logo SNODAM F.U. Damian Snopek

SNODAM F.U. Damian Snopek

Rybnik

Opinie o SNODAM F.U. Damian Snopek

szybka odp 2014-06-09 15:35:25
zaraz, zaraz, czyli szukają człowieka orkiestry? nie ukrywam, wiele rzeczy z tego co pisałeś to już robiłem w swoim życiu, ale o co chodzi z tą wywózką śmieci? żartowałeś tak? wiesz, to że jestem gotowy do pracy to jedno ale tak naprawde robic za pieciu gosci to tez mi srednio to podchodzi. naprawde jest tak fatalnie, serio?
1
pracowała 2014-11-03 14:10:42
Witam
Ja pracowałam i już nie pracuje, ale nie dlatego że mnie zwolnili tylko sama odeszłam do innej pracy nie miałam problemu z pracą ani z managerem po prostu trzeba pracować, właściciel ubolewał że odchodzę i zachował się fer nawet zarekomendował mnie nowemu pracodawcy dostałam stanowisko kierownicze i po szczerej rozmowie rozstaliśmy się super.
Dlatego nie wiem skąd takie komentarze, podejrzewam że konkurencja chce narobić niepotrzebnego zamieszania, zresztą po języku opisu widać że ktoś kto pisze pod nickiem "xxxxxxx" nie nadaje się do pracy w banku. Nie będę się zniżała do poziomu przedmówców powiem tylko że są pracownicy którzy pracują latami i są bardzo zadowoleni wiadomo, że są niesnaski na poziomie manager pracownik, pracodawca tego się nigdy nie uniknie, a stwierdzenia że "ludzi się zwalnia" tak jak wszędzie, ale dlaczego jak jest tak źle to sami się nie zwolnią.
Ja osobiście mam miłe wspomnienia i wiedzę którą zdobyłam pozwoliła mi się rozwinąć i zdobyć stanowisko kierownicze.
Zobaczcie sami i przekonajcie się to nic to nie kosztuje, a gwarantuje że będziecie zadowoleni, albo zamiast pracy będziecie obrażać kogoś anonimowo na portalach bo w pracy na tak odpowiedzialne stanowisko porostu się nie nadajecie.
Przecież wystarczy iść na rozmowę kwalifikacją i mnie od razu kupili, widać po atmosferze.

2
Dk 2015-01-03 21:34:39
Szkoda pisać jestem pracownikiem firmy 4 lata i boli mnie opinia Twoja, bo nigdy nie wciskałam nic bez wiedzy klienta i nikt tego nie wymagał bo jest to zabronione i konsekwencje są drastyczne. Mijasz się z prawdą masz żal za to, że nie dałaś radę bo nikt nie mówi, że nie jest to łatwa pracy i nie każdy się nadaje. Ponadto teraz ja pracuje z osobą z dużym doświadczeniem z banku i bardzo chwali sobie pracę, Zastanów się po co piszesz pracuje nas dużo osób w tej firmie i szczerze Ci powiem że o Twoich wpisach się mówi wiem, że w Bieruniu nie dałaś rady - czasami trzeba umieć zejść ze sceny z honorem.
Życzę Ci duże powodzenia i obyś znalazła pracę odpowiednią dla siebie.
fw 2015-01-06 17:00:04
Polecam jest ok… :-)
1
dk 2015-01-13 14:18:13
jest ok
dk 2015-01-13 14:18:14
jest ok
1
pra 2015-01-14 19:00:42
Również polecam super atmosfera i wsysko ok
bak 2015-01-22 23:16:22
ciagle same nowe twarze, ktore ciagle nic nie wiedzą...to mówi samo za siebie...niezdradze do jakiej placowki chodze ale panie bardzo niezadowolone z pracy ...ktora modrzejsza to zaraz sie sama zwalnia
koraLLL 2015-01-23 23:13:33
nie wspominam pracy tam dobrze
Tin333 2015-01-30 12:17:32
Atmosfera w firmie znacząco się popsuła od jakiegoś czasu.Plany wysokie, niemożliwe do wykonania, wygórowane tak żeby nie było premii i żeby można było straszyć pracownika zwolnieniem. Oszczędzą się w tej firmie na wszystkim, premie niesprawiedliwie dzielone, a jak już jest to ucinają za błahe błędy! Duży nacisk na sprzedaż. Kiedyś było inaczej, obecnie nie polecam.
got 2015-09-17 21:02:17
Gorąco polecam zawód masażysty. jestem już po i znalazłem tu pracę jest rewelacyjnie serdecznie polecam i zapraszam do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
dmini 2015-09-20 20:02:59
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl" rel="nofollow">www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
stomatolog - 2015-09-17 21:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl" rel="nofollow">www.szkoly.gowork.pl
ja 2015-10-22 12:06:44
Pracodawca jest w porządku, jak się wykonuje swoją pracę to można liczyć na dogadanie się w wielu kwestiach - na przykład urlopu itp. Ja staram się być zawsze w porządku wobec szefostwa i na razie się to opłaca :)
jestem tu i to 2015-10-23 18:19:25
Witam
Chciałbym się podzielić opinią i będę szczera w swojej ocenie, otóż serdecznie polecam mam porównanie w innych firmach i w firmie snodam jest rewelacja, nie mam problemu z wolnym dniem, urlopem czy w kwestii wcześniejszego wyjścia z pracy tez nie ma problemu.
Opinie negatywne w tym wątku mnie przerażają jak przyszłam na rozmowę rekrutacyjną to od razu czułam dobrą atmosferę miałam chwilę czasu pogadać z pracownikiem tej firmy i wiedziałam już, że chcę tu pracować i mam to szczęście że pracuje w tej firmie.
Szczerze polecam i jedna zasada PRZYJDŻ I ZOBACZ A ZDANIE SAMEMU WYROBISZ, ja już wiem i szczerze polecam pracę w tej firmie.
my 2015-10-30 20:06:59
Super atmosfera i zgadzam się z poprzednim komentarzem nie ma problemu z urlopem lub wolnym czy z jakimikolwiek prośbami wszystko można załatwić.
Dlatego wystawiam zasłużonego ogromnego POZYTYWA !!!! :-)

panda12 2016-04-19 21:30:26
nie było rekrutacji bo teraz jak wszędzie można kogoś polecić, swoją znajomą, znajomego takie osoby się bardziej starają. Tak jak wszędzie jeśli masz wyniki to pracujesz jeśli nie to Ci dziękują.
foczka 2016-04-19 21:34:57
nie było rekrutacji bo teraz jak wszędzie można kogoś polecić np swoją znajomą, znajomego takie osoby się bardziej starają. Tak jak wszędzie jeśli masz wyniki to pracujesz jeśli nie to Ci dziękują.
artur 2016-05-05 11:17:31
@foczka czyli normalną drogą nie da się za bardzo dostać do pracy w SNODAM F.U. Damian Snopek? Akurat szukam zatrudnienia i widzę, że jeśli chodzi o tę firmę - ofert brak. Mam nadzieję, że to nie jest ogólna tendencja.
dziewczyna 2016-11-07 20:29:36
Witam

Pracuje kilka miesięcy i mając doświadczenie w poprzedniej pracy mogę powiedzieć jedno - szczerze polecam, mało gdzie się spotyka takie podejście do ludzi, nie mówiąc o tym, że nawet w sytuacjach prywatnych, można liczyć na pomoc ze strony firmy.
Osobiście z całego serca polecam pracę w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o SNODAM F.U. Damian Snopek - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SNODAM F.U. Damian Snopek