brak logo

Studio Urody „FANABERIA”

Będzin

Opinie o Studio Urody „FANABERIA”

anna 2012-03-02 15:15:38
fajna firma, wysoka jakość usług. Właśnie ruszyli na facebooku, jakby ktoś był ciekaw co sie u nich dzieje to możecie sobie poczytać

http://www.facebook.com/pages/Fanaberia-Studio-Urody/229205527168590

ps: zarobki chyba nie złe skoro kadra ciągle ta sama
1
huma 2014-05-28 22:11:47
super salon,wszystko na najwyższym poziomie,kadra bomba!!!Do tego kawka,czekoladki,klimatyzacja,itd...i zawsze coś nowego
1
jolka 2014-11-07 21:08:56
brawo za podejście do klienta!!!Moja fryzura robi furorę,koleżanki też!!!A ozdoby były idealne!!!
3
agnieszka 2014-11-16 18:33:20
Nie mam zamiaru się tłumaczyć bo absolutnie nie robię tego co anonimowy wpis mi zarzuca.U mnie ma już intrygantek i plotkarek,ostatniej pozbylam się miesiąc temu,tak to Justyna która napisała wpis powyżej,ale cóż warte jest jej słowo?Zupełnie nic.To osoba przez którą dwie osoby straciły pracę,to osoba która nie ma za grosz wstydu i godności,bo pracuje osobą której życzyła jak najgorzej i pracuje u osoby ,którą przez kilka lat reklamowala jak najgorzej,aż wstyd powtarzać,więc proszę dzisiaj cały salon pani Justyny,abyście zajęły się sobą i wlasnym balaganem i nareszcie zaczęły żyć wlasnym życiem,a naszym nie.Informuje też,że niestety prokurator zajmie się tym oszczerstwem a ja poinformuje na naszej stronie o zakończeniu tej sprawy,dla mnie oczernianie ludzi na internecie bez podpisu jest godne złodzieja W razie pytań zapraszam do salonu,bardzo chętnie odpowiem na pytania
12
Agnieszka 2014-11-16 18:56:47
Bardzo proszę administratora strony o skasowanie obraźliwych wpisów na temat mojej osoby i firmy,(usunięte przez administratora) Fanaberia
5
Mateusz 2014-11-16 20:06:44
Dziewczyny nie przejmujące sie wpisami nieudaczników ,każdy wie,ze Fanaberia jest numer jeden!
3
alicja 2014-11-16 22:26:15
ja też obronię Fanaberię.Dziewczyny są świetne,pani Agnieszka bardzo pomocna i miła.Bardzo przykre,że osoby które odeszły tak brzydko piszą o swoim pracodawcy,nieładnie,trzeba mieć w sobie trochę pokory.I podziękowania dla Beatki,bo moje włosy są piękne tylko dzięki tobie!!!!!!!!
2
Pola 2014-12-03 17:27:17
Byłam u Beaty na farbie.To,co ta fryzjerka potrafi to mistrzostwo świata!!!!!Jestem bardzo zadowolona.
2
Fan 2014-12-18 18:44:39
Fanaberia klasa sama w sobie!I jeszcze prezenty świąteczne ,aż miło że w tych czasach kogoś stać na miły gest.
3
ala 2015-08-20 21:07:35
dla mnie syf starszy nie polecam
1
Bogi 2015-09-09 18:50:47
A ja wybiorę się do Fanaberii,ponieważ wiem,że spotkam się tam z najlepszą jakością
1
WS 2015-12-11 00:28:55
ha ha ha jedną z najlepszych Akademii fryzjerskich w Polsce nazywasz syfem???
Idź do szkoły jakiejkolwiek,albo poczytaj troszkę gazet
3
Alicja 2016-07-11 13:49:05
Pod względem fachowym absolutnie nie da się im nic zarzucić. Uwarzam jednak, że nie wszystkie fryzjerki są mile. Niektóre z nich z góry patrzą na klientów. . Gdybym jednak miała oceniać fachowość - 5 / 5 gwiazdek.
2
Agata 2016-07-21 14:12:07
Oprócz (usunięte przez administratora)to najlepszy salon na Śląsku .Bardzo profesjonalne podejście do klienta,super dobór fryzury i koloru,szczerze polecam,obsługują dwie fryzjerki i trzech fryzjerów ,a wystrój robi duże wrażenie
1
Sandra 2016-09-15 21:31:03
najlepsi na Śląsku!!!!!!Podziwiam wystrój i profesjonalizm.Teraz kadra na światowym poziomie!!!pozdrawiam wszystkich z fanaberii
4
Rozczarowana 2016-09-21 15:10:27
Jestem bardzo rozczarowana umiejętnościami nowej ekipy...a nie polecam tam puścia do pracy ze względu na pracodawcę który wyzyskuje. I bez powodu tyle fryzjerów się tam zwolniła!
5
Jolka 2016-10-03 00:14:22
szkolenia i fajna atmosfera.Ci co odeszli z pracy,a raczej rozwinęli się dzięki Fanaberii,bo teraz mają swoje salony-nigdy źle nie mówili o pracodawcy,więc nie pisz głupot.Pracowali po dziesięć lat,więc to raczej dobrze świadczy o pracodawcy.
5
Jolanta 2016-10-03 15:42:13
medycyna estetyczna oczywiście w wykonaniu lekarza jest bardzo bezpieczna i mocno poszła do przodu.Zadzwoń do Fanaberii,oni współpracują ze wspaniałym lekarzem( usunięte przez administratora )Szczerze polecam
1
Martusia 2016-10-20 22:46:10
Gdzie teraz (usunięte przez administratora) pracuje?
ala 2016-10-22 00:33:36
ceny przyzwoite i teraz się mocno wyrobili.POLECAM
4
Andrzej 2016-10-23 14:00:30
Profesjonalizm to mało powiedziane przychodząc do tego salonu pracownicy jak lekarze patrząc na ciebie wiedzą jak Tobie pomóc co zrobić żebyś się czuł(a) wspaniale oraz ludzie z którymi się spotkasz zazdrościli Tobie szczęścia wiem bo tam byłem i tego doświadczyłem gorąco POLECAM !!!!!
5
Ela 2016-10-25 10:34:28
profesjonalna kadra takiego czegoś oczekiwałam .poszłam z duszą na ramieniu usiadłam zamknlam oczy i stało się .zajeli się mną Przemek i Denis .cięcie koloryzacja -super. atmosfera mega .cała ja nie do poznania fryzurę komentują wszyscy zmiana na korzyść .całośc 6+.polecam salon z całego serducha.
4
Szusza 2016-11-08 07:24:39
Farbowałam i obcinałam włosy w tym salonie. NIE POLECAM. Same dzieci tam pracuja. Bez pojęcia i doświadczenia. A szefowa to wamp chodzący z wysoko podniesiona głową( jakby się nie widziała w lustrze).Zatrudnia dzieciaki bo nie stać ja na porzadnego fryzjera z doświadczeniem.Słyszalam jak rozstaje się ze swoimi pracownikami którzy chcieli normalne wynagrodzenie za swoją pracę
2
Jolanta 2016-11-16 13:19:46
Do susza
Ale ty jestes głupia !!!! Nie masz o niczym pojęcia ,aż śmiać sie chce z tak głupich wpisów .Kadra w Fanaberi jest wspaniała a szefowa jak zawsze perfekcyjna i dbająca o swoją firmę.Nieudacznicy życiowi piszą takie komentarze i dawni pracownicy którzy nie umią zająć sie sobą.Tyle tylko ze to juz stary odgrzewany kotlet.Wiec nie wypisuj głupot internetowy głąbie,a jak jestes niedowartościowana to zmień lekarza
3
Do susza 2016-11-16 13:23:20
I właśnie teraz to jest top salon!!!!!fryzjerzy wspaniali!!!!
Ja jestem bardzo zadowolona,moje koleżanki tez wiec jakby ktoś naprawdę korzystał z usług tego salonu to by wiedział !!!!
3
Do susza 2016-11-16 13:29:44
Wy z warsztatu i z hair coś tam przestańcie juz wysilać sie na tych forach bo czytać sie tego nie chce.Obrobilyscie kogo sie da i wszyscy mają z was niezły polew.Wy macie pojęcie o profesjonalnych pracownikach????chyba sie ze śmiechu przewrócę
5
Beata S 2016-11-16 13:40:18
Och jak boli co niektórych ze w Fanaberi nikt nie umarł ,a nawet ma sie bardzo dobrze!!!!kadra młoda ? Nie powiedziała bym,ale za to jak dobrze przygotowana i szkolona cały czas.Fryzjerzy topppppppppppp!!!!!!!!!!!!
A jak pięknie powiększona kosmetyka!!!! Byłam pod wrażeniem !!!!!!Serdecznie gratuluje Fanaberii!!!I polecam z całego serca!!!
4
Gosia 2016-11-16 17:28:01
Ja tez polecam Fanaberie z całego serca!!! Bardzo dobrzy fachowcy WSZYSCY!!!!!umia doradzić
3
Aga Lis 2016-11-16 18:57:38
Człowieku weź ty sie zastanów co wypisujesz !!!!Nikt juz nie chce czytać lamentów dawnych pracownikow !!! Odeszli i tyle,nie ma ludzi niezastąpionych .Przynajmniej dostali super start,wykształcenie i mogli pootwierać swoje działalności i nikt nigdy na pracodawców w Fanaberi nie narzekał ,wręcz przeciwnie .Takie komentarze jak twoje nie wiem czemu mają służyć ??chcesz siać zamęt to źle trafiłeś
3
agnieszka k 2016-11-16 21:40:43
brawo Aga Lis !!! Pełno jest takich na internecie,odważni i anonimowi za klawiaturą.Aby tylko komuś dowalić.Żałośni tchórze!!!
jestem klientką pana Denisa,młody ,pełen pomysłów i polotu,a ja takiego fryzjera szukałam.I wolę iść do szkolącego się fryzjera ,niż wypalonego z ,,wielkim doświadczeniem" co przez kilka lat wykonuje te same fryzury,które zdołał się nauczyć w swej karierze. A ci co obrażają Fanaberie i osoby tam pracujące powinni sami spojrzeć w lustro i ocenić najpierw siebie.Ja polecam całą ekipę !!!!!!!!!!BARDZO POLECAM
3
kotek 2016-11-17 23:57:10
witam,byłam dzisiaj modelką w Fanaberi na szkoleniu z koloryzacji.Jestem zachwycona!!!!Kolor świetny!!!A ekipa niezastąpiona!!!!Jeszcze nigdy tak wspaniale nie czułam się w żadnym miejscu!!!!Będę polecać wszędzie!!!!I proszę nie przejmować się głupimi wpisami ludzi zazdrosnych!!!!jesteście wspaniałymi fryzjerami i też super ludźmi,szefowa ekstra,pozdrawiam
2
Elżbieta 2016-11-18 08:45:48
Witam
Bardzo proszę o przestanie wysyłania do mnie wiadomości sms że zapraszacie na usługi ,już parę razy oddzwaniałam do państwa w tej sprawie
Pozdrawiam
1
Jolanta 2016-11-21 16:01:20
Dużo firm wysyła SMS do klienta,nie uważam to za coś złego .Znowu czepianie sie bez powodu .
2
ewa 2016-11-21 22:30:35
ja też dostaje smsy z podziękowaniem za skorzystanie z uslug to bardzo miłe,a zaproszenia nie są nachalne i dostałam może raz przez miesiąc.A jak nie chcesz to nie czytasz sms tak jak z mailem.Robienie z ,,igły widły".Pozdrawiam Pana Wierzbickiego ,Szmita i cały zespół!!!!
2
I 2016-11-24 15:28:57
Bardzo bardzo dziekuje za wspaniały dobór koloru,jestem zachwycona .Ocena pięć plus!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Studio Urody „FANABERIA” - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Urody „FANABERIA”