brak logo

Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax

Puławy

Opinie o Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax

logopedka1 2016-07-02 19:52
Jesteś logope dą i nie wiesz co to jest metoda krakowska ? Oj kiepściutko.
5
królewska 2016-07-02 19:58
Co tonący jedno wielkie nic? Szukają fizjoterapeuty i logopedy. Myślę że warunki ustalane są indywidualnie. Co mają ci napisać nie widząc cię i nie wiedząc co potrafisz. Dane o kasie miejscu i czasie pracy czy mieszkaniu na rozmowie indywidualnej. Nikt z nas nie rozmawia w firmie co i ile dostał. Mamy się starać dobrze pracować i odpowiednio do tego mamy gratyfikacje a nawet zapewnione mieszkanie?
2
pacjent na zielonej 2016-07-02 20:02
Piotr i Jordan to bardzo dobrzy fizjoterapeuci.Polecam serdecznie.Zaklad wyposażony z górnej półki.I mają klima.
6
Tomek 2016-07-03 10:01
Chyba to dobry pomysł.
3
Zdziwiona 2016-07-03 14:54
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
3
Zdziwiona 2016-07-03 14:55
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
3
Zdziwiona 2016-07-03 14:55
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
3
masażysta w trakcie 2016-07-03 21:27
Raczej tak .Jeśli jesteś zielony listek to praca raczej na hydroterapii, fizyko ( nie ujmując nic tam pracującym osobom bo one akurat mogą pracować na każdym stanowisku). Jeżeli indywidualna terapia to wymagane jest główkowanie i kursik. Nie jestem fizjoterapeutą i nie pracuję w Bio-Relax , ale byłem tam na praktykach i widziałam jakim warsztatem dysponują pracujący tam fizjoterapeuci. Aby pozazdrościć. Niestety ja mam jeszcze długą drogę przed sobą. Ale może kiedyś i ja będą u nich pracować. Pozdrawiam wszystkich i panie na rejestracji też i Panią Anie gospodarczą.
5
LOGOPEDKA 2 2016-07-03 21:37
DOKŁADNIE TAK, O POBORACH NIE ROZMAWIAMY. ZDROWA ATMOSFERA. JESTEŚ DOBRY MASZ WIECEJ, ŚREDNIAK ŚREDNIO , A MIERNY SŁABO. DOBRZY POWIEM CI NIE SZKODUJĄ. MY W LOGOPEDII MAMY WARSZTAT WYPOSAZONY W POMOCE PONAD STANDARD.KOLEZANKI SĄ SUPER. PRZYPADKI BARDZO TRUDNE.PRACY DUZO. MOŻNA SIĘ WIELE NAUCZYĆ.TO NIE WIADOMOSCI ZE STUDNIÓW. A SZEFUJĄ NAM DWIE OSOBY AGNIESZKA -NEUROLOGOPEDA I KIEROWNIK OŚRODKA ANIA. ŻYCZYMY WSZYSTKIM TAKICH PRZEŁOŻONYCH. I TO WCALE NIE KADZENIE. OBECNIE JEST NAS SPORO WIĘC CHYBA NIE MA ETATU.
3
administrator bio-relax 2016-07-18 17:07
OFERUJEMY PRACĘ DLA DWU FIZJOTERAPEUTÓW W DZIENNYM OŚRODKU REHABILITACJI DZIECI Z ZABURZENIAMI NEUROROZWOJOWYMI W PUŁAWACH UL. EUSTACHIEWICZA 3 . PRACA NA II ZMIANY. SZCZEGÓŁY NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ. PROSIMY O SKŁADANIE CV NA ADRES: biuro.bio-relax@wp.pl TEL.81-888-55-77
6
ja wysyłam 2016-07-18 19:34
może wyślij zapytanie , cv, więcej się dowiesz a nie na opiniach
3
Grzesiek 2016-07-19 08:47
Chyba trzeba złożyć CV po prostu
3
Balbinka 2016-07-19 08:59
Najlepiej wysłać cv na biuro.bio-relax@wp.pl lub zadzwonić na rejestrację 81-888-55-77 i połączą z kierownikiem. Bardzo miły kontakt. Ja tak zrobiłam. Mam stabilną pracę i jest okey. Bank wreszcie udzielił mi pożyczki jako zatrudnionej. Pozdrawiam wszystkich fizjoterapeutów.
4
ISKA 2016-07-19 09:10
Już niestety nie zatrudniają logopedów. Nabór zakończony. Och jak mi przykro ,że nie zdążyłam. Będę obserwować. Może chociaż na godziny uda się. Pracuję w szkole , ale to nie kliniczne przypadki na których mi zależy. Pracują w Bio-Relax moje koleżanki. Można dużo się nauczyć.
1
fizjoterapeutka pracująca w firmie 2016-07-20 14:27
To nie jest prawda, że ludzie odchodzą. Zmiany personelu są dlatego, że bardzo dużo młodych dziewczyn idzie na urlop macierzyński , a w to miejsce trzeba przyjmować nowe osoby. Jest to wielki problem dla firmy.Ukłon dla Pani Dyrektor w tym miejscu, że przyjmuje dziewczyny do pracy z powrotem. Ja już na taki urlop się na szczęście nie wybieram. A stała ekipa jest ta sama co nas bardzo bardzo cieszy.
3
Na Eustachiewicza 2016-07-23 20:37
Od 1 sierpnia rozpoczynam pracę w Bio-Relax. Dziękuję . Super.
4
Na Eustachiewicza 2016-07-24 16:18
Było bardzo ciepło, ale konkretnie. Co umiem, co chcę robić, czego się boję, odpowiedzialność, plany na przyszłość, czy potrafię pracować z dziećmi. Duże dzieci rehabilitacja, a rehabilitacja noworodka- co na początek bym potrafiła. O dokształcaniu i instruktażu w trakcie. Czy znam jakieś metody czy zaczynam jak ścieżynka. Szukają i takich i takich. I już nie wiem tyle tego było. Ale Kierownicza super. Widać że fachowiec.
3
młodziak 2016-07-25 18:09
A jeżeli jestem młodym fizjoterapeutą to mam od już rehabilitować noworodki? trochę strach
1
Ewela 2016-07-25 18:20
W firmie pracują ludzie z dużym dorobkiem , doświadczeniem i umiejętnościami. Certyfikowani terapeuci. Bezpieczeństwo dziecka i fachowość terapii to priorytety. Nikt młodej niedoświadczonej osoby nie postawi od razu do...np. noworodka. Nikt mu nie wywinduje na początku poborów.Terapeuci pomagają, szkolą uczą. Najpierw wykonuje się łatwiejsze terapie i masaże . Praca ze starszymi dziećmi. Później stopniowo po nabytej praktyce, szkoleniach wewnętrznych zaczyna się praca z przypadkami trudniejszymi. Szkolenia, kursy i dopiero fizjoterapia z najmniejszymi podopiecznymi. Praktyka na pewno super i umiejętności olbrzymie można zdobyć,. Trzeba mieć chęci, kochać maluchy, zrobić certyfikaty dziecięce i stać się prawdziwym fizjoterapeutą pediatrycznym. Trochę dłuższa droga, ale praca na pewno ciekawsza niż na fizykoterapii. Chcecie być terapeutami z przyszłością? Lepszego warsztatu nie znajdziecie. To najlepsza placówka. Nawet jak jesteś świezakiem, a chcesz pracować i uczyć się ta praca Cię nie przestraszy. Nauczysz się, będziesz po pewnym czasie cenionym terapeutą. A jak szybko nim zostaniesz to zależy najwięcej od Ciebie.
5
ewela 2016-07-26 21:44
Przecież oferta jest
3
burżuj 2016-07-31 16:17
Kto wie?
Burżuj 2016-07-31 22:13
A jak dbają?
odpowiedź do @grad 2016-08-01 09:23
Nie masz racji ogłoszenia są
2
JULIA -MAMA 2016-10-09 19:31
Najlepszy diagnosta dziecięcy w Polsce. Otrzymaliśmy opinię szczegółową na kilka kartek. W całym procesie leczenia nikt nie napisał nam tak wyczerpującej opinii. Jest Pani najlepsza, najwspanialsza. Wizyta i dr Potapska godna międzynarodowego polecenia.
5
jarek 2016-10-09 19:37
zakład ma dobre zdanie, wiec jak szukaja kogoś już na stanowisko fizjoterapeuty to musi ta osoba wykazywac sie najlepszymi wynikami praktycznymi oraz wiedza
4
Szczęśliwa fizjoterapeutka 2016-12-20 07:18
Jestem nowym pracownikiem z dalekiej miejscowości. Bałam się przyjazdu do Puław.Nowe miejsce, nowi ludzie, nowe wyzwania, samotność szukanie mieszkania. W zakładzie przyjęto mnie bardzo dobrze. W pracy wspaniały kontakt . Jestem szczęśliwa ,że mogłam zacząć tu nowy rozdział swojego życia.Obecnie Szefostwo szuka fizjoterapeuty. Polecam pracę .Naprawdę warto. Z Świątecznymi pozdrowieniami.
6
NOWFIZJO 2016-12-20 13:17
Ja również potwierdzam wpis " szczęśliwej fizjoterapeutki". Oby jak najwięcej takich SZEFÓW.
5
Bystrzycha - Szycha 2017-01-05 15:35
Kto tam pracował wie jak jest naprawdę i kto pisze te zmyślone komentarze, aby sobie podwyższać oceny. Przynajmniej mogłabyś nie pisać komentarzy parę minut jeden po drugim albo tego samego dnia, bo nie trzeba być bystrzychą - szychą, żeby zorientować się, że pisze to jedna (czyli ty) i ta sama persona. Pozdrawiam Bystrzycha - Szycha
PS. Ja tam pracy nie polecam...
1
Szycha 2017-01-05 19:39
Bystrzycha chyba nie szycha. Chyba Cię nie chcieli.Słabe uszy. Zółteczko się przelało Ci chyba.Ciekawe jak sobie podwyższamy oceny skoro przy opiniach są tylko ksywki? Myślenie szwankuje?
4
Do SZychy nie Bystrzychy 2017-01-06 14:06
Po co wypisujesz takie rzeczy Bystrzycha-szycha ? Jak masz odwagę pisać że nie polecasz to dlaczego nie podpiszesz się prawdziwym nickiem tylko wymyślasz jakieś bystrzycha-szycha? Nie masz odwagi? Łatwo się pisze głupoty jak się nie podpisuje. Krzywdzisz ludzi.
6
Fizjo 2017-01-09 11:36
Może już czas do lekarza... bo psychika zawodzi...
2
Konfident 2017-01-12 15:17
Bystrzycha ma rację! Nie czytajcie tych komentarzy. Jak chcecie poznać opinie to przyjdźcie do zakładu i zapytajcie o to pierwszego lepszego pracownika.
M.G 2017-01-12 18:16
Szanowni Państwo. Bardzo dziękuje za rehabilitację mojej nastoletniej córki w zakładzie na ul. Zielonej. Zostaliśmy otoczeni profesjonalna opieką ze strony fizjoterapeutów.Efekty pracy są już widoczne. Widać ze pracują tam ludzie którym los pacjenta nie jest obojętny. Wspierają się wzajemnie w pracy , służą rada i pociechą. Miło jest korzystać z terapii w takim zakładzie gdzie widać że grupa jest kolektywem. Córka moja ma teraz możliwość uniknąć operacji. Pan profesor prowadzący zaskoczony był poprawa stanu zdrowia. Korzystała w listopadzie z rehabilitacji w ośrodku dziennym. Mamy nadzieje że znowu będziemy mogli kontynuować u Was leczenie. Byliśmy na rehabilitacji w rożnych placówkach , ale dopiero u Was zostaliśmy profesjonalnie obsłużeni. Z dnia na dzień jest coraz lepiej. Szkoda że NFZ refunduje tak mało ilości dni leczenia. Pozdrawiam cała załogę serdecznie jak również i Panie Justynkę i Agnieszkę z rejestracji.
4
Joanna 2017-01-13 18:16
Dziękuję Pani Dyrektor Jolancie Potapskiej za wsparcie.
2
Byla pracownica!!! I nigdy wiecej!! 2017-02-06 12:45
Po stazu zlecenie za zleceniem zasowanie nie raz po 13 godzin za grosze 1080zl na reke. A pytajac Pani Dyrektor o umowe o prace to ona musi zarzadowi przedstawic.... Chyba to Ona jest dyrektorem przez duze D. i to wlasciciel zakladu decyduje kogo zatrudnia i na jakich warunkach a nie bajki o zarzadach..... haha smieszne... Nie pracuje juz i nawet bym nie wróciła wolalabym ulotki roznosic. Wyzysk pracownika... a jak zobacza na zakladzie cala Pania Dyrektor to wszyscy przestraszeni jak trusie...ale wiadomo jak to jest jak ktos zapomnial jak sam pracowal w inwalidach a teraz wielka dyrekcja sie uwaza!!!! Brak slow!!!!!
ODPOWIEDZ 2017-02-06 13:28
INTERNET NIE JEST BEZIMIENNY. TO POTWARZ
2
fizjo 2017-02-06 14:44
A na której placówce jest takie według byłej pracownicy zatrudnienie? i w takiej kwocie płacy? pierwszy raz słyszymy o czymś takim .Co to za wymysły?
Ignaś 2017-02-06 15:32
a czego się spodziewałaś? że u prywaciarza dorobisz się? nie dorobicie się! uciekajcie za granicę, albo do większych miast tam docenią wasze umiejętności i wiedzę, obiecują na stażu, że dobre zarobki, możliwość rozwoju, miła koleżeńska atmosfera... Cała masa ludzi zwolniła się i zapytaj każdej z nich czy żałują... wszyscy jednogłośnie odpowiadają że NIE! Każdy teraz żyje zarabia pieniądze. Macie swoje życie, czas i marnujecie je. Nikt wam tego czasu nie zwróci, a poświęcacie go za najniższą krajową.
PS.
zakład nie jest spółką więc zarząd to tylko wymysł i tak wszyscy wiedzą kto rządzi
PIĘTNUJĄCY TAKIE ZACHOWANIE 2017-02-06 15:54
Ludzie chcecie pracować to pracujcie, nie chcecie to nie pracujcie. Chcecie wyjechać za granicę -jedzcie. Tęsknicie za wielkim miastem? otwiera Wam podwoje. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Po co tylko wypisywać żale i troski. Chcecie coś powiedzieć to otwarcie mówcie pracodawcy. To wstyd tak wypisywać anonimowo i brak odwagi. Życie jest jedno i każdy jest jego kowalem. ten WASZ PRACODAWCA TEŻ BEZ CIĘŻKIEJ PRACY NIE DOSZEDŁ DO TEGO CO MA. NAJŁATWIEJ LICZYC CZYJES. NIE CHCECIE PRACOWAĆ U "PRYWACIARZA"? TO IDCIE DO SZPITALA TAM NA PEWNO DOSTANIECIE KUPĘ KASY. LUDZIE PO CO TO WSZYSTKO. TRZEBA MIEC ODWAGĘ CYWILNĄ. CZYTAM I OCZOM NIE WIERZĘ. "BYŁA PRACOWNICA" "Ignaś " PO CO TA ŚCIEMA. PODPISZ SIE Z IMIENIA I NAZWISKA TO KTOS UWIERZY ZE TO PRAWDA.
3
Edyta 2017-02-09 21:26
na pewno nikt cię nie postawi do małego dziecka. Najpierw musisz popracować pod nadzorem. łatwiejsze przypadki. To małe dzieci a nie taśma produkcyjna. Odpowiedzialność za pacjenta musi być duża. Kursy , kursiki , umiejętności,
3
biuro rozliczeniowo/podatkowe 2017-02-13 06:34
To jednak nie tak. Prowadzę księgowości w różnych zakładach. Każdy odpowiedzialny pracodawca bez względu na formę własności powinien powołać zarząd który decyduje o ważnych sprawach w firmie. Oczywiście ze szefem jest prezes/dyrektor. Powinien się on liczyć z decyzją zarządu. Nie wyobrażam sobie aby o wszystkim decydował szef chyba że jest to mała kilku osobowa firma. Pozdrawiam serdecznie.
3
Prezes / dyrektor / Właściciel 2017-02-14 23:22
Dokształć się, nim swoją wiedzą doprowadzisz jakąś firmę do bankructwa.
1
SW 2017-03-28 19:56
Bardzo dziękuję za diagnozę mojej miesięcznej córeczki . Nigdy nie spodziewaliśmy się że można tak dokładnie badać dziecko. Wszystko trafione i sprawdzone. Pani mgr Jolanta Potapska to wybitny specjalista diagnostyki dzieci. Już mamy terapię i widzimy pierwsze rezultaty. Dziękujemy mamie Karolka ,że dała nam namiary na tego wspaniałego fizjoterapeutę. Pozdrawiamy serdecznie i z całego naszego maleńkiego serca naszej Niuni i nas rodziców.
2
Krystyna 2017-03-30 22:26
Dzień dobry. Całe Puławy i okolica zna Panią mgr Jolantę Potapska bardzo dobrze. Tysiące dzieci zawdzięcza jej zdrowie. Nieoceniony rehabilitant. Szkoda że tak trudno do niej się dostać. Ja już jestem babcią , ale jeszcze mój syn Klaudiusz leczył się u niej , a później jego dzieci. Wielki szacunek i podziękowanie. Pani Potapska ma dar w rękach. Młodzi rehabilitanci powinni się od niej uczyć i naśladować. Zresztą wykształciła całą rodzinne młodych fizjoterapeutów. Korzystam z usług na ul. Zielonej i ulicy Królewskiej . Opieka świetna . Pozdrawiam serdecznie całą załogę BioRelaksu.
3
Pietrek -zadowolony pacjent. 2017-04-06 21:59
Szanowni Państwo. Mam przyjemność przedstawić najlepszy zakład fizjoterapii . Korzystałem z wielu ośrodków sanatoryjnych jak i leczniczych w Polsce jak i za granicą, ale u Was jest najlepiej. Wspaniała opieka, fachowość i rzetelne wykonanie zabiegów. Aparatura z najwyższej półki. Masaże wodne jak i ręczne rewelacyjne. Ćwiczenia z pacjentem to prawdziwa praca a nie jakieś fiku miku- ręce w górę i w dół. Fizjoterapeuci wymuszą siódme poty ale afekty leczenia są wspaniałe. Tu znają się na swojej robocie i pracują nowoczesnymi różnymi metodami leczniczymi. Ja na pewno fachowo się nie wysławiam , ale to nie o to chodzi . Ważne ,że jest super. Trzeba dziękować Szefowej ,ze taki zespół dobrała sobie do pracy i tak potrafi z nimi pracować solidnie dla pacjenta. Polecam zakład wszystkim moim znajomym i obcym ludziom tez co potrzebują rehabilitacji. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam całą załogę Panie Anki, Kasię , Emilkę ,Edytkę ,miłe Panie rejestratorki .
2
PISKORSKI 2017-04-07 22:20
Zakład jest dobry. Personel też. Nic tu gadać więcej.
2
węszyciel 2017-04-11 22:21
a te komentarze pisze jedna osoba. Nawet charakterystyczne błędy popełniasz. Tyle w temacie ;)
ZADOWOLONA 2017-04-12 17:04
Okey zakład czy się podoba komuś czy nie .
2
Anna z Włostowic 2017-04-22 21:40
Dziękuję za rehabilitację na Al. Królewskiej. Troskliwe przyjęcie .Dużo pacjentów, ale zabiegi na czas. Szkod,a że Biorelax nie pracuje w soboty.
2
Basieńka 2017-04-25 18:15
W skali od 0 do 10 gdzie 10 oznacza najlepszy firmie Bio-relax daję 12.
1
Zostaw swoją opinię o Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax - Puławy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax