Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 3M Poland

Pracowałeś w firmie 3M Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-04-14 13:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero poszanowania dla wieloletnich pracowników. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-04-14 15:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-03-28 16:39:09]:
Początkujący operator 3200 brutto.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-04-14 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-04-13 13:08:10]:
Randstad płaci 1600 na rękę + nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
jambo - 2015-04-15 23:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3M jest firmą reprezentującą wiele różnych dziedzin techniki, prowadzącą działalność produkcyjno-handlową w skali całego świata za niestety niewielkie pieniądze dla pracowników
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-16 13:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie,ile operator ma wynagrodzenia na rękę w firmie 3M.
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-18 22:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zainteresowana praca w 3 M na stanowisku produkcyjnym, mam pytanie jakie są zarobki na początek ma ogromne doświadczenie na produkcji na różnych stanowiskach .Firma zawsze stała wysoko wróć firm produkcyjnych.prosze o szybka odpowiedz . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
belda - 2015-04-21 21:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz jest inaczej kiedyś firma miała renomę teraz to taki sam obóz jak wszystkie inne. Np częste czterobrygadówki, dwunastki zero czasu wolnego dla siebie i rodziny jak masz plecki to przyjmują a jak nie to teraz 3 lata na posredniku.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2015-04-22 18:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Interesuje mnie praca w 3M .Chciałabym się dowiedzieć jakie są stanowiska dla kobiet i jakie zarobki na początek. Mam ogromne doświadczenie na produkcji.zaznaxzzm ze aplikacje juz złożyłam. Czy mogę liczyć na 2000tys.po okresie próbnym. Pozdrawiam i liczę na szybka odpowiedz
zdjecie uzytkownika
xanonim - 2015-04-23 17:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie .Czy po okresie próbnym jest szansa na stałą umowę? I czy są przyjęcia na 3 zmiany.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dkjjkj - 2015-04-28 20:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy po okresie próbnym ma szanse, przeciez 3m to pracodawca równych szans, tylko nie dodali że jeśli masz znajomości. Oferty pracy na ich głównej stronie są wystawione dla picu, bo i tak już od dawna mają na nie kandydata np, siostre, córkę, brata czy szwagra. Inny szary człowiek bez znajomości będzie robić przez firmę pośredniczącą 18mcy a następnie dostaje awans na drugą firmę pośredniczącą po której też nie wiadomo czy go przyjmą na 3m. Umowy wcześniej dostają tylko znajomi i tacy co się lubią podlizywać kierownikom. Szczerze nie polecam osobom które chciały by coś w życiu osiągnąć, bądź mają wyższe aspiracje, bo tutaj w żaden sposób sie nie rozwiniecie. Jak widać okres próbny w 3m może trwać kilka lat i to jest nienormalne. W innej szanującej pracownika firmie okres próbny wynosi max 3 mce. Więc włączcie myślenie nim zdążysz wysłać do nich cv i się zastanów czy na prawdę warto.
zdjecie uzytkownika
Niext - 2015-04-30 02:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiecie, że wczoraj pojawiły się oferty pracy w 3M Poland jako przedstawicilstwo handlowe? Nie wiem czy kogoś to mocno zainteresuje ,ale zawsze chyba lepiej pracować na własny rachunek.
zdjecie uzytkownika
madziara - 2015-05-14 23:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-04-14 15:41:22]:
Hej praca nie jest trudna jak na produkcje pracowałam na produkcji ciezej idzie sie przyzwyczaic chociaz nogi w dupe wrastaja ( praca na stojaco ) stawka to ok 78 zł dniówki na reke + dodatki za nocki, zawsze dla chetnych nadgodziny i mozna sobie dorobic. Dojazd tak firma ma autobus od Kromera ale on sobie jezdzi albo nie jezdzi nigdy nie wiadomo czy mozna na niego liczyc .
zdjecie uzytkownika
madziara - 2015-05-14 23:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-04-14 15:41:22]:
GDZIE PŁACA 3200 NA REKE ??? NA PRODUKCJII??? CHYBA PIERWSZEMU !!!
zdjecie uzytkownika
Mr.Pal - 2015-05-22 16:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Praca w 3M jest przeróżna są działy gdzie stoisz po 12 godzin i nosisz dosyć ciężkie kartony/rzeczy musisz przezbrajać maszynę itd. Ale też są działy gdzie dostajesz wygodny fotel siedzisz nie dźwigasz niczego nie przezbrajasz Praktycznie niczym się nie przejmujesz. Praca w 3M dzieli się na działy i na grupę którą trafisz . Moim zdaniem najcięższy dział w 3M jest dużo lepszy od pracy w whirlpoolu . Do końca marca stawka wynosiła 12.93 brutto (praca przez ransdat )słyszałem że od początku maja stawka ma się zmienić o okrągłą złotówkę
zdjecie uzytkownika
llek - 2015-05-30 17:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezależnie gdzie się wyląduje w 3M to jednak nie można bardzo narzekać. Wiadomo, że gdzieś na produkcji mniej się zarobi. Ale 3M to światowy potentant. Nawet i w branży elektronicznej. Ich certyfikaty są respektowane na cały świecie. I myślę, że warto się zatrudnić w tej firmie choćby żeby zdobyć cenne doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-02 12:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-04-14 15:41:22]:
hahaha 3200 brutto ? chyba w snach Twoich :D napewno tyle 3m nie zarabiaja, no chyba ze ktos juz długo tam pracuje to moze miec 2 kola na reke :D
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-06-04 03:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracowałem 3 miesiące w 3 M na dziale AD praca fajna ale ludzie tragedia :( szukają tylko możliwości podpieprzenia Ciebie 1 operatorowi :( Obgadywanie itp. na porządku dziennym jeżlei masz mocną psychikę i potrafisz być sztuczny to jest to praca dla Ciebie a jeżeli nie to wiadomo.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-15 14:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w 3m 1,5 roku. po 5 miesiacach dostalam umowe o prace na stale. i nikomu sie nie podlizywalam, poprostu szybko sie uczylam i zwinnie prowadzilam maszyne. moje zarobki na reke to okolo 2400 bez nadgodzin. w porownaniu do innych fabryk 3m jeszcze nie jest kolchozem. sa 3 przerwy, mozna walic niezle sciemy. jest dobry socjAl, bony w grudniu i marcu, dodatek wakacyjny plus 40% doplaty za wakacje w biurze podrozy i wiele innych. naprawde pracowalam juz w wielu zakladach produkcyjnych m.in. wabco i 3m jest nieporownywalne. przez raindstad zarabialam od 1600 do 2100 zalezy czy byly 12stki czy nie. pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-16 12:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam. pracowałem w 3M prawie 5lat. Zmieniłem pracę wyłącznie przez to że dostałem lepszą propozycję. Bardzo dobra praca na początek bo przyjmują praktycznie bez doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-06-21 11:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez potwierdzam, mozna w miare normalnie pracowac
zdjecie uzytkownika
beduin - 2015-06-24 23:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Social b.dobry, ale traktują tam człowieka jak jakiegoś murzyna za marne 1600 zł, żeby dostać umowę to trzeba niewiadomo co robić, podlizywać się i nie mieć własnego zdania. Pracuje już 11 miesięcy i umowy zostały wstrzymane, atmosfera jest mega napięta, ludzie tam psychicznie wysiadają i jest duży nacisk ze strony kierownictwa co odbija się na pracownikach, którzy chodzą zestresowani. Pracuje tam ale nie polecam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-06-29 20:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba w myśl zasady coś za coś, w innych firmach traktują też nie bardzo a socjal nie jest dobry, a tutaj chociaż to na plus. Przeglądając oferty pracy widziałem http://www.pracuj.pl/praca/marketing-koordynator-warszawa-okolice,oferta,3977076 3m poland szuka Marketing Koordynatora inaczej Brand Manager
zdjecie uzytkownika
sopie - 2015-07-30 09:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dobrze u was nie ma bo dużo agencji do was rekrutuje i brak chętnych, najwięcej jest ofert w systemie 3zmianowym-4brygadowym
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa, spoko biorą wszystkich :D
Pytania: Opowiedz coś o sobie, ustaw w kolejności według ciebie Produktywność, bezpieczeństwo, jakość
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-07-30 12:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem jakie aganecje do nich rekrutują tak naprawde @sophie, ja widziałem tylko dwa ogłoszenia na przedstawiciela handlowego i na inyniera ds. jakości, a nie wydaje mi się, żeby to było jakoś dużo, oferta pracy całkiem jest ciekawa, bo jasno widać jak dbają o pracowników czyli np. mają dodatkowe benefity.
zdjecie uzytkownika
sopie - 2015-07-31 05:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-07-30 12:38:21]:
Rektutuje duzo agencji; pollux, randstad, work expess,work service, interkadra-nie piszą tego wprost gdzie, dowiadujesz się dzwoniąc lub na rozmowie.Agencje wystawiają podobne ogłoszenia, wiem bo o tym sam się przekonałem i byłem wkurwiony że ukrywają ile zmian , jaki system i zarobki.Ty piszesz o pracownikach biurowych a nie produkcyjnych którzy pracują i umowe mają co miesiąc...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3M Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 3M Poland ?
Zadaj pytanie
alert