brak logo

INVESTA Sp. z.o.o

Stryków

Opinie o INVESTA Sp. z.o.o

anonim 2009-11-15 06:31
Warunki pracy dość dobre ale wynagrodzenie za robienie tego wszystkiego powinno być większe. Obecne "[usunięte przez moderatora]nie urywają..." a pracy jest naprawdę dużo! Możliwości awansu jakieś są ale powinno się bardziej zwracać uwagę na tych co więcej robią niż tylko gadają. A Ci co najmniej gadają to przecież tak naprawdę najlepsi pracownicy.
slint 2010-04-21 11:21
to nie gadaj, tylko pracuj
sznÓrÓfka 2010-06-12 14:15
zasadniczo liczy sie tylko elita [usunięte przez moderatora] brygadzistow bo to co oni powiedza jest swiete podejscie zza czasow komuny wytykaja palcami czyjes bledy by sie wykazac i przy chlewie utrzymac. tacy sa zapracowani a [usunięte przez moderatora] od fiesty ma czas na zabawe z krokomierzem by sprawdzic ile sie nachodzi w pracy i kazdemu o tym opowie jak to sie nie narobi - czapa! hahahehe! smieszny facet jestes - jaks stary takis glupi.
sznÓrÓfka 2010-06-12 14:29
albo tez [usunięte przez moderatora] od skody i cc co robi walki na nadgodzinach - zostaje a nic nie robi chyba ze liczy sie siedzenie przed komputerem i czytanie allegro lub jaranie fajek. Przyjecie dostawy? wez czlowieku odbij! Bezczelny typ, niemily, podstepny, cyniczny siejacy ferment i obgadujacy innych za plecami. moze podac przyklad? :D

1
Rzep 2010-06-26 13:00
kwasy w zalodze to podstawa w invescie. pracownicy pokazuja ze moga cos zrobic szybko by nadgonic a potem sie dziwia ze normy sie podnosza. moze tak ruszcie lbami zakutymi panowie i robcie wszystko normalnym tempem.pokazujac ze mozecie nadgonic krecicie sobie tylko bat na dupe. nikt wam za to nie zaplaci a zobaczy ze mozna podniesc normy bo "dacie rade"
1
Kwazi 2010-07-22 18:52
Ogólnie to brygadziści są do [usunięte przez administratora]. WSZYSCY bez wyjątku. Kto robi wałki na nadgodzinach ten robi... spójrzcie chociaż na pracę maszynowców. A co do gadania i palenia fajek to nie tylko [usunięte przez administratora] jest świetnym przykładem ale także [usunięte przez administratora] (którego lepiej omijać szerokim łukiem)...
bbbbbb 2010-07-24 09:11
mam taką propozycje jeśli macie coś do kogoś powiedzcie mu to w cztery oczy a nie jesteście mądrzy tutaj:) mnie się w tej firmie podoba ale tak jak wszędzie jeden pod drugim dołki kopie!!!! Panowie zacznijcie się wywiązywać ze swojej pracy a nikt nie będzie miał do was pretensji!!!
pozdrawiam
aaa 2010-09-10 13:22
praca ciężka trzeba się nadźwigać i nikt tego nie docenia!!! Atmosfera średnia do czego przyczyniają się brygadziści a najbardziej ten nowy z nich co myśli ze wszystkie rozumu pozjadał i nikogo nie szanuje a tak naprawde nic nie robi i jest najgorszy z nich wszystkich!!!!
mefisto 2010-09-22 13:20
A jakie warunki na magazynie ?
anonim 2010-09-30 06:49
mefisto - 2010-09-22 13:20:26

A jakie warunki na magazynie ?

[usunięte przez administratora] trzeba i to ostatnio coraz więcej, a kasy nie za dużo jak na taki kocioł...
gall anonim 2010-10-08 11:05
a ja powiem wam tak.jedynym brygadzista w tej firmie który moim zdaniem wywiazuje sie ze swoich obowiazków jest zródlany.w razie kotła w magazynie jako jedyny ma checi do pracy.na temat pozostałych sie nie wypowiadam.zródlany tak trzymac.
1
lipa 2011-01-15 08:30
ale kibel:( nie wiem co oni chcą osiągnąć takim postępowaniem. Atmosfera pracy beznadziejna nie polecam tej firmy. Brygadziści do bani no może poza jednym wyjątkiem:) Nie polecam nikomu tej pracy!!!!!!!!!!!
1
zainteresowany 2011-03-30 19:07
Ja myślę jedno... Pan [usunięte przez administratora] powinien zająć się tylko swoją pracą i przestać rozpowiadać bzdury na temat swojej poprzedniej pracy i jej przyszłości.
\"Chłopy do roboty\"
1
anonim 2011-04-05 12:30
Jak wyglada rzeczywista praca w dziale handlowym?

Jakie pieniadze oferowane
chętny 2011-07-07 19:21
Z pewnością 6 tys ale na 4 miesiące..
1
anonim 2012-06-04 19:18
W Wawie to samo kierownictwo ściemnia jak moze (onet,pogaduchy z laskami,o robocie nie wspomne),im starsze tym ..............moze jak dyrek przyjdzie to ich ......
Najlepsza opcja bedzie zrobic ankiete anonimowa o kierownikach (srali by po gaciach),robota jak robota ciezka ale da sie wytrzymac ,tylko kasa mogła by byc wieksza
nowy 2012-06-13 19:48
a tak faktycznie jakie zarobki???dla takiego świeżego magazyniera???
Klon 2013-02-12 09:04
Jak wyglądają zarobki operatorów wózków widłowych?
Mam zamiar złożyc aplikację i chciałbym wiedzieć czego się spodziewać
2
pracownik 2013-07-26 14:23
anonim - 2009-11-15 06:31:54

Warunki pracy dość dobre ale wynagrodzenie za robienie tego wszystkiego powinno być większe. Obecne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywają..." a pracy jest naprawdę dużo! Możliwości awansu jakieś są ale powinno się bardziej zwracać uwagę na tych co więcej robią niż tylko gadają. A Ci co najmniej gadają to przecież tak naprawdę najlepsi pracownicy.
Patrycja jeszcze pracuje dobry materiał na zone ale kolegi ,pamietam jak była impreza w łodzi i otwarcie magazynu cód miód i orzeszki hahahaha
2
brrrr 2014-03-15 08:14
a ja mam jedno pytanko. skoro jogi mieszkał z patrycją tyle lat, to za które z miejsc zamieszkania pobierał dodadatek paliwowy? za ELE czy za EL? bo chyba różnica w wysokości dodatku jest dość znaczna, a dodatek miał być za miejsce z którego się dojeżdża, a nie w którym jest się zameldowanym.
3
ononim 2014-05-16 21:10
zamierzam złożyć aplikacje na stanowisko magazyniera w Pruszkowie
Może ktoś mi powiedzieć coś więcej o pracy tam ?? jakie wynagrodzenie itp.
pozdrawiam
loko 2014-05-28 06:20
daj se siana!
czakuś 2014-05-29 20:38
frustracja tym razem spowodowana czym? bo pracownicy Investy akurat mają wiele powodów do popadania w frustracje
Bagins 2014-07-23 12:49
Jeśli chcesz skasować sobie kręgosłup to zapraszam do firmy Investa. Rureczki i blaszki jakie musisz przenosić są bardzo ciężkie i oprócz tego musisz je przenosić bardzo szybko, przez to nie możesz zachować prawidłowej pozycji ciała i tragedia gotowa. Niby dbają o twoje bezpieczeństwo (kaski, buty i inne duperele), ale gdy już chodzi o twoje zdrowie to doprowadzają cię do wyczerpania i wypalenia zawodowego. W Inveście niczego się nie nauczysz, tak jak się niektórym wydaje, żadnych sensownych szkoleń, chyba że brygadziści, ale oni uczą się tylko tego jak wycisnąć soki z ludzi którzy nie mają wyjścia i zatrudniają się w takich firmach.
xy 2014-10-01 14:37
wszyscy sa ok
xy 2014-10-03 22:34
ale wy fajni jesteście, nie ma co. Wszyscy razem pracujemy to przynajmniej sie szanujmy, a nie piszecie głupie i chamskie komentarze o kolegach z pracy. Filet, Ty to chyba juz tam nie pracujesz , albo za długo nie popracujesz. Z takim podejściem do ludzi, z którymi pracujesz, to ja nie chciałbym być z Toba na zmianie.
xy 2014-10-04 14:28
ta, poważnie? to czemu nie powiesz im tego co o nich myslisz, tylko tutaj piszesz? widzisz jesteś taki sam/a jak my wszyscy:) nie jesteś ponad........
2
anonim 2014-11-07 22:08
Nie rozumiem tutaj czegoś - czy ktoś kogoś zmusza do pracy? Nie podoba Ci się to się zwolnij a nie wypisujesz debilstwa na portalu, dziecinada. Jak masz dość pracy tutaj to szukaj gdzie indziej.
1
gal 2014-11-11 09:57
Faktycznie nie rozumiesz… Im więcej ludzi będzie pracowało w tej firmie, tym więcej będzie takich sytuacji, lecz co gorsze „najgroźniejsi” są starzy pracownicy, którym wiecznie coś nie pasuje i ciągle im mało, a nowi pracownicy siłą rzeczy dostosowują się do klimatu, a klimat już od bardzo dawna jest bardzo ciężki. W pracy nie ma kolegów tylko znajome twarze.
lilou 2014-11-15 00:04
bez jaj nie ma źle ,chcecie pracowac za najniższą krajowa to szukajcie gdzie indziej roboty
master 2015-01-22 20:24
Nikt nic nie wie? Chyba taka firma jak Investa robi co jakiś czas rekrutacje, bo się rozwija, czy dawno nikt nowy nie zasilił personelu i z tego powodu nie ma co liczyć na szybką rekrutację? To prawda w ogóle, że raczej mam się nastawiać na najniższą krajową, bo owszem stawka uczciwa, ale nie za wielka.
:) 2015-04-20 11:16
witam. mam rozmowę w sprawie pracy na stanowisko magazynier....opisze ktoś warunki płacowe na tym stanowisku? pozdrawiam
2
elo 2016-03-18 12:26
moze ktos napisze konkrety co do zarobkow np. jakie sa stawki od do ...........nie urywaja to sory pojecie wzgledne
Mario 2016-04-25 17:52
Witam. Właśnie rozmawiałem z jakimś Panem z tej firmy który proponował mi pracę na stanowisku Operatora Krawędziarki. Drodzy Panowi/Panie czy ktoś z Was tam pracuje i/lub pracował i jest mi w stanie napisać na jakim poziomie tam kształtują się zarobki? Proszę o odpowiedź bo nie ukrywam, że nawet pojechanie tam na rozmowę to zajmie mi cały dzień więc każda informacja będzie dla mnie mega ważna. Pozdrawiam
plac 2016-06-26 19:44
Zaczyna sie u nas w Investa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> porazka
invest 2016-09-11 14:17
Jesteś niewolnikiem a biuro to elita unvesty zrozumcie to. Robole muszą Malo zarabiać. Aby w biurze mogli miec więcej kasy.Róbcie nadgodziny i zamknijcie buzie -a jak się nie podoba to inni juz czekają aby zostać naszymi niewolnikami.
1
palj 2016-09-11 17:13
@ invest - rozumiemm rozgoryczenie, ale pracownicy fizyczni zazwyczaj mniej zarabiają od pracowników umysłowych - taka jest kolej rzeczy, bo to inny typ pracy
jarek 2016-11-17 13:44
idź do biura, zarobisz więcej
były pracownik 2017-01-18 20:21
Odkąd zrobili dwóch kierowników z brygadzistów to się popierniczyło w invescie.
Kasa nie jest taka zła Ja po dwóch latach miałem 2300 zł netto.
Praca nie jest lekka wiadomo jak to w magazynie swoje trzeba przerzucić,a stal nie jest lekka.
Prawdę mówiąc to jak komuś nie szkoda kręgosłupa to polecam.
Jest tam jeszcze dodatkowa premia roczna ale jest zależna od kierownictwa,więc jak potrafisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizać to jakieś tam ochłapy dostaniesz.
5
były pracownik 2017-01-18 20:26
koziołek z investy
1
Zostaw swoją opinię o INVESTA Sp. z.o.o - Stryków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVESTA Sp. z.o.o