brak logo

Restauracja Bocianie Gniazdo

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Restauracja Bocianie Gniazdo

Kasiek 2009-09-28 15:57
Świetne jedzenie. Obsługa OK. Atmosfera fajna. Świene imprezy tematyczne (wieś-party, lata 80 itp.)
Były(na szczęście)pracownik:) 2009-11-24 18:00
Tylko jedno mam do powiedzenia-MASAKRA!!!!!!!
A 2009-11-30 19:44
Skoro jestes juz"BYLY" to jedyny komentarz do Twojej odpowiedzi gdybys byl dobry to nie bylbys "BYLY"
K"e"Rowca 2009-12-01 16:00
Były(na szczęście)pracownik:) - 2009-11-24 18:00:34

Tylko jedno mam do powiedzenia-MASAKRA!!!!!!!

zależy jak wypełniałeś swoje obowiazki, jak SALON ESOTIQ to miałeś masakre:) Pozdro!
Nastepny (naszczescie byly ) Pracownik 2010-01-31 19:33
Do Bani Obluga... Atmosfera Sztuczna ..... Do Bani nie Polecam
I Kolejny Byly Pracownik (dzięki bogu juz tam nie 2010-01-31 19:37
Lokal ogólnie to "Syf" SALON ESOTIQ pracowników i marna kasa nikomu nie polecam tego lokalu..chyba że ktoś chce się przekonać jak tam naprawdę jest. (powinni to zamknąć)
Byly (Na szczescie ) Pracownik 2010-01-31 19:40
Zgadzam Sie Z Tym :)
anonim 2010-02-01 21:45
Jest ''Byly'' Poniewaz JEst Za Dobra na Ta ''Restauracje''
Donald 2010-03-17 21:23
Świetne jedzenie, świetni ludzie. Opinie byłych pracowników - delikatnie zaskakujące. Chyba że pracowali za dawnego szefa. Polecam serdecznie. Szkoda, że z zewnątrz nie prezentuje się tak dobrze jak w środku. Jedzenie bomba i atmosferka.
anonim 2011-05-03 21:57
Do byłego pracownika: mozna się z Toba jakoś skontaktować ? potrzebowałbym paru informacji
Krzysztoff 2015-02-22 06:15
Restauracja Bocianie Gniazdo organizuje u siebie imprezy takie jak chrzciny, komunie urodziny i inne imprezy okolicznościowe. Więc chyba są to takie mniejsze imprezy. Wiecie może jaka jest cena od talerzyka i jaka jest maksymalna liczba gości którą ta restauracja może pomieścić podczas takiej imprezy ?
xdf 2016-05-14 23:11
myśle że jest to kwestia do ustalenia z pracodawcą @ostto
Aneta 2017-04-26 11:38
Pracujesz w Restauracji Bocianie Gniazdo? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w firmie? Na co mogą liczyć osoby zainteresowane podjęciem tutaj pracy?
Zostaw swoją opinię o Restauracja Bocianie Gniazdo - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja Bocianie Gniazdo