brak logo

"MAGDEKORA"

Trzebnica

Opinie o "MAGDEKORA"

anonim 2011-01-14 12:48:36
JAKOŚC WYKONYWANYCH USŁUG JEST PROFESJONALNA-NIE MOGĘ NIC ZŁEGO POWIEDZIEC- WIEM ŻE WYKONUJE JE SAMA WŁASCICIELKA. ALE KADRA PRACOWNICZA-PORAZKA TOTALNA- PRACUJE TAM OPRYSKLIWA DZIEWCZYNA, BEZ KULTURY I OGŁADY KTÓRA WCISKA NAJDROZSZE MATERIAŁY NA DODATEK ZLE WYLICZA KOSZT USLUGI- CIAGLE SIE MYLI A WIEM ZE PRACUJE TAM NAJDLUZEJ. MIELI TAM FAJNA MLODA STUDENTKE, Z KTÓREJ POMOCY BYLAM BARDZO ZADOWOLONA ALE IM WIDOCZNIE NIE ODPOWIADALA PONIEWAZ PODOBNO WYRZUCILI JA Z DNIA NA DZIEN ZARAZ PO TYM JAK PRZYSZŁA PO ZWOLNIENIU LEKARSKIM. JESLI KTOS PODZIELA MOJE UWAGI I NIE JEST ZADOWOLONY Z OBSLUGI PANI KTORA TAM PRACUJE TO PISZCIE.
M123 2011-01-19 19:34:52
niestety ale nie zgadzam się z poprzednia opinią a do tego widać jakby tą opinie pisała ta zwolniona 'studentka'(...) . sklep jest ok! niskie ceny świetna obsługa, bez zarzutu! POLECAM!!!!!!!!
zadowolona 2011-01-19 19:42:11
ktoś postradał zmysły! ta Pani która jest tam od początku jest świetna i dzięki niej mój dom wygląda genialnie!!!!!!!!!!!!!!
joanna 2011-05-26 20:07:12
wykonanie i obsługa klijenta niema nie do zazucienia fachowosc ponad wszystko w sklepach magdekory
andzia 2012-02-29 19:41:17
Jestem bardzo zadowona z obsługi tego sklepu ,szczegulnie pani w ciemnych krótkich włoskach,Jest przemiła i bardzo fachowa ,nie wciska drogich materiałów jak wczesniej pisano tylko to ja wybierałam jaki chce matreiał a pani mi doradzała tasme i podpowiedzała jak mozna fajnie upiąć ,I musze zaznaczyć ze ceny naprawde konkurencyjne POLECAM
klientka 2012-11-06 12:52:11
Magdekora to profesjonalizm w każdym cm:) Kupuje tam od kilku lat i mam już trzeci wystrój domu. Pani,która mierzy doradzi co i jak można zrobić i nie wciska drogich materiałów,jak to napisał(a) \"anonim\". A ten post \"anonima\"to chyba zwykła ludzka złośliwość. Firany,zasłony i pokrowce na krzesła są w 100% super. Pozdrawiam
oke 2016-04-22 10:55:58
cv zawsze warto wysłać, na ewentualnej rozmowie szczegóły omówić. zaopatrzenie pracowni dekoracji wnętrz i krawieckich, galerii tkanin, sklepów oraz salonów architektonicznych to teraz prominentna branża
janina libert 2016-12-04 22:44:15
dokerska... ekspedienyki nie znaja sie na niczym wlascicielka nie odaje resztek materuałow okrada klijentó... ...jak zamawialam karnisze rozmawialam z wlascicielem i mnie zignorowal,,,a potem ciagle przekladal czas dostarczenia karnisza ...firma magdekora mnie rozczarowala od włascicieli az po panie w sklepie,,, nie polecam tej fimy złodziejskiej
teresa grudzien 2016-12-04 22:56:05
magdekora to lipa,,, zeczywiscie nie dostałam resztek materiałw... a bylo tego troche... zostałam oszukana nie polecam yej firmy, ani ich usług,
Piotr B anach 2016-12-04 23:19:25
a tu wyglada ze ten post pisze kierownik sklepu,,,,,,,,hihi
Zostaw swoją opinię o "MAGDEKORA" - Trzebnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "MAGDEKORA"