LASERMAX SP. Z O.O.

Warszawa

Opinie o LASERMAX SP. Z O.O.

Były pracownik 2014-01-17 00:26:56
Zgadzam sie w 100% z opiniami przedstawionymi wczesniej. Dodam tylko ze firma znajduje sie w Warszawie (blad w opisie)
1
były pracownik 2014-03-28 00:32:04
Firma opisana wyżej znajduje się w Warszawie (usunięte przez administratora)
1
Lasermax Sp. z o.o. 2014-04-01 09:39:40
PONIEWAŻ FIRMA NASZA NIE MA CZASU NA USUWANIE WPISÓW KONKURENCJI TO POLECAM
E-MAIL

----- Original Message -----
From: Xone
To: 'info - LASERMAX Sp z o.o.'
Sent: Thursday, February 27, 2014 3:57 PM
Subject: RE: zamówienie

Nie, robię to pomiędzy czasie, lubię pisać o konkurencji ot tak po prostu.

From: info - LASERMAX Sp z o.o. [mailto:info@lasermax.pl]
Sent: Thursday, February 27, 2014 2:47 PM
To: Xone
Subject: Re: zamówienie


Grzegorzu , dziękujemy za opinie tym teraz się zajmujesz ?????
1
serce i rozum 2014-04-02 23:28:16
Serce mi sie raduje jak czytam te komentarze. Wkoncu prawda wyszla na jaw. (usunięte przez administratora)
Wracam z opinią która została usunięta przez BS lu 2014-04-03 15:44:32
Jako były pracownik stanowczo odradzam zatrudnianie się w Lasermax!!! Omijajcie tą firmę bardzo szerokim łukiem(usunięte przez administratora)
nemo 2014-04-13 21:07:01
możesz jakoś rozwinąć te myśl? czemu tak bardzo odradzasz ludziom pracę w Lasermaxie? kiedy tam pracowałeś?
dolar 2014-06-21 14:31:42
nie dostałeś tych pieniedzy w ogóle ? i nie starałeś się potem w jakiś sposób ich wyegzekwować od Lasermaxa?
pikuś 2014-12-11 14:37:45
Polecam kasę dostałem - produkty okazałe - ludzie spoko.
Roboty dużo bo ruch duży ale może ujść.

Pracownik 2015-01-05 12:48:56
Robią zamieszanie na rynku i niektórzy chcą im dokopać.
Pracuję tu trochę i mogę polecić firmę.Pieniądze dostaję, umowy na czas i są zawsze bo wcześniejsza moja firma była słaba pod tym względem.
Wewnątrz firmy klimaty pracownicze, chociaż świąteczno - noworoczne klimaty były niezłe!! Dobrego w Nowym Roku R.
Piotr 2015-04-17 11:08:50
Super firma, Polecam !
Zygi 2015-07-18 16:40:32
Szybko, dokładnie,gratulacje.Polecam.
komo 2015-08-23 20:09:47
A ja,gratuluję zakupu w firmie,dobry wybór,trzymam kciuki.
syf 2015-09-04 22:04:46
ja nie jestem zadowolony z pracodawcy. strasznie kreci...
buziak 2015-09-07 22:52:25
kręci, kręci bo się w firmie dobrze kręci...
A to widać że ty nawet kadry nie znasz :) toś ty chyba nie od nas !?
Zapraszamy Zapraszamy :)
smerf 2015-09-24 07:35:13
Myślę że na dzień dzisiejszy ok pieniądze no i na czas to też spoko.
Firma konkretna polecam.
1
mimi 2016-05-07 11:05:41
myślę że nie pisze sobie sama, a ludzie są zadowoleni bo samn ich produkty przynosi zadowolenie - medale i różnego rodzaju trofea. cieikawe jednak czy taki asortyment przekłada się na godziwe wynagrodzenie
KociaczekDS 2016-07-06 13:30:22
BS i DG widzę ,że na dobre rozpędziliście się w promowaniu swojej "firmy"... Prawda jest taka ,że prezesi nie mają żadnego szacunku dla pracownika.. Kto lepszy to już się zwolnił, więc rotacja pracowników ogromna... No poza wiernym kierownikiem jasiem... a umowy o prace? haha :) No chyba ,że na najniższą krajową a reszta pod stołem nie do odzyskania.
6
karmi 2016-07-06 18:33:49
ja wiem czym się zajmuje firma, bardziej mnie interesuej czy są jakieś rekrutacje i jakie wynagrodzenie będzie
Zostaw swoją opinię o LASERMAX SP. Z O.O. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LASERMAX SP. Z O.O.