brak logo

Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax

Puławy

Opinie o Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax

Aga 2016-07-01 16:49
Chyba nie jesteś logopedą skoro nie wiesz co to jest praca metodą krakowską.!!!
1
Rys.io 2016-07-01 16:56
Niedoszły pracownik a wypowiada się na temat "zorientować się można jaka panuje atmosfera" .Nie przyjęli cię do pracy więc może wpisie. ... Tylko o martwych firmach nic nie piszą. Jak w życiu jest pewnie lepiej i gorzej. Faktem jest ze jako pacjent leżący się od lat (a firma jest na rynku chyba 25 lat) zawsze mile jestem przyjęty i leczony. Ludzie pracujący lubią się i konsultacja z przełożonymi. Polecam Bio- RELAX WSZYSTKIM. Ostatnio opiekował się mną Pan Piotr, Jordan i Ania.Pozdrawiamserdecznie.
2
Już pracownik Bio- RELAX 2016-07-02 07:32
Zawsze info o pracy jest ogólne. Zainteresowani składają CV dzwonią umawiają się na spotkanie .Chyba to normalne.Na spotkaniu ustalane są wszystkie sprawy odnośnie zatrudnienia.Na rozmowie odpowiedzieli mi na wszystkie pytania.konkretna oferta i konkretne warunki.Przeciez na necie nikt dokładnych spraw biznesowych nie omawia.
4
KS 2016-07-02 07:43
Chyba już nie ale można umówić się na rozmowę zawsze
1
Dark 2016-07-02 10:10
Dziękuję Panu Jordanów za kosmiczną terapię.Dziś fruwam.
2
Logopedka 2016-07-02 15:18
Już logopedie przyjęci.
1
ździwiony 2016-07-02 19:46
Kto uciekam ma odpowiedzieć dyrekcja? Rewelacja. Na opiniach? Przecież to trzeba umówić sikie pytaniaę na rozmowę cv.Ludzie wykształceni a takie pytania na necie?Na co liczysz na ploty?
2
ździwiony 2016-07-02 19:49
Kto ma odpowiedzieć dyrekcja? Rewelacja. Na opiniach? Przecież to trzeba umówić się na rozmowę cv.Ludzie wykształceni a takie pytania na necie?Na co liczysz na ploty? Sensację ? Czy na pewno chodzi ci o znalezienie pracy czy o grę w głuchy telefon.
3
logopedka1 2016-07-02 19:52
Jesteś logope dą i nie wiesz co to jest metoda krakowska ? Oj kiepściutko.
4
królewska 2016-07-02 19:58
Co tonący jedno wielkie nic? Szukają fizjoterapeuty i logopedy. Myślę że warunki ustalane są indywidualnie. Co mają ci napisać nie widząc cię i nie wiedząc co potrafisz. Dane o kasie miejscu i czasie pracy czy mieszkaniu na rozmowie indywidualnej. Nikt z nas nie rozmawia w firmie co i ile dostał. Mamy się starać dobrze pracować i odpowiednio do tego mamy gratyfikacje a nawet zapewnione mieszkanie?
1
pacjent na zielonej 2016-07-02 20:02
Piotr i Jordan to bardzo dobrzy fizjoterapeuci.Polecam serdecznie.Zaklad wyposażony z górnej półki.I mają klima.
6
Tomek 2016-07-03 10:01
Chyba to dobry pomysł.
2
Zdziwiona 2016-07-03 14:54
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
2
Zdziwiona 2016-07-03 14:55
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
2
Zdziwiona 2016-07-03 14:55
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
2
masażysta w trakcie 2016-07-03 21:27
Raczej tak .Jeśli jesteś zielony listek to praca raczej na hydroterapii, fizyko ( nie ujmując nic tam pracującym osobom bo one akurat mogą pracować na każdym stanowisku). Jeżeli indywidualna terapia to wymagane jest główkowanie i kursik. Nie jestem fizjoterapeutą i nie pracuję w Bio-Relax , ale byłem tam na praktykach i widziałam jakim warsztatem dysponują pracujący tam fizjoterapeuci. Aby pozazdrościć. Niestety ja mam jeszcze długą drogę przed sobą. Ale może kiedyś i ja będą u nich pracować. Pozdrawiam wszystkich i panie na rejestracji też i Panią Anie gospodarczą.
4
LOGOPEDKA 2 2016-07-03 21:37
DOKŁADNIE TAK, O POBORACH NIE ROZMAWIAMY. ZDROWA ATMOSFERA. JESTEŚ DOBRY MASZ WIECEJ, ŚREDNIAK ŚREDNIO , A MIERNY SŁABO. DOBRZY POWIEM CI NIE SZKODUJĄ. MY W LOGOPEDII MAMY WARSZTAT WYPOSAZONY W POMOCE PONAD STANDARD.KOLEZANKI SĄ SUPER. PRZYPADKI BARDZO TRUDNE.PRACY DUZO. MOŻNA SIĘ WIELE NAUCZYĆ.TO NIE WIADOMOSCI ZE STUDNIÓW. A SZEFUJĄ NAM DWIE OSOBY AGNIESZKA -NEUROLOGOPEDA I KIEROWNIK OŚRODKA ANIA. ŻYCZYMY WSZYSTKIM TAKICH PRZEŁOŻONYCH. I TO WCALE NIE KADZENIE. OBECNIE JEST NAS SPORO WIĘC CHYBA NIE MA ETATU.
2
administrator bio-relax 2016-07-18 17:07
OFERUJEMY PRACĘ DLA DWU FIZJOTERAPEUTÓW W DZIENNYM OŚRODKU REHABILITACJI DZIECI Z ZABURZENIAMI NEUROROZWOJOWYMI W PUŁAWACH UL. EUSTACHIEWICZA 3 . PRACA NA II ZMIANY. SZCZEGÓŁY NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ. PROSIMY O SKŁADANIE CV NA ADRES: biuro.bio-relax@wp.pl TEL.81-888-55-77
5
ja wysyłam 2016-07-18 19:34
może wyślij zapytanie , cv, więcej się dowiesz a nie na opiniach
2
Grzesiek 2016-07-19 08:47
Chyba trzeba złożyć CV po prostu
2
Balbinka 2016-07-19 08:59
Najlepiej wysłać cv na biuro.bio-relax@wp.pl lub zadzwonić na rejestrację 81-888-55-77 i połączą z kierownikiem. Bardzo miły kontakt. Ja tak zrobiłam. Mam stabilną pracę i jest okey. Bank wreszcie udzielił mi pożyczki jako zatrudnionej. Pozdrawiam wszystkich fizjoterapeutów.
3
ISKA 2016-07-19 09:10
Już niestety nie zatrudniają logopedów. Nabór zakończony. Och jak mi przykro ,że nie zdążyłam. Będę obserwować. Może chociaż na godziny uda się. Pracuję w szkole , ale to nie kliniczne przypadki na których mi zależy. Pracują w Bio-Relax moje koleżanki. Można dużo się nauczyć.
1
fizjoterapeutka pracująca w firmie 2016-07-20 14:27
To nie jest prawda, że ludzie odchodzą. Zmiany personelu są dlatego, że bardzo dużo młodych dziewczyn idzie na urlop macierzyński , a w to miejsce trzeba przyjmować nowe osoby. Jest to wielki problem dla firmy.Ukłon dla Pani Dyrektor w tym miejscu, że przyjmuje dziewczyny do pracy z powrotem. Ja już na taki urlop się na szczęście nie wybieram. A stała ekipa jest ta sama co nas bardzo bardzo cieszy.
2
Na Eustachiewicza 2016-07-23 20:37
Od 1 sierpnia rozpoczynam pracę w Bio-Relax. Dziękuję . Super.
3
Na Eustachiewicza 2016-07-24 16:18
Było bardzo ciepło, ale konkretnie. Co umiem, co chcę robić, czego się boję, odpowiedzialność, plany na przyszłość, czy potrafię pracować z dziećmi. Duże dzieci rehabilitacja, a rehabilitacja noworodka- co na początek bym potrafiła. O dokształcaniu i instruktażu w trakcie. Czy znam jakieś metody czy zaczynam jak ścieżynka. Szukają i takich i takich. I już nie wiem tyle tego było. Ale Kierownicza super. Widać że fachowiec.
2
młodziak 2016-07-25 18:09
A jeżeli jestem młodym fizjoterapeutą to mam od już rehabilitować noworodki? trochę strach
1
Ewela 2016-07-25 18:20
W firmie pracują ludzie z dużym dorobkiem , doświadczeniem i umiejętnościami. Certyfikowani terapeuci. Bezpieczeństwo dziecka i fachowość terapii to priorytety. Nikt młodej niedoświadczonej osoby nie postawi od razu do...np. noworodka. Nikt mu nie wywinduje na początku poborów.Terapeuci pomagają, szkolą uczą. Najpierw wykonuje się łatwiejsze terapie i masaże . Praca ze starszymi dziećmi. Później stopniowo po nabytej praktyce, szkoleniach wewnętrznych zaczyna się praca z przypadkami trudniejszymi. Szkolenia, kursy i dopiero fizjoterapia z najmniejszymi podopiecznymi. Praktyka na pewno super i umiejętności olbrzymie można zdobyć,. Trzeba mieć chęci, kochać maluchy, zrobić certyfikaty dziecięce i stać się prawdziwym fizjoterapeutą pediatrycznym. Trochę dłuższa droga, ale praca na pewno ciekawsza niż na fizykoterapii. Chcecie być terapeutami z przyszłością? Lepszego warsztatu nie znajdziecie. To najlepsza placówka. Nawet jak jesteś świezakiem, a chcesz pracować i uczyć się ta praca Cię nie przestraszy. Nauczysz się, będziesz po pewnym czasie cenionym terapeutą. A jak szybko nim zostaniesz to zależy najwięcej od Ciebie.
4
ewela 2016-07-26 21:44
Przecież oferta jest
3
burżuj 2016-07-31 16:17
Kto wie?
Burżuj 2016-07-31 22:13
A jak dbają?
odpowiedź do @grad 2016-08-01 09:23
Nie masz racji ogłoszenia są
2
JULIA -MAMA 2016-10-09 19:31
Najlepszy diagnosta dziecięcy w Polsce. Otrzymaliśmy opinię szczegółową na kilka kartek. W całym procesie leczenia nikt nie napisał nam tak wyczerpującej opinii. Jest Pani najlepsza, najwspanialsza. Wizyta i dr Potapska godna międzynarodowego polecenia.
4
jarek 2016-10-09 19:37
zakład ma dobre zdanie, wiec jak szukaja kogoś już na stanowisko fizjoterapeuty to musi ta osoba wykazywac sie najlepszymi wynikami praktycznymi oraz wiedza
3
Szczęśliwa fizjoterapeutka 2016-12-20 07:18
Jestem nowym pracownikiem z dalekiej miejscowości. Bałam się przyjazdu do Puław.Nowe miejsce, nowi ludzie, nowe wyzwania, samotność szukanie mieszkania. W zakładzie przyjęto mnie bardzo dobrze. W pracy wspaniały kontakt . Jestem szczęśliwa ,że mogłam zacząć tu nowy rozdział swojego życia.Obecnie Szefostwo szuka fizjoterapeuty. Polecam pracę .Naprawdę warto. Z Świątecznymi pozdrowieniami.
5
NOWFIZJO 2016-12-20 13:17
Ja również potwierdzam wpis " szczęśliwej fizjoterapeutki". Oby jak najwięcej takich SZEFÓW.
4
Bystrzycha - Szycha 2017-01-05 15:35
Kto tam pracował wie jak jest naprawdę i kto pisze te zmyślone komentarze, aby sobie podwyższać oceny. Przynajmniej mogłabyś nie pisać komentarzy parę minut jeden po drugim albo tego samego dnia, bo nie trzeba być bystrzychą - szychą, żeby zorientować się, że pisze to jedna (czyli ty) i ta sama persona. Pozdrawiam Bystrzycha - Szycha
PS. Ja tam pracy nie polecam...
1
Szycha 2017-01-05 19:39
Bystrzycha chyba nie szycha. Chyba Cię nie chcieli.Słabe uszy. Zółteczko się przelało Ci chyba.Ciekawe jak sobie podwyższamy oceny skoro przy opiniach są tylko ksywki? Myślenie szwankuje?
3
Do SZychy nie Bystrzychy 2017-01-06 14:06
Po co wypisujesz takie rzeczy Bystrzycha-szycha ? Jak masz odwagę pisać że nie polecasz to dlaczego nie podpiszesz się prawdziwym nickiem tylko wymyślasz jakieś bystrzycha-szycha? Nie masz odwagi? Łatwo się pisze głupoty jak się nie podpisuje. Krzywdzisz ludzi.
5
Fizjo 2017-01-09 11:36
Może już czas do lekarza... bo psychika zawodzi...
2
Konfident 2017-01-12 15:17
Bystrzycha ma rację! Nie czytajcie tych komentarzy. Jak chcecie poznać opinie to przyjdźcie do zakładu i zapytajcie o to pierwszego lepszego pracownika.
M.G 2017-01-12 18:16
Szanowni Państwo. Bardzo dziękuje za rehabilitację mojej nastoletniej córki w zakładzie na ul. Zielonej. Zostaliśmy otoczeni profesjonalna opieką ze strony fizjoterapeutów.Efekty pracy są już widoczne. Widać ze pracują tam ludzie którym los pacjenta nie jest obojętny. Wspierają się wzajemnie w pracy , służą rada i pociechą. Miło jest korzystać z terapii w takim zakładzie gdzie widać że grupa jest kolektywem. Córka moja ma teraz możliwość uniknąć operacji. Pan profesor prowadzący zaskoczony był poprawa stanu zdrowia. Korzystała w listopadzie z rehabilitacji w ośrodku dziennym. Mamy nadzieje że znowu będziemy mogli kontynuować u Was leczenie. Byliśmy na rehabilitacji w rożnych placówkach , ale dopiero u Was zostaliśmy profesjonalnie obsłużeni. Z dnia na dzień jest coraz lepiej. Szkoda że NFZ refunduje tak mało ilości dni leczenia. Pozdrawiam cała załogę serdecznie jak również i Panie Justynkę i Agnieszkę z rejestracji.
3
Joanna 2017-01-13 18:16
Dziękuję Pani Dyrektor Jolancie Potapskiej za wsparcie.
1
Byla pracownica!!! I nigdy wiecej!! 2017-02-06 12:45
Po stazu zlecenie za zleceniem zasowanie nie raz po 13 godzin za grosze 1080zl na reke. A pytajac Pani Dyrektor o umowe o prace to ona musi zarzadowi przedstawic.... Chyba to Ona jest dyrektorem przez duze D. i to wlasciciel zakladu decyduje kogo zatrudnia i na jakich warunkach a nie bajki o zarzadach..... haha smieszne... Nie pracuje juz i nawet bym nie wróciła wolalabym ulotki roznosic. Wyzysk pracownika... a jak zobacza na zakladzie cala Pania Dyrektor to wszyscy przestraszeni jak trusie...ale wiadomo jak to jest jak ktos zapomnial jak sam pracowal w inwalidach a teraz wielka dyrekcja sie uwaza!!!! Brak slow!!!!!
ODPOWIEDZ 2017-02-06 13:28
INTERNET NIE JEST BEZIMIENNY. TO POTWARZ
1
fizjo 2017-02-06 14:44
A na której placówce jest takie według byłej pracownicy zatrudnienie? i w takiej kwocie płacy? pierwszy raz słyszymy o czymś takim .Co to za wymysły?
Ignaś 2017-02-06 15:32
a czego się spodziewałaś? że u prywaciarza dorobisz się? nie dorobicie się! uciekajcie za granicę, albo do większych miast tam docenią wasze umiejętności i wiedzę, obiecują na stażu, że dobre zarobki, możliwość rozwoju, miła koleżeńska atmosfera... Cała masa ludzi zwolniła się i zapytaj każdej z nich czy żałują... wszyscy jednogłośnie odpowiadają że NIE! Każdy teraz żyje zarabia pieniądze. Macie swoje życie, czas i marnujecie je. Nikt wam tego czasu nie zwróci, a poświęcacie go za najniższą krajową.
PS.
zakład nie jest spółką więc zarząd to tylko wymysł i tak wszyscy wiedzą kto rządzi
PIĘTNUJĄCY TAKIE ZACHOWANIE 2017-02-06 15:54
Ludzie chcecie pracować to pracujcie, nie chcecie to nie pracujcie. Chcecie wyjechać za granicę -jedzcie. Tęsknicie za wielkim miastem? otwiera Wam podwoje. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Po co tylko wypisywać żale i troski. Chcecie coś powiedzieć to otwarcie mówcie pracodawcy. To wstyd tak wypisywać anonimowo i brak odwagi. Życie jest jedno i każdy jest jego kowalem. ten WASZ PRACODAWCA TEŻ BEZ CIĘŻKIEJ PRACY NIE DOSZEDŁ DO TEGO CO MA. NAJŁATWIEJ LICZYC CZYJES. NIE CHCECIE PRACOWAĆ U "PRYWACIARZA"? TO IDCIE DO SZPITALA TAM NA PEWNO DOSTANIECIE KUPĘ KASY. LUDZIE PO CO TO WSZYSTKO. TRZEBA MIEC ODWAGĘ CYWILNĄ. CZYTAM I OCZOM NIE WIERZĘ. "BYŁA PRACOWNICA" "Ignaś " PO CO TA ŚCIEMA. PODPISZ SIE Z IMIENIA I NAZWISKA TO KTOS UWIERZY ZE TO PRAWDA.
2
Edyta 2017-02-09 21:26
na pewno nikt cię nie postawi do małego dziecka. Najpierw musisz popracować pod nadzorem. łatwiejsze przypadki. To małe dzieci a nie taśma produkcyjna. Odpowiedzialność za pacjenta musi być duża. Kursy , kursiki , umiejętności,
1
biuro rozliczeniowo/podatkowe 2017-02-13 06:34
To jednak nie tak. Prowadzę księgowości w różnych zakładach. Każdy odpowiedzialny pracodawca bez względu na formę własności powinien powołać zarząd który decyduje o ważnych sprawach w firmie. Oczywiście ze szefem jest prezes/dyrektor. Powinien się on liczyć z decyzją zarządu. Nie wyobrażam sobie aby o wszystkim decydował szef chyba że jest to mała kilku osobowa firma. Pozdrawiam serdecznie.
1
Prezes / dyrektor / Właściciel 2017-02-14 23:22
Dokształć się, nim swoją wiedzą doprowadzisz jakąś firmę do bankructwa.
Zostaw swoją opinię o Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax - Puławy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax