logo Easy Connect

Easy Connect

Wrocław

Opinie o Easy Connect

krystian.slawko 2012-02-27 13:22:06
Firma ok, zasady funkcjonowania ok - płacą za wykonaną pracę, która jest prosta i banalna. Szkolenie krótkie i na temat, to co lubię najbardziej. Jak widać poniżej nierobów nie brakuje.... W sumie każdy student nie chce się napracować by zarobić, trochę dziwi, że nie którzy wierzą, że są takie firmy....
prawda w oczy kole 2012-02-28 09:25:13
Pisząc sami sobie pozytywne opinie pogrążacie się jeszcze bardziej, nikt za 3 zł na godzinę nie będzie u was pracował, nawet student bez doświadczenia m( usunięte przez administratora )miałby rację bytu.Chcecie się dorobić cudzym kosztem, niestety nie uda wam się :)
JEst ok 2012-02-29 14:34:34
praca ok, biura ok, płatność regularnie i na czas. Polecam
...sout 2012-04-16 20:40:39
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5297474 \"aktywne pozyskiwanie nowych klientów\"-czytaj.dzwonienie czyli wykonywanie takiej pracy jak konsultant z tym,że przez 3 miesiące za darmo,bo przeciez to praktyka.ktoś powinien to podesłać do teleexpressu jako \"perełkę\"
Pracownik I. 2012-05-07 12:57:33
Ja pracuje już 3 miesiące i wszystko jest ok. Nie wiem, o co tym ludziom chodzi... Totalne bzdury widać, że jedna osoba to pisze, bo ciągle się potarza
Były pracownik 2012-06-06 14:46:51
Witam, pracowałam w tej firmie ok. 4 miesięcy i wszystko było w jak najlepszym porządku. Pieniądze na czas, praca lajtowa, bardzo dobra organizacja pracy...Osobiście polecam
Klaudia_88 2014-01-07 08:22:51
Wszystko w najlepszym porządku, wysokie zarobki, choć duże wymagania.. Typowy marketing B2B, choć bardzo uporządkowany i sensowny... Osobiście dobrze mi się współpracuje. Polecam
z dolu tez 2015-01-31 19:15:54
zawsze mnie smieszylo stweirdzenie z gory dziekuje ;) ale wracajmy do sedna rozmowy. ja poszukuje pracy i slyszalem ze easy conect to dobre miesjce do pracy czy jest ktos kto jest w stanie to wszystko potwierdzić na 2015 rok. bo te pozostale opinie sa troszke juz leciwe i maja ponad pare miesiecy .
ania 2016-05-21 10:35:07
może i słabo bo i reklama słaba @piko ciekawe czy oni w ogóle potrzebują ludzi..
Zostaw swoją opinię o Easy Connect - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Easy Connect