Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Italmetal

Pracowałeś w firmie Italmetal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rambo666 - 2013-08-23 23:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

„IMPERIUM RUMANUM, ITALUS METALUS, MINUS PREMIUS”

NAROBIĘ TU TERAZ ZADYMY
POZNACIE MOJE BEZLITOSNE RYMY,
DO MEGO DZIEŁA GORĄCO ZACHĘCAM
ZOBACZYCIE JAK SIĘ ROZKRĘCAM,
TA PRACA TO WIZJA MARNA
TO JEDNA WIELKA KOLONIA KARNA,
WSZYSTKO DZIEJE SIĘ TU BEZ PRZYCZYNY
A ZAROBKI TO CZYSTE KPINY,
ZMIENIĆ TU WSZYSTKO TRZEBA
BO TO WOŁA O POMSTE DO NIEBA,
O WSZYSTKO PROSIĆ SIĘ TU MUSISZ
I TYLKO ZŁOŚĆ W SOBIE DUSISZ,
TEN CAŁY SYF W OCZY KŁUJE
AŻ DZIWNE ŻE TO W OGÓLE FUNKCJONUJE,
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-08-24 15:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie "cwaniak" [usunięte przez moderatora] to mozesz co najwyżej byc Ty. Natomiast jak wczytasz sie w to co napisalem to nie ma slowa tam ani słowa o chybionych inwestycjach (czytaj ze zrozumieniem tekstu oraz pomysl czy nie ma drugiego dna w tym co czytasz). Nikt nikomu nie każe pracowac w Italmetal i innych firmach na strefie. Nie podoba Ci sie Twój szef to go zmień - mozesz to zrobic sam zwalniając sie.
Co do zwolniającej gospodarki to raczej sie nie wypowiadaj sie publicznie bo nie wiesz o czym piszesz.

PS. Rymy ponizej 10/10
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-08-24 16:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic konkretnego nie można się dowiedzieć o tej firmie, niby Italmetal szybciej sie rozwija od konkurencji na ul polnej, Macie nową hale a ludzi do pracy ?
zdjecie uzytkownika
12 - 2013-08-24 18:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytajcie sobie poprzednie strony tego forum, a dowiecie się ile mozna zarobic itd. Nowa hala jest a wraz z nia w kazdym kacie kamera coby ludzie nie mogli sie po wlasnej [usunięte przez moderatora] podrapac
zdjecie uzytkownika
N - 2013-08-25 21:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie tam umowy na czas nieokreślony ?
zdjecie uzytkownika
1234 - 2013-08-26 09:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie teraz dostaniesz umowę na czas nieokreślony? Musisz dymać parę lat. Po trzech miesiącach okresu próbnego dadzą Ci na trzy lata
zdjecie uzytkownika
MissBB - 2013-09-03 23:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] jedna z niewielu osób naprawdę kompetetnych w tej firmie-wie co z czym sie je...jak to działa , po co śrubka tu a nie gdzie indziej.:) Widac ,że lubi swoja robote...i to wkurza ludzi najbardziej . Miły ,sympatyczne,,bardzo zasadniczy, pilnuje zasad bhp itp ,troche nadgorliwy:P
zdjecie uzytkownika
pawlik 78 - 2013-09-15 11:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] A OPINI NIE TRZEBA WYSTAWIAĆ O TEJ FIRMIE, WIDAĆ PO LUDZIACH PLUGAWIĄCYCH NA TYM FORUM KTO TAM PRACUJE .
( OCZYWIŚCIE SĄ WYJĄTKI )
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-15 18:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jesteś z osób biurowych, kierowników, liderów ? bo chyba nie opratorem maszyn skoro tak bronisz tej firmy ,jakbyś zarabiał średnio 1600zł na miesiąc i miał na celu wyżywienie rodziny to byś inaczej tu spiewał
zdjecie uzytkownika
pawlik 78 - 2013-09-15 20:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To niech nam rząd zmieni płace podstawową to na pewno będziemy zarabiać więcej .
Ja nie bronię tej firmy tylko się zastanawiam jak można tak obsmarowywać ludzi błotem. Jak tu ma być dobrze na świecie ! :(
GDY KAŻDY JEST ANONIMOWY TO WSZYSCY SIĘ MĄDRUJĄ
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 11:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt tu nikogo nie obsmarowuje błotem.Ludzie pisza prawde - kłamstw tu nie ma
zdjecie uzytkownika
wiem - 2013-09-17 21:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] zapamiętajcie że na świecie tylko italmetal nie jest zły i nie wykorzystuje ludzi. przyjdźcie do italmetal bo brakuje chętnych do pracy. rząd kłamie że bezrobocie, kłamie że można dużo zarobić w polsce. wolicie narzekać niż zrobić coś dla włoskiego przedsiębiorcy, który potrafi sobie od ust odjąć bo chce czegoś od życia, a nie tak jak wy!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-20 19:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o zarobki są na różnym poziomie, zależy jakie masz kwalifikacje, do jakiego działu i ile wynegocjujesz. Wypłaty są zawsze na czas i nie ma z tym problemu. Jeśli chodzi o warunki pracy, patrząc ogólnie jest jak wszędzie, przychodzisz do pracy i każdy chce wycisnąć jak najwięcej. Czytając forum widzę sporo jadu ale wszędzie będzie grupa osób nie zadowolonych i tych którym praca odpowiada. Ja osobiście mam zasadę, idę robię swoje i wychodzę, Dziwię się ludziom którzy tak niepochlebnie wypowiadają się na temat firmy a co dnia gnają, sami sobie śrubują normy i tylko narzekają. Nikt nikogo do maszyny nie przywiązał, nie podoba się to jest wkoło tyle firm na pewno każdy gdzieś znajdzie swoje miejsce. Patrząc po ludziach, sporej grupie osób poprawiła się sytuacja finansowa, pracują całymi rodzinami często niskie wykształcenie lub nawet jego brak trzyma ludzi tam w pracy. Wydaje mi się że raczej nie zwracają uwagi jakie masz wykształcenie abyś tylko wydajnie pracował gdzie w innych firmach takie osoby są skreślone na starcie nawet nie bierze się ich pod uwagę a nie zawsze jest tak że osoby bez wykształcenia są ludźmi "gorszego" gatunku. Wszędzie pracować trzeba ale ludzie sami się nakręcają, sieją zamęt, judzą i są złośliwi. Wysokość zarobków na produkcji nie jest wysoka to fakt, a praca nie należy do najlżejszych, atmosfera czasem jest nerwowa ale to w wyniku raczej braku kompetentnych osób do zarządzania lub zbyt wielu osób do zarządzania i wtedy wszystkim się obrywa a najbardziej ludziom na produkcji. Na produkcji ciężko fizycznie w biurach pewnie ciężko ale psychicznie wytrzymać. Racja leży zawsze gdzieś po środku, pracownik widzi ze swojego punktu widzenia a pracodawca ze swojego.
zdjecie uzytkownika
X.T - 2013-09-30 20:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Produkujecie może komponent dla elicy inferiore i superiore ?
zdjecie uzytkownika
kandydat. - 2013-10-04 16:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam ! Powiedzcie mi ile średnio zarabia się w Utrzymaniu Ruchu ? Bo nie wiem czy warto się starac o ta prace. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
bidalmetal - 2013-12-12 22:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyna firma w strefie która nie miała integracji a na święta nawet zł symbolicznej nie dadza a o życzeniach nie wspomne ale to świadczy o firmie
zdjecie uzytkownika
Focus - 2013-12-26 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Włosi to najgorsze (usunięte przez administratora)jakie istnieje na Polskim rynku, jak zabraknie im rąk do pracy to bedą inaczej spiewać lub przeniosą firme do innego kraju !
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-25 10:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bidalmetal - 2013-12-12 22:43:07]:
integracji nie było,to prawda a co do świąt to premie były,musiałeś się chyba zwolnić przed tym.poza tym po co ludzie tak płaczą,jak ktoś przychodzi i robi swoje to nikt się go nie czepia,a Wy pewnie chcielibyście nic nie robić 8 h i dostawać za to kasę.
zdjecie uzytkownika
polak - 2014-02-13 18:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to wy chcielibyście żeby ludzie tyrali i to za jałmużnę
zdjecie uzytkownika
Semi - 2014-03-24 22:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Italmetal na swojej stronie ma aż 8 ofert pracy, chyba w większości działów, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
zdjecie uzytkownika
qń - 2014-03-27 11:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie, że az tyle ofert pracy, tylko teraz trzeba by się zastanowić, czy to świadczy, że Italmetal się rozwija, czy to jednak duże rotacje w firmie.
zdjecie uzytkownika
avn - 2014-04-05 18:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda egzamin na ustawiacza maszyn ? warto próbować ?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-04-09 23:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To oni robią egzamin na ustawiacza maszyn? Nie ma aby jakiegos dnia próbnego, czy coś w tym stylu, może jeszcze to egzamin pisemny?
zdjecie uzytkownika
avn - 2014-04-18 20:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podobno jest jakis egzamin praktyczny w którym sprawdzaja w jakim czasie zamontujesz przyrząd. Romek jesteś pracownikiem italmetal ???
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-30 01:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, italmetal poszukuje pracownika działu logistyki, może nie wiecie jak sie pracuje w tym dziale, czy wszystko jest ok?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Italmetal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski