brak logo

Breve-Tufvassons Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Breve-Tufvassons Sp. z o.o.

anonim 2009-05-04 08:48
Firma Breve-Tufvassons to spółka z kapitałem szwedzkim zajmująca się produkcją transformatorów. Firma solidna, zarządzana przez stabilny zarząd, zatrudniająca wykwalifikowana kadrę pracowników.

ire 2011-10-14 09:57
Coraz wiecej za coraz mniej. Niejasny sytem wynagradzania. Placa na umowie oczywiscie najnizsza a do tego premia uzalezniona od baaardzo wielu czynnikow min. od ...grupy pracowniczej ktora jest przyznawana na podstawie wielu czynniow stazu pracy, umiejetnosci(to akurat najmniejwazne), dyspozycyjnosci(jak nie przyjdziesz w niedziele to ju spadasz), no i sympatii kolegow. ZENADA. Pod koniec miesiaca jest podawana aktualna stawka godz. tylko po to zeby w dniu wyplat lub tuz przed przyszedl sobie szef i obcial stawke(bo na remont auta np, potrzebuje).No i walka miedzy zaloga i miedzy kierownikami-niepowtarzalne.......
12
były pracownik 2012-01-25 00:10
A podobno ostatnio się tam dużo polepszyło?
Mają duż roboty na produkcji.
I też ponoć poprawiły się zarobki.
pracownik 2012-09-29 11:16
Nic sie nie poprawiło, dobrze ktos napisał wcześniej - wszystko się zgadza. wszystko zalezy od nadgodzin sobot i niedziel. Nie ważna nawet wydajnosc w ciagu 8 godz. Marni, niedouczeni kierownicy nie sa w stanie zweryfikować co kto robi, mimo dobrego systemu informatycznego, nie mają dostępu do wszystkich danych. i tak naprawde lepiej sie opierdzielac sciamniając 12 godz niż solidnie pracowac 8 godz bo tego nikt i tak nie doceni.
6
Ludź 2016-06-21 17:32
Zatrudniają kogo popadnie, niektórzy pracują na przykład osiem lat a nie mają pojęcia co robią. Wynagrodzenie to raczej najniższa półka, chyba że masz dużo nadgodzin plus soboty i niedziele. Tak jak wcześniej ktoś napisał, lepiej się opierdzielać 12 godzin niż solidnie pracować 8. Rewelacji nie ma.
10
Q 2017-03-11 20:34
Zero bandery
3
MM 2017-04-04 20:47
Firma zmieniła swoją politykę. Stawia od jakiegoś czasu na jakość przepracowanych godzin, a nie ich ilość. Stawka godzinowa wzrosła (oscyluje w okolicach 17zł) O pracujących niedzielach jak pisali poprzednicy nie ma już śladu. Soboty przeważnie też są wolne, czasami przy większych zamówieniach pracują chętni. Solidny pracodawca odprowadzający wszystkie składki i wypłacający pensje w terminie. Pozdrawiam.
3
U 2017-04-06 18:57
Bardzo przyjazna firma
2
rambo 2017-05-08 23:20
Firma przyjazna.... dla leni, cwaniaczków i ( usunięte przez administratora )br /> OMIJAĆ Z DALEKA!!!
13
cesarzchiński 2017-05-08 23:40
Ooo tak. Solidny pracodawca. Solidnie dba o WŁASNE interesy!!! A najlepsza jest ta super wysoka stawka, która wzięła się z kosmosu (czyt. zwrot długu wobec pracowników, okradanych przez "system", który przez lata źle wyliczał pensje, do czego przyznał się sam dyrektor). Niedouczeni pracownicy, włącznie z kadrą kierowniczą, która kładzie lachę na wszystko, byle tylko do pensji dotrwać. Bezgraniczne zaufanie do kierownictwa, zwłaszcza do głównego, który to owinął sobie dyrektora wokół palca i robi z nim co chce. ŻENADA DO KWADRATU!!! Uczciwy, ciężko pracujący człowiek nie ma żadnych szans. Takiego się gnoi z miejsca. Docenia się za to cwaniaczków i ściemniaczy, którzy nie mają pojęcia o tym, co robią, ale potrafią świetnie wchodzić kierownikom w d... i chlać z nimi wódę. Tacy są najlepsi.
Firma już dawno spadła na same dno. Smutne, ale prawdziwe....
13
Robol 2017-05-09 20:07
Brawo, w końcu ktoś prawdę napisał.
Można jeszcze dodać że kierownicy popołudniami sobie filmy oglądają na kompie zamiast sumiennie wypełniać swoje obowiązki.
Dyrekcja nie docenia pracowników którzy się angażują w pracę, tylko promują tych którzy im w d..ę włażą chociaż to ściemniacze i partacze…
Inwestują w nowe maszyny które tylko stoją i się kurzą, a podstawowych narzędzi się doprosić nie można.
Całe biuro traktuje pracowników produkcji jak bydło, nawet Dzień Dobry im za ciężko powiedzieć…
Żenada do kwadratu, ta firma to totalne dno.
Jeśli jesteś nierobem i wazeliniarzem a wszystko za co się weźmiesz to spieprzysz Breve jest firmą dla ciebie, przyjmą cię z otwartymi rękoma.
4
Marian 2017-05-10 15:30
Rozumię że jesteś tam cesarzu zatrudniony?. Jeżeli tak to dziwie się co tam jeszcze robisz. Musisz być nieudacznikiem większym niż twój kierownik. Konsekwencji w działaniu nie widzę.
2
MM 2017-05-10 21:21
Panowie, jeżeli jesteście tak douczeni to czemu nie pracujecie w swoich zawodach tylko na produkcji? Jeśli firma to dno zmieńcie ją na inną. Jeżeli wiesz co masz robić to czego oczekujesz od kierownika zmiany? Aby stał nad tobą ze stoperem ? Czy potencjalnego pracownika interesuje wykształcenie załogi, albo czy ktoś z biura powie mu "dzień dobry"?
Fakty:
"Dupowłazy" są we wszystkich firmach
-nie ma opóźnień w pensjach
-średnia pensja 2000-3000zł bez nadgodzin
-dwie zmiany
-brak zwolnień
1
szarak 2017-05-11 00:48
1. Gdyby każdy szukał pracy w wyuczonym przez siebie zawodzie to byłoby więcej bezrobotnych, niż pracujących.
2. Gdyby każdy, kto uważa, że w firmie jest źle odeszli, firma już dawno byłaby bankrutem.
3. Czego oczekuję od kierownika?
- wiedzy większej, niż moja (wiedzy dotyczącej pracy, rzecz jasna). Jeżeli idę do kierownika z zapytaniem jak wykonać dane zlecenie (bo w dokumentacji nie ma żadnych pomocnych informacji), kierownik odpowiada "zrób tak, żeby było dobrze", lub wysyła mnie do działu konstrukcji. To jest normalne??
- żeby nie wymagał ode mnie wykonania np. w 15 minut zlecenia, które wykonuje się w godzinę.
- żeby nie kazał osobom z drugiej zmiany poprawiać tego, co schrzaniły osoby ze zmiany pierwszej (osoba, która źle wykonała polecone jej zadanie powinna SAMA je poprawić).
- docenienia tych, którzy sumiennie i bezbłędnie pracują (bez względu na to czy kierownik kogoś lubi, czy też nie, oraz na jakim stanowisku ktoś taki pracuje).
- OBIEKTYWNEJ oceny
- szacunku do podwładnych (wszystkich!), zamiast kopania w tyłek, czy podnoszenia głosu w odpowiedzi na niewygodne pytanie.
4. Powiedzenie zwykłego "dzień dobry" świadczy o kulturze osobistej, ale i szacunku do drugiego człowieka. Osobom z biura najwyraźniej ich brakuje.
5. Fakty:
-" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; są we wszystkich firmach. Tylko nie we wszystkich są za to nagradzane.
- pensja 2-3000 zł. Tyle, że BRUTTO.
- brak zwolnień. Bo ludzie sami odchodzą...
9
matematyk 2017-05-11 07:39
Pracuję już dosyć długo i osoby, które same się zwolniły można policzyć na palcach.
Najniższa pensja w Breve :
16,5 x 168 = 2772 brutto (najniższa grupa)
Najwyższa pensja
16,5 x 168 x 1,5 = 4158 brutto (najwyższa grupa)
Pensje wyliczone bez nadgodzin i bez premii
Pracownik miesiąca 2017-05-11 07:49
20 lat w firmie, ostatnia wypłata 1850zł netto. Oby tak dalej.
3
matematyk 2017-05-11 08:42
Wyliczenia były dla miesiąca mającego 21 dni roboczych, kwiecień miał ich 19. W maju będzie lepiej ;-)
1
Pracownik 2017-05-11 09:15
Lepiej... Nie mówić!
3
ramol 2017-05-11 10:10
Na palcach można też policzyć osoby, które zarabiają te 4 tyś. Zapomniał Pan nadmienić stawkę 15, czy 13 zł (brutto), Panie Dyrektorze...
2
matematyk 2017-05-11 10:23
nie jestem dyrektorem, nawet nie kierownikiem i nie pracownikiem biura :-)
Zaliczam się do bydełka :-)
1
ramol 2017-05-11 10:32
A świstak siedzi...
2
robol 2017-05-11 11:38
Szkoda ze nikt nie wspomnial ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja lzejsza robote bo pojda do kierownika poplacza i pomarudza,ze drucik za gruby,sztuka za ciezka i nie musza juz tego robic a pracownik inny (nizej w grupie) to robi za ta osobe.
4
Korwin 2017-05-12 06:55
A może wspomnisz, że to kobieta nie daje rady przy ciężkich transformatorach a Ty jesteś młodym, około 30 letnim facetem i musisz to robić. Tak to już jest, że kobiety mają mniej siły.
1
Superintendent 2017-05-12 17:59
Stawka 13 zł na godzinę od dzisiaj!!!
1
Grusia 2017-05-12 18:07
Kobiety nie będą wykonywać ciężkich prac za meżczyzn!!! Kobita to kobieta a chłop to chłop każdy ma swoja rolę w życiu tak jak w codziennym tak jak i na produkcji
1
Dominikanin 2017-05-12 18:16
Panie cieżkie to życie trzeba zapier()alać tak dużo pracy a tak mało czasu co za życie :( człowiek by popracował a nie dadzą ( Jestem najlepszy ) !!
1
pracownik 2017-05-12 21:15
Jeżeli chodzi o "socjal" to w firmie mamy:
-bony na święta Bożego Narodzenia ok 450zł
-wycieczka raz w roku na weekend (maj lub czerwiec)
-jedna herbata +1 kg cukru na 3 miesiące
-woda gazowana
Brak niestety jest jakiekolwiek pakietu medycznego, kart Multisport, dofinansowań do kina lub teatru czy też "wczasów pod gruszą".
Za ubezpieczenie zdrowotne trzeba płacić a w niektórych firmach koszt ten ponosi pracodawca.
1
pracownik 2017-05-12 21:36
Dodam jeszcze, że w Breve panuje fajna atmosfera.Pracuje ok. 60 ludzi i jest paru marudnych pracowników, ale tacy już są a swoje niezadowolenie w pracy ukrywają i tutaj dają upust swoim emocjom. Po ilości wpisów można wywnioskować że nie ma tragedii a głównie udzielają się niezadowoleni. W każdej chwili można zrobić sobie herbatę czy kawę a nawet jak ktoś pali to nieoficjalnie może się dotlenić. Niestety nowe osoby zatrudnione muszą pracować 1,5 roku przez firmę pośrednicząca za najniższą krajową pensję.
2
pracownik 2017-05-13 08:54
Marudni i niezadowoleni pracownicy to ci którzy napatrzą się na ten prywatny folwark stworzony przez kierowników i to kolesiostwo które panuje między nimi i garstką pracowników.
Ci niezadowoleni stanowią bowiem większość pracowników i zgadzają się z tymi negatywnymi opiniami choć oficjalnie w twarz boją się tego przyznać.
Nawet ci najlepsi, zaufani mają negatywne zdanie o tym co się dzieje w firmie (jak rozmawiają prywatnie w wąskim gronie).
Można odejść i zmienić pracodawcę ale po 15- 20 latach pracy mając kredyt mieszkaniowy rodzinę i sporo innych zobowiązań to nie takie łatwe jak się wydaje panie MM…
Dyrekcja zaprasza na rozmowę do siebie tych niezadowolonych pracowników ale czy ta rozmowa coś da… bo na jednym z zebrań powiedział pan panie dyrektorze że ma pełne zaufanie do kierowników… to skargi części pracowników dadzą tylko tyle że zostaną wciągnięci na czarną listę i przy ocenie rocznej sobie o nich przypomnicie…
Dla zarządu liczą się tylko cyferki na koncie a to co się dzieje na produkcji ich nie obchodzi, kierownicy mają wolną rękę.
8
NONAME 2017-05-14 23:59
W firmie na przełomie lat, pogorszyły się niestety wynagrodzenia dla pracowników w stosunku do wykonywanej przez nich pracy. Metoda kar, mniejszych pensji i wyścigu szczurów, nie działa pozytywnie na wydajność pracy i przede wszystkim nie wpływa korzystnie na stosunki międzyludzkie. Radzę dokształcić się z metod DOBREGO zarządzania i wprowadzić je w życie. Gratuluję bezczelności osobie, która podpisała się Grusia. Trzeba być bardzo sfrustrowanym człowiekiem, żeby kopać pod kimś dołki i wywoływać zamęt w firmie. Wszyscy się do siebie uśmiechają, a za plecami tak obrabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e szkoda gadać. Jak się ma odwagę tylko w internecie mówić takie rzeczy i to jeszcze nie pod swoim imieniem, to trzeba być bardzo zdeterminowanym, żeby pogorszyć, już i tak złe relacje między pracownikami. Niektórzy chodzą co chwila na kawę, udają, że coś robią i to właśnie głównie Ci wspaniali pracownicy, zabierają anonimowo głos na takich forach. Przykro, że osoba/osoby piszące takie wiadomości nie są w stanie się do nich przyznać i jeszcze zwalają winę na innych. Cóż, może nie ma możliwości, aby pracowali w wyuczonych przez siebie zawodach, ale nikt im nie zabrania zmienić pracy. Skoro cały czas narzekacie na tą firmę , to może czas w końcu podjąć dorosłą decyzję i coś z tym zrobić. Nikt nie zabraniał się wam kształcić kiedy mieliście na to czas. Osoby bez doświadczenia i wykształcenia żądają wysokich płac... Osobiście uważam, że najgorszą wadą tej firmy, są ludzie którzy w niej pracują. Typowa mentalność buraka, któremu jest źle to zrobi wszystko żeby innym było źle, zamiast coś ze sobą zrobić. Przypominam tylko, że fałszywy nick nie oznacza, że jest się anonimowym, tylko świadczy o tym, że jest się dwulicowym tchórzem. Nie polecam pracy z takimi osobnikami w żadnej firmie.
5
breveran 2017-05-18 17:19
Breve jest wiodącym pracodawcą na łódzkim rynku pracy. Wypłaty są przyzwoite a system premiowy sprawiedliwy. Organizacja pracy na produkcji jest bardzo dobra, maszyny dopieszczone, nigdy niczego nie brakuje, jak to bywa u innych producentów. Socjal dość szeroki, były wycieczki do Danii, do Wilna, teraz już ich nie ma, ale w planach jest uruchomienie busa do Kochanówki, chętnych sporo. Dobra atmosfera, fachowe podejście do obowiązków - polecam.
3
Gość 2017-05-24 07:59
Pracowałem w Breve kilka lat temu. Odszedłem sam bo szukałem czegoś więcej, czego Breve zaoferować mi nie mogło (taka specyfika pracy). Zawsze będę dobrze wspominał atmosferę i ludzi. Nie rozumiem wielu komentarzy na tym forum. Nie ma co mieć pretensji, ze firma jest "rodzinna". Tak - jest, i nie ma w tym nic złego. Załóżcie sobie sami z rodziną firmę jak chcecie i dajcie pracę koło 100 ludziom... Firma ma naprawdę stabilny zarząd i solidnie stoi na rynku polskim a coraz lepiej na zagraniczym. Zawsze bardzo imponowało mi jak właściciele potrafili się odnaleźć na rynku i zbudować fajną, prężną i nowoczesną firmę w łódzkich, trudnych warunkach. Podoba mi się pożądek na produkcji, standardyzacja procesów, częściowa automatyzacja. Ma się wrażenie, że mamy do czynienia z dużo większą firmą.
Smieszą mnie opinie w stylu: "Pracuje w tej firmie już 20 lat jako nawijacz i co mi z tego? Nic! XXXpln pensji!" Już samo przyznanie się, że pracuje się 20 lat na jednym stanowisku stanowi o porażce życiowej . Jesli nie wymagasz od siebie niczego i nieczego nie zmianiasz to sie oczekuj, że coś dobrego samo do Ciebie przyjdzie!
Zawsze będę dobrze wspominał Breve, choć decyzja o odejściu w świetle rozwoju zawodowego była jedną z najlepszych jakie podjąłem.
1
zizi 2017-07-22 21:05
czytam same nagatywy dot zarobków. Jakie macie wykształcenie Panowie? Podstawowe, zawodowe, średnie techniczne kierunkowe, wyższe? W miarę dobre zarobki są od średniego pełnego technicznego kierunkowego. Jak masz 30 lat i jesteś po zawodówce np. kasjer to czego się spodziewasz? Nie chcesz pracować 20lat za 1800zł netto/mc no to się zwolnij idź na budowę noś cegły kręć beton albo zamiataj chodniki czy zbieraj śmieci ale nie becz żeś jełop i niedojda bo to tylko Twoja wina że, tak zarabiasz. Nie jestem pracownikiem firmy Breve ale znam temat zarobków z mojej firmy. Kolesie po gimbie chcą netto po 2500zł/mc a nawet nie potrafią miotły trzymać. Koleś z Bumaru lat 48 ,bo był kiedyś w mieście Bumar, tokarz/frezer z zawodu nie potrafi wiertła naostrzyć a 18lat w zawodzie podobno. Elektryk z 23letnim stażem z Bumaru nie zna wzorów na moc czynną bierną i pozorną, nie wie co to RCD czy impedancja pętli zwarcia ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się potrafi no i wymieniać żarówki. Monter z zawodu ponoć mechanik samochodowy nie wie co to dyferencjał jest na tyle nie reformowalny że, rozmowa z nim o zmianach w procesie jego pracy-montaż- nowszy sprzęt pneumatyczne i hydrauliczne narzędzia on nie potrafi się nimi posługiwać i dalej robi wszystko kluczami tradycyjnymi tracąc czas i wydajność. I tak mogę bez końca wymieniać. Tak naprawdę interesuje Mnie jakość transformatorów. Ponoć tandetne. Tak wyczytałem gdzieś w opinii na temat waszych toroidów. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Breve-Tufvassons Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Breve-Tufvassons Sp. z o.o.