardzo kiepska, ciąga rotacja. Poczytaj poprzednie posty. Mobbing, brak szacunku, ciągłe straszenie. Zaraz pewnie restrukturyzacja w związku ze sprzedażą firmy Mylanowi. Jeśli masz co do gara włożyć to nie idź tam tylko szukaj dalej. Cierpliwość popłaca, zwłaszcza w tym przypadku.
1
Symbion 2016-07-10 13:54
Pod warunkiem, że kierownik ma odpowiednie kwalifikacje, umiejętności, osobowość i chce dbać o dobro zespołu, a nie oswój stołek, bo wie, że jest kiepski i gdzie indziej będzie mu ciężko dostać prace na takim stanowisku. A tu niestety przykra rzeczywistość...
Laki 2016-07-10 18:30
Jak mówi stare porzekadło-jaszcze się taki nie urodził, co by Medzie dogodził. Pozdro
1
Asia 2016-07-26 00:25
Firma bardzo słaba.
Naprawdę nie polecam bo szkoda czasu .
1
Polk 2016-07-26 11:38
Mi się wydaje, że tutaj praca jest ciągle i CV można wysyłać
Edyta 2017-02-28 12:21
Próbował ktoś wysyłać CV w momencie braku aktualnych ofert pracy? Jak z odzewem?
Mylan 2017-03-01 10:03
Teraz to powinnaś pisać na forum Mylan a nie Meda.
Mylan 2017-03-01 10:04
Teraz to powinnaś pisać na forum Mylan a nie Meda.
Edyta 2017-03-07 12:35
Mylan, dlaczego?
Mylan 2017-03-15 12:30
Meda została przejęta przez Mylan, Mylana przejmie...
Iza 2017-03-17 11:52
Czy są jakieś nowe oferty pracy? Bardzo zależy mi dostac sie do firmy.
Zostaw swoją opinię o meda pharmaceuticals sp. z o.o - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie meda pharmaceuticals sp. z o.o