brak logo

ACTIVA LONGIN WITKOWSKI

Łódź

Opinie o ACTIVA LONGIN WITKOWSKI

niedoszły pracownik 2015-08-06 16:26
Nie polecam, pracodawca nieuczciwy.
1
qwerty 2015-09-02 09:01
nie polecam, facet jest nieuczciwy
1
wifi 2015-11-03 12:26
nie polecam, pan nie za bardzo umie się zachować, zgadzam się z powyższymi opiniami
dugjddfvcdj 2015-12-18 13:42
Longin jest uczciwy jednak, działa bardzo chaotycznie i szybko wpada w złość. Jako człowiek- prywatnie wydaje się być super. Jak szef- nie polecam .
Panuje duży chaos i pracownik zawsze będzie winny/obwiniany, po pewnym czasie odechciewa się pracować i jakość wykonywanej pracy naprawdę spada (efekt śnieżnej kuli). Pracownicy krzyczą na siebie, panuje duża rotacja.
Nigdy nie spóźnił się z wypłatą, uczciwe płaci za nadgodziny i zawsze pyta się czy ktoś może zostać.
A oferty pracy są zawsze wywieszone.
Przez panująca atmosferę wytrawiam notę- mierny.
C 2015-12-20 23:50
Czyli z tego co piszesz to jakis dramat, bo tu sie nie ocenia czlowieka, a pracodawce.
Kaś 2016-01-11 17:18
Jeżeli chcesz się zatrudnić napisz bezpośrednio do Longina lub na biuro. Adres na oficjalnej stronie.
Longin Witkowski 2016-01-14 20:03
Proszę o konkrety.
Zagrajmy w otwarte karty.
Łatwo jest oczerniać anonimowo.
Longin Witkowski 2016-01-14 20:04
Proszę o konkrety.
Zagrajmy w otwarte karty.
Łatwo jest oczerniać anonimowo.
Longin Witkowski 2016-01-14 20:12
Wszystkich zainteresowanych pracą wg zamieszczanych w gazecie ogłoszeń zapraszam do kontaktu mailowego.
Pozdrawiam
Longin Witkowski 2016-01-14 20:13
Wszystkich zainteresowanych pracą wg zamieszczanych w gazecie ogłoszeń zapraszam do kontaktu mailowego.
Pozdrawiam
anonim 2016-02-23 22:56
pracodawca super. wyplaty na czas. mila atmosfera. szef jak szef... jak kazdy musi oczekiwac wiele lecz polecam z calego serca. praca firmy na poziomie profesjonalnym
xxx 2016-02-23 23:16
pracownicy nie krzycza na siebie ze wzgledu na szefa. panuje duza rotacja poniewaz nie kazdy nadaje sie do tej pracy. Nalezy miec odpowiednie podejscie i chlonny umysl na wiedze ktora przy tych czynnosciach w tym fachu jest dosc szczegolowa. pamietajmy ze najwazniejsza jest dokladnosc i estetyka a tej firmie nie wolno zarzucic ze wykonane przez nich boiska nie sa zrobione profesjonalnie. nie sugerujcie sie opinia ludzi poniewaz jak kazdy wie sa ludzie i taborety. atmosfera jest mila i ludzie sa pomocni lecz pamietajcie cos za cos! GORACO POLECAM!
Ten najbystrzejszy 2016-04-20 12:33
Pzdr.dla całego temu ACTIVA
2
tersia 2016-05-09 21:40
szukali do biura ale oferta już nie aktualna @Ten najbystrzejszy nie orientujesz się czy nie planuje się jakiejś rekrutacji w najbliższym czasie
Agnieszka 2017-04-11 16:20
Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w ACTIVA LONGIN WITKOWSKI? Jak przebiegła?
Zostaw swoją opinię o ACTIVA LONGIN WITKOWSKI - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ACTIVA LONGIN WITKOWSKI