brak logo

I.F.I. Łomozik Łukasz

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o I.F.I. Łomozik Łukasz

abcde 2013-05-24 08:12:52
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.
16
filu 2015-06-01 09:37:45
To pseudo firma-nie polecam!!!!
3
koter 2015-06-22 10:08:49
O widze, że biedne szefostwo rozpoczelo walkę z "krzywdzącymi" opiniami zwyczajnie je usuwając, a nie odważnie wyciągając wniski na przyszłość- prawdziwa klasa!!! W takim razie należy przytoczyć usunięte wątki, których ta firma się wstydzi by ostrzec przyszłych klientów. Ostatnie wpisy mówiły o tym, że ta firma więcej szkodzi niż pomaga, że w sprawach komorniczych tylko kasuje spore pieniądze, a nawet nie potrafi udać się do spółdzieli, pracownicy nie o udzielają informacji o sprawie klientowi. To tylko część opinii usyniętych przez tą firmę ale to już powinno dać do myślenia, że prawda w czy kole!!!!
4
gość 69 2015-06-26 12:31:22
Drodzy potencjalni klienci tej firmy ... zastanówcie się nad wyborem firmy która ma Was " obsługiwać " ponieważ jak dobrze zauważyliście, pseudo Firma " ifi " sama usuwa opinię, ponieważ większość ( ponad 95 % ) opinii została usunięta bo nie były pozytywne ... SORRY ale Taka Jest PRAWDA ( taki mamy klimat )
ŻAŁOSNA FIRMA ! ! ! Nie dajcie się im omotać bo tylko to potrafią !
4
olo 2015-07-16 09:25:15
Byłem klientem tej firmy i nikomu nie polecam. Ba! Lepiej omijać tą firmę szerokim łukiem. Kasują kupę kasy praktycznie za nic, później samemu wszystko trzeba załatwiać. Na początku wszystko ładnie pieknie czego to nie załatią, a później nawet nie odbierają telefonów.
2
jiko 2015-08-05 07:31:04
Z pozycji klienta radzę omijać tą firmę!!! "Specjalizują się" w trudnych transakcjach a tak naprawdę to ceny wzięte z sufitu i więcej szkody niż pomocy. Dodatkowo dochodzą nerwy.
1
lolo 2015-08-27 19:33:25
Będąc pracownikiem tej firmy nikomu nie polecam. Jest tam stałe towarzystwo, któremu wydaje się, że są kierownikami, a w których szef jest ślepo zapatrzony. Szkoleń żadnych, wymagania niewiadomo jakie. Teraz wiem, ze sami "najlepsi" pracownicy zostali i dzięki temu firma musi uciekać z Jastrzębia- i bardzo dobrze- naturalna selekcja zadzialala :)
1
lolo 2015-09-24 18:40:06
W tej firmie to jest wręcz niemożliwe
internet 2015-10-05 11:07:54
Nie polecam tej firmy.Nie interesują się klientem,a nawet znajdują takiego lokatora,który nie zamierza płacić.Nigdy więcej.Patrzą tylko na pieniądze,żeby mieć je jak najszybciej.
Mia 2015-10-06 16:13:37
Byłam klientką tej firmy- dwa razy. Raz sprzedawali mieszkanie po mojej mamie a raz moje mieszkanie. W obu przypadkach pomimo trudnego okresu na rynku nieruchomości transakcje dość szybko zostały przeprowadzone. Byłam pod wrażeniem osoby, która przyjechała ze mną i z klientem do sprzedawanego mieszkania. Zaprezentowany został pełen profesjonalizm, szybko i tanio umówiony notariusz w Pszczynie. Opłaty normalne a nawet moge powiedzieć że niższe niż w innych biurach, bo porównywałam. Z całego serca polecam tą firmę! Jest jak najbardziej profesjonalna i uczciwa. Obecnie zleciłam im sprzedaż mojego kiosku handlowego. A więc będzie to już trzeci raz jak korzystam z usług tej firmy.
A przeglądając opinie powyżej, mogę tylko powiedzieć: Panie i Panowie wasza złosliwość aż się wylewa, sami sobie wystawiacie opinię- wstyd!
ori 2015-10-06 19:03:20
Ja raczej miałam nieprzyjemność korzystania z usług tej firmy i radzę trzymać się z daleka!!! Również słyszałam dużo opinii na temat tej firmy i potwierdzam- krętacze!!! Zresztą coś musiało spowodować, że uciekli z Jastrzębia..
1
gol 2015-10-25 21:15:29
Ja pracowałam w tej firmie i nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!
Pranie mózgu na śmiesznych spotkaniach, kto liże d.... pseudoszefowi ma zapewnioną przyszłość i nieważne ja bardzo pracownik by się nie starał to i tak w końcu mu podziękują. Firma godna pożałowania!!!
1
janna 2015-10-26 19:50:27
Ja również pracowałam w tej firmie. Śmiech na sali!!! Żenada. NIE polecam. !!!
do anna 2015-12-13 12:51:23
Poczytaj sobie wcześniejsze opinie innych pracowników. W tej firmie króluje kolesiostwo i obłuda. Jak zostaniesz przyjęta jako agent to możesz być więcej niż pewna, że pomimo tego jak bardzo byś się nie starała to i tak ci udowodnią, że do niczego się nie nadajesz i stracisz 3 miesiące- a czego przy tym o sobie się dowiesz... Nie warto zaczynać pracy w tej firmie.
1
do bol 2015-12-20 12:25:56
To jest baaaardzo hermetyczne środowisko- nikogo nie wpuszczają by zaznał ich "łask" dlatego przez cały okres próbny nie pomagają i starają się udowodnić, że nie nadajesz się na agenta. Rezultat będzie taki, że nazbierasz ofert, którymi oni się podzielą a tobie podziękują. Nawet jeśli się trafi kandydat z doświadczeniem to i tak będzie to wyglądało tak samo!!! Co do szkoleń to robią je na miejscu bo powiedzą, ze szkoda czasu na wysyłanie a naprawde szkoda kasy bo i tak cie nie będzie :)
klient 2015-12-23 12:30:38
nie polecam-pranie mozgu robie czlowiekowi
1
srolo 2015-12-30 10:56:30
Wyrażasz się tak jakbyś wiedział jak tam faktycznie jest, a na końcu zadajesz pytanie- prowadzisz konwersację sam ze sobą?!?!? Otóż oczywiście masz racje, że wymagają odrobinę minimalnej wiedzy- to fakt. Co do wynagrodzenie to też prawda, że są adekwatne ale nie są wypłacane w czasie i nierzadko "obcinane". A benefity- hihihihihahahahhaheheheh :)
hahaha 2016-04-26 17:36:15
I tu się mylisz, rotacja w tej firmie była i to całkiem spora- zniknęło z tej firmy sporo długoletnich pracowników, a zostały same miernoty więc okazuje się, że nie potrafią uszanować pracownkia.
1
Ella 2016-04-26 21:06:49
No tak, trzeba było uwolnić firmę od balastu, który ciągnął w dół i zrobił sie wielki krzyk. Tak sie dzieje gdy ktoś ma wysokie mniemanie o sobie i nie widzi co robi źle. Nikt nie zwalnia dobrego pracownika tylko takiego który wpadł w rutynę i wydaje mu sie ze jest niezastąpiony i nie chce zrobić żadnych zmian. Pozdrawiam marudzące towarzystwo, bez odbioru
1
Klops 2016-04-29 11:46:33
Nie polecam pracy w tej firmie. Te pozytywne komentarze piszą sobie sami pracodawcy i pracownicy pod ich dyktando.
Prawda jest taka, że tam została większość marnych "specjalistów" zadufanych w sobie ale to dobrze- sami się wyeliminują.
Nie polecam również klientom korzystania z ich usług chyba, że chcą mieć problemy- lepiej skorzystać z pomocy prawdziwych specjalistów, których na rynku jest sporo
2
Ella 2016-04-29 13:24:59
Ci marni i zadufani w sobie to własnie musieli odejść i to jest cały ból. A wysokie mniemanie o sobie i wygórowane ambicje nie pozwalają na to żeby się pogodzić z taką sytuacją. Dlatego najlepiej założyć własną firmę i pokazać co się potrafi, bo mówić można duuuuużo i rzucać pustymi słowami. Zyczę powodzenia i pozdrawiam, acha i jeszcze jedno - nie jestem i nie byłam pracownkiem tej firmy, ale znam tą firmę bo korzystałam z jej usług kilka razy. Miałam kontakt z wieloma pracownikami w róznym okresie czasu, wiec wiem jak mnie obsługiwali i jak załatwiali sprawy. Niektórych pracowników nie polecam, nadawali się do zwolnienia, niestety. Jest to moja prywatna opinia i nie chce żeby komentowana szczególnie przez osoby, które zostały zwolnione a teraz wylewają tutaj swoją gorycz i złość, wiec bez odbioru, dziekuje
Klops 2016-05-05 16:01:46
hihihihahahahahah.............pozdrowienia pseudo-szefunciu :D
A Wy drodzy potencjalni klienci i pracownicy omijajcie tę pseudo firemkę szerokim łukiem
nie polecam 2016-05-10 23:51:01
Nie polecam pracy w tej firmie.
Wszystkie pozytywne komentarze to stek bzdur...
hahahahahhahaha 2016-05-12 10:19:51
Praca w tej firmie to cyrk na kółkach. Kłamstwa, obłuda i nic więcej. Pracownicy siedzą cicho jak mysza pod miotła.. tam nikt nie ma własnego zdania tylko zdanie szefcia...hahahahahahhahahahaah......ŻENADA
1
hihihihi 2016-05-12 11:24:53
Ten tekst świadczy tylko o Tobie hahahahaha i to jest właśnie ŻENADA!!!
szkoda słów na takie kłamstwa
ZABCIA 2016-05-19 17:06:10
Czytam powyższe opinie i zastanawiam się skąd w ludziach tyle złości i nienawiści. Jeśli komuś nie odpowiadają warunki pracy to zawsze może ją zmienić albo najzwyczajniej w świecie porozmawiać o tym z przełożonym. Skoro firma istnieje tyle lat na rynku i ciągle śie rozwija-to jest tak naprawdę wyznacznikiem jakości pracy i usług-a nie animowe hejty w których można napisać wszystko-niekoniecznie zgodnie z prawdą...Podobnie z obsługa Klienta- nie wszystkich da się zadowolić-przerabiam to niemalże każdego dnia...No ale cóż w takim społeczeństwie żyjemy..Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony albo pełen jadu i goryczy. Ja osobiście korzystałam z usług tej firmy i jak najbardziej ją polecam:-).
oj Zabcia 2016-05-19 23:31:55
Oj niestety z tym przełożonym nie można nic załatwić ponieważ to nie on rządzi w tej firmie.
Sama pani wspomniała że korzystała z usług tej firmy a to forum dotyczy opinii o pracodawcy a nie reklamy usług.
Pracowałam w tej firmie i wiele niestety złego mogę powiedzieć. To tylko kwestia czasu jak IFI zniknie z rynku- opuszczenie Jastrzębia pewnie z uwagi na wysoki czynsz o czymś świadczy...
Dlatego krótko i na temat- nie polecam pracodawcy.
Co do usług świadczonych przez firmę to konia z rzędem za wskazanie dobrego specjalisty- ostrzegam klientów.
1
ZABCIA 2016-05-20 09:18:28
Pozwoliłam sobie wyrazić opinie o pracodawcy ponieważ korzystając z usług firmy miałam okazje przyjrzeć się jakości i warunkom pracy i nie zauważyłam tak jakiś patologiI....biuro było czyste, dobrze zorganizowane i zadbane, pracownicy mieli do dyspozycji samochody i telefony, byli zadowoleni nikt ich publicznie nie beształ ani nie stał z plecami obserwując jak obsługują -a takie zachowania mają miejsce w wielu zakładach pracy...coś o tym wiem:-). Poza tym tak naprawdę do każdego pracodawcy można mieć jakieś zastrzeżenia-jedni nam bardziej odpowiadają osobowościowo inni mniej-a wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-).Dla mnie ważne jest czy mam pensje na czas, odprowadzane składki,czy dostane urlop w zaplanowanym terminie, czy nie muszę siedzieć po godzinach i czy pracodawca mnie szanuje....A co do opuszczenia Jastrzębia to moje prywatne zdanie jest takie że wcale się nie dziwie....Jastrzębie to miasto bez perspektyw i oprócz górnictwa które jest w takiej a nie innej kondycji niczego tam nie ma.Sama się zastanawiam co będzie z moja praca gdyby tak kopalnie miały jeszcze większe problemy...wiec mając firmę też bym uciekała gdzie indziej....ale to moje prywatne odczucie:-)pozdrawiam
oj Zabcia 2016-05-20 10:34:56
I tu uderzamy w sedno pani wypowiedzi- pani tylko nie zauważyła patologii bo tam pani nie pracowała. Bardzo łato jest coś ocenić jak wchodzi się na przysłowiowe pięć minutek w dane środowisko. Żeby cokolwiek faktycznie móc powiedzieć to trzeba się tam znaleźć.
Oczywiście, że nikt przy kliencie nie będzie stał za plecami pracownika i beształ go przy kliencie bo wiadomo, że wtedy pracownik traci wraca przed klientem, a firma traci bo zatrudnia takiego pracownika, którego trzeba stale kontrolować dlatego tzw. besztanie publicznie odbywało się na spotkaniach szkoleniowych gdzie niejednokrotnie danego pracownika mieszano błotem.
Co do pensji to o ile podstawa była na czas to premie niejednokrotnie wypłacane były grubo po czasie.
Co do urlopu i godzin pracy to również można dużo powiedzieć- o urlopy albo pracownik bał się poprosić bo zawsze spotykał się z dziwnymi komentarzami, albo jak wrócił to dziwnym trafem zawsze coś dziwnego się działo podczas jego nieobecności. Zdarzały się też sytuacje gdzie czy ja czy moi koledzy z pracy zaniemogli chorobą to szef zachowywał się tak jakby był obrażony, a chory pracownik z wyrzutami sumienia chory siedział w pracy by mu dogodzić...czego i tak nie doceniano.A siedzenie po godzinach nagminne się zdarzało bo przecież nie wypada wyjść przed szefem, który przewaznie siedział dość długo.Jeśli chodzi o opuszczenie biura to jest kwestia pieniędzy- ponownie powtarzam,że wiembo tam pracowałam.
2
Zabcia 2016-05-20 13:37:48
Pracowałam w kilku miejscach i tak naprawdę z wolnym wszędzie jest ciężko a o l4 juz nie wspomnę. ..zwłaszcza jeśli pracowników jest "na styk" no może poza kopalnia-poki co....pani ma swoją wersję pewnie pracodawca ma swoją a żeby zająć stanowisko należało by wysłuchać dwóch stron.....pozdrawiam i życzę powodzenia i dobrego nastawienia ☺☺
1
Kowal 2016-07-21 11:52:43
To jest portal reklamujący pracowników nie usługi chociaż i o tych można by dużo powiedzieć. Jeśli chodzi o pracę w tej firmie to również nie polecam- mobing, kolesiostwo, szemrane relacje....ogónie nie polecam.
1
Kowal 2016-07-22 21:28:33
A ja tam pracowałem i nie są dobre tak samo jak to towarzystwo- nie polecam i ostrzegam.
niezadowolona 2016-08-02 20:44:27
Nie, błędne rozumowanie. Nie ma żadnego ogłoszenia bo tam są sami zakochani w sobie ludzie i nikogo między siebie nie wpuszczają. Wypłata podstawowa terminowa ale płatność prowizji to jakaś kpina
danio 2016-08-04 22:19:27
w sumei to i ja nie widzialem zadnych oglszen w sprawie pracy u nichalbo nie maja nic albo faktycznie tylko znjamosci
były pracownik 2016-11-28 11:05:25
Co więcej.....tam siedzi jedna pracownica mianuje się na tzw "lidera" żart kpina i ironia tak można o niej napisać....tym samym jest to "ulubienica szefa" haha ;D Strzelanie fochów i pomiatanie innymi pracownikami to jej domena, kolejna "mądra" to już niestety "wiekowa kobieta" udaje dobrą koleżankę mianuje się na "pomocną" a jak wsiadasz z nią do samochodu niestety spada na Ciebie lawina obelg kierowanych pod adresem szefa czy też innych pracowników miedzy innymi pani która powyżej wymieniłam. Przeczytałam nt L4 - i zgadzam się z 100% ! jak wróciłam po tygodniu usłyszałam że mieszkania które pozyskałam to "stali klienci jednej z pracownic" dodam że agentka nie odbierała telefonu od tych klientów i wybrali kolejny numer a że trafiło na mnie! to zgodnie z MOIM ZADANIEM w pracy umówiłam się na spotkanie z klientem podpisałam umowę i wprowadziłam na do sprzedaży...idąc dalej ZABRANO MI TYCH KLIENTÓW!!!!! takie zagrywki widzę że nie tylko ze mną poczynili ale z większością ludzi...naprawdę OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED PRACĄ W TEJ FIRMIE, SZKODA WASZEGO CZASU ENERGI JAK RÓWNIEŻ KOMPETENCJI!
2
były pracownik 2016-11-28 11:17:55
hahahah teraz widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji znowu zostało zawężone, ciekawe dla kogo liderem będzie pani jeśli pozbędzie się reszty konkurencji!! JEDYNA KONKRETNA OSOBA I PRAWDZIWA JEST KAROLINA! (AGENCI BO ZADNI Z NICH DORADCY CZY LIDERZY - NIE MIANUJCIE SIĘ TYTUŁAMI NA KTÓRE NIE ZASŁUGUJE ! - JESZCZE JEJ NIE WYWALILI BO ZAJMUJE SIĘ KREDYTAMI I NIE JEST DLA NICH KONKURENCJA WRĘCZ!!!!!!!! TO KAROLINIE LIZA TYŁEK BY SZYBCIEJ ZAJĘŁA SIĘ "ICH" SPRAWA !)
NIE JEST ZATRUTA JADEM KTÓRYM PLUJĄ ZWŁASZCZA NA TYCH PONIEDZIAŁKOWYCH SPOTKANIACH, ŻYCZĘ JEJ BY SIĘ ROZWIJAŁA I OPUŚCIŁA TĄ CHORA FIRMĘ BO TA FIRMA NA NIĄ NIE ZASŁUGUJE!!!!
2
Zostaw swoją opinię o I.F.I. Łomozik Łukasz - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I.F.I. Łomozik Łukasz