brak logo

SKOK

Lublin

Opinie o SKOK

robert 2013-10-20 18:31:20
to [usunięte przez administratora] i swietni ludzie
3
dupcia 2013-11-26 07:33:25
Najlepszy to jest oddział siedlecki i jego Kierowniczka. Ciągle w oddziale czuć alkoholem, pracowników w godzinach pracy można spotkać w ciuchlandach. Człowiek jak wchodzi do oddziału to widzi puste biurka, bo dwoje pracowników na zapleczu sie mizia a trojka nastepnych na zakupach .
9
4444444444444444 2013-12-12 16:55:04
czyli jak było tam , tak jest nadal, firma porażka:(
1
dsc 2014-03-02 19:28:48
c o was tak wyciszyło, teraz chyba macie super
bid 2014-03-03 22:34:14
cha!cha!! Chi!!Kiedy podacie jakie zapadły wyroki w Wałczu i nie tylko!!!
1
Jan 2014-03-11 21:23:10
Praca za te głodowe pensje ha ha ha Jaka płaca taka praca panie (usunięte przez administratora).Niech się Pan cieszy że do pracy przychodzę.Wyniki sprzedaży to je mam w ?upie.Po prostu nie ma motywacji do pracy.(usunięte przez administratora).Ludzi trzeba zachęcić a nie łajać.
4
dsc 2014-03-14 09:23:32
jakie wyroki
1
pracownik 2014-03-17 07:41:56
pracowałam w SKOKU Chmielewskiego..ogólnie praca jako praca całkiem ciekawa, ludzie na oddziale sympatyczni (z małymi wyjątkami) ale niestety wynagrodzenie jakie otrzymałam zdecydowanie niższe niż to zaproponowane na wstępnej rozmowie rekrutacyjnej. (usunięte przez administratora)
kris 2014-03-17 19:31:11
Z tą pracą kierownika to prawda, Pierwszy raz sie spotykam z sytuacja gdzie nie moge liczyć na pomoc kierowniczki... gdyż ona nic nie wie... Ale telefony do Centrali i do koleżanek z innych oddziałów to podstawa. To że piszemy za nią raporty to norma.
3
ja 2014-03-21 16:23:51
ja na szczęście już tam nie pracuję :)a odnośnie kierowników- nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach. Kierownik w Łodzi-jedno wielkie nieporozumienie! jego praca to zajmowanie się sprawami związanymi z własną firmą, szukanie kozłów ofiarnych, skarżenie na podwładnych-tym czasem co sam robi na oddziale? NIC! zamyka się w swoim "gabinecie" i opuszcza żaluzje żeby najlepiej nikogo i nic nie widzieć, przychodzi do pracy spóźniony, wychodzi kiedy chce.. na dzień dobry tylko pyta: "i jak"sprzedało się coś?" dyryguje, wydaje polecenia to wszystko co w tych czasach robi kierownik. A szkoda bo dobry kierownik-to połowa sukcesu.
7
hjjjhm 2014-04-01 18:16:43
osoby, które pracuja w chmielewskim pracuja tam tylko i wyłacznie ze wzgledu na to iz nie maja lepszej perspektywy, jak tylko cos lepszego sie pojawia to kazdy o zdrowych zmyslach odchodzi z tej firmy, bo ta praca to porazka i upodlanie człowieka, a pensja brak słow, najnizsza krajowa i ciagle gnojenie z góry, widać ze w firmie zle sie dzieje, bo zamiast sie rozwijac i isc do przodu to zamykaja kolejne oddzialy, prezes skapi na wszystkim jak moze, prezesowa jest ok, ale tez jest glucha na skargi z oddziałow, a praca hmm zmuszanie do roznoszenia ulotek w godzinach prywatnych oraz do sciagania sila wszystkich znajomych, zeby tylko było więcej członków zamiast wydać na porzadna reklame
5
jazawiedziona 2014-04-02 10:11:45
święte słowa - zapomniałaś/eś jeszcze dodać, że praca za najniższą krajową - NIE POLECAM a co więcej odradzam - myślą, że tanią siłę roboczą zatrudnili - w takiej atmosferze nie można pracować na dłuższą metę - (usunięte przez administratora)
5
bolesna rzeczywistość 2014-04-02 20:15:41
poszukaj pracy sobie zamiast wylewać smutne żale do świata i ludzi na forach.
Weź się w garść, podejdź do matury i zmień coś w życiu. Znajdź pracę na początek. Nie wypisuj przykrych wysnutych ocen względem pracowników. Zrób coś pożytecznego.
Później krytykuj innych (byłych) pracodawców.

p.s. polecać lub nie polecać możesz co najwyżej pasztetową na promocji.
jazawiedziona 2014-04-03 08:36:11
Masz w zupełności rację- tak właśnie zrobię ;) na dobry początek kupiłam wazelinę - widzę, że za tym na pewno daleko zajdę hehehe
A swoją drogą jakby zatrudniali ludzi wykształconych, a nie bez matury jak wspomniałeś prawdopodobnie byłoby pusto na tym forum.
Mój błąd - zapamiętam na przyszłość - najpierw matura później praca w usługach bankowych ;)

(usunięte przez administratora)
2
pracownicy 2014-05-07 22:00:37
Panie PREZESIE czy Pan nie widzi co dzieję się w Lodzi na Kościuszki? kierownicy niszczą TEN (i nie tlko) oddział!!!
10
sisi 2014-07-14 18:07:18
praca moze i fajna, zalezy kogo ma sie w oddziale, niestety tam gdzie ja pracuje, praca nie jest przyjemnoscia, czlowiek jest zdolowany i traktowany jak zero. wszystko jest przesuniete na oddzial i windykacja i nowi członkowie, reklama itp. a "góra" tylko przesyła info ile jest jeszcze do sciagniecia zaległosci. Oferta pożyczkowa jest moze i atrakcyjna ale reszta to totalna porażka. moze na innych punktach jest inaczej... tego niestety nie wiem.
6
Cin 2014-07-17 06:56:58
Jeśli interesuje cię praca w ktorej jako sprzedawca bedziesz mógł również posprzątać (umyć sedes, podłogę, witrynę, pozamiatać), pomajsterkować (nareperować drukarke, listwę, lampę, gniazdko), i zabawić się w zaopatrzeniowca kupując papier toaletowy i ścierki, masz ambicje kreatywnego marketingowca potrafiacego przyozdobić punkt czymś z niczego,a dodatkowo lubisz jeszcze skoczyć na poczte z korespondencją, porozdawać ulotki i robic z siebie palanta w innych akcjach, to nie zwlekaj, i aplikuj już dziś, zrealizujesz się jak nic.
9
dobry biznes 2014-08-09 12:25:54
dobre,firma z Holandii zarejestrowana poza UE 20zł za tydzień :-)
wypowiedzenie bardzo długie.
Aż tak naiwnych ludzi chyba nie znajdujecie?

p.s. pomysł na biznes idealny
2
była 2014-09-07 18:39:43
KNF nie zatwierdziła prezesa SKOK im. Chmielewskiego na prezesa. Słuszna decyzja.Radość moja ogromna. Bóg wysłuchał moich prośb. Super wiadomość. Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. Niech jeszcze przeprowadzą prawdziwą kontrolę, taką bez sympatii.
1
mobilny 2014-09-13 10:53:44
była...a czytałaś, że "AŻ" 13 prezesów nie otrzymało akceptacji KNF? To chyba nie jest w porządku.... :(
szszszszszsz 2014-09-19 11:17:39
Ludzie ale marudzicie!!! Praca nie jest zła.
Chyba nie wiecie jak jest w innych zakładach.
Może zarobki nie są super ale chociaż są na czas
2
Klient 2014-09-25 08:54:18
Z Oddziału w Olsztynie to powinni wywalić na kopach , jedną pyskatą "panią w czarnej peruce " ogólnie nie polecam!
7
klientka 2014-09-28 08:23:27
Szkoda.Kiedyś to był naprawdę fajny oddział, z miłą obsługą, ze starszą panią, która była naprawdę serdeczna do nas , do klientów. Dwie panie blondyneczki robiły wszystko,żeby dobrze obsłużyć petentów. Potem było coraz gorzej. Starszą panią zastąpiły dwie nowe - dwa roboty, nie przyjemne, burkliwe. Zrezygnowałam z bycia klientką w tym oddziale. Moi znajomi też. Szkoda!!!Zmarnowano oddział.
4
wtf 2014-09-29 09:31:02
była tajemnicza klientko, która zrezygnowała = była pracownico..
proszę, odrobinę godności. NIe pisz wpisów takimi "grubymi nićmi"..
1
hmmmmmm 2014-10-08 21:13:48
Widzę,że starsza Pani to lekarstwo na całe zło świata....."była pracownico" pod nickiem typu: klient,klientka,była itp-nie wierzę, że na tym forum klienci pisaliby takie bzdury dotyczące obsady jakiegokolwiek oddziału. A tu tylko monolog i monolog....nudne. Czas z godnością zakończyć pewien etap życia i się nie ośmieszać.
2
była 2014-10-11 14:38:25
Alleluja
1
była 2014-10-11 14:38:55
Alleluja
fgghhj 2014-10-21 20:08:12
A nie wiecie o co chodzi z umowami o pracę niby starymi
klientka 2014-11-12 20:11:35
Ja jestem klientką tego banku konkretnie w łodzi na ul Gorkiego i polecałam go wszystkim znajomym bo panie były bardzo kompetentne rzeczowe i klient miał wszystko dokładnie wytłumaczone był to naprawde przyjazny personel W chwili obecnej zostoło po nim tylko wspomnienie Obecnie strach tam wejść bo osoby które tam są to jakaś porażka proste pytania są dla nich czarną magiąŻENADA
1
było lepiej 2014-11-16 21:54:49
no tak, za twoich czasów było tam lepiej..
gabrys 2014-12-11 19:47:45
Atmosfera specyficzna, umowy zobowizaujace gdybys chcial sie zwolnic sam.. kazdy wibiera co lepsze.... ale czy wybór da zadowolenie to czas pokaże.
ok 2014-12-11 21:35:19
wybór słuszny. to solidna i uczciwa firma. Co znaczy umowa zobowiązująca gdybyś chciał się zwolnić?
1
Pracownik 2014-12-13 17:52:51
jestem pracownikiem Skoku Ch. od pol roku, i narzekac niemogę, wypłata na czas( i wcalenie jest to najniższa krajowa ), ja tam polecam :)
1
ja 2015-01-12 17:33:41
To w wolnych chwilach warto poczytać słownik ortograficzny.
1
aaaaaaaaaaa 2015-04-01 19:33:43
jakaś cisza ostatnio, a w firmie coraz gorzej.socjalne zabrali, pensje marne, ciekawe czy pan prezes chciałby żyć za 1300 miesięcznie.......ale chyba można ....podejście do pracownika trochę mobbingowe....szkoda pisać....a czy pan prezes to nadal jest prezesem bo ponoć już nie.
4
bbbbbb 2015-04-01 21:46:01
no właśnie wielka niewiadoma, co to się dzieje?
5
ufo 2015-06-04 11:03:58
A czy to prawda,że zamykają oddziały w Olsztynie i Ostródzie? Właściciele już dostali wypowiedzenia trzy miesięczne!!!!!!!!!!!!!!
1
aaaaaa 2015-08-02 08:59:21
A jak ogólnie się wam pracuje, czy spełniacie normy i jak atmosfera w pracy. . . Bo jakos tak ostatnio nieciekawie wg mnie.
1
Ja 2015-08-05 20:05:58
Szczecina też już nie ma
ccccccccccccc 2015-08-17 21:45:20
żenada!!!!! brak słów!!!
MALGOSIA 2015-09-12 03:45:39
JA NIE JESTEM PRACOWNIKIEM SKOK,ale wydaje mi się że Panie tuta piszące tak jadowite teksty,to chyba same sobie wystawiają opinie.Chciałabym powiedzieć ,a raczej napisać iż SKOK w Poznaniu przy ul. Głogowskiej ,może dzięki Paniom tam pracującym ,poszczycić się ,jak najbardziej profesjonalną obsługą klienta.Co prawda kredytu nie uzyskałam,ale to nie ma nic do rzeczy.Zostałam poinformowana o wszystkich możliwościach,Panie mnie poinformowały co moze być powodem itp. Wyszłam z oddziału pełna nazieji ze może za jakiś czas otrzymam kredyt konsolidacyjny.MAM TAKĄ NADZIEJĘ.POZDRAWIAM MIŁE PANIE Z GŁOGOWSKIEJ W POZNANIU. KLIENTKA Z GNIEZNA
aaaaaa 2015-12-15 22:52:43
szkoda, że nawet na Święta nic w tej firmie się nie dostaje, żenada...
3
bbbbb 2015-12-22 20:43:16
Niestety są ważniejsze sprawy dla pana prezesa....a co tam kasa dla pracowników i to na święta ...socjalne zabrać....żenada w takiej firmie
!!!
1
ja 2016-01-08 19:53:38
Jeżeli chodzi wam o SKOK Kujawiak to właśnie przestał istnieć
dasz radę DYĆ 2016-05-06 22:56:53
ludzie potrzebni są tutaj w sposób oscylacyjny a mianowicie zastanawiam się kto w taki sposób układa pytania? Zastanów się autorze bardziej nad gramatyką i stylem wypowiedzi niż na złożeniem życiorysu.
Co robią? obsługują kombajn? Żaglówkę? kładą tapety? Proszę..

porada:
napisz życiorys
(koniecznie daj komuś go najpierw przeczytać..)
złóż aplikację ale najpierw w ramach
zastanawiania się poszukaj informacji o firmie czym się zajmuje.
3mam kciuki. Czuje, że mimo braku swobody wypowiedzi i kreowania
komunikatów czy pytań jest w Tobie potencjał.

Dasz radę !!
1234 2016-08-09 17:47:41
Nie polecam! Po kilku latach pracy nadal zarabia się marne grosze. Warunki pracy też są złe. W oddziałach brakuje podstawowych narzędzi pracy, pracownicy sami sprzątają, a tam, gdzie nie nie ma na to czasu jest po prostu brudno. Klienci siedzą na połamanych krzesłach i doskonale widzą, ze Skok nie ma na nic pieniędzy. Pracownicy traktowani są jak tania siła robocza. Jak nie masz znajomości jesteś w tej firmie nikim.
Jednym słowem - nigdy więcej!
10
anntyk 2016-08-09 18:33:52
Jakim cudem macie klientów przecież Skoki padają jeden po drugim... jakiej kasy może się spodziewać doradca?
1234 2016-08-13 12:37:36
Najniższą krajową.
4
anonim 2016-08-14 18:40:16
Opinie nt. SKOK-u im. Z. Chmielewskiego są również w tym serwisie na

http://www.gowork.pl/opinie_firma,813033,0
pomorzanka 2016-08-14 18:42:12
@karma oczywiście ale oprócz typowego opiekuna kasowego jest też do wzięcia stanowisko Referent ds. Archiwizacji
Zostaw swoją opinię o SKOK - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK