Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-04 12:30:36 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o ALLCOMP SYSTEM - KATOWICE. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-05-04 12:39:39 odpowiedz | cytuj
BARDZO STRESUJĄCA
anonim - 2009-07-31 20:04:26 odpowiedz | cytuj
Stres na co dzień, stres od święta. Zając jest cholerykiem jakich mało, sam nie wie czego chce i uważa się za nieomylnego, a wszyscy jego pracownicy to, w jego mniemaniu, półgłówki, które zawsze coś zepsują. Tyle. Długo wytrzymują tam tylko ludzie którzy lubią być pomiatani.
koko - 2009-08-14 06:06:54 odpowiedz | cytuj
DNO
he - 2009-08-16 22:57:59 odpowiedz | cytuj
jeden wielki zamot co tam sie dzieje jest trudne do opisania
borubar - 2009-09-14 13:13:44 odpowiedz | cytuj
praca tu jest ciekawa, to wyzwanie dla ambitnych ludzi, którzy chcą się czegoś nauczyć
trzeba mieć tylko duże jaja i trochę oleju w głowie.
p/s kawa jest za free
leming - 2009-09-15 21:47:54 odpowiedz | cytuj
Daremna praca jak chcesz pracowac za darmo to zapraszam goraco , jak chcesz byc sponiewierany -zapraszam goraco , jak chcesz pracowac pełnej stresu atmosferze - zapraszam goraco. jednym słowem wielka klapa
Jędruś - 2009-09-15 22:32:12 odpowiedz | cytuj
Jaja mam, ambitny jestem, oleju w głowie wiele, ale wytrzywać codziennych humorów Pana AZ nie zamierzam. Ambitni i z olejem w głowie długo tam nie popracują - znajdą sobie coś lepszego... a może "tylko" z lepszą atmosferą.
jebaka - 2010-01-17 16:45:34 odpowiedz | cytuj
w tak dennej firmie jeszcze nie pracowałem...
przestroga - 2010-02-01 22:15:34 odpowiedz | cytuj
kawa za free - to tyle plusów.... praca to DNO jakich mało! dla szefa zawsze bedziesz debilem tyrajacym na jego dobro i jeszcze jedno... zjebka nalezy ci sie nawet za to ze jestes w pracy wiec jesli nie masz jaj to zrezygnujesz po pierwszym dniu a jesli je masz to max. po tygodniu jak ogarniesz w jakim bagnie sie znalazles... pozdro dla serwisantów tyrajacych dzien i noc za te marne 1300 pln. nie dajcie sie przekonac na rozmowie agumentami jaka to jest fajna praca i co za tym idzie płaca. Lipa jakich mało!
anonim - 2010-03-17 22:33:45 odpowiedz | cytuj
Patalogiczna firma w ktorej szefem jest chory psychcznie gosc a towarzyszy mu nadenty grubas z Mcdonald's wiedzacy wszystko najlepiej. Jeżeli lubisz byc sponiewierany i zarabia� grosze to praca wymarzona dla ciebie. Dno jednym s�owem - nadaje sie do gazety sprawa
anonim - 2010-04-13 10:42:51 odpowiedz | cytuj
heh widzę że odkąd sie zwolniłam to wiele się nie zmieniło. Ja wytrzymałam 2 miesiace. Szef choleryk to bardzo łagodne stwierdzenie. I praca byłaby super, gdyby nie szef krzykacz i współwłaściciel, który ignoruje wszystko i wszystkich..
Przemysław B. - 2010-04-20 12:27:02 odpowiedz | cytuj
Witam. Powiem szczerze, że z firmą Allcomp nie mam nic wspólnego.
Chcę tylko zostawić informację dla AMBITNYCH ludzi z co najmniej średnim wykształceniem. .Buduję grupę sprzedażową na Śląsku. W grę wchodzą przyzwoite zarobki. Wszystkich zainteresowanych, chcących dowiedzieć się więcej zapraszam, na stronę. www.novumdf.pl lub do kontaktu wstępnego na gg 1081584

Z poważaiem Przemysław B.
komentator - 2010-05-26 22:49:45 odpowiedz | cytuj
skoro nie masz nic wspólnego z tą firmą to się tutaj nie wypowiadaj kolego... firma to totalne dno jakich mało, pan AZ to typowy polski szef: zajechać pracownika, zjebać a później znowu zajechać i tak cały tydzień :) rotacja pracowników jak w mcdonalds a może nawet większa!
były pracownik - 2010-05-26 23:19:20 odpowiedz | cytuj
jeśli się tylko postawisz ( dasz zwoje zdanie) lub będziesz chciał zrobić w inny sposób niż nakazany od razu wrzaski i krzyki Andrzej jest trochę innym człowiekiem niż my wszyscy co zrobić najlepiej zajechać załogę a jak się nie podoba to do widzenia
reynevan - 2010-07-17 17:01:06 odpowiedz | cytuj
obawiam się że w każdej firmie jest kicha jak sie poszuka.
czy w tym allcompie jest tak kiepsko z wszystkim czy tylko pensja, atmosfera czy jak. napiszcze o konkretach?
były... - 2010-07-22 23:38:15 odpowiedz | cytuj
reynevan: posmakuj a zobaczysz :) ja plusów nie widziałem! fatalna pensja, fatalny szef i atmosfera pracy, ludzie pracujący tam oki ale dzięki tej firmie wiem jak wygląda praca na samym dnie i raz mi wystarczy :)
Były pracownik - 2010-10-05 22:16:34 odpowiedz | cytuj
Ja powiem tyle... praca moim zdaniem ciekawa (nie pracowałem fizycznie za dużo), natomiast problem jest jeden - Andrzej zbudował "fajną" firmę, zajmującą się ciekawymi "zabawkami" z tym, że nie do końca potrafi zarządzać ludźmi. Wiesiek spoko gość, chociaż również nie bez wad. Ja osobiście odszedłem ponieważ nie wiedziałem tam szans na rozwój - zazwyczaj rację ma szef, co nie do końca jest prawdą. Jeśli atmosfera w tej firmie byłaby lepsza (bez ciągłego krzyku, wrzasków i udowadniania innym, że są debilami) nikt by nie odchodził, a 1300zł by na początek wystarczyło.
Pracowalem tam - 2012-02-22 20:27:44 odpowiedz | cytuj
Firma naprawdę beznadziejna.
Szef z którym nie da się absolutnie o niczym pogadać!
Opierdalać musi kogoś non stop (taka jego życiowa rola a może i pasja). Wiesiek zarobił trochę i wydaje mu się że jest nadczłowiekiem i wie wszystko lepiej (a już na pewno jest od ciebie lepszy z powodu grubości swojego portfela). Ciągle zmieniają zdanie i to co powiedzieli ostatnio (np tydzień temu albo wczoraj - to bez znaczenia) to ty se sam wymyśliłeś bo oni nic takiego nie mówili w związku z czym należy ci się op... że spi...łeś wszystko dokumentnie (choć zrobiłeś dokładnie tak jak oni chcieli). A po pewnym czasie i tak cię zwolnią bo za drogo ich kosztujesz, nie kumaty jesteś i w ogóle nie nadajesz się do niczego. Dobrze, że danęty Pan Wiesiu tam rzadko bywa bo potrafi czasem rozpalić bardziej do białości niż na co dziń holeryczny Andrzejek.
No i sprzedawanie pracownikom produktów powystawowych (czyli nieco mniej wartościowych niż te w sklepie) firmy Wolfgang po cenie prawie sklepowej to już zdecydowanie świadczy o hojności właściciela tej firmy czyli Pana Wiesia (światowca).
Allcomp Polska - 2012-04-12 15:53:59 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich.

Cięgle jest mylona firma Allcomp System z Allcomp Polska Sp z o.o.
Wiec polecam zobaczyć, co robimy i jaka jest firma.
Ciekawe również jest to że wpisy są z 2009 roku  i są przekopiowywane z nową datą .
Pozdrawiam wszystkich anonimowych 
Ciekawe jest również, że nikt nie ma odwagi podpisać się pod wypowiedzią.

Andrzej Zając
Allcomp Polska Sp z o.o.
nik - 2012-04-13 11:04:54 odpowiedz | cytuj
następny właściciel ze słomą w butach
johnny - 2012-04-27 23:00:11 odpowiedz | cytuj
Allcomp System lub Allcomp Polska Sp z o.o.
= ten sam właściciel, co za tym idzie to samo podejście do pracownika proszę Pana szefa, więc jednym słowem dokładnie to samo bagno co kiedyś :)
x