brak logo

Studio Urody „FANABERIA”

Będzin

Opinie o Studio Urody „FANABERIA”

Aga Lis 2016-11-16 18:57
Człowieku weź ty sie zastanów co wypisujesz !!!!Nikt juz nie chce czytać lamentów dawnych pracownikow !!! Odeszli i tyle,nie ma ludzi niezastąpionych .Przynajmniej dostali super start,wykształcenie i mogli pootwierać swoje działalności i nikt nigdy na pracodawców w Fanaberi nie narzekał ,wręcz przeciwnie .Takie komentarze jak twoje nie wiem czemu mają służyć ??chcesz siać zamęt to źle trafiłeś
5
agnieszka k 2016-11-16 21:40
brawo Aga Lis !!! Pełno jest takich na internecie,odważni i anonimowi za klawiaturą.Aby tylko komuś dowalić.Żałośni tchórze!!!
jestem klientką pana Denisa,młody ,pełen pomysłów i polotu,a ja takiego fryzjera szukałam.I wolę iść do szkolącego się fryzjera ,niż wypalonego z ,,wielkim doświadczeniem" co przez kilka lat wykonuje te same fryzury,które zdołał się nauczyć w swej karierze. A ci co obrażają Fanaberie i osoby tam pracujące powinni sami spojrzeć w lustro i ocenić najpierw siebie.Ja polecam całą ekipę !!!!!!!!!!BARDZO POLECAM
4
kotek 2016-11-17 23:57
witam,byłam dzisiaj modelką w Fanaberi na szkoleniu z koloryzacji.Jestem zachwycona!!!!Kolor świetny!!!A ekipa niezastąpiona!!!!Jeszcze nigdy tak wspaniale nie czułam się w żadnym miejscu!!!!Będę polecać wszędzie!!!!I proszę nie przejmować się głupimi wpisami ludzi zazdrosnych!!!!jesteście wspaniałymi fryzjerami i też super ludźmi,szefowa ekstra,pozdrawiam
3
Elżbieta 2016-11-18 08:45
Witam
Bardzo proszę o przestanie wysyłania do mnie wiadomości sms że zapraszacie na usługi ,już parę razy oddzwaniałam do państwa w tej sprawie
Pozdrawiam
2
Jolanta 2016-11-21 16:01
Dużo firm wysyła SMS do klienta,nie uważam to za coś złego .Znowu czepianie sie bez powodu .
3
ewa 2016-11-21 22:30
ja też dostaje smsy z podziękowaniem za skorzystanie z uslug to bardzo miłe,a zaproszenia nie są nachalne i dostałam może raz przez miesiąc.A jak nie chcesz to nie czytasz sms tak jak z mailem.Robienie z ,,igły widły".Pozdrawiam Pana Wierzbickiego ,Szmita i cały zespół!!!!
3
I 2016-11-24 15:28
Bardzo bardzo dziekuje za wspaniały dobór koloru,jestem zachwycona .Ocena pięć plus!!!!
3
SUPERRR 2016-12-15 16:35
Po wizycie mogę powiedzieć: trzy razy tak haha ;) wrócę na pewno i polecam wszystkim paniom które znudziły się już starym wyglądem i chcą zaszaleć tak jak ja!
4
Jolka 2017-01-08 11:55
Bardzo sie cieszę ze do was trafiłam .Caly team Fanaberia jest na sześć z plusem !!!! Polecam!!!!
4
Katarzyna 2017-01-13 22:47
dziękuje dziękuje dziękuje!!!! wspaniała metamorfoza wykonana w salonie Fanaberia w Będzinie.Widać że personel wspaniale przeszkolony przez panow Andrzeja i Tomasza.gratuluje kadry.Nie bylam u was odkąd przestała pracować Emilia ale postanowilam znowu spróbować i to był najepszy wybór.POLECAM WSZYSTKIM .PEŁEN PROFESJONALIZM i człowiek chce u was być bo macie wspaniałą ciepłą energię i wszyscy uśmiechnięci fajni ludzie.Widać jak jesteście zgrani.Podziwiam
4
Ml 2017-01-16 09:07
Koleżanka poleciła mi Fababerie.Pani Kamila jest niezastąpiona ,cudowna fryzjerka i moje włosy cudowne
2
Łucja 2017-01-17 08:29
do Ml to chyba trafiłaś na jej dobry dzień bo ja o moich włosach tego powiedzieć nie mogę .Totalna porażka ,miał być zimny blond a zimno to było na salonie zmarzłam jak nigdy .
1
Gosc 2017-01-17 13:01
Bylam raz i nie polecam obcieli mnie bardzo krzywo i musialam isc do innego fryziera aby mnie poprawil
3
Renata 2017-01-18 09:03
Chodzę do Będzina do pana Andrzeja z Ostrego Ciecia i gwarantuje Państwo ze nigdzie tak nie było miło ,a kawy samej mają kilka rodzai,herbaty też a jakbyś chciała wody ciasteczko czy cukierka tez możesz sie poczęstować .
Niech pan nie czyta tych zazdrosnych komentarzy .Kto korzysta z usług pana salonu w Będzinie wie ze to numer jeden i w usługach jak i w traktowaniu klienta,a byli pracownicy niech sie podpiszą pod komentarzami a nie udają idiotki
6
Patryk 2017-01-18 09:26
Prawda jest taka ze wycyckały panią Agę ile tylko sie dało i myślą ze są takie mądre i cwane.Ale biznesmenem trzeba umieć byc i tyle w temacie
7
rafaL 2017-01-18 14:44
No Marlenka niezłe niezłe można się pośmiać ale z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jakiś prawnik chyba pisał,bo klientowi by się nie chciało!!!
Fanaberia -głowa do góry i tak nikt nie jest w stanie popsuć wam opinii
3
Ratujmy świat 2017-01-18 16:02
Ogłaszamy że wszyscy mali i duzi w Będzinie zaczynają akcję ,,nie siedź o suchym pysku".Wpisowe 1zł na zakup wody pitnej.A żeby było ciepło skarpetki gratis
4
WSADŹCIE_SOBIE_OPINIE_W_DUPE_JĘDZE 2017-01-18 22:37
To może zamiast na kawę, chodźcie do fryzjera po przemianę to będziecie mniej rożaleni! A poza reszta: fryzjer nie gwarantuje operacji plastycznych! Chciałam miło- ale czasem trzeba dobitnie tym czepialskim wyjaśnić. Szperam po internecie i wiedzę jak sławnych ludzi każdy hejtuje. To jakaś tendencja pisać na tych którym się powodzi? Frajerstwo się szerzy, a to zły kierunek drogi.
5
zadowolona 2017-01-23 21:22
bardzo łatwo jest pisać anonimowo za klawiaturą komputera i wystawiać fałszywe opinie.Ja jestem pod wrażeniem miłych i uśmiechniętych Panow,którzy pracują w Fanaberi .Moje włosy właśnie przeszły metamorfozę.Jestem zachwycona bo nikt takiego pięknego blondu nigdy na nich nie wykonał.Będę wszędzie polecać,a atmosfery tylko pozazdrościć.Jesteście najlepsi
6
uwielbiam 2017-01-24 23:06
pani Kamila jest najlepszą fryzjerką jaką znam.Chodzę do niej od roku,zawsze zmiana na lepsze,a moje włosy się tak poprawiły w wyglądzie,że każdy mi zazdrości.Pani Kamilo bardzo dziękuje i proszę nie przejmować się hejtami.
7
karla 2017-01-31 22:12
wielkie wielkie brawa dla najlepszej jakości usług wykonanych w Akademia Wierzbicki i Schmidt w Będzinie.Byłyśmy w dwie z koleżanką na koloryzacji.Tak dopieszczone i wspaniale obsłużone nigdy nie byłyśmy.Kadra fryzjerska światowy poziom,a doradzili jak nikt.Salon na milion plusów!!!!A ten kto nie był niech z zazdrości nie wypisuje bzdur
5
nowa 2017-02-03 10:40
Nie polecam
3
ewa 2017-02-03 17:09
ja ciebie też nie
6
Gocha 2017-02-17 12:05
miejsce przecudne , fryzjerzy numer jeden , moje wlosy nabrały kształtu i koloru , a przede wszystkim blasku . Bardzo jestem zadowolona i polecam z całego serca
5
asia 2017-03-08 00:41
jednym słowem uwielbiam akademię WS w Będzinie . Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich . Skorzystałam też z kosmetyki , pani Agnieszka fenomenalna , zabiegi na najwyższym poziomie . numer jeden !
4
klientka Beata 2017-03-20 21:32
brawo dla salonu Fanaberia za profesjonalizm i super podejście do klienta. Jeszcze w żadnym miejscu nie spotkałam się z tak wspaniałym podejściem. Fryzjer wytłumaczył mi wszystko, choć trochę go pomęczyłam, ale nie był nawet przez chwilę niezainteresowany. Takiej pracy z pasją tylko pozazdrościć .
Wielkie brawa dla pana Damiana. Fryzura boska
5
Justyna 2017-04-17 23:25
Słaby salon !!!! Nie polecam. Chyba jakieś praktykantki tam pracują. Spalone włosy i kolor dramat. Jak się salon sypie to się sięga po pomoc do tych 2 gości, ale i tak nic to nie dało. NIE POLECAM
1
Ania 2017-04-22 16:46
Pani Agnieszko czy Pani pracowala z Panią Justyna?
ewa 2017-04-25 17:18
nie kompromituj się zazdrosna konkurencjo i nie obrażaj Akademi Pana Andrzeja bo nie masz pojęcia o czym piszesz
4
Fanka WS 2017-04-25 17:30
my ciebie też nie polecamy Agato czy Beato,bo nie wiem jak się dzisiaj zwiesz.A taki był już spokój bez was .Żegnamy bezpowrotnie.
5
Ma 2017-04-25 17:43
patrząc na negatywny wpis na temat Fanaberii można tylko wyciągnąć jeden wniosek : zazdrosna konkurencja , bo my klienci (prawdziwi) dobrze wiemy jak profesjonalny to salon . Serdecznie pozdrawiam cały team i proszę nie przejmować się takimi osobami co mocni to są tylko za klawiaturą , a w życiu to niestety nieudacznicy .
5
jola 2017-04-25 22:54
proszę wybaczyć ale salon WS w Będzinie to jeden z najlepszych salonów w jakich byłam. Pisanie o spalonych włosach to już zwykłe wymyślanie bzdur. Takie rzeczy to nawet u p.Zosi w Pierdziszewie się nie zdarzają. Czyżby zazdrosna konkurencja?
6
Mozg 2017-04-25 23:56
hejterom i profesorom życia dziękujemy za te srania w internecie
5
stała klientka 2017-04-26 17:44
cała ekipa z salonu Fanaberia jest TOP !!!
5
Mała 2017-05-27 17:51
Fryzura w wykonaniu Pana Damiana genialna. Jestem zachwycona. Atmosfera w salonie wspaniała, klient czuje się jak VIP
3
malina 2017-06-13 21:45
bardzo miło spędziłam czas u Państwa w salonie. Moimi włosami zajął się Denis i jest CUDOWNIE ! EFEKT SUPER! O to właśnie mi chodziło, Akademia WS w Będzinie to najlepsi fachowcy, nie mogłam lepiej trafić. Dziękuje, dziękuje raz jeszcze.
2
Ja 2017-06-22 08:10
Porównujac Bedzin z Krakowem to niebo a ziemia. W Będzinie bylam u fryzjera i pierwszy raz w zyciu wyszlam wściekła! Kolor ok, ale strzyżenie- KOSZMARNE. Moi bliscy niestety podzielili moje zdanie.
Ostatni raz tam bylam. Nikomu nie polecam.
ddd 2017-06-22 22:49
do Ja
Ale pieprzysz laska . Już czytać nie mogę tych głupot i hejtów byłych pracowników . Nie możecie zapomnieć czy jak?
3
siosta 2017-06-22 22:53
no popatrz-wszystkim pasuje, a Tobie nie
3
Barbara 2017-06-23 00:08
czego zawsze nie rozumiem : wyszłam wkurzona lub wściekła! I co? Nie złożyłaś reklamacji? A może babcia ci powiedziała, że jesteś brzydka? Jakiś nonsens. Poważny klient tak się nie zachowuje. Ja byłam dzisiaj w salonie WS po rocznej przerwie od fryzjera. Pan Damian to mistrz nożyczek. W salonie było kilku klientów i każdy miał uśmiech na twarzy. A załoga biegała koło nas jak przy gwiazdach z telewizji. Był to bardzo miło spędzony czas, a moje włosy są teraz ekstra obcięte. Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum i mogę podzielić się swoimi odczuciami. A i jeszcze jedno. Kiedy podeszłam do recepcji to od razu zadano mi pytanie: czy wszystko w porządku i czy podoba mi się efekt na włosach? Więc to raczej standardowe pytanie. Ja jestem bardzo mile zaskoczona i będę zawsze polecać!
3
Bożena 2017-06-23 13:39
też bardzo polecam ten salon w Będzinie. ja korzystam z usług pani Kamili a mąż wykonuje strzyżenie u Pana Denisa (już ponad pół roku) i bardzo jesteśmy zadowoleni. Nie spotkaliśmy klientów którzy by wyrażali negatywne opinie, wręcz przeciwnie. Polecamy całym sercem.
3
aga 2017-06-23 22:42
nie lubię jak ludzie wymyślają coś na internecie aby drugiemu dopiec. Jeśli jesteś niezadowolona to idź do źródła problemu a nie tutaj wypisujesz swoje żale. I diabli wiedzą czy prawdziwe. Jeśli kobieta chwali to napewno jest uczciwe a jak hejtuje to ma jakiś cel. A tak wogóle to chodzę do Fanaberii często i do fryzjera i na kosmetykę-zawsze usługi na najwyższym poziomie! Przefajne miejsce!
2
Gosia 2017-06-27 00:32
byłam dzisiaj w salonie Akademia Ws Będzin jako modelka. Byłam zachwycona miejscem i atmosferą. Ludzie przefajni, a fryzura jaką mi zaproponowano przecudna. Napewno umówię się na wizytę jako klientka. Ujeliście mnie sobą bardzo, a włosy moje znalazły się w świetnych rękach!
2
Edyta 2017-07-24 09:49
Napiszcie w takim razie jakie należy spełniać kryteria by móc dostać się do salonu jako modelka? Wszystkie zabiegi wykonywane na osobach są jeszcze dodatkowo płatne za poswiecony dzień?
Seweryn 2017-07-25 20:57
Akademia w Będzinie to najbardziej profesjonalny salon w jakim byłem, fachowcy co rozmawiają o włosach i potrafią doradzić. Pani na recepcji przemiła i uśmiechnięta osoba. Polecam
2
Jolanta 2017-07-31 22:24
nie porównuj Będzina z Krakowem, bo Krakow to piękne miasto z przecudnym rynkiem,itd. Co do kunsztu fryzjerskiego niestety zgodzić się nie mogę, bo byłam kilkakrotnie i w Krakowie i w Będzinie i zdecydowanie wyższy poziom ma Będzin! Miasto Będzin natomiast to jedno z wielu na Śląsku czyli jedno przyklejone do drugiego razem z Katowicami. Ale tam tak jest- jedziesz do Dąbrowy i nie wiesz czy to już to miasto czy inne. Ale nie w tym rzecz bo fryzjer pierwsza klasa. Polecam WS AKADEMIA BĘDZIN
2
Ewelina 2017-07-31 22:28
masz rację -to super miejsce i super fryzjerzy. Od razu widać, że szkoleni przez samego Pana (usunięte przez administratora) . Ja latam z Niemiec do nich co trzy miesiące, koleżanki też, a jedna z Francji, więc chyba coś w tym jest. Bo też mogła bym lecieć do Krakowa czy też Warszawy, a wybieram Będzin - sprawdzone, profesjonalne miejsce i tak bardzo urocze!!!
2
ewa 2017-09-01 21:32
bardzo dziękuje za wspaniałą metamorfozę-efekt niesamowity. WS Akademia to wspaniałe miejsce, przecudny wystrój, a atmosfera wspaniała. Gratuluje
2
iza 2017-09-12 21:34
gratuluje przefajnej załogi, przefajnego miejsca i przefajnej szefowej. Moje włosy przeszły bardzo dużą zmianę. Przyznam, że korzystałam z usług wielu fryzjerów, ale u Państwa nareszcie znalazłam sam profesjonalizm i stylistów z prawdziwego zdarzenia. Wy wiecie tyle na temat włosów, że aż oczy otwarłam ze zdziwienia. Efekt końcowy niesamowity. Dziękuje i wrócę na pewno.
2
iza 2017-09-12 21:38
ja byłam modelką ze strzyżeń. Włosy idealnie obcięte. Musisz śledzić ogłoszenia na fb kiedy poszukują modelek, potem przesłać zdjęcie i jak zaakceptują to super fryzurę masz za free.
2
Zostaw swoją opinię o Studio Urody „FANABERIA” - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Urody „FANABERIA”