logo Solaris Bus & Coach S.A.

Solaris Bus & Coach S.A.

Bolechowo

Opinie o Solaris Bus & Coach S.A.

Kryzyson 2017-04-06 12:56
Kryzys!!!!!!!!ubiegly rok byl fatalny. Skad to znacie ?Lapka w gore kto byl i slyszal :)
21
Agnieszka90 2017-04-06 16:55
Witam,
ile można dostać na początek jako pracownik biurowy ?
Pozdrawiam
zenek 2017-04-07 13:42
2000 brutto
Aga 2017-04-08 13:34
Nie.
Hhhhh 2017-04-09 23:50
Każdy rok będzie fatalny jak będą stawiać na ilość a nie jakość. I jak nie zwolnia tych pseudo kierownikow u dyrektorów którzy naciągane firmę na milionowe straty żeby dostać premie roczne.

'Rób rób szybko a na końcu ktoś to poprawi'
A potem 10 poprawek jednej rzeczy i koszty.
A jak zglaszam do Stankiewicza to porostu to olewa wiec jest taki sam. Liczy się jego pensja a nie firma....
9
gość 2017-04-10 17:46
w maj tego roku minie dwa lata jak bezpodstawnie wywalono setkę ludzi z pracy co pracowali tutaj po kilkanaście lat a na ich miejsce zaczęto przyjmować Ukraińców , fachowców wówczas zwolniono i jak widać karma powraca , a co do Ukraińców UE podpisało dekret który pozwala Ukraińcom podjąć legalnie pracę na zachodzie europy , pierwsi już z kilku pobliskich firm co stawiali na tanią siłę roboczą pokazali firemką PA , PA - czekam kiedy to samo zrobią Ukraińcy w solarisie , a wtedy może zobaczymy panią prezes i członków zarządu w pięknych popielatych drelichach na produkcji skręcających tą myśl techniczną autobusy . pana prezesa niemca zwolniono bo miał nie taką wizję firmy a teraz wizję to będziemy mieć z głodu co za ekonomiczne geniusze , buta zarządu i podłe traktowanie pracowników zaczyna bokiem wychodzić tej firmie --- LUDZI TRZEBA SZANOWAĆ ---
17
Zuzanna 2017-04-11 08:53
@gość rozumiem, że masz wrażenie że firma nie szanuje swoich pracowników? O jakich sytuacjach i traktowaniu wspominasz?
1
Maciej90 2017-04-12 23:15
Solaris firma rodzinna same szwagry !!!!!
2
Pracownik 2017-04-13 07:16
Uwaga ❕
Powiem krótko zwięźle i na temat, z tego co czytam to większość ma rację.
Jeśli się SZANUJECIE to zdala od tej firmy sami oszuści zakłamana władza. Jeśli czujecie się do wartościowani to nie dajcie sobie,jeśli psełdo BRYGADZISTA (KUCHARZ) bedzie wami pomiatał, a psełdo INSTRUKTOR( LAKIERNIK SAMOCHODOWY) będzie was uczył spawac. Haha TO NIE TA BRANŻA.. HAHA. "REKA RĘKĘ MYJE" POZDRAWIAM
4
Zuzanna 2017-04-13 08:37
@Pracownik czyli według Ciebie pracownicy nie otrzymują profesjonalnego przeszkolenia? Jakie szkolenia przydałyby się w firmie?
2
Anonimowy. 2017-04-13 09:13
Pani Zuzanno.
Pracownik działu personalnego nie jest miłe widziany na tym forum....
Zapraszamy na produkcję do rozmowy z pracownikiem!!!!!
2
Zuzanna 2017-04-13 09:23
@Anonimowy. nie jestem pracownikiem firmy. Jestem redaktorem serwisu gowork.pl i staram się poznać dzięki Wam jak wygląda praca w firmie. A czy Ty uważasz, że pracownicy zyskaliby dzięki szkoleniom?
Anonimowy 2017-04-13 09:33
....a ja reżyserem kina akcji!!!
Wesołych Świąt redaktorze-bez odbioru.
1
Marcin93 2017-04-13 14:56
Ile zarobie na reke jako kontroler jakosci wagonow w srodzie?
Wjjwejejej 2017-04-14 01:13
W solarisie nie ma szkoleń, przychodzi kucharz, tapeciarz lub Ukrainiec który nie ma pojęcia o tym co będzie robil i juz w pierwszy dzień pracy ma wyrabiać normę bo inaczej reszta nie dostaje premii. Wiec trzeba robić za 2 żeby mieć premie.
A jak ma robić skoro pierwszy raz w życiu łapie za klucz czy pistolet do malowania.
Nie mam nic do Ukraińców bo sporo jest takich którzy chcą pracować ale cześć z nich nie robi nic.
Jeden u nas ciągle mówi ze nie rozumie polskiego (ja nie rozumie) wiec jak mAmy mu pokazać do ma robic? Na dodatek mówi ze i tAK go nie zwolnia bo państwo dopłaca do nich....

Solaris od 2 lat to jedna wielka maszyna do zarabiania kasy dla prezesowej i do wyudzania pieniędzy od pracowników i panstwa.
Milionowe dotacje rozbudowy firmy za dziesiątki mln z unii co rok rekordy autobusów przedanych a pani prezes mówi ze firma ponosi straty...

Jaski przy 600busach zarabiała po 50mln to jakim cudem przy 1400 nie zarabia ? A w tym roku chce 1600 a zwalnia ludzi...
6
gość 2017-04-15 08:29
szkolenia- tak dla kadry kierowniczej powinny być z - CZŁOWIECZEŃSTWA - empatii - jak mówić prawdę - szacunku dla drugiego człowieka - a zyski przyjdą same
9
byly pracownik 2017-04-15 19:00
Zgadzam sie z kolega/kolezanka.

Pozdrawiam
1
Ju 2017-04-16 11:47
Gość -prawdę piszesz i ostro bez ogródek pozdro jak możesz rozwiń temat
2
Poldek 2017-04-18 18:24
Świetna firma, pracuje tu dość długo i nie narzekam. Biedni pracownicy, nikt ich nie szkoli, nie płaci za wrażenia.
Zuzanna 2017-04-19 09:34
@gość rzeczywiście, dobra kadra kierownicza ma duży wpływ na to jak pracuje się w firmie. W czym według Ciebie przekłada się brak szacunku, o którym wspominasz?
Gość 2017-04-19 12:01
Tak świetna firma to dlaczego mlodzi po miesiacu uciekają?
2
Yyyyy 2017-04-19 18:45
Bo jeśli komuś dużo się obieca a po wypłacie okazuje się ze jest jej o 500zl mniej niż miało być i do tego brak podwyżek przez 5lat i niemiła afmosfera mobing i warunki garażowe to każdy szuka innej pracy. Na szczęście młodzi mają coś poza pracą wiec mogą odejść kiedy chcą a ułomy zostają bo żyją z solarisa....
Ta firma upadła po Olszewskim, teraz chcą tylko zarobić....

Trzeba by było wywalić wszystkim od góry po samych kierowników żeby jakoś to odbudować
....
8
Gość 2017-04-20 10:27
właśnie o to chodzi nieliczni chwala a prawda jest niestety taka jak napisales/as pozdrawiam
Brygadzista 2017-04-20 20:14
Wszystkim pracownikom tym co co roku celowo przed Świętami robią sobie wolne idąc celowo na L-4 powinni kierownicy pozabierać całe premię .I to samo jest co roku .A najlepsze że są to te same osoby .A zaś by chcieli podwyżkę.
2
Marschal 2017-04-22 10:46
Firma nie jest zła wszystko jest do zrobienia tylko potrzebne są chęci. Z tym że jak mieć chęci skoro pracownicy traktowani są jak przedmioty. Rodzinna firma więc rozumiem powinno być tak że jeśli ktoś pracuje tu od 10 15 i 20 lat powinien być jakoś doceniony. A jak docenić pracownika? To najprostsze pytanie ale niestety w tej firmie takie pytania stanowią duży problem. W jakiej innej firmie za granicą pracownik który jest we firmie od powiedzmy 15 lat zarabia tyle co ktoś kto jest w niej od 3 lat. We większości firm za staż pracy wynagradza się finansowo bo nikt z przyjemności do pracy nie chodzi. Z drugiej strony co chodzi o zarobki i obecne czasy. Powiem tak jak na taką renomę i sławę firmy ludzie powini zarabiać przynajmniej 3500 zł bez premi i bez nadgodzin. Wtedy poprawiła by się jakość i ilość produkowanych aut ponieważ każdy by szanować swoją pracę i starał się żeby ją zachować
Myślicie dlaczego wizja prezesa nie zgadzala się z wizja właścicieli i zarządu. Doszły słuchy że chciał żeby każdy pracownik miał minimum 1000 euro na miesiąc. Z palca tego nie wyssał więc musiał opierać się na twardym przeliczeniu zarobku i możliwości finansowych firmy. Tak że panie i panowie firma jest ok ma przyszłość ale żeby istnieć to musi istnieć zadbać o morale pracowników. Pozdrowienia z produkcji
10
Teresa 2017-04-22 14:01
Słyszałam, że to fajna firma i znalazłam ofertę dla pracownika ds personalnych. Chętnie złożę cv ale czy mógłby ktoś dodać kilka informacji o firmie? Jaka jest atmosfera? Może są jakieś istotne tematy na które warto zwrócić uwagę?
zapracowany stary jamnik solarisa 2017-04-22 23:43
Powiem tak tu się pracowników docenia z wieloletnim stażem pracy około 20 lat mają większą grupę o 140 zł od pracowników co pracują tam 4 lata.To chyba zaszczyt do takiego pracownika że aż tyle ma.
3
Unknown 2017-04-23 00:09
Jeżeli nie jesteś botem reklamowym (a raczej jesteś) to weź się postaraj i poczytaj ostatnie wpisy tego tematu - będziesz wiedziała wystarczająco dużo o firmie. Bo póki co pracownik ds personalnych z Ciebie marny, skoro tego nie potrafisz zrobić....
1
Kaziu 2017-04-23 00:54
Heh to prawda. Jak ja przyszedłem 5 lat temu to starzy pracownicy mieli po 2800brutto a ja dostałem 2670 na wejście.
Teraz po 20 latach pracy oni maja 3400-600brutto a ja 3400 po 5 latach.
Tak samo np ja pracuje 5 lat i mam tyle a teraz nikt nie chce przyjść do roboty i nowi dostali 3100 i 3200 na wejście wiec po umowach z 3.5 będą mieć.
I teraz jak mam być nie wkurzony mając taką samą grupę jak mlody i stary pracownik?

Skoro podnoszą e grupy to powinni każdemu.


Ja mam jeszcze lekko ale aa osoby które mają po 10 latach 3k brutto
1
hoih 2017-04-23 01:07
Wizja Niemca była taka ze ludzie za granicą szanują prace bo daje im ona życie na normalnym poziomie. Jak wiadomo solaris ma milionowe straty z poprawek autobusów oraz tego ze ludzie robią wszystko byle jak, nie oszczędzają. Z powodu niskiej wypłaty ludzie nie chcą się narobić zeby mieć siłę pracować w domu dlatego w solarisie pracuje się tzw 3/10h czyli mógłbym to zrobić w 3h a robie w 8 albo 10 bo po co....

Gdyby dać każdemu 3500 4000 netto plus premie nie trzebaby było robić nadgodzin bo każdy swoją pracę wykonałby w 8 godzin i dokładnie.



8
Lubelak 2017-04-23 20:33
Ursus bus nowo zatrudnionym spawaczom proponuje 2300 brutto.
1
47 2017-04-24 13:23
a co nas obchodzi jakiś - Ursus - a w mili dają 1880 brutto i co z tego - popatrzmy w drugą stronę w VW dają 2800 brutto a we Wrześni 3500 brutto - i nadal nic to nie zmienia - porównuj się do lepszych chyba po to żyjemy aby iść do przodu a nie się cofać - lubelak - te swoje mądrości to sobie wsadź
2
Nick 2017-04-24 19:07
Nie zrozumiałeś 47 Ursus płaci tak niskie stawki że powinien się wstydzić , nie znaczy to że solaris płaci zbyt dużo a traktują nas podobnie , czyli źle.
2
Piotr 2017-04-25 17:01
Jestem pracownikiem Solaris Bus & Coach i denerwuję się jak przeczytam te żałosne opinie. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a jeśli komuś jest tak bardzo źle w firmie może zmienić pracę ale obawiam się czy taka istnieje.
Ryba musi odejść 2017-04-25 21:57
Dokładnie , zgadzam się pracowałem 9 lat w Środzie Wlkp. i o co najmniej 5 lat za długo !! Po 9 latach nie było dla mnie 50 zł podwyżki !! Dziś omijam tą kuźnie , szerokim łukiem jadąc do firmy oddalonej o 1 kilometr ;)
6
Hhhhhhhhh 2017-04-26 09:41
Widocznie zatrzymałes się w rozwoju 10lat temu albo do życia starcza ci chlew do spania i chleb z pasztetem do jedzenia. Menelowi tez potrzeba tylko na jedzenie ale to nie znaczy ze mamy wszyscy zarabiać coraz mniej bo jakiemus paja..c .owi starcza 2000zl .
Każdy normalny człowiek chce zarabiac wiecej. Jeśli w VW teraz dają 3500brutto to dlaczego mamy pisać że zarabiamy dobrze skoro w solarisie 3500brutto nie będziesz mieć po 20latach pracy jeśli nawet lizesz rów.
13
Gość 2017-04-26 17:04
Mistrzowsko podsumowane
4
Niegodzien zaszczytu pracy w SBC 2017-04-29 20:39
Piotrze, jestem wiernym czytelnikiem opinii o SBC, ponieważ mimo faktu, że już prawie trzy lata temu wypiąłem się na tą firmę, interesuje mnie kiedy w końcu jej obecni pracownicy zaczną być godziwie traktowani. Na podstawie zamieszczanych tutaj opinii oraz informacji od reszty pracowników, z którymi wciąż utrzymuję kontakt, nasuwa mi się tylko jedna odpowiedź - NIGDY! Manipulacja, straszenie, marchewka na kiju - trzy filary zarządzania w Bolechowie, które od wielu lat pozostają niezmienne, wyraźnie od chwili, kiedy pan Krzysztof Olszewski zaniemógł. Solaris zachorował wraz z nim. Decyzja o odjeściu z SBC była jedną z najlepszych decyzji mojego życia. Dzięki temu odżyłem psychicznie, ponieważ po odejściu z SBC poczułem co oznacza pewność jutra - w obecnej firmie nikt mi nie wciska kitu o kryzysie. Poczułem też czym jest stabilność finansowa, bo wypłata w Solarisie to było kieszonkowe na waciki w porównaniu do tego, ile zarabiam obecnie. Żeby nie było - wciąż jestem zatrudniony w Polsce i wciąż jestem tylko szeregowym pracownikiem. Można? Można! Dlatego w kwestii odejścia z tej firmy w pełni się z Tobą zgadzam - jest to bowiem jedyna droga do tego, by człowiek mógł normalnie żyć.
16
Paula 2017-05-03 22:27
Mam pytanie czy aktualna jest oferta pracy dla specjalisty ds.personalnych? Pytam na forum gdyż może dowiem sie coś więcej?
Twoja stara 2017-05-05 09:16
Można wiedzieć gdzie ta oaza spokoju i stabilności finansowej?
1
Niegodzien zaszczytu pracy w SBC 2017-05-05 22:26
Znajdziesz ją w wielu firmach, których główną cechą jest zagraniczny kapitał oraz zachodni model zarządzania personelem przez motywowanie zamiast straszenia. Jest to typowe dla tak wyklinanych przez wszystkich korporacji. W jednej z nich pracuję i nigdy nie byłem w pracy w weekend, nadgodziny wypracowuję w związku ze szczególnymi potrzebami pracodawcy, a nie z konieczności nadrobienia słabego wynagrodzenia podstawowego (choć i one w jakimś stopniu wpływają na poziom mojego wynagrodzenia, UWAGA - bez wykłócania się o swoje pieniądze) itd. Na temat kontrastów mógłbym napisać spory artykuł. Jedno jest pewne - zagraniczna korporacja wyleczyła mnie raz na zawsze z firemek rodzinnych made in poland, których celem nadrzędnym jest rozpychanie konta właścicieli, co odbywa się kosztem parobków (których właściciel ma za półgłówków łykających wszelkie ściemy o kryzysie itd.). Kim bowiem jeśli nie parobkiem, jest człowiek, którego praca pozwala wyłącznie na to, by na bieżąco regulować rachunki związane z podstawowymi potrzebami (mieszkanie, jedzenie, dojazdy do pracy), przy dodatkowym założeniu, że trzeba być dostępnym na każde zawołanie przełożonego (czyli w domyśle pracodawcy)...? Rozsądnych i ambitnych zapraszam do wzięcia tego pod rozwagę i wyciągnięcia odpowiednich wniosków. Czy warto poświęcić życie na to, by zrzekając się swoich wygód, czynić innych jeszcze bogatszymi, niż są obecnie?
13
Wiktorio 2017-05-07 18:05
Solaris Bus & Coach jak każda firma ma swoich zwolenników oraz przeciwników żeby nie powiedzieć wrogów. Są różne teorie na temat pracy i wynagradzania za nią ale jedno pozostaje bez zmian - jaka praca taka płaca. Firma musi zarabiać żeby utrzymać pracowników.
1
pozdrawiam 2017-05-08 01:23
w tym przpadku to SBC nie ma problemow w robieniu sobie wrogow...
Stanem 2017-05-13 18:19
Jaka praca taka płaca działa wszędzie poza Solarisem, kilka lat wstecz robiliśmy 700-900 autobusow rocznie, teraz robimy 1400-1600 a ludzi od kilku lat ubyło na produkcji a wzrosło w biurach. Produkcja jest tak zmechanizwana jak w mojej szopie w której robie, wszystko robimy w solarisie ręcznie a chcą mieć efektywność jak w VW! Na dodatek na 700zrobionych juz autobusów w 500 sztukach brakuje połowy części.

A wypłata? Robimy 3 razy więcej niż kiedyś w tyle samo osób a wypłaty mamy mniejsze niż kiedyś.
10 lat temu premiera było 60%.
2 lata temu miałem premie po 30% a teraz 15/18?
Od 10 lat mamy kryzys. Im więcej robimy tym więcej zabierają.

Wy się kur.... dziwicie ze każdy robi wszystko na odpi.erdol ? Jeszcze zmuszanie do nadgodzin na których i tak nic nie robimy? Kierownik ma gdzieś jakość, dyrektor? Zgłaszamy mu milion rzeczy a on nigdy nic nie zrobił. Liczy się kasa kasa i premia za wykonany plan. Ma być rekord mówi dyrektor nie ważne jakim kosztem? Jakości? Najwyżej poprawia a 50tys za plan co rok wpadnie
7
koniol 2017-05-14 00:07
Ile płacą netto na S280 (sprawdzanie końcowe)?
Piotr 2017-05-15 08:19
Narzekanie i tylko narzekanie to jest cecha Polaków. Żeby było najlepiej to i tak znajdzie się powód do narzekania. Zawsze bywa coś nie tak i trzeba poprawiać.
2
Hhhhh 2017-05-15 22:45
Jakich zarobków mogę się spodziewać jako koordynator produkcji?
nick 2017-05-17 20:12
albo pracujesz na cieplej posadce w sbc albo tam wogole nie pracujesz lub nie pracowales w ostatnim okresie zeby wiedziec co sie tam dzieje..........
3
michu 2017-05-19 09:24
Ile dają nowemu na produkcji da sie z tego wyzyc napiszcie prawde
nick 2017-05-20 00:24
dwa tygodnie wypowiedzenia ;p
Zostaw swoją opinię o Solaris Bus & Coach S.A. - Bolechowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solaris Bus & Coach S.A.