brak logo

Red Bull

Warszawa

Opinie o Red Bull

Jonson 2013-04-24 22:50
Ludzie co tam się dzieje że takie dziwne wpisy tutaj się pojawiły????
mstw 2013-05-04 00:31
Kojarzycie może jak zakończyła się listopadowa rekrutacja na LKAM-a na Śląsku ?
??? 2013-09-27 15:19
Ej ludziki, prawda to ,że dzisiaj była "czystka" w Red Bullu???????
kuba 2013-09-27 16:38
Jaka czystka po prostu kolejna restrukturyzacja
sajonara 2013-09-28 08:55
no i stało się , szybkie wezwanie na spotkanie i ponad 20 osób na bruk tak sobie znienacka , to jest tzw praca w stabilnej firmie o międzynarodowym zasięgu [usunięte przez moderatora]
kpb 2013-10-02 17:09
co kto wie o zmianach?
2013-10-12 17:51
jak zwolnienia to rozumiem firma tonie??a jak potraktowali zwalnianych ktoś napisze?
3
DERW 2013-10-28 12:36
Witam,
może ktoś się orientuje w temacie zarobków gastronomia?
byłem na pierwszym etapie, czekam na odpowiedź czy przechodzę dalej
ten test kompetencji to jeszcze proces rekrutacji czy formalność?

pozdrawiam
DERW
7
Sciety 2013-10-28 20:07
A co cię to interesuje-podpuszczaczu...
M.T 2013-11-12 11:37
Dawno mnie nie było,ale widzę,ze nic sie nie zmienia w (usunięte przez administratora) z wyscigowej!
Dwa światy-Biuro desantowcy z roznych miasteczek specjalisci
od lansu i robienia dobrego wrażenia bez pojęcia o robieniu biznesu i ci ze sprzedazy raz red bull raz trygon raz red bull, tudziez regiony-biedni otumanieni wizja wielkiego byka,ktory ma ich w byczej (usunięte przez administratora) bo są dla menagerow leszczami od brudnej roboty i słuchania wywodów i dasow korporacyjnych wjadaczy,którzy przy wódce pokazują jakim są bydlem nieokrzesanym.wzdryga mną,ze byłem tam zatrudniony...
2
ROCKIEM 5 2014-08-08 00:24
Heh,w Brzesku pH sprzedaje po 60zl zgrzewke ciekawe skąd oni tyle tego biorą,kupuje ich 6 msc.taki młody a taki Chytry.
1
mstw 2014-08-15 19:43
Jesteś z siebie dumny donosicielu? Może boli Cię to, że ktoś zarabia, a Ty nie?
doda skrzydeł? 2014-11-12 14:46
ja to bym popracował gdzieś w marketingu redbulla chociaż powiem szczerze, że nie wiem jak to dokładnie wygląa i czy firma ma bardzo rozbudowaną siatkę w polsce? możę tlyko jedna osoba tym zarządza - napiszcie jak to jest bo jestem ciekawy a fajna firma i na pewno znana a szukam dobrej firmy do praktyk i stażu.
1
mstw 2014-11-15 10:26
Oczywiście masz rację, że takie zachowania trzeba tępić, bo są patalogiczne i działają na szkodzę firmy. Natomiast takie brudy pierze się wewnątrz organizacji, a nie wylewa je na forum publicznym, na dodatek rzucając nazwiskami.
burn, niech Cię pochłonie! 2014-11-25 18:49
Co tam słychać w Red Bull-u? Straszna cisza od dawna...
wwa 2014-12-02 18:02
Z tego co mowi sie na miescie posypal sie caly dzial gastro.
Brak kasy na umowy, brak kasy na wszystko, najlepsi ludzie odchodza....

ktos cos wiecej wie?

1
roger 2015-01-26 01:31
Co to za imprezy robi red bull na Twojej uczelni? Na mojej raz pozostawiali w kilku miejscach torby papierowe z dwoma redbullami w środku, także raczej promocja taka sobie. Ja poszukuję teraz pracy i zastanawiam się, czy aby warto tutaj aplikować? Macie jakiś fajny system socjalny? Czasem zdarzy sie dostać premię?
1
Do "do Rogera" 2015-03-02 17:42
Klasa Stary! Pojechałeś:) a teraz szybko, bo na lekcje się spóźnisz:)
leo 2015-05-06 18:55
jak wyglądają zarobki w wings team? i jak atmosfera?
rekru 2015-05-22 19:57
Jak wygląda praca specjalisty ds rozwoju sprzedaży? są jakieś plany sprzedażowe? czy pracuje się na jakośći? jakie samochody oferuje firma? uzytkowanie samochodu na poza godzinami pracy? Pensja? Pls o info.
Pozdrawiam
4
światło w tunelu 2015-05-26 15:08
Samochody to VW, jakość pracy kiepska ciągle cie sprawdzają i ci nie ufają masz plany zadania jak we wszystkich firmach.Musisz tylko codziennie pamiętać żeby być lizuskiem swojego kierownika bo tylko tak utrzymasz się na stanowisku i będziesz dostawać premie.
pytająca 2015-08-24 17:11
Chciałabym się zorientować czy na stanowisku Specjalisty ds. rozwoju sprzedaży można zarobić średnio 5k netto? Pytam orientacyjnie ponieważ od lat siedzę w B2B i nie wiem czy warto zmieniać branżę. Koledzy z B2B twierdzą, że praca w FMCG jest krokiem w tył zawodowo. U nas zarabia się średnio 4-10k netto i są to realne kwoty. Szukam pracy ale nie chciałabym minąć się z rzeczywistością..
pytająca 2015-11-09 21:15
Nie dostałam zatrudnienia i wg mnie chodziło o przestrzeloną stawkę. FMCG nie ma wiele do zaoferowania. Natomiast spotkanie rekrutacyjne i panowie bardzo ok. Pozdrawiam ;)
mstw 2016-02-09 13:11
Go Work, przechodzicie samych z siebie z pisaniem tych sztucznych opinii. Chociaż trochę postarajcie się i piszcie bardziej naturalnie! :-)

Gosia 2016-04-18 20:08
Hej, czy jest ktoś kto bierze bądź brał już udział w drugim etapie rekrutacji na ph w Krakowie?
2
Damian 2016-05-10 13:25
byłem na pierwszym etapie w krakowie,a co do drugie etapu to cisza więc chyba już kogoś znaleźli.
Emi 2016-05-10 21:54
Po długim oczekiwaniu, dostałam odp ze wybrali kogoś innego. Gdyby ktoś potrzebował info na temat drugiego etapu w Wawie to chętnie pomogę.
po drugim etapie,nie żałuję, ze nie dostałam tej pracy.
Mela 2016-05-18 13:08
Proszę o info jak wygląda I i II etap, z góry dzięki
Emi 2016-05-18 18:27
I ETAP.
Standardowa rozmowa,
Co wiesz na temat firmy,
Wymień 3 polskich sportowców sponsorowanych przez red bulla,
Słabe, mocne strony,
Idealny szef,
Najlepszy i najgorszy dzień w pracy,
Co Cię motywuje do pracy,
Największy sukces,
Czym dla Ciebie jest sprzedaż,
Scenka, wstawienie lodówki do sklepu,
Obliczenia marży,
Czym różni się marzą od narzutu,
I na koniec 5 zastosowań lodówki dla eskimosa,
II ETAP
Powtórka z pierwszego,tyle ze bez obliczeń.
W razie pytan pisz.
Ciekawy i zainteresowany RB 2016-05-18 22:16
Poszukuję osoby, która odpowie mi na kilka pytań odnośnie pracy w RB na stanowisku Specjalista ds. Rozwoju sprzedaży teren Warszawa:
1. Ile płaca podstawy
2. Ile premi można zarobić i czy jest to realne
3. Jakie auto i czy można korzystać prywatnie
4. Ile wizyt dziennie i ile godzin w pracy
5. Czy bardzo dużo jest tabelek itp.
6. Jaka opinia o kierowniku na tym terenie

Z góry dziękuje za odpowiedz
7
RedBullek 2016-09-02 14:41
Jak wygląda etap rozmowy z Dyrektorem Handlowy?, czyli nazwę to 3 etap bo wiadomo że 1 i 2 etap to te same mniej więcej pytania.
Wie ktoś coś?
lkj 2016-09-08 23:03
niestety nie wiem, tez chciałabym sie dowiedzieć jak wygląda generalnie rozmowa rekrutacyjna, @ RedBullek - wiesz coś może w tym temaciue, skoro jak rozumiem przeszedłeś juz te etapy? prosze o info.
rumcajsik 2016-11-04 19:44
Hej
Może ktoś dać konkretną odpowiedź ?
na jakim poziomie kształtują się zarobki w RB ?
Na stanowiski zwykłego ph , lub PH horeca ?
jakie narzędzia ? tzn jakie auto ?
benefity ?
itd ?
będe wdzięczny za odpowiedź , bo póki co widze , same wypociny i narzekania ludzi , którzy chyba nie mieli za dużo do czynienia z handlem w terenie.
mam nadzieję ,że ktoś da szczerze znać
Pozdrawiam.
rumcajs i cypisek
Pablito 2016-11-05 10:19
Stanowisko PH(specjalista ds rozwoju sprzedazy). Podstawa w okolicach 3000 netto plus max 15% premii za realizacje zadan w msc.
Benefity: laptop,telefon bez limitu, samochod vw caddy osobowy i do uzytku własnego, multisport, enelmed itp.
Wizyt w zaleznosci od terenu okolo 20+.
Czas pracy różnie.
Firma dobra ale zalezy jak trafisz sa ludzie fajnii a sa ludzie ktorzy nie powinni byc na swoich stanowiskach. Jak masz łeb na karku to dobra firma choc zaczyna sie psuc bo nachodzi sie mase zlych ludzi do biura.
1
MichałES 2016-11-07 15:36
W jakim przedziela mieszczą sie zarobki na ph ds.kluczowych horeca w RB ?
dzięki za info mam niedługo rozmowe podzdrawiam
Rumcajsik 2016-11-08 15:09
Dzięki wielkie za info !
Zainteresowany 2017-02-06 19:23
Witam,

Mam pytanie dot. rekrutacji na LKAM na mazowieckie i podlaskie.
Jakie zarobki? +/- premia? prowizja? miesięczna/kwartalna?
Ilu klientów do obsługi? +/-
Jak targety?
Auto?

Dzięki !
123 2017-02-09 15:22
Na rekrutacji głównym kryterium przyjęcia jest kwota podstawy jaką proponujesz.
Wyraźnie widać, że szukają najtańszego, a nie najlepszego pracownika :)
Zainteresowany 2017-02-10 13:31
Fantastycznie, czyli jak pytałem wcześniej jaka pensja itd?
mauro 2017-03-28 13:57
Firma przechodzi zmiany, odkąd zmienił się szef sprzedaży tradycyjnej na Polskę wszystko zmienia się na wzór coca coli ( z której się wywodzi). Zakompleksiony (przez lata był zapuszczonym otyłym kłótnikiem - teraz schudł - aspiruje do grona menadzerów wyższego szczebla których w RB nie brakuje) i antypatyczny typ, zaborczy,ale przede wszystkim nieprzyjmujący do wiadomości, że może nie mieć racji. Wprowadził atmosferę strachu, ciągłej inwigilacji co przekłada się na cały pion sprzedaży. Ludzie szukają roboty, wysyłają CV bo na dłuższą metę to nie do wytrzymania. W biurze przez lata pracowali super ludzie,ale przez w/w wszystko sie zmienia. Szkoda zwłaszcza jednego specjalisty z Trade Marketingu - chłopak z rynku, uczciwy,mega pracowity i oddany dla firmy, który nigdy nie zapomniał o tym ze przyszedł ze sprzedaży by być autentycznym wsparciem dla sprzedaży. Po kilku latach skasował go w/w Pan ( jak był kierownikiem w terenie kilka razy mieli nie po drodze), który po awansie zaczął go cały czas oczerniać - bezpodstawnie, często o jakieś pierdoły.Przykro,że tak się tam dzieje, ze tacy ludzie odchodzą - w biurze coraz wiecej fałszywych postaci, uśmieszki, lukrowanie, ale jak szef nie widzi -obijanie się na każdym kroku. Szkoda Michała, zostały tylko fałszywe babki w Trade Marketingu które włażą w tyłek szefom, ale do pracy nigdy nie było im po drodze..Wszyscy to wiedzą od lat... smutne. Ogólnie jednak firma super , warunki i benefity na najwyższym poziomie w fmcg.
2
okl 2017-03-29 23:36
wrocilem na stanowisko reprezentanta handlowego po kilku latach poza rb dlatego zauważam zmiane na korzyść na każdym kroku to jest inna firma ludzi pelnych pasji i kazdemu zależy na dazeniu do przodu z sukcesami mam porównanie to tez możecie polegac na moich informacjach a gdybyście chcieli zadac pytanie to tylko nie o kase bo jest rewela to był strzal w okienko
hajduk 2017-03-30 16:03
aplikuje na stanowisko specjalisty ds. rozwoju sprzedaży - jakie zarobki ? ile można na miesiąc wyciągnąć ?Słyszałem ,ze pensje super
1
Michał Gołąb 2017-03-30 18:06
Powiadomiony przez kolegów z byłej firmy o tej wypowiedzi jestem zmuszony zareagować. Chcę jasno i zdecydowanie odciąć się o przytoczonych tu osądów i zarzutów autora, które mniej lub bardziej świadomie godzą w moje dobre imię oraz relację z kolegami i koleżankami z byłem firmy. Od roku nie jestem oficjalnie związany z firmą Red Bull, co jednak w żaden sposób nie wyklucza serdecznych relacji ze zdecydowaną większością byłych kolegów z pracy. Wpis w oczywisty sposób sugeruje, a wręcz tendencyjnie wskazuje mnie jako osobę oczerniającą moich byłych współpracowników, czemu stanowczo się sprzeciwiam. Zawdzięczam firmie Red Bull bardzo wiele, gro nadal pracujących tam ludzi szczerze podziwiam, dlatego nie mogę pozwolić by w tak idiotyczny sposób ten potencjał trwonić. Z całą stanowczością mogę polecić i zarekomendować pracę w tej firmie wszystkim potencjalnym kandydatkom i kandydatom. Pozdrawiam
4
zainter 2017-03-30 21:02
Chciałabym się zorientować czy na stanowisku Specjalisty ds. rozwoju sprzedaży można zarobić średnio 5k netto? Pytam orientacyjnie ponieważ od lat siedzę w B2B i nie wiem czy warto zmieniać branżę. Koledzy z B2B twierdzą, że praca w FMCG jest krokiem w tył zawodowo. U nas zarabia się średnio 4-10k netto i są to realne kwoty. Szukam pracy ale nie chciałabym minąć się z rzeczywistością..
edek12 2017-03-31 07:32
Witam serdecznie proszę, kliknijcie jakieś szczegóły warunków pracy jako Specjalista/ka ds. rozwoju sprzedaży. Jaka podstawa, samochód, etc. Czy to to samo co PH??
mnbvcxz 2017-03-31 21:21
''Jest jeszcze inny powód. Kiedyś na moje pytanie “dlaczego siedzisz w pracy od rana do nocy?” koleś odpowiedział mi jedną z najsmutniejszych rzeczy jakie mogę sobie wyobrazić: “a co ja w domu będę robił?”. Odpowiadać na to pytanie staram się od lat za pomocą tego bloga. Człowieku, ogarnij się. Nawet jeśli chcesz kodować non stop to poszerz swoje horyzonty. Zrób coś nowego, coś innego. Zrób coś obok, coś sam. W przeciwnym wypadku jedyne czego się dorobisz to zawodowe wypalenie i garb.
Myślisz, że zostaniesz doceniony? Że całe otoczenie obdarzy cię mega-ristekpem za to, że tak się poświęcasz swojej pracy? Oto brutalna prawda: tak się nie stanie! Jedyne co osiągniesz to to, że ludzie przestaną szanować twój czas. Ale czego się można spodziewać, skoro sam go nie szanujesz? Jeśli przyzwyczaisz całe swoje środowisko dookoła, że twój czas nie jest cenny, to wszyscy będą twoje nadmierne zaangażowanie traktować właśnie w taki sposób: nie jako bezcenne, a jako bezwartościowe. Nie będziesz za każdym razem słyszał “dzięki stary, ocaliłeś świat” – przecież to zwykła codzienność. Coś, co zdarza się non stop, bardzo prędko przestaje być wyjątkowe.
Będziesz tym, na kogo zrzuca się zadania, których nie ma jak zrobić w godzinach pracy. Będziesz tym, do którego dzwoni się w sobotni wieczór żeby nikomu innemu nie zawracać głowy. Będziesz tym, który siedzi podczas urlopu na plaży z laptopem na kolanach i dłubie przez zdalny pulpit łatając buga w systemie – bo nikt inny tego nie zrobi. W końcu też są na urlopie i im nie można zawracać głowy! Czy to naprawdę jest pociągający obraz? Zakładowy Kali.''
kinder 2017-04-02 17:22
nie slyszalem o lepszych wypłatach w polsce ,czekam az będzie ogłoszenie we wrolcawiu i startujemy bo w ferrari już się nie da wytrzymać a redbull to zawsze numero uno i prestiż najwiekszy
Grigori 2017-04-03 06:19
Podstawa około 3k netto, Auto Vw Caddy, telefon samsung, premie max15% podstawy, trzynastki za realizacje kpi, i 14 za dodatkowe kpi
Grigori 2017-04-03 06:21
Tak to to samo co PH
Zainteresowany 2017-05-14 22:15
Witam, chciałem się dowiedzieć ile można zarobić na stanowisku rks? Auto to passat, a co więcej??
Zostaw swoją opinię o Red Bull - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Red Bull