logo LASERMAX SP. Z O.O.

LASERMAX SP. Z O.O.

Warszawa

Opinie o LASERMAX SP. Z O.O.

Były pracownik 2014-01-17 00:26
Zgadzam sie w 100% z opiniami przedstawionymi wczesniej. Dodam tylko ze firma znajduje sie w Warszawie (blad w opisie)
2
były pracownik 2014-03-28 00:32
Firma opisana wyżej znajduje się w Warszawie (usunięte przez administratora)
1
Lasermax Sp. z o.o. 2014-04-01 09:39
PONIEWAŻ FIRMA NASZA NIE MA CZASU NA USUWANIE WPISÓW KONKURENCJI TO POLECAM
E-MAIL

----- Original Message -----
From: Xone
To: 'info - LASERMAX Sp z o.o.'
Sent: Thursday, February 27, 2014 3:57 PM
Subject: RE: zamówienie

Nie, robię to pomiędzy czasie, lubię pisać o konkurencji ot tak po prostu.

From: info - LASERMAX Sp z o.o. [mailto:info@lasermax.pl]
Sent: Thursday, February 27, 2014 2:47 PM
To: Xone
Subject: Re: zamówienie


Grzegorzu , dziękujemy za opinie tym teraz się zajmujesz ?????
1
serce i rozum 2014-04-02 23:28
Serce mi sie raduje jak czytam te komentarze. Wkoncu prawda wyszla na jaw. (usunięte przez administratora)
Wracam z opinią która została usunięta przez BS lu 2014-04-03 15:44
Jako były pracownik stanowczo odradzam zatrudnianie się w Lasermax!!! Omijajcie tą firmę bardzo szerokim łukiem(usunięte przez administratora)
nemo 2014-04-13 21:07
możesz jakoś rozwinąć te myśl? czemu tak bardzo odradzasz ludziom pracę w Lasermaxie? kiedy tam pracowałeś?
dolar 2014-06-21 14:31
nie dostałeś tych pieniedzy w ogóle ? i nie starałeś się potem w jakiś sposób ich wyegzekwować od Lasermaxa?
pikuś 2014-12-11 14:37
Polecam kasę dostałem - produkty okazałe - ludzie spoko.
Roboty dużo bo ruch duży ale może ujść.

Pracownik 2015-01-05 12:48
Robią zamieszanie na rynku i niektórzy chcą im dokopać.
Pracuję tu trochę i mogę polecić firmę.Pieniądze dostaję, umowy na czas i są zawsze bo wcześniejsza moja firma była słaba pod tym względem.
Wewnątrz firmy klimaty pracownicze, chociaż świąteczno - noworoczne klimaty były niezłe!! Dobrego w Nowym Roku R.
Piotr 2015-04-17 11:08
Super firma, Polecam !
Zygi 2015-07-18 16:40
Szybko, dokładnie,gratulacje.Polecam.
komo 2015-08-23 20:09
A ja,gratuluję zakupu w firmie,dobry wybór,trzymam kciuki.
syf 2015-09-04 22:04
ja nie jestem zadowolony z pracodawcy. strasznie kreci...
1
buziak 2015-09-07 22:52
kręci, kręci bo się w firmie dobrze kręci...
A to widać że ty nawet kadry nie znasz :) toś ty chyba nie od nas !?
Zapraszamy Zapraszamy :)
smerf 2015-09-24 07:35
Myślę że na dzień dzisiejszy ok pieniądze no i na czas to też spoko.
Firma konkretna polecam.
1
mimi 2016-05-07 11:05
myślę że nie pisze sobie sama, a ludzie są zadowoleni bo samn ich produkty przynosi zadowolenie - medale i różnego rodzaju trofea. cieikawe jednak czy taki asortyment przekłada się na godziwe wynagrodzenie
KociaczekDS 2016-07-06 13:30
BS i DG widzę ,że na dobre rozpędziliście się w promowaniu swojej "firmy"... Prawda jest taka ,że prezesi nie mają żadnego szacunku dla pracownika.. Kto lepszy to już się zwolnił, więc rotacja pracowników ogromna... No poza wiernym kierownikiem jasiem... a umowy o prace? haha :) No chyba ,że na najniższą krajową a reszta pod stołem nie do odzyskania.
27
karmi 2016-07-06 18:33
ja wiem czym się zajmuje firma, bardziej mnie interesuej czy są jakieś rekrutacje i jakie wynagrodzenie będzie
6
Weronika 2017-03-16 11:26
@smerf, co jeszcze mile Cię zaskoczyło w pracy?
2
MarianBipper 2017-07-16 00:40
Potwierdzam autentyczność !!( usunięte przez administratora )
16
Ms 2017-07-31 18:41
Ciekawe dlaczego moje komentarze są usuwane....
18
Werka 2017-08-12 19:44
Witam. Pracowalam tam 3 miesiace i sie zwolnilam. ( usunięte przez administratora )Odradzam zdecydowanie
20
edyśka 2017-08-24 15:24
Hej,
witam Wszystkich

Ja również miałam bardzo nimiły epizod z firmą LASERMAX ! pracowałam na obsłudze klienta !
Totalny brak szacunku dla wszystkich pracowników, umowy to smiech na sali ( usunięte przez administratora ) Zdecydowanie odradzam tą firmę- ( usunięte przez administratora )
19
KRZYSIO- INFORMATYK 2017-09-11 14:46
wITAM,
PRACOWAŁEM TAM 3 MIESIACE I NIE DOSTAŁEM W OGÓLE SWOJEGO WYNAGRODZENIA!
POMIATANIE PRACOWNIKAMI TO PORZĄDEK DZIENNY !
KIEDYŚ SZEF PRACOWAŁ W TRYUMF TROFEA- FIRMA JEGO SIOSTRY ! TO BYŁ TAK PAZERNY ZE NAROBIŁ WAŁKÓW I GO WYRZUCILI I OTWORZYŁ KONKURENCJE- LASERMAX- TO JUZ WIDAC Z KIM MAY DO CZYNIENIA!
Z LOKALU NA WOLI ZOSTALI WYRZUCENI BO NIE PŁACILI CZYNSZU !

NIE POZDRAWIAM
B.S I D.G(ŁĄB)
13
MARCIN 2017-09-11 14:48
Witam.
Pracowalam tam miesiac i totalna wtopa. Brak wynagrodzenia i szacunku. Sprawa skonczyla sie w sadzie i wygralam. Ale szefowa muala wtedy mine!!!

Odradzam zdecydowanie
13
BOŻENA SZYMAŃSKA 2017-09-11 14:49
WITAM- TU SZEFOWA!
TO PRAWDA, ZE NIE PŁACILISMY WYNAGRODZEN ALE MIELISMY KŁOPOTY FINANSOWE ALE...
TERAZ JUŻ WYCHODZIMY NA PROSTĄ, TERAZ BĘDZIE JUŻ TYLKO LEPIEJ!

DAMY TEŻ KAŻDEMU UMOWY O DZIEŁO NA POCZĄTKU TYLKO NIE PISZCZCIE JUŻ TYCH NEGATYWNYCH KOMENTARZY!

WSZYSTKIE ZALEGŁE WYNAGRODZENIA BĘDĄ WYPŁACANE MAX DO PÓŁ ROKU!

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH I POZDRAWIAM CIEPLUTKO !

B.S
13
KarmaWracaPoLatach.PAMIETAMY WAs- niestety! 2017-09-12 16:47
Hej,
Tez pracowalam w Laser(oszuśći)Max!
Totalna porazka! Niewyplacalni i non stop oszukuja. Zadnych umow!
Odradzam zdecydowanie!
12
Aleksandra Maj 2017-09-13 14:15
CZEŚĆ WSZYSTKIM NA FORUM !!!
Omijajcie LASERMAXA szerkim łukiem ! Ta firma to porażka jeżeli chodzi o pracę !
Zadłużeni na maxa ! Co chwila przychodzily wezwania do zapłaty na duze kwaty ! Oczywiśćie tak jak wszyscy piszą pracownicy wynagrodzenia nie dostają a pozniej odbieranie w 10 ratach po 162,50 zł !
Pracowałam tam 6 miesciecy i była to moja najgordza praca w życiu ! Mobbing na każdym kroku dlatego mają taką dużą rotacje pracowników. Klientów też non stop oszukują i zwodzą ( np z temniami czy z ceną) a pozniej jak przychodzi klient z pretensjami to wysyłają pracownika a oni udają ze ich nie ma w firmie !!!

TOTALNA PORAżka

p.s z punktu na Woli wyrzucili ich za brak płatność za lokal i sie przenieśli na bemwo ale znajac ich długo tez tam nie pobędą
10
Weronika 2017-09-20 16:55
@SERCE I ROZUM na forum nie można nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza na temat firmy. @Aleksandra Maj czy jesteś pewna, że to mobbing? Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy zgłosiłaś to? Czy ktoś jeszcze odczuł w firmie LASERMAX SP. Z O.O. mobbing?
7
KRZYŚ 2017-09-21 11:07
WITAM,
RÓWNIEŻ TAM PRACOWAŁEM- DOKŁADNIE TAK JEST-:

1 PONIŻANIE PRACOWNIKÓW
2. ZWALANIE NA NICH WINY ZA RZECZY KTÓRE LEŻĄ W KOMPETENCJI SZEFOSTWA
3. BRAK WYNAGRODZENIA
4. BRAK UMÓW


TOTALNA PORAŻKA

ODRADZAM ZDECYDOWANIE
8
Weronika 2017-09-29 13:28
@Ja wam dam @Bożena- głowa do góry !!! Na forum nie możecie nikogo obrażać. Polecam, żeby zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin @Bożena- głowa do góry !!! piszesz, że w firmie panuje mobbing. Pamiętaj, że zazwyczaj ma on na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy jesteś pewna, że chodzi Ci właśnie o mobbing? A może ktoś jeszcze odczuł w LASERMAX SP. Z O.O. mobbing?
2
Zostaw swoją opinię o LASERMAX SP. Z O.O. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LASERMAX SP. Z O.O.