Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Italmetal

Opinie o Italmetal

Pracowałeś w firmie Italmetal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-09-16 13:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam przez miesiąć .praca cieżka nie przestrzegaja BHP! sa tam kobiety ktore moczą sie przez przwie 8h w Nitro ! przerwy 20 min zanim idziesz na przerwe musisz wyłaczyc maszyne wylogować sie ze stanowiska pracy jak dojdziesz do sztni po sniedanie jest juz 15 mnin przerwy nie zdążysz zjeść a musisz juz biec zalogowac sie na stanowisko pracy zanim zadzwoni syrena zeby zdązyć przed końcem przerwy ! nawet na chwile nie można stanac czy przysiaść bo jak zobaczy kierownik to opierdziel jak mzszyna stoi to ty musisz sprzątac zamiatać ! chora firma ! warunki straszne ! jak cos sie zepsuje a nawet ie z twojej winy zabieraja premie nawet a kilka msc ! "słyszalem jak szedl facet z biura i rozmawiał z kierownikiem kobiety przenieśli na nową maszyne i szykwały pojemniki na detale blachy a on do kierownika dlaczego one jaszcze nie rabia detali kierownik na to że nie wiem a przecież by,lo widac ze nie stoja tylko szykuje sie do pry. a ten koleś z biura juz mają po premi '' !!
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-10-01 17:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Italmetal Sp. z o.o. rozpoczęła działalność produkcyjną w 2004 roku, lokując swój zakład w Specjalnej Strefie Ekonomicznej INVEST-PARK, podstrefa w Jelczu - Laskowicach. Nowoczesny park maszynowy, wykwalifikowany personel, sprawdzone technologie pozwoliły firmie osiagnąć pozycję lidera wśród poddostawców wyrobów metalowych dla producentów branży motoryzacyjnej i AGD.
zdjecie uzytkownika
pyt - 2014-10-14 21:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli lider to taka firma która potrafi dobrze wykorzystać ludzi i a końcu nazwać to sprawdzonymi technologiami
zdjecie uzytkownika
technolog - 2014-10-15 21:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam juz nie wiem co myśleć o firmie, niby poszukują technologa, wymagania nie sa wygórowane, bowiem to: wykształcenie wyższe techniczne, biegła znajomość obsługi komputera (aplikacje MS Office, program AutoCad), znajomość programu Solid Works będzie dodatkowym atutem, mile widziane doświadczenie w pracy w dziale technologicznym (firmy produkcyjne), bardzo dobra znajomość rysunku technicznego i inne standardowe. Myślicie, że bym się odnalazł?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-17 21:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mikuś znowu zapunktował !!!
Co ty piszesz pajacu! każdy wie kiedy powstała firma,napisz lepiej jak ( usunięte przez administratora )
Już wszyscy wiedzą jak sie buduje karierę w italmetalu .
zdjecie uzytkownika
Mysza13 - 2014-10-31 18:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, firma Italmetal nie jest wcale taka zła. Osoby niezadowolone z warunków pracy maja zawsze możliwość zmiany pracy na inna nikt na siłę nikogo nie trzyma. Po drugie praca jest ciężka ale przed rozpoczęciem pracy każdy miał okazje zobaczyć na czym ta praca polega prawda. Jeśli się zdecydował podjąć tą pracę to niech się nie wypowiada na ten temat ponieważ wiedział jak będzie pracował, przy czym będzie pracował i z kim będzie pracował. Warunki faktycznie nie są zadowalające lecz zawsze jest wybór zmiany pracy. Wynagrodzenie jest przeważanie zrównoważone do wynagrodzeń jak w innych zakładach. Jeśli ktoś będzie chciał pracować to będzie ale jeśli osoby myślą że przyjmą sie do pracy i będą tylko marudzić że im jest tak strasznie źle, obijać się i gadać w trakcie wykonywania powieżonych obowiązkach to się grubo myli że się dorobi w Italmetal. A marud tam nie brakuje co utrudnia pracę pracownikom którzy jedna przychodzą do tej pracy nie zawsze bo lubią i chcą ale żeby zarobić na ten przysłowiowy chleb. Ja jestem zadania wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. W każdym zakładzie jest coś co będzie nam nie odpowiadać. Jeśli komós nie odpowiadają warunki zawsze jest mozliwość dogadania się z nimi.
zdjecie uzytkownika
nie dziwne - 2014-11-07 13:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej BYŁY PRACOWNIKU, nic dziwnego, że już jesteś BYŁY. jak pisze Mysza13 każdy wiedział na co się pisze, praca nie jest lekka, ale wiele innych profitów to wynagradza. jakby ktoś nie zaglądał na ich www to teraz szukają Technolog, Tłumacz-asystent, Pracownik działu handlowego, Pracownik logistyk Mechanik dz utrz.ruchu Kontroler jakości Konstruktor narzędzi tłocznych Ślusarz narzędziowy
zdjecie uzytkownika
lambo - 2014-11-21 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie dziwne - 2014-11-07 13:18:26]:
jestem zainteresowany podjęciem jednej z prac o których wyżej piszesz @italmetal. Nie chce mówić konkretnie o której bo czuję , że konkurencja by mi się zwiększyła. Mam jednak pytanie dość ogólne o warunki współpracy z Italmetal. Ktoś kto z nimi obecnie działa może napisze czy wszystko z kasą i umowami jest ok?
zdjecie uzytkownika
sufi - 2014-12-06 07:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenujace postepowanie szefostwa. Brak zasad. Zadnych wartosci. Zero szacunku wobec ludzi. Nie ma co liczyc na lepsze jutro. Lepiej sie dostosowac i wspolnie odpowiadac tym czym nas karmia. Dawajmy z siebie tyle ile warte to jak nas traktuja.
zdjecie uzytkownika
florek - 2014-12-06 13:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sufi - 2014-12-06 07:37:49]:
powodzenia w takim podejściu do roboty. To już nie lepiej jakoś poważnie się zbuntować albo schować głowę w ziemię i odejść ? jeśli Wy czegoś nie zrobicie to z Waszym olewczym podejściem do pracy prędzej czy później oni przejdą do ofensywy i zaczną Was zwalniać , bo po co im nierobotni pracownicy na zakładzie
zdjecie uzytkownika
florka - 2014-12-16 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodzenia w takim traktowaniu ludzi. Tak samo chyba rozumowal Hitler.
zdjecie uzytkownika
sony - 2014-12-20 18:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [florka - 2014-12-16 18:55:51]:
moim zdaniem większość pracowników nie rozumie jednej rzeczy. Że praca tutaj to nie jest ostatnie na co mogą liczyć na tym świecie, że są również inne firmy , w których można znaleźć zatrudnienie. Ludzie się po prostu za bardzo boją , że nie będą mieli już nigdzie indziej startu, co jest oczywiście nieprawdą
zdjecie uzytkownika
kiep - 2014-12-29 20:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepsko
zdjecie uzytkownika
frolic - 2015-01-04 15:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sony - 2014-12-20 18:52:07]:
no dobrze, tylko Ty piszesz w tej chwili z perspektywy młodej osoby przed którą jeszcze mnóstwo wyzwań na rynku pracy. A weź się postaw na miejscu zwykłego pracownika, już ustatkowanego i potrzebującego stałego przypływu pieniędzy co miesiąc , aby wykarmić rodzinę. Chyba jest się wtedy trochę czego bać
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-01-06 21:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc ! A orientujecie się w jakiej wysokości są zarobki i warunki pracy w Utrzymaniu Ruchu ? Konkretnie jako Mechanik. Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
kora - 2015-01-20 10:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracują tam włosi lenie którzy nie rozumieją po polsku
zdjecie uzytkownika
amax - 2015-01-20 15:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego lenie, możesz rozwinąć tę myśl? Teraz szukają pracowników na stanowisko Technolog, Pracownik działu handlowego, Ślusarz narzędziowy. Czy możecie opisać mi jak ta praca wygląda w rzeczywistości tzn. chodzi mi o warunki zatrudnienia- ile godzin, jakie wynagrodzenie, jaka umowa itd. A jeśli chodzi o rozmowę kwalifikacyjną to może też jakieś podpowiedzi jak to wygląda w tej firmie
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-01-20 22:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-01-06 21:01:25]:
Hej wydaje mi się że nie mogą liczyć na więcej niz 2000 pln.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-03-10 23:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-09 21:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ges - 2015-04-09 21:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
pudzian - 2015-04-16 22:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Iwonkę która już nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
wątły - 2015-04-20 11:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
waś - 2015-06-23 21:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest fatalna !! gówniane pensje brak szacunku i pełno brudasów tzw szefów !Brak słów ! nauczcie naszych włoskich bałwanów szacunku do ludzi a potem róbcie z nich szefów !!
Polak zawsze był głupi ale żeby słuchał brudasa to już szczyt!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-24 06:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
brudametal - 2015-06-24 06:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram poprzednią wypowiedź 100%.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-07-22 01:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam, że coś chyba musi być na rzeczy, bo widziałam ogłoszenie dla mnie idealne, bo dla księgowej w italmetalu, ale zobaczyłam listę wymagań i obowiązków to się przestraszyłam. W sumie 16 podpunktów, a sama firma wiecie co oferuje - stabilne zatrudnienie, możliwość rozwoju zawodowego i umowę o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie. Dla mnie to śmieszne taki zestaw podawać w ogłoszeniu poważnej firmy. brak profitów albo innych konkretów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Italmetal

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Italmetal?
Zadaj pytanie
alert