Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 3M Poland

Pracowałeś w firmie 3M Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janina86 - 2015-03-16 18:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie za bardzo umiem cokolwiek wynieść konstruktywnego z twojego komentarza Lena. zapytam więc nieco inaczej:czym różni się na plus firma 3M Poland od innych pracodawców na rynku w ntej branży? czy zapewnią mi cokolwiek więcej niż konkurencja i jakie będą plus pracowania pod ich aktualnym szyldem? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aser - 2015-03-16 19:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LENA, juz tak nie uogólniajmy, każda firma jest inna, 3M Poland też się w to wlicza. Polecasz w ogóle tutaj prace, czy nie? Bo w sumie nie napisałaś swojego zdania i ten post jest taki obojętny. Jak tu z szansa na kariere, zdarza sie dostac awans, podwyżkę z czasem? Pozdrawiam.i z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-17 17:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma organizuje dojazd do pracy?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-28 16:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 3M na kowalskiej na dzień dzisiejszy na operatora jakie są zarobki na rękę.
Proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
apolinary - 2015-04-12 23:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , ile zarabia pracownik na Kwidzyńskiej przez Randstad ?
na godzine brutto ?
Z Góry Dzięki :)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-04-13 13:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina86 - 2015-03-16 18:22:46]:
Jak jak pracowałem to ok 12 zł brutto było. Nie wiem jak teraz. Umowy przez 3M to ciężka praca i sporo wody musi upłynąć zanim się ją dostanie. Trzeba sie starać. Nie podpadać i często włazić w tyłek pierwszemu... No i konfidenctwo co jest tu na porządku dziennym też jest dobre. Sporo osób wyleciało z własnej winy, ale też przez inne osoby bo kablowały kierownikowi i pierwszemu, a same wychodziły na przerwe po 40 minut czy na fajeczke. Ogólnie nie polecam tej firmy jak ktoś ma zszargane nerwy i chce mieć stabilną prace. Fakt firma ma dobry socjal, ale bałagan jaki tam panuje, zwłaszcza na górze..
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-04-14 13:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero poszanowania dla wieloletnich pracowników. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-04-14 15:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-03-28 16:39:09]:
Początkujący operator 3200 brutto.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-04-14 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-04-13 13:08:10]:
Randstad płaci 1600 na rękę + nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
jambo - 2015-04-15 23:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3M jest firmą reprezentującą wiele różnych dziedzin techniki, prowadzącą działalność produkcyjno-handlową w skali całego świata za niestety niewielkie pieniądze dla pracowników
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-16 13:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie,ile operator ma wynagrodzenia na rękę w firmie 3M.
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-18 22:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zainteresowana praca w 3 M na stanowisku produkcyjnym, mam pytanie jakie są zarobki na początek ma ogromne doświadczenie na produkcji na różnych stanowiskach .Firma zawsze stała wysoko wróć firm produkcyjnych.prosze o szybka odpowiedz . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
belda - 2015-04-21 21:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz jest inaczej kiedyś firma miała renomę teraz to taki sam obóz jak wszystkie inne. Np częste czterobrygadówki, dwunastki zero czasu wolnego dla siebie i rodziny jak masz plecki to przyjmują a jak nie to teraz 3 lata na posredniku.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2015-04-22 18:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie praca w 3M .Chciałabym się dowiedzieć jakie są stanowiska dla kobiet i jakie zarobki na początek. Mam ogromne doświadczenie na produkcji.zaznaxzzm ze aplikacje juz złożyłam. Czy mogę liczyć na 2000tys.po okresie próbnym. Pozdrawiam i liczę na szybka odpowiedz
zdjecie uzytkownika
xanonim - 2015-04-23 17:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie .Czy po okresie próbnym jest szansa na stałą umowę? I czy są przyjęcia na 3 zmiany.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dkjjkj - 2015-04-28 20:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy po okresie próbnym ma szanse, przeciez 3m to pracodawca równych szans, tylko nie dodali że jeśli masz znajomości. Oferty pracy na ich głównej stronie są wystawione dla picu, bo i tak już od dawna mają na nie kandydata np, siostre, córkę, brata czy szwagra. Inny szary człowiek bez znajomości będzie robić przez firmę pośredniczącą 18mcy a następnie dostaje awans na drugą firmę pośredniczącą po której też nie wiadomo czy go przyjmą na 3m. Umowy wcześniej dostają tylko znajomi i tacy co się lubią podlizywać kierownikom. Szczerze nie polecam osobom które chciały by coś w życiu osiągnąć, bądź mają wyższe aspiracje, bo tutaj w żaden sposób sie nie rozwiniecie. Jak widać okres próbny w 3m może trwać kilka lat i to jest nienormalne. W innej szanującej pracownika firmie okres próbny wynosi max 3 mce. Więc włączcie myślenie nim zdążysz wysłać do nich cv i się zastanów czy na prawdę warto.
zdjecie uzytkownika
Niext - 2015-04-30 02:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiecie, że wczoraj pojawiły się oferty pracy w 3M Poland jako przedstawicilstwo handlowe? Nie wiem czy kogoś to mocno zainteresuje ,ale zawsze chyba lepiej pracować na własny rachunek.
zdjecie uzytkownika
madziara - 2015-05-14 23:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-04-14 15:41:22]:
Hej praca nie jest trudna jak na produkcje pracowałam na produkcji ciezej idzie sie przyzwyczaic chociaz nogi w dupe wrastaja ( praca na stojaco ) stawka to ok 78 zł dniówki na reke + dodatki za nocki, zawsze dla chetnych nadgodziny i mozna sobie dorobic. Dojazd tak firma ma autobus od Kromera ale on sobie jezdzi albo nie jezdzi nigdy nie wiadomo czy mozna na niego liczyc .
zdjecie uzytkownika
madziara - 2015-05-14 23:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-04-14 15:41:22]:
GDZIE PŁACA 3200 NA REKE ??? NA PRODUKCJII??? CHYBA PIERWSZEMU !!!
zdjecie uzytkownika
Mr.Pal - 2015-05-22 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Praca w 3M jest przeróżna są działy gdzie stoisz po 12 godzin i nosisz dosyć ciężkie kartony/rzeczy musisz przezbrajać maszynę itd. Ale też są działy gdzie dostajesz wygodny fotel siedzisz nie dźwigasz niczego nie przezbrajasz Praktycznie niczym się nie przejmujesz. Praca w 3M dzieli się na działy i na grupę którą trafisz . Moim zdaniem najcięższy dział w 3M jest dużo lepszy od pracy w whirlpoolu . Do końca marca stawka wynosiła 12.93 brutto (praca przez ransdat )słyszałem że od początku maja stawka ma się zmienić o okrągłą złotówkę
zdjecie uzytkownika
Mr.Pal - 2015-05-22 16:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Praca w 3M jest przeróżna są działy gdzie stoisz po 12 godzin i nosisz dosyć ciężkie kartony/rzeczy musisz przezbrajać maszynę itd. Ale też są działy gdzie dostajesz wygodny fotel siedzisz nie dźwigasz niczego nie przezbrajasz Praktycznie niczym się nie przejmujesz. Praca w 3M dzieli się na działy i na grupę którą trafisz . Moim zdaniem najcięższy dział w 3M jest dużo lepszy od pracy w whirlpoolu . Do końca marca stawka wynosiła 12.93 brutto (praca przez ransdat )słyszałem że od początku maja stawka ma się zmienić o okrągłą złotówkę
zdjecie uzytkownika
Mr.Pal - 2015-05-22 16:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Praca w 3M jest przeróżna są działy gdzie stoisz po 12 godzin i nosisz dosyć ciężkie kartony/rzeczy musisz przezbrajać maszynę itd. Ale też są działy gdzie dostajesz wygodny fotel siedzisz nie dźwigasz niczego nie przezbrajasz Praktycznie niczym się nie przejmujesz. Praca w 3M dzieli się na działy i na grupę którą trafisz . Moim zdaniem najcięższy dział w 3M jest dużo lepszy od pracy w whirlpoolu . Do końca marca stawka wynosiła 12.93 brutto (praca przez ransdat )słyszałem że od początku maja stawka ma się zmienić o okrągłą złotówkę
zdjecie uzytkownika
Mr.Pal - 2015-05-22 16:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Praca w 3M jest przeróżna są działy gdzie stoisz po 12 godzin i nosisz dosyć ciężkie kartony/rzeczy musisz przezbrajać maszynę itd. Ale też są działy gdzie dostajesz wygodny fotel siedzisz nie dźwigasz niczego nie przezbrajasz Praktycznie niczym się nie przejmujesz. Praca w 3M dzieli się na działy i na grupę którą trafisz . Moim zdaniem najcięższy dział w 3M jest dużo lepszy od pracy w whirlpoolu . Do końca marca stawka wynosiła 12.93 brutto (praca przez ransdat )słyszałem że od początku maja stawka ma się zmienić o okrągłą złotówkę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Odbywa się rozmowa indywidualna z Kierownikiem działu. Pytają o przebieg wcześniejszej pracy, dlaczego nadal tam nie pracujesz. Jaki masz staż przy produkcji. Chodzi o zdolność pracy w zespole i pod presją czasu. Mili ludzie i nie stresująca rozmowa.
Pytania: Dlaczego chcesz zmienić pracę.
Kto Tobie to miejsce poradził.
Jaki masz staż pracy przy produkcji.
Czy jesteś komunikatywny.
Czy pozostawanie po godzinach jest dla Ciebie uciążliwe-problemem.
zdjecie uzytkownika
Mr.Pal - 2015-05-22 16:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Praca w 3M jest przeróżna są działy gdzie stoisz po 12 godzin i nosisz dosyć ciężkie kartony/rzeczy musisz przezbrajać maszynę itd. Ale też są działy gdzie dostajesz wygodny fotel siedzisz nie dźwigasz niczego nie przezbrajasz Praktycznie niczym się nie przejmujesz. Praca w 3M dzieli się na działy i na grupę którą trafisz . Moim zdaniem najcięższy dział w 3M jest dużo lepszy od pracy w whirlpoolu . Do końca marca stawka wynosiła 12.93 brutto (praca przez ransdat )słyszałem że od początku maja stawka ma się zmienić o okrągłą złotówkę
zdjecie uzytkownika
Mr.Pal - 2015-05-22 16:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Praca w 3M jest przeróżna są działy gdzie stoisz po 12 godzin i nosisz dosyć ciężkie kartony/rzeczy musisz przezbrajać maszynę itd. Ale też są działy gdzie dostajesz wygodny fotel siedzisz nie dźwigasz niczego nie przezbrajasz Praktycznie niczym się nie przejmujesz. Praca w 3M dzieli się na działy i na grupę którą trafisz . Moim zdaniem najcięższy dział w 3M jest dużo lepszy od pracy w whirlpoolu . Do końca marca stawka wynosiła 12.93 brutto (praca przez ransdat )słyszałem że od początku maja stawka ma się zmienić o okrągłą złotówkę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3M Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 3M Poland ?
Zadaj pytanie
alert