brak logo

Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax

Puławy

Opinie o Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax

2016-06-02 09:18:02
Trele mele. Odszedłeś to odszedłeś albo odeszłaś. Wolny wybór. Nam się pracuje dobrze. A ogłoszenie o zatrudnieniu dawno nieaktualne. Szefostwo przyjęło już na wolne miejsca bardzo chętnych fizjoterapeutów ,którzy chcą pracować w zawodzie, a nie pisać złośliwe opinie.
3
koleżanki 2016-06-02 18:29:39
Zakładaliśmy się z koleżankami kiedy to samozatrudniony napisze jakiś wspaniały liścik na opiniach. Stawialiśmy na lipiec. No jednak pudło. Liścik jest już w czerwcu. Przyszli PRACODAWCY !!!! omijajcie szerokim łukiem tego samozatrudnionego, niech się sam zatrudnia. Nie polecamy. Byłe koleżanki.
3
z autopsji 2016-06-04 19:20:54
A co potrafisz oprócz tego ,że jesteś ukończonym fizjoterapeutą ? Jak taśma to najniższa krajowa. Potrafisz wiele to i kasa wyższa.
3
Oferty Pracy
2016-03-28
Żródło: Gowork.pl
Puławy
(lubelskie)
Oferujemy pracę dla fizjoterapeuty na umowę zlecenie lub kontrakt. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie swojego CV na e-maila: biuro.bio-relax@wp.pl  
kaska 2016-06-04 19:23:17
Fizjoterapeuta Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax 2016-03-28 Żródło: Gowork.pl Puławy (lubelskie) Oferujemy pracę dla fizjoterapeuty na umowę zlecenie lub kontrakt. Osoby zainteresowane prosimy o przesła[...]">@Oferty Pracy - 2016-06-04 19:23:16
A ta oferta jeszcze aktualna? Jestem na lodzie bo u nas zwalniają grupowo. Czy to prawda, że trzeba coś umieć więcej aby dostać się do tego zakładu?
4
młody Krzycho 2016-06-05 09:43:25
Weszła ustawa. Pracę nadal ciężko znaleźć. Samozatrudnić się boję mam jeszcze za mało stażu w zawodzie bo pracuje dopiero 4 lata na kinezie. U nas w rzeszowskim pracę straciło bardzo wielu fizjoterapeutów. Chałturzą po domach bez ubezpieczeń. Część wyjechała za granicę i czesze kasę , ale się uwstecznia bo to żadna fizjoterapia tylko balecik w tych ośrodkach. Etat to etat masz wszystkie świadczenia , a do tego można pojechać na szkolenie. Rozważam złożenie CV do Was. Czekam tylko na moją dziewczynę aby określiła się co do miejsca zamieszkania. Pewnie na początek płacą około minimalnej. Jeżdżę po różnych spotkaniach i konferencjach i wszyscy mówią ,że w Bio-Relaks można dużo się nauczyć. To przyszłość. Będę obserwować ogłoszenia. Chociaż Was osobiście nie znam to z daleka pozdrawiam.
3
logopeda 2016-06-22 17:31:41
Ja tam pracowałam jako logopeda. Dzień, w którym złożyłam wypowiedzenie było najpiękniejszym dniem mojego życia. To nie praca - to skarbonka. Bez przerw nawet na jedzenie pracujesz 7,5 godziny dziennie. Grafik zapełniony pełnym wachlarzem przeróżnych zaburzeń (ja sobie naliczyłam 18), pacjenci w przedziale wiekowym od 2 do 80 lat. Trzeba mieć wszystkie pomoce własne, nie zapewnią nawet długopisu. Więc można sobie wyobrazić, ile trzeba mieć pieniędzy, aby kupić sobie tak różnorodne pomoce do terapii. Wynagrodzenie - ledwo ponad najniższą krajową. Szkolenia? Tylko w ramach urlopu wypoczynkowego jeśli jakimś cudem go dostaniesz. Oczywiście płatne z własnej kieszeni. Nic dziwnego, że rotacja pracowników jest ogromna, wcale się nie dziwię... Jedyny plus to pracownicy (oczywiście z wyjątkami): pomocni, chętnie doradzają i dzielą się materiałami do pracy.
4
Logopeda 2016-06-23 12:19:21
Przepraszam za nieprzemyslany i krzywdzące zakład wpis.
3
Prawdomówny 2016-06-23 12:25:27
Ludzie myślą że wpisując takie szkalujące informacje na internecie są anonimowi.Później dopiero jest rozpacz gdy sąd każe przepraszać z imienia i nazwiska firmę i nakłada karę.Juz tak osoba w 2015 r przepraszała firmę i taki wpis na stronie jest .
3
koleżanka logopeda 2016-06-25 20:49:11
Ale wstyd.
3
Nie doszły pracownik 2016-06-29 20:00:16
Śledząc te wpisy na pewno można zorientować się w ogólnej atmosferze panującej w tej firmie.
weronka 2016-06-30 17:27:03
Niestety już nie zatrudniają logopedy. Strasznie mi przykro że nie zdążyłam złóż CV.Słyszałam od koleżanek że bardzo dużo można się nauczyć.I to nie ściema.Pracują min.metodą krakowską.



1
weronka 2016-06-30 17:27:22
Niestety już nie zatrudniają logopedy. Strasznie mi przykro że nie zdążyłam złóż CV.Słyszałam od koleżanek że bardzo dużo można się nauczyć.I to nie ściema.Pracują min.metodą krakowską.
1
Kaśka 2016-07-01 15:38:25
Zazdrościć dobrej atmosfery .bo cię nie przyjęli. ZA SŁABY BYŁEŚ W USZACH.My robimy najlepsza rehabilitację i wspieramy się wzajemnie.W firmach o których nic się nie mówi i nie pisze nie na życia.Zaklad działa 25 lat i ma się dobrze.Powodzenia i wspaniałej atmosfery w innym zakładzie.
1
Aga 2016-07-01 15:44:54
Jesteś logopedą i nie wiesz co to szkoła krakowska ? I co na opiniach pytasz o kasę?w jakim świecie żyjesz ?
swoj 2016-07-01 16:42:22
Chyba musisz pytać w dyrekcji.
swoj 2016-07-01 16:42:51
Chyba musisz pytać w dyrekcji.
2
Aga 2016-07-01 16:49:10
Chyba nie jesteś logopedą skoro nie wiesz co to jest praca metodą krakowską.!!!
1
Rys.io 2016-07-01 16:56:52
Niedoszły pracownik a wypowiada się na temat "zorientować się można jaka panuje atmosfera" .Nie przyjęli cię do pracy więc może wpisie. ... Tylko o martwych firmach nic nie piszą. Jak w życiu jest pewnie lepiej i gorzej. Faktem jest ze jako pacjent leżący się od lat (a firma jest na rynku chyba 25 lat) zawsze mile jestem przyjęty i leczony. Ludzie pracujący lubią się i konsultacja z przełożonymi. Polecam Bio- RELAX WSZYSTKIM. Ostatnio opiekował się mną Pan Piotr, Jordan i Ania.Pozdrawiamserdecznie.
1
Już pracownik Bio- RELAX 2016-07-02 07:32:37
Zawsze info o pracy jest ogólne. Zainteresowani składają CV dzwonią umawiają się na spotkanie .Chyba to normalne.Na spotkaniu ustalane są wszystkie sprawy odnośnie zatrudnienia.Na rozmowie odpowiedzieli mi na wszystkie pytania.konkretna oferta i konkretne warunki.Przeciez na necie nikt dokładnych spraw biznesowych nie omawia.
3
KS 2016-07-02 07:43:45
Chyba już nie ale można umówić się na rozmowę zawsze
1
Dark 2016-07-02 10:10:19
Dziękuję Panu Jordanów za kosmiczną terapię.Dziś fruwam.
2
Logopedka 2016-07-02 15:18:26
Już logopedie przyjęci.
1
ździwiony 2016-07-02 19:46:42
Kto uciekam ma odpowiedzieć dyrekcja? Rewelacja. Na opiniach? Przecież to trzeba umówić sikie pytaniaę na rozmowę cv.Ludzie wykształceni a takie pytania na necie?Na co liczysz na ploty?
2
ździwiony 2016-07-02 19:49:21
Kto ma odpowiedzieć dyrekcja? Rewelacja. Na opiniach? Przecież to trzeba umówić się na rozmowę cv.Ludzie wykształceni a takie pytania na necie?Na co liczysz na ploty? Sensację ? Czy na pewno chodzi ci o znalezienie pracy czy o grę w głuchy telefon.
2
logopedka1 2016-07-02 19:52:57
Jesteś logope dą i nie wiesz co to jest metoda krakowska ? Oj kiepściutko.
3
królewska 2016-07-02 19:58:51
Co tonący jedno wielkie nic? Szukają fizjoterapeuty i logopedy. Myślę że warunki ustalane są indywidualnie. Co mają ci napisać nie widząc cię i nie wiedząc co potrafisz. Dane o kasie miejscu i czasie pracy czy mieszkaniu na rozmowie indywidualnej. Nikt z nas nie rozmawia w firmie co i ile dostał. Mamy się starać dobrze pracować i odpowiednio do tego mamy gratyfikacje a nawet zapewnione mieszkanie?
1
pacjent na zielonej 2016-07-02 20:02:56
Piotr i Jordan to bardzo dobrzy fizjoterapeuci.Polecam serdecznie.Zaklad wyposażony z górnej półki.I mają klima.
6
Tomek 2016-07-03 10:01:46
Chyba to dobry pomysł.
1
Zdziwiona 2016-07-03 14:54:23
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
1
Zdziwiona 2016-07-03 14:55:04
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
1
Zdziwiona 2016-07-03 14:55:27
Jasne spoko.tylko kto ma ci na necie odpowiedzieć o zarobkach?
1
masażysta w trakcie 2016-07-03 21:27:31
Raczej tak .Jeśli jesteś zielony listek to praca raczej na hydroterapii, fizyko ( nie ujmując nic tam pracującym osobom bo one akurat mogą pracować na każdym stanowisku). Jeżeli indywidualna terapia to wymagane jest główkowanie i kursik. Nie jestem fizjoterapeutą i nie pracuję w Bio-Relax , ale byłem tam na praktykach i widziałam jakim warsztatem dysponują pracujący tam fizjoterapeuci. Aby pozazdrościć. Niestety ja mam jeszcze długą drogę przed sobą. Ale może kiedyś i ja będą u nich pracować. Pozdrawiam wszystkich i panie na rejestracji też i Panią Anie gospodarczą.
3
LOGOPEDKA 2 2016-07-03 21:37:28
DOKŁADNIE TAK, O POBORACH NIE ROZMAWIAMY. ZDROWA ATMOSFERA. JESTEŚ DOBRY MASZ WIECEJ, ŚREDNIAK ŚREDNIO , A MIERNY SŁABO. DOBRZY POWIEM CI NIE SZKODUJĄ. MY W LOGOPEDII MAMY WARSZTAT WYPOSAZONY W POMOCE PONAD STANDARD.KOLEZANKI SĄ SUPER. PRZYPADKI BARDZO TRUDNE.PRACY DUZO. MOŻNA SIĘ WIELE NAUCZYĆ.TO NIE WIADOMOSCI ZE STUDNIÓW. A SZEFUJĄ NAM DWIE OSOBY AGNIESZKA -NEUROLOGOPEDA I KIEROWNIK OŚRODKA ANIA. ŻYCZYMY WSZYSTKIM TAKICH PRZEŁOŻONYCH. I TO WCALE NIE KADZENIE. OBECNIE JEST NAS SPORO WIĘC CHYBA NIE MA ETATU.
1
administrator bio-relax 2016-07-18 17:07:48
OFERUJEMY PRACĘ DLA DWU FIZJOTERAPEUTÓW W DZIENNYM OŚRODKU REHABILITACJI DZIECI Z ZABURZENIAMI NEUROROZWOJOWYMI W PUŁAWACH UL. EUSTACHIEWICZA 3 . PRACA NA II ZMIANY. SZCZEGÓŁY NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ. PROSIMY O SKŁADANIE CV NA ADRES: biuro.bio-relax@wp.pl TEL.81-888-55-77
3
ja wysyłam 2016-07-18 19:34:53
może wyślij zapytanie , cv, więcej się dowiesz a nie na opiniach
1
Grzesiek 2016-07-19 08:47:29
Chyba trzeba złożyć CV po prostu
1
Balbinka 2016-07-19 08:59:45
Najlepiej wysłać cv na biuro.bio-relax@wp.pl lub zadzwonić na rejestrację 81-888-55-77 i połączą z kierownikiem. Bardzo miły kontakt. Ja tak zrobiłam. Mam stabilną pracę i jest okey. Bank wreszcie udzielił mi pożyczki jako zatrudnionej. Pozdrawiam wszystkich fizjoterapeutów.
2
ISKA 2016-07-19 09:10:44
Już niestety nie zatrudniają logopedów. Nabór zakończony. Och jak mi przykro ,że nie zdążyłam. Będę obserwować. Może chociaż na godziny uda się. Pracuję w szkole , ale to nie kliniczne przypadki na których mi zależy. Pracują w Bio-Relax moje koleżanki. Można dużo się nauczyć.
fizjoterapeutka pracująca w firmie 2016-07-20 14:27:24
To nie jest prawda, że ludzie odchodzą. Zmiany personelu są dlatego, że bardzo dużo młodych dziewczyn idzie na urlop macierzyński , a w to miejsce trzeba przyjmować nowe osoby. Jest to wielki problem dla firmy.Ukłon dla Pani Dyrektor w tym miejscu, że przyjmuje dziewczyny do pracy z powrotem. Ja już na taki urlop się na szczęście nie wybieram. A stała ekipa jest ta sama co nas bardzo bardzo cieszy.
1
Na Eustachiewicza 2016-07-23 20:37:53
Od 1 sierpnia rozpoczynam pracę w Bio-Relax. Dziękuję . Super.
2
Na Eustachiewicza 2016-07-24 16:18:25
Było bardzo ciepło, ale konkretnie. Co umiem, co chcę robić, czego się boję, odpowiedzialność, plany na przyszłość, czy potrafię pracować z dziećmi. Duże dzieci rehabilitacja, a rehabilitacja noworodka- co na początek bym potrafiła. O dokształcaniu i instruktażu w trakcie. Czy znam jakieś metody czy zaczynam jak ścieżynka. Szukają i takich i takich. I już nie wiem tyle tego było. Ale Kierownicza super. Widać że fachowiec.
1
młodziak 2016-07-25 18:09:19
A jeżeli jestem młodym fizjoterapeutą to mam od już rehabilitować noworodki? trochę strach
Ewela 2016-07-25 18:20:26
W firmie pracują ludzie z dużym dorobkiem , doświadczeniem i umiejętnościami. Certyfikowani terapeuci. Bezpieczeństwo dziecka i fachowość terapii to priorytety. Nikt młodej niedoświadczonej osoby nie postawi od razu do...np. noworodka. Nikt mu nie wywinduje na początku poborów.Terapeuci pomagają, szkolą uczą. Najpierw wykonuje się łatwiejsze terapie i masaże . Praca ze starszymi dziećmi. Później stopniowo po nabytej praktyce, szkoleniach wewnętrznych zaczyna się praca z przypadkami trudniejszymi. Szkolenia, kursy i dopiero fizjoterapia z najmniejszymi podopiecznymi. Praktyka na pewno super i umiejętności olbrzymie można zdobyć,. Trzeba mieć chęci, kochać maluchy, zrobić certyfikaty dziecięce i stać się prawdziwym fizjoterapeutą pediatrycznym. Trochę dłuższa droga, ale praca na pewno ciekawsza niż na fizykoterapii. Chcecie być terapeutami z przyszłością? Lepszego warsztatu nie znajdziecie. To najlepsza placówka. Nawet jak jesteś świezakiem, a chcesz pracować i uczyć się ta praca Cię nie przestraszy. Nauczysz się, będziesz po pewnym czasie cenionym terapeutą. A jak szybko nim zostaniesz to zależy najwięcej od Ciebie.
2
ewela 2016-07-26 21:44:02
Przecież oferta jest
1
burżuj 2016-07-31 16:17:31
Kto wie?
Burżuj 2016-07-31 22:13:40
A jak dbają?
odpowiedź do @grad 2016-08-01 09:23:25
Nie masz racji ogłoszenia są
1
JULIA -MAMA 2016-10-09 19:31:55
Najlepszy diagnosta dziecięcy w Polsce. Otrzymaliśmy opinię szczegółową na kilka kartek. W całym procesie leczenia nikt nie napisał nam tak wyczerpującej opinii. Jest Pani najlepsza, najwspanialsza. Wizyta i dr Potapska godna międzynarodowego polecenia.
jarek 2016-10-09 19:37:11
zakład ma dobre zdanie, wiec jak szukaja kogoś już na stanowisko fizjoterapeuty to musi ta osoba wykazywac sie najlepszymi wynikami praktycznymi oraz wiedza
Zostaw swoją opinię o Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax - Puławy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Fizjoterapii i Masażu Bio-Relax