brak logo

Allcomp System

Katowice

Opinie o Allcomp System

1234 2016-08-31 07:58:57
Pani "menadżerka"... tak to jest jak się da władzę komuś kto się do tego nie nadaje, na takim stanowisku to wymagane chociażby były podstawy kultury osobistej. Wszyscy wiedzą dlaczego jest menadżerką i kim jest dla prezesa. To smutna osoba musi być żyć cały czas w kłamstwie, gdy tymczasem wszyscy wiedzą co i jak. Pora grać w otwarte karty, pora się zmienić!

Poza tym kult braku wykształcenia w kadrze menadżerskiej = chaos i brak szacunku.
12
HR Allcomp 2016-08-31 16:04:36
Witam serdecznie,
Informacje na temat prowadzonych procesów rekrutacyjnych dostępne są na naszej stronie internetowej:
http://www.allcomp.pl/o-firmie/#header2

Zapraszamy do aplikowania.
Zespół HR Firmy Allcomp
1
biaŁy miś 2016-09-01 16:36:23
W Allcomp nawet ubikacja pęka ze śmiechu i odmawia współpracy :)
11
work 2016-09-05 17:54:11
Jak jeden człowiek może sprawić że niema sie ochoty pracować .
Odkąd dostała władze brygadzistka na magazynie, wszystkim odechciało się pracować, poniewiera ludźmi, nadaje na każdego, mówi przy nas ze ona musi kłamać prezesa bo my jesteśmy tacy okropni. Klamie od kad z nami tu jest, opowiada nie stworzone historie i dla chęci udowodnienia ze jest lepsza od innych szuka błędów ludzi z którymi się nie umie dogadać ( wszystkimi), a swoich to nie pokaże, ale przyjdzie z czasem ktoś kto pokaże prawdę i o niej. Problemy z fakturami to tylko za jej czasów, a zajmowała się tylko jedna rzeczą a teraz zekomo ma ogarnąć magazyn he he dobre. Aniu przyznaj sie co mówiłaś z Justynka na prezesa i Katarzynę . Jak nie to jak ja będę odchodzić to powiem.
5
work 2016-09-05 17:54:53
Jak jeden człowiek może sprawić że niema sie ochoty pracować .
Odkąd dostała władze brygadzistka na magazynie, wszystkim odechciało się pracować, poniewiera ludźmi, nadaje na każdego, mówi przy nas ze ona musi kłamać prezesa bo my jesteśmy tacy okropni. Klamie od kad z nami tu jest, opowiada nie stworzone historie i dla chęci udowodnienia ze jest lepsza od innych szuka błędów ludzi z którymi się nie umie dogadać ( wszystkimi), a swoich to nie pokaże, ale przyjdzie z czasem ktoś kto pokaże prawdę i o niej. Problemy z fakturami to tylko za jej czasów, a zajmowała się tylko jedna rzeczą a teraz zekomo ma ogarnąć magazyn he he dobre. Aniu przyznaj sie co mówiłaś z Justynka na prezesa i Katarzynę . Jak nie to jak ja będę odchodzić to powiem.
4
Małgorzata Saternus 2016-09-05 21:19:18
Nie ważne jest to czym osoba się zajmowała wcześniej, ważne są jej predyspozycje do prowadzenia /zarządzania grupą. Ludzie przyzwyczaili się, że nie wymaga się od nich nic poza przyjściem do pracy. Te czasy już minęły. Jesteśmy wszyscy zespołem i jeżeli jedna komórka szwankuje to odbija się to na reszcie, na innych działach.
Pracownik liniowy nie musi znać treści wszystkich rozmów jakie dzieją na wyższych szczeblach, osoba która ma charakter i chęć to broni swój zespól nie zależnie od tego jak długo zajmuje stanowisko lidera/koordynatora/kierownika/menagera.
Lidera/koordynatora/ kierownika/menagera/prezesa nie trzeba lubić, nie pełnią oni funkcji "ulubiony przełożony" to nie jest ich zadanie i nie są z tego rozliczani.
Zespół jest tak silny tak jak silne jest jego najsłabsze ogniwo. Szkoda, że tylko niektórzy angażują się w swoją pracę.
Życzę powodzenia.
8
A.B. 2016-09-05 22:08:27
Zakładam że skoro wpisałem inicjały to już nie muszę się
przedstawiać wszystkim którzy tam pracują. O Allcomp mógłbym
rozmawiać godzinami... przytaczając dobre i złe przykłady.
Pracowałem tam kilka lat i mogę z ręką na sercu powiedzieć że to
były dobrze spędzone lata które zawszę będę bardzo ciepło
wspominał, ale tylko ze względu na załogę która tam jest. (moi
Drodzy, jesteście niesamowici i nie dajcie sobie wmówić, że jest
inaczej) szkoda tylko że zarząd nie rozumie tego że firmę tworzą
ludzie, a nie jakieś dziwne górnolotne teksy i wciskanie wszystkim
na około ciemnoty. Dlatego też nie docierało do mnie nigdy
dlaczego próbowali ze wszelkich sił wprowadzić podziały między
pracownikami i ich ze sobą skłócić. "w firmie panuje za duże
kolesiostwo" ale hellooooo tylko dlatego ona się jeszcze trzyma!!!
Wiem że udało się już doprowadzić do sytuacji, że jeden na
drugiego donosi a ten drugi zwala na trzeciego...brawo
osiągnęliście pełen sukces, tylko jak długo na tym pociągniecie?
Gdyby nie zaangażowanie tej załogi która tam była a która wam
jeszcze została już dawno skręcali byście długopisy w garażu a nie
produkowali maszyny. Nie rozumie też dlaczego nowych pracowników
traktuje się jak bogów a starych ma się że tak powiem "głęboko"
(nie mam oczywiście nic do nowych pracowników, logiczne jest że
nie będziecie wiedzieć od razu tyle co stara ekipa). Dajmy nowym
podwyżkę żeby nam nie uciekli a starzy się i tak nie zwolnią bo
kto by ich chciał, nie mają nawet KOMPETENCJI żeby robić coś
innego. A tak przy okazji... miał Pan rację Panie Andrzeju... nie
mam kompetencji żeby być kierownikiem bo wytrzymałem w nowej
firmie tylko dwa miesiące, ale poszedłem za ciosem i jestem
jeszcze oczko wyżej i teraz jestem bardzo zadowolony z mojego
stanowiska i z mojej pracy :D ale wróćmy do tematu. Kolejna sprawa
która mnie też zawsze zastanawiała, to jak ktoś się już zaczyna
wyrabiać ze swoją robotą to trzeba mu wrzucić więcej na głowę, jak
da radę i to unieść, to znowu mu dołożyć i tak do czasu aż
przestanie sobie radzić i wtedy...atak! bo jesteś taki, siaki,
sraki i owaki, nie angażujesz się, to wszystko twoja wina, wszyscy
mnie okłamujecie, robicie mi na złość i moje ulubione...jestem
rozczarowany albo dla podkreślenia, jestem BARDZO rozczarowany!
Tak jak o Prezesie jestem w stanie powiedzieć kilka miłych rzeczy
(na swój sposób dało się Go momentami lubić) tak o pani manager
nic mi do głowy nie przychodzi. Jedyne co mi się zaraz pcha na
usta to ignorancja, obłuda i manipulacja. Jak można się rok ze
swoją bezpośrednią przełożoną umawiać na pół godzinne spotkanie? I
co tydzień słyszeć że nie ma czasu albo po prostu zostać
zignorowanym. A potem wielce wszyscy zdziwieni że załoga jest
zdemotywowana... ubaw po pachy. Na koniec dodam jeszcze tylko
jedno. Jak można wmawiać wszystkim na około jaki to ja jestem zły
bo się nie przyszedłem pożegnać z prezesem w ostatni dzień pracy?
Jak w ten sam dzień się dowiedziałem po 4 godzinach pracy od
kierownika że jestem właśnie na urlopie. I muszę jak najszybciej
wyjść zanim prezes wróci bo nie chce mnie tu widzieć. Czy naprawdę
myśleliście że nikomu tego nie powiem i będziecie mogli sobie
swobodnie chodzić i wciskać ludziom ciemnotę?? Nie ma mnie tam już
kilka miesięcy ale jestem przekonany że wiem o tej firmie i
nastrojach w niej panujących więcej od was.
29
1234 2016-09-08 13:36:04
Co w przypadku gdy najsłabszym ogniwem jest lider? Mataczy, kręci, cwaniakuje? Nie chce nieść pomocy zespołowi, patrzy tylko na swoje korzyści, omija problemy, wpuszcza współpracowników w maliny?
8
1234 2016-09-08 16:43:28
Niektórzy liderzy to w oczach szefa zawsze będą Asami, wazelina...
2
abc 2016-09-08 19:18:48
MOJE PRZEMOWIENIE BEDZIE BARDZO DLUGIE ALE WYDAJE MNIE SIE ZE TRESCIWE.....
a wiec ja sobie mysle ze nikt nie poddaje watpliwosci ze lider jest poddawany ciaglej ocenie, tak samo jak kazdy inny pracownik.... czasem ta ocena jest sluszna, czasem nie...
ale widze ze jest duzy problem ze zrozumieniem stanowiska "lider"
to moze ja przytocze definicje z pewnego zrodla:

lider-kierownik magazynu powinien być osobą z silnym poczuciem odpowiedzialności, rzetelnie wykonującą swoje obowiązki – każde zaniedbanie w pracy logistycznej może nieść ze sobą poważne konsekwencje. ZAZNACZAM Z SILNYM POCZUCIEM ODPOWIEDZIALNOSCI

Szybkie podejmowanie decyzji, umiejętność współpracy, zdolność do kierowanie zespołem i organizowania pracy własnej i innych – te cechy powinien posiadać profesjonalny kierownik magazynu. TU PODKRESLAM UMIEJETNOSC WSPOLPRACY

Kierownik, prowadzący zespół pracowników powinien także umieć stworzyć zgraną grupę, która będzie potrafiła komunikować się między sobą i wykonywać swoje obowiązki profesjonalnie i odpowiedzialnie. TU WG. MNIE NAJWAZNIEJSZE ZDANIE TO TE DOTYCZACE UMIEJETNOSCI STWORZENIA ZGRANEJ GRUPY, KTORA BEDZIE POTRAFILA SIE ZE SOBA KOMUNIKOWAC-Z TEGO CO WIEM JAK DO TEJ PORY MUSIELI SIE KOMUNIKOWAC BEZ LIDERA I CHYBA LEPIEJ IM TO WYCHODZILO

artykulow na temat dobrego a co najwazniejsze skutecznego lidera jest wiele - najwazniejsze aby posiadal w sobie w 11cech, dla przykladu przytocze 3cechy
- SAMODYSCYPLINA
bez tego daleko sie nie zajdzie... Jest to podstawowa cecha, dzięki której można osiągać cele, zdobywać sukcesie i realizować krótko- i długofalowe plany. Pozwala ona na narzucanie sobie samodzielnych zadań i wywiązywanie się z nich, wbrew np. negatywnej presji otoczenia lub wewnętrznej.
- UMIEJĘTNOŚĆ ZARZADZANIA EMOCJAMI
Dzięki umiejętności zarządzania emocjami dobry lider potrafi skutecznie negocjować, rozładowywać sytuacje konfliktowe, przewodzić grupie ludzi pod presją czasu, podejmować trudne i ryzykowne wyzwania i podołać im w zaplanowanym czasie. Skuteczne zarządzanie emocjami pozwala na zapanowanie nad kryzysem w firmie i panowanie nad nastrojami w grupie.
-UMIEJĘTNOŚCI ROZŁADOWYWANIA KONFLIKTÓW
Jest to bardzo ważna umiejętność związana z budowaniem dobrej atmosfery w grupie, otwierającej przestrzeń do skutecznej współpracy nawet w sytuacji po powstaniu napięcia lub ostrego konfliktu. Umiejętność rozładowywania konfliktów związana jest także miedzy innymi z empatią i umiejętnościami negocjacyjnymi.

to tylko niewielki fragmenty definicji, reszte mozna sobie doczytac, najwazniejsze aby bylo to czytanie ze zrozumieniem...

i co najwazniejsze lider to nie znaczy ze masz wladze i kazdy ma ci sie klaniac po pas, lider to ten kto umie wysluchac a czasem stanie na stanowisku podwladnego.... lider to controlling ale po pierwsze controlling samego siebie...

a jesli moja lektora nie wystarcza zapraszam do ksiazki "coaching.prowadz swa druzyne ku zwyciestwu"

C – conviction-driven
O – overlearning
A – audible-ready
C – consistency
H – honesty-based

tylko dobrze by bylo aby ten tzw "lider" czytal to z kims, aby na pewno zrozumial to co tam pisze....
bo uwierz mi grozbami daleko sie nie zajedzie, poza tym od takich decyzji sa osoby postawione wyzej...
8
... 2016-09-08 20:39:47
No przecież było napisane że czytać ze zrozumieniem....
Wypowiedź nie dotyczy uwzięcia się na firme allcomp lecz dotyczy (juz od kilku wpisów wcześniej) lidera... nie szefa, nie menadżera tylko lidera...
2
1234 2016-09-09 16:07:14
Takie piękne :( usunięte przez administratora )
Może komuś sie przyda, da do myślenia.
Podoba mi się to co napisał "abc".
1
qqq 2016-09-11 22:32:06
Jeśli ktoś uważa, że ludzie tu kłamią polecam po prostu się tam zatrudnić. Sami się przekonacie jak jest.
5
Piszczoła 2016-09-28 09:21:31
Drogi A.B. zgadzam się z Tobą w 100 %. Teraz pracując w normalnej firmie, gdzie jestem szanowana, a menager dba o dobro pracowników i stoi za nimi murem, zrozumiałam, że Allcomp to była prawdziwa szkoła życia. Mam głeboką nadzieję, że Prezes firmy z takim potencjałem i mozliwościami zmieni swoje podejście do pracowników i zarządzania, tak aby do tej pracy przychodziło się po to aby wykonywac swoje obowiązki, a nie stresowac się idiotycznymi sytuacjami generowanymi przez kierownictwo.Podsumowując doświadczenie mozna zdobyc w firmie spore, ale podejmując ponownie decyzje nigdy bym nie zgodziła sie podjąc tu ponownie pracy.
5
rower błażeja 2016-09-28 12:34:37
Witam. Wypłata jest zawsze na czas. I to jedyny plus tej "garażowej" firemki aspirującej do miana firmy korporacyjnej...
1
Rower Błażeja 2016-09-28 15:08:38
Sorry. Zapomniałem dodać. W tej firmie słowo socjal nie istnieje ... a czy dobre stawki? Tu bym polemizowal.
2
Obserwator 2016-10-04 12:58:16
Firma Allcomp przynosi mi na myśl dwa skojarzenia pierwsze to komercja, a drugie pełen brak profesjonalizmu. Zacznijmy od rozmów kwalifikacyjnych, każda oparta na jednej i to bardzo szablonowej ankiecie... Niestety nie zmusza to do kreatywności Drogie Panie :). Co do pracy, ciągłe usprawnienia, brak wypracowanego modelu działania, wieczny chaos... i zmiany, które w gruncie rzeczy do niczego lepszego nie prowadzą. Firma, owszem mała i nigdy nie dorówna światowym liderom, ale nie dlatego, że nie ma do tego predyspozycji...dlatego, że marzyć można, ale jakość usług i produktów daleko odbiega od profesjonalizmu. Ścieżka kariery to tylko złudne obietnice tak samo jak i marna wypłata w porównaniu z innymi firmami na rynku. Najważniejsze to dbać o zadowolenie przełożonych...i zamiatać problemy "pod dywan" a głowę "schować w piach". Osobiście odradzam, to nie jest firma dla ambitnych osób, ale może komuś takie warunki odpowiadają... Pozdrawiam.
7
ziom 2016-10-04 16:32:06
Witam, ja właśnie zostałem zaproszony na rozmowe rekrutacyjną i tak myślę sobei i zastanawia mnie jeden Fakt i to dziwne i zastanawiam się - pani zdziału rekrutacji pyta mi się przez tel. ile chce zarabiać ?? Odpowiedziałem tyle i tyle a ona na to zapraszam na rozmowe.. hmm dziwne zastanowie się czy pojechać ?
maver 2016-10-04 17:15:25
Witam, widziałem ofertę pracy na inż. jakości - może ktoś napisać coś na temat pracy w tym dziale? Jaka atmosfera, szefostwo, obowiązki, itp. Zastanawiam się czy wysyłać aplikację czy nie. Z góry dzięki za odpowiedź
PanCogito 2016-10-04 20:18:32
Firma się rozwija. Wielkie firmy powstawały też w garażu. Idąc do pracy warto w niej pracować a nie szukać sensacji. Pracuj, zgłaszaj pomysły, jeśli nie liderce czy jak Wy to nazywacie "koordynatorce" to idź wyżej ktokolwiek tam jest. Jeśli wiesz że znasz rozwiązanie które pomoże firmie lepiej funkcjonować to je zgłoś, przynajmniej będziesz wiedział że zrobiłeś co mogłeś. Jeśli firma splajtuje powiesz - "a mówiłem!!!'', lecz jeśli Twój pomysł okaże się strzałem w "10" to na pewno ktoś to dostrzeże i zapamięta - nie wierze że nie. Pewnie nie wszyscy zgodzą się z wyrażonym przeze mnie zdaniem ale przynajmniej to zrobiłem.
2
maver 2016-10-04 21:48:59
Co masz na myśli pisząc gdzie trafisz? Czy jest jakiś wew. podział w jakości? Możesz coś napisać o szefie działu? Dzięki
ziom 2016-10-05 09:48:11
Siemka dzięki za odpowiedz tak się złożyło że się rozchorowałem napisałem do nich smsa...makabra zawsze jakiś pech mnie dopada
Pppp 2016-10-05 12:37:55
No chyba zartujesz. Tyle razy bylo cos mowione podpowiadane. Ale nie..... bo coz taki prosty człowiek moze się znsc.... nie ważne ze prscuje w zawodzie kilkanaście lat.
www 2016-10-10 19:24:03
Brawo! Pracownicy nie dostali dziś wypłat.
www 2016-10-10 19:24:30
Brawo! Pracownicy nie dostali dziś wypłat.
5
migotka 2016-10-10 20:15:17
Poczekać parę dni ? Jest to podstawowym obowiązkiem pracodawcy wypłacić ludziom pieniądze w określonym terminie.. Ludzie musza porobić opłaty, spłacić raty. Oczekuje się od pracowników ciężkiej pracy, a pracownicy oczekują wypłat. Tyle. Żadnego utożsamiania się firmą. Świadczymy usługi za które oczekujemy terminowej wypłaty.
5
Pracownik 2016-10-10 20:45:53
@ www co siejesz panikę, wyplata wplynala na moje konto, inni tez dostali , siejesz zament , takie dziłanie jest h... Czasami komuś zależy robic ferment.
pracownik 2016-10-10 21:25:05
Siejesz ferment , kasa przyszła i inni tez dostali. Takich nam nie potrzeba
nowy 2016-10-10 21:41:33
Jak się posypią skargi do Pipu to może wtedy będzie inaczej.
4
Pracownik 2016-10-10 21:48:49
@WWW i @nowy , czemu siejesz ferment ?? Kasa dzisiaj przyszła na konto , inni jak wiem też dostali, Komuś zależy sieć ferment . Już trochę tu pruję i zawsze kasa była , wiec nie wiem czemu lubisz robić taki ferment , takich ziomków nam tu nie potrzeba ,
@dcfv ty też podszywasz się pod kogoś , ludzie jesteście żałośni , żal mi was , ale wam już nic nie pomoże . tylko jątrzenie wam zostało i wasz w..r jaki wam został.
Pracownik 2016-10-10 21:58:14
@www i @ nowy czemu siejesz ferment , kasa zawsze była i dzisiaj tez przyszła. Już trochę tu pracuję i nigdy nie było problemu. Widzę że paru potrzebuje jątrzyć , no cóż pewnie tylko to wam zostało.
Tylko wk..wienie na firmę i penie nic więcej. Tylko wyżywać się musisz. Poszywać pod równe niki.
No cóż taki twój już los. Szkoda że innym starym kumplą tez dowalasz. Takich ziomali to nam tu nie potrzeba.
@dcfv ty też się podszywasz ciągle i jakiś bełkot sadzisz. Żałosne to wszystko.
Pracownik 2016-10-10 22:34:36
@www i @ nowy czemu siejesz ferment , kasa zawsze była i dzisiaj tez przyszła. Już trochę tu pracuję i nigdy nie było problemu. Widzę że paru potrzebuje jątrzyć , no cóż pewnie tylko to wam zostało.
Tylko wk..wienie na firmę i penie nic więcej. Tylko wyżywać się musisz. Poszywać pod równe niki.
No cóż taki twój już los. Szkoda że innym starym kumplą tez dowalasz. Takich ziomali to nam tu nie potrzeba.
@dcfv ty też się podszywasz ciągle i jakiś bełkot sadzisz. Żałosne to wszystko.
4
D 2016-10-11 07:04:44
@pracownik. Brawa za wchodzenie w tyłek. I za kłamstwa. Ludzie nie dostali wypłat. Jak tak długo pracujesz to idź na produkcję i się zapytaj. Nie dostaliśmy kasy.
3
D 2016-10-11 08:33:14
Szacun za przyznanie sie do błędu. Oby wszystko doszło.
9
inny pracownik 2016-10-11 14:42:41
Tak się składa że zdecydowana większość nie dostała w terminie co sam prezes powiedział na zebraniu przez błąd niezależny od niego. Ważne że już doszła i jest wszystko ok. Mimo wszystko rozumiem złość pracowników.
6
radek 2016-10-14 16:15:09
O magazyniera i czy sa wolne stanowiska
radek 2016-10-14 17:51:18
Ti chyba nie za dobrze ze przychosza i odchodza. Z tegi co czytalem była dobra ekipa dlugo pracowali ale odkad pojawila się jakas brygadzistka ktora wszystko miesza cos jest nie tak... tak wnioskuje... wiec coz mi z takiej pracy z której bede za chwile musial odejsc... a zarobki na magazynie?
3
pączek brygadzistki... ;) 2016-10-15 10:52:28
Rotacja jest bardzo duża. Ze starej ekipy nie został już nikt. Nie dało się pracować z nową brygadzistką-pączusiem, która zamiast być za swoimi pracownikami, obrabiała im tyły na okrągło i uprzejmie donosiła do pani zwanej "menager". A zarobki doopy nie urywają. Na magazynie można zarobić max 1700 plus nadgodziny. I nie ma się co łudzić na jakieś podwyżki. To słowo w tej firmie nie istnieje. Pozdrowienia dla dziewczyn z przyjęć. I "rudego" doopowłaza ;)
5
radek 2016-10-15 12:17:10
1700??? To trochę mało.... i duża rotacja to nie swiadczy dobrze.... to dlaczego nie wyeliminuja tego co sieje najwieksze spustoszenie? Przecież jak co chwila sa nowi pracownicy to oznacza to koszty dla pracodawcy bo takiego pracownika trzeba nauczyc czyli poswiecic mu czas... czyli znowu wpakować pieniadze. .
3
Tytus, Romek i A'tomek... 2016-10-24 11:31:22
A szczury dalej uciekają z tonącego statku... :) :) :)
5
Ble ble ble 2016-10-25 18:56:07
A co kapitan Anna nie potrafi temu zapobiec??? Zeby statek nie tonal???? To co to za kapitan??? Pewnie broni tylko swoja d.....
6
AERO 2016-11-04 16:33:47
Witam serdecznie.

Widzę, że komuś bardzo zaczęły przeszkadzać opinie i wpisy na tej stronie. Ostatnie 3 wpisy zostały usunięte (Black Mamba, Prawda i UNICUT) , chociaż nie łamały regulaminu tego forum. Ale nic straconego. Można je znaleźć na stronie www.najgorszapraca.pl oprócz tego ostatniego. A że firma szuka brygadzisty z prawdziwego zdarzenia to nikt tego nie kryje. AR jest do wymiany. Inaczej firma będzie pikować w niebyt.

Pozdrawiam "starych" pracowników. Nie zostało ich tam wielu :(
10
Scotch 2016-11-07 15:21:54
Witam dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko magazyniera. Ktoś coś więcej jest w stanie powiedzieć jak to wygląda? I jak z wypłatą na początek? Jest szansa wyciągnąć coś normalnego?
Były pracownik 2016-11-08 10:11:14
A umiesz czytać ze zrozumienie? Kilka wpisów wyżej i ogólnie ostatnio dużo się pisze na temat magazynu i samej pracy oraz zarobków. Skoro tego nie widzisz to idź na rozmowę i zostań zatrudniony w tej firmie. Dlaczego masz mieć lepiej od nas...
7
Scotch 2016-11-08 17:11:52
Na razie tylko jedna osoba Napisała. O zarobkach-,- reszta o brygadzisce...
3
mz 2016-11-08 18:05:38
Zarobki słabe, niewiele można ugrać. Generalnie firma to trochę taki Titanic. Dobra na "przejściówkę" zostać chwilę, i szukać nowej pracy. No chyba, że lubi się być poniżanym.
4
Scotch 2016-11-08 18:08:40
No bo ja właśnie chcę z takiej mało "perspektywicznej" chciałbym się przerzucić na coś lepszego
2
zm 2016-11-08 18:14:11
To raczej szukaj gdzieś indziej. Albo pracuj, i szukaj dalej innej pracy. Wielu pracowników aktualnie tak robi z tego co wiem bo mają serdecznie dość. Zresztą, przyjdź sam, i zobacz jak jest.
9
jkh 2016-11-21 20:48:29
Ta firma to jeden wielki chaos.
9
p.o. czyli prawie ogarniam ... ;) 2016-12-05 09:56:17
Witam wszystkich pracowników firmy Allcomp Polska sp. z o.o.
Tych obecnych i tych byłych (mam nadzieję, że szczęśliwych :))
Pracowałem tam kilka ładnych lat i mogę się na kilka newralgicznych tematów wypowiedzieć.

Primo.
To ludzie tworzą firmę, a nie odwrotnie. A pracuje tam lub pracowało wielu wartościowych wspaniałych ludzi. Te słowa powinien sobie zapamiętać pan Prezes. Gdyby nie zaangażowanie i lojalność, a co za tym idzie „kolesiostwo”, którego tak nie trawi management średniego i wyższego szczebla, firma ta już dawno by poległa na rynku. Począwszy od pracowników magazynu, poprzez ludzi na produkcji, a skończywszy na chłopakach z supportu, wszyscy poprawiają błędy „nietykalnego” działu R&D. Ale o tym ktoś już wspominał wcześniej. A zarzuty pod adresem niektórych pracowników, że rozwalaj firmę od środka są co najmniej śmieszne.

Secundo.
Prezes. „Ja tu jestem prezesem, to są moje pieniądze i ja tu o wszystkim decyduję” i „Kto zabroni bogatemu wydawać pieniądze?” Wszystko by było w porządku, bo z facetem można było czasami konstruktywnie pogadać, tylko jakby prezes za często nie słuchał swoich klakierów i nie był pod wpływem pani „menadżer” (nie tylko zawodowym), to może niektóre decyzje nie były by trafione kulą w płot, a wyszło by to na dobre dla firmy. Ale w tym zakładzie stosuje się takie zasady:
1. Prezes ma zawsze rację.
2. Jak prezes nie ma racji patrz punkt 1.
Z tymi tezami nie ma co dyskutować, bo i tak zawsze wyjdzie na jego.

Terzo.
Pani „menadżer”. Wiele można by mówić na jej temat, ale nie umiem znaleźć żadnego pozytywnego stwierdzenia. Manipuluje, knuje intrygi między pracownikami, blefuje w rozmowach z pracownikami, a potem się do tego perfidnie przyznaje, zgrywa wielką koleżankę, a za plecami i tak zrobi „swoje”. Jak najdalej od tej kobiety!!! A te jej decyzje personalne!!! Brygadzistka Anna to nie pierwsza i z pewnością nie ostatnia pomyłka personalna pani "menadżer". Pragnę tylko przypomnieć kierownika, którego zatrudniła i po półtorej miesiąca wywaliła na "zbity pysk", o pani kierownik to już nawet nie wspomnę. Kobieta przyszła pełna zapału i chęci do pracy, a po 9 (!!!) dniach nie pozostał po niej nawet ślad ani zapach :) Takie to decyzje personalne podejmuje nasza wspaniale panująca pani "menadżer". A ilu fajnych ludzi się przez jej chamskie podejście i perfidne manipulacje zwolniło to braknie palców u rąk. Ludzie. Jak macie rozum i cohones to nie dajcie sobą manipulować i nie słuchajcie jaką to wspaniałą firmą jest ALLCOMP. Jedynym pozytywem w tym wszystkim jest to, że wypłata była zawsze na czas na koncie (ostatnio to nawet się spóźniła). Zero jakiegokolwiek socjalu, wczasów pod gruszą czy nawet paczek dla dzieci na święta. Cytat z ogłoszenia o pracę „Zapewniamy duże możliwości rozwoju w oparciu o szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne”. HAHAHA. Jakie szkolenia!!! I słowo „podwyżka” w tej firmie nie istnieje. Jak sobie nie ugrasz dobrej pensji na początku to potem zapomnij, że zarobisz coś więcej… A to tylko promil tego co się wyrabia w tej firmie… Jakby się zebrali byli pracownicy to z ich opowieści powstałby niezły bestseller ;)
Dzięki za uwagę i pozdrawiam z „normalnej” firmy.
5
Zostaw swoją opinię o Allcomp System - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Allcomp System