brak logo

Piekarnia SOPLICOWO

Otwock

Opinie o Piekarnia SOPLICOWO

Pracownik 2015-12-02 14:34
Nie polecam pracy w tym zakładzie oszustwo, oszustwo i jeszcze raz oszustwo:
- 7,5 zł za godzinę na umowę zlecenie.
- chorobowe oszczędności
- bardzo duża rotacja, ze względu na płace i warunki pracy
- jeśli już jest umowa o prace, to jest to najniższa krajowa
- właściciele nie doceniający pracowników
- pieczywo wiele pozostawia do życzenia
- jeszcze raz przestrzegam o zastanowienie się nad podjęciem pracy w tym zakładzie.
6
była sklepowa 2016-02-23 19:21
Nie polecam pracy jako sklepowa
5zł za godz na szkoleniu,wymagania jak supr delikatesach
Rotacja w sklepie na Bródnie.
Jedynie to miła,super Pani Kierowniczka na Ludnej
2
byly pracownik 2016-06-22 22:20
potwierdzam wyzysk do granic możliwości bez jednego dobrego słowa a Pani Iwonka z Ludnej super
1
była ekspedientka 2016-07-29 09:43
Rotacja duża,stawka godzinowa mała za to wymagania takie jakby płacili ze 20zł na godzinę. Przenoszą pracowników z jednego sklepu na drugi bo nie ma komu pracować.Nie polecam.Jedyne co to atmosfera i dziewczyny na Ludnej fajne i pozytywnie nastawione.
1
PLO 2016-08-01 00:52
Cześć, jaka jest stawka za godzinę dla ekspedientki? Zastanawiam się nad pracą u nich. Pozdrawiam.
1
tt 2016-12-13 12:36
Nie polecam wymagania straszne praca za 8,5 cały czas problemy
1
Wiollla 2017-01-20 01:49
Nie polecam !!! Pracowałam w Otwocku :-) te które pracują maja nawet gorsze zdanie na temat wynagrodzenia i obowiązków. Nie polecam ciągle są przyjęcia bo nikt tam nie chce pracować.
1
monia 2017-01-31 10:09
Wiolla mogłabyś do mnie napisać na monka30@onet.eu?
Szukam pracy i widziałam w Otwocku ogłoszenie na sklepie ,ale chciałabym sie cokolwiek dowiedzieć.
Bardzo proszę .
Monika
monia 2017-01-31 10:10
Wiolla mogłabyś do mnie napisać na monka30@onet.eu?
Szukam pracy i widziałam w Otwocku ogłoszenie na sklepie ,ale chciałabym sie cokolwiek dowiedzieć.
Bardzo proszę .
Monika
xxxxx 2017-05-11 14:15
przyjmuja ludzi na zlecenie po czym zwalniaja bez slowa wyjasnienia obiecuja duzo tylko na 1 rozmowie nie polecam mowa o sklepie na Andriollego .... oszusci i tyle.... kaza wyrabiac target tylko po co jak pieniadze ida tylko dla kierwoniczki sklepu.... nic nie mozna zaplanowac bo z dnia na dzien kierownicze cos moze wypasc i nie interesuje ja to ze ktos tez ma swoje plany musisz przyjsc i nie ma dyskusji a niestety zdarza sie to czesto .... gdyby placili 15zl za godz. to rozumiem ale nie za marne grosze.......Pzdr
3
Krycha 2017-09-01 06:51
Najgorszy z możliwych pracodawców !!!Bark jakiejkolwiek kultury w stosunku do pracownika , warunki nieludzkie. Żadnych szkoleń czy badan a za wszystko się odpowiada w umowie sieciowej nie ma słowa p wypiekach a trzeba wypiekach pieczywo na sklepie. Brak wody do picia. Na rozmowie gadka o 10 na godz na rękę przy wypłacie cięcia cięcia cięcia zmienna stopa itd w rezultacie dostaje się dużo mniej niż powinno . Pracować trzeba tam gdzie akurat jest potrzeba a nie w sklepie na który się przyszło. I to z dnia na dzień bez wcześniejszych uprzedzeń o zmianie miejsca czy zmiany pracy.Jednym słowem pracownik jest zerem !!!! Oszuści i wyzyskiwacza. Niewolnictwo . Mobing!!!Nie polecam nikomu !!!!
1
Magda 2017-09-01 10:56
Zgadzam się z @Krucha wyzysk i brak jakiegokolwiek szacunku właściciele w ogóle nie posiadają ludzkich uczuc. DNO !!!! PIP powinien się zainteresowac warunkami w sklepach . Odradzam współpracę z Soplicowo !!!!
1
ekspedientka 2017-09-06 15:13
A ja jestem innego zdania. Będąc na drugiej zmianie dostałam telefon ze moje dziecko bardzo zle się czuje. Musiałam natychmiast wyjść z pracy. Zadzwoniłam do wlascicielki. Powiedziała ze mam natychmiast zamknąć i jechać do domu. I to nie prawda ze nie ma szkoleń dla pracowników. Mało tego że sa szkolenia to również organizowane sa wyjazdy na targi piekarnicze. Uważam że niektóre opinie są niesprawiedliwe,tym bardziej ze większość z nich napisana jest przez panie które zapewne nie przepracowaly w Soplicowie wiecej niż dwa miesiące:) Mało tego. Jak organizowane są szkolenia całodzienne to połowa pracownikow potrafi nie przyjść bo twierdzi ze to strata czasu. A na sam koniec dodam ze niektóre panie przyjmując się do pracy uważają że w pracy to się siedzi i nic nie robi:) no niestety tak to nie wygląda.Znam tylko jedną profesje i miejsce gdzie sie leży, pachnie i za to płacą i na pewno nie jest to piekarnia:))
2
Magda 2017-09-06 22:53
Nie na temat i bez sensu ta wypowiedz ....a w zasadzie wiadomo kto ją pisał szkoda że bez imienia...lęk jakiś. ...
1
ekspedientka 2017-09-07 06:11
Bez sensu to niektóre panie pracy szukają bo nie do tego są stworzone:)
ekspedientka 2017-09-07 06:24
Opinia i wypowiedź jest miedzy innymi na temat pracodawcy i szkoleń które są w Soplicowie. Ktoś ma chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem:)
1
Magda 2017-09-07 12:08
Dokładnie natemat pracodawcy a do siedzenie to przerwa sie należy choćby po trzeba usiąść by zjeść posilek tak prawo pracy nakazuje. A cóż to za wspomniana profesja co się leży i pachnieć ?
1
Zostaw swoją opinię o Piekarnia SOPLICOWO - Otwock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia SOPLICOWO