brak logo

Pronar

Jarocin

Opinie o Pronar

kokoszki 2015-02-15 17:57:49
No proszę never moje gratulacje za odwagę. Never nie sądziłem że się zdobędziesz na taka odwagę. Stawiam piwo jak będziesz w kraju tylko powiedz kiedy.
jednym można drógim nie 2015-02-18 17:05:42
Najwidoczniej można przymykać oko na pewnych ludzi ,w filii Pronar pracuje mała GNIDA ( bez nazwisk ) pewnie zgadniecie o kogo chodzi . Człowiek który pełni pieczę nad brygadą pracowników , praktycznie każdego dnia jedzie od niego gorzałą , wielu szarych pracowników było zwolnionych z tego powodu , bo przed pracą wypił piwo lub po weekendzie do pracy na lekkim kacu przyszedł ,wiadoma rzecz że taka osoba stwarza zagrożenie innym pracownikom , no ale w końcu jaki przykład daje przełożony przychodząc pod wpływem ? Po prostu k*restwo się szerzy
1
M 2015-02-21 12:23:33
Błąd. Nie na Kościuszki. Byłem zwykłym pracownikiem. Pozdrawiam
never 2015-02-21 18:52:03
Jeżeli piszesz o siemiatyckim oerlemansie to zgadzam się z Tobą ale właśnie nie porównuję tylko zależy od ludzi jak będa tymi związkami kierowali.To ty porównujesz ja tylko piszę żeby były tak jak w europie zachodniej gdzie ludzie walczą o swoje prawa pracownicze żeby nie były łamane ale jak widzę nigdy nie dojdzie do normalnych relacji międzyludzkiej to i nie będzę normalnych związków zawodowych już nie mówiąc o podlasiu gdzie tępak na tępaku w każdym zakładzie i tylko cieszy się jak innemu noga się potknie.
2
never 2015-02-21 18:56:15
Jeżeli się pajacu podszywasz pod mój nick to podpisz się wyraznie nie bój się cwaniaczku.Wcale nie przepadam za tym zakładem a jak buraku kochasz Pronar to podpisz się nazwiskiem a nie próbujesz kogoś osmieszyć.Zryty berecie jeżeli masz odwagę to podpisz się swoim pseudonimem
1
newer 2015-02-21 19:03:58
Palantem to jesteś ty przygłupie który nie masz odwagi podpisać się po tym co wypisujesz ponieważ takiej samokrytyki nigdy nie miałem nie jestem tak prymitywny żeby siebie obrażać epitetami i tylko haman co się boi napisać o kimś w taki sposób nie podpisze się pod tym choćby nawet nickiem ale to swiadczy o jego kulturze.Prymityw z ciebie próbujesz kogoś osmieszyc w oczach innych nie udaje ci się to burku. Bardzo boli jak ktoś ma odwagę napisać co mysli o was i całym tym zakładziku przereklamowanym a także powiedzieć kiedy pracowałem tylko tacy jak ty podszywasz się pod czyjś nick.
2
never 2015-02-21 19:13:18
Ciągle przebywam w kraju polan ale nie skorzystam z zaproszenia,wypij z tym dupkiem co podszywa się pod mój nick może to jesteś ty to wypij sam ze sobą postaw lustereczko i wal browara.Nie smakowałby mi pijąc z takim(usunięte przez administratora).Nara fajfusy
never 2015-02-21 19:22:22
widzisz i mylisz mnie z kims kto przebywa za granicą,jestem cały czas w kraju więc nie myl mnie kokoszko.Ludziku małej inteligencji.Ktos już nie moze wytrzmac że piszę z sensem i boli go to bardzo wiec próbuje mnie osmieszyć podszywając się pod moją osobę i podpisując się moim nickiem.Typowy prymityw pracujący w pronarze obecnie.Sądzi że dostanie medal zasłużonego.
2
M 2015-02-21 20:11:46
Szczerze to nie interesuje mnie co masz w tyłku. Chciałem tylko rozwiać twoje wątpliwości w tym "dochodzeniu". Troszeczkę kultury bo ja Ciebie tu nie obrażam i chętnie czytam twoje posty. Są tak nasiąknięte jadem lecz w większości są prawdziwe.
never 2015-02-22 14:26:36
M nie obrażaj się ale takie mam podejście po współpracy z wami przez 2wa lata.było tam kilka osób z którymi można było jeszcze porozmawiac i żyć może i byłeś jedną z nich.Piszesz jadem być może i jad.Powtarzasz się za innymi a już myślałem ze jesteś mądrzejszy.Dzięki że uważasz moje wpisy za prawdziwe jednak pracowałeś w tej filii i wiesz że to prawda ale inni nie umieją czy nie chcą tego pojąć.Jestes z tych nielicznych ludzi myslących którzy tam pracowali i odeszli ale czy odejście to rozwiązanie.Dlaczego jak śledzisz wpisy lub jak je określasz posty to dlaczego nie napiszesz prawdy o zakładzie filli siemiatycze o pracy i płacy z której nie byłes zadowolony a jak pamiętasz dyrektor i kierownicy na początku obiecywali hojne wynagrodzenie jak ktoś zechce się zatrudnić i wstapić w szeregi młodego zespołu firmy pronar powtarzali 3ka z przodu i byłaby gdyby ludzie byli zgrani i po otwarciu zaczeli wymagać dotrzymania obietnic a nie narzekali po kątach.To mają teraz taka sytuację jaka jest odchodzą szukając pracy podpieprzają się wzajeminie myślac ze przypunktują u kierownika i dostaną premię,tworzą się kliki na działach które zarabiaja dobrze, selskcja zapowiedziana trwa o której była mowa przed otwarciem filii dziel i rządz.teraz czekam na Twoje mądre i prawdziwe wpisy odnośnie dni przepracowanych w siemiatyckim pronarze który miał dać pracę i godziwą płacę,ale tylko Panu Radomskiemu ponieważ ciężko zyć jak się przyzwyczaiło do pensji włodarza Siemiatycz,przecież taka persona nie może żyć za jałmużnę która obecnie wynosi 1300zł netto po zaokragleniu do pełnych 10tek.Więc czekam i z miła chęcią będę czytał Twoje wpisy
1
M 2015-02-23 16:21:43
Po co mam pisać co tam jest jak każdy wie kto tam pracował. Ja już nie pracuję i jakoś leci. Ja po za wypłatami to nie mam się do czego przyczepić, nauczyłem się nowego fachu i teraz mogę pracować i robić to co lubię. NIkogo nigdy tam nie podkablowałem a czy ktoś donosił na mnie to nie wiem. NIc do mnie nie doszło i nigdy nie miałem jakiejś lipy. Robiłem swoje i to tyle.
pracownik kołchozu 2015-02-25 20:22:07
Cześć,
Nie rozumiem o co Wam właściwie chodzi, czy o to że mało zarabialiście czy ogólnie chcecie ponarzekać ? czy poprostu pokłucić się ;)
Te forum jest m.in. po to żeby przekazać opinie dla osób chętnych do zatrudnienia w tej firmie.
Więc nie rzucajcie noży, tylko opowiedzcie swoje spostrzeżenia. Oczywiście ludzie którzy zastanawiają się nad złożeniem dokumentów do działu kadr, na pewno czytają te wpisy i oceniają po nich zakład, który jednak daje pracę wielu z mieszkańców okolic Hajnówki, Bielska czy Siemiatycz.
Już nie pracuję w tej firmie, ale będę o niej długo pamiętał bo wiele tam przeżyłem, wiele nauczyłem ale i wiele wycierpiałem...
never 2015-02-28 20:44:25
Widzisz i właśnie potwierdziłeś PO CO MAM PISAĆ z jednej strony to cenisz spokój i już niech tak będzie AMEN ale ktoś dobrze wiedział przy rekrutacji do pracy przed wybudowaniem hali w Siemiatyczach i otwarciem że będą mieli takich ludzi którzy się nie odezwą się a po cichu po katach bedą narzekać na płace i prace kogoś awansują na żeby miał lepsze wynagrodzenie tych co mają apodyktyczny charakter każą stworzyć kliki które będą dobrze zarabiać i innymi rządzić zrozumiałem to kiedy usłyszałem przed otwarciem od kierownika że ma być selekcja.Przed zatrudnieniem sądziłem że będzie wreszcie pracodawca który pozwoli się rozwijać zawodowo że do pracy będzie się iść z przyjemnością i ochotą ale to co pokazali po otwarciu to mistrzostwo organizacji pracy brak pomysłu na produkcję i trzymanie w niepewności pracowników co dalej.Więc M gdyby chociaż 50% osób pracujących na początku od otwarcia zakładu miało jaja i charakter to P.Radomski i Martyniuk tłumaczyliby sie z całej sytuacji przed kamerami podczas otwarcia a nie zostali obdarowani medalami od Bronka za wybitne zasługi Tylko jakie?To jest polska demokracja gdzie byli kolesie czerwoni obecnie przedsiębiorcy dostają medale a ludzie zmuszeni są do życia za nędzną jałmużnę wypłacana przez takich jak oni.Jeżeli powodem Twojego odejścia była słaba płaca to dlaczego nie odezwałeś się nic z tym nie robiłeś przeciez były osoby które mówiły o tym głośno i nie bały się kierownika dlaczego nie przyłaczyłes się do nich.
2
kermit 2015-03-07 17:37:18
Wal się bucu jak nie rozumisz o co tu chodzi
kermit 2015-03-07 17:43:17
ta daje za najniższą pałce pracę kołchozniku jak sie okresliłeś Czego ty nie rozumiesz to może ci wytłumaczę ni rozumisz to ludzi piszących???
robol 2015-03-17 09:07:17
Kopiących dołki w tej firmie jest mnóstwo. Najgorzej że to pracownicy fizyczni robią to miedzy sobą. Zawsze znajdą sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którym przeszkadza,że ktoś przepracował więcej godzin, więcej sobót, zarobił o stówę więcej.Obgadywanie oczernianie jest na co dzień.Dzień bez intrygi uważaja za stracony.Przełożonym to bardzo pasuje, starannie poprzez własne działania pilnują aby zgody wśród pracowników nie było.
3
Stefan 2015-03-23 07:15:26
Zauważ że na tego typu serwisach piszą przeważnie Ci którzy są niezadowoleni z pracy. Tym którym się podoba to tu nawet nie zaglądają
Michał 2015-03-26 20:23:42
Nieprawda, że piszą tu tylko niezadowoleni. Jestem zadowolony i to bardzo, ale ze swojej nowej pracy ;) Lubię tu zaglądać bo fajnie popatrzeć jak ludzie na własne życzenie męczą się w kołchozie. Oczywiście są i tacy którzy mają fajne stołki i sobie tam siedzą i jest OK. Większość chce niewiele robić i mieć dobry pieniądz. Niestety - to nie w tej firmie
Widziałem w jakiejś gazecie, że pronar dostał nagrodę za przesiewacz. Ciekawy jestem czy już wysądzone kary są zapłacone za naruszone patenty ?
4
Piorun 2015-04-10 12:32:49
Co jest pe..ały kokon to stary cw...lu je..ać szczurka i ten syf!!!
never 2015-05-18 09:58:49
dobrze wiem Stefan myślisz ze nie wiem o tym że tutaj jest jak jest ponieważ mentalność ludzka się nie zmieniła i kiełkuje w nowym pokoleniu.Doświadczyłem tego w zakładzie pronaru w Siemiatyczach wiem jak myślą roczniki 80 lat XX w.I jak maja się wspierać założyć związki zawodowe kiedy to mentalność Kalego JA MIEĆ JA MIEĆ Po prostu tępe zryte berety.
wyjebane 2015-07-18 08:59:30
Nic dodać nic ująć . Kiero z Narewki przebija wszystkich , pajac nawet kołownią chciałby rządzić , ale niestety może tylko tarcze po przerzucać buraczyna . Brak określeń na taką kanalię
1
ktoś tam 2015-07-18 16:25:42
Takiego pracodawcy jak Pan M. TO ze świeca szukać w dzisiejszych czasach ,kierowników jego niektórych gonić na zbity pysk ,bo psują opinię dobrego zakładu.
1
wiarus 2015-08-31 23:22:16
Dobrze mówisz. menagery z bożej łaski co grube tysiące biorą w biurze i wszystkich ludzi za nic mają nawet tych od siebie. Tak jak ten tęczowo-dżenderowy kierowniczek co myśli, że im bliżej małego benka będzie biegał i przebieral depilowanymi nóziami to będzie lepiej błyszczał na piętrze w swoich garniturkach. Wszystkich ma za nic i tylko wykrzykuje na wszystkich: cyfra, cyfra,cyfra bo to ja zarabiam na wasze wypłaty i tylko ja jestem fajny i chcę kasę brać. Pojęcia nie ma o produkcji a ma wieczne pretensje apsolutnie do wszystkich i do planowania i do wdrorzen. Wpadnie na wdrożenia i pitoli od rzeczy o jakichś dziwkach z roxi- taki styl. Zastępcy drektorzy zresztą to też ciekawe osoby. Szczególne mistrzostwo jest na wschodzie- normalnie takiego lewusa i pływaka to ze świecą szukać ale on to dowód, że można nawet kilkanaście lat tak pływać w pronarze. co tam gadać w biurze To inny swiat. bez szacunku do nikogo no ale od kogoś tego się uczą biurowcy. dobrze żeby Pan M. dobry pszegląd zrobil tego biura. Jak wszyscy będą uczciwie pracować i robic swoją robotę a nie tylko udawać że pracują i tylko dobrze wyglądają to nie bedzielepszej firmy jak Pronar.
2
Perseida 2015-09-15 15:13:18
Dawno tu nie zaglądałam a widzę, że szkoda. Ubawiłam się! Widzę, że komuś jednak też przeszkadza pozerstwo "krajowniczka" bez szacunku do własnych ludzi a zwłaszcza kobiet. Dobrze dogaduje się tylko ze swoim jedynym kolegą. Dobrze zintegrował się na libacjach alkoholowych ze swoim zespołem w Budach. Ale wódki to on podobno nie pije bo to przecież arystokrata z Ciechanowa więc tylko "łycha" mu wchodzi.
dobre 2015-09-22 18:01:59
ten tęczowo - dzenderowy kierownik swój pierwszy dzień w pracy spędził dosyć sympatycznie a następnie szukał kogoś kto mu pomoże wskoczyć do salonu SPA a tu zonk zamknięte dobrze że nadjechała pani główna księgowa (pani dyrektor) i naprostowała jego rurki na chałupę służbową a nie na darmowe spa
pronar 2015-09-25 14:08:56
no jak to jakie stanowiska handel maszynami, a myślisz że się ktoś boi jest jak jest tęczowo-dzenderowy chodzi i drze pałe na ciężko pracujących, a pesudo dyrktorek miodek jedzie po wszystkich z "łychą" włącznie co akurat jest wybitnie zabawne bo siebie równi i generalnie jak zwykł mawiać na zebraniach Jarosław jest dobrze w myślach mając co miesięczną tłustą jak jego podgardle pensję z kontraktu pozdrawiamy handel zagraniczny trzymajmy się ramy...
4
rebuz 2015-09-29 10:46:48
Pronar nie zapłaci kary za przesiewacz ponieważ przed niemieckim wymiarem sprawiedliwości wygrał sprawę o plagiat. Niemcy przeprosili za nieprawdziwe
posądzenie.
gosc 2015-10-05 20:04:35
no wlasnie... pronar poszukuje specjalistow do spraw handlu na ryki zagraniczne. Moje pytanie brzmi: Jak tam sie pracuje? Pisac cv, czy dac sobie spokoj?
pracownik01 2015-10-10 18:36:02
jeden wielki bałagan,nie rzetelne rozliczanie uczciwie przepracowanych godzin,a co do pracy handlowców,kupa m.....w po płatnych szkołach,zwłaszcza siedleckich.
kalafior 2015-11-24 14:10:11
Pensja pensją. Są jednak rzeczy nieprzeliczalne na pieniądze w tej firmie. Szacunek do pracownika ile kosztuje? Jezeli komuś to nie przeszkadza to ok. Wtedy ta firma jest super. Jeżeli jednak ktoś oprócz pieniędzy szuka pracy gdzie można się rozwinąć, gdzie jest wsparcie przełożonych, gdzie pracownik jest szanowany, gdzie szef nie obraża i nie wyszydza...to nie Pronar ! To nie puste, bezpodstawne słowa to twarde fakty z licznymi dowodami. Można nawet pominąć tego pajacyka z krajówki bo przykład idzie z góry (dosłownie). Wielki pan dyrektor jest mistrzem mącenia i poniżania. Swoich ludzi łącznie z własnymi zastępcami traktuje jak zero. Przykra prawda. Jak ta Narew zmienia ludzi- w wielkiej stolicy nie mógł sobie na to pozwolić a tu może sobie na wszystko pozwolić. Inna sprawa to kompetencje ludzi zarzadzajacych. Kto wspiera nowych pracowników, kto ich wprowadza, kto uczy??? Nikt. Potem opr spuścić to wszyscy chętni- kierowniki, zastępcy dyrektorów i dyrektory. Napatrzyłem się na to tyle lat i w tej kwestii nic się nie zmienia. Jest zastępca co przez kilkanascie lat pracy nie umie nadal nic w SAPie sprawdzić ale pływa dalej i pensje bierze i jest fajnie. Firma generalnie :-) jest w porządku z dobrym wynagrodzeniem ale bez szacunku do ludzi.
6
ktoś 2016-03-24 09:35:15
Teraz co się dzieje to szok.wszystkiego brakuje na produkcji.A od czego jest biuro planowania Wiesława Piskorskiego ? Tyle detali zostaje na spawalni z Przyczep paletowych T680 z kurierów.I zero działania nic Wiesław Piskorski z tego nie robi tylko spaceruje i odpoczywa w pracy.Tak jak jego pracownicy z biura po godzinach siedzą na stołówkach. Spawacze sami szukają detali do spawania a nawet potwierdzają karty za Mistrzów.Zero organizacji informacji zainteresowania. Każdy sobie panem jest.
ktoś 1 2016-04-01 08:10:51
Hej Ktoś był czas przywyknąć do tego bordelu to że siedzą i jedzą po godzinach na stołówce to im można bo ich akord nie obchodzi to że niema detali to ich nie obchodzi bo oni mają stałą i to ich nie interere to że robią jak robią to też im można bo premia i tak wpadnie a my niestety jak nie mamy szkół to trzeba patrzeć na to wszystko i robić swoje tak jak na to pozwala system
1
Teodor Żmija 2016-04-01 16:36:34
brać się do roboty a nie narzekać tylko to umie ta kierownik ma więcej na głowie a jak po odpoczywa w klimatyzowanym pomieszczeniu z dala od hałasu który tylko produkujecie w nadmiarze to jest z was dumny że choć jedną normę umie ta przekroczyć i to z nawiązką ale na papierkach 85 dB i jest wszystko w należytym porządku tak trzymać reszta to już mniej istotna ważne że jest hałas to i tatko wie że w firmie orkiestra gra i się dobrze dzieje więc czym głośniej tym radośniej i tak morał taki że -- raduje się facjata bogatego tata
ivan 2016-04-08 22:00:57
Morda mi się śmieje na wieść że Samasz buduje fabrykę w połowie drogi z Białego do Narwi i chce zatrudnić 2tys ludzi. Nawet jeśli będą identyczne stawki to na paliwie każdy zauważy. Będzie się działo. Już widzę minę prezesa drącego mordę "i czego robić nie chcą...".
1
i co z tego 2016-04-11 23:22:13
Samasz buduje ale i tak każdy wie że pod względem płac i warunków socjalnych Pronar nie ma sobie równych. Zarobki są znacznie wyższe niż przeciętna w białym i to na wszystkich frontach od spawacza ślusarza po handlowca i konstruktora. Wiadome dojazdy z białego to oklej uciążliwość bo droga od zabudowa do Narwi to pożal się boże ale dojazdy z Hajnówki czy Bielska to raczej jest ok więc to że na taki poziom wywindowane są zarobki to raczej ani samasz ani metal-fach czy inna pierdułka se nie może pozwolić
zax 2016-04-13 22:54:12
panowie co wy piszecie o jakich premiach pracowałem w siemiatyckim pronarze prawie 4 lata jako spawacz i wiecie zarobki są marne chyba że jesteś przydupasem majstra to możesz liczyć na godziwą wypłatę
Papaj 2016-05-10 22:45:06
Jak wygląda obecnie sytuacja w Siemiatyczach? Jest jakaś szansa liczyć na spokojną pracę dla młodego człowieka? Bo z tego co czytam to wygląda to tragicznie ale ludzie różnie mówią...
wiecznie sielanka 2016-05-16 16:40:14
Jak wygląda praca U Igora normalnie brak zgody na zlecenia z zewnątrz i tyle reszta ochłapy królika a to co zostanie to wiadome 310% dla zarządu i dyrekcji jak chcesz to dawaj młody zawsze coś wniesie do 3 miesięcy a dalej zwieje szybciej jak podpisał umowę
on 2016-07-08 20:30:45
Witam .W firmie stosuje się nowe sposoby okazywania szacunku dla kierowników .......w szafkach i szufladach.
Na 1 wiedzą jak to zrobić ,brawo chłopaki jesteście najlepsi .
2
ktoś tam 2016-07-10 13:17:45
Witam .Nie wiem jak się uda to cenzura przepuści .W firmie na zk 1 obowiązuje nowy sposób okazywania szacunku dla kadry kierującej a mianowicie pozostawianie pamiątek a w szafce obok czapki.Panowie to co zrobiliście to miszczostwo , najciekawsze jest to ,że każdy kto o tym opowiada mówi należało mu się .Jesteście najlepsi,czapki z głów.jedynka górą ...........
1
... 2016-07-20 09:47:33
Kasjer sprzedawca???????? nie ma takiego stanowiska.
pracownik Pronar 2016-08-24 10:50:16
Wypłata a i owszem terminowa ale premię to trzeba wywalczyć .... w sądzie! tak jak to ostatnio zrobił nasz kolega. Gratulacje !
3
Bartek 2016-09-14 14:17:42
Słyszałem że szukają pracownika do działu modelarni czy wydziału tworzyw sztucznych, czy jakoś tak. Czy możecie powiedzieć ile tam robotnik dostaje? Czy kierownik jest w porządku?
Ja tylko słyszałem że w tym pronarze to jedne chlańsko i ku....stwo :) chociaż dziewczyny są fajne?
1
Bartek 2016-09-14 14:36:00
Zapomniałem dodać, że pytam o zakład w Narwi
1
szary 2016-09-19 09:40:51
1400-1800
1
sPODLASKI 2016-09-22 19:27:52
Co ty takie glupoty piszesz. Kto zarabia 1400-1800??? No chyba na sprzataniu albo na bramach. Handlowiec exportu ma podstawe 3000- 4500 brutto z premiami bywa roznie ale tez sa osiagalne. W krajowce i komunalce mozna liczyc na jeszcze wyzsze podstawy. Srednio mozna miec NA RĘKĘ miedzy 2700- 4000. W kraju z premiami moze byc slabo bo trzeba karmic darmozjadow (łychopija, Halinki, pioruna z całą familią, itp) ale w komunalce kraj i export jest naprawde super. Zobaczymy jak dlugo- bo balon inwestycji nadęty jest do granic możliwości i jak pęknie to - aż strach pomysleć. Jedyny plus byłby taki, że wywieje wtedy chamstwo i łajdactwo tam skąd wypełzło (niby Warszawa a właściwie Legionowo, Ciechanów, Hajnówka i inne). Atmosferę pracy tylko psują , nie wnosząc nic do firmy odreagowując na (współ)pracownikach życiowe porazki i nieporadnosc emocjonalną.
2
sPODLASKI 2016-09-26 09:56:33
Nie rozumiem co w tym nieobiektywnego??? Jeden jest zatrudniony za 2700 a inny za 3000 a jeszcze ktoś inny za 3700. Poza tym przy podwyżkach jeden dostaje 300 a drugi 500 a było i tak, że po niektórzy więcej. Zależne wszystko jest od zasług i dobrego/złego nastroju najwyższego. Można w Pronarze zarabiać słabo, dobrze albo wyśmienicie i to na zbliżonych i analogicznych stanowiskach. Czego tu nie rozumiesz??? Handlowiec (nowy, świeżo zatrudniony) ma 3000 a inny co już parę lat nabija przebieg w służbowym fordze ma 4500. Nie mówię już o darmozjadach derektorach, kerownikach i innej leniwej swołoczy za grube tysiące (7000-9000 i więcej!!!). Jest tego bez liku w Pronarze. I trzymają się dlatego stołków mimo że jedzie się po nich jak po starej k...obyle. To takie odpady bez honoru i szacunku do innych i do siebie co sprzedają się co miesiąc za kilka tysi.
Dzik 2016-09-26 13:40:26
Przecież Ci odpisał ktoś. Przeważnie jak jesteś robolem to 1400 zl. I tyle
1
robol 2016-10-11 09:02:53
1300 to zarabia robol zeby stolek miał 7000 tys
1
romek 2016-10-11 14:17:36
Ostatnio to pokazały się tylko oferty na tych mobilnych serwisantów obrabiarek do drewna. To doskonały znak, że się wciąż rozwijają po prostu. Wiadomo czy oprócz podstawy zarobków są jakieś premie do tego? Dzięki
1
Zostaw swoją opinię o Pronar - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pronar