brak logo

INVESTA Sp. z.o.o

Stryków

Opinie o INVESTA Sp. z.o.o

anonim 2009-11-15 06:31:54
Warunki pracy dość dobre ale wynagrodzenie za robienie tego wszystkiego powinno być większe. Obecne "[usunięte przez moderatora]nie urywają..." a pracy jest naprawdę dużo! Możliwości awansu jakieś są ale powinno się bardziej zwracać uwagę na tych co więcej robią niż tylko gadają. A Ci co najmniej gadają to przecież tak naprawdę najlepsi pracownicy.
slint 2010-04-21 11:21:06
to nie gadaj, tylko pracuj
sznÓrÓfka 2010-06-12 14:15:44
zasadniczo liczy sie tylko elita [usunięte przez moderatora] brygadzistow bo to co oni powiedza jest swiete podejscie zza czasow komuny wytykaja palcami czyjes bledy by sie wykazac i przy chlewie utrzymac. tacy sa zapracowani a [usunięte przez moderatora] od fiesty ma czas na zabawe z krokomierzem by sprawdzic ile sie nachodzi w pracy i kazdemu o tym opowie jak to sie nie narobi - czapa! hahahehe! smieszny facet jestes - jaks stary takis glupi.
sznÓrÓfka 2010-06-12 14:29:59
albo tez [usunięte przez moderatora] od skody i cc co robi walki na nadgodzinach - zostaje a nic nie robi chyba ze liczy sie siedzenie przed komputerem i czytanie allegro lub jaranie fajek. Przyjecie dostawy? wez czlowieku odbij! Bezczelny typ, niemily, podstepny, cyniczny siejacy ferment i obgadujacy innych za plecami. moze podac przyklad? :D

1
Rzep 2010-06-26 13:00:56
kwasy w zalodze to podstawa w invescie. pracownicy pokazuja ze moga cos zrobic szybko by nadgonic a potem sie dziwia ze normy sie podnosza. moze tak ruszcie lbami zakutymi panowie i robcie wszystko normalnym tempem.pokazujac ze mozecie nadgonic krecicie sobie tylko bat na dupe. nikt wam za to nie zaplaci a zobaczy ze mozna podniesc normy bo "dacie rade"
1
Kwazi 2010-07-22 18:52:07
Ogólnie to brygadziści są do [usunięte przez administratora]. WSZYSCY bez wyjątku. Kto robi wałki na nadgodzinach ten robi... spójrzcie chociaż na pracę maszynowców. A co do gadania i palenia fajek to nie tylko [usunięte przez administratora] jest świetnym przykładem ale także [usunięte przez administratora] (którego lepiej omijać szerokim łukiem)...
bbbbbb 2010-07-24 09:11:13
mam taką propozycje jeśli macie coś do kogoś powiedzcie mu to w cztery oczy a nie jesteście mądrzy tutaj:) mnie się w tej firmie podoba ale tak jak wszędzie jeden pod drugim dołki kopie!!!! Panowie zacznijcie się wywiązywać ze swojej pracy a nikt nie będzie miał do was pretensji!!!
pozdrawiam
aaa 2010-09-10 13:22:53
praca ciężka trzeba się nadźwigać i nikt tego nie docenia!!! Atmosfera średnia do czego przyczyniają się brygadziści a najbardziej ten nowy z nich co myśli ze wszystkie rozumu pozjadał i nikogo nie szanuje a tak naprawde nic nie robi i jest najgorszy z nich wszystkich!!!!
mefisto 2010-09-22 13:20:26
A jakie warunki na magazynie ?
anonim 2010-09-30 06:49:27
mefisto - 2010-09-22 13:20:26

A jakie warunki na magazynie ?

[usunięte przez administratora] trzeba i to ostatnio coraz więcej, a kasy nie za dużo jak na taki kocioł...
gall anonim 2010-10-08 11:05:42
a ja powiem wam tak.jedynym brygadzista w tej firmie który moim zdaniem wywiazuje sie ze swoich obowiazków jest zródlany.w razie kotła w magazynie jako jedyny ma checi do pracy.na temat pozostałych sie nie wypowiadam.zródlany tak trzymac.
1
lipa 2011-01-15 08:30:52
ale kibel:( nie wiem co oni chcą osiągnąć takim postępowaniem. Atmosfera pracy beznadziejna nie polecam tej firmy. Brygadziści do bani no może poza jednym wyjątkiem:) Nie polecam nikomu tej pracy!!!!!!!!!!!
1
zainteresowany 2011-03-30 19:07:46
Ja myślę jedno... Pan [usunięte przez administratora] powinien zająć się tylko swoją pracą i przestać rozpowiadać bzdury na temat swojej poprzedniej pracy i jej przyszłości.
"Chłopy do roboty"
1
anonim 2011-04-05 12:30:15
Jak wyglada rzeczywista praca w dziale handlowym?

Jakie pieniadze oferowane
chętny 2011-07-07 19:21:13
Z pewnością 6 tys ale na 4 miesiące..
1
anonim 2012-06-04 19:18:33
W Wawie to samo kierownictwo ściemnia jak moze (onet,pogaduchy z laskami,o robocie nie wspomne),im starsze tym ..............moze jak dyrek przyjdzie to ich ......
Najlepsza opcja bedzie zrobic ankiete anonimowa o kierownikach (srali by po gaciach),robota jak robota ciezka ale da sie wytrzymac ,tylko kasa mogła by byc wieksza
nowy 2012-06-13 19:48:29
a tak faktycznie jakie zarobki???dla takiego świeżego magazyniera???
Klon 2013-02-12 09:04:31
Jak wyglądają zarobki operatorów wózków widłowych?
Mam zamiar złożyc aplikację i chciałbym wiedzieć czego się spodziewać
2
pracownik 2013-07-26 14:23:20
anonim - 2009-11-15 06:31:54

Warunki pracy dość dobre ale wynagrodzenie za robienie tego wszystkiego powinno być większe. Obecne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywają..." a pracy jest naprawdę dużo! Możliwości awansu jakieś są ale powinno się bardziej zwracać uwagę na tych co więcej robią niż tylko gadają. A Ci co najmniej gadają to przecież tak naprawdę najlepsi pracownicy.
Patrycja jeszcze pracuje dobry materiał na zone ale kolegi ,pamietam jak była impreza w łodzi i otwarcie magazynu cód miód i orzeszki hahahaha
1
brrrr 2014-03-15 08:14:06
a ja mam jedno pytanko. skoro jogi mieszkał z patrycją tyle lat, to za które z miejsc zamieszkania pobierał dodadatek paliwowy? za ELE czy za EL? bo chyba różnica w wysokości dodatku jest dość znaczna, a dodatek miał być za miejsce z którego się dojeżdża, a nie w którym jest się zameldowanym.
2
ononim 2014-05-16 21:10:16
zamierzam złożyć aplikacje na stanowisko magazyniera w Pruszkowie
Może ktoś mi powiedzieć coś więcej o pracy tam ?? jakie wynagrodzenie itp.
pozdrawiam
loko 2014-05-28 06:20:48
daj se siana!
czakuś 2014-05-29 20:38:23
frustracja tym razem spowodowana czym? bo pracownicy Investy akurat mają wiele powodów do popadania w frustracje
Bagins 2014-07-23 12:49:51
Jeśli chcesz skasować sobie kręgosłup to zapraszam do firmy Investa. Rureczki i blaszki jakie musisz przenosić są bardzo ciężkie i oprócz tego musisz je przenosić bardzo szybko, przez to nie możesz zachować prawidłowej pozycji ciała i tragedia gotowa. Niby dbają o twoje bezpieczeństwo (kaski, buty i inne duperele), ale gdy już chodzi o twoje zdrowie to doprowadzają cię do wyczerpania i wypalenia zawodowego. W Inveście niczego się nie nauczysz, tak jak się niektórym wydaje, żadnych sensownych szkoleń, chyba że brygadziści, ale oni uczą się tylko tego jak wycisnąć soki z ludzi którzy nie mają wyjścia i zatrudniają się w takich firmach.
xy 2014-10-01 14:37:50
wszyscy sa ok
xy 2014-10-03 22:34:47
ale wy fajni jesteście, nie ma co. Wszyscy razem pracujemy to przynajmniej sie szanujmy, a nie piszecie głupie i chamskie komentarze o kolegach z pracy. Filet, Ty to chyba juz tam nie pracujesz , albo za długo nie popracujesz. Z takim podejściem do ludzi, z którymi pracujesz, to ja nie chciałbym być z Toba na zmianie.
xy 2014-10-04 14:28:02
ta, poważnie? to czemu nie powiesz im tego co o nich myslisz, tylko tutaj piszesz? widzisz jesteś taki sam/a jak my wszyscy:) nie jesteś ponad........
2
anonim 2014-11-07 22:08:31
Nie rozumiem tutaj czegoś - czy ktoś kogoś zmusza do pracy? Nie podoba Ci się to się zwolnij a nie wypisujesz debilstwa na portalu, dziecinada. Jak masz dość pracy tutaj to szukaj gdzie indziej.
1
gal 2014-11-11 09:57:58
Faktycznie nie rozumiesz… Im więcej ludzi będzie pracowało w tej firmie, tym więcej będzie takich sytuacji, lecz co gorsze „najgroźniejsi” są starzy pracownicy, którym wiecznie coś nie pasuje i ciągle im mało, a nowi pracownicy siłą rzeczy dostosowują się do klimatu, a klimat już od bardzo dawna jest bardzo ciężki. W pracy nie ma kolegów tylko znajome twarze.
lilou 2014-11-15 00:04:50
bez jaj nie ma źle ,chcecie pracowac za najniższą krajowa to szukajcie gdzie indziej roboty
master 2015-01-22 20:24:25
Nikt nic nie wie? Chyba taka firma jak Investa robi co jakiś czas rekrutacje, bo się rozwija, czy dawno nikt nowy nie zasilił personelu i z tego powodu nie ma co liczyć na szybką rekrutację? To prawda w ogóle, że raczej mam się nastawiać na najniższą krajową, bo owszem stawka uczciwa, ale nie za wielka.
:) 2015-04-20 11:16:53
witam. mam rozmowę w sprawie pracy na stanowisko magazynier....opisze ktoś warunki płacowe na tym stanowisku? pozdrawiam
1
elo 2016-03-18 12:26:01
moze ktos napisze konkrety co do zarobkow np. jakie sa stawki od do ...........nie urywaja to sory pojecie wzgledne
Mario 2016-04-25 17:52:33
Witam. Właśnie rozmawiałem z jakimś Panem z tej firmy który proponował mi pracę na stanowisku Operatora Krawędziarki. Drodzy Panowi/Panie czy ktoś z Was tam pracuje i/lub pracował i jest mi w stanie napisać na jakim poziomie tam kształtują się zarobki? Proszę o odpowiedź bo nie ukrywam, że nawet pojechanie tam na rozmowę to zajmie mi cały dzień więc każda informacja będzie dla mnie mega ważna. Pozdrawiam
plac 2016-06-26 19:44:32
Zaczyna sie u nas w Investa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> porazka
invest 2016-09-11 14:17:13
Jesteś niewolnikiem a biuro to elita unvesty zrozumcie to. Robole muszą Malo zarabiać. Aby w biurze mogli miec więcej kasy.Róbcie nadgodziny i zamknijcie buzie -a jak się nie podoba to inni juz czekają aby zostać naszymi niewolnikami.
palj 2016-09-11 17:13:34
@ invest - rozumiemm rozgoryczenie, ale pracownicy fizyczni zazwyczaj mniej zarabiają od pracowników umysłowych - taka jest kolej rzeczy, bo to inny typ pracy
jarek 2016-11-17 13:44:19
idź do biura, zarobisz więcej
Zostaw swoją opinię o INVESTA Sp. z.o.o - Stryków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVESTA Sp. z.o.o