Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Italmetal

Pracowałeś w firmie Italmetal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-15 18:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jesteś z osób biurowych, kierowników, liderów ? bo chyba nie opratorem maszyn skoro tak bronisz tej firmy ,jakbyś zarabiał średnio 1600zł na miesiąc i miał na celu wyżywienie rodziny to byś inaczej tu spiewał
zdjecie uzytkownika
pawlik 78 - 2013-09-15 20:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To niech nam rząd zmieni płace podstawową to na pewno będziemy zarabiać więcej .
Ja nie bronię tej firmy tylko się zastanawiam jak można tak obsmarowywać ludzi błotem. Jak tu ma być dobrze na świecie ! :(
GDY KAŻDY JEST ANONIMOWY TO WSZYSCY SIĘ MĄDRUJĄ
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 11:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt tu nikogo nie obsmarowuje błotem.Ludzie pisza prawde - kłamstw tu nie ma
zdjecie uzytkownika
wiem - 2013-09-17 21:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] zapamiętajcie że na świecie tylko italmetal nie jest zły i nie wykorzystuje ludzi. przyjdźcie do italmetal bo brakuje chętnych do pracy. rząd kłamie że bezrobocie, kłamie że można dużo zarobić w polsce. wolicie narzekać niż zrobić coś dla włoskiego przedsiębiorcy, który potrafi sobie od ust odjąć bo chce czegoś od życia, a nie tak jak wy!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-20 19:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o zarobki są na różnym poziomie, zależy jakie masz kwalifikacje, do jakiego działu i ile wynegocjujesz. Wypłaty są zawsze na czas i nie ma z tym problemu. Jeśli chodzi o warunki pracy, patrząc ogólnie jest jak wszędzie, przychodzisz do pracy i każdy chce wycisnąć jak najwięcej. Czytając forum widzę sporo jadu ale wszędzie będzie grupa osób nie zadowolonych i tych którym praca odpowiada. Ja osobiście mam zasadę, idę robię swoje i wychodzę, Dziwię się ludziom którzy tak niepochlebnie wypowiadają się na temat firmy a co dnia gnają, sami sobie śrubują normy i tylko narzekają. Nikt nikogo do maszyny nie przywiązał, nie podoba się to jest wkoło tyle firm na pewno każdy gdzieś znajdzie swoje miejsce. Patrząc po ludziach, sporej grupie osób poprawiła się sytuacja finansowa, pracują całymi rodzinami często niskie wykształcenie lub nawet jego brak trzyma ludzi tam w pracy. Wydaje mi się że raczej nie zwracają uwagi jakie masz wykształcenie abyś tylko wydajnie pracował gdzie w innych firmach takie osoby są skreślone na starcie nawet nie bierze się ich pod uwagę a nie zawsze jest tak że osoby bez wykształcenia są ludźmi "gorszego" gatunku. Wszędzie pracować trzeba ale ludzie sami się nakręcają, sieją zamęt, judzą i są złośliwi. Wysokość zarobków na produkcji nie jest wysoka to fakt, a praca nie należy do najlżejszych, atmosfera czasem jest nerwowa ale to w wyniku raczej braku kompetentnych osób do zarządzania lub zbyt wielu osób do zarządzania i wtedy wszystkim się obrywa a najbardziej ludziom na produkcji. Na produkcji ciężko fizycznie w biurach pewnie ciężko ale psychicznie wytrzymać. Racja leży zawsze gdzieś po środku, pracownik widzi ze swojego punktu widzenia a pracodawca ze swojego.
zdjecie uzytkownika
X.T - 2013-09-30 20:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Produkujecie może komponent dla elicy inferiore i superiore ?
zdjecie uzytkownika
kandydat. - 2013-10-04 16:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam ! Powiedzcie mi ile średnio zarabia się w Utrzymaniu Ruchu ? Bo nie wiem czy warto się starac o ta prace. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
bidalmetal - 2013-12-12 22:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyna firma w strefie która nie miała integracji a na święta nawet zł symbolicznej nie dadza a o życzeniach nie wspomne ale to świadczy o firmie
zdjecie uzytkownika
Focus - 2013-12-26 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Włosi to najgorsze (usunięte przez administratora)jakie istnieje na Polskim rynku, jak zabraknie im rąk do pracy to bedą inaczej spiewać lub przeniosą firme do innego kraju !
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-25 10:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bidalmetal - 2013-12-12 22:43:07]:
integracji nie było,to prawda a co do świąt to premie były,musiałeś się chyba zwolnić przed tym.poza tym po co ludzie tak płaczą,jak ktoś przychodzi i robi swoje to nikt się go nie czepia,a Wy pewnie chcielibyście nic nie robić 8 h i dostawać za to kasę.
zdjecie uzytkownika
polak - 2014-02-13 18:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to wy chcielibyście żeby ludzie tyrali i to za jałmużnę
zdjecie uzytkownika
Semi - 2014-03-24 22:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Italmetal na swojej stronie ma aż 8 ofert pracy, chyba w większości działów, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
zdjecie uzytkownika
qń - 2014-03-27 11:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie, że az tyle ofert pracy, tylko teraz trzeba by się zastanowić, czy to świadczy, że Italmetal się rozwija, czy to jednak duże rotacje w firmie.
zdjecie uzytkownika
avn - 2014-04-05 18:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda egzamin na ustawiacza maszyn ? warto próbować ?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-04-09 23:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To oni robią egzamin na ustawiacza maszyn? Nie ma aby jakiegos dnia próbnego, czy coś w tym stylu, może jeszcze to egzamin pisemny?
zdjecie uzytkownika
avn - 2014-04-18 20:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podobno jest jakis egzamin praktyczny w którym sprawdzaja w jakim czasie zamontujesz przyrząd. Romek jesteś pracownikiem italmetal ???
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-30 01:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, italmetal poszukuje pracownika działu logistyki, może nie wiecie jak sie pracuje w tym dziale, czy wszystko jest ok?
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-09-16 13:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam przez miesiąć .praca cieżka nie przestrzegaja BHP! sa tam kobiety ktore moczą sie przez przwie 8h w Nitro ! przerwy 20 min zanim idziesz na przerwe musisz wyłaczyc maszyne wylogować sie ze stanowiska pracy jak dojdziesz do sztni po sniedanie jest juz 15 mnin przerwy nie zdążysz zjeść a musisz juz biec zalogowac sie na stanowisko pracy zanim zadzwoni syrena zeby zdązyć przed końcem przerwy ! nawet na chwile nie można stanac czy przysiaść bo jak zobaczy kierownik to opierdziel jak mzszyna stoi to ty musisz sprzątac zamiatać ! chora firma ! warunki straszne ! jak cos sie zepsuje a nawet ie z twojej winy zabieraja premie nawet a kilka msc ! "słyszalem jak szedl facet z biura i rozmawiał z kierownikiem kobiety przenieśli na nową maszyne i szykwały pojemniki na detale blachy a on do kierownika dlaczego one jaszcze nie rabia detali kierownik na to że nie wiem a przecież by,lo widac ze nie stoja tylko szykuje sie do pry. a ten koleś z biura juz mają po premi '' !!
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-10-01 17:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Italmetal Sp. z o.o. rozpoczęła działalność produkcyjną w 2004 roku, lokując swój zakład w Specjalnej Strefie Ekonomicznej INVEST-PARK, podstrefa w Jelczu - Laskowicach. Nowoczesny park maszynowy, wykwalifikowany personel, sprawdzone technologie pozwoliły firmie osiagnąć pozycję lidera wśród poddostawców wyrobów metalowych dla producentów branży motoryzacyjnej i AGD.
zdjecie uzytkownika
pyt - 2014-10-14 21:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli lider to taka firma która potrafi dobrze wykorzystać ludzi i a końcu nazwać to sprawdzonymi technologiami
zdjecie uzytkownika
technolog - 2014-10-15 21:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam juz nie wiem co myśleć o firmie, niby poszukują technologa, wymagania nie sa wygórowane, bowiem to: wykształcenie wyższe techniczne, biegła znajomość obsługi komputera (aplikacje MS Office, program AutoCad), znajomość programu Solid Works będzie dodatkowym atutem, mile widziane doświadczenie w pracy w dziale technologicznym (firmy produkcyjne), bardzo dobra znajomość rysunku technicznego i inne standardowe. Myślicie, że bym się odnalazł?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-17 21:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mikuś znowu zapunktował !!!
Co ty piszesz pajacu! każdy wie kiedy powstała firma,napisz lepiej jak ( usunięte przez administratora )
Już wszyscy wiedzą jak sie buduje karierę w italmetalu .
zdjecie uzytkownika
Mysza13 - 2014-10-31 18:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, firma Italmetal nie jest wcale taka zła. Osoby niezadowolone z warunków pracy maja zawsze możliwość zmiany pracy na inna nikt na siłę nikogo nie trzyma. Po drugie praca jest ciężka ale przed rozpoczęciem pracy każdy miał okazje zobaczyć na czym ta praca polega prawda. Jeśli się zdecydował podjąć tą pracę to niech się nie wypowiada na ten temat ponieważ wiedział jak będzie pracował, przy czym będzie pracował i z kim będzie pracował. Warunki faktycznie nie są zadowalające lecz zawsze jest wybór zmiany pracy. Wynagrodzenie jest przeważanie zrównoważone do wynagrodzeń jak w innych zakładach. Jeśli ktoś będzie chciał pracować to będzie ale jeśli osoby myślą że przyjmą sie do pracy i będą tylko marudzić że im jest tak strasznie źle, obijać się i gadać w trakcie wykonywania powieżonych obowiązkach to się grubo myli że się dorobi w Italmetal. A marud tam nie brakuje co utrudnia pracę pracownikom którzy jedna przychodzą do tej pracy nie zawsze bo lubią i chcą ale żeby zarobić na ten przysłowiowy chleb. Ja jestem zadania wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. W każdym zakładzie jest coś co będzie nam nie odpowiadać. Jeśli komós nie odpowiadają warunki zawsze jest mozliwość dogadania się z nimi.
zdjecie uzytkownika
nie dziwne - 2014-11-07 13:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej BYŁY PRACOWNIKU, nic dziwnego, że już jesteś BYŁY. jak pisze Mysza13 każdy wiedział na co się pisze, praca nie jest lekka, ale wiele innych profitów to wynagradza. jakby ktoś nie zaglądał na ich www to teraz szukają Technolog, Tłumacz-asystent, Pracownik działu handlowego, Pracownik logistyk Mechanik dz utrz.ruchu Kontroler jakości Konstruktor narzędzi tłocznych Ślusarz narzędziowy
zdjecie uzytkownika
lambo - 2014-11-21 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie dziwne - 2014-11-07 13:18:26]:
jestem zainteresowany podjęciem jednej z prac o których wyżej piszesz @italmetal. Nie chce mówić konkretnie o której bo czuję , że konkurencja by mi się zwiększyła. Mam jednak pytanie dość ogólne o warunki współpracy z Italmetal. Ktoś kto z nimi obecnie działa może napisze czy wszystko z kasą i umowami jest ok?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Italmetal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x