brak logo

Red Bull

Warszawa

Opinie o Red Bull

Kandydat 2013-02-16 18:40:09
Witam, przeczytałem całe wypowiedzi i zachowam swoje myśli dla siebie.
Znalazłem ogłoszenie na Specjalista ds. Rozwoju Sprzedaży region małopolska/podkarpacie. Poprosiłbym o rzeczową odpowiedz:
jakich mniej więcej można oczekiwać zarobków?
rozumiem że to po prostu PH tylko pod udziwnioną nazwą?
Jaki jest regionalny?
regiony pracy mniej więcej jaką wielkość mają?
Czy działa się z każdym detalem nawet sieciowym czy jest wybrana grupa klientów?
Dodam, że swieżynką nie jestem w pracy ph więc zamydlić oczu sobie nie dam, po prostu chciałbym wiedzieć kilka rzeczy wcześniej?! Na pewno odpowiedzi skrajne ani na plus ani na minus nie będę brał pod uwagę, ponieważ ani opinia frustrata:) ani tym bardziej wazeliny mnie nie interesuje. Czekam na przynajmniej jedną konkretną odpowiedź.
6
Bardzozainteresowanyizdeterminowany 2013-02-21 10:03:42
Witam serdecznie. Dostałem się na kolejny etap rekrutacji i dlatego mam kolejne pytanie jak taki etap może wyglądać.. ? Na pierwszym etapie powiedziano mi że są 3 etapy 1 przeszedłem zostałem zaproszony na 2 a 3 to test kompetencji już przez internet dlatego teraz pytanie warte sto punktów czego można się spodziewać na drugim etapie. ?
1
kandydat 2013-03-01 11:20:07
Ludzie pomóżcie, jak wygląda 2gi etap?
idraulico 2013-03-01 19:06:45
2 etap to przygotowanie prezentacji + "scenka". Później już standardowe pytania. Rozmowa trwa 1,5 h.

Trzeci etap to test kompetencji na komputerze.
idraulico 2013-03-03 14:46:46
[usunięte przez moderatora] Scena na temat działań marketingowych w jednym z klubów + scenka z szefem lokalu. Dostajesz treść zadania, czyli np co masz osiągnąć, jakieś masz narzędzia do wykorzystania itp.
pilnie 2013-03-03 15:39:59
a w przypadku spec ds rozwoju rynku ? tez cos podobnego ?
kandydat 2013-03-04 14:55:47
Witam,
Na stanowisko spec. ds. rozwoju rynku
2 etap to powtórka pierwszego. Klasyczna rozmowa.
3 etap to test osobowościowy wypełniany w domu
kamdydat 2013-03-04 17:39:57
a gdzie obecnie trwaja rekrutacje na jakie rejony i na jakich warunkach ?
gracz 2013-03-07 19:38:34
koledzy rb czy w rejonie śląskim jest jakiś kierownik ds. kluczowych klientów lokalnych?
hugo baton 2013-03-12 23:02:17
To jak w takim razie pracuje się w regionie 7000? atmosfera, kiero? jak to faktycznie wygląda?[usunięte przez moderatora]sam jestem ciekaw jak to wszystko wygląda w tej "super" firmie red bull?
kurde baton 2013-03-14 21:30:44
Moi drodzy,czy faktycznie jest tak źle w firmie red bull,a w szczególności w regionie 7000 (śląsko-krakowskim) bo jeśli tak, to najwidoczniej to co tutaj piszą pokrywa się z tym co tam się dzieje....
także ja Wam Panowie i Panie życze powodzenia w szukaniu nowej pracy:)oby jak najszybciej uciec z tego obozu pracy i znaleźć coś NORMALNEGO tam gdzie inni Was docenią i zauważą Wasz potencjał...pozdrawiam red bullowców
2
praca w regionie śląsko-krakowskim 2013-03-16 07:08:52
kurde baton - 2013-03-14 21:30:44

Moi drodzy,czy faktycznie jest tak źle w firmie red bull,a w szczególności w regionie 7000 (śląsko-krakowskim) bo jeśli tak, to najwidoczniej to co tutaj piszą pokrywa się z tym co tam się dzieje....

także ja Wam Panowie i Panie życze powodzenia w szukaniu nowej pracy:)oby jak najszybciej uciec z tego obozu pracy i znaleźć coś NORMALNEGO tam gdzie inni Was docenią i zauważą Wasz potencjał...pozdrawiam red bullowców
Sama firma Red Bull jest super, zarządzający nią ludzie w stolicy super. Natomiast pracy w regionie śląsko-krakowskim NIE POLECAM. A dlaczego ? Po pierwsze: brak ducha zespołu [usunięte przez moderatora]. Po drugie : szef regionu [usunięte przez moderatora]
Sting 2013-03-23 23:37:05
Kurcze ,jak widze te wpisy na temat pracy w Red Bullu to strasznie trąci jakąś frustracją "małych" ludków, którym sie wydaje ,że praca w korporacji jest miła ,łatwa i przyjemna,popracujcie w innych firmach korporacyjnych i potem takie osądy wpiszcie.
E.T. 2013-03-25 08:26:56
Dlaczego Warszawa nie widzi a przede wszystkim pozwala aby[usunięte przez moderatora] uprawiał sobie prywatę ??? Zauważcie jaka jest rotacja w tym regionie... [usunięte przez moderatora]
Jonson 2013-04-24 22:50:44
Ludzie co tam się dzieje że takie dziwne wpisy tutaj się pojawiły????
mstw 2013-05-04 00:31:02
Kojarzycie może jak zakończyła się listopadowa rekrutacja na LKAM-a na Śląsku ?
??? 2013-09-27 15:19:43
Ej ludziki, prawda to ,że dzisiaj była "czystka" w Red Bullu???????
kuba 2013-09-27 16:38:45
Jaka czystka po prostu kolejna restrukturyzacja
sajonara 2013-09-28 08:55:37
no i stało się , szybkie wezwanie na spotkanie i ponad 20 osób na bruk tak sobie znienacka , to jest tzw praca w stabilnej firmie o międzynarodowym zasięgu [usunięte przez moderatora]
kpb 2013-10-02 17:09:53
co kto wie o zmianach?
2013-10-12 17:51:36
jak zwolnienia to rozumiem firma tonie??a jak potraktowali zwalnianych ktoś napisze?
1
DERW 2013-10-28 12:36:15
Witam,
może ktoś się orientuje w temacie zarobków gastronomia?
byłem na pierwszym etapie, czekam na odpowiedź czy przechodzę dalej
ten test kompetencji to jeszcze proces rekrutacji czy formalność?

pozdrawiam
DERW
5
Sciety 2013-10-28 20:07:38
A co cię to interesuje-podpuszczaczu...
M.T 2013-11-12 11:37:04
Dawno mnie nie było,ale widzę,ze nic sie nie zmienia w (usunięte przez administratora) z wyscigowej!
Dwa światy-Biuro desantowcy z roznych miasteczek specjalisci
od lansu i robienia dobrego wrażenia bez pojęcia o robieniu biznesu i ci ze sprzedazy raz red bull raz trygon raz red bull, tudziez regiony-biedni otumanieni wizja wielkiego byka,ktory ma ich w byczej (usunięte przez administratora) bo są dla menagerow leszczami od brudnej roboty i słuchania wywodów i dasow korporacyjnych wjadaczy,którzy przy wódce pokazują jakim są bydlem nieokrzesanym.wzdryga mną,ze byłem tam zatrudniony...
2
ROCKIEM 5 2014-08-08 00:24:05
Heh,w Brzesku pH sprzedaje po 60zl zgrzewke ciekawe skąd oni tyle tego biorą,kupuje ich 6 msc.taki młody a taki Chytry.
1
mstw 2014-08-15 19:43:52
Jesteś z siebie dumny donosicielu? Może boli Cię to, że ktoś zarabia, a Ty nie?
doda skrzydeł? 2014-11-12 14:46:29
ja to bym popracował gdzieś w marketingu redbulla chociaż powiem szczerze, że nie wiem jak to dokładnie wygląa i czy firma ma bardzo rozbudowaną siatkę w polsce? możę tlyko jedna osoba tym zarządza - napiszcie jak to jest bo jestem ciekawy a fajna firma i na pewno znana a szukam dobrej firmy do praktyk i stażu.
1
mstw 2014-11-15 10:26:10
Oczywiście masz rację, że takie zachowania trzeba tępić, bo są patalogiczne i działają na szkodzę firmy. Natomiast takie brudy pierze się wewnątrz organizacji, a nie wylewa je na forum publicznym, na dodatek rzucając nazwiskami.
burn, niech Cię pochłonie! 2014-11-25 18:49:29
Co tam słychać w Red Bull-u? Straszna cisza od dawna...
wwa 2014-12-02 18:02:26
Z tego co mowi sie na miescie posypal sie caly dzial gastro.
Brak kasy na umowy, brak kasy na wszystko, najlepsi ludzie odchodza....

ktos cos wiecej wie?

1
roger 2015-01-26 01:31:17
Co to za imprezy robi red bull na Twojej uczelni? Na mojej raz pozostawiali w kilku miejscach torby papierowe z dwoma redbullami w środku, także raczej promocja taka sobie. Ja poszukuję teraz pracy i zastanawiam się, czy aby warto tutaj aplikować? Macie jakiś fajny system socjalny? Czasem zdarzy sie dostać premię?
1
Do "do Rogera" 2015-03-02 17:42:29
Klasa Stary! Pojechałeś:) a teraz szybko, bo na lekcje się spóźnisz:)
leo 2015-05-06 18:55:16
jak wyglądają zarobki w wings team? i jak atmosfera?
rekru 2015-05-22 19:57:05
Jak wygląda praca specjalisty ds rozwoju sprzedaży? są jakieś plany sprzedażowe? czy pracuje się na jakośći? jakie samochody oferuje firma? uzytkowanie samochodu na poza godzinami pracy? Pensja? Pls o info.
Pozdrawiam
2
światło w tunelu 2015-05-26 15:08:31
Samochody to VW, jakość pracy kiepska ciągle cie sprawdzają i ci nie ufają masz plany zadania jak we wszystkich firmach.Musisz tylko codziennie pamiętać żeby być lizuskiem swojego kierownika bo tylko tak utrzymasz się na stanowisku i będziesz dostawać premie.
pytająca 2015-08-24 17:11:03
Chciałabym się zorientować czy na stanowisku Specjalisty ds. rozwoju sprzedaży można zarobić średnio 5k netto? Pytam orientacyjnie ponieważ od lat siedzę w B2B i nie wiem czy warto zmieniać branżę. Koledzy z B2B twierdzą, że praca w FMCG jest krokiem w tył zawodowo. U nas zarabia się średnio 4-10k netto i są to realne kwoty. Szukam pracy ale nie chciałabym minąć się z rzeczywistością..
pytająca 2015-11-09 21:15:38
Nie dostałam zatrudnienia i wg mnie chodziło o przestrzeloną stawkę. FMCG nie ma wiele do zaoferowania. Natomiast spotkanie rekrutacyjne i panowie bardzo ok. Pozdrawiam ;)
mstw 2016-02-09 13:11:09
Go Work, przechodzicie samych z siebie z pisaniem tych sztucznych opinii. Chociaż trochę postarajcie się i piszcie bardziej naturalnie! :-)

Gosia 2016-04-18 20:08:59
Hej, czy jest ktoś kto bierze bądź brał już udział w drugim etapie rekrutacji na ph w Krakowie?
2
Damian 2016-05-10 13:25:27
byłem na pierwszym etapie w krakowie,a co do drugie etapu to cisza więc chyba już kogoś znaleźli.
Emi 2016-05-10 21:54:42
Po długim oczekiwaniu, dostałam odp ze wybrali kogoś innego. Gdyby ktoś potrzebował info na temat drugiego etapu w Wawie to chętnie pomogę.
po drugim etapie,nie żałuję, ze nie dostałam tej pracy.
Mela 2016-05-18 13:08:27
Proszę o info jak wygląda I i II etap, z góry dzięki
Emi 2016-05-18 18:27:44
I ETAP.
Standardowa rozmowa,
Co wiesz na temat firmy,
Wymień 3 polskich sportowców sponsorowanych przez red bulla,
Słabe, mocne strony,
Idealny szef,
Najlepszy i najgorszy dzień w pracy,
Co Cię motywuje do pracy,
Największy sukces,
Czym dla Ciebie jest sprzedaż,
Scenka, wstawienie lodówki do sklepu,
Obliczenia marży,
Czym różni się marzą od narzutu,
I na koniec 5 zastosowań lodówki dla eskimosa,
II ETAP
Powtórka z pierwszego,tyle ze bez obliczeń.
W razie pytan pisz.
Ciekawy i zainteresowany RB 2016-05-18 22:16:24
Poszukuję osoby, która odpowie mi na kilka pytań odnośnie pracy w RB na stanowisku Specjalista ds. Rozwoju sprzedaży teren Warszawa:
1. Ile płaca podstawy
2. Ile premi można zarobić i czy jest to realne
3. Jakie auto i czy można korzystać prywatnie
4. Ile wizyt dziennie i ile godzin w pracy
5. Czy bardzo dużo jest tabelek itp.
6. Jaka opinia o kierowniku na tym terenie

Z góry dziękuje za odpowiedz
3
RedBullek 2016-09-02 14:41:51
Jak wygląda etap rozmowy z Dyrektorem Handlowy?, czyli nazwę to 3 etap bo wiadomo że 1 i 2 etap to te same mniej więcej pytania.
Wie ktoś coś?
lkj 2016-09-08 23:03:26
niestety nie wiem, tez chciałabym sie dowiedzieć jak wygląda generalnie rozmowa rekrutacyjna, @ RedBullek - wiesz coś może w tym temaciue, skoro jak rozumiem przeszedłeś juz te etapy? prosze o info.
rumcajsik 2016-11-04 19:44:46
Hej
Może ktoś dać konkretną odpowiedź ?
na jakim poziomie kształtują się zarobki w RB ?
Na stanowiski zwykłego ph , lub PH horeca ?
jakie narzędzia ? tzn jakie auto ?
benefity ?
itd ?
będe wdzięczny za odpowiedź , bo póki co widze , same wypociny i narzekania ludzi , którzy chyba nie mieli za dużo do czynienia z handlem w terenie.
mam nadzieję ,że ktoś da szczerze znać
Pozdrawiam.
rumcajs i cypisek
Pablito 2016-11-05 10:19:03
Stanowisko PH(specjalista ds rozwoju sprzedazy). Podstawa w okolicach 3000 netto plus max 15% premii za realizacje zadan w msc.
Benefity: laptop,telefon bez limitu, samochod vw caddy osobowy i do uzytku własnego, multisport, enelmed itp.
Wizyt w zaleznosci od terenu okolo 20+.
Czas pracy różnie.
Firma dobra ale zalezy jak trafisz sa ludzie fajnii a sa ludzie ktorzy nie powinni byc na swoich stanowiskach. Jak masz łeb na karku to dobra firma choc zaczyna sie psuc bo nachodzi sie mase zlych ludzi do biura.
MichałES 2016-11-07 15:36:45
W jakim przedziela mieszczą sie zarobki na ph ds.kluczowych horeca w RB ?
dzięki za info mam niedługo rozmowe podzdrawiam
Rumcajsik 2016-11-08 15:09:03
Dzięki wielkie za info !
Zostaw swoją opinię o Red Bull - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Red Bull