Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 3M Poland

Pracowałeś w firmie 3M Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ala - 2015-02-17 05:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [galon - 2015-02-16 01:02:17]:
Mi sie wydaje że też powodem są umowy śmieciowe z agencji, płace nie są rewelacyjne....poza tym na takich umowach zleceniu można w każdej chwili dostać kopa w tyłek i dojazd jest kijowy bo to jest dosyć daleko...
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-02-17 05:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A no i jescze 3 zmiany to lipa totalna a nie kazdy sie nadaje do pracy w nocy..
zdjecie uzytkownika
Kayako - 2015-02-18 22:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym chciała się dowiedzieć jakie są zarobki na rękę (chodzi o ul. Kowalską)
zdjecie uzytkownika
nowy gegen - 2015-02-22 01:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Słowik - 2014-10-30 22:11:05]:
masz racje, w tamtym roku pod Kolorytem pracowałem i nie było wesoło, i u nas i u Was, a teraz pod "Gęsiami" jest to samo, i czego oni się czepiają, pracodawcy jedni i drudzy grają w chhhuuuja, taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-02-26 13:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjecia do pracy sa???
zdjecie uzytkownika
lu - 2015-02-27 08:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Tak są ale przez agencje pracy i na 3 zmiany...pollux i work express szukaja na pakowaczy na umowe o prace, zaś interkadra na umowe zlecenie.Ale z tego co widze te ogłoszenia są dośc czesto bo nikt nie chce pracować na 3 zmiany na śmieciowe umowy.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-03-02 14:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale może z drugiej strony praca na 3 zmiany nie jest taka zła, bo ja masz na popołudnie to rano mozesz coś na mieścei załatwić tez, więc na pewno też są tego plusy niewatpiliwie. Czekam jeszze na infomacje od obecnych pracownikóe, bo jakby nie patrzeć to najlepsze źródło informacji. Powiedzcie czy atulanie sa jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Kayako - 2015-03-02 16:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie, jakie są zarobki na rękę (chodzi o ul. Kowalską)?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-04 15:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy firma organizuje dojazd do pracy?
zdjecie uzytkownika
LENA - 2015-03-14 00:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w 3M to żadna rewelacja. Jak już pracujesz to okazuje się, że to taki sam zakład pracy jak wszystkie inne. Tutaj też trzeba się zmagać ze wszystkim jak u innych pracodawców. Ludzie są wszędzie tacy sami
zdjecie uzytkownika
janina86 - 2015-03-16 18:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie za bardzo umiem cokolwiek wynieść konstruktywnego z twojego komentarza Lena. zapytam więc nieco inaczej:czym różni się na plus firma 3M Poland od innych pracodawców na rynku w ntej branży? czy zapewnią mi cokolwiek więcej niż konkurencja i jakie będą plus pracowania pod ich aktualnym szyldem? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aser - 2015-03-16 19:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LENA, juz tak nie uogólniajmy, każda firma jest inna, 3M Poland też się w to wlicza. Polecasz w ogóle tutaj prace, czy nie? Bo w sumie nie napisałaś swojego zdania i ten post jest taki obojętny. Jak tu z szansa na kariere, zdarza sie dostac awans, podwyżkę z czasem? Pozdrawiam.i z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-17 17:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma organizuje dojazd do pracy?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-28 16:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 3M na kowalskiej na dzień dzisiejszy na operatora jakie są zarobki na rękę.
Proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
apolinary - 2015-04-12 23:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , ile zarabia pracownik na Kwidzyńskiej przez Randstad ?
na godzine brutto ?
Z Góry Dzięki :)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-04-13 13:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina86 - 2015-03-16 18:22:46]:
Jak jak pracowałem to ok 12 zł brutto było. Nie wiem jak teraz. Umowy przez 3M to ciężka praca i sporo wody musi upłynąć zanim się ją dostanie. Trzeba sie starać. Nie podpadać i często włazić w tyłek pierwszemu... No i konfidenctwo co jest tu na porządku dziennym też jest dobre. Sporo osób wyleciało z własnej winy, ale też przez inne osoby bo kablowały kierownikowi i pierwszemu, a same wychodziły na przerwe po 40 minut czy na fajeczke. Ogólnie nie polecam tej firmy jak ktoś ma zszargane nerwy i chce mieć stabilną prace. Fakt firma ma dobry socjal, ale bałagan jaki tam panuje, zwłaszcza na górze..
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-04-14 13:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero poszanowania dla wieloletnich pracowników. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-04-14 15:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-03-28 16:39:09]:
Początkujący operator 3200 brutto.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-04-14 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-04-13 13:08:10]:
Randstad płaci 1600 na rękę + nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
jambo - 2015-04-15 23:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3M jest firmą reprezentującą wiele różnych dziedzin techniki, prowadzącą działalność produkcyjno-handlową w skali całego świata za niestety niewielkie pieniądze dla pracowników
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-16 13:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie,ile operator ma wynagrodzenia na rękę w firmie 3M.
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-18 22:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zainteresowana praca w 3 M na stanowisku produkcyjnym, mam pytanie jakie są zarobki na początek ma ogromne doświadczenie na produkcji na różnych stanowiskach .Firma zawsze stała wysoko wróć firm produkcyjnych.prosze o szybka odpowiedz . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
belda - 2015-04-21 21:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz jest inaczej kiedyś firma miała renomę teraz to taki sam obóz jak wszystkie inne. Np częste czterobrygadówki, dwunastki zero czasu wolnego dla siebie i rodziny jak masz plecki to przyjmują a jak nie to teraz 3 lata na posredniku.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Odbywa się rozmowa indywidualna z Kierownikiem działu. Pytają o przebieg wcześniejszej pracy, dlaczego nadal tam nie pracujesz. Jaki masz staż przy produkcji. Chodzi o zdolność pracy w zespole i pod presją czasu. Mili ludzie i nie stresująca rozmowa.
Pytania: Dlaczego chcesz zmienić pracę.
Kto Tobie to miejsce poradził.
Jaki masz staż pracy przy produkcji.
Czy jesteś komunikatywny.
Czy pozostawanie po godzinach jest dla Ciebie uciążliwe-problemem.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2015-04-22 18:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie praca w 3M .Chciałabym się dowiedzieć jakie są stanowiska dla kobiet i jakie zarobki na początek. Mam ogromne doświadczenie na produkcji.zaznaxzzm ze aplikacje juz złożyłam. Czy mogę liczyć na 2000tys.po okresie próbnym. Pozdrawiam i liczę na szybka odpowiedz
zdjecie uzytkownika
xanonim - 2015-04-23 17:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie .Czy po okresie próbnym jest szansa na stałą umowę? I czy są przyjęcia na 3 zmiany.pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3M Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 3M Poland ?
Zadaj pytanie