Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 3M Poland

Pracowałeś w firmie 3M Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Szydertza - 2014-12-14 14:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś był na ostatniej rekrutacji na program absolwencki? Co ciekawego mówili, co się tam robi?
zdjecie uzytkownika
he he - 2014-12-19 16:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niechaj ta bajeczka uzmysłowi co poniektórym czym jest praca w korpo. Link - (usunięte przez administratora) Firma 3M jako firma jest najlepszą, w jakiej pracowałem, a pracowałem w różnych, ale przez 5 lat sytuacja uległa dramatycznemu pogorszeniu. I tyle.
zdjecie uzytkownika
din - 2014-12-20 17:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [he he - 2014-12-19 16:32:19]:
to czy chce się pracować w korpo i czy potrafi się w takiej firmie wytrzymać to już zależy od indywidualnego podejścia każdego potencjalnego pracownika. 3M Poland jest moim zdaniem bardzo przyzwoitą firmą. Może rzeczywiście przez ostatnie lata lekko podupadło , ale mają jeszcze szanse wrócić na właściwe tory
zdjecie uzytkownika
sowa - 2015-01-02 21:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) Czy rekrutacja na program absolwencki już ruszyła? Bo miała być od połowy grudnia i cisza... Każdy z aplikujących ma inf, że aplikacja jest u kierownika?
zdjecie uzytkownika
tasza - 2015-01-04 03:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sowa - 2015-01-02 21:42:57]:
to dosyć dziwna sprawa... W sumie w takiej sprawie powinni być punktualni bo świadczy to w dużym stopniu o nich samych. A jako firma wśród młodych ludzi myślę , że chcieliby pokazać się z jak najlepszej strony. Czy ktoś w takim razie ma jakieś dodatkowe informacje o tej rekrutacji ? aż mnie samą to zaciekawiło
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-01-18 13:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo, super, czy umowa o pracę jest możliwa w 3M, strasznie się cieszę, bo właśnie na takiej umowie mi zależało. Zarobki też duże z tego co piszesz Ddd, tylko może ktoś powie jakie mają wymagania co do pracownika? i jak rekrutują może ktoś wie? czy jest "konkurs Cv" czy może zaproaszają na rozmowę każdego i później decydują?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-22 10:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na ile zmian sie pracuje i co robią kobiety na produkcji?Prosze napiszcie bo szukam pracy :)
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-01-29 13:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rerutacja na program absolwencki O2 już się zakończyła.
zdjecie uzytkownika
rama - 2015-02-01 21:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakie dobre wynagrodzenie jest wypłacane w tej firmie a konfidenci to co najczesciej donasza na jakis temat szczególny..no i wlasnie jak u nich przebiega rakrutacja czy zadaja duzo pytan na rozmowie kwalifikacyjnej maja jakies wymagania odnosnie nowego pracownika doswiadczenie jest wymagane czy bez takze sa szanse ..
zdjecie uzytkownika
r5 - 2015-02-04 10:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka mam pytanko..co sie u was dzieje bo ciagle kogos szukaja na kowalska i kwidzynska....na pakowaczy, chodzi o to ze sa 3 zmiany czy ze smieciowe umowy z agencji?
zdjecie uzytkownika
galon - 2015-02-16 01:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r5 - 2015-02-04 10:49:20]:
chodzi o to , że niewiele osób ma ochotę aby zaczynać pracę akurat na stanowisku pakowacza ponieważ przecież wiadomo , że potem nie ma szans na to , żeby z tego wybrnąć... człowiek jak zacznie taką robotę to już potem będzie tylko brnął dalej w tego typu mało wartościowe ale spokojne roboty. Znacie inne powody?
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-02-17 05:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [galon - 2015-02-16 01:02:17]:
Mi sie wydaje że też powodem są umowy śmieciowe z agencji, płace nie są rewelacyjne....poza tym na takich umowach zleceniu można w każdej chwili dostać kopa w tyłek i dojazd jest kijowy bo to jest dosyć daleko...
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-02-17 05:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A no i jescze 3 zmiany to lipa totalna a nie kazdy sie nadaje do pracy w nocy..
zdjecie uzytkownika
Kayako - 2015-02-18 22:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym chciała się dowiedzieć jakie są zarobki na rękę (chodzi o ul. Kowalską)
zdjecie uzytkownika
nowy gegen - 2015-02-22 01:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Słowik - 2014-10-30 22:11:05]:
masz racje, w tamtym roku pod Kolorytem pracowałem i nie było wesoło, i u nas i u Was, a teraz pod "Gęsiami" jest to samo, i czego oni się czepiają, pracodawcy jedni i drudzy grają w chhhuuuja, taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-02-26 13:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjecia do pracy sa???
zdjecie uzytkownika
lu - 2015-02-27 08:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-02-26 13:45:20]:
Tak są ale przez agencje pracy i na 3 zmiany...pollux i work express szukaja na pakowaczy na umowe o prace, zaś interkadra na umowe zlecenie.Ale z tego co widze te ogłoszenia są dośc czesto bo nikt nie chce pracować na 3 zmiany na śmieciowe umowy.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-03-02 14:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale może z drugiej strony praca na 3 zmiany nie jest taka zła, bo ja masz na popołudnie to rano mozesz coś na mieścei załatwić tez, więc na pewno też są tego plusy niewatpiliwie. Czekam jeszze na infomacje od obecnych pracownikóe, bo jakby nie patrzeć to najlepsze źródło informacji. Powiedzcie czy atulanie sa jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Kayako - 2015-03-02 16:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie, jakie są zarobki na rękę (chodzi o ul. Kowalską)?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-04 15:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy firma organizuje dojazd do pracy?
zdjecie uzytkownika
LENA - 2015-03-14 00:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w 3M to żadna rewelacja. Jak już pracujesz to okazuje się, że to taki sam zakład pracy jak wszystkie inne. Tutaj też trzeba się zmagać ze wszystkim jak u innych pracodawców. Ludzie są wszędzie tacy sami
zdjecie uzytkownika
janina86 - 2015-03-16 18:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie za bardzo umiem cokolwiek wynieść konstruktywnego z twojego komentarza Lena. zapytam więc nieco inaczej:czym różni się na plus firma 3M Poland od innych pracodawców na rynku w ntej branży? czy zapewnią mi cokolwiek więcej niż konkurencja i jakie będą plus pracowania pod ich aktualnym szyldem? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aser - 2015-03-16 19:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LENA, juz tak nie uogólniajmy, każda firma jest inna, 3M Poland też się w to wlicza. Polecasz w ogóle tutaj prace, czy nie? Bo w sumie nie napisałaś swojego zdania i ten post jest taki obojętny. Jak tu z szansa na kariere, zdarza sie dostac awans, podwyżkę z czasem? Pozdrawiam.i z góry dziękuję za informacje.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Odbywa się rozmowa indywidualna z Kierownikiem działu. Pytają o przebieg wcześniejszej pracy, dlaczego nadal tam nie pracujesz. Jaki masz staż przy produkcji. Chodzi o zdolność pracy w zespole i pod presją czasu. Mili ludzie i nie stresująca rozmowa.
Pytania: Dlaczego chcesz zmienić pracę.
Kto Tobie to miejsce poradził.
Jaki masz staż pracy przy produkcji.
Czy jesteś komunikatywny.
Czy pozostawanie po godzinach jest dla Ciebie uciążliwe-problemem.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-17 17:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma organizuje dojazd do pracy?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-28 16:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 3M na kowalskiej na dzień dzisiejszy na operatora jakie są zarobki na rękę.
Proszę o odpowiedz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3M Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 3M Poland ?
Zadaj pytanie