Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 3M Poland

Pracowałeś w firmie 3M Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olka - 2014-10-14 13:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jest teraz ogłoszenie o kierownika magazynu - czy ktoś się orientuje dlaczego wymieniają ? jakie stawki oferują ? jakie zmiany ?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-16 17:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opłąca się iść na ten program dla absolwenów o2? Ciężko się dostać? A no i jaka płaca? ;) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
praca czy praktyki? - 2014-10-20 17:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy łatwiej się dostać na płatne praktyki czy jakąś lekką pracę na niskim stanowisku w 3m ? pytam dlatego, żę jestem jeszcze studentem i kończę dopiero swoją naukę i na pewno pełnoprawnego stanowiska nie dostnę w tkaiej dużej firmie. Wielkie to słowa może, ale tak sobie wyobrażam taką firmę. Robił ktoś tam praktyki?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-24 11:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dlaczego opinie znikaja ? pytalem o Sylwie ? odpowiedzcie prosze pewnie ja Panowie znacie ? blondynka , tapeciara.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 3M - 2014-10-27 18:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2014-10-14 13:08:19]:
Pracowałem za pośrednictwem Agencji Randstad 12-mcy. Sprawdziłem się i mnie przyjęli na stałe. DUŻA PODWYŻKA........... Jeśli nie chce się komuś wstać do pracy, bo nie..., to niech lepiej zbiera puszki. Warto spróbować.Musisz mieć praktykę-staż przy produkcji. Bezpośrednio na pewno Ciebie nie przyjmą. Zacznij przez Randstad /ul. Swobodna 1. Wrocław/
zdjecie uzytkownika
PDS - 2014-10-27 18:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła załoga, wyrozumiałe kierownictwo. Czysto i cicho przy produkcji. Nie ma oszczędności-skąpstwa, jeśli chodzi o zapewnienie ubioru roboczego i innych potrzebnych rzeczy przy produkcji.
zdjecie uzytkownika
pracownik randstad - 2014-10-27 23:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PDS - 2014-10-27 18:39:13]:
Hahahahaha.... jasne! To są jakieś żarty! Takie opinie piszą tylko kierownicy i osoby, którym zależy tutaj na dobrych opiniach. Pracuję na PSD i wszystko to kłamstwo co mówisz. Ludzie, którzy tutaj pracują mają chyba klapki na oczach.
Trzeba uważać co się mówi, ponieważ tylko czekają żeby pójść do kierownika i podkablować. Zła atmosfera pracy.
zdjecie uzytkownika
Słowik - 2014-10-30 22:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiecie może kiedy zaczyna się ten Program absolwencki o2? Będą się dopiero odzywać po 20.11 jak skończy się rekrutacja, czy na bieżąco zapraszają na rozmowy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-06 21:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniają jak ktoś narozrabia: przyjdzie pijany, złapią na kradzieży itp. Czasem mówi się tam ze to zakłady pracy chronionej, operatorów na fajce widzę ciągle jak tam robię . Towarzystwo miłe czasem tylko pyskate jest...
zdjecie uzytkownika
queen pinkgirl90 - 2014-11-07 18:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dołanczam się do poprzedniego wpisu, czy w firmie 3M Poland można się dostać na płatne praktyki lub staże? Oczywiście po takim stażu interesowałaby mnie umowa o pracę na czas nieokreślony. a o co chodzi z tym jakimś specjalnym programem dla absolwentów?irytuje mnie chodzenie innych na fajkę, niech wszyscy pracują po równo
zdjecie uzytkownika
Luk - 2014-11-20 23:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odnośnie programu absolwenckiego O2

W październiku rozmawiałem z przedstawicielami firmy na targach pracy. Miła pani z działu HR powiedziała, że rozmowy rekrutacyjne rozpoczną się pod koniec listopada lub w pierwszej połowie grudnia. "Staż" ma rozpocząć się od początku stycznia 2015 r.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-11-22 03:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Luk - 2014-11-20 23:25:04]:
Ten program absolwencki naprawdę trwa 18 miesięcy i ma się umowę o pracę? Jedyne co udało mi się znaleźć to to że uczestnicy programu mogą, przy wsparciu swojego Mentora, realizować złożone projekty oraz odbyć wiele szkoleń (Six Sigma, Project Management, Leadership Development). Szkoda tylko że wszystko odbywa się we Wrocławiu :/
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2014-11-28 14:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poda ktoś jakiego wynagrodzenia można się spodziewć w tym programie absolwenckim? Chociaż przedziały
zdjecie uzytkownika
Luk - 2014-12-04 00:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Program absolwencki O2

Cześć! Czy do kogoś z Was odezwał się dział HR z zaproszeniem na spotkanie rekrutacyjne?

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kuzyn - 2014-12-06 13:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2014-11-22 03:06:15]:
nie szkoda , że tylko we Wrocławiu , a dobrze , że przynajmniej tutaj można do niego przystąpić. Jeśli chodzi o kursy które podczas tego programu realizuje 3M Poland to naprawdę super sprawa, bo przecież normalnie takie kursy kosztują kupę kasy , a tak to można mieć to wszystko w ramach swojego zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-12 13:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w laboratorium kontroli jakości???
Z góry dzięki za odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
Szydertza - 2014-12-14 14:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś był na ostatniej rekrutacji na program absolwencki? Co ciekawego mówili, co się tam robi?
zdjecie uzytkownika
he he - 2014-12-19 16:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niechaj ta bajeczka uzmysłowi co poniektórym czym jest praca w korpo. Link - (usunięte przez administratora) Firma 3M jako firma jest najlepszą, w jakiej pracowałem, a pracowałem w różnych, ale przez 5 lat sytuacja uległa dramatycznemu pogorszeniu. I tyle.
zdjecie uzytkownika
din - 2014-12-20 17:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [he he - 2014-12-19 16:32:19]:
to czy chce się pracować w korpo i czy potrafi się w takiej firmie wytrzymać to już zależy od indywidualnego podejścia każdego potencjalnego pracownika. 3M Poland jest moim zdaniem bardzo przyzwoitą firmą. Może rzeczywiście przez ostatnie lata lekko podupadło , ale mają jeszcze szanse wrócić na właściwe tory
zdjecie uzytkownika
sowa - 2015-01-02 21:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) Czy rekrutacja na program absolwencki już ruszyła? Bo miała być od połowy grudnia i cisza... Każdy z aplikujących ma inf, że aplikacja jest u kierownika?
zdjecie uzytkownika
tasza - 2015-01-04 03:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sowa - 2015-01-02 21:42:57]:
to dosyć dziwna sprawa... W sumie w takiej sprawie powinni być punktualni bo świadczy to w dużym stopniu o nich samych. A jako firma wśród młodych ludzi myślę , że chcieliby pokazać się z jak najlepszej strony. Czy ktoś w takim razie ma jakieś dodatkowe informacje o tej rekrutacji ? aż mnie samą to zaciekawiło
zdjecie uzytkownika
Ddd - 2015-01-13 19:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Pracuje w 3M od prawie rok. Poza tym ze jest sporo konfidentów to wszystko ok. W pracy staram sie wykazyac i dosyc szybko przeszedłem na umowe bezposrednią co wiazało sie ze sporym wzrostem wynagrodzenia. Obecnie zarabiam 3150 brutto, dodatkowo firma oferuje przyzwoity pakiet socjalny. Nie pracuje na stanowisku kierowniczym ani biurowym wiec uważam, ze wynagrodzenie jest dobre. Problemy zaczynaja sie z osobami w moim dziale. Mam możliwosc wskoczyc troche wyzej i osoby z ktorymi pracuje zaczynaja robic wszystko aby to utrudnic.... no ale coz juz chyba taka natura ludzka. Robie to co do mnie nalezy i jestem za to doceniany przez kieronika, a reszta mnie nie interesuje.
Firmę polecam.
Pozdro
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-01-18 13:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo, super, czy umowa o pracę jest możliwa w 3M, strasznie się cieszę, bo właśnie na takiej umowie mi zależało. Zarobki też duże z tego co piszesz Ddd, tylko może ktoś powie jakie mają wymagania co do pracownika? i jak rekrutują może ktoś wie? czy jest "konkurs Cv" czy może zaproaszają na rozmowę każdego i później decydują?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Odbywa się rozmowa indywidualna z Kierownikiem działu. Pytają o przebieg wcześniejszej pracy, dlaczego nadal tam nie pracujesz. Jaki masz staż przy produkcji. Chodzi o zdolność pracy w zespole i pod presją czasu. Mili ludzie i nie stresująca rozmowa.
Pytania: Dlaczego chcesz zmienić pracę.
Kto Tobie to miejsce poradził.
Jaki masz staż pracy przy produkcji.
Czy jesteś komunikatywny.
Czy pozostawanie po godzinach jest dla Ciebie uciążliwe-problemem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-22 10:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na ile zmian sie pracuje i co robią kobiety na produkcji?Prosze napiszcie bo szukam pracy :)
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-01-29 13:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rerutacja na program absolwencki O2 już się zakończyła.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3M Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 3M Poland ?
Zadaj pytanie
x