brak logo

Pi School

Warszawa

Opinie o Pi School

Spostrzegawczy 2015-06-27 17:23
Wow, no to się właściciele nieźle napracowali żeby tyle pozytywnych komentarzy sobie nawklejać. Gratuluję! Jednak niestety nikt się nie nabrał i każdy to u was pracował wie jak jest - wiocha i wyzysk. No ale piona za kreowanie rzeczywistośći!
2
Fredek 2015-08-12 20:15
Zatrudniać to jedno,a doceniać pracownika to drugie.To,że zatrudniają wielu pracowników,jeszcze nic nie znaczy.Takie wywody jak twoje,nie wnoszą nic do życia.Chyba,że do twojego.Forum jest niezwykle proste:"Opinia o pracodawcy"!!!Nie wiem,czy łapiesz cokolwiek z tego co piszę!?Opinie klientów wyrażamy np.wbijasz w Bing.com i tam znajdą się odpowiednie linki odnośnie opinii klientów.
Anka 2015-09-16 20:49
nie wiem jak Pi school sprawdza się jako pracodawdca ale skoro mają tylu świetnych i profesjonalnych nauczycieli to musza być naprawdę warci uwagi. jako ich uczennica mogę pochwalić za profesjonalizm, podejście do ludzi, wielkość grup ale i ceny, które jak na warszawę są bardzo niskie. skoro mają nauczycieli na wysokim poziomie to muszą ich odpowiednio wynagradzać
Agnieszka 2015-10-10 10:52
Kiepski pracodawca, nastawiony tylko na zysk, nie szanuje pracowników, zatrudnia za najnizsze stawki, ze wszystkim robią problemy. odradzam
6
Bergamo 2015-12-22 10:34
Z PI Scool mam bardzo dobre doświadczenia. Raz, że kumpela tam pracowała zanim zniknęła z Polski do Norwegiii była zadowolona z pracy a dwa , że sam korzystałem z ich usług. Jak dla mnie mega fajna szkoła.
Luci90 2015-12-23 08:50
Najlepsi lektorzy jakich znam. Robiłam dwa kursy w Pi School więc wiem co piszę. Zdecydowanie jak dla mnie najlepsza szkoła w wawie.
Gala 2015-12-27 09:47
Pi School pomógł mi w egzaminie na certfikat. Kadra bardzo profesjonalna i z fajnym podejsciem do studenta. Polecam.
Edo 2015-12-28 07:28
O Pi School wiele słyszałem od kolegi. Dlatego zapisałem sie i teraz moge potwierdzić. Bardzo dobrzy lektorzy !
1
Zawiedziona 2016-01-01 10:13
Zgadzam się ze spostrzegawczym. Rozkazuja przychodzic w niedziele na nie płatne wielogodzinne szkolenia, które nic nie wnoszą, a metodyk sama nie wie o czym mówi. Poza tym to kobieta, która nie potrafi ocenić pracy nauczyciela. Żałuję że nie zglosilam mobbingu.
3
Teeth 2016-01-20 19:19
Ja się tu nie wypowiem jako pracownik ale jako uczeń i powiem szczerze ,ze jestem bardzo zadowolony z prowadzenia zajęć . A pani metodyk to bodajże ani Beata , również miałem z nia doczynienia i uważam ,ze jest przemiłą kobieta znającą sie na rzeczy.
catch 2016-01-21 07:38
Czuję się dziwnie pisząc o własnym pracodawcy, bo mam wrażenie, że w naszym kraju takie strony, jak ta, są głównie dla hejterów (przecież nikt kto jest zadowolony z pracy nie będzie tego ogłaszał w internecie tylko, co najwyżej, powie znajomym). Do rzeczy. W Pi School pracuję od 3 lat (wcześniej 10 lat pracy w wielu znanych i mniej znanych szkołach warszawskich). Nikt mi nigdy nie rozkazywał w tej szkole bym przychodziła na szkolenia. Szkolenia nie są obowiązkowe. Pierwsze szkolenie wprowadzające do pracy można ewentualnie nazwać obowiązkowym, co wydaje mi się naturalne i o czym wiedziałam przed podpisaniem umowy. Nie słyszałam też, by jakakolwiek szkoła językowa płaciła lektorom za udział w szkoleniach, to chyba nie ta branża, sorry. Jeśli chodzi o metodyk- Beata Zielińska-Rocha, to wydaje mi się, że każdy kto choć trochę jest związany z naszym zawodem, przynajmniej od kilku lat, o niej słyszał lub był na jej szkoleniach na Kapeluszach Lektora czy innych robionych przez PASE (zawsze dostawała brawa na stojąco na tych, na których byłam). Jej szkolenia w Pi School są, moim zdaniem, lepsze, bo bardziej konkretne. Jeśli chodzi o jej ocenę mojej pracy, to rewelacja- i nie chodzi mi o to, że zawsze byłam oceniana dobrze (2 razy przytrafiły mi się beznadziejne zajęcia). Dostaje się konkret, wszystko precyzyjnie rozpisane i omówione. Babka jest także psychologiem i inspektorem w PASE, więc zdecydowanie wie o czym mówi. Jeśli chodzi o samą pracę, to dla mnie jest to świetna szkoła. Stawki godzinowe niezłe, atmosfera fajna, wszystko zgodnie z ustaleniami na które się zgodziłam, nie ma jakichś negatywnych zaskoczeń. Faktycznie dba się o efekty nauki i zadowolenie klienta, więc jeśli ktoś chce tylko złapać parę kursów i mieć w nosie swoich kursantów, to pewnie lepiej pracować gdzie indziej, ale nawet jeśli kursanci są niezadowoleni (przecież zawsze się ktoś trafi) to w elegancki sposób szuka się rozwiązań.
2
Haircut 2016-01-29 18:52
Zawsze znajdą się osoby którym coś nie będzie pasowało. Taka prawda . Ja sie wypowiem tutaj jako klient i jestem zadowolony z kursów w Pi school .Zajęcia w małych grupach.Native speakerzy tak samo bardzo w porządku . Lekcje są miłe i przyjemne .
CoCieTo 2016-02-18 00:22
Zgadzam się z przedmówcami - wiocha zabita dechami i wyzysk plus zero możliwości rozwoju. Właściciele są sami ze wsi więc mają bardzo zaburzoną percepcje jakości swoich usług i trudno im zrozumieć że to co tak to zachwalali w powyższych komentarzach to ciemnogród który może się i sprawdził w Wilkowyjach i innych Kozich Wolkach ale z czym do wykształconych ludzi w stolicy? Nota bene, właściciel to cham i prostak bez żadnego wykształcenia.
5
CoCieTo 2016-02-18 00:35
Acha, i dziwi mnie to że skoro w tej szkole jest tak wspaniale jak opisano w tych "anonimowych" komentarzach to dlaczego kilka osób odważyło się powiedzieć jak jest i napisać coś negatywnego? I do tego armia obrońców którzy nigdy nie śpią i jak tylko pojawi się tu negatyw to wklejają pięć pozytywów. To są właśnie metody właściela - manipulacja opinią i kłamstwa, bo przecież to forum jest dobrowolne, a w rzeczywistości jest to kilka negatywnych komentarzy od prawdziwych pracowników a reszta to właściciel podszywający się pod niby swoich lektorów.
5
Natalia 2016-02-21 08:52
Pi School to według mnie świetny pracodawca. Dziwę sie ludziom, którzy narzekają . Myślę, żto albo konkurencja albo jakiś czarny PR. Pracuję od września i jest naprawdę OK. Zarobki godne a atmosfera przyjazna.
Lunka 2016-02-23 09:32
Natalio, potwierdzam! Znajoma pracuje w Pi School i namawiała mnie też na pracę. Od czterech miesięcy pracuje jako lektorka francuskiego. Szkoła rzeczywiście na wysokim poziomie pod lażdym względem.
HaHaHa 2016-02-23 16:47
Wystarczy spojrzeć na stronę szkoły żeby zobaczyć że żadna Natalia tam jako lektor nie pracuje od września zeszłego roku. Brawo, gratuluję metod!
3
kurzastopa 2016-02-24 02:58
Intryguje mnie że na tej stronie są albo komentarze super pozytywne albo bardzo negatywne, a przecież rzadko jest tak że komuś się wszystko podoba (że się wszystko nie podoba to już bardziej prawdopodobne bo jak ktoś jest wkurzony to zazwyczaj na amen). Zazwyczaj jak ktoś chce się podzielić pozytywnymi doświadczeniami to wymienia plusy ale też minusy, a tu proszę miód malina cudowna szkoła w każdym pozytywnym komentarzu. Podziwiam że się tak właścicielom chce z takim uporem te wszystkie pozytywne wpisy tworzyć i wklejać regularnie... I te literówki i przecinki w złych miejscach dla niepozoru... wprost urocze!
2
Aneta 2016-02-28 19:42
moja znajoma pracuje tam jako lektorka i jest zadowolona, a ja chodząc na jej zajęcia wiem, że w szkole panuje pozytywna atmosfera. Nie można niczego im zarzucić
phi 2016-03-15 06:44
@CoCieTo- ale skąd w tobie tyle jadu? Z konkurencji jesteś? Twoi kursanci uciekają do Pi School? Może jak poprawisz ortografię, interpunkcję i weźmiesz korki z logiki, to łatwiej ci będzie zdobyć klientów lub zbliżyć się poziomem wykształcenia do właścicieli Pi School- zdecydowanie dzieli cię od nich przepaść. W Pi School pracuję od dziesięciu lat, a twoja szkoła jak długo działa?
1
truskawka 2016-03-21 17:26
moi drodzy , co niektórzy ... na temat pracy w tej szkole się nie wypowiem , ale jako uczeń/słuchacz itd . chodzę do pi school na język francuski .I powiem szczerze ,ze jestem zadowolona zarówno z prowadzonych zajęć ora z z tego ,ze te kursy sa na prawdę przystępne cenowo . Prosze sobie zobaczyć oferty innych szkół gdzie jest o wiele drożej .
Lykkili 2016-04-14 12:10
zgadzam się z Truskawką . wprawdzie nie uczęszczam na j. francuski lecz na język niemiecki do pi school. mamy zamiar z meżem wyjechać dlatego uczymy się tego jezyka by jakoś byc po prostu przygotowanym . ceny tutaj nie sa faktycznie jakoś wygórowane .poza tym jest tutaj możliwość nauki we własnym domu , czyli to lektor do nas przyjeżdza.
AJ 2016-04-16 20:46
Witam, ja pracowałam 3 lata w Pi School, muszę przyznać, że w Szkole panuje naprawdę świetna atmosfera, nauczyciele są naprawdę kompetentni, nawet zapisałam się na kurs niemiecki w niższej cenie i jestem bardzo zadowolona. Niestety sytuacja życiowa zmusiła mnie do przeprowadzki. Ale zarówno pracę jak i sam kurs wspominam bardzo dobrze. Pozdrawiam
money 2016-05-13 08:20
Miałam teraz maturę z angielskiego . I powiem szczerze ,ze gdyby nie kurs w tej szkole , to bym nie dała sobie rady , ja ogólnie jestem taka trochę jak to sie mówi "noga" do języków , ledwo wyciągałam na 3 . Teraz dzięki tej szkole wyciagnęłam na 4 na świadectwo ukończenia skzoły średniej . A matura poszła mi na pradę dobrze ;)
vdghwaq 2016-05-22 14:18
Szkoła jest słabiutka to i musi sobie jakoś radzić...
1
haribo 2016-06-14 14:35
nie zgodze się ,ze szkoła jest słabiutka , wgl . Tymbardziej ,ze mam porównanie z inna szkołą językowej z której nie wynosiłam kompletnie nic . w pi school mają świetnych lektorów oraz bardzo dobre podejście nawet do tych osób , które niezbyt radzą sobie w dziedzinie języków obcych .
pumped 2016-06-28 23:18
atmosfera jest w porządku na zajęciach , nie ma tzw wyścigu szczurów . Ja sie tu wypowiem jako uczeń/kursant nie jako pracownik . Zajęcia w pi school prowadzne wg mnie na wysokim poziomie , na prawde dzieki tej szkole wiele sie nauczyłam co przełozyło sie na moje wyjazdy za granice na różne konferencje z firmy.
Rivers 2016-07-14 20:23
ja sie tutaj moze wypowiem jako kursant , a mianowicie , uczęszczałam w zeszłym roku na niemiecki do pi school , miałam w czesniej doczynienia z tym językiem w liceum ale nauczyciele jakos robili w sposób dośc nieudolny , natomiast po rocznym kursie w pi school widze na prawde efekty
Regina 2016-07-29 16:39
ja uczęszczałam tutaj na przyspieszony kurs , taki przygotowawczy . Dzięki tej szkole nie miałam problemu za granicą jak jechałam do pracy
Dawid 2016-08-09 14:15
polecam naukę w tej szkole z jednego ale to bardzo ważnego powodu. Pokazali mi że nawet z moją wiedzą i umiejętnościami wcale nie wielkimi ale można się porozumieć. Bardzo obwiałem sie rozmowy nie wiedziałem co jak powiedziec oni mnie tego nauczyli i mogłem dzięki temu wyjechać.
Patrycja 2016-08-28 12:49
Ja chodziłam do Pi School na zajęcia z hiszpańskiego. Jeden miesiąc bardzo intensywnej nauki, ale było warto - opanowałam więcej materiału niz przez trzy lata w liceum. Bardzo sobie chwalę ten kurs. W przyszłe wakacje na pewno zapiszę się na kolejny :)
dawido 2016-08-29 12:49
no to super, czyli jednak ich metoda daje konkretne efekty, to na pewno jest na plus wydaje mi się, dajcie tylko znać jak wygląda sytuacja obecnie czy moze rerutują lektorów no i czy też uczą innych języków.
Marian 2016-11-10 21:07
Jedna z najlepszych szkół z jakimi miałem do czynienia. Lektorzy są mili i niezwykle profesjonalni (wiedza przekazywana jest w sposób jasny - gdy się czegoś nie wie można zapytać, a wszystko jest natychmiast tłumaczone). Zdecydowanie polecam!
Michalina 2016-11-28 17:39
zgadzam sie z powyzszym , wielu lektorów jest bardzo miłych . W poprzedniej szkole językowej , do której chodziłam juz tacy super nie byli , mieli się za niewiadomo co . A tutaj raz ,ze bardzo dobrze uczą , czego dowodem była moja zdana matura , a dwa jakoś tak miło i przyjemnie jest na tych zajęciach
Malib 2016-12-04 09:56
Tarczyn.Fatalne warunki lokalowe.Niskie płace.Niektórzy lektorzy nie przestrzegający kodeksu etyki zawodowej.Odradzam.
3
Kinia 2016-12-12 22:07
Zapisałam do tej szkoły moją córeczkę i robi niesamowite postępy!
Oria 2016-12-24 23:44
no Pi School jest fajną szkołą, w szczególności że mają tez indywidualne lekcje!
Olija 2016-12-31 19:29
mi sie bardzo podoba ta szkoła Pi School - jest wygodnie, fajne zajęcia, urozmaicane. a lektorzy pomocni!
Irena 2017-01-18 12:54
Fantastyczne miejsce, z fantastycznymi ludźmi. Z dyrekcją, jak i z lektorami można się dogadać. Niedawno, dzięki ich kursom zdałam certyfikat językowy, co jeszcze dwa lata temu uważałam za niemożliwe.
Karolina 2017-01-27 13:40
Uczę się w tej szkole języka Hiszpańskiego - jak dotąd nie miałam żadnych problemów (ani z dyrekcją, ani z lektorami). Postępy robię, więc polecam!
Jacek 2017-01-29 17:09
Najlepsza szkoła językowa w Warszawie. Jestem ciężkim przypadkiem jeżeli mowa o nauce języka, jednakże im udało się przygotować mnie do wyjazdu za granicę.
Ania 2017-02-04 19:47
Miejsce, w którym lektorzy stają na głowie, aby przekazać wiedzę uczniom (pierwszy raz spotykam się z tak fantastycznym podejściem). Nauka języka jeszcze nigdy nie przychodziła mi z taką łatwością!
Aneta 2017-03-15 15:32
Bardzo chętnie usłyszymy również od osób obecnie zatrudnionych w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy? Opowiedz więcej na temat Twoich doświadczeń.
Seweryn 2017-03-24 23:07
Ja także uważam tą szkołę za jedną z najlepszych w Warszawie. Godne zainteresowania są kursy intensywne, które w krótkim czasie są w stanie dostarczyć nam potężną dawkę wiedzy. Naszym zadaniem jest jej wyłączne uporządkowanie.
Marek 2017-04-11 18:22
Zdecydowałem się na intensywny kurs z języka niemieckiego. Uczęszczałem na niego przez osiem godzin tygodniowo. Jestem z niego bardzo zadowolony. Skutecznie przygotowano mnie do pracy za granicą.
Aneta 2017-04-12 09:26
@Marek czym ta szkoła wyróżnia się na tle innych szkół językowych?
Eryk 2017-04-28 14:21
Moja znajomość języka angielskiego była na podstawowym poziomie. Teraz, dzięki kursom w "Pi School" udało mi się zdać egzamin certyfikacyjny.
Zwolennik PIP, ZUS I Skarbówki 2017-05-10 17:50
Zgadzam się na 200%. Zatrzymują bezpodstawnie wynagrodzenie,płacą stawki inne niż w umowie. "Szef" w Górze Kalwarii jest wybitnie chamski.
3
Zwolennik PIP, ZUS I Skarbówki 1 2017-05-10 21:32
Osoba pozycjonująca siebie jako właściciel, pod nazwiskiem janiak, wywołuje lektorów z zajęć indywidualnych na 20-30 min, gdzie lekcja trwa 45min i kosztuje 55zł. Rozmawia na tematy szkoły, gdzie sprawy można załatwić po zajęciach. Lektor Paweł M. na zajęciach ogląda z kursantami filmy nie związane z zajęciami i namawia wszystkich kursantów do ściągnięcia swojej dziewczyny z Filipin, którą raz widział na lotnisku, do Polski. I każdemu skarży się, że pracuje od 4 lat na czarno. Takie cuda dzieją się u pana janiaka w Górze Kalwarii.
3
Monika 2017-05-27 20:50
Z zajęć jestem bardzo zadowolona - dzięki nim, zdałam egzamin certyfikacyjny z języka angielskiego (pomogły mi uporządkować wiedzę). Czy szkołę polecam? Zdecydowanie tak - jest niedroga i bardzo dobra!
Zostaw swoją opinię o Pi School - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pi School