brak logo

Studio Urody „FANABERIA”

Będzin

Opinie o Studio Urody „FANABERIA”

Alicja 2016-07-11 13:49
Pod względem fachowym absolutnie nie da się im nic zarzucić. Uwarzam jednak, że nie wszystkie fryzjerki są mile. Niektóre z nich z góry patrzą na klientów. . Gdybym jednak miała oceniać fachowość - 5 / 5 gwiazdek.
2
Agata 2016-07-21 14:12
Oprócz (usunięte przez administratora)to najlepszy salon na Śląsku .Bardzo profesjonalne podejście do klienta,super dobór fryzury i koloru,szczerze polecam,obsługują dwie fryzjerki i trzech fryzjerów ,a wystrój robi duże wrażenie
1
Sandra 2016-09-15 21:31
najlepsi na Śląsku!!!!!!Podziwiam wystrój i profesjonalizm.Teraz kadra na światowym poziomie!!!pozdrawiam wszystkich z fanaberii
5
Jolka 2016-10-03 00:14
szkolenia i fajna atmosfera.Ci co odeszli z pracy,a raczej rozwinęli się dzięki Fanaberii,bo teraz mają swoje salony-nigdy źle nie mówili o pracodawcy,więc nie pisz głupot.Pracowali po dziesięć lat,więc to raczej dobrze świadczy o pracodawcy.
5
Jolanta 2016-10-03 15:42
medycyna estetyczna oczywiście w wykonaniu lekarza jest bardzo bezpieczna i mocno poszła do przodu.Zadzwoń do Fanaberii,oni współpracują ze wspaniałym lekarzem( usunięte przez administratora )Szczerze polecam
1
Martusia 2016-10-20 22:46
Gdzie teraz (usunięte przez administratora) pracuje?
1
ala 2016-10-22 00:33
ceny przyzwoite i teraz się mocno wyrobili.POLECAM
5
Andrzej 2016-10-23 14:00
Profesjonalizm to mało powiedziane przychodząc do tego salonu pracownicy jak lekarze patrząc na ciebie wiedzą jak Tobie pomóc co zrobić żebyś się czuł(a) wspaniale oraz ludzie z którymi się spotkasz zazdrościli Tobie szczęścia wiem bo tam byłem i tego doświadczyłem gorąco POLECAM !!!!!
6
Ela 2016-10-25 10:34
profesjonalna kadra takiego czegoś oczekiwałam .poszłam z duszą na ramieniu usiadłam zamknlam oczy i stało się .zajeli się mną Przemek i Denis .cięcie koloryzacja -super. atmosfera mega .cała ja nie do poznania fryzurę komentują wszyscy zmiana na korzyść .całośc 6+.polecam salon z całego serducha.
5
Szusza 2016-11-08 07:24
Farbowałam i obcinałam włosy w tym salonie. NIE POLECAM. Same dzieci tam pracuja. Bez pojęcia i doświadczenia. A szefowa to wamp chodzący z wysoko podniesiona głową( jakby się nie widziała w lustrze).Zatrudnia dzieciaki bo nie stać ja na porzadnego fryzjera z doświadczeniem.Słyszalam jak rozstaje się ze swoimi pracownikami którzy chcieli normalne wynagrodzenie za swoją pracę
4
Jolanta 2016-11-16 13:19
Do susza
Ale ty jestes głupia !!!! Nie masz o niczym pojęcia ,aż śmiać sie chce z tak głupich wpisów .Kadra w Fanaberi jest wspaniała a szefowa jak zawsze perfekcyjna i dbająca o swoją firmę.Nieudacznicy życiowi piszą takie komentarze i dawni pracownicy którzy nie umią zająć sie sobą.Tyle tylko ze to juz stary odgrzewany kotlet.Wiec nie wypisuj głupot internetowy głąbie,a jak jestes niedowartościowana to zmień lekarza
5
Do susza 2016-11-16 13:23
I właśnie teraz to jest top salon!!!!!fryzjerzy wspaniali!!!!
Ja jestem bardzo zadowolona,moje koleżanki tez wiec jakby ktoś naprawdę korzystał z usług tego salonu to by wiedział !!!!
4
Do susza 2016-11-16 13:29
Wy z warsztatu i z hair coś tam przestańcie juz wysilać sie na tych forach bo czytać sie tego nie chce.Obrobilyscie kogo sie da i wszyscy mają z was niezły polew.Wy macie pojęcie o profesjonalnych pracownikach????chyba sie ze śmiechu przewrócę
7
Beata S 2016-11-16 13:40
Och jak boli co niektórych ze w Fanaberi nikt nie umarł ,a nawet ma sie bardzo dobrze!!!!kadra młoda ? Nie powiedziała bym,ale za to jak dobrze przygotowana i szkolona cały czas.Fryzjerzy topppppppppppp!!!!!!!!!!!!
A jak pięknie powiększona kosmetyka!!!! Byłam pod wrażeniem !!!!!!Serdecznie gratuluje Fanaberii!!!I polecam z całego serca!!!
6
Gosia 2016-11-16 17:28
Ja tez polecam Fanaberie z całego serca!!! Bardzo dobrzy fachowcy WSZYSCY!!!!!umia doradzić
5
Aga Lis 2016-11-16 18:57
Człowieku weź ty sie zastanów co wypisujesz !!!!Nikt juz nie chce czytać lamentów dawnych pracownikow !!! Odeszli i tyle,nie ma ludzi niezastąpionych .Przynajmniej dostali super start,wykształcenie i mogli pootwierać swoje działalności i nikt nigdy na pracodawców w Fanaberi nie narzekał ,wręcz przeciwnie .Takie komentarze jak twoje nie wiem czemu mają służyć ??chcesz siać zamęt to źle trafiłeś
5
agnieszka k 2016-11-16 21:40
brawo Aga Lis !!! Pełno jest takich na internecie,odważni i anonimowi za klawiaturą.Aby tylko komuś dowalić.Żałośni tchórze!!!
jestem klientką pana Denisa,młody ,pełen pomysłów i polotu,a ja takiego fryzjera szukałam.I wolę iść do szkolącego się fryzjera ,niż wypalonego z ,,wielkim doświadczeniem" co przez kilka lat wykonuje te same fryzury,które zdołał się nauczyć w swej karierze. A ci co obrażają Fanaberie i osoby tam pracujące powinni sami spojrzeć w lustro i ocenić najpierw siebie.Ja polecam całą ekipę !!!!!!!!!!BARDZO POLECAM
4
kotek 2016-11-17 23:57
witam,byłam dzisiaj modelką w Fanaberi na szkoleniu z koloryzacji.Jestem zachwycona!!!!Kolor świetny!!!A ekipa niezastąpiona!!!!Jeszcze nigdy tak wspaniale nie czułam się w żadnym miejscu!!!!Będę polecać wszędzie!!!!I proszę nie przejmować się głupimi wpisami ludzi zazdrosnych!!!!jesteście wspaniałymi fryzjerami i też super ludźmi,szefowa ekstra,pozdrawiam
3
Elżbieta 2016-11-18 08:45
Witam
Bardzo proszę o przestanie wysyłania do mnie wiadomości sms że zapraszacie na usługi ,już parę razy oddzwaniałam do państwa w tej sprawie
Pozdrawiam
2
Jolanta 2016-11-21 16:01
Dużo firm wysyła SMS do klienta,nie uważam to za coś złego .Znowu czepianie sie bez powodu .
3
ewa 2016-11-21 22:30
ja też dostaje smsy z podziękowaniem za skorzystanie z uslug to bardzo miłe,a zaproszenia nie są nachalne i dostałam może raz przez miesiąc.A jak nie chcesz to nie czytasz sms tak jak z mailem.Robienie z ,,igły widły".Pozdrawiam Pana Wierzbickiego ,Szmita i cały zespół!!!!
3
I 2016-11-24 15:28
Bardzo bardzo dziekuje za wspaniały dobór koloru,jestem zachwycona .Ocena pięć plus!!!!
3
SUPERRR 2016-12-15 16:35
Po wizycie mogę powiedzieć: trzy razy tak haha ;) wrócę na pewno i polecam wszystkim paniom które znudziły się już starym wyglądem i chcą zaszaleć tak jak ja!
4
Jolka 2017-01-08 11:55
Bardzo sie cieszę ze do was trafiłam .Caly team Fanaberia jest na sześć z plusem !!!! Polecam!!!!
4
Katarzyna 2017-01-13 22:47
dziękuje dziękuje dziękuje!!!! wspaniała metamorfoza wykonana w salonie Fanaberia w Będzinie.Widać że personel wspaniale przeszkolony przez panow Andrzeja i Tomasza.gratuluje kadry.Nie bylam u was odkąd przestała pracować Emilia ale postanowilam znowu spróbować i to był najepszy wybór.POLECAM WSZYSTKIM .PEŁEN PROFESJONALIZM i człowiek chce u was być bo macie wspaniałą ciepłą energię i wszyscy uśmiechnięci fajni ludzie.Widać jak jesteście zgrani.Podziwiam
4
Ml 2017-01-16 09:07
Koleżanka poleciła mi Fababerie.Pani Kamila jest niezastąpiona ,cudowna fryzjerka i moje włosy cudowne
1
Łucja 2017-01-17 08:29
do Ml to chyba trafiłaś na jej dobry dzień bo ja o moich włosach tego powiedzieć nie mogę .Totalna porażka ,miał być zimny blond a zimno to było na salonie zmarzłam jak nigdy .
1
Gosc 2017-01-17 13:01
Bylam raz i nie polecam obcieli mnie bardzo krzywo i musialam isc do innego fryziera aby mnie poprawil
3
Renata 2017-01-18 09:03
Chodzę do Będzina do pana Andrzeja z Ostrego Ciecia i gwarantuje Państwo ze nigdzie tak nie było miło ,a kawy samej mają kilka rodzai,herbaty też a jakbyś chciała wody ciasteczko czy cukierka tez możesz sie poczęstować .
Niech pan nie czyta tych zazdrosnych komentarzy .Kto korzysta z usług pana salonu w Będzinie wie ze to numer jeden i w usługach jak i w traktowaniu klienta,a byli pracownicy niech sie podpiszą pod komentarzami a nie udają idiotki
5
Patryk 2017-01-18 09:26
Prawda jest taka ze wycyckały panią Agę ile tylko sie dało i myślą ze są takie mądre i cwane.Ale biznesmenem trzeba umieć byc i tyle w temacie
6
rafaL 2017-01-18 14:44
No Marlenka niezłe niezłe można się pośmiać ale z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jakiś prawnik chyba pisał,bo klientowi by się nie chciało!!!
Fanaberia -głowa do góry i tak nikt nie jest w stanie popsuć wam opinii
3
Ratujmy świat 2017-01-18 16:02
Ogłaszamy że wszyscy mali i duzi w Będzinie zaczynają akcję ,,nie siedź o suchym pysku".Wpisowe 1zł na zakup wody pitnej.A żeby było ciepło skarpetki gratis
4
WSADŹCIE_SOBIE_OPINIE_W_DUPE_JĘDZE 2017-01-18 22:37
To może zamiast na kawę, chodźcie do fryzjera po przemianę to będziecie mniej rożaleni! A poza reszta: fryzjer nie gwarantuje operacji plastycznych! Chciałam miło- ale czasem trzeba dobitnie tym czepialskim wyjaśnić. Szperam po internecie i wiedzę jak sławnych ludzi każdy hejtuje. To jakaś tendencja pisać na tych którym się powodzi? Frajerstwo się szerzy, a to zły kierunek drogi.
4
zadowolona 2017-01-23 21:22
bardzo łatwo jest pisać anonimowo za klawiaturą komputera i wystawiać fałszywe opinie.Ja jestem pod wrażeniem miłych i uśmiechniętych Panow,którzy pracują w Fanaberi .Moje włosy właśnie przeszły metamorfozę.Jestem zachwycona bo nikt takiego pięknego blondu nigdy na nich nie wykonał.Będę wszędzie polecać,a atmosfery tylko pozazdrościć.Jesteście najlepsi
5
uwielbiam 2017-01-24 23:06
pani Kamila jest najlepszą fryzjerką jaką znam.Chodzę do niej od roku,zawsze zmiana na lepsze,a moje włosy się tak poprawiły w wyglądzie,że każdy mi zazdrości.Pani Kamilo bardzo dziękuje i proszę nie przejmować się hejtami.
6
karla 2017-01-31 22:12
wielkie wielkie brawa dla najlepszej jakości usług wykonanych w Akademia Wierzbicki i Schmidt w Będzinie.Byłyśmy w dwie z koleżanką na koloryzacji.Tak dopieszczone i wspaniale obsłużone nigdy nie byłyśmy.Kadra fryzjerska światowy poziom,a doradzili jak nikt.Salon na milion plusów!!!!A ten kto nie był niech z zazdrości nie wypisuje bzdur
4
nowa 2017-02-03 10:40
Nie polecam
2
ewa 2017-02-03 17:09
ja ciebie też nie
5
Gocha 2017-02-17 12:05
miejsce przecudne , fryzjerzy numer jeden , moje wlosy nabrały kształtu i koloru , a przede wszystkim blasku . Bardzo jestem zadowolona i polecam z całego serca
4
asia 2017-03-08 00:41
jednym słowem uwielbiam akademię WS w Będzinie . Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich . Skorzystałam też z kosmetyki , pani Agnieszka fenomenalna , zabiegi na najwyższym poziomie . numer jeden !
3
klientka Beata 2017-03-20 21:32
brawo dla salonu Fanaberia za profesjonalizm i super podejście do klienta. Jeszcze w żadnym miejscu nie spotkałam się z tak wspaniałym podejściem. Fryzjer wytłumaczył mi wszystko, choć trochę go pomęczyłam, ale nie był nawet przez chwilę niezainteresowany. Takiej pracy z pasją tylko pozazdrościć .
Wielkie brawa dla pana Damiana. Fryzura boska
4
Justyna 2017-04-17 23:25
Słaby salon !!!! Nie polecam. Chyba jakieś praktykantki tam pracują. Spalone włosy i kolor dramat. Jak się salon sypie to się sięga po pomoc do tych 2 gości, ale i tak nic to nie dało. NIE POLECAM
Ania 2017-04-22 16:46
Pani Agnieszko czy Pani pracowala z Panią Justyna?
ewa 2017-04-25 17:18
nie kompromituj się zazdrosna konkurencjo i nie obrażaj Akademi Pana Andrzeja bo nie masz pojęcia o czym piszesz
3
Fanka WS 2017-04-25 17:30
my ciebie też nie polecamy Agato czy Beato,bo nie wiem jak się dzisiaj zwiesz.A taki był już spokój bez was .Żegnamy bezpowrotnie.
4
Ma 2017-04-25 17:43
patrząc na negatywny wpis na temat Fanaberii można tylko wyciągnąć jeden wniosek : zazdrosna konkurencja , bo my klienci (prawdziwi) dobrze wiemy jak profesjonalny to salon . Serdecznie pozdrawiam cały team i proszę nie przejmować się takimi osobami co mocni to są tylko za klawiaturą , a w życiu to niestety nieudacznicy .
4
jola 2017-04-25 22:54
proszę wybaczyć ale salon WS w Będzinie to jeden z najlepszych salonów w jakich byłam. Pisanie o spalonych włosach to już zwykłe wymyślanie bzdur. Takie rzeczy to nawet u p.Zosi w Pierdziszewie się nie zdarzają. Czyżby zazdrosna konkurencja?
4
Mozg 2017-04-25 23:56
hejterom i profesorom życia dziękujemy za te srania w internecie
3
stała klientka 2017-04-26 17:44
cała ekipa z salonu Fanaberia jest TOP !!!
3
Mała 2017-05-27 17:51
Fryzura w wykonaniu Pana Damiana genialna. Jestem zachwycona. Atmosfera w salonie wspaniała, klient czuje się jak VIP
1
Zostaw swoją opinię o Studio Urody „FANABERIA” - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Urody „FANABERIA”