brak logo

Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax

Puławy

Opinie o Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax

pacjent na zielonej 2016-07-02 20:02
Piotr i Jordan to bardzo dobrzy fizjoterapeuci.Polecam serdecznie.Zaklad wyposażony z górnej półki.I mają klima.
6
Tomek 2016-07-03 10:01
Chyba to dobry pomysł.
3
Zdziwiona 2016-07-03 14:54
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
3
Zdziwiona 2016-07-03 14:55
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
3
Zdziwiona 2016-07-03 14:55
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
3
masażysta w trakcie 2016-07-03 21:27
Raczej tak .Jeśli jesteś zielony listek to praca raczej na hydroterapii, fizyko ( nie ujmując nic tam pracującym osobom bo one akurat mogą pracować na każdym stanowisku). Jeżeli indywidualna terapia to wymagane jest główkowanie i kursik. Nie jestem fizjoterapeutą i nie pracuję w Bio-Relax , ale byłem tam na praktykach i widziałam jakim warsztatem dysponują pracujący tam fizjoterapeuci. Aby pozazdrościć. Niestety ja mam jeszcze długą drogę przed sobą. Ale może kiedyś i ja będą u nich pracować. Pozdrawiam wszystkich i panie na rejestracji też i Panią Anie gospodarczą.
5
LOGOPEDKA 2 2016-07-03 21:37
DOKŁADNIE TAK, O POBORACH NIE ROZMAWIAMY. ZDROWA ATMOSFERA. JESTEŚ DOBRY MASZ WIECEJ, ŚREDNIAK ŚREDNIO , A MIERNY SŁABO. DOBRZY POWIEM CI NIE SZKODUJĄ. MY W LOGOPEDII MAMY WARSZTAT WYPOSAZONY W POMOCE PONAD STANDARD.KOLEZANKI SĄ SUPER. PRZYPADKI BARDZO TRUDNE.PRACY DUZO. MOŻNA SIĘ WIELE NAUCZYĆ.TO NIE WIADOMOSCI ZE STUDNIÓW. A SZEFUJĄ NAM DWIE OSOBY AGNIESZKA -NEUROLOGOPEDA I KIEROWNIK OŚRODKA ANIA. ŻYCZYMY WSZYSTKIM TAKICH PRZEŁOŻONYCH. I TO WCALE NIE KADZENIE. OBECNIE JEST NAS SPORO WIĘC CHYBA NIE MA ETATU.
3
administrator bio-relax 2016-07-18 17:07
OFERUJEMY PRACĘ DLA DWU FIZJOTERAPEUTÓW W DZIENNYM OŚRODKU REHABILITACJI DZIECI Z ZABURZENIAMI NEUROROZWOJOWYMI W PUŁAWACH UL. EUSTACHIEWICZA 3 . PRACA NA II ZMIANY. SZCZEGÓŁY NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ. PROSIMY O SKŁADANIE CV NA ADRES: biuro.bio-relax@wp.pl TEL.81-888-55-77
6
ja wysyłam 2016-07-18 19:34
może wyślij zapytanie , cv, więcej się dowiesz a nie na opiniach
3
Grzesiek 2016-07-19 08:47
Chyba trzeba złożyć CV po prostu
3
Balbinka 2016-07-19 08:59
Najlepiej wysłać cv na biuro.bio-relax@wp.pl lub zadzwonić na rejestrację 81-888-55-77 i połączą z kierownikiem. Bardzo miły kontakt. Ja tak zrobiłam. Mam stabilną pracę i jest okey. Bank wreszcie udzielił mi pożyczki jako zatrudnionej. Pozdrawiam wszystkich fizjoterapeutów.
4
ISKA 2016-07-19 09:10
Już niestety nie zatrudniają logopedów. Nabór zakończony. Och jak mi przykro ,że nie zdążyłam. Będę obserwować. Może chociaż na godziny uda się. Pracuję w szkole , ale to nie kliniczne przypadki na których mi zależy. Pracują w Bio-Relax moje koleżanki. Można dużo się nauczyć.
1
fizjoterapeutka pracująca w firmie 2016-07-20 14:27
To nie jest prawda, że ludzie odchodzą. Zmiany personelu są dlatego, że bardzo dużo młodych dziewczyn idzie na urlop macierzyński , a w to miejsce trzeba przyjmować nowe osoby. Jest to wielki problem dla firmy.Ukłon dla Pani Dyrektor w tym miejscu, że przyjmuje dziewczyny do pracy z powrotem. Ja już na taki urlop się na szczęście nie wybieram. A stała ekipa jest ta sama co nas bardzo bardzo cieszy.
3
Na Eustachiewicza 2016-07-23 20:37
Od 1 sierpnia rozpoczynam pracę w Bio-Relax. Dziękuję . Super.
4
Na Eustachiewicza 2016-07-24 16:18
Było bardzo ciepło, ale konkretnie. Co umiem, co chcę robić, czego się boję, odpowiedzialność, plany na przyszłość, czy potrafię pracować z dziećmi. Duże dzieci rehabilitacja, a rehabilitacja noworodka- co na początek bym potrafiła. O dokształcaniu i instruktażu w trakcie. Czy znam jakieś metody czy zaczynam jak ścieżynka. Szukają i takich i takich. I już nie wiem tyle tego było. Ale Kierownicza super. Widać że fachowiec.
3
młodziak 2016-07-25 18:09
A jeżeli jestem młodym fizjoterapeutą to mam od już rehabilitować noworodki? trochę strach
1
Ewela 2016-07-25 18:20
W firmie pracują ludzie z dużym dorobkiem , doświadczeniem i umiejętnościami. Certyfikowani terapeuci. Bezpieczeństwo dziecka i fachowość terapii to priorytety. Nikt młodej niedoświadczonej osoby nie postawi od razu do...np. noworodka. Nikt mu nie wywinduje na początku poborów.Terapeuci pomagają, szkolą uczą. Najpierw wykonuje się łatwiejsze terapie i masaże . Praca ze starszymi dziećmi. Później stopniowo po nabytej praktyce, szkoleniach wewnętrznych zaczyna się praca z przypadkami trudniejszymi. Szkolenia, kursy i dopiero fizjoterapia z najmniejszymi podopiecznymi. Praktyka na pewno super i umiejętności olbrzymie można zdobyć,. Trzeba mieć chęci, kochać maluchy, zrobić certyfikaty dziecięce i stać się prawdziwym fizjoterapeutą pediatrycznym. Trochę dłuższa droga, ale praca na pewno ciekawsza niż na fizykoterapii. Chcecie być terapeutami z przyszłością? Lepszego warsztatu nie znajdziecie. To najlepsza placówka. Nawet jak jesteś świezakiem, a chcesz pracować i uczyć się ta praca Cię nie przestraszy. Nauczysz się, będziesz po pewnym czasie cenionym terapeutą. A jak szybko nim zostaniesz to zależy najwięcej od Ciebie.
5
ewela 2016-07-26 21:44
Przecież oferta jest
4
burżuj 2016-07-31 16:17
Kto wie?
Burżuj 2016-07-31 22:13
A jak dbają?
odpowiedź do @grad 2016-08-01 09:23
Nie masz racji ogłoszenia są
2
JULIA -MAMA 2016-10-09 19:31
Najlepszy diagnosta dziecięcy w Polsce. Otrzymaliśmy opinię szczegółową na kilka kartek. W całym procesie leczenia nikt nie napisał nam tak wyczerpującej opinii. Jest Pani najlepsza, najwspanialsza. Wizyta i dr Potapska godna międzynarodowego polecenia.
5
jarek 2016-10-09 19:37
zakład ma dobre zdanie, wiec jak szukaja kogoś już na stanowisko fizjoterapeuty to musi ta osoba wykazywac sie najlepszymi wynikami praktycznymi oraz wiedza
4
Szczęśliwa fizjoterapeutka 2016-12-20 07:18
Jestem nowym pracownikiem z dalekiej miejscowości. Bałam się przyjazdu do Puław.Nowe miejsce, nowi ludzie, nowe wyzwania, samotność szukanie mieszkania. W zakładzie przyjęto mnie bardzo dobrze. W pracy wspaniały kontakt . Jestem szczęśliwa ,że mogłam zacząć tu nowy rozdział swojego życia.Obecnie Szefostwo szuka fizjoterapeuty. Polecam pracę .Naprawdę warto. Z Świątecznymi pozdrowieniami.
6
NOWFIZJO 2016-12-20 13:17
Ja również potwierdzam wpis " szczęśliwej fizjoterapeutki". Oby jak najwięcej takich SZEFÓW.
5
Bystrzycha - Szycha 2017-01-05 15:35
Kto tam pracował wie jak jest naprawdę i kto pisze te zmyślone komentarze, aby sobie podwyższać oceny. Przynajmniej mogłabyś nie pisać komentarzy parę minut jeden po drugim albo tego samego dnia, bo nie trzeba być bystrzychą - szychą, żeby zorientować się, że pisze to jedna (czyli ty) i ta sama persona. Pozdrawiam Bystrzycha - Szycha
PS. Ja tam pracy nie polecam...
2
Szycha 2017-01-05 19:39
Bystrzycha chyba nie szycha. Chyba Cię nie chcieli.Słabe uszy. Zółteczko się przelało Ci chyba.Ciekawe jak sobie podwyższamy oceny skoro przy opiniach są tylko ksywki? Myślenie szwankuje?
4
Do SZychy nie Bystrzychy 2017-01-06 14:06
Po co wypisujesz takie rzeczy Bystrzycha-szycha ? Jak masz odwagę pisać że nie polecasz to dlaczego nie podpiszesz się prawdziwym nickiem tylko wymyślasz jakieś bystrzycha-szycha? Nie masz odwagi? Łatwo się pisze głupoty jak się nie podpisuje. Krzywdzisz ludzi.
6
Fizjo 2017-01-09 11:36
Może już czas do lekarza... bo psychika zawodzi...
2
Konfident 2017-01-12 15:17
Bystrzycha ma rację! Nie czytajcie tych komentarzy. Jak chcecie poznać opinie to przyjdźcie do zakładu i zapytajcie o to pierwszego lepszego pracownika.
M.G 2017-01-12 18:16
Szanowni Państwo. Bardzo dziękuje za rehabilitację mojej nastoletniej córki w zakładzie na ul. Zielonej. Zostaliśmy otoczeni profesjonalna opieką ze strony fizjoterapeutów.Efekty pracy są już widoczne. Widać ze pracują tam ludzie którym los pacjenta nie jest obojętny. Wspierają się wzajemnie w pracy , służą rada i pociechą. Miło jest korzystać z terapii w takim zakładzie gdzie widać że grupa jest kolektywem. Córka moja ma teraz możliwość uniknąć operacji. Pan profesor prowadzący zaskoczony był poprawa stanu zdrowia. Korzystała w listopadzie z rehabilitacji w ośrodku dziennym. Mamy nadzieje że znowu będziemy mogli kontynuować u Was leczenie. Byliśmy na rehabilitacji w rożnych placówkach , ale dopiero u Was zostaliśmy profesjonalnie obsłużeni. Z dnia na dzień jest coraz lepiej. Szkoda że NFZ refunduje tak mało ilości dni leczenia. Pozdrawiam cała załogę serdecznie jak również i Panie Justynkę i Agnieszkę z rejestracji.
4
Joanna 2017-01-13 18:16
Dziękuję Pani Dyrektor Jolancie Potapskiej za wsparcie.
2
Byla pracownica!!! I nigdy wiecej!! 2017-02-06 12:45
Po stazu zlecenie za zleceniem zasowanie nie raz po 13 godzin za grosze 1080zl na reke. A pytajac Pani Dyrektor o umowe o prace to ona musi zarzadowi przedstawic.... Chyba to Ona jest dyrektorem przez duze D. i to wlasciciel zakladu decyduje kogo zatrudnia i na jakich warunkach a nie bajki o zarzadach..... haha smieszne... Nie pracuje juz i nawet bym nie wróciła wolalabym ulotki roznosic. Wyzysk pracownika... a jak zobacza na zakladzie cala Pania Dyrektor to wszyscy przestraszeni jak trusie...ale wiadomo jak to jest jak ktos zapomnial jak sam pracowal w inwalidach a teraz wielka dyrekcja sie uwaza!!!! Brak slow!!!!!
1
ODPOWIEDZ 2017-02-06 13:28
INTERNET NIE JEST BEZIMIENNY. TO POTWARZ
2
fizjo 2017-02-06 14:44
A na której placówce jest takie według byłej pracownicy zatrudnienie? i w takiej kwocie płacy? pierwszy raz słyszymy o czymś takim .Co to za wymysły?
Ignaś 2017-02-06 15:32
a czego się spodziewałaś? że u prywaciarza dorobisz się? nie dorobicie się! uciekajcie za granicę, albo do większych miast tam docenią wasze umiejętności i wiedzę, obiecują na stażu, że dobre zarobki, możliwość rozwoju, miła koleżeńska atmosfera... Cała masa ludzi zwolniła się i zapytaj każdej z nich czy żałują... wszyscy jednogłośnie odpowiadają że NIE! Każdy teraz żyje zarabia pieniądze. Macie swoje życie, czas i marnujecie je. Nikt wam tego czasu nie zwróci, a poświęcacie go za najniższą krajową.
PS.
zakład nie jest spółką więc zarząd to tylko wymysł i tak wszyscy wiedzą kto rządzi
PIĘTNUJĄCY TAKIE ZACHOWANIE 2017-02-06 15:54
Ludzie chcecie pracować to pracujcie, nie chcecie to nie pracujcie. Chcecie wyjechać za granicę -jedzcie. Tęsknicie za wielkim miastem? otwiera Wam podwoje. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Po co tylko wypisywać żale i troski. Chcecie coś powiedzieć to otwarcie mówcie pracodawcy. To wstyd tak wypisywać anonimowo i brak odwagi. Życie jest jedno i każdy jest jego kowalem. ten WASZ PRACODAWCA TEŻ BEZ CIĘŻKIEJ PRACY NIE DOSZEDŁ DO TEGO CO MA. NAJŁATWIEJ LICZYC CZYJES. NIE CHCECIE PRACOWAĆ U "PRYWACIARZA"? TO IDCIE DO SZPITALA TAM NA PEWNO DOSTANIECIE KUPĘ KASY. LUDZIE PO CO TO WSZYSTKO. TRZEBA MIEC ODWAGĘ CYWILNĄ. CZYTAM I OCZOM NIE WIERZĘ. "BYŁA PRACOWNICA" "Ignaś " PO CO TA ŚCIEMA. PODPISZ SIE Z IMIENIA I NAZWISKA TO KTOS UWIERZY ZE TO PRAWDA.
3
Edyta 2017-02-09 21:26
na pewno nikt cię nie postawi do małego dziecka. Najpierw musisz popracować pod nadzorem. łatwiejsze przypadki. To małe dzieci a nie taśma produkcyjna. Odpowiedzialność za pacjenta musi być duża. Kursy , kursiki , umiejętności,
3
biuro rozliczeniowo/podatkowe 2017-02-13 06:34
To jednak nie tak. Prowadzę księgowości w różnych zakładach. Każdy odpowiedzialny pracodawca bez względu na formę własności powinien powołać zarząd który decyduje o ważnych sprawach w firmie. Oczywiście ze szefem jest prezes/dyrektor. Powinien się on liczyć z decyzją zarządu. Nie wyobrażam sobie aby o wszystkim decydował szef chyba że jest to mała kilku osobowa firma. Pozdrawiam serdecznie.
3
Prezes / dyrektor / Właściciel 2017-02-14 23:22
Dokształć się, nim swoją wiedzą doprowadzisz jakąś firmę do bankructwa.
1
SW 2017-03-28 19:56
Bardzo dziękuję za diagnozę mojej miesięcznej córeczki . Nigdy nie spodziewaliśmy się że można tak dokładnie badać dziecko. Wszystko trafione i sprawdzone. Pani mgr Jolanta Potapska to wybitny specjalista diagnostyki dzieci. Już mamy terapię i widzimy pierwsze rezultaty. Dziękujemy mamie Karolka ,że dała nam namiary na tego wspaniałego fizjoterapeutę. Pozdrawiamy serdecznie i z całego naszego maleńkiego serca naszej Niuni i nas rodziców.
2
Krystyna 2017-03-30 22:26
Dzień dobry. Całe Puławy i okolica zna Panią mgr Jolantę Potapska bardzo dobrze. Tysiące dzieci zawdzięcza jej zdrowie. Nieoceniony rehabilitant. Szkoda że tak trudno do niej się dostać. Ja już jestem babcią , ale jeszcze mój syn Klaudiusz leczył się u niej , a później jego dzieci. Wielki szacunek i podziękowanie. Pani Potapska ma dar w rękach. Młodzi rehabilitanci powinni się od niej uczyć i naśladować. Zresztą wykształciła całą rodzinne młodych fizjoterapeutów. Korzystam z usług na ul. Zielonej i ulicy Królewskiej . Opieka świetna . Pozdrawiam serdecznie całą załogę BioRelaksu.
3
Pietrek -zadowolony pacjent. 2017-04-06 21:59
Szanowni Państwo. Mam przyjemność przedstawić najlepszy zakład fizjoterapii . Korzystałem z wielu ośrodków sanatoryjnych jak i leczniczych w Polsce jak i za granicą, ale u Was jest najlepiej. Wspaniała opieka, fachowość i rzetelne wykonanie zabiegów. Aparatura z najwyższej półki. Masaże wodne jak i ręczne rewelacyjne. Ćwiczenia z pacjentem to prawdziwa praca a nie jakieś fiku miku- ręce w górę i w dół. Fizjoterapeuci wymuszą siódme poty ale afekty leczenia są wspaniałe. Tu znają się na swojej robocie i pracują nowoczesnymi różnymi metodami leczniczymi. Ja na pewno fachowo się nie wysławiam , ale to nie o to chodzi . Ważne ,że jest super. Trzeba dziękować Szefowej ,ze taki zespół dobrała sobie do pracy i tak potrafi z nimi pracować solidnie dla pacjenta. Polecam zakład wszystkim moim znajomym i obcym ludziom tez co potrzebują rehabilitacji. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam całą załogę Panie Anki, Kasię , Emilkę ,Edytkę ,miłe Panie rejestratorki .
2
PISKORSKI 2017-04-07 22:20
Zakład jest dobry. Personel też. Nic tu gadać więcej.
2
węszyciel 2017-04-11 22:21
a te komentarze pisze jedna osoba. Nawet charakterystyczne błędy popełniasz. Tyle w temacie ;)
ZADOWOLONA 2017-04-12 17:04
Okey zakład czy się podoba komuś czy nie .
2
Anna z Włostowic 2017-04-22 21:40
Dziękuję za rehabilitację na Al. Królewskiej. Troskliwe przyjęcie .Dużo pacjentów, ale zabiegi na czas. Szkod,a że Biorelax nie pracuje w soboty.
2
Basieńka 2017-04-25 18:15
W skali od 0 do 10 gdzie 10 oznacza najlepszy firmie Bio-relax daję 12.
1
ola 2017-05-03 22:38
Dużo dobrego słyszałam o pracownikach. Super, że jest taki zakład dla chorych maluchów (i dorosłych)
Ale tak szczerze mówiąc to też mi się wydaje, że tych kilka pozytywnych komentarzy pisze ta sama osoba. Prawdziwa cnota krytyki się nie boi, a tu jednak ...
Byłam kiedyś na rozmowie, ale podziękowałam (stawka troszkę niziutka). Pani z którą miałam przyjemność rozmawiać ok.
Jeżynowie 2017-05-06 22:21
Dzień dobry. Jestem wieloletnim pacjentem zakładu na ul. Królewskiej i na UL. Zielonej. Nie ma się czego przyczepić. Bardzo się starają. Pomocna rehabilitacja bardzo na mój schorowany kręgosłup. Fizjoterapeuci i masażyści super opieka. Jedyne co mi się nie podoba to to, że trzeba DŁUGO CZKAĆ NA DOSTANIE SIĘ NA ZABIEGI DO ZAKŁADU. Korzystamy z pomocy ja i żona .
1
Zostaw swoją opinię o Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax - Puławy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax